|
هوای تهران همچنان در محدوده ناسالم
شاخص آلودگی هوای پایتخت دیروز با قرار گرفتن روی عدد ۱۱۲ برای گروههای حساس ناسالم اعلام شد. بنا بر اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، بر این اساس هوای این کلانشهر برای گروههای حساس همچنان در محدوده ناسالم قرار گرفت. این شاخص طی ۲۴ ساعت گذشته عدد ۱۰۸ را برای شهر تهران نشان میداد. چندین روز متوالی است که پایتخت هوای ناسالم را تجربه میکند.
ارسال به دوستان
رئیس جمهور تأکید کرد؛ ضرورت پرهیز از عادیانگاری و دورهمی و رعایت پروتکلهای بهداشتی برای مقابله با ویروس جهش یافته
کرونا فعلا در ایران رنگ باخت
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت: ویروس جدید 50 جهش ژنتیکی دارد، سفر به آفریقای جنوبی و کشورهای همجوار آن کنسل شود
گروه اجتماعی: نقشه کرونایی کشور در حالی از رنگ قرمز پاک شده است که رئیسجمهور تاکید دارد همچنان باید نگران شیوع دوباره کرونا در کشور بود، بنابراین تردد در مرزهای کشور باید کنترل و از دورهمی و عادیانگاری پرهیز شود. به گزارش «وطنامروز»، آمار جانباختگان و مبتلایان به کرونا مدتی است در کشور نزولی و شهرهای با نشان قرمز کرونا نیز صفر شده است به طوری که خیلی از مناطق کشور در شرایط مساعد بیماری به سر میبرند و واکسیناسیون همچنان به شکل گسترده در حال انجام است. از طرفی اما ویروس جهشیافته کرونا با سویه جدید موسوم به «اُمیکرون» که این روزها تهدیدکننده سلامت جامعه جهانی شده است، این نگرانی را به وجود آورده که مبادا با ورود آن به ایران و در صورت کاهش پروتکلهای بهداشتی دوباره شاهد روزهای سخت کرونایی در کشور شویم. حساسیت موضوع تا جایی است که دیروز سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا ضمن قدردانی از تلاش و فداکاری کادر بهداشت و درمان و همه دستاندرکاران مقابله با کرونا و نیز همت و همراهی مردم در امر واکسیناسیون خاطرنشان کرد: خارج شدن همه شهرها از وضعیت قرمز کرونایی در این مقطع، از آثار تزریق ۸۴ درصدی دوز اول و حدود ۷۰درصدی دوز دوم واکسن کروناست و این کار باید تا رسیدن به شرایط مطلوب و اطمینانبخش ادامه یابد. وی با قدردانی صمیمانه از همراهی و همکاری مردم با دولت در رعایت شیوهنامههای بهداشتی، بر ضرورت تامین داروهای مورد نیاز مردم تاکید کرد و گفت: تامین دارو از اولویتهای اصلی دولت است. رئیسی همچنین بر تزریق دوز سوم واکسن برای کادر درمان و افراد مسن و دارای بیماری زمینهای تاکید کرد و از شهرداریها و مسؤولان شهری خواست نسبت به رعایت اصول بهداشتی در ناوگان حملونقل بین شهری بویژه مترو و اتوبوس حساس باشند. رئیسی با تاکید بر رعایت اصول و شیوهنامههای بهداشتی گفت: بر اساس توصیه دانشمندان و متخصصان، مراعات دستورالعملهای بهداشتی و پرهیز از دورهمیها و عادیانگاری همچنان ضروری است، لذا نباید از آن غفلت شود. رئیسجمهور با ابراز خرسندی از فراهم شدن زمینه بازگشایی حضوری مدارس تصریح کرد: براساس گزارشهای رسیده، تعدادی از مدارس از تجهیزات و تهویه مناسب برخوردار نیستند که باید به سرعت پیگیری و این مشکل برطرف شود. رئیسی با تاکید بر جدیت و دقت در کنترل مرزهای زمینی، هوایی و دریایی گفت: کنترل تردد از مرزها، بویژه مرزهای شرقی کشور ضروری است و باید در کنار قرنطینه با دقت و حساسیت انجام شود.
