|
ریابکوف: زیردریایی هستهای استرالیا چالشی برای «انپیتی» است
معاون وزیر خارجه روسیه دیروز از آمادگی کشورش برای سومین دور مذاکرات با آمریکا درباره ثبات راهبردی و کنترل تسلیحات در ژنو خبر داد. به گزارش ریانووستی، سرگئی ریابکوف درباره معاهده جدید آمریکا و انگلیس با استرالیا در حوزه پاسیفیک گفت که مهیا کردن زیردریاییهای اتمی برای کانبرا، چالشی برای رژیم عدم اشاعه (به عنوان رکن اصلی انپیتی) است.
ارسال به دوستان
یگان موشکی سوریه و نیروی هوایی روسیه از بامداد دیروز مواضع تروریستها در ادلب را هدف قرار دادند
اردوغان در ادلب آچمز است
بامداد دیروز منابع خبری از حمله گسترده موشکی و راکتی ارتش سوریه به مواضع تروریستها در جنوب و غرب استان ادلب و شمال غرب استان حماه خبر دادند. این منابع افزودند: موشکاندازهای ارتش سوریه مناطق «مرعیان»، «الفطیره»، حومه «الباره» و «کنصفره» در «جبلالزاویه» در جنوب ادلب و نیز اطراف شهر «اریحا» و «جسرالشغور» و اطراف آن در غرب ادلب و نیز اطراف روستای «قلب لوزه» را زیر آتش شدید خود قرار دادند. در مقابل، منابع وابسته به مخالفان سوری از حملات نیروهای ارتش ترکیه به مواضع ارتش سوریه در حومه شرقی و جنوب شرقی ادلب خبر دادند. این منابع گفتند ارتش ترکیه از همه نیروهای خود در استان ادلب و حومه غربی حلب خواسته است در حال آمادهباش کامل باشند. منابع خبری گزارش دادند یک کاروان نظامی ترکیهای به سوی ادلب و اطراف آن در شمال غرب سوریه حرکت کرده است. این کاروان از گذرگاه «کفرلوسین» به سوی ادلب حرکت کرد. حرکت کاروان نظامی ترکیه به اطراف ادلب ساعاتی پس از آن روی داد که فیصل مقداد، وزیر خارجه سوریه در مجمع عمومی سازمان ملل متحد خواهان خروج فوری نظامیان غیرقانونی از خاک کشورش شد. این منابع فاش کردند نیروهای ارتش ترکیه برای نخستینبار از زمان ورود به ادلب و حومه غربی حلب، اقدام به استقرار یگانهای زرهی در خطوط درگیری با نیروهای ارتش سوریه در حومه ادلب و غرب حلب کردهاند. رسانهها همچنین به حملات هوایی جنگندههای روسی به مواضع تروریستها در «سهل الغاب» در حومه شمال غرب حماه اشاره کردند. به گزارش «وطنامروز» به نقل از شبکه المیادین، همزمان با حمله ارتش سوریه، جنگندههای روسیه نیز مقر تروریستها را بمباران کردند. منابع وابسته به معارضان نیز نوشتند جنگندههای روسیه مواضع تروریستها را در شهرک «مرعیان» در جنوب غرب ادلب، منطقه «جبل الزاویه» و «جبلالاربعین» آماج حملات خود قرار دادند. حملات جنگندههای ارتش روسیه در حالی است که در ۲ هفته گذشته دور جدید این حملات آغاز شده بود. در 5 روز گذشته این حملات متوقف شده بود و از بامداد دیروز دوباره آغاز شد. این حملات همچنین پس از آن انجام میشود که روز چهارشنبه اردوغان با سفر به روسیه با ولادیمیر پوتین دیدار و گفتوگو کرد؛ موضوع ادلب و حلوفصل بحران سوریه از عمدهترین مسائل مطروحه میان ۲ طرف بود. صفحات وابسته به تروریستهای سوری در شبکههای اجتماعی نیز با انتشار خبر بمباران شدید مواضع تروریستها در ادلب و حماه، آن را به نشست روز چهارشنبه اردوغان و پوتین مربوط دانستند و تلویحا خود را قربانی خیانت ترکیه به تروریستها معرفی کردند.
