|
ساخت 2 هزار کلاس درس توسط خیران
سرپرست وزارت آموزشوپرورش با اشاره به اینکه از ۲ هزار کلاس درس در حال ساخت، کار احداث هزار کلاس را خیران تعهد کردهاند، آنان را نمونه واقعی الگوی مشارکتی برشمرد. علیرضا کاظمی اظهار کرد: فرهنگ احسان و نیکوکاری در حقیقت صدقه جاریهای است که باید در بین آحاد جامعه بویژه میان دانشآموزان نهادینه شود. خیران همراه و یاریگر آموزشوپرورش بوده و هستند.
ارسال به دوستان
با وجود هشدارها ؛ سفرهای گستردهای در تعطیلات روزهای گذشته انجام شد و احتمال افزایش مبتلایان به کرونا در هفتههای آینده وجود دارد
عادیانگاریهای مرگآور
دبیر کمیته علمی کشوری کرونا در گفتوگو با «وطنامروز»: احتمال بروز پیک ششم در اوایل آبان وجود دارد
گروه اجتماعی: با آنکه روند واکسیناسیون در کشور بدون محدودیت سنی و با سرعت بالا در حال انجام است و از طرفی میزان مرگ ناشی از کرونا به کمتر از 200 نفر در روز رسیده است اما کمتوجهی خیلیها به رعایت پروتکلهای بهداشتی، نگرانیهایی را برای کادر درمان و مسؤولان بهداشتی ایجاد کرده است که مبادا عادیانگاریها باعث شود موج جدید بیماری دوباره کشور را فرا گیرد.
به گزارش«وطنامروز»، این روزها که التهاب بیماری «کووید-19» نسبت به ماههای گذشته در پی واکسیناسیون عمومی تا حدودی فروکش کرده، برخیها فکر میکنند این بیماری تضعیف شده است، این در حالی است که به گفته کارشناسان بهداشت، ویروس کرونا در چرخش بوده و همچنان تهدیدکننده سلامت است. انجام مسافرتها و هجوم مردم به شهرهای شمالی و دیگر نقاط کشور به دنبال تعطیلیهای هفته گذشته نگرانیهایی را ایجاد کرده است که مبادا کرونا در کشور دوباره شعلهور شود، چرا که این ویروس حتی افرادی را که 2 دوز واکسن را نیز تزریق کردهاند، گرفتار میکند. در چنین شرایطی کارشناسان بهداشت همچنان تاکید میکنند اتمام واکسیناسیون عمومی و کاهش میزان مرگومیر به معنای پایان کرونا نیست و حتی اگر یک نفر هم حامل چنین ویروسی باشد، دیگرانی را دچار میکند.
در این باره عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با «وطنامروز» گفت: از هفتههای گذشته هشدارهای لازم به مردم درباره عدم انجام مسافرتها در روزهای تعطیل داده شد اما متاسفانه طی چند روز گذشته همه بار سفر بستند و مسافرتها انجام شد. در چنین شرایطی این امکان وجود دارد که در هفتههای آینده با توجه به چرخش ویروس کرونا در کشور، میزان ابتلا به این بیماری افزایش یابد.
سیدمسعود خاتمی با بیان اینکه تاکنون در مجموع بیش از 62 میلیون دوز واکسن تزریق شده است، گفت: هر چند واکسیناسیون کمک میکند میزان مرگومیر در کشور کاهش یابد اما نباید فراموش کرد هنوز خیلیها دوز دوم را تزریق نکردهاند یا برخی از روی ناآگاهی نمیخواهند واکسن کرونا بزنند. عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: طبق گزارشهای رسیده از بیمارستانهای کشور، روند ابتلا و مرگومیر کرونا در کشور نزولی شده اما معلوم نیست این آمارها در هفتههای پیش رو با توجه به انجام مسافرتهای گسترده و کمتوجهی خیلیها به رعایت پروتکلهای بهداشتی چگونه باشد.