* تمهیدات برای جلوگیری از ورود جهش جدید کرونا به کشور
هشدارهای رئیسجمهور برای مقابله با ویروس جهشیافته جدید کرونا در حالی است که رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت درباره تمهیدات ایران برای جلوگیری از ورود جهش جدید ویروس کرونا به کشور میگوید این سویه جدید کرونا اگر منتشر شود با نگرانیای که در این رابطه وجود دارد، ممکن است برخورد با آن سخت باشد. چند هفته طول میکشد تا شخصیت سویه جدید کرونا با جهشهایی که داشته مشخص شود تا بتوان با قطعیت درباره آن نظر داد. دکتر محمدمهدی گویا افزود: فعلا شواهد نشان میدهد که باید عوارض شدیدتری در پی داشته باشد به همین دلیل ما هم تمهیدات ویژهای به کار گرفتهایم. او تاکید کرد: به افرادی که قصد مسافرت به آفریقای جنوبی، بوتسوانا، نامیبیا، زیمبابوه، لسوتو و اسواتینی را دارند توصیه میکنم سفر خود را به تاخیر بیندازند. ما همه اطلاعرسانیها را در فرودگاه و تمام مرزهای زمینی، هوایی و دریایی در اختیار میگذاریم، یعنی بدون آگاهی از کشور خارج نخواهند شد. گویا با تاکید بر اینکه نهایت سختگیری اعمال خواهد شد، اظهار کرد: ما پرواز مستقیم از این کشورها نداریم و اعلام کردیم برای ورود فرد غیرایرانی از کشورهای یادشده به ایران ممانعت ایجاد خواهیم کرد و ایرانیانی هم که میخواهند مسافرت داشته باشند تا دو نوبت تست PCR منفی نداشته باشند باید در مبادی مرزی در قرنطینه بمانند. حتی ممکن است فردی تا ۱۴ روز در قرنطینه مرزی بماند. این اطلاعرسانیها به مردم و سفارتخانههای ما در این کشورها انجام میشود. وی افزود: تمام توصیههای بهداشتی برای این سویه جدید هم موثر است. وی افزود: این سویه جدید 50 جهش ژنتیکی دارد و از قدرت سرایتپذیری بالایی برخوردار است.
* اُمیکرون، سویهای نگرانکننده
سویه جدید کروناویروس موسوم به «اُمیکرون» در حالی به نگرانی جهانی تبدیل شده که احتمالا هفتهها زمان ببرد تا دریابیم آیا این سویه که نخستینبار در آفریقای جنوبی پیدا شد، یک نگرانی جدی است یا یکی دیگر از بنبستهای تکاملی ویروس کروناست؟ در حال حاضر تنها اسمی از سویه جدید کروناویروس در اختیار کارشناسان و محققان است و هیچ ایدهای درباره ویژگیهای آن وجود ندارد. سویه اُمیکرون حداقل در اسناد پزشکی و تئوری، وحشتناک به نظر میرسد و نسبت به سویههای دیگر ویروس، جهشهای بیشتری در آن مشاهده شده است. این جهشها تنها ترکیبی تصادفی از تغییرات ژنتیکی نیست؛ تعداد نگرانکنندهای از جهشهای مشاهدهشده در بخشهایی از ویروس رخ داده که میدانیم در عفونیتر شدن ویروس و تاثیر بر عملکرد آنتیبادیها و سایر بخشهای سیستم ایمنی بدن مهم است. دامنه اتصال یک گیرنده ویروسی را در نظر بگیرید که بخشی کلیدی از پروتئین سنبله ویروس است و به آن اجازه میدهد به سلولهای بدن بچسبد. نوع دلتا، ۲ جهش در RBD دارد و نوع بتا که پیش از این به عنوان گونه آفریقای جنوبی شناخته میشد دارای ۳ جهش است اما اُمیکرون دارای ۱۰ جهش است. این موضوع موجب شده محققان نسبت به گزارش کارشناسان آفریقای جنوبی درباره توالی سویه جدید نگران شوند اما آنچه امروز واکنشهای بینالمللی را نسبت به این نوع جدید به همراه داشته، شواهدی است مبنی بر اینکه افزایش اخیر موارد ابتلا در جنوب آفریقا ممکن است به دلیل همین سویه اُمیکرون باشد.