* تمرکز سوریه بر آزادسازی ادلب
در هفتههای گذشته مواضع تروریستها به شدت در حومه شمالی استان ادلب بویژه «مزارع باتنته» و «جسر الشغور» در غرب ادلب و «جبل الزاویه» در جنوب این استان هدف حملات ارتش سوریه و روسیه قرار گرفته است. ارتش آمریکا نیز اعلام کرد سرکرده القاعده در حمله هوایی در شهر ادلب در شمال غرب سوریه کشته شده است. دیروز شبکه خبری الجزیره اعلام کرد یک مقام آمریکایی که به نامش اشاره نشده، به پایگاه «military news» گفته است «سالم ابواحمد» در ادلب کشته شده است. بر اساس گزارش ارتش آمریکا، ابواحمد مسؤول برنامهریزی و تامین مالی حملات القاعده بوده است. فرماندهی مرکزی آمریکا همچنین مدعی شد هیچ علائمی مبنی بر زخمی شدن غیرنظامیان در نتیجه این حمله وجود ندارد. تمرکز ارتش سوریه بر استان ادلب، پس از آن است که با ورود دولت سوریه به شهرهای استان درعا، تمام جنوب سوریه به کنترل کامل دمشق درآمد. بخشهای جنوب شرق ادلب در عملیات سال گذشته ارتش سوریه آزاد شد و هماکنون صرفا شمال و شمال غرب این استان در اشغال تروریستهای جبهه النصره قرار دارد. «تورکر ایر» روزنامهنگار نزدیک به دولت ترکیه پس از دیدار پوتین- اردوغان در سوچی در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: «به ما گفته شده است ادلب در فصل زمستان به دست دولت سوریه خواهد افتاد و روسیه به بازگرداندن ادلب به دست دولت سوریه اصرار دارد». «حسین مرتضی» خبرنگار رسانههای مقاومت نیز در صفحه توئیتری خود خطاب به تروریستهای سوریه نوشت: «به شما گفته بودیم فقط مزدور هستید و همه بزودی شما را در همه جا خواهند فروخت، اکنون هم ترکیه شما را در ادلب فروخت. ترکیه با تصفیه سرکردگان اصلی تروریستها در ادلب موافقت کرده است». همچنین «دیمتری پسکوف» سخنگوی کرملین درباره موضوعات مورد بحث در دیدار اردوغان و پوتین در شهر ساحلی سوچی گفت: «پوتین و اردوغان درباره وضعیت سوریه گفتوگو و پایبندی خود به توافقهای قبلی درباره سوریه و لزوم خروج تروریستها از ادلب را اعلام کردند». او در وبسایت خود نیز نوشت: «اردوغان نیز گفته وقت آن رسیده است یک راهحل نهایی و پایدار درباره سوریه بویژه استان ادلب به اجرا گذاشته شود؛ این موضع میتواند موجب خشم و نگرانی دولت آمریکا که همواره به دنبال بحرانی نگه داشتن شمال سوریه است، باشد». «ایمن سوسان» دستیار وزیر خارجه سوریه نیز روز گذشته در مصاحبهای گفت: «ادلب استثنا نخواهد بود و دیر یا زود به آغوش کشور باز خواهد گشت. رژیم ترکیه فریبکار و دورو است و شایستگی برعهده گرفتن هیچ نقش مثبتی را ندارد».
* تغییر فضای سیاسی دنیا درباره سوریه
وزیر خارجه سوریه پنجشنبه شب از تغییر فضای سیاسی بینالملل در قبال کشورش خبر داد و گفت به صورت کلی این فضا تغییر کرده و حملات خصمانه علیه دمشق در بیشتر کشورهای عضو سازمان ملل کاهش یافته است. فیصل مقداد که با خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) سخن میگفت، افزود کشورش از هر طرح یا تلاش سیاسی صادقانه و بیطرف برای کمک به خود در برونرفت از بحران، استقبال میکند. وی در عین حال بدون نام بردن از کشوری، افزود برخی کشورها در این مسیر مانعتراشی کردند. وی درباره اهمیت دیدار هیأت سوریه در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد با وزیران خارجه کشورهای عربی و دیگر کشورها نیز گفت: سوریه از هرگونه اقدام یا تلاش سیاسی صادقانه و بیطرفانه برای خروج از بحران استقبال میکند؛ با وجود موانعی که کشورهایی ایجاد کردهاند که منافع خود را در بیثباتی سوریه میبینند. وی خاطرنشان کرد: سوریه با توجه به پیروزیهایی که علیه تروریسم محقق کرده است، هرگز تسلیم فشارها نخواهد شد و به هیچ شروط سیاسی تن نخواهد داد.