* احتمال بروز پیک ششم در اوایل آبان
واکسیناسیون و رعایت پروتکلهای بهداشتی ۲ میدان مبارزه با ویروس منحوس کروناست که ایجاد خلل در هر کدام از آنها پیامدهای جبرانناپذیری در سطح جامعه خواهد داشت. سفرهایی که طی روزهای پایانی هفته گذشته در کشور انجام شد یک بار دیگر ضرورت رعایت پروتکلهای بهداشتی را نمایان کرد به طوری که برخی کارشناسان انجام این تعداد سفر در کشور را عاملی بر چرخش مجدد بیماری در کشور میدانند. در همین زمینه دکتر حمیدرضا جماعتی، دبیر کمیته علمی کشوری کرونا در گفتوگو با «وطنامروز» با اشاره به اینکه مبارزه با ویروس کرونا نیازمند افزایش رعایت جامعه و افزایش میزان واکسیناسیون است، گفت: همچنان میزان مرگومیرهای ناشی از کرونا در کشور بالاست و این میزان از تلفات ادامه روند پیک پنجم کروناست.
وی ادامه داد: در شرایطی که بیش از 70 درصد جامعه واکسینه شدهاند، همچنان توجه به رعایت پروتکلهای بهداشتی و الزامات فاصلهگذاری اجتماعی ضروری است. نتایج حاصل از تحقیقات مجامع علمی در دنیا نشان داده در صورت عدم توجه به ضوابط بهداشتی، پیک جدیدی از بیماری در سطح جهان شکل خواهد گرفت که در کشور ما زمان آن به اوایل آبان میرسد.
دبیر کمیته علمی کشوری کرونا ادامه داد: در صورتی که رعایت پروتکلها از سوی مردم مورد توجه قرار گیرد و واکسیناسیون با قدرت بیشتر ادامه یابد، طی هفتههای آینده میزان مرگومیر ۲ رقمی خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به سیاستهایی که هماکنون در زمینه مبارزه با بیماری کرونا در کشور وجود دارد، در صورتی که مردم ضریب رعایتهای فیزیکی را افزایش دهند، این چشمانداز وجود دارد که با پیک ششم بیماری روبهرو نشویم. این مهم نیازمند عظم جمعی و همکاری عمومی در رعایت پروتکلهاست.
جماعتی گفت: در شرایط حاضر تنها 7 شهرستان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند و امیدواریم در روزهای آینده دیگر رنگ قرمز در نقشه جغرافیای کرونای کشور وجود نداشته باشد و این موضوع تحقق نخواهد یافت مگر با همکاری همه سازمانها و مردم.
* ۱۸ میلیون نفر در کشور هر ۲ دوز واکسن کرونا را تزریق کردهاند
گزارش وزارت بهداشت حاکی است طی ۲۴ ساعت (از ظهر پنجشنبه تا ظهر جمعه) بیش از ۷۵۸ هزار دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. همچنین تاکنون ۴۳ میلیون و ۹۵۳ هزار و ۱۰۶ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۱۸ میلیون و ۲۳۰ هزار و ۶۴ نفر نیز دوز دوم را تزریق کردهاند. بر این اساس مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۶۲ میلیون و ۱۸۳ هزار و ۱۷۰ دوز رسیده است.
* اجرای طرح ضربتی واکسیناسیون دانشآموزان شهر تهران
طرح ضربتی واکسیناسیون دانشآموزان12 تا 18 سال از روز پنجشنبه 15 مهرماه در مدارس تهران آغاز شد. فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به استقبال خوب دانشآموزان و والدینشان از این طرح گفت: سرعت و شتاب واکسیناسیون نوجوانان ۱۸-۱۲ سال در یک بازه زمانی کوتاه میتواند شرایط بسیار خوبی را از نظر طراحی ایمنی جمعی ناشی از واکسیناسیون فراهم کند.
وی با اشاره به اینکه استان تهران دارای یک میلیون و ۸۶ هزار دانشآموز است، از واکسیناسیون ۳۰ درصد نوجوانان گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال در مراکز واکسیناسیون تا روز چهارشنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۰ خبر داد و هدف این طرح جهادی ۲ روزه (پنجشنبه و دیروز جمعه) را تسریع و تسهیل واکسیناسیون دانشآموزان تهرانی عنوان کرد.