* لزوم اخذ مجوز تردد برای شهرهای نارنجی
با آنکه در حال حاضر دیگر شهر قرمز کرونایی در نقشه جغرافیایی کشور وجود ندارد اما این به معنای رفع محدودیتهای تردد نیست، چرا که در شهرهای نارنجی همچنان محدودیت تردد وجود دارد. رئیس روابط عمومی فرمانداری تهران با اشاره به اینکه اکثریت مناطق کشور زرد و آبی هستند، از واکسیناسیون ۸۶ درصدی در استان تهران خبر داد. ایمان قربانی با اشاره به زرد شدن اکثر استانها و مناطق کشور گفت: هماکنون تنها ۲۲ شهر کشور نارنجی و سایر مناطق و شهرهای کشور زرد و آبی هستند. وی با اعلام اینکه با زرد شدن بسیاری از مناطق کشور دیگر به مجوز تردد هم نیازی نیست، افزود: تنها برای تردد در همان ۲۲ شهر که متاسفانه تاکنون نارنجی هستند نیاز است شهروندان تهرانی مجوز تردد از فرمانداری تهران اخذ کنند. مدیر روابط عمومی فرمانداری تهران با تأکید بر اینکه تمام خواهش و درخواست ما از شهروندان تهرانی این است که حتما پروتکلهای بهداشتی را مانند گذشته و حتی بیشتر از قبل رعایت کنند، تصریح کرد: هرگونه سهلانگاری و بیتوجهی به پروتکلهای بهداشتی ممکن است تمام دستاوردهای اخیر را از بین ببرد. قربانی تاکید کرد: حدود ۸۶ درصد جمعیت استان تهران دوز اول واکسن کرونا را تزریق کردهاند و این رقم آمار خوبی است که با تلاش شبانهروزی کادر درمان بهتر هم خواهد شد.
* کاهش ۱۲ درصدی بستری کرونا در تهران
در همین حال فرمانده ستاد مقابله با کرونا در استان تهران گفت: در حال حاضر میزان بستری بیماران در استان تهران نسبت به هفته گذشته نزدیک به ۱۲ درصد کاهش داشته است. دکتر علیرضا زالی گفت: سومین هفته متوالی است که تهران شهر قرمز نداشته و عمدتا رنگ شهرهای تهران زرد بوده است. وی ادامه داد: اکنون شرایط تهران باثبات تلقی میشود اما همانطور که استحضار دارید کماکان باید با توجه به پیچیدگیهایی که در تهران وجود دارد، بحث ناپایداری و شکنندگی شرایط را در نظر بگیریم. وی با اشاره به شکلگیری جهشهای جدید کرونا در دنیا اظهار کرد: با شکلگیری امواج جدید شبهطغیانی در اروپای شرقی، مرکزی و بویژه در مناطق غرب و شمال غرب ایران که ارتباط تنگاتنگ با اروپا دارند، باید مراقبتهای بیشتری اعمال شود؛ چون تجربه آلمان و اتریش نشان داد که اگرچه واکسیناسیون اثر کارا و مهمی در کاهش مرگومیر و عوارض بیمارستانی دارد ولی با عدم رعایت شیوهنامههای بهداشتی و سادهانگاری میتواند منجر به شبهطغیانهایی شود که این تجربه تلخ میتواند فراروی ما باشد که با جدی گرفتن پروتکلها و واکسیناسیون میتوانیم از این خطر دور باشیم.
