|
حاشیههای پروانه نمایش چند فیلم سینمایی نباید به خدشهدار شدن قانون بینجامد
چپ و راست ندارد، به قانون عمل کنید
گروه فرهنگ و هنر: با تغییر دولتها، رویکردها نسبت به اعطای مجوز به ساخت و نمایش فیلمها تغییر میکند. فارغ از اشتباه بودن این رویه، شکل گرفتن شوراهای فراقانونی در حوزه فیلم و سریال امر اشتباهتری است؛ اول آنکه مسیر تهیه و تصویب آثار باید بهمثابه قانون اساسی تعیینکننده فرآیندها برای چند دهه باشد -که این ماجرا با انعطاف داشتن رویهها و بهروز شدن آنها منافات ندارد- در ثانی اگر قرار است فیلمی مجوز بگیرد یا به فیلم دیگری مجوز اعطا نشود، مستند به قانون و نهادهای قانونی موجود باید این کار را کرد. چه اینکه ظرفیت قوانین متعدد در این حوزه آنقدر است که بتوان ناظر به آنها عمل کرد. اگر چه فضای عمومی کشور تسامح بیشتری نسبت به گذشته درباره موضوعات اینچنینی را طلب میکند اما تشکیل شدن شوراهایی فراقانونی، در خفا یا تصمیمگیری و اعطای مجوز به فیلم توقیفی به خاطر جو شبکههای اجتماعی در همین ابتدای دولت، فضا را برای ادامه کار سختتر خواهد کرد. ضمن اینکه موجب میشود وزارت ارشاد در چشم مخاطبان بیرونی ضعیف و خنثی جلوه کند. بهانه طرح این موضوعات خبری است که توسط خبرگزاری مهر منتشر شده است. مهر ادعا کرده است همه فیلمهای سینمایی که پیش از این پروانه نمایش دریافت کردهاند، برای ورود به چرخه اکران عمومی مجدد توسط کمیتهای ۳ نفره زیر نظر رئیس سازمان سینمایی بازبینی میشوند.
یکشنبه ۲۸ آذر با اعلام صریح سازمان سینمایی، اکران فیلم سینمایی «چپ، راست» به کارگردانی حامد محمدی مشروط به اعمال برخی اصلاحات شد؛ فیلمی که طبق اعلام همین سازمان، پیشتر و در دولت قبل، موفق به دریافت پروانه نمایش شده بود اما مشروط به اعمال اصلاحات. این اطلاعرسانی سازمان سینمایی در حالی که شورای صنفی نمایش پیشتر از اکران فیلم «چپ، راست» از چهارشنبه اول دیماه خبر داده بود، با واکنش تند منوچهر محمدی، تهیهکننده فیلم مواجه شد که در قالب نامهای خطاب به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره «هزینه» این تصمیمگیریها هشدار داد. در پی این حواشی، شورای عالی تهیهکنندگان سینما نیز با انتشار بیانیهای ضمن اعتراض شدید به بازبینی مجدد فیلمهای سینمایی، بر فصلالخطاب بودن «پروانه نمایش» برای اکران فیلمهای سینمایی تأکید کرد. نکته جالب اینکه محمدرضا فرجی، مدیرکل دفتر نظارت بر عرضه و نمایش فیلم سازمان سینمایی روز گذشته در همان خبر مرتبط با اصلاحات فیلم سینمایی «چپ، راست» گفته بود: «تاکید سازمان سینمایی بر حل مشکلات فیلمسازان و صاحبان آثار از جمله فیلم «چپ، راست» است تا از طریق تعامل دوسویه برخی ایرادات و اشکالات مطرحشده از سوی شورای پروانه نمایش قبلی و کمیته بازبینی رفع شود تا سینماها شاهد تداوم رونق و اکران آثار جدید باشند». فرجی اینگونه به صورت ضمنی خبر از فعالیت «کمیته بازبینی» به موازات شورای پروانه نمایش داد. به خاطر ایجاد چنین فضایی، آنطور که مهر ادعا کرده است، در دوران جدید سازمان سینمایی هر فیلمی که قرار است اکران شود (فارغ از اینکه پروانه نمایش دارد یا نه) پیش از نمایش باید توسط کمیتهای ۳ نفره متشکل از مشاوران محمد خزاعی و البته زیر نظر خود رئیس سازمان سینمایی بازبینی شود.