دکتر زالی تفاوت این طرح جهادی را اجرای آن در مدارس دانشآموزان عنوان کرد و افزود: در این طرح جهادی دانشآموزان برای دریافت واکسن میتوانند به مدارس خودشان مراجعه میکنند اما اگر دانشآموزی به هر دلیلی نتوانسته است ظرف این ۲ روز واکسینه شود، میتواند در اسرع وقت با مراجعه به سایر مراکز واکسیناسیون مستقر در شهر تهران واکسن دریافت کند.
***
آمار روزانه فوتیهای کرونا به کمتر از ۲۰۰ نفر رسید
پس از 3 ماه، آمار روزانه فوتیهای ناشی از ابتلا به بیماری «کووید-19» در کشور دیروز به زیر 200 نفر رسید. روابط عمومی وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: طی۲۴ ساعت گذشته متاسفانه ۱۸۵ بیمار مبتلا به کرونا در کشور جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند. بر این اساس از ظهر روز پنجشنبه تا ظهر روز جمعه ۱۶ مهر طبق معیارهای قطعی تشخیصی، ۹ هزار و ۸۹۷ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و یکهزار و ۴۲۴ نفر از آنها بستری شدند. آخرین باری که تعداد بیماران شناسایی شده کمتر از ۱۰ هزار نفر بود، ۱۲ تیر و آخرین باری که تعداد بستریهای جدید بیماران، کمتر از یکهزار و ۵۰۰ نفر بود، ۱۹ تیر بود و دیروز بعد از ۹۷ روز، تعداد بیماران شناسایی شده به کمتر از ۱۰ هزار نفر و بعد از ۹۰ روز، تعداد بستریهای جدید بیماران به کمتر از یکهزار و ۵۰۰ نفر رسید. البته متاسفانه در طول ۲۴ ساعت ۱۸۵ بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۲۲ هزار و ۱۹۷ نفر رسید. دیروز همچنین بعد از ۸۲ روز، موارد فوت روزانه بیماران کرونایی به کمتر از ۲۰۰ نفر رسید. آخرین بار ۲۷ تیر فوت بیماران کرونایی کمتر از ۲۰۰ نفر بود. خوشبختانه تاکنون ۵ میلیون ۱۸۶ هزار و ۹۶ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. از سویی ۵ هزار و ۴۵۱ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. همچنین در حال حاضر ۷ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۰۸ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۴۸ شهر در وضعیت زرد و ۸۵ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.
ارسال به دوستان
با آغاز روند نزولی دما در کشور، سازمانهای امدادی در حال آمادهسازی شرایط برای مقابله با رخدادهای جوی هستند
آمادهباش برای مقابله با بحران
با آغاز روند کاهش دما در کشور، افزایش آمادگی به منظور مقابله با حوادثی همچون سیل، آبگرفتگی و سرمازدگیهای شدید امری ضروری است؛ در این راستا واحدهای امدادی همچون سازمان مدیریت بحران، اورژانس، آتشنشانی، راهداری و هلالاحمر اقدامات خود را برای مواجهه با شرایط مختلف جوی آغاز کردهاند.
آنطور که رئیس سازمان مدیریت بحران کشور مطرح کرده، آمادهباش این سازمان به تمام استانهای کشور برای آمادگی در برابر حوادث احتمالی ناشی از بارندگی و سرمای هوا در نیمه دوم سال اعلام شده است.
اسماعیل نجار درباره تمهیدات این سازمان برای آمادگی در برابر حوادث مرتبط با بارندگی و سرمای هوا که در نیمه دوم سال احتمال وقوع آن افزایش پیدا میکند، گفت: با توجه به افزایش حوادث طبیعی ناشی از بارندگیهای برف و باران و کولاک و تغییرات ناگهانی جوی در نیمه دوم سال، سازمان مدیریت بحران کشور در نامهای به استانداران سراسر کشور، بر ضرورت آمادهباش و ارتقای آمادگی برای مقابله با هر گونه حوادث احتمالی در نیمه دوم سال تاکید کرده است.