* ثبت آمار صفر یا یک فوتی در 10 استان کشور
آمار جانباختگان کرونا در کشور طی یک شبانهروز همچنان زیر 100 نفر است. وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: آمار مرگومیر ناشی از کرونا در ۱۰ استان کشور طی شبانهروز گذشته صفر یا یک فوتی بوده است. بر این اساس از ظهر روز جمعه تا ظهر دیروز شنبه ۶ آذر بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۳ هزار و ۴۵ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۵۸۳ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه در طول این مدت ۸۷ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۲۹ هزار و ۵۴۹ نفر رسید. همچنین خوشبختانه تاکنون ۵ میلیون و ۸۵۳ هزار و ۶۶ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. از سویی ۳ هزار و ۳۵۶ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. تاکنون ۳۸ میلیون و ۴۳۹ هزار و ۲۴۰ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است. در حال حاضر ۲۲ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۰۷ شهر در وضعیت زرد و ۲۱۹ شهر در وضعیت آبی قرار دارند. همچنین هیچکدام از شهرها در وضعیت قرمز قرار ندارند. از سوی دیگر، مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تاکنون ۵۷ میلیون و ۳۳۲ هزار و ۸۵۳ نفر دوز اول، ۴۶ میلیون و ۳۲۸ هزار و ۳۳۷ نفر دوز دوم و ۹۴۸ هزار و ۱۶۸ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند. بر اساس این گزارش، مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۰۴ میلیون و ۶۰۹ هزار و ۳۵۸ دوز رسیده است.
ارسال به دوستان
تا پایان سال آینده ۶۰ درصد جمعیت روستایی کشور تحت پوشش فعالیتهای بنیاد برکت قرار میگیرد
جهاد خدمت در روستاها
خدماترسانی بنیاد برکت با هدف زدودن فقر و ایجاد اشتغال در مناطق کمبرخوردار تمامی ندارد به طوری که فعالیت این ستاد هماکنون در ۱۲ هزار روستای کشور بخوبی دیده میشود و قرار است تا پایان سال آینده ۲۰ هزار روستا همچنان از خدمات این بنیاد بهرهمند شوند و ۶۰ درصد جمعیت روستایی کشور نیز تحت پوشش فعالیتهای بنیاد قرار گیرند.
به گزارش «وطنامروز»، مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام از اجرای طرح «یک روستا یک محصول» در روستاهای کشور خبر داد و گفت: بنیاد امروز در ۱۲ هزار روستای کشور حضور دارد که تا پایان سال آینده به ۲۰ هزار روستا خواهد رسید و ۶۰ درصد جمعیت روستایی کشور تحت پوشش فعالیتهای بنیاد قرار خواهند گرفت. محمد ترکمانه در سفر به مازندران و بازدید از طرحهای اشتغال بنیاد برکت در روستاهای این استان با بیان این مطلب افزود: تمرکز یک روستا بر تولید یک محصول در قالب طرح «یک روستا یک محصول» در دنیا تجربه شده و موفق بوده است و ما هم در بنیاد برکت درصدد اجرای آن در روستاهای محروم کشور هستیم. وی با اشاره به نامگذاری خرماکلا به عنوان روستای گلخانهای کشور اظهار داشت: طرح «یک روستا یک محصول» در این روستا اجرا شده و تا امروز ۱۲۵ گلخانه با تمرکز بر تولید گل و گیاه و مرکبات در خرماکلا راهاندازی شده که تا پایان سال به ۳۰۰ گلخانه خواهد رسید. وی یادآور شد: طرح «یک روستا یک محصول» نه فقط در استان مازندران که در سراسر کشور در دست اجراست.
ترکمانه از آمادگی بنیاد برکت برای کمک به بازگشت مردم به روستاها خبر داد و خاطرنشان کرد: مهاجرت از روستاها به دلیل نداشتن شغل پایدار و حاشیهنشینی در شهرها، بار اجتماعی بزرگی را بر دوش کشور میگذارد و پر از آسیب است. مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به فعالیتهای اشتغالزایی این بنیاد گفت: تا به امروز ۱۵۷ هزار طرح اشتغال در ۱۷۰ رسته شغلی در سراسر کشور اجرا شده که باعث ایجاد فرصتهای کسبوکار برای بیش از ۴۷۰ هزار نفر شده است. همچنین پیشبینی میکنیم تعداد این طرحها در سال آینده با حمایت دولت و تامین منابع، به ۲۵۰ هزار طرح برسد.