گفته شده پژمان لشگریپور، حبیب ایلبیگی و محمدحسین نیرومند ۳ عضو این کمیته هستند که در حال حاضر بازبینی فیلمهای سینمایی را پیش از اکران بر عهده دارند. لشگریپور و نیرومند از اعضای شورای پروانه نمایش هستند و ایلبیگی، مسؤولیت معاونت ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی را بر عهده دارد. در این روند کمیته ۳ نفره درباره فیلم سینمایی «چپ، راست» به اجماع نرسیدهاند و این فیلم مشمول اصلاحیه شده اما منوچهر محمدی طی جلساتی که با حبیب ایلبیگی داشته، اعمال این اصلاحیهها را نپذیرفته است.
روابط عمومی بنیاد سینمای فارابی در مطلبی در صفحه توئیتر خود، واکنش منوچهر محمدی را حاشیهسازی عنوان کرده و نوشته است: عوامل فیلم هیچکدام از اصلاحات شورای قبلی و شورای فعلی را انجام ندادهاند!
***
آغاز به کار سینما لوتوس در نازیآباد
پردیس سینمایی لوتوس با ۱۴ سالن سینما در منطقه نازیآباد آغاز به کار کرد.
به گزارش «وطنامروز»، پردیس سینمایی لوتوس واقع در «لوتوس مال» افتتاح شد و قرار است در جشنواره فیلم فجر با ۶ سالن فعالیت کند.
علی سرتیپی، مالک پردیس سینمایی لوتوس در بازدید خبرنگاران از این مجموعه گفت: 5/2 سال قبل شروع کردیم با بودجه حدود ۵۰ میلیاردتومان که الان اگر بخواهیم این سالنها را تجیهز کنیم، بیش از ۱۲۰ میلیارد تومان خواهد شد.
وی افزود: نخستین دغدغه ما هم عشق به سینما بود، چون قطعا این حجم از سرمایهگذاری بازگشت نخواهد داشت. چون سالنداری بسیار گران شده و همه تجهیزات از خارج کشور وارد میشود و غیر از نیروی انسانی، همه هزینههای ما با اروپا برابری میکند. آنها بلیت را ۱۲ یورو میفروشند و ما یک دلار!
سرتیپی خاطرنشان کرد: ما برای ساخت اینجا هیچ وامی نگرفتیم و انشاءالله باز هم سالن خواهیم ساخت. یک حمایت کوچک توسط سینماشهر زمان آقای مسچی انجام شد. امیدواریم مسؤولان قدر چنین سرمایهای را بدانند.
مالک پردیس سینمایی کورش گفت: پردیس سینمایی لوتوس ۱۴ سالن دارد که یک سالن بیشتر از کورش است. ۲۵۰۰ صندلی دارد که از این لحاظ دومین سینما بعد از کورش است. این سالنها با یکدیگر از لحاظ طراحی و کاربری متفاوتند. سالنهای انتظار منحصربهفرد و بزرگی دارد. کافه کتاب لوتوس هم از ۱۰ دیماه افتتاح میشود.
سالنهای این مجموعه مجهز به پخش لیزری و بهترین کیفیت صدای موجود است. ۲ سالن ویآیپی دارد که از سالن ایرانمال بزرگتر است. سرتیپی گفت: این پردیس در منطقهای گسترده و پرجمعیت قرار دارد که مردم آن هیچ فرقی با مردمی که نیاوران هستند، ندارند و انشاءالله از قطبهای خوب سینمای ایران میشود. ما یک کار مطالعاتی کردیم و متوجه شدیم ۵۷ درصد مخاطبان سینما کورش از این منطقه بودهاند. وی افزود: این پردیس را موقتا با ۴ سالن راهاندازی کردیم و طی هفتههای آینده طی مراسمی به صورت رسمی افتتاح خواهد شد. مالک پردیس لوتوس در پاسخ به اینکه آیا قصد اعمال تخفیف بیشتر در روزهای هفته به صورت نیمبها را دارید، گفت: برنامههایی در آینده داریم که بعدا اعلام خواهد شد. سالن شماره یک مجموعا ۲۱۴ صندلی دارد که استانداردهای آتشنشانی را کسب کرده و ۴ جا برای معلولان هم برای آن تعبیه شده است. سالنهای دیگر هم برای استفاده از کمتوانان مناسبسازی شده است. همچنین سالن شماره ۹ دومنظوره است، پرده متحرک دارد و امکان اجرای تئاتر در آن فراهم است.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
اخبار
پانتهآ پناهیها به «مسیح، پسر مریم» اضافه شد
پانتهآ پناهیها به فیلم سینمایی «مسیح، پسر مریم» تازهترین اثر سینمایی سازمان هنری - رسانهای اوج پیوست. به گزارش «وطنامروز»، پانتهآ پناهیها به فیلم سینمایی «مسیح، پسر مریم» به کارگردانی علی جعفرآبادی و تهیهکنندگی مهدی فرجی و جلیل شعبانی اضافه شد. همزمان با روزهای پایانی فیلمبرداری فیلم سینمایی «مسیح، پسر مریم» پانتهآ پناهیها با نقشی متفاوت به این پروژه اضافه شد. «مسیح، پسر مریم» درامی اجتماعی از دهه ۵۰ شمسی است که قصهای متفاوت را روایت خواهد کرد. امیر نوروزی، بهرام ابراهیمی، پاوان افسر، مهرداد ضیایی، حمید ابراهیمی، گلنوش قهرمانی، منصور نصیری، المیرا دهقانی، الهام شعبانی، نینل یعقوبی، محرم زینالزاده، مجتبی لاله زاری، یاسر ساغری، مریم ماهور و دریک تکدیان بازیگران «مسیح، پسر مریم» هستند. این فیلم به عنوان تازهترین محصول سازمان هنری- رسانهای اوج برای نمایش در چهلمین جشنواره فیلم فجر آماده خواهد شد.
***
مهدی هاشمی به سریال «کیدنا» پیوست
مهدی هاشمی، بازیگر سینما و تلویزیون به عنوان نخستین بازیگر سریال رئال انیمیشن «کیدنا» مقابل دوربین رفت. به گزارش «وطنامروز»، مهدی هاشمی، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون به عنوان نخستین بازیگر سریال رئال انیمیشن «کیدنا» به نویسندگی علی شمس و کارگردانی امیرحسین قهرایی مقابل دوربین رفت. سریال «کیدنا» به عنوان نخستین رئال انیمیشن ایرانی به تهیهکنندگی محمدرضا نادری با بهرهگیری از تکنولوژیهای روز دنیا برای پخش از شبکه نمایش خانگی ساخته میشود. در خلاصه داستان این سریال رئال انیمیشن آمده است: «شهر در خطر است اما چه کسی میتواند آن را نجات دهد...». سازندگان «کیدنا» این روزها مشغول بازبینی لوکیشنهای سریال، انتخاب بازیگران و عوامل تولید هستند.
***
تفاهمنامه جشنواره تئاتر فجر با یزدیها
دبیر چهلمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر اعلام کرد با استانداری یزد علاوه بر برگزاری مراسم افتتاحیه، برای اجرای آثار تئاتر خیابانی و صحنهای در ایام جشنواره چهلم تفاهمنامه منعقد شد. حسین مسافرآستانه درباره اینکه آیا علاوه بر شهر تهران، شهرها و استانهای دیگر نیز در ایام برگزاری جشنواره چهلم میزبان آثار جشنواره خواهند بود یا نه، به مهر گفت: ما اطلاعیهای را برای استانهای مختلف فرستادهایم که در صورت تمایل به میزبانی آثار چهلمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر همزمان با ایام برگزاری جشنواره در تهران، به ما اعلام آمادگی کنند. وی با بیان اینکه مناطق آزاد کیش و قشم برای برگزاری جشنواره اعلام آمادگی کردهاند، اظهار کرد: این آمادگی به ما اعلام شده ولی هنوز تفاهمنامهای درباره اینکه این مناطق هزینه گروههای نمایشی نظیر سفر و اسکان را تقبل کنند، منعقد نشده است از این رو هنوز این موضوع قطعی نشده است. مسافرآستانه با اشاره به اینکه استان یزد تنها استانی است که با جشنواره چهلم تئاتر فجر تفاهمنامه منعقد کرده است، تأکید کرد: طی دیداری که با استاندار یزد داشتیم قرار بر این شد علاوه بر همکاری هر چه بیشتر در برگزاری مراسم افتتاحیه جشنواره در شهر یزد، تعدادی از آثار تئاتر خیابانی و تئاتر صحنهای در ایام جشنواره در شهر یزد اجرا شوند. دبیر چهلمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر در پایان سخنان خود یادآور شد: در صورت تمایل گروهها و همچنین ارزیابی وضعیت دکور و تعداد اعضای گروه، برای اجرای چند اثر تئاتر خیابانی و تئاتر صحنهای در شهر یزد برنامهریزی میشود. چهلمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر با دبیری حسین مسافرآستانه برگزار میشود. یزد نیز میزبان مراسم افتتاحیه این دوره از جشنواره است.
