|
ارسال به دوستان
گزارش «وطنامروز» از نظرسنجی درباره پرمخاطبترین شبکههای تلویزیون
صعود مستند در بهارانه سیما
مصطفی پورکیانی: بر اساس نظرسنجی مرکز تحقیقات رسانه ملی از مخاطبان سیما در فصل بهار ۱۴۰۰، 1/78 درصد مردم در فصل بهار بیننده برنامههای مختلف سیمای رسانه ملی بودهاند، 2/53 درصد بینندگان از برنامههای سیما ابراز رضایت کردهاند و به طور میانگین ۳ ساعت و ۱۱ دقیقه پای برنامههای تلویزیون نشستهاند. به گزارش «وطنامروز»، نتیجه نظرسنجی مرکز تحقیقات رسانه ملی نشان میدهد در میان شبکههای مختلف سیما، میزان بیننده شبکههای سه با 1/51 درصد، یک سیما با 8/45 درصد، خبر معاونت سیاسی با 9/40 درصد، آیفیلم برونمرزی با 6/38 درصد و ۲ سیما با 3/34 درصد از دیگر شبکهها بیشتر بوده است. وقتی نظرسنجی مخاطبان سیما در بهار ۱۴۰۰ را با نظرسنجی بهار ۹۹ مقایسه میکنیم، مشخص میشود شبکههای ورزش، آموزش و ۴ سیما بیشترین رشد مخاطب را در مقایسه با آمار بهار سال گذشته از آن خود کردهاند. بیشترین دلیل بینندگان برای تماشای برنامههای تلویزیون، «سرگرمی و تفریح» (9/43 درصد) و «کسب خبر و اطلاع» (2/43 درصد) بوده است. در ادامه این گزارش قصد داریم با نگاهی تحلیلی، عللی را که شبکههای مختلف سیما در جذب مخاطب موفق بودهاند، به طور اجمالی بررسی کنیم. معمولا در سالهای اخیر و در نظرسنجیهای مختلف صدا و سیما، شبکه ۳ سیما در صدر این لیست در جذب مخاطب قرار گرفته است. داغ شدن تنور مسابقات فوتبال در بهار امسال و پخش آن از این شبکه، بدون شک مخاطبان فراوانی را جذب این شبکه کرده است؛ از لیگ داخلی کشورمان که هفتههای حساس پایانی خود را پشت سر میگذارد تا پخش مسابقات فوتبال اروپا و حتی مسابقات لیگ جهانی والیبال که بر اساس همین نظرسنجی جایگاه سوم را در میان برنامههای شاخص تلویزیون در جذب بیننده داشته است. از مسابقات ورزشی که بگذریم، برنامه - مسابقههای ترکیبی تلویزیون نیز همواره طرفداران خود را داشته است؛ مسابقه «زوجی نو» شبکه ۳ با اجرای باربد بابایی یکی از برنامههای پربیننده سیما به شمار میرود و توانسته در صدرنشینی شبکه ۳ نقش فراوانی داشته باشد. در میان سریالها نیز که بخش زیادی از تماشای بینندگان تلویزیونی را شامل میشود، ۲ سریال «یاور» و «کلبهای در مه» شبکه ۳ جزو پربینندههای سیما بودهاند؛ سریال ماه رمضانی «یاور» در رقابتی تنگاتنگ با «احضار» شبکه یک، در رتبه دوم این نظرسنجی جا گرفته است. شبکه اول سیما نیز در سالهای اخیر توانسته با تولید سریالهای پرمخاطب، جایگاه خود را از میانه این جدول جدا کرده و چند سالی است که شانه به شانه شبکه ۳ در حال رقابت برای جذب مخاطب است. گواه این ادعا سریالهای پرمخاطب این شبکه است که مدتی است صدرنشین جعبه جادویی شده است؛ سریال ماه رمضانی «احضار» این شبکه با 7/49 درصد مخاطب و پس از آن فصل دوم «زیرخاکی» توانستند سایر سریالها را پشت سر بگذارند، همانطور که فصل نخست «زیرخاکی»، سریال خانه امن و مجموعه پایتخت در زمان پخش خود بارها و بارها صدرنشین این لیست بودهاند. در این میان نباید از نقش معاونت سیما در بالا بردن این جایگاه شبکه یک غافل بود، چرا که این معاونت با مدیریت تولید و پخش این سریالها از این شبکه نقش بسزایی در دیده شدن آن داشته است. البته در فصل بهار، پخش مناظرههای انتخاباتی از این شبکه هم کمک بسیاری برای بالا بردن میزان مخاطب آن بوده است.
