|
ارسال به دوستان
نگاهی به طرح اکرانهای مردمی فیلم «منصور» که با استقبال خوبی در مناطق محروم مواجه شده است
سینما برای همه
نفیسه جزینی: فروش اکرانهای مردمی فیلم منصور به یک میلیارد تومان رسید و این خبر در مدیوم رسانه سینمای ایران، خبر بزرگی است، چرا که این فروش از طریق سالنهای سینما به دست نیامده است.
فروش یک میلیاردی در شهرهای بدون سینما با اکرانهای داوطلبانه و بدون چشمداشت حاصل شده که حالا روستاها هم به واسطه آن سینما دارند. گویی قرار نیست «منصور» اثری باشد که فقط قشر خاصی توانایی تماشای آن را داشته باشد.
مردم «منصور» را برای اکران، آگاهانه انتخاب کردند؛ انتخابی که به آنها انگیزه میدهد، انگیزه حضوری فعالانه برای مشارکت فرهنگی در عرصه توزیع. گویی خود را در برابر اکران این فیلم موظف میدانند و آنها هستند که سفارش و دستور ساخت آن را دادهاند.
فیلمی که مردمی اکران میشود ویژگیای داشته که آنها را به این امر تشویق کرده است. باید دید چرا مردم «منصور» را از بین این همه اثر برای اکران انتخاب کردهاند. شاید چون سازنده، صرفا هدفش سرگرم کردن مردم نبوده و نیاز مردم را در این مقطع زمانی به درستی شناسایی کرده است، چون فیلمی است که قفل و کلید پیشرفت را با هم به تصویر کشیده است؛ فیلمی که پایان حقیقی آن دل مخاطب و سینمای تاریک را روشن میکند. شاید چون این بار مردم واقعی ایران را نشان داد و مخاطب شاهد فیلمی نیست که صرفا در آن دغدغههای اقشار مرفه و روشنفکران طرح شده باشد.
منصور فیلمی است که در روستاها هم قابل اکران است چون قهرمانش از دل همین روستاها، شهرستانها و مردم برآمده است.
موفقیت این اکرانها و فروش نزدیک به فروش سینمایی آن نشان داد در عرصه توزیع و دیده شدن آثار پتانسیل، انگیزه، خلاقیت و علاقه زیادی در مردم وجود دارد. جشنواره عمار در حالی که جمعی ناامیدانه در برابر سینمای کنونی سکوت کردند و صرفا حمایتش نکردند به نیاز ایجاد فضایی برای شکوفایی این ظرفیت پاسخ داد. همت کرد و به خود جرات داد و جریانی خلاف آنچه دیده میشود راه انداخت. این پتاسیل را در مسیر واحدی هدایت کرد تا به چشم آید و قدرت بگیرد. این جریان، استقبال مخاطبان را به دنبال داشت که خود انگیزهای برای هنرمند است.
اکرانهای مردمی فیلم «منصور» ثابت کرد کافی است مردم آگاه شوند، آنگاه است که میبینند فیلمی را که قهرمانان واقعی را نشان دهد، حتی اگر کارگردان آن در سینما کار اولی باشد.
جشنواره مردمی فیلم عمار با فراهم کردن امکان اکرنهای مردمی فیلم «منصور» تصور اقبال مردمی به سوپرمنی خاص یا فیلمهای مبتذل، اجتماعی سیاه و به اصطلاح روشنفکرانه را نقش بر آب کرد. مردم با انتخاب «منصور» برای اکرانهای مردمی نشان دادند آنها هستند که تولیدات سال آینده را جهتدهی خواهند کرد، حتی اگر جشنوارهها خلاف آن انتخاب کنند. این مردمند که بر تابوی سفارشی نامیدن آثار، خط بطلان میکشند.
جریان اکرانهای مردمی «منصور» قیامی است علیه فیلمهای بیمحتوایی که یک عمر افتخارات ملت را نادیده گرفتند و نمایشی غیرواقعی از آن داشتند. اکرانهای مردمی این فیلم نه گفتن به سینمایی است که ایران را ندید. اکران مردمی «منصور» پاسخی است به سالها دهنکجی این سینما به ارزشهای ملی.
اکران مردمی «منصور» نشان داد این سینماست که باید با مردم آشتی کند و این محتواست که باید به سینما بازگردد تا مخاطب هم به سینما بازگردد. اگر هنرمند خارجی زیبا فیلم میسازد، هنرمند ایرانی فیلم زیبای واقعی میسازد.
در واقع تقدیر اصلی، اساسی و ماندگار را از فیلم «منصور»، اکرانهای مردمی آن داشتند. مردمی که هم از نظر مادی و هم معنوی به اندازه توان به میدان آمدند تا فیلم دیده شود؛ میدانی که نبرد در آن منحصر به سالنهای سینما نیست و حالا مساجد، پایگاههای بسیج، کتابخانهها و... هر کