|
حل مشکل بیمه رانندگان تاکسی تهران
مدیر عامل سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران از آغاز بیمه شدن رانندگان تاکسی فاقد بیمه بعد از چند سال رایزنی خبر داد. روشنی با بیان اینکه چندین سال است فرآیند بیمه شدن رانندگان تاکسی متوقف شده بود، گفت: در این سالها رایزنیهای زیادی برای بیمه شدن رانندگان تاکسی و قطع بیمه رانندگانی که از چرخه تاکسیرانی خارج شده بودند انجام شد. وی بیان داشت: مقرر شد به جای رانندگانی که از چرخه فعالیت خارج شدهاند، رانندگان جدید بیمه شوند.
ارسال به دوستان
رکورد تزریق واکسن کرونا در کشور با تزریق ۱۱۱۲۴۴۰ دوز در یک شبانهروز شکسته شد؛ وزیر بهداشت: پنجشنبه 8 میلیون و یکشنبه 10 میلیون دوز واکسن وارد کشور میشود
واکسیناسیون روی دور تند
دستور سرلشکر سلامی به فرماندهان سپاه در سراسر کشور: واکسیناسیون را ۲۴ ساعته کنید
افزایش میزان واردات واکسن به کشور موجب شده است روند واکسیناسیون افراد با سرعت بالا همچنان ادامه داشته باشد، طوری که فقط طی یک شبانهروز بیش از یک میلیون و 100 هزار دوز واکسن در مراکز تجمیعی و سیار کشور تزریق شد. به گزارش «وطنامروز»، این روزها گروههای هدف برای تزریق واکسن کرونا به مراکز تجمیعی و سیار مراجعه میکنند و از آنجا که واکسن به اندازه کافی در دسترس است و حتی به شکل انبوهی دپو شده، نگرانیای بابت کمبود واکسن وجود ندارد. از طرفی فرماندهان سپاه استانی و بسیج نیز به دستور فرمانده سپاه با جدیت بیش از پیش برای کمک به کادر بهداشت در تسریع روند واکسیناسیون پای کار آمده و امکانات خود را در این زمینه در اختیار وزارت بهداشت قرار دادهاند. بر اساس اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، مجموع واکسنهای کرونای تزریقشده در کشور تاکنون به ۳۱ میلیون و ۴۵۰ هزار و ۶۹۴ دوز رسیده است. بر این اساس تاکنون ۲۰ میلیون و ۵۵۸ هزار و ۳۸ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۱۰ میلیون و ۸۹۲ هزار و ۶۵۶ نفر نیز دوز دوم را تزریق کردهاند. در شبانهروز گذشته (ظهر سهشنبه تا ظهر چهارشنبه) یک میلیون و ۱۱۲ هزار و ۴۴۰ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شد که بالاترین میزان تزریق روزانه واکسن از ابتدای واکسیناسیون عمومی تاکنون بوده است. در چنین شرایطی وزیر بهداشت رفع محدودیتهای سنی در تزریق واکسن کرونا، واکسیناسیون همه والدین دانشآموزان بدون در نظر گرفتن رده سنی و افزایش واکسیناسیون کرونا به ۲ میلیون دوز در روز را نیز وعده داده و تاکید کرده است که مشکلی هم برای تامین دوز دوم واکسنهای تزریقشده وجود نخواهد داشت، چراکه مقدار واکسن تامینشده، پاسخگوی تزریق برای دوز دوم نیز است.