اما نکته بارز و آشکار این گزارش، جایگاه هفتم شبکه نسیم در این نظرسنجی است. شبکه نسیم معمولا در نظرسنجیهای چند سال اخیر سیما بین ۳ شبکه برتر تلویزیون در جذب مخاطب بود؛ شبکهای که با وجود محتوای برنامههای خود مبنی بر سرگرمی و مسابقه، مدتی است نتوانسته انتظارات مخاطبان خود را برآورده کند. «خندوانه» رامبد جوان سری هفتم خود را در حالی این شبها روی آنتن دارد که چه به لحاظ محتوا و چه فرم برنامه نتوانسته نوآوری خاصی برای مخاطب خود داشته باشد و با تکرار همان مسابقههای خود در فصول گذشته، عملا فقط آنتن را پرکرده است و نبود خلاقیت در این برنامه محبوب، بسیار آزاردهنده شده است. با این وجود هنوز مخاطب به دلیل عادت پای این برنامه مینشیند و آن را دنبال میکند به نحوی که در نظرسنجی بهار سیما، «خندوانه» جزو برنامههای شاخص تلویزیون بوده ولی قطعا با یک برنامه، شبکه نسیم نمیتواند خود را در صدر شبکههای سیما حفظ کند. این درحالی است که سری جدید برنامه «دورهمی» مهران مدیری نیز که از حالت قبلی به مسابقه تبدیل شده، بهرغم تبلیغات فراوان رسانهای نتوانسته مانند دورهمیهای گذشته در جذب مخاطب موفق عمل کند و گویا مخاطب تلویزیون، مدیری در قالب مجری و شومن را بیشتر از مدیری اجراکننده مسابقه دوست دارد. همه اینها در حالی است که خود مدیری این مسابقه را یک کپی از مدلی خارجی عنوان کرده است؛ قطعا تماشاگر حرفهای تلویزیون از مدیری و تیم او انتظار بیشتری در نبوغ و خلاقیت در فرم و قالب برنامه دارد، البته شاید در ادامه این برنامه انتظارات مخاطب را بیشتر از اینها برآورده کند. شبکه مستند سیما در مقایسه با بهار سال گذشته در این لیست صعود خوبی داشته و مستندهای حیات وحش این شبکه چند سالی است که جزو پربینندهترین برنامههای سیما بوده است.شبکه ۲ سیما درحالی با 3/34 درصد بیننده در رتبه پنجم این نظرسنجی و بالاتر از شبکههای مستند و نسیم قرار گرفته که همیشه و در باقی نظرسنجیها نیز در میانه این جدول بوده و هیچ وقت به عنوان رقیبی جدی، صدرنشین را تعقیب نکرده است و شاید این جایگاه نیز به خاطر تنزل رتبههای شبکههایی مثل نسیم، آموزش و تماشا بوده است. اما نکته قابل تأمل این گزارش و نظرسنجی، جایگاه شبکه افق است که در آخرین رتبه این لیست با 6/8 درصد مخاطب قرار گرفته است؛ شبکهای که مدتهاست در نظرسنجیهای مختلف صداوسیما در این جایگاه و پایینتر از شبکههایی مانند چهار، آموزش و سلامت قرار دارد و هیچ تلاشی برای جذب مخاطب بیشتر از خود نشان نداده است.