وی با بیان اینکه این نامه باید از سوی تمام بخشداریها و فرمانداریها و... اجرا شود، اظهار کرد: بر اساس آنچه سازمان مدیریت بحران کشور تاکید کرده است، لازم است تمام معابر و آبراهههای زیرگذر جادهها و خطوط ریلی پاکسازی شده و از باز بودن مسیر آن اطمینان حاصل شود.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: مسیلها و رودخانههای داخل شهری نیز باید توسط شهرداریها پاکسازی و لایروبی شود. لازم است درباره انهار و قنوات نیز همین اقدام انجام شود و ما این موضوع را ابلاغ کردهایم.
یکی از وظایف قانونی که بر عهده دستگاههای اجرایی است، بازدید از پلها بویژه پلهای کمارتفاع روی رودخانههاست. بر این اساس انجام اقدامات بازدارنده برای جلوگیری از ساختوساز در حریم و بستر رودخانهها باید ادامه یابد و با هماهنگی دستگاه قضایی با موارد غیرقانونی برخورد لازم شود. توجه به این مقوله از این جهت دارای اهمیت است که تصرف بستر رودخانه سبب انسداد مسیر و جاری شدن سیل خواهد شد و این امر میتواند صدمات جانی و مالی بسیاری با خود به همراه داشته باشد.
کارشناسان بر این باورند با نزدیک شدن به فصل سرما ذخیرهسازی سوخت و انرژی یکی دیگر از نیازهای اساسی استانهای سرماخیز به حساب میآید. در این زمینه رئیس سازمان مدیریت بحران کشور تصریح کرد: تاکید کردهایم باید زیرساختها مورد بازبینی قرار گرفته و عیوب آن رفع شود. همچنین سوخت مایع مورد نیاز برای فعالیت نانوانیها و نیروگاهها، مراکز درمانی و... نیز تامین شود.
نجار اضافه کرد: تمهیدات لازم برای حمایت از کشاورزان، باغداران و دامداران نیز باید اتخاذ شود. لازم است هشدارها به موقع به این افراد ارائه شده و برای پیشگیری از سرمازدگی محصولات و دامهای این افراد نیز اقدامات لازم انجام شود.
وی با تاکید بر اینکه باید تمهیدات لازم برای حملونقل جادهای در مسیرهای اصلی، روستایی و شهری نیز اتخاذ شود، گفت: تا حد امکان باید شرایطی فراهم شود که هیچ مسیری مسدود نشود و در صورت انسداد نیز لازم است قبل از آن به مردم هشدار داده شده تا کسی در راه نماند. ضمن اینکه باید محلهایی برای اسکان اضطراری در طول مسیرها بویژه مسیرهای مناطق سردسیر و کوهستانی نیز پیشبینی شود.
نجار با بیان اینکه جمعیت هلالاحمر نیز باید آمادگی لازم را برای امدادرسانی به حوادث احتمالی داشته باشد، گفت: همچنین نیروهای نظامی و انتظامی نیز باید هماهنگی لازم را با دستگاههای اجرایی و امدادی داشته و آمادگی حضور در شرایط اضطراری را داشته باشند.
ارسال به دوستان
آموزش الکترونیک؛ مبنای کار دانشگاهها در ترم جدید
وزارت علوم بر این نکته تاکید دارد که ترم جدید آموزشی مبتنی بر آموزش الکترونیک خواهد بود و کلاسهای حضوری با تایید ستاد ملی مقابله با کرونا برگزار میشود. در این زمینه علی خاکیصدیق، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره چگونگی وضعیت آموزشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی با توجه به تزریق واکسن کرونا گفت: دانشجویان تحصیلات تکمیلی که درگیر امتحان جامع، انجام پروژه یا نگارش پروپوزال رساله دکترای خود هستند، برای حضور در دانشگاه مشکل خاصی ندارند و در حال حاضر نیز در دانشگاه حضور دارند. وی تصریح کرد: دانشجویان تحصیلات تکمیلی همچنین اگر ۲ دوز واکسن خود را تزریق کرده باشند، در استفاده از خوابگاههای دانشجویی نیز مشکلی ندارند.