بهرام عیناللهی، وزیر بهداشت دیروز در جلسه بررسی روند اجرای گام پنجم «طرح سپهبد شهید حاجقاسم سلیمانی» با حضور سردار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه و سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه در حال حاضر نزدیک به ۲۱ میلیون دوز واکسن دپو داریم که در انبارهای وزارت بهداشت موجود است، گفت: پنجشنبه (امروز) ۸ میلیون دوز و یکشنبه ۱۰ میلیون دوز دیگر واکسن کرونا وارد کشور میشود و تا پایان این ماه آمار واکسنهای وارداتی به ۴۰ میلیون دوز و شاید هم به ۵۰ میلیون دوز برسد. از طرفی مراکز تولید واکسن داخلی مانند برکت، سیناژن، فخرا، پاستور، نورا و رازی هم تایید شدند تا محصولاتشان مورد استفاده قرار گیرد. عیناللهی با بیان اینکه انتظار یک حرکت مردمی را برای واکسیناسیون گسترده داریم، گفت: برای اینکه بتوانیم واکسیناسیون را به نحو احسن انجام دهیم، نیاز به حرکتها و کمکهای مردمی داریم و انتظار داریم هر کس هر کمکی نسبت به ما میتواند انجام دهد، مانند در اختیار دادن فضا برای واکسیناسیون یا اینکه نیروهای جوان و عاشق و متدین و حزباللهی وارد شوند. وی در ادامه تاکید کرد: در حال تمام کردن موج پنجم کرونا هستیم. تلفاتی که دیده میشود، نشان از پایان موج پنجم دارد و انشاءالله تا یکی، دو هفته دیگر این میزان هم کاهش خواهد یافت. ما فرصتی داریم که خودمان را برای موج ششم آماده کنیم. این فرصت طلایی که حدود ۶ تا ۷ هفته است، هر روزش برایمان ارزش دارد. از همه خواهش میکنم حتی یک دقیقه را هم از دست ندهند و اگر واکسن میآید بلافاصله تزریق را انجام دهند. عیناللهی در ادامه گفت: به یک مجاهدت در واکسیناسیون نیاز است و نام آن را مجاهدین واکسیناسیون گذاشتهایم. در واقع نوعی جهاد است. امروز مهمترین کار و جهاد فی سبیلالله، شرکت در این حماسه ملی واکسیناسیون است که انتظار داریم همه کمک کرده و با پرسنل شریف وزارت بهداشت همراهی کنند تا بهسرعت این حجم واکسنی را که وارد کشور شده و میشود و تولید هم میشود، تزریق کنیم. وزیر بهداشت تصریح کرد: مرحله بعد از انجام واکسیناسیون، انجام قرنطینه هوشمند است. ما دنبال این هستیم که مردم برای کسبوکارشان دچار محدودیت نشوند و همه محدودیتها اعم از محدودیت شبانه، محدودیت رفتوآمد و... از بین برود. وی ادامه داد: ما تا به امروز ۳۰ میلیون دوز واکسن تزریق کردهایم. اگر تیرماه آمار ۵ میلیون بود اما از تیرماه تا امروز ۲۵ میلیون دوز تزریق کردهایم. انتظار داریم از امروز (۱۷ شهریور) تا یک ماه دیگر حداقل ۵۰ میلیون دوز و حتی بیشتر تزریق کنیم تا بتوانیم از فجایع احتمالی بعدی پیشگیری کنیم.