ترکمانه ادامه داد: بنیاد برکت امسال ۶۰ هزار طرح اشتغال اجتماعمحور را با سرمایهگذاری ۳ هزار میلیارد تومانی در مناطق محروم و روستایی اجرا کرده که تا پایان امسال به یکصد هزار طرح خواهد رسید. وی تاکید کرد: مدل اشتغالزایی بنیاد برکت یک مدل موفق در کشور است که میتواند به سایر سازمانها و نهادهای ذیربط هم تسری پیدا کند. بنیاد امروز در ۱۲ هزار روستای کشور حضور دارد که تا پایان سال آینده به ۲۰ هزار روستا خواهد رسید و ۶۰ درصد جمعیت روستایی کشور تحت پوشش فعالیتهای بنیاد قرار خواهند گرفت. مدیرعامل بنیاد برکت درباره برنامههای این بنیاد برای سال ۱۴۰۱ نیز اظهار داشت: بنیاد در سال آینده بر اولویتها و نیازهای کشور و ظرفیت مناطق متمرکز خواهد بود. در همین راستا، از تسهیلگران بنیاد خواستهایم تا یک آمایش منطقهای را برای احصای فرصتها و ظرفیتهای هر منطقه انجام دهند. به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، متقاضیان شغل میتوانند با ثبتنام در اپلیکیشن این بنیاد به آدرس
app.barkat.ir یا مراجعه به مجریان و تسهیلگران در سراسر کشور از تسهیلات اشتغالزایی برخوردار شوند.
* ۵۰۰۰ صندوق قرضالحسنه در ۵۰۰۰ روستای کشور راهاندازی میشود
در کنار دولت و نهادهای خدماترسان انقلابی که تلاش میکنند رفاه نسبی را در مناطق کمبرخوردار و دورافتاده مهیا کنند تا زمینه اشتغالزایی برای آنها فراهم شود، صندوق کارآفرینی امید نیز با پرداخت وام و تسهیلات، منابع مالی خود را بهکار گرفته است تا دسترسی عادلانه مردم به امکانات و اجرای برنامههای توانمندسازی نمود عملی به خود گیرد. به گزارش «وطنامروز»، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در این زمینه گفت: در صندوق کارآفرینی امید راهاندازی ۵۰۰۰ صندوق را در ۵۰۰۰ روستا هدفگذاری کرده بودیم که برای راهاندازی ۱۰۰۰ صندوق با بسیج سازندگی وارد عمل شدیم. صندوقهای قرضالحسنه روستایی بسیج سازندگی تضامین ندارد و تسهیلات بر اساس مکانیزمهای بومی و شناخت محلی ارائه میشود. اصغر نوراللهزاده در مراسم افتتاحیه صندوقهای قرضالحسنه شهری و روستایی بسیج سازندگی که دیروز شنبه ۶ آذر در روستای آقابابا برگزار شد، اظهار کرد: فرهنگسازی در اقتصاد مقاومتی نیازمند نهادینهسازی در تولید است؛ یکی از برنامههای اصلی کشور اقتصاد مقاومتی و توسعه اشتغال در روستاها و فقرزدایی است؛ برای همین به ۳ مؤلفه مردم، دسترسی عادلانه مردم به امکانات و اجرای برنامههای توانمندسازی نیاز داشتیم. وی ادامه داد: بدون حضور مردم برنامهها محقق نخواهد شد و در عین حال باید همه افراد به منابع و امکانات مالی دسترسی داشته باشند و منابع بانکی و تسهیلات به سهولت در اختیار آنان قرار گیرد. مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید خاطرنشان کرد: وقتی پیشنهاد راهاندازی صندوقها از سوی بسیج سازندگی ارائه شد از آن استقبال کردیم؛ از آنجا که برنامههای اشتغالزا و فقرزدایی در برنامه صندوق کارآفرینی قرار داشت با بسیج سازندگی همکاری کردیم. وی اضافه کرد: در صندوق کارآفرینی امید، راهاندازی ۵۰۰۰ صندوق را در ۵۰۰۰ روستا هدفگذاری کرده بودیم که برای راهاندازی ۱۰۰۰ صندوق با بسیج سازندگی وارد عمل شدیم. صندوقهای قرضالحسنه روستایی بسیج سازندگی تضمین ندارد و تسهیلات بر اساس مکانیزمهای بومی و شناخت محلی ارائه میشود. نوراللهزاده تصریح کرد: برای اینکه صندوقهای قرضالحسنه به نتیجه برسند باید شبکههایی ایجاد میکردیم که تعاونیها از جمله این شبکهها بودند؛ ایجاد این شبکهها موجب پایداری کسبوکار میشود و در پی آن صادرات این محصولات را میتوان شاهد بود. مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید اظهار کرد: باید شرکتهای تعاونی تقویت شوند و منابع مالی را در اختیار آنان قرار دهیم تا رشد کنند؛ در مرحله دوم تقویت نظام شبکهسازی و سپس توسعه آنان را در برنامه خواهیم داشت.
ارسال به دوستان
اخبار
بررسی میزان افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد در سال آینده
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد درباره هدفگذاری این نهاد برای افزایش میزان مستمری مددجویان در سال آینده گفت: برای میزان مستمری مددجویان کمیته امداد در سال آینده در مراحل کارشناسی هستیم.
حسین خدرویسی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: امسال براساس قانون بودجه و اعتباری که به کمیته امداد داده شد، مستمری مددجویان با ۶۷ درصد افزایش همراه بود به طوری که در حال حاضر میزان مستمری برای خانوارهای یکنفره ۳۵۰ هزار تومان، ۲ نفره ۵۰۰ هزار تومان، ۳ نفره ۷۰۰ هزار تومان، ۴ نفره ۹۰۰ هزار تومان و ۵ نفره و بالاتر یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است. وی افزود: مستمری مددجویان در حال حاضر بدون تاخیر در موعد مقرر به کارت سرپرستان خانوار واریز میشود.
وی در پاسخ به سوالی درباره هدفگذاری این نهاد برای افزایش میزان مستمری مددجویان در سال آینده، توضیح داد: برای میزان مستمری مددجویان کمیته امداد در سال آینده در مراحل کارشناسی هستیم. هر چقدر میزان مستمری مددجویان افزایش پیدا کند، با توجه به تورم و شرایط اقتصادی، باز هم پاسخگوی همه نیازهای خانوادهها نیست و در این زمینه نیازمند همراهی و کمکهای مردم نیکوکار هستیم.
خدرویسی گفت: ما باید سرانهها را براساس بودجه و اعتباری که دولت و مجلس شورای اسلامی برای کمیته امداد قائل میشوند، تنظیم کنیم.
***
منع مدارس از «اعمال محدودیت» و «شرط واکسن» برای دانشآموزان
سخنگوی وزارت آموزشوپرورش درباره بازگشایی مدارس با بیان اینکه اشکالی ندارد که مدرسهای بخواهد اطلاعاتی از وضعیت سلامت و واکسیناسیون دانشآموزان دریافت کند یا تصویری از کارت واکسن آنها را داشته باشد، گفت: اما مدرسه به هیچوجه نمیتواند شرط و شروط بگذارد یا محدودیتی در این زمینه اعلام کند.
علیرضا کمرئی در گفتوگو با ایسنا، در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا اخیرا با توجه به اقدام برخی مدارس برای تشکیل پرونده سلامت دانشآموزان و ملاک قرار دادن واکسیناسیون برای تشکیل کلاسهای حضوری، ارائه کارت واکسیناسیون دانشآموزان به مدارس الزامآور شده است؟ گفت: به طور کلی به نظر میرسد اینکه مدرسه بخواهد درباره دانشآموزان تحت پوشش خودش، اطلاعاتی را جمعآوری کند، اشکالی ندارد.