معاون آموزشی وزارت علوم ادامه داد: در حال حاضر دانشگاهها باز هستند و فعالیتهای پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی در حال انجام است و از حدود ۳۰ درصد از ظرفیت خوابگاهها استفاده میشود.
وی بیان داشت: این موضوع مطرح شده که ترم آینده در دانشگاهی که دانشجویان بومی دارد و همه آنان واکسن کرونا را تزریق کردند، آیا میتوان کلاسی را به صورت گروهی برگزار کرد؟ در این باره باید گفت اگر ستاد ملی مقابله با کرونا در آن منطقه مجوز را صادر کند، میتوان کلاسها را به صورت موردی و محدود برگزار کرد.
معاون آموزشی وزارت علوم اظهار داشت: دانشجویان تحصیلات تکمیلی اگر ۲ دوز واکسن کرونا را تزریق کرده باشند، میتوانند از خوابگاه دانشجویی استفاده کنند. خاکیصدیق همچنین در پاسخ به این سوال که با توجه به تداوم آموزش مجازی دانشگاهها، سال تحصیلی جدید اینترنت رایگان به دانشجویان اختصاص مییابد، گفت: نیازمند همکاری وزارت ارتباطات برای تامین اینترنت رایگان دانشجویان و اساتید هستیم.
وی درباره نحوه استفاده دانشجویان و اساتید از اینترنت رایگان دانشجویی تاکید کرد: وزارت ارتباطات سال 99 و نیمه نخست امسال همکاری مناسبی در تامین اینترنت رایگان حوزه آموزش اساتید و دانشجویان داشته است.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه همکاری وزارت ارتباطات در تامین اینترنت رایگان دانشجویان و اساتید در آموزش دانشگاهها بسیار موثر بود، اظهار امیدواری کرد با توجه به افزایش قیمت اینترنت، این تسهیلات بار دیگر از سوی وزارت ارتباطات به دانشگاهها ارائه شود.
ارسال به دوستان
شبکه تاکسیرانی تهران نونوار میشود
شبکه حملونقل عمومی در شهر تهران حال و روز خوبی ندارد و فرسودگی بخشهای مختلف آن قابل لمس است. بر اساس آمار بیش از 78 هزار تاکسی در شهر تهران مشغول فعالیت هستند و 23 درصد از بار حملونقل عمومی در شهر را به دوش میکشند. با این وجود هماکنون بخش عمدهای از شبکه تاکسیرانی با فرسودگی دست به گریبان است و این موضوع به عنوان یک چالش پیش روی مدیریت شهری قد برافراشته است.
در همین راستا شهردار تهران از پرداخت کمک هزینه نوسازی ۱۰ هزار تاکسی خبر داده تا این نوید داده شود که در آینده نزدیک شبکه تاکسیرانی در تهران نونوار شود.
شهردار تهران با اشاره به وضعیت کرونا در کشور و تهران گفت: متاسفانه از زمانی که کرونا به کشور و تهران وارد شد 500 نفر از رانندگان تاکسی بر اثر بیماری کرونا جان خود را از دست دادهاند و باید به سمتی برویم که رانندگان تاکسی دغدغه معیشت، سلامت و امنیت شغلی را نداشته باشد.
وی افزود: بر عکس همه جای دنیا که سهم تاکسی از حملونقل عمومی به طور میانگین ۴ درصد است، در ایران این سهم از حملونقل عمومی 8/23 درصد است. همچنین در حال حاضر ۷۸ هزار تاکسی در تهران داریم که ۶ هزار دستگاه از نوع ون است.
زاکانی گفت: به طور میانگین تاکسیها بعد از ۹ سال و ۴ ماه دچار فرسودگی میشوند و نیازمند رسیدگی بیشتری هستند.
بر اساس آمار ارائهشده از سوی شهرداری تهران بالغ بر ۹۰ هزار نفر از طریق حوزه تاکسیرانی خدمترسانی میکنند که این موضوع ضرورت رفع مشکلات، دغدغهها و نیازها در ابعاد مختلف از جمله سلامت این افراد را در درجه بالایی از اهمیت قرار میدهد.