* مجاهدان واکسیناسیون به میدان میآیند
در ادامه این جلسه فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز تاکید کرد: به همه فرماندهان سپاههای استانی دستور قاطع میدهم که با تمام استعداد و ظرفیت ممکن در عرصه تحقق اهداف طرح شهید سلیمانی به صحنه بیایید و همه این استعدادی که تا امروز ایجاد کردهاید را به شکل کامل به کار بگیرید. سرلشکر حسین سلامی اظهار کرد: به همه فرماندهان سپاههای استانی دستور قاطع میدهم که با تمام استعداد و ظرفیت ممکن در عرصه تحقق اهداف طرح شهید سلیمانی به صحنه بیایید و همه این استعدادی که تا امروز ایجاد کردهاید را به شکل کامل به کار بگیرید. وی افزود: هر چه امکان امتداد زمان حضور نیروها در مراکز واکسیناسیون وجود دارد این ظرفیت را بسط دهید تا 24 ساعت کامل شود و مردم بدون فشار و ازدحام قادر باشند به سرعت عمل واکسیناسیون را انجام دهند و به امور زندگی خود برسند. علاوه بر اینکه زمانی که تمام ظرفیت به کار گرفته شد و باز هم واکسن وجود داشت و مردم نیازمند تزریق واکسن بودند، تعداد مراکز خدماتدهی سپاه باید افزایش پیدا کند و به همین جهت تمام فرماندهان استانی و دیگر فرماندهان سپاه در بهکارگیری اماکن سپاه پاسداران برای انجام فرآیند واکسیناسیون مختار هستند و فرماندهان باید به تشخیص خودشان و به تناسب نیاز از امکانات سپاه نهایت استفاده را ببرند. در ادامه این جلسه نیز سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: بسیجیان در ۳۳۷ مرکز تجمعی با وزارت بهداشت به صورت مشترک حضور دارند و در کنار آن در ۱۷۵ مرکز مستقل کار واکسیناسیون را انجام میدهند. وی افزود: ظرفیتهای موجود بسیج قابل توسعه و افزایش است و میتوان با تأمین واکسن ظرفیت تزریق واکسن را هم افزایش داد. سلیمانی با بیان اینکه سپاه بنا بر توصیههای فرمانده کل سپاه در بخشهای مختلف فعالیتهای گستردهای را برای خدمترسانی به مردم در مقابله با کرونا انجام میدهد، افزود: اقدامات بسیج جدا از خدمات نیروی دریایی سپاه، نیروی هوافضا سپاه و نیروی زمینی و بیمارستانها و درمانگاههای سپاه است.
* تزریق بیش از ۳۱ میلیون دوز واکسن کرونا در کشور تاکنون
آمار واکسیناسیون تجمیعی کرونا از ابتدا تا ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ اعلام شد. دکتر کیانوش جهانپور، سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: از ابتدای برنامه ملی واکسیناسیون علیه «کووید-۱۹» در کشور تا ۱۷ شهریورماه، جمعا ۳۱ میلیون و ۴۵۰ هزار و ۶۹۴ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. جهانپور آمار واکسیناسیون کرونا تجمیعی تا ۱۷ شهریورماه را به شرح زیر اعلام کرد:
اسپوتنیک نوبت اول: ۴۵۱۶۲۲
اسپوتنیک نوبت دوم: ۳۶۶۰۵۴
سینوفارم نوبت اول: ۱۴۱۸۴۵۵۰
سینوفارم نوبت دوم: ۸۱۰۵۱۰۷
بهارات نوبت اول: ۵۹۳۸۹
بهارات نوبت دوم: ۵۴۲۱۸
آسترازنکا نوبت اول: ۳۵۰۴۶۶۵
آسترازنکا نوبت دوم: ۱۴۵۵۳۱۷
برکت نوبت اول: ۲۳۵۷۸۱۲
برکت نوبت دوم: ۹۱۱۹۶۰
مجموع نوبت اول: ۲۰۵۵۸۰۳۸
مجموع نوبت دوم: ۱۰۸۹۲۶۵۶
کل: ۳۱۴۵۰۶۹۴
***
اعلام آمادگی خیرین برای تأمین ۵۰ میلیون دوز واکسن کرونا
عضو هیاترئیسه فراکسیون مجمع خیرین و امور خیریه مجلس از اعلام آمادگی خیرین برای تامین ۵۰ میلیون دوز واکسن کرونا خبر داد. محمدعلی محسنیبندپی گفت: هیاترئیسه فراکسیون خیرین مجلس جلسهای با هیاتمدیره مجمع خیرین کشور برگزار کرد. در این جلسه ضمن بررسی معضلات کار خیرین، موضوع مشارکت آنها در سلامت بویژه واکسن مورد بحث و بررسی قرار گرفت. وی گفت: مقرر شد در نخستین فرصت با دعوت از معاونت قوانین مرکز پژوهشها و هیاتمدیره مجمع خیرین، جلسهای برای رفع خلأهای قانونی در لایحه بودجه و برنامه هفتم برگزار شود تا مسیر مشارکت خیرین در توسعه کشور هموار شود. این عضو کمیسیون بهداشت به ایسنا گفت: خیرین اعلام آمادگی کردند تا ۵۰ میلیون دوز واکسن کرونا تامین کنند و مقرر شد بنده به عنوان عضو کمیسیون بهداشت در جلسهای با وزیر بهداشت و معاون غذا و دارو، پیگیری لازم را انجام دهم تا زمینه مشارکت خیرین فراهم شود.