مقداد همچنین درباره دیدار هیأت سوری با دیگر کشورهای جهان نیز گفت: کشورها به این نتیجه رسیدهاند سوریه با هویت و تمدن ملی خود و پیروزی در برابر تروریسم نشان داد با وجود استقبال از برقراری مجدد روابط عادی، تسلیم فشارها نخواهد شد و هیچ شرط سیاسیای را نخواهد پذیرفت. وزیر خارجه سوریه افزود: ما از هرگونه برقراری مجدد روابط با کشورهای عربی بر اساس احترام متقابل و منافع مشترک استقبال میکنیم. وی در پاسخ به این سؤال که حضور پررنگ سوریه در هفتادوششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد چه نتایجی دربرداشته است نیز گفت: مهمتر از همه چیز برای ما این بود که با حضور خود در مجمع تأکید کردیم سوریه یک کشور دارای حاکمیت است و رخدادهای 10 سال گذشته که بر ملت ما سپری شده، موجب تضعیف ما نشده است. مقداد ادامه داد: پایداری[ما در این 10 سال] ثابت کرد ما این توانایی را داریم که برای دفاع از اصول و مبانی خود، با تهدیداتی چون تروریسم، تحریم و فشار اقتصادی مقابله کنیم. وی همچنین گفت: آنهایی که بر تروریسم تکیه کرده و روی آن سرمایهگذاری کردهاند، باید بدانند محاسباتشان ویرانگر است و تروریسم دیر یا زود به خودشان بازخواهد گشت، چرا که هزینه گزاف آن را بیگناهان در کشورهای مختلف میدهند؛ مسألهای که همگی باید تلاش کنیم تکرار نشود.
***
اردوغان: آمریکا پول ما را پس بدهد
رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه از آمریکا خواست بعد از کنار گذاشتن آنکارا از پروژه ساخت جنگنده اف۳۵ مبلغ 4/1 میلیارد دلار پول کشورش را برگرداند. طبق گزارش پایگاه آکسیوس، اردوغان علاوه بر این از «برت مکگورک»، هماهنگکننده کاخ سفید در امور خاورمیانه (غرب آسیا) نیز به دلیل همکاری با شبهنظامیان کرد در سوریه انتقاد کرد. اردوغان درباره کنار گذاشته شدن ترکیه از پروژه ساخت جنگندههای اف۳۵ گفت: «ما 4/1 میلیارد دلار پرداخت کردهایم. این پول چه میشود؟ ما این پول را بسادگی به دست نیاوردهایم. یا باید هواپیماهایمان را به ما بدهند یا پولمان را برگردانند». آمریکا بعد از اقدام ترکیه در خرید سامانههای پدافند موشکی اس۴۰۰، ترکیه را از برنامه ساخت جنگندههای اف۳۵ خارج کرد. آنکارا سال ۲۰۱۷ با مسکو توافقی برای خرید سامانه پدافند موشکی اس۴۰۰ امضا کرد و سال ۲۰۱۹ چندین محموله از این سامانه به ارزش 5/2 میلیارد دلار را دریافت کرده است. 20 کشور جهان از جمله بلغارستان، یونان و اسلواکی که اعضای ناتو هستند، از روسیه سامانه پدافندی اس۳۰۰ خریداری کردهاند. وزارت خارجه آمریکا تهدید کرده هر کشوری که از روسیه این سامانهها را خریداری کند، تحریم میشود. ترکیه به دنبال امتناع آمریکا از فروش سامانههای دفاع موشکی تصمیم به خرید سامانههای دفاع موشکی اس ۴۰۰ روسیه گرفت و این سامانه را در چند نوبت دریافت کرد. آمریکا مدعی است استفاده از اس ۴۰۰ در کنار اف۳۵ باعث خواهد شد کدها و فناوری این جنگندههای مدرن افشا شود.
