|
یکسالگی انفجار مرگبار بندر بیروت و ابهامات پرونده
لبنانیها دیروز (چهارشنبه) در حالی نخستین سالگرد حادثه انفجار مهیب بندر بیروت را برگزار کردند که همچنان مشخص نیست دقیقا چه کسانی محموله بزرگ نیترات آمونیوم را نامناسب انبار کرده و مسبب این انفجار مهیب شدند. لبنان برای گرامیداشت نخستین سالگرد این فاجعه که منجر به مرگ بیش از 200 و زخمی شدن بیش از ۶ هزار نفر دیگر و آواره شدن ۳۰۰ هزار لبنانی شد، این روز را عزای ملی اعلام کرد.
ارسال به دوستان
همزمان با چهاردهمین سالگرد جنگ ۳۳ روزه، ۳ راکت از سوی مرزهای لبنان به مناطق شمالی سرزمینهای اشغالی اصابت کرد
ضربه نمادین به شمال فلسطین اشغالی
گروه بینالملل: ظهر دیروز شلیک ۳ راکت از آن سوی مرز لبنان به سمت مناطقی در شمالیترین بخش فلسطین اشغالی، رژیم صهیونیستی را اصطلاحا دچار بهت راهبردی کرد. اسرائیلیها پس از شکست در جنگ سیفالقدس- موسوم به جنگ 12 روزه- که منجر به زلزله سیاسی در تلآویو و سقوط نتانیاهو و حزب لیکود پس از 12 سال حکومت بلامنازع شد، طی هفتههای اخیر بر طبل انتقام از مقاومت فلسطین میکوبیدند و حتی دوباره رفتاری تحریکآمیز را برای اخراج فلسطینیان از کوی شیخ جراح در بیتالمقدس شرقی در پیش گرفته بودند.
موشکهای دیروز آن هم در اوج بحران داخلی لبنان اما آخرین چیزی بود که صهیونیستها انتظار داشتند. ۲ فروند از این راکتها که به دامنههای غربی ارتفاعات جولان شلیک شد، به منطقهای صنعتی در شهرکهای صهیونیستنشین «کریات شمونا» اصابت کرد و باعث به صدا درآمدن آژیر هشدار در همه مناطق مرزی فلسطین اشغالی با لبنان از جمله در کفر جلعادی، کریات شمونا و تل حای شد. این حرکت میتوانست حامل این پیام باشد که اگر خانه پدری لبنانیها و فلسطینیها آرامش نداشته باشد، لاجرم خانه اشغالی اسرائیلیها هم نباید داشته باشد.
«آویخای ادرعی» سخنگوی ارتش عبری، اصابت راکت به شهرکهای صهیونیستنشین واقع در مرز با لبنان را تایید کرد اما توضیح نداد چرا سامانه پرطمطراق «گنبد آهنین» نمیتواند موشکهایی را که از یک کشور دیگر به سوی لانه عنکبوتی اسرائیلیها میآید، رهگیری و منهدم کند. او از میزان خسارتهای احتمالی نیز چیزی نگفت. ساعاتی بعد رسانههای عربی و صهیونیستی تصاویر و اخبار پیامدهای این تحول امنیتی در مرزهای شمالی را مخابره کردند.
رژیم صهیونیستی همیشه به این مباهات میکرد که سامانههای موشکی آن تنها راکتها و موشکهایی را رهگیری و به آنها شلیک میکند که در فضای باز سقوط کند و خطری نداشته باشد اما تصاویر شبکههای عبری نشان میداد یکی از 2 راکت درست وسط منطقهای مسکونی فرود آمده و باعث ایجاد آتشسوزی در این منطقه شده است. رادیو دولتی رژیم صهیونیستی هم از مداوای ۴ نفر که بر اثر ترس از اصابت ۲ راکت به کریات شمونا زخمی شده بودند، خبر داد.
طبق اعلان شبکه عبریزبان کان، مقامات رژیم بلافاصله از شهرکنشینان خواستند وارد پناهگاههای خود شوند. شکست دیگر برای صهیونیستها این بود که موشکها درست زمانی به مناطق مسکونی و صنعتی شمال سرزمینهای اشغالی برخورد کرد که رژیم صهیونیستی به دنبال گزارشهایی از تهدیدهای موشکی حزبالله، از روز دوشنبه این هفته در امتداد همه مرزهای خود با لبنان نیرو مستقر کرده و در حال انجام تمرین نظامی موسوم به «اشعههای خورشید» بود.