ارسال به دوستان
۵۳۸ نفر دیگر از هموطنان بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند
۷534 مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه
آمار جانباختگان ناشی از «کووید-19» در کشور همچنان بالای 500 نفر در یک شبانهروز گزارش میشود. وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد در ۲۴ ساعت گذشته (ظهر سهشنبه تا ظهر چهارشنبه) در کشور ۲۶هزار و ۸۵۴ بیمار جدید «کووید-19» شناسایی شدند و در همین بازه زمانی متاسفانه ۵۳۸ بیمار نیز جان خود را از دست دادند.
بر این اساس از ظهر روز سهشنبه تا ظهر چهارشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۶ هزار و ۸۵۴ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی شدند که ۳ هزار و ۷۱۳ نفر از آنها بستری شدند. بدین ترتیب مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۵ میلیون و ۲۱۰ هزار و ۹۷۸ نفر رسید. متاسفانه در طول این مدت زمانی ۵۳۸ بیمار «کووید-19» نیز جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری در کشور هم به ۱۱۲ هزار و ۴۳۰ نفر رسید. خوشبختانه تاکنون ۴ میلیون و ۴۵۳ هزار و ۶۵۱ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
همچنین ۷ هزار و ۵۳۴ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
گفتنی است تاکنون ۲۹ میلیون و ۷۹۱ هزار و ۵۶۲ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۲۴۶ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۴۴ شهر در وضعیت نارنجی و ۵۸ شهر در وضعیت زرد بیماری کرونا قرار دارند.
* علت طولانی شدن پیک پنجم کرونا
تسریع در روند واکسیناسیون و رعایت پروتکلهای بهداشتی باعث میشود میزان ابتلا و مرگومیر در کشور کاهش یابد و مانع از بروز احتمالی پیک ششم کرونا شود. رئیس دانشگاه علومپزشکی ایران ضمن تشریح وضعیت بیماری کرونا در تهران، علل طولانی شدن پیک پنجم را تشریح کرد. دکتر جلیل کوهپایهزاده گفت: بر اساس آخرین اطلاعات موجود، اوضاع مراجعات به مراکز بیمارستانی اندکی کاهش یافته است، البته این کاهش چندان زیاد و واضح نیست و به همان نسبت بستریها در تهران نسبت به هفته گذشته کاهش یافته است. میزان مرگومیر کماکان مانند گذشته است و به نوعی به دلیل وجود بیماران بدحال، کاهش آمار مرگ هم چندان واضح نیست. اگر مردم بخوبی پروتکلها را رعایت کنند میزان بستریها هم تحت تاثیر کم شدن مراجعات، کم میشود. وی درباره عوامل موثر در کاهش غیرمحسوس آمار مراجعات، اظهار