ارسال به دوستان
دور دنیا
هشدار مردم بحرین به وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با شمشیر ذوالفقار
پس از ورود وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به بحرین و آغاز تظاهرات مردمی در مخالفت با این گام، یکی از پیامهای هشدار مردم که به واقعهای تاریخی اشاره داشت، توجه رسانهها را به خود جلب کرد. رسانهها شامگاه پنجشنبه گزارش دادند تظاهرات مردمی علیه حضور «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در خاک بحرین ساعتها در بخشهای مختلفی از منامه ادامه داشت. منابع بحرینی بعدازظهر روز پنجشنبه خبر دادند مردم این کشور در مخالفت با ورود وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به خاک این کشور دست به تظاهرات زدند که ساعتها در بخشهای مختلفی از پایتخت بحرین تداوم داشت. در این میان، تصویر جالب توجهی، شامگاه پنجشنبه در رسانههای بحرینی دست به دست شد که حامل پیامی برای وزیر خارجه رژیم صهیونیستی بود. در این عکس که تظاهراتکنندگان بحرینی را به تصویر میکشید، پلاکاردی به یک واقعه تاریخی اشاره داشت که روی آن نوشته شده بود: «آقای لاپید! میدانی این چیست؟» پس از این عبارت تصویر شمشیری رسم شده بود که به ماجرای فتح خیبر و شمشیر ذوالفقار اشاره داشت؛ نبردی که در جریان آن امام علی(ع) با یهودیان فتنهجو مبارزه کرد. مخالفتهای مردمی در بحرین زمانی آغاز شد که وزارت خارجه رژیم صهیونیستی چهارشنبه اعلام کرد وزیر خارجه این رژیم به دعوت همتای بحرینیاش، روز پنجشنبه به منامه سفر خواهد کرد. وزیر خارجه رژیم صهیونیستی پس از ورود به بحرین و دیدار با مقامات ارشد این کشور از جمله ولیعهد و شاه بحرین، سفارت این رژیم را رسما در منامه افتتاح کرد. همچنین وزیر خارجه رژیم صهیونیستی و همتای بحرینی او چند توافقنامه راهبردی در زمینههای مختلف امضا کردند و یک خط هوایی نیز میان ۲ طرف افتتاح شد که در طول هفته، ۲ پرواز انجام خواهد داد. مطابق بیانیه وزارت خارجه رژیم صهیونیستی، ۲ پرواز مذکور توسط شرکت هواپیمایی «گلف ایر» بحرین انجام خواهد شد. بحرین سپتامبر سال۲۰۲۰ با وساطت دولت وقت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ»، توافقنامه عادیسازی روابط با رژیم اشغالگر قدس را امضا و رسما با تلآویو روابط دیپلماتیک برقرار کرد.
***
بحران سوخت در انگلیس به داروخانهها رسید
خبرگزاری رویترز دیروز در گزارشی به نقل از مقامات یکی از انجمنهای بزرگ داروخانهداران انگلیس اعلام کرد: بحران سوخت در این کشور داروخانهها را نیز بشدت تحت تأثیر قرار داده است. کل زنجیره توزیع دارو در انگلیس به دلیل بحران سوخت دچار اختلالات جدی شده و تحویل اقلام دارویی به داروخانهها به سختی انجام میشود.
۲ هفته از بحران سوخت در انگلیس میگذرد و بسیاری از پمپبنزینها در انگلیس هنوز بنزین ندارند. وزرای انگلیس ادعا کردهاند این بحران رو به کاهش یا حتی رو به پایان است اما فروشندگان بنزین میگویند بیش از ۲ هزار پمپبنزین سوخت ندارند و خبرنگاران رویترز در سراسر لندن و جنوب انگلیس گزارش دادند دهها پمپبنزین هنوز تعطیل هستند. روز چهارشنبه نیز ۳ شرکت تأمینکننده گاز و انرژی در انگلیس اعلام ورشکستگی کردند. قیمت گاز در این کشور نسبت به ابتدای سال جاری بیش از 4 برابر شده اما هنوز شرکتهای توزیعکننده گاز اجازه افزایش قیمت پیدا نکردهاند و همین امر باعث شده تاکنون شاهد ورشکست شدن 10 شرکت در این کشور باشیم. ابتدای سال جاری حدود 70 شرکت توزیع گاز و نیرو در انگلیس فعال بودند که گفته میشود به خاطر سیاست تعیین قیمت 6 ماه یک بار گاز در این کشور ممکن است تا پایان سال حتی 12 شرکت هم سرپا نمانند. کار به جایی رسیده که ۲ میلیون مشترک گاز مجبور شدند شرکت تأمینکننده گاز و نیروی خود را تغییر دهند و گفته میشود با ادامه این روند صدها هزار نفر دیگر نیز باید تأمینکنندگان خود را جابهجا کنند که این مسأله ماهانه 30 پوند خرج روی دست خانوارهای انگلیسی خواهد گذاشت. «افجم» که نهاد دولتی نظارت بر بازار برق و گاز در انگلیس به شمار میرود، اعلام کرد روز چهارشنبه ۳ شرکت ایگلو، سیمبیو و انستروگا ورشکست شدند. گفته میشود اتفاقاتی که در حوزه گاز در انگلیس افتاده، باعث خواهد شد هزینه متوسط قبض گاز برای خانوارها در انگلیس به 1277 پوند در سال افزایش یابد.