ارسال به دوستان
«آش پشت جبهه» منتشر شد
مربیانی که برای ایران هم پدری کردند، هم مادری
منان اصغری: کتاب «آش پشت جبهه»؛ خاطرات مربیان پرورشی دهه 60 اهواز به قلم آسیه طافی توسط انتشارات «راهیار» چاپ و روانه بازار نشر شد. به گزارش «وطنامروز»، در مقدمه این کتاب به قلم نویسنده میخوانیم: «انقلاب پیروز شده و ساختارهای سیاسی، نظامی و فرهنگی کشور هنوز شکل نگرفته بود. در میان شعارها و چنددستگیها، عدهای انقلابی 23-22 ساله، پرشور و آرمانگرا، در دورهمیهای مسجدشان اتاقکی به نام «امور تربیتی» راه انداختند و اسمشان شد مربی پرورشی و تربیتی. هیچکدامشان زیر بار مسؤولیت نمیرفتند و پستها را به هم تعارف میکردند. نه به این دلیل که نمیتوانستند؛ چون یقین داشتند دیگری بهتر است و این بار را بهتر به مقصد میرساند. اوایل، فعالیتهایشان به مدرسه محدود بود و سر و کله زدن با گروهکهایی که خودشان را صاحب انقلاب میدانستند و در مدرسه دنبال پایگاه میگشتند. مخالفان انقلاب فهمیده بودند راه به انحراف کشاندن انقلاب، از مدرسه میگذرد؛ پس سراغ مدیران مدارس میرفتند و با وعدههای دروغین، آنها را فریب میدادند. مربیان پرورشی باید از حریم مدرسه حراست میکردند و جلوی سنگاندازیهای آنها میایستادند. همه چیز خوب پیش میرفت تا اینکه نخستین هواپیمای عراقی، دیوار صوتی اهواز را شکست و زنگ دفاع به صدا درآمد و مربیان تربیتی و پرورشی اورکت بسیجی و سپاهی به تن کردند. در این میان، مربیان پرورشی دیروز اهواز و بسیجیان و سپاهیان امروز ایران دلسوزانه برای جبهه پدری کردند و مادری... .
مربیان پرورشی با درگیر کردن دانشآموزان و خانوادههای آنها، جنگ را مردمی و جبههها را به محلی برای تحصیل دانشآموزانی تبدیل کردند که دفاع از کشور اولویت اول زندگیشان شده بود... .
آنها از دورانی که حقوقشان کفاف زندگی روزمرهشان را هم نمیداد، به عنوان دوره طلایی زندگی خود یاد میکنند. نقش این مبارزان شجاع و بیادعای میدان جنگ نظامی و فرهنگی را نمیتوان نادیده گرفت که دست به دست هم کارنامه درخشانی در هر ۲ میدان به یاد گذاشتند. جنگ تمام شده بود و تازه داشت خستگی از تن آنها در میرفت که خبر انحلال امور تربیتی را شنیدند و امور تربیتی به خاطرهها پیوست». کتاب «آش پشت جبهه»، هفتمین جلد از عناوین ناشر در رده «مدارس انقلاب»، خاطرات تعدادی از مربیان پرورشی شهرستان اهواز و فراز و فرودهای فعالیتشان از زمان تأسیس در سال 1359 تا زمان انحلال امور تربیتی را روایت میکند.
در بخشی از این کتاب میخوانیم: «یک ماشین پتوی کثیف و خونی خالی کردند توی حیاط مدرسه امت. بعد از کلاس، بعضی بچهها پتوها را زدند زیر بغلشان و بردند خانه. بردند تا پتوها را توی خانه بشویند! پتوهایی را که مانده بود، با کمک چند تا از بچهها بردیم گوشه حیاط خانه ننه امامی مستخدم مدرسه. شیلنگ و لگن را آماده کردیم و با پا و دست افتادیم به جان پتوها. شستن و پهن کردنشان روی دیوار مدرسه چند ساعتی طول کشید. هنوز خستگی تنمان در نرفته بود که دست و پایمان قرمز شد و شروع کرد به سوزش و خارش. روز بعد که مدرسه باز شد و بچهها آمدند، همانهایی هم که پتو برده بودند خانه حال و روز ما را داشتند! هیچکدام نمیدانستیم علتش چیست. رفتیم دکتر. بعد از معاینه گفت: «اثرات شیمیاییه. مال همون پتوهاییه که شستین». من و بچهها همدرد رزمندگان خط مقدم شده بودیم؛ در جبهه کلاس و مدرسه».