«علی شعیب» خبرنگار میدانی برجسته شبکه المنار، نزدیک به حزبالله لبنان، در توئیتی واکنش صهیونیستها به حملات راکتی دیروز را کلا در حد شلیک ۶ گلوله توپ 155 میلیمتری به اهدافی نامشخص در منطقه خالی از سکنه «سهل الخیام» در داخل خاک لبنان گزارش کرد.
به نوشته او، مراتع و جنگلهای منطقه بین «آبل السقی» و «راشیا الفخار»، همچنین منطقه «تله ارمز»، واقع در شمال شهرک «الناقوره»، «راشیا الفخار» و جاده منتهی به «الماری» و شمال شهرک الناقوره هدف گلولههای اسرائیلی قرار گرفت که باعث آتشسوزی موقت شد. ضمنا تانکهای مرکاوا هم که همواره در این منطقه مانور میدهند متعاقب شلیکها در موقعیت «المطله» بالا و پایین رفتند. کمی بعد رسانههای مقاومت خبر دادند راکتهای مزبور علاوه بر اینکه به اهدافی برخورد کردهاند، هدفی نمادین را نیز دنبال میکردهاند.
۲ راکت مزبور نهتنها به نزدیک یک منطقه رزمایش ارتش عبری در ارتفاعات کریات شمونا اصابت کردند، بلکه تاریخی که برای این عملیات انتخاب شده بود نیز کاملا معنادار بود؛ واپسین روزهای جنگ 33 روزه بین رژیم متجاوز اسرائیل و مقاومت لبنان. منابع امنیتی رژیم صهیونیستی اما برای حفظ آبروی رژیم به شبکه عبریزبان کان گفتند شلیک راکت از سمت لبنان، کار گروههای فلسطینی بوده است!
در همین ارتباط «نوعم امیر» خبرنگار شبکه 20 تلویزیون اسرائیل تاکید کرد هر چند برخی میخواهند شلیک راکت از سمت لبنان را به تنش با ایران نسبت دهند اما حقیقت این است که به احتمال زیاد شلیک این راکتها کار یک گروه وابسته به حماس به خاطر ممانعت تلآویو از تحویل کمکهای مالی قطر به غزه بوده است.
وجه نمادین و هشداری دیگر شلیکهای دیروز به کریات شمونا، ساعت شلیک آنها بود، یعنی درست زمانی که نفتالی بنت، نخستوزیر جدید رژیم صهیونیستی به همراه متحدان و وزرای خارجه و جنگ دولتش یعنی یائیر لاپید و بنی گانتس در جلسه مهم کنست شرکت کرده بودند تا در مذاکره با دیپلماتهای نماینده کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل، علیه ایران جوسازی کرده و انفجار هفته گذشته در کشتی «مرسر استریت» در دریای عمان را بدون هیچ سندی به سپاه پاسداران نسبت دهند. پس از انجام شلیکها بود که این ۳ از کنست به زیرزمین معروف کابینه اضطراری رژیم صهیونیستی در تلآویو خزیدند تا به بررسی آخرین اوضاع امنیتی اسرائیل بپردازند.
ارسال به دوستان
سیدحسن نصرالله در سخنانی تأکید کرد حزبالله در تله جنگ داخلی ساختگی دشمنان نمیافتد
مقاومت در برابر فتنهها
گروه بینالملل: سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزبالله لبنان در سخنانی از هوشیاری مقاومت در برابر توطئه بازیگران خارجی که به دنبال تداوم بیدولتی در این کشور هستند سخن گفت و تاکید کرد مقاومت در تله جنگ داخلی مطلوب دشمن نخواهد افتاد.
به گزارش «وطنامروز»، منابع خبری از دیدار و گفتوگوی سیدحسن نصرالله، دبیرکل جنبش حزبالله لبنان با ذاکران و مداحان حسینی خبر دادند. سیدحسن نصرالله در بخشی از سخنانش در دیدار مذکور تأکید کرد: «حزبالله به جنگ داخلی کشیده نخواهد شد و ما میدانیم چه باید بکنیم». دبیرکل حزبالله در این دیدار از ۳ محور سخن به میان آورده است که در حال حاضر برای رویارویی با این جنبش، دشمنان در تلاش برای به اجرا درآوردن آنها هستند. سیدحسن نصرالله این ۳ محور را اینگونه برشمرد: ۱- تخریب وجهه حزبالله ۲- کشاندن حزبالله به جنگ داخلی 3- جنگ اقتصادی علیه لبنان.