ارسال به دوستان
فیلمبرداری «کمو شیمیایی» آغاز شد
مستند «کمو شیمیایی» با محوریت جانبازان شیمیایی پس از فیلمبرداری در شیراز به تهران رسید.
به گزارش «وطنامروز»، فیلمبرداری مستند «کمو شیمیایی» با محوریت زندگی محمدرضا حاجیپور، جانباز شیمیایی به تهیهکنندگی و کارگردانی پیمان راد و بازی مالک سراج پس از شیراز، در تهران آغاز شد.
شخصیت اصلی این مستند محمدرضا حاجیپور، جانباز شدید شیمیایی است که در حال حاضر مدیرعامل انجمن دفاع از حقوق جانبازان و قربانیان سلاحهای شیمیایی استان فارس و فعال در حوزه دیپلماسی ایثار است. همچنین به عنوان سفیر صلح و دوستی جمهوری اسلامی ایران در سازمانهای بینالمللی از جمله سازمان جهانی منع گسترش سلاحهای شیمیایی (opcw) در لاهه هلند حضور دارد. پیمان راد کارگردان و تهیهکننده «کمو شیمیایی»، ۲ سال کار تحقیق و پژوهش این اثر را بر عهده داشته و فیلمنامه آن توسط نرگس امتیازی نوشته شده است. علمدار غلامی، علی آریافر، محمد مازندرانی، علمدار راهپیما و محمود خباز از دیگر جانبازان شیمیایی ۸ سال دفاعمقدس هستند که در این مستند حضور دارند.
ارسال به دوستان
مروری بر کتاب «مأموریت خدا»
مجاهدت از قلب تهران تا بهسود افغانستان
گروه فرهنگ و هنر: «مأموریت خدا» ۷ روایت از احمدرضا سعیدی، شهید ایرانی جهاد اسلامی افغانستان، جدیدترین کتاب محمدسرور رجایی، نویسنده و شاعر افغانستانی مقیم ایران است که چندی پیش چاپ و راهی بازار نشر شده است.
این کتاب، روایت زندگی جوان 18سالهای است که در برههای که وطنش درگیر جنگ و تجاوز دشمن شده، از سرزمین و مردم خود دل میکَند و به کمک مجاهدان افغانستان در جنگ با نیروهای متجاوز شوروی سابق رفته، همانجا شهید و مزارش، زیارتگاه اهالی روستای دهاناوجَی بهسود افغانستان میشود. رجایی که پیشتر کتاب «از دشت لیلی تا جزیره مجنون» را درباره رزمندگان افغانستانی دفاعمقدس نوشته است، درباره ماجرای آشنایی خود با شهید سعیدی و نگارش «مأموریت خدا» اینطور میگوید: «نام این کتاب را نه منِ نگارنده، که خود شهید انتخاب کرده است. آنجا که در وصیتنامه خود نوشته است: مأموریتی که نامش را مأموریت خدا میگذارم... . این کتاب حاصل سالها پژوهش است. حاصل سالهای بسیار و پر از خاطرههای تلخ و شیرینی که شیرینیهایش برایم بیشتر از تلخیهایش بوده و هست».
این کتاب هم تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی ایران است و هم تاریخ شفاهی جهاد مردم افغانستان، البته با محوریت شهادت جوانی 18 ساله به نام احمدرضا سعیدی، متولد تهران که 40 سال پیش، در بهسود افغانستان به شهادت رسید و زنده جاوید شد».
رجایی در نگارش «مأموریت خدا» تلاش کرده که زبان راویان افغانستانی و ایرانی را حفظ کند و واژههایی را که در گویش مردم افغانستان رواج دارد و در ایران کمکاربرد است، در پاورقی توضیح داده است تا هم این به نوعی غنای زبان فارسی نشان داده شود و اصالت متن و گفتهها حفظ شود.
رجایی برای نگارش این کتاب، چند بار تلاش کرده تا خود را به وطنش، افغانستان و مزار شهید برساند اما هر بار ناامنی مسیر مانع این اتفاق شده است تا آنکه بهار1390 بعد از دیداری عجیب که شرح مفصلش در کتاب آمده، به افغانستان میرود: «در اوج دودلیها موفق شدم با مادر شهید احمدرضا ملاقات کنم. پیش از این، به دلیل بیماریشان نتوانسته بودم ایشان را ملاقات کنم یا دیدارمان به تأخیر افتاده بود. ملاقات با مادر شهید احمدرضا برکتهای بسیاری برایم داشت که مهمترین آن، سفر به افغانستان بود. آن روز وقتی مادر احمدرضا گفت «اگر سر مزار احمد من رفتی، بگو مادرت التماس دعا دارد»، همان لحظه با خودم عهد کردم و عزمم را جزم کردم که به افغانستان بروم. هم فرصتی برای کشف واقعیتهای بیشتر زندگی احمدرضا بود و هم دستکم میتوانستم با تهیه فیلم و تصویر، انتظار سی و چندساله مادر شهید احمدرضا را با دیدن مزار پسر جوانش به پایان برسانم. دل به دریا زدم. با خانوادهام خداحافظی کردم و به افغانستان رفتم. با پذیرفتن خطرهای بسیار، خودم را به مزار شهید احمدرضا رساندم. ۲ روزی آنجا بودم و از مزار شهید احمدرضا عکس و فیلم گرفتم. با اهالی و کسانی که حضور شهید احمدرضا را درک کرده بودند، گفتوگو کردم. تمام مسیر را با عشق رفتم و با امید بازگشتم. برخی نارساییها سبب شد که عدهای از دوستان افغانستانی آنطور که باید، همکاری نکنند اما با عکسها و فیلمهایی که تهیه کرده بودم، امیدوار بودم در تهران دل مادری را شاد خواهم کرد. روزهای متوالی با چنین امیدواری گذشت تا اینکه به تهران رسیدم. نخستین روزی که به محل کارم رفتم، با شادمانی گوشی تلفن را برداشتم و به تلفن همراه خواهر شهید احمدرضا زنگ زدم. همین که جوابم را داد، با هیجان گفتم: «سلام خانم سعیدی. من از افغانستان برگشتم. از مزار شهید سعیدی عکس و فیلم آوردهام. حال مادر خوب است؟» بعد از سلام و احوالپرسی کوتاه، با لحن بغضآلودی گفت: «مادرم به رحمت خدا رفت؛ پیش برادر شهیدم».
«مأموریت خدا» سند دیگری از خونشریکی و یگانگی ۲ ملت ایران و افغانستان است. هیچ 2 کشوری مثل ایران و افغانستان ارزشهای مشترک دینی، تاریخی، فرهنگی و تمدنی ندارند؛ همچنان که در دوران جهاد اسلامی افغانستان دهها رزمنده ایرانی خود را به افغانستان رساندند و در مقابل، هزاران مجاهد افغانستانی به جبهههای جنگ تحمیلی ایران آمدند تا از انقلاب اسلامی نوپا دفاع کنند.
ارسال به دوستان
ادامه فیلمبرداری «جشن سربرون» راعی
تهیهکننده سریال «جشن سربرون» درباره ادامه تصویربرداری این مجموعه گفت با بهبود وضعیت جسمانی حسین محجوب تصویربرداری سریال طی یکی دو روز آینده از سر گرفته میشود.
حسن نجاریان، تهیهکننده سریال «جشن سربرون» با اشاره به وضعیت تولید این سریال که به دلیل آسیب جسمانی حسین محجوب تعطیل شده بود، بیان کرد: حسین محجوب از اسب به زمین خورده بود ولی خدا را شکر آسیب جدی ندید و حالا با بهبود وی تصویربرداری سریال ادامه مییابد. وی ادامه داد: حسین محجوب سوارکار حرفهای بوده و از زمان خیلی قدیم سوارکاری میکرده است. محجوب حتی جزو سوارکاران ماهر سریال بود که با این آسیب چند روزی باید استراحت میکرد.