کتاب «آش پشت جبهه» که تحقیق آن برعهده سیدمحمد آلعمران، زینب بابایی و زهرا قراچه بوده و تدوین آن توسط آسیه طافی صورت گرفته، در 200صفحه، شمارگان 1000 جلد و با قیمت 45 هزار تومان توسط انتشارات راهیار منتشر شده است و علاقهمندان علاوه بر کتابفروشیها میتوانند از طریق صفحات مجازی ناشر نسبت به تهیه کتاب اقدام کنند.
ارسال به دوستان
دلنوشته فرزند شهید قاضیخانی به بهانه شب یلدا
سلام بابا جون!
کاش الان پیشم بودی، من خیلی دلم برات تنگ شده...
شش سال پیش که رفتی، گفتی برمیگردم اما برنگشتی. من دیگه برای خودم خانومی شدم، رفتم مدرسه.
میخوام همونجوری بشم که شما میخواستی، یه جوری که از تو آسمون بهم افتخار کنی.
مامان میگه تو رفتی تا از دینمون دفاع کنی.
میگه تو خیلی شجاع بودی... میگه من رو خیلی دوست داشتی... میگه شما رفتی تا مملکتمون گرفتار جنگ نشه.
راستش من نمیدونم جنگ چیه ولی میدونم که اگه شما و دوستات نرفته بودید الان شب یلدای ما انار دونهدونه و دورهمیهای شبونه نداشت.
بزرگترها میگن شب یلدا بلندترین شب ساله؛ شب دور هم جمع شدن و به همدیگه سر زدن.
کاش الان اینجا بودی تا... اما حالا که نیستی عیبی نداره!
همینکه جای شما خوبه، برام بسه.
همینکه میدونم حواست بهم هست و دوستم داری، برام بسه.
راستی بابا! میدونم که صِدام رو میشنوی، میدونم که داری نگام میکنی.
ببین برات انار دون کردم.
دلم میخواد همه دنیا بدونن که بابایی من بهترین بابای دنیاست. میدونم الان جمعتون جمعه. سیب بهشتی نوشجان بابایی.
بگذار اغیار هرگز درنیابند این قلبهای ما از چه اشتیاق و شور و نشاطی مالامال است و سر ما در هوای کدامین یار خود را از پا نمیشناسد.
ارسال به دوستان
نگاهی آسیبشناسانه به وضعیت حکمرانی آب در ایران
تلویزیون مستند «مادرکشی» را پخش میکند
مستند «مادرکشی» در جدیدترین قسمت برنامه «به اضافه مستند» امشب از شبکه مستند پخش میشود که در آن بحران آب در ایران با حضور علیرضا دهقان بررسی میشود. به گزارش «وطنامروز»، چهلوهشتمین قسمت برنامه تلویزیونی «به اضافه مستند» با پخش و بررسی مستند «مادرکشی» به کارگردانی کمیل سوهانی امشب روی آنتن شبکه مستند میرود. مستند «مادرکشی» نگاهی آسیبشناسانه به وضعیت حکمرانی آب در ایران داشته و روایتگر «بحران آب» شده است. در این فیلم، بحران بیآبی از دیدگاه کشاورزان، صنعتگران و سایر مشاغل مرتبط به تصویر کشیده شده و علتهای ایجاد بیآبی و پیامدهای آن مورد بررسی قرار گرفته است. این فیلم مستند نخستینبار در نهمین جشنواره سینما حقیقت به نمایش درآمد که با واکنشهای متعددی روبهرو شد و اکنون این اثر برای نخستینبار از تلویزیون و در برنامه «به اضافه مستند» پخش میشود. در این قسمت و پس از پخش مستند، میز کارشناسی برنامه با حضور علیرضا دهقان، مستندساز و فعال محیطزیست برگزار میشود و او درباره بحران آب در ایران، دلایل رخداد آن و راهکارهای برونرفت از آن صحبت میکند. این قسمت از برنامه روز سهشنبه 30 آذر ساعت 19:30 از شبکه مستند پخش خواهد شد و بازپخش آن روزهای چهارشنبه اول دی ساعت 8:30 و جمعه 3 دی ساعت 15 است. «به اضافه مستند»، مجموعه برنامه تلویزیونی شبکه مستند است که به پخش مستندهای دیده نشده داخلی و خارجی در تلویزیون