***
جنگ لفظی احزاب بزرگ آلمان بر سر تشکیل دولت ائتلافی
نتایج یک نظرسنجی نشان میدهد اکثر شهروندان آلمانی دیگر رهبری حزب مرکل را نمیخواهند و حزب سوسیال- دموکرات هم تلاش اتحادیه احزاب متحد مسیحی برای تشکیل دولت ائتلافی با وجود شکست در انتخابات را شرمآور خوانده است. به گزارش «انتیوی» آلمان، بعد از انتخابات پارلمانی در این کشور، مذاکرات برای تشکیل دولت در این کشور آغاز شده است. بر اساس نتایج اولیه به دست آمده بعد از شمارش آرای شعب اخذ رای در انتخابات پارلمانی آلمان که روز یکشنبه برگزار شد، حزب سوسیال- دموکرات با اختلاف اندک از اتحادیه احزاب متحد مسیحی پیروز این انتخابات شد و توانست 7/25 درصد آرای شهروندان را به دست آورد. اتحادیه احزاب متحد مسیحی هم با ریزش تاریخی در آرای خود مواجه شده و 1/24 درصد آرای شهروندان را به دست آورد. حزب سبز هم با کسب 8/14 درصد آرای شهروندان بهترین نتیجه تاریخ خود را به دست آورد. لیبرال- دموکراتها هم در این انتخابات 5/11 درصد آرا را کسب کردند و حزب افراطی جایگزینی برای آلمان هم 3/10 درصد آرای شهروندان را از آن خود کرد. چپها نیز 9/4 درصد آرا را کسب کردند. با این همه حزب مرکل همچنان ادعای رهبری دارد و میخواهد برای تصاحب صدراعظمی تلاش کند.
ارسال به دوستان
مانور قدرت پیونگ یانگ با آزمایش سومین موشک طی یک ماه اخیر
آزمایشهای موشکی جدید کرهشمالی
منابع رسمی کرهشمالی، از آزمایش موشکی بامداد جمعه، درست یک روز پس از نشست شورای امنیت درباره این کشور پشت درهای بسته خبر دادند. این اقدام با واکنش حاکی از نگرانی وزارت خارجه ایالات متحده مواجه شد. خبرگزاری رسمی کرهشمالی (KCNA)، دیروز از آزمایش موشکهای ضدهوایی جدید توسط «آکادمی علوم دفاعی» این کشور خبر داد که سازمانی برای ساخت تسلیحات نظامی است. این خبرگزاری، آزمایش موشک ضدهوایی اخیر را «یک موفقیت مهم در موضوع مطالعه و توسعه انواع سیستمهای موشکی ضدهوایی آیندهنگر» توصیف کرده است که با هدف تایید عملکرد پرتابگر، رادار و خودروهای فرماندهی نبرد و همچنین تایید عملکرد رزمی موشک انجام شده است. پرتاب این موشک که جدیدترین اقدام تسلیحاتی پیونگ یانگ در بحبوحه معطل ماندن گفتوگوهای خلع سلاح هستهای میان آمریکا و کرهشمالی محسوب میشود، درست ۳ روز پس از ادعای این کشور نسبت به آزمایش موشکهای مافوق صوت(هایپر سونیک) و در بحبوحه مذاکرات میان واشنگتن و سئول درباره بحران هستهای شبهجزیره کره صورت میگیرد. خبرگزاری رویترز احتمال داده «کیم جونگ اون»، رئیس جمهوری خلق کره (کرهشمالی) در محل آزمایش موشکی روز جمعه حضور نداشته و به جای او، «پاک جونگ چون»، یکی از اعضای حزب حاکم بر آن نظارت کرده است. این چهارمین دور آزمایشهای تسلیحاتی کرهشمالی در هفتههای اخیر است که به دنبال ۶ ماه توقف، اوایل سپتامبر از سر گرفته شده بود. کرهشمالی علاوه بر این موشک ضدهوایی