کرد: افزایش مراقبتهای بهداشتی و رعایت بیشتر پروتکلهای بهداشتی، افزایش واکسیناسیون و آغاز آثار ایمنیزایی آن در جامعه و... از علل اصلی این کاهش نامحسوس آمار است. رئیس دانشگاه علومپزشکی ایران تاکید کرد: نمودارها نشان میدهد به قله پیک رسیدهایم و اندکی در حال افت هستیم اما این به تنهایی کافی نیست. او درباره علت طولانی شدن پیک پنجم کرونا، تصریح کرد: نوع جهشی که با آن درگیر پیک پنجم شدیم، متفاوت بود. جهش دلتا سرایت بیشتری دارد که این امر یکی از دلایل اصلی طولانی شدن پیک است. وی با بیان اینکه بروز پیک ششم کرونا هم محتمل است، ادامه داد: همانطور که پیکهای قبلی رخ داد پیک ششم هم محتمل است اما زمان آن وابسته به رفتارهای ما است که چگونه پیشگیری کنیم یا سرعت واکسیناسیون ما به چه شکل باشد. انشاءالله با بهبود رعایت پروتکلها و واکسیناسیون، شاهد پیکهای سنگین بیماری نباشیم و بتوانیم براحتی آن را مدیریت کنیم. کوهپایهزاده درباره صحبتهایی که پیرامون بازگشایی مدارس به میان میآید، بیان کرد: هنوز تصمیمات در این زمینه قطعی نیست و طبیعتا ستاد ملی مقابله با کرونا با نزدیکی به اول مهر نظر خود را اعلام میکند ولی به نظر میرسد ترکیبی از آموزش حضوری و غیرحضوری در پیش بگیریم، مگر اینکه خدایی نکرده شرایط خیلی سختی به لحاظ اپیدمی بیماری بویژه در سنین پایین رخ دهد که مجبور باشیم آموزشها را مجازی پیش ببریم. او تاکید کرد: البته فراموش نکنیم کودکان بهرغم تذکرات ما نمیتوانند پروتکلها را کاملا بدرستی رعایت کنند. میتوان تعداد دانشآموزان در کلاسها را کمتر کرد اما قطعا نمیشود خیلی فاصلهگذاریها را رعایت کرد؛ در نتیجه طبیعی است که خطراتی با بازگشایی مدارس وجود داشته باشد. اگر واکسیناسیون در سنین زیر ۱۸ سال برقرار شود طبیعتا با آرامش بیشتری میتوانیم کلاسهای آموزش حضوری را داشته باشیم. کوهپایهزاده با تاکید بر لزوم افزایش سرعت واکسیناسیون، به ایسنا گفت: خوشبختانه واکسنهای جدیدی به دستمان رسیده است و مجددا واکسیناسیون را پرقدرت ادامه میدهیم و سرعت واکسیناسیون را بالا خواهیم برد. اگر بتوانیم مراکزی را هم به شکل شبانهروزی برای این امر اختصاص میدهیم. وی گفت: در روزهای ابتدایی هفته میزان تزریق واکسن کاهش یافته بود و مراکزی موقتا از مدار خارج شدند اما مجددا کار تلقیح واکسن را با رسیدن پارتهای جدید از سر گرفتیم. برای واکسیناتور هم از نیروهای بسیج، سپاه، ارتش و نیروهای داوطلب هلالاحمر کمک میگیریم.