و بحث کارشناسی پیرامون موضوع مستند میپردازد. این برنامه با اجرای امین قدمی، کارگردانی محسن کریمیان و تهیهکنندگی یاسر فریادرس با آیتمهای مختلف سهشنبههای هر هفته ساعت 20 روی آنتن شبکه مستند میرود. همچنین همزمان با نخستین سالگرد ارتحال آیتالله مصباحیزدی، مستند «مصباح عزیز» روی آنتن شبکه ۳ سیما خواهد رفت. حجتالاسلام میلاد امینیموحد، تهیهکننده مستند «مصباح عزیز» گفت: این مستند قرار است نگاهی گذرا به ابعاد زندگی آیتالله مصباحیزدی داشته باشد. وی با تأکید بر اینکه رویکرد اصلی این مستند ارائه وجهه علمی و انقلابی آیتالله مصباح است، تصریح کرد: در طول سالیان گذشته، بیشترین حملات رسانهای علیه مرحوم آیتالله مصباح توسط جبهه معارض انقلاب و برخی جریانات سیاسی انجام شده است، در حالی که فعالیتهای علامه مصباح یزدی یک مجاهدت عالمانه و بر اساس تکلیف شرعی بوده که ایشان با ابزار علم و دانش خود این کار را انجام داده است. ارسال به دوستان
سیدحمیدرضا نوربخش بار دیگر مدیرعامل خانه موسیقی شد
همان همیشگی
هیاتمدیره خانه موسیقی پس از 5 جلسه بحث و بررسی درباره گزینش مدیرعامل اصلح، سیدحمیدرضا نوربخش را برای چندمین بار متوالی به این سمت برگزید.
به گزارش «وطنامروز»، جلسه هیات مدیره خانه موسیقی ایران با حضور داریوش پیرنیاکان (رئیس هیاتمدیره و سخنگو)، حمیدرضا اردلان (نایبرئیس)، حمیدرضا عاطفی (دبیر)، هنگامه اخوان، زیدالله طلوعی و آذر هاشمی (بازرس) تشکیل شد.
در این جلسه اعضای هیاتمدیره در ادامه جلسات قبلی درباره انتخاب مدیرعامل وارد شور و تبادل نظر شدند و در نهایت با رای قاطع خود حمیدرضا نوربخش را به عنوان مدیرعامل دوره جدید فعالیت خانه موسیقی برگزیدند.
پیرنیاکان درباره ضوابط و شاخصهای مدنظر هیاتمدیره برای گزینش مدیرعامل اصلح گفت: یکی از مهمترین شرایط هیاتمدیره برای انتخاب مدیرعامل خانه موسیقی که مدنظر بسیاری از پیشکسوتان و بزرگان شورای عالی و دیگر عزیزان بوده، این است که اولا فرد برگزیده باید خود از هنرمندان طراز اول موسیقی باشد، ثانیا باید به جریانها و فعالیتهای مختلف هنر موسیقی مسلط بوده و علاوه بر اینها به مدیریت فرهنگی و تعامل با مدیران میانی و بالادستی فرهنگ و هنر کشور اشراف و تعامل سازنده داشته باشد.
سخنگوی خانه موسیقی در ادامه ضمن تاکید بر وجود این ۲ ویژگی در رزومه کاری نوربخش، به سوابق مدیریتی و نقش پررنگ وی در همراهی نهاد خانه موسیقی در سنوات گذشته اشاره کرد و افزود: مدیرعامل خانه موسیقی باید کاملا با بدنه این نهاد آشنایی و با آنها ارتباط خوب و صمیمانهای داشته و در واقع از جنس و بافت هنرمندان باشد. آقای نوربخش در این زمینه و طی سالیان گذشته نشان داده که از این نظر مدیری موفق و مورد وثوق جامعه هنری و اهالی موسیقی بوده
است. رئیس هیاتمدیره با اشاره به 7 رای اعضای هیاتمدیره به مدیرعاملی نوربخش که به نوعی رای قاطع تلقی میشود، گفت: واقعا تکتک اعضای هیاتمدیره با صرف وقت بیش از یک ماه و با دقت تمام برای انتخاب بهترین گزینه همفکری کردند و خوشبختانه به یک تصمیم واحد و قاطع رسیدیم و این خود نشان از آیندهای روشن و امیدبخش برای این نهاد است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|