شهردار تهران گفت: ما از ارائه بستههای تشویقی و کمک معیشتی به خانواده بزرگ تاکسیرانی حمایت کرده و در این باره برنامههای مهمی خواهیم داشت تا وضعیت زندگی تاکسیرانان بهتر شود.
شهردار تهران با اشاره به ضرورت نوسازی ۱۰ هزار تاکسی گفت: نوسازی ناوگان تاکسیرانی در دستور کار قرار گرفته و در این زمینه سهم مربوط به شهرداری را هم پرداخت خواهیم کرد.
وی تاکید کرد: به همان اندازه که خدمترسانی به ناوگان تاکسیرانی را ضروری میدانیم، انتظار داریم تاکسیرانان نیز در جهت ارائه خدمت به مسافران الگویی برای ۴۰۰ هزار تاکسی اینترنتی باشند.
ارسال به دوستان
اخبار
اعلام جزئیات اجرای قانون «تعرفهگذاری خدمات پرستاری»
معاون پرستاری وزارت بهداشت با تشریح آخرین جزئیات اجرای قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری گفت: اجرای این قانون توسط معاون اول ریاستجمهوری کلید خورد. به گزارش فارس، عباس عبادی با بیان اینکه قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری ۱۴ سال قبل در مجلس شورای اسلامی تصویب شد، اظهار کرد: متاسفانه عملیاتی شدن، ابلاغ و تدوین آییننامه سالها طول کشید که عمدتا به تخصیص اعتبار و بودجه مربوط بود. وی ادامه داد: پس از فرمایشات سال گذشته مقام معظم رهبری در روز پرستار، خوشبختانه دولت و شورای عالی بیمه همراهی کردند و اوایل سال جاری مصوبات کامل شد و اجرای قانون تعرفهگذاری توسط معاون اول ریاستجمهوری کلید خورد. عبادی تصریح کرد: نکتهای که اکنون وجود دارد، بحث تخصیص اعتبار برای سال ۱۴۰۰ از سوی سازمان برنامه و بودجه است، چرا که این موضوع در بودجه عملیاتی سالانه پیشبینی نشده بود و تلاش بر این است با رایزنی بتوانیم در نیمه دوم این امر را عملیاتی کنیم اما میتوانیم قول دهیم این امر به طور قطع در اعتبارات بودجه ۱۴۰۱ پیشبینی خواهد شد. معاون پرستاری وزارت بهداشت با بیان اینکه پرستارانی که عضویت رسمی، پیمانی، قراردادی و شرکتی دارند به رغم اینکه شرح وظایف یکسانی داشته و در یک محیط مشترک فعالیت میکنند، تفاوت و شکاف حقوقی دارند، گفت: قرار بر این بود نیروهای شرکتی و قراردادی حداقل مشابه۸۰ درصد حقوق نیروهایی را که قرارداد رسمی دارند، اخذ کنند که این موضوع هم نیاز به پیگیری جدی دارد.
***
تمدید اعتبار دفترچههای بیمه سلامت
سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران از تمدید اعتبار بیمه سلامت همگانی و روستاییان خبر داد. به گزارش فارس، به منظور استفاده از سامانه خدمات غیرحضوری میتوان به آدرس https://www.bimehsalamatiranian. ir و https://eservices.ihio.gov.ir/esc مراجعه کرد. سیدهمریم حسینی گفت: با توجه به اتمام اعتبار بیمهای تعداد کثیری از بیمهشدگان در صندوقهای بیمه روستاییان و سلامت همگانی در پایان شهریور سال جاری، اعتبار بیمههای فوق به مدت 3 ماه دیگر تمدید شد. وی افزود: مطابق دستور ستاد مرکزی سازمان برای پیشگیری از ایجاد ازدحام در دفاتر پیشخوان دولت و به دلیل شرایط خاص ناشی از همهگیری ویروس کرونا و گسترش این بیماری، اعتبار دفاتر روستاییان و سلامت همگانی تا پایان آذر 1400 تمدید شده است.