ارسال به دوستان
اخبار
افزایش رقم جرایم توقیف خودرو تا سقف ۳میلیون تومان
سردار سیدکمال هادیانفر، رئیس پلیس راهور ناجا اظهار کرد: قانونگذار سقف جرایم در بحث توقیف خودرو را یک میلیون تومان اعلام کرده است اما برای کمک به هموطنان این رقم را به ۳ میلیون تومان افزایش دادیم. وی افزود: با توجه به شرایط کرونایی حاکم بر جامعه، طی دستوری اعلام کردیم که هیچ خودرویی در جادهها توقیف نشود مگر اینکه دستور قضایی برای توقیف آن وجود داشته باشد. سردار هادیانفر تصریح کرد: اگر برای هموطنی پیامکی مبنی بر اطلاع آنها از میزان جرایم رانندگی ارسال میشود برای این است که آن را پرداخت کند تا در زمان انجام مسافرت اگر بخواهد خدمات خاصی را دریافت کند، مشکل خاصی برای دریافت خدمات از دستگاههای مختلف وی را به چالش نکشاند. وی با اشاره به فعالیت سامانه احراز هویت در سایت راهور ۱۲۰ برای پرداخت جرایم، گفت: این موضوع برای این است تا روبات یا سیستمی نتواند به عنوان فرد حقیقی از هموطنان سوءاستفاده کند. در این سامانه باید مشخصات رانندگان و شماره تلفن همراهشان ثبت شود تا با دریافت یک پیامک و وارد کردن رمز اختصاصی، افراد به پروفایل خود وارد شوند. رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه هموطنان مبالغ جرایم رانندگیشان را از طریق سایت راهور ۱۲۰ یا بانکها پرداخت کنند، درباره قطعی سیستمهای پلیس + ۱۰ بیان کرد: این قطعیها اندک است اما در برخی مواقع دچار اختلال هستیم و این موضوع به دلیل افزایش حجم تخلفات و جرایم رانندگی است که این روزها با وجود شرایط کرونایی در کشور، جرایم رانندگی افزایش پیدا کرده است.
***
مرگ مصدوم در تصادف آمبولانس خصوصی
مرد جوانی که به علت تصادف با موتوسیکلت از ناحیه دست مصدوم شده بود هنگامی که با آمبولانس خصوصی به بیمارستان منتقل میشد در تصادف با تریلی جان باخت. ساعت 10:15 صبح دوشنبه 15 شهریور، گزارش تصادف مرگباری در مسیر کندروی بزرگراه آزادگان به بازپرس حبیبالله صادقی اعلام شد. به دنبال اعلام این خبر تحقیقات به دستور بازپرس جنایی آغاز و در بررسیهای انجام شده مشخص شد که راننده یک آمبولانس خصوصی هنگام انتقال یک مصدوم با سرعتی در حدود 180 کیلومتر در حال حرکت از مسیر کندروی بزرگراه آزادگان بهسمت غرب بوده که از پشت با یک تریلر حامل تیرآهن نبشی بشدت برخورد کرده است. پس از این تصادف تیرآهنهای بار تریلی شیشه جلوی آمبولانس را شکسته و وارد کابین شده و راننده و مرد مصدوم را که کنارش نشسته بود از ناحیه سر و صورت و گردن بشدت مجروح کرده بود. در ادامه بررسیها مشخص شد سرنشین آمبولانس، مرد موتورسواری بوده که ساعتی قبل از این حادثه در یک حادثه تصادف دیگر از ناحیه دست آسیب جزئی دیده بود و از طریق آمبولانس خصوصی در حال انتقال به مرکز درمانی بوده است. آتشنشانان با حضور در محل اقدام به بریدن تیرآهنهایی که وارد بدن مرد موتورسوار شده بود، کردند اما به خاطر شدت جراحات وارده مرد موتورسوار که برای درمان جزئی دست در راه انتقال به بیمارستان بود به کام مرگ فرو رفت. راننده آمبولانس نیز به بیمارستان منتقل شد و تحت درمان قرار گرفت.
***
خیزش گرد و خاک در ۸ استان
مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن اشاره به فعالیت سامانه بارشی در کشور تا آخر هفته جاری، از وزش باد شدید و خیزش گردوخاک طی این مدت در 8 استان کشور خبر داد. صادق ضیاییان ضمن اشاره به بارش در نوار شمالی کشور طی امروز (۱8 شهریور) اظهار کرد: در استانهای اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، شمال و شرق آذربایجان شرقی، ارتفاعات شمال زنجان و قزوین و بتدریج در خراسان شمالی بارش باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت رخ خواهد داد که شدت این بارش در استان گیلان و غرب مازندران خواهد بود.