دبیرکل حزبالله درباره کشاندن حزبالله به جنگ داخلی گفت: «این مورد مبتنی بر دادههایی است که از زمان حبس «الحریری» آغاز شد؛ اقدامی که هدف از آن شعلهور کردن جنگ داخلی بود اما موضع گروههای سیاسی لبنانی- از جمله حزبالله- عربستان سعودی را غافلگیر کرد و باعث شد این کشور موضع خود را تغییر دهد». سیدحسن نصرالله در ادامه اظهاراتش درباره نوع واکنش مردم به اقدامات اخیر «آگاهی حامیان مقاومت در حوادث اخیر» را ستود. دبیرکل جنبش حزبالله لبنان محور سوم را جنگ اقتصادی عنوان کرد و گفت این جنگ «تصادفی نیست و ما باید صبور و در کار جدی باشیم».
ارسال به دوستان
صبح سهشنبه یک مرد مسلح به افسر پلیس محافظ وزارت دفاع آمریکا با چاقو حمله کرد
حمله مرگبار پنتاگون را تعطیل کرد
چاقوکشی و تیراندازیهای مرگبار در خروجی ایستگاه متروی مقابل ساختمان بزرگ و ۵ ضلعی پنتاگون در قلب واشنگتن، وزارت دفاع آمریکا را ساعاتی به تعطیلی کشاند. این ایستگاه مترو که همنام پنتاگون و در فاصله تنها 200 متری جنوب شرقی آن واقع است، معمولا به طور انحصاری توسط کارمندان وزارت دفاع که به این ساختمان تردد دارند استفاده میشود. به گزارش شبکه فاکسنیوز، ساعت 10:30 صبح سهشنبه، یک مرد مسلح به افسر پلیس محافظ وزارت دفاع در ایستگاه اتوبوس مقابل خروجی مترو حمله کرد و او را با چاقو زد. سپس در حالی که این مرد که بعدا مشخص شد اهل ایالت جورجیاست، در حال فرار به داخل مترو بود، تبادل آتش بین او و دیگر ماموران شکل گرفت که در نتیجه آن مهاجم کشته شد.
این رخداد بلافاصله باعث امنیتی شدن و تعطیلی منطقه وسیع اطراف ساختمان پنتاگون، مترو و ایستگاههای اتوبوس نزدیک آن شد و ساعاتی مرکز فرماندهی نظامی آمریکا را هم به تعطیلی کشاند. به گزارش آسوشیتدپرس، «وودرو کوسه» رئیس سازمان نیروی حفاظت از پنتاگون- زیرمجموعه پلیس واشنگتندیسی- متعاقب این حمله در بیانیهای اعلام کرد: «در حال حاضر مقر مذکور به دلیل حادثهای در مرکز تردد پنتاگون بسته شده است. ما از عموم مردم میخواهیم از تردد در این منطقه خودداری کنند. اطلاعات بیشتر متعاقبا اعلام خواهد شد».
کلانتری پلیس منطقه فیرفکس واشنگتن نیز مرگ افسر پلیس خود بر اثر حمله مردی 27ساله به نام «آستین ویلیام لانز» را اعلام کرد. ۲ پلیس شاهد این قتل گفتهاند لانز چاقو را به گردن افسر محافظ پنتاگون فرو برده است. هنوز انگیزههای این قتل نامشخص است.