نجاریان درباره شروع دوباره سریال بیان کرد: طی این یکی دو روز دوباره تصویربرداری را شروع میکنیم. درباره تعطیلی هم ما داخل تهران هستیم و این تعطیلیهایی که اعلام شده است برای خروج از تهران است. با این حال ما باز هم از قانون تبعیت میکنیم و اگر ستاد کرونا بگوید، کار را تعطیل خواهیم کرد.
تهیهکننده جشن سربرون با اشاره به روند تولید سریال در ایام کرونا و غیر از آن عنوان کرد: حدود ۲ ماه دیگر میشود ۲ سال که سریال «جشن سربرون» در حال ساخت و تصویربرداری است چون کار سنگین و تاریخی بود و کرونا هم مزید بر علت شد تا این سریال به طول بینجامد، با این حال به احتمال فراوان این سریال در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ به پخش میرسد.
«جشن سربرون» مجموعهای ٣٠ قسمتی به تهیهکنندگی حسن نجاریان و کارگردانی مجتبی راعی است. این مجموعه به سفارش سیمافیلم تولید میشود و به روایت دوران قبل از مشروطه میپردازد.
در خلاصه داستان «جشن سربرون» آمده است: «بهادر»، کدخدای ایل پوسان با کدخدای طایفه همسایه «سرخو»، رقابت و مخالفتی دیرینه دارد. مدتی است آتش کینهها خاموش شده است تا اینکه سرخو با اعتماد به نفس به خواستگاری دختر زیبا و کمسن و سال بهادر «جهانپسند» میآید، غافل از اینکه قرار است مدتی بعد جهانپسند به عقد پسرعمویش درآید. بهادر قاطعانه با این وصلت مخالفت میکند. زخمهای کهنه سر باز میکند. هر ۲ طایفه از کدخدای خود حمایت میکنند، درگیری ابعاد بزرگتری مییابد و بهادر تلاش بزرگی را آغاز میکند.
ارسال به دوستان
روزشماری برای تماشای آخرین ساخته آمازون پرایم
تصویربرداری فصل اول سریال «ارباب حلقهها» به پایان رسیده و همه دوستداران داستانهای تالکین منتظر پخش این سریال از آمازون پرایم هستند.
به گزارش «وطنامروز»، در حالی که کمپانی آمازون با سریالهای موفقی مثل «فلیبگ» و «خانم میزل شگفتانگیز» به استودویی موفق در کسب جوایز «امی» تبدیل شده است اما این تمام برنامه آمازون در بخش سریالی نیست و عوامل این کمپانی به دنبال ساخت چند فصل سریال از کتاب «ارباب حلقهها» به نوشته جی.آر.آر تالکین هستند. سهگانه ارباب حلقهها به کارگردانی پیتر جکسون (Peter Jackson) را میتوان جزو بهترین فیلمهای تاریخ دانست و به همین خاطر خیلیها بشدت منتظر سریال آن از آمازون هستند. قرار است سریال «ارباب حلقهها» در ۵ فصل ساخته شود و احتمال ساخت دنبالههای بیشتری برای آن نیز وجود دارد. استودیوی آمازون که تهیهکنندگی این سریال را برعهده دارد، پیشتر در مصاحبهای اعلام کرده بود، امیدوار است نخستین قسمت از این مجموعه در سال ۲۰۲۱ پخش شود.
پس از رقابت «نتفلیکس»، «آمازون» و «اچبیاو» بر سر خرید حق پخش این سریال، در نهایت در سال 2017 استودیوی فیلمسازی آمازون حق اقتباس مجموعه رمانهای ارباب حلقهها را از آن خود کرد. آمازون برای تولید ۲ فصل اول سریال ارباب حلقهها 500 میلیون دلار بودجه در نظر گرفته است. این مبلغ علاوه بر 250 میلیون دلاری است که برای خرید حقوق ساخت سریال پرداخت کرده است. در مقام مقایسه HBO برای هر فصل از سریال Game of Thrones به طور متوسط ۱۰۰ میلیون دلار هزینه کرده است. برخی منابع خبری اعتقاد دارند ارباب حلقهها حداقل تا ۵ فصل ادامه پیدا خواهد کرد و برای آمازون کیفیت بیش از سقف بودجه و هزینهها اهمیت دارد. سرویس آمازون برای ساخت ۵ فصل از سریال ارباب حلقهها (Lord of the Rings) نزدیک به یک میلیارد دلار بودجه در نظر گرفته و این به این معنی خواهد بود که سریال ارباب حلقهها یکی از پرهزینهترین سریالهای تمام دوران خواهد بود.