وی ادامه داد: جمعه ۱۹ شهریور هم بارش پراکنده برای استانهای ساحلی خزر و خراسان شمالی پیشبینی میشود. به گفته مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی، طی ۲ روز آینده در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در ارتفاعات جنوب فارس، ارتفاعات غرب و شمال هرمزگان نیز افزایش ابر و رگبار و رعدوبرق پراکنده رخ میدهد.
مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی تهران طی ۲ روز پیشرو اظهار کرد: آسمان تهران پنجشنبه (۱۸ شهریور) صاف و گاهی همراه با وزش باد با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۲ درجه سانتیگراد و برای جمعه (۱۹ شهریور) نیز صاف و گاهی همراه با وزش باد با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
***
واکنش پلیس درباره فیلم شلیک مأمور به یک شهروند
فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر با بیان اینکه گزارشی مبنی بر شلیک تیر به یکی از شهروندان توسط عوامل انتظامی این فرماندهی واصل نشده، گفت: کارشناسان پلیس فتا به دنبال کشف واقعیت ماجرا و بررسی جزئیات آن هستند. سرهنگ علی آقا کارخانه درباره فیلم منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر شلیک تیر به یک شهروند توسط مامور پلیس و انتساب این فیلم به شهرستان اسلامشهر، اظهار کرد: هیچگونه گزارشی مبنی بر شلیک گلوله بر سر احدی از شهروندان، توسط عوامل انتظامی فرماندهی انتظامی شهرستان اسلامشهر واصل نشده و اساسا، موقعیت مکانی که در کلیپ به نمایش گذاشته شده، مربوط به حوزه سرزمینی شهرستان اسلامشهر نیست. فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر بیان کرد: کارشناسان پلیس فتا، به دنبال کشف واقعیت ماجرا و بررسی جزئیات آن هستند. وی از هموطنان خواست تا اخبار و اطلاعات مورد نیاز را از رسانههای معتبر پیگیری کنند.
ارسال به دوستان
دغدغه جدی معیشتی مربیان پارهوقت
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با بیش از 50 سال سابقه نقش موثری در تقویت سیستم آموزشی کشور داشته و باعث شده تا کودکان و نوجوانان با سطح متفاوتی از آموزش (به صورت آموزشهای غیرمستقیم) رو به رو شده و استعدادهای بالقوه آنها بالفعل شود و درس زندگی بیاموزند.
فعالیتهای آموزشیوپرورشی این سازمان که در اساسنامه خود زیرمجموعهای از وزارت آموزشوپرورش محسوب شده است، در 3 بخش فرهنگی، ادبی و هنری در جریان است که کارگاههای عمومی آن در بخش فرهنگی و بخشهای تخصصی آن مربوط به ۲ حوزه ادبی و هنری است. بدیهی است در صورتی که در این ۲ بخش خللی ایجاد شود، عمده فعالیت تخصصی کانون که بخش مهمی از درآمدزایی این سازمان نیز منوط به برگزاری این کارگاههاست، مختل میشود.
آنطور که مربیان این سازمان دولتی در استانهای مختلف مطرح میکنند در این ۲ بخش مربیان با مشکلات معیشتی از جمله سطح پایین دستمزد و نبود بیمه مناسب و عدم امنیت شغلی روبهرو هستند و با حقوقی ناچیز که از 700 هزار تومان تا حداکثر ۲ میلیون و 500 هزار تومان را شامل میشود، عملا با چالشهای بسیاری روبهرو هستند. به گفته این مربیان، دغدغه معیشت، چند سالی است دامنگیر آنها شده و باعث شده تا سایه سنگین مشکلات بر کیفیت آموزشیشان نیز تاثیر بگذارد.
یکی از این مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به «وطنامروز» گفت: سال 93 عنوان شغلی «مربی حقالتدریس» نیروهای حقالتدریسی کانون بدون هماهنگی و مشورت با طرف قرارداد (مربی) از حکم کارگزینی آنها حذف و عنوان «مربی پارهوقت» جایگزین آن شد. همین امر باعث شده در هیچ کدام از طرحهای ساماندهی معلمان و مربیان حقالتدریسی ارگانها و سازمانهای دولتی در سطح کشور مشمول مصوبهها نشوند.
هماکنون بیش از 700 مربی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به صورت پارهوقت در حال فعالیت هستند؛ مربیانی که در قالب 30، 60 و 120 ساعت در ماه و طی ۲ تا ۶ روز در هفته در محل کار خود حاضر میشوند اما به دلیل عدم رسیدگی به مشکلات معیشتی آنها با وجود آنکه تمام تلاش خود را در طول هفته به صورت حضوری و مجازی برای ارائه بهترین آموزشها انجام میدهند، تاثیر منفی آن قابل لمس است. در گفتوگو با تعداد زیادی از این مربیان متخصص، میشود براحتی یاس و ملال را در کلامشان دریافت؛ مربیانی که بسیاری از آنها رتبههای برتر هنری و ادبی بینالمللی دارند و هنرجوهایشان نیز در جشنوارههای ملی و بینالمللی کسب افتخار کردهاند.
یکی از مربیان 120 ساعته این کانون که 6 روز هفته فعالیت میکند به «وطنامروز» گفت: سالهاست با بیمه ناقص (15 روز در ماه)، حقوق اندک، بدون مزایایی مانند اضافه کار، حق اولاد و عائلهمندی، حق بدی آب و هوا، حق مناطق مرزی، حق ایاب و ذهاب و تمام حقوق دیگر یک کارمند عادی دولت و با عیدی ناقص کل دریافتی یک ماه ما در بهترین حالت به رقم ۲ میلیون و 500 هزار تومان نمیرسد، این در حالی است که تنها تفاوت ما با نیروهای رسمی و پیمانی شاغل در مراکز کانون 24 ساعت در طول ماه است، این در شرایطی است که آموزشهای تخصصی برعهده نیروهای پارهوقت است و نقش آنها در کانون نقشی اساسی است.
وی ادامه داد: هماکنون برخی از همکاران ما در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بیش از 20 سال سابقه دارند ولی هنوز تعیین تکلیفی برای وضعیت شغلی آنها صورت نگرفته است. چگونه این افراد با این وضعیت اقتصادی و میزان دریافتی بسیار ناچیز پاسخگوی زندگی خود و خانوادهشان باشند؟ در حالی که دیگر سقف سنی وی برای استخدام در دیگر سازمانها از بین رفته و نمیتواند برای کار به مراکز و مشاغل دیگر مراجعه کند. همچنین ساعات کاری مفید هفته را باید در خدمت کانون باشد و زمان چندانی برای یافتن شغل دوم هم ندارد. مربیانی که حق مرخصی ندارند؛ حتی برای مربیان مادر، حق استفاده از مرخصی زایمان در نظر گرفته نشده است و این دور از اصول اخلاقی و کرامت انسانی جایگاه «مادر» است. مربیان مرد که طبق اعتقادات دینی و عرفی مسؤولیت تامین اقتصاد خانواده را برعهده دارند نیز بشدت در تنگنا قرار گرفتهاند.
به نظر میرسد با توجه به تغییر در ساختار دولت و روی کار آمدن وزیر جدید آموزشوپرورش در آینده نزدیک، بازنگری در نوع قراردادهای کاری در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و استفاده از این ظرفیت درون سازمانی به منظور جذب در ساختار آموزشوپرورش و کانون میتواند سیاستی باشد که ضمن رفع این معضل، دغدغه جذب مربیان کارآزموده در سیستم آموزشی کشور را تا حدودی مرتفع سازد، مربیان آموزش دیده، مجرب و متخصصی که سرمایههای سیستم آموزشی کشور هستند و سزاوار است ضمن افزایش دستمزد آنها در کوتاهمدت و بهرمندی از بیمه، در زمان مناسب نسبت به تبدیل وضعیت و ساماندهی آنها همت گمارده شود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|