ارسال به دوستان
فرار از عینالاسد
روزنامه لبنانی الاخبار نوشت با آنکه آمریکاییها دنبال تداوم حضور خود در کشوری هستند که آن را عرصه نفوذ خود میدانند اما بر کسی پوشیده نیست که حملات مقاومت به منافع آنها در عراق، آمریکاییها را وادار کرده است دنبال راهی آبرومند با کمترین تلفات انسانی و بیشترین دستاوردهای سیاسی باشند، بویژه که آنها میدانند هیچ راهحلی برای مقابله با این حملات که طی ماههای اخیر هم به لحاظ کمی و هم به لحاظ کیفی افزایش یافته است، وجود ندارد. در واقع آمریکاییها به این باور رسیدهاند هیچ راهی برای حفظ نفوذ خود در سرزمین «الرافدین» جز دستیابی به توافق خروج هماهنگشده با عراقیها به گونهای که آبروی واشنگتن حفظ شود، ندارند. به گزارش «وطنامروز»، منابع آگاه در هیات امنیتی مذاکرهکننده عراق با آمریکاییها به ریاست قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق اعلام کردند در سایه ادامه تردیدها نسبت به نیات آمریکا از سوی گروههای مقاومت و گروههای سیاسی این کشور، دولت مصطفی الکاظمی، نخستوزیر عراق به همه طرفهای ذیربط تاکید کرده است آنچه با آمریکاییها در واشنگتن توافق کرده، خروج کامل نظامیان آمریکایی از خاک عراق است.
* عقبنشینی آمریکاییها به اردن و کویت
یکی از همراهان «قاسم الاعرجی» مشاور امنیت ملی عراق در گفتوگو با الاخبار گفت: «پس از خروج، تنها مربیان و مستشارانی که عراق خواستار کمک آنها شده، باقی خواهند ماند و همچنین یکسری خدمات لجستیک که حضور آنها مستلزم آن خواهد بود، به دست عراقیها خواهد بود». این منبع که اشارهای به نام او نشده، اضافه کرد: «این خروج مطابق توافق سال ۲۰۰۸ و بدون هیچگونه تغییری به اجرا درخواهد آمد؛ توافقی که مربوط به نخستین خروج آمریکاییها در سال ۲۰۱۱ بود، پیش از بازگشتشان در سال ۲۰۱۴». وی ادامه داد: «این توافق شامل خروج کامل ۲۵۰۰ نیروی حاضر در عراق است از جمله افراد مستقر در فرودگاه بغداد و همچنین برچیده شدن 2 پایگاه عینالاسد در غرب بغداد و الحریر در اربیل». طبق اطلاعاتی که این روزنامه لبنانی به دست آورده است، آمریکاییها تمایل دارند پایگاه عینالاسد را به اردن منتقل کنند، زیرا این کشور را محل بهتری برای تأمین امنیت رژیم صهیونیستی و رهگیری موشکها میدانند. اما در ارتباط با پایگاه الحریر نیز اطلاعات حاکی از آن است که این پایگاه به کشور کویت منتقل خواهد شد. الاخبار نوشت واشنگتن تلاش دارد توافق اخیر را به عنوان دستاوردی برای خود جلوه دهد که طی آن نیروهای رزمی را به مستشاری و آموزشی تبدیل کرده و این به معنای مشارکت آمریکا در ساخت آینده عراق است؛ آمریکایی که چه در افغانستان و حتی خود عراق در سال ۲۰۱۱ و نیز سوریه متحمل شکستهای پیاپی شده است. این اظهارات پس از پایان دور چهارم و پایانی گفتوگوهای راهبردی میان بغداد و واشنگتن مطرح میشود؛ گفتوگوهایی که در آن بر ضرورت خروج نیروی رزمی آمریکا از عراق در ۳۱ دسامبر ۲۰۲۱ تأکید شد. مصطفی الکاظمی، نخستوزیر عراق شامگاه دوشنبه هفته گذشته در دیدار با جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا با او درباره مسائل مختلفی گفتوگو و بر ضرورت خروج نیروهای رزمی آمریکا از عراق تا ۳۱ دسامبر ۲۰۲۱ تأکید کرد.
* ابهام در توافق آمریکا و عراق
منابع خبری با مقایسه بیانیه جدید و بیانیه پیشین عراق و آمریکا خبر دادند بیانیه جدید تفاوتی با بیانیه دور سوم ندارد و فقط نامگذاریها تغییر کرده است. روزنامه العربی الجدید چهارشنبه هفته گذشته در گزارشی در این باره نوشت: «به نظر نمیرسد توافق دور چهارم و پایانی گفتوگوهای راهبردی آمریکا و عراق که در آن بر خروج نیروهای رزمی [آمریکایی] تا ۳۱ دسامبر آینده تاکید شده بود و عنوان حضور نظامی آمریکا در عراق به مستشاری و آموزشی تغییر یافت، مساله جدیدی باشد یا منجر به محدود کردن نقش نظامی آمریکا در عراق شود».