***
۵۳ دانشگاه ایران در میان دانشگاههای برتر جهان
با اعلام «رتبهبندی موضوعی تایمز ۲۰۲۲» ۴۱ دانشگاه ایرانی در علوم مهندسی و ۱۲ دانشگاه نیز در علوم کامپیوتر در میان ۱۱۸۸ دانشگاه برتر دنیا قرار گرفتند. به گزارش تسنیم، رتبهبندی موضوعی تایمز 2022 در ۲ موضوع علوم کامپیوتر و علوم مهندسی منتشر شد و 41 دانشگاه کشورمان در علوم مهندسی و 12 دانشگاه نیز در علوم کامپیوتر توانستند با کسب معیارها و شاخصهای تعریفشده در میان دانشگاههای برتر جهان قرار بگیرند. در علوم مهندسی دانشگاههای صنعتی شریف، تبریز و صنعتی نوشیروانی بابل رتبههای اول تا سوم را در بین 41 دانشگاه کشورمان کسب کردند. در بین 12 دانشگاه برتر کشورمان در علوم کامپیوتر نیز دانشگاههای صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر و تهران اول تا سوم شدند. این رتبهبندی از 13 شاخص در قالب 5 معیار کلی آموزش، پژوهش، استنادها، وجهه بینالمللی و ارتباط با صنعت بهره گرفته است. رتبهبندی تایمز یکی از مشهورترین نظامهای رتبهبندی بینالمللی دانشگاههاست که نخستینبار سال 2004 با همکاری «تایمز» و «کیو اس» تحت عنوان رتبهبندی «تایمز-کیو اس» و از سال 2010 به بعد با همکاری مؤسسه «تامسون رویترز» منتشر شد.
***
اعلام آمادگی جمعیت هلالاحمر برای ارسال اقلام امدادی به پاکستان
رئیس جمعیت هلالاحمر در پیامی به رئیس هلالاحمر پاکستان از آمادگی این جمعیت جهت ارسال کمکهای امدادی به این کشور خبر داد. کریم همتی در پیامی به «ابرار الحق» رئیس هلالاحمر پاکستان ضمن همدردی با خانوادههای جانباختگان زلزله صبح پنجشنبه در پاکستان، از آمادگی این جمعیت جهت ارسال کمکهای امدادی به این کشور خبر داد. وی نوشت: در نهایت تاسف خبر غمانگیز زلزله جنوب پاکستان را دریافت کردم که منجر به درگذشت شماری از هموطنان شما و همچنین مصدوم شدن برخی از شهروندان پاکستان شده است. از طرف «جمعیت هلالاحمر ایران» مراتب همدردی خود را با خانوادههای جانباختگان اعلام میدارم و برای حادثهدیدگان و مصدومان شفای عاجل آرزو میکنم. بدین وسیله آمادگی خود را برای اعزام تیمهای واکنش سریع و ارسال اقلام امدادی بر اساس نیازهای منطقه و با هماهنگی «هلال احمر پاکستان» برای کاهش اثرات این حادثه اعلام میدارم.
***
لکهگیری کرونایی در پایتخت با استقرار اتوبوسهای واکسیناسیون
نایبرئیس شورای اسلامی شهر تهران بر استقرار اتوبوس در شهر برای واکسیناسیون تاکید کرد و گفت: استفاده از اتوبوس برای واکسیناسیون به لکهگیری کرونایی بویژه در مناطق جنوبی شهر کمک خواهد کرد. پرویز سروری درباره روند واکسیناسیون در پایتخت گفت: شهرداری در تلاش است با راهاندازی امکانات سیار زمینه را برای واکسیناسیون افراد بیمار، کهنسال و ناتوان که امکان رفتوآمد ندارند، فراهم کند. شهرداری برای اجرای واکسیناسیون همواره با ستاد ملی کرونا همکاری داشته و در تلاش است همه ظرفیتهای خود را در اختیار این ستاد قرار دهد تا به مهار هر چه زودتر ویروس کرونا کمک کند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|