به گزارش دانا، محصول جدید کمپانی آمازون برای نخستینبار قرار است داستان اتفاقات و حوادث رخ داده در عصر دوم سرزمین میانه را برای مخاطبان تعریف کند. این سریال درام حماسی از لحاظ زمانی به چیزی در حدود ۱۰۰۰ سال پیش از ماجراهای ارباب حلقهها و هابیت مربوط است.
مانند سهگانه «ارباب حلقهها» و هابیت، سریال «ارباب حلقهها» نیز در نیوزیلند فیلمبرداری شده است. یکی از عوامل اصلی این سریال میگوید: در جستوجوی مکانی جادویی بودیم که زیباییهای عصر دوم کتاب تالکین را به تصویر بکشد. این محل باید دارای کوهستان، جنگلها و ساحلهای متنوعی میبود و از طرفی هم باید امکانات و استودیوهای مناسب برای فیلمبرداری میداشت. تصویربرداری این سریال که از اواخر تابستان 2020 آغاز شده بود، بعد از حدود 4 ماه در کشور نیوزیلند به پایان میرسد. انتظار میرود سریال «ارباب حلقهها» در سال ۲۰۲۱ از آمازون پرایم پخش شود.
آمازون برای ساخت این سریال از افراد حرفهای زیادی استفاده کرده که هر کدام آنها پروژههای مختلفی را دنبال کردهاند. سازندگان این سریال «جی دی وین» و «پاتریک مککی» هستند که نقش نویسندههای سریال را هم ایفا میکنند. بیشتر افرادی که در ساخت این سریال نقش داشتهاند، روی پروژههای بزرگ شبکه HBO کار میکردهاند. کارگردانی این سریال برعهده شارلوت برندستروم، یا بایونا و وین چه ییپ قرار دارد.
فصل اول مجموعه تلویزیونی ارباب حلقهها شامل ۲۰ قسمت خواهد بود و کارگردانی ۲ اپیزود اول آن را خوان آنتونیو بایونا، کارگردان فیلمهای هیولایی فرا میخواند و دنیای ژوراسیک۲، انجام خواهد داد. شارلوت برندستروم، کارگردان فرانسوی سریال «ویچر» نیز ۲ قسمت از ارباب حلقهها را کارگردانی خواهد کرد. همچنین وین ییپ که سابقه کارگردانی چند قسمت از سریال محبوب دکتر هو را در کارنامه دارد، قرار است ۴ قسمت از فصل اول سریال ارباب حلقهها را کارگردانی کند.
ارسال به دوستان
کاهش ۷۰ درصدی فروش سینماهای فرانسه
فروش سینمای فرانسه در گیشهها به خاطر قوانین کرونایی جدید ۷۰درصد افت کرد.
به گزارش «وطنامروز»، بعد از اینکه دولت فرانسه از ۲۱ جولای قوانین بهداشتی جدیدی وضع کرد که از مردم مدرک واکسیناسیون یا تست پیسیآر منفی برای ورود به سالنهای فرهنگی از جمله سینماها میخواهد، فروش سینماهای فرانسه ضربه بزرگی خورد و ۷۰ درصد افت کرد. امانوئل مکرون، رئیسجمهوری فرانسه 12 جولای اعلام کرد سند دیجیتال کووید اتحادیه اروپا که عموما به عنوان «پاس سلامت» شناخته میشود در تمام سالنهای فرهنگی اجباری خواهد بود.
فیلم «F9» که جدیدترین قسمت از مجموعه اکشن «سریع و خشمگین» یونیورسال با نقشآفرینی وین دیزل، جان سینا و میشل رودریگز است هم از چهارشنبه به بعد با کاهش فروش ۹۰ درصدی مواجه شد. چند فیلم مهم دیگر که در فستیوال فیلم کن به نمایش درآمده و اخیرا اکران شده بودند، از جمله «آنت» لئوس کاراکس با نقشآفرینی آدام درایور و ماریون کوتیار که فیلم افتتاحیه کن بود و برنده جایزه بهترین کارگردان شد و همچنین «تیتان» که برنده جایزه نخل طلا شد، به ترتیب با افتهای ۸۰ و ۳۳ درصدی مواجه شدند. در مواجهه با این اتفاق، دولت مصوب کرد اگر نمایشدهندگان فیلمها بتوانند ظرفیت نمایش فیلم در هر پرده را تا سقف ۵۰ درصد حفظ کنند دیگر نیازی به تست سلامت نخواهد بود. آنها امیدوارند این ابتکار بتواند به سالنهای کوچکتر کمک کند.
ارسال به دوستان
اسطوره بسکتبال در دنیای انیمیشن
شکیل اونیل، اسطوره بسکتبال، نویسنده و تهیهکننده یک فیلم انیمیشن کوتاه شد.
به گزارش «وطنامروز»، شکیل اونیل، اسطوره بازنشسته بسکتبال هم بعد از تعدادی از همبازیهای سابقش قصد کرد وارد دنیای فیلمهای انیمیشن شود. اونیل نخستین حضور خود را با نویسندگی و تهیهکنندگی یک فیلم انیمیشن کوتاه به نام «صدای داخل سر» آغاز کرده و آن را از طریق شرکت خود یعنی جرزی لجندز پروداکشنز میسازد. این فیلم به بررسی فشارهای داخلی و خارجی برای موفقیت از زاویه ۲ دوست به نامهای راشان و دیمون میپردازد که دوستان دوران کودکی و بازیکنان بسکتبال اهل یک محله هستند و هر دو امیدوارند به لیگ حرفهای بسکتبال آمریکا راه پیدا کنند اما راشان شانس بیشتری میان استعدادیابها دارد.
این فیلم کوتاه به کارگردانی «رافائل حیمنز» فیلمساز کارکشته انیمیشن ساخته شده است. اونیل علاوه بر نوشتن فیلمنامه در همراهی با دانی اف.ویلسون، مسؤولیت روایت داستان را نیز بر عهده دارد. این پروژه اکنون در مراحل نهایی تولید است و قرار است سال ۲۰۲۲ راهی جشنوارهها شود.
ارسال به دوستان
انتشار کتابهای گویا برای نابینایان از سر گرفته شد
گروه سوینا به مناسبت دومین سالگرد تاسیس خود، انتشار کتابهای گویا را با همکاری نشر ثالث با نسخه صوتی رمان «هزار توی خواب و هراس» با صدای ایوب آقاخانی برای نابینایان از سر گرفت.
به گزارش «وطنامروز»، این گروه به مناسبت دومین سالروز تاسیس خود، تولید و انتشار کتابهای گویا را با همکاری نشر ثالث و با حمایت مجموعه بازیسازان از سر گرفت. رمان «هزار توی خواب و هراس» با صدای ایوب آقاخانی، نویسنده، کارگردان و بازیگر، به عنوان نخستین مجموعه از فصل تازه قصه شب سوینا پخش میشود و تینا تقویان آن را تدوین و میکس میکند. علاقهمندان میتوانند روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت ۲۲، برنامه قصه شب سوینا را در بستر فضای مجازی سوینا بشنوند. عتیق رحیمی، نویسنده اهل افغانستان کتاب «هزار توی خواب و هراس» را به فارسی دری نوشته و مهدی غبرایی این کتاب را از نسخه انگلیسی ترجمه کرده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|