این روزنامه خاطرنشان کرده بود بیانیه رسمی مشترک دور سوم گفتوگوها میان ۲ طرف در تاریخ هفتم آوریل گذشته بر همین موارد تأکید کرده بود، به نحوی که در آن عنوان شده بود: «با توجه به توسعه توانمندی نیروهای امنیتی عراق، ۲ طرف به این نتیجه رسیدند نقش آمریکا و نیروهای ائتلاف اکنون به مأموریتهای آموزشی و مشورتدهی تغییر کرده است». در همین حال نوری المالکی، نخستوزیر پیشین و رهبر ائتلاف سیاسی- پارلمانی «دولت قانون» هم در واکنش به توافق میان بغداد و واشنگتن تاکید کرد از جزئیات این توافق بیاطلاع است.
مالکی که دبیرکلی حزب الدعوه اسلامی عراق را نیز بر عهده دارد، در گفتوگو با شبکه بومی «العهد» تاکید کرد هنوز از ماموریت دقیق نیروهای آمریکایی که قرار است در عراق باقی بمانند، بیاطلاع است. وی از دولت عراق خواست توضیحات بیشتری پیرامون دور چهارم گفتوگوی اخیر راهبردی بین بغداد و واشنگتن که در پایتخت آمریکا برگزار شد، بدهد. مالکی یکی از مهمترین دستاوردهای دور چهارم گفتوگوها با واشنگتن را اثبات وجود نیروهای رزمی آمریکایی در خاک عراق در طول سالهای اخیر عنوان کرد.
ارسال به دوستان
دور دنیا
فاجعهای به نام کاملا هریس
نتایج جدیدترین نظرسنجی مؤسسه آمریکایی آرسیپی (Real Clear Politics) نشان میدهد میزان رضایت شهروندان این کشور از کاملا هریس، معاون جو بایدن، رئیسجمهور ایالات متحده بشدت کاهش یافته است. به گزارش هیل، ارگان کنگره، میزان مقبولیت هریس حتی از بایدن نیز بیشتر نزول کرده که در ماههای اخیر به خاطر علائم بیماری زوال عقل با بحران مشروعیت روبهرو است. بر اساس این نظرسنجی، میزان نارضایتی مردم آمریکا از عملکرد هریس به بیش از 46 درصد رسیده که این رقم برای بایدن 43 درصد است. همزمان نتایج یک نظرسنجی معتبر انگلیسی که مشترکا توسط نشریه (کارتل) اکونومیست و یوگا (پورتال دولت الکترونیک بریتانیا) برگزار شده نیز حاکی از نارضایتی 48 درصدی آمریکاییها از هریس است. یک نظرسنجی انگلیسی دیگر که توسط مؤسسه ترافاگار گروپ انجام شده نیز نشان میدهد بیش از 6/58 درصد آمریکاییها اصلا مطمئن نیستند که کاملا هریس برای رئیسجمهور شدن آماده باشد. به اعتقاد برخی استراتژیستهای حزب دموکرات، کاملا هریس اکنون به یک فاجعه کامل برای این حزب تبدیل شده است. این در حالی است که حداکثر میزان نارضایتی آمریکاییها از عملکرد مایک پنس، معاون ترامپ طی 4 سال دوران رئیسجمهوری او به 9/41 درصد رسیده بود.
***
طالبان مسؤولیت حمله به منزل سرپرست وزارت دفاع را بر عهده گرفت
سخنگوی گروه طالبان مسؤولیت حمله به منزل «بسمالله محمدی» سرپرست وزارت دفاع افغانستان را برعهده گرفت. «ذبیحالله مجاهد» در توئیتی نوشت این حمله زمانی که نشست مهمی در منزل سرپرست وزارت دفاع در حال برگزاری بود، انجام شد که بر اثر آن تلفات و خسارات سنگینی وارد شد. وزارت کشور افغانستان در بیانیهای اعلام کرد در حمله انتحاری به منزل سرپرست وزارت دفاع افغانستان، ۴ نفر کشته و ۲۰ تن دیگر زخمی شدند. بر اساس گزارشهای منتشر شده، در این حمله به «بسمالله محمدی» و خانوادهاش آسیبی وارد نشد. سرپرست وزارت دفاع هنگام حمله منزل حضور نداشته است. مردم کابل ساعت 21 سهشنبه شب در پایتخت افغانستان در حمایت از نیروهای دولتی فریاد الله اکبر سر دادند. این اقدام از استان هرات آغاز شد. «ذبیحالله مجاهد» سخنگوی طالبان در واکنش به فریاد الله اکبر مردم کابل گفت مردم کابل حق ندارند چنین کاری کنند و طالبان با افرادی که صدای اللهاکبر سر دادهاند، تسویهحساب میکند.