وی افزود: یک نهضت عمومی برای واکسیناسیون در سطح جامعه شکل گرفته که ما هم ترغیب و تلاش میکنیم آن را در جامعه هدف و مخاطبان ما که دانشآموزان هستند، توسعه دهیم.
سخنگوی وزارت آموزشوپرورش درباره بازگشایی مدارس گفت: ممکن است مدرسه بخواهد اطلاعاتی از وضعیت سلامت و واکسیناسیون دانشآموزان دریافت کند یا تصویری از کارت واکسن آنها را داشته باشد و بداند کدام دانشآموزان به سمت شرایط کلی مربوط به ایمنی رفتهاند و اگر لازم است برنامههای ترویجی بگذارد که اشکالی ندارد.
***
گلایه مسافران و رانندگان از کمبود اتوبوس شهری
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران گفت: شهرداری تهران باید حفظ و نگهداشت درست اموال و داراییهای شهر بویژه آنهایی را که برای خدمترسانی به مردم تمهید شدهاند، اولویت نخست خود بداند.
علیرضا نادعلی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «چند روز پیش همراه با یکی از رانندههای محترم اتوبوسهای تندروی خط ۹ (پایانه جوانمرد قصاب - پایانه لاله) همسفر شدم. در ابتدا برخی از مطالبات بحق رانندگان این شرکت را شنیدم؛ کمبود اتوبوس و عدم نوسازی و بهسازی ناوگان گریبانگیر رانندگان نیز شده است».
وی افزود: «در مسیر با مسافران نیز همصحبت شدم. شلوغی بیش از حد در ساعاتی از روز، گله مشترک مسافران بود و عدم تنظیف اتوبوسها و ایستگاهها و نبود روشنایی ایستگاهها نشان میدهد مساله نگهداشت بیتالمال بخوبی انجام نشده است».
نادعلی ادامه داد: «در این موضوع هم باید به حضور پرشمار معتادان متجاهر در میان بزرگراه امام علی(ع) اشاره کنم که دلیل غارت برخی از ایستگاهها بودهاند، شهرداری تهران باید حفظ و نگهداشت درست از اموال و داراییهای شهر، بویژه آنانی که برای خدمترسانی به مردم تمهید شدهاند را اولویت نخست خود بداند».
***
۲۴۸۹ مزاحم تلفنی برای اورژانس تهران در یک هفته!
سرپرست مرکز اورژانس تهران از ثبت ۱۹۲۵۸ ماموریت طی هفته گذشته در مرکز اورژانس تهران خبر داد و گفت: متاسفانه ۲ هزار و ۴۸۹ مورد از تماسها مزاحمت تلفنی بود.
دکتر یحیی صالحطبری در ارتباط با حوادث هفته گذشته (28 آبان الی 5 آذر 1400) اظهار داشت: طی این مدت در مجموع 19 هزار و 258 ماموریت در مرکز ارتباطات 115 اورژانس تهران (دیسپچ) ثبت شد که در پی این ماموریتها 4144 نفر به مراکز درمانی انتقال یافتند و 15 هزار و 114 مورد نیز در محل از خدمات اورژانس استفاده کردند.
وی گفت: در این مدت 45 هزار و 540 تماس با مرکز دیسپچ اورژانس تهران برقرار شد که از این تعداد 6551 تماس مربوط به مشاور کرونا و متاسفانه 2489 مورد، تماسهای مزاحم با این مرکز بوده است. طبری افزود: از مجموع ماموریتهای ثبت شده طی هفته گذشته، 2327 مورد حوادث ترافیکی و 16 هزار و 931 مورد حوادث غیرترافیکی بوده است. سرپرست مرکز اورژانس تهران ادامه گفت: مهمترین حادثه ثبت شده طی هفته گذشته مربوط به یک مورد مسمومیت با آب آلوده با 9 نفر مصدوم بود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|