به تازگی یک موشک جدید مافوق صوت، یک موشک کروز پیشرفته و یک موشک بالستیک را که از قطار پرتاب شد، آزمایش کرد و کارشناسان میگویند این آزمایشها نیز نشاندهنده توانایی کرهشمالی در حمله به اهدافی در کرهجنوبی و ژاپن است که هر دو از متحدان اصلی آمریکا در منطقه محسوب میشوند و میزبان شمار قابل توجهی از نظامیان آمریکایی هستند. پیش از این «اون» ضمن رد پیشنهاد آمریکا برای مذاکرات مجدد اما بدون پیششرط، گفته بود خطوط ارتباطی با سئول را برای نشان دادن تمایل پیونگیانگ جهت ایجاد صلح در شبهجزیره کره، بازسازی میکند. دیپلماسی هستهای پیونگ یانگ و واشنگتن اوایل سال ۲۰۱۹ میلادی تا حد زیادی به بنبست رسید.
آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا دیروز با اشاره به آزمایشهای تسلیحاتی کرهشمالی گفته اقدامات پیونگیانگ به افزایش بیثباتی منجر میشود. او در حاشیه گفتوگوهای ایالات متحده- اتحادیه اروپایی در شهر پیتسبورگ گفت: «ما درباره این موارد نقض مکرر قطعنامههای شورای امنیت که بستر را برای بیثباتی و ناامنی فراهم میکند نگران هستیم». البته بلینکن ضمن این ادعا که آمریکا نمیتواند ادعای کرهشمالی مبنی بر آزمایش یک موشک جدید «هایپرسونیک» به نام «هواسونگ-۸» را تأیید کند، افزود واشنگتن در حال ارزیابی آزمایشهای موشکی کرهشمالی است «تا بفهمیم دقیقا چه کاری انجام دادهاند و از چه فناوریای استفاده کردهاند».
با این حال برخی مراکز نظارتی روسی، نتایج آزمایش این نوع از موشکهای فوق صوت کرهشمالی را مثبت قلمداد کردهاند، اگر چه اعلام کردهاند همچنان مهمترین معضل این موشکها، کمبود سوخت اختصاصی برای آنهاست. در حال حاضر تنها روسیه به فناوری موشکهای هایپرسونیک مجهز شده که رهگیری و انهدام آنها توسط سامانههای پدافندی غیرممکن است.
در سالهای اخیر کرهشمالی از دریای ژاپن برای آزمایش تعدادی موشک بالستیک کوتاهبرد جدید استفاده کرده اما این کشور اخیرا از موشک جدیدی که از واگن قطار شلیک شده است نیز رونمایی کرد که هدف آن افزایش قابلیت بقا در پی حمله یک کشور دیگر است. پیش از این نیز «کیم سونگ» نماینده کرهشمالی در سازمان ملل با تاکید بر حق این کشور برای انجام آزمایشهای موشکی گفت پیونگیانگ هیچ قصدی برای استفاده از این فناوریها علیه هیچ کشوری ندارد. آمریکا و اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد از زمان نخستین آزمایش اتمی کرهشمالی در سال ۲۰۰۶ میلادی، چندین دور تحریم علیه کرهشمالی وضع کردهاند. کرهشمالی به رغم این تحریمها بر تقویت توانایی نظامی خود برای مقابله با تهدید حضور نیروهای آمریکایی در منطقه تأکید کرده است. کرهشمالی میگوید تا زمانی که آمریکا به سیاست خصمانه خود برای براندازی نظام حاکم در پیونگیانگ پایان ندهد از برنامه موشکی و هستهای خود عقبنشینی نخواهد کرد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|