***
بانک جهانی: ۷۰ درصد ساکنان یمن با خطر گرسنگی مواجه هستند
بانک جهانی در گزارشی هشدار داد حدود ۷۰ درصد ساکنان یمن که تعدادشان به ۳۰ میلیون نفر میرسد، در این کشور که آسیبدیدهترین کشور جهان از نظر امنیت غذایی محسوب میشود، با خطر گرسنگی مواجه هستند. به گزارش رویترز عربی، درگیریهایی که از بیش از ۶ سال قبل در یمن جریان دارد، موجب شده دستکم 1/24 میلیون نفر در این کشور شامل 3/12 میلیون کودک و 7/3 میلیون آواره داخلی به کمکهای بشردوستانه نیاز پیدا کنند. در این گزارش تاکید شده است: این درگیریها اقتصاد یمن را نابود کرده به شکلی که تولید ناخالص داخلی این کشور از سال ۲۰۱۵ به نصف رسید و بیش از ۸۰ درصد از کل ساکنان این کشور را زیر خط فقر برد. بانک جهانی اوایل ژوئن گذشته نیز خسارات وارده به زیرساختهای یمن در جنگ را 5/8 میلیارد دلار تخمین زده بود. طبق گزارش جدیدی که از این بانک منتشر شده، میزان خسارات وارده از جنگ در ۱۶ شهر اصلی یمن 9/6 تا 5/8 میلیارد دلار آمریکاست. دیگر نهادهای امدادرسان بینالمللی و آژانسهای جهانی هشدار دادند اقتصاد یمن در آستانه فروپاشی است.
***
۴ غیرنظامی در حمله شبهنظامیان وابسته به ترکیه در سوریه کشته شدند
بر اثر حمله نیروهای وابسته به اشغالگران ترکیه به شمال سوریه، ۴ عضو یک خانواده ۵ نفره کشته شدند. به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه «سانا»، این حمله که به روستای «الصفویه» در شرق شهر «عین عیسی» در نزدیکی بزرگراه بینالمللی «M4» صورت گرفت، از یک خانواده ۵ نفره، ۳ کودک و پدر آنها کشته و مادر این خانواده بشدت زخمی شد. برخی گروههای تروریستی که متحمل شکستهای پیدرپی از سوی ارتش سوریه و نیروهای مقاومت اسلامی در مناطق مختلف این کشور شده بودند، با حمایت ارتش اشغالگر ترکیه در اراضی شمال سوریه مستقر شده و بخشهایی از این مناطق را اشغال کردهاند. این گروههای تروریستی با نقض مکرر آتش بسی که بین ترکیه و روسیه برای کنترل مناطقی از شمال سوریه از جمله استان «ادلب» محل اسکان عناصر تروریست امضا کردهاند، به غیرنظامیان و اعمال جنایتکارانه خود ادامه میدهند. از سوی دیگر نیروهای اشغالگر آمریکایی به بهانه حمایت از «نیروهای دموکراتیک کردستان سوریه» مناطقی از شمال شرق این کشور را که سرشار از منابع زیرزمینی است، اشغال کردهاند و اقدام به سرقت این منابع میکنند.
***
وضعیت مبهم رهبر برجسته اسلامگرایان تونس
طرفداران احزاب اکثریت پارلمان و بویژه حزب النهضه تونس، چند روز پس از آنچه شبهکودتای دولتی خوانده میشود، در شبکههای اجتماعی درباره انتقال اجباری راشد الغنوشی به بیمارستان ارتش صحبت کرده بودند اما دیروز خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری لبنانی العهد خبر داد «ریاض الشعیبی» مشاور سیاسی الغنوشی این موضوع را رد و اعلام کرده ماجرای اقامت اجباری رئیس پارلمان تونس صحت ندارد، اگر چه همچنان شایعات زیادی درباره سرنوشت مبهم الغنوشی به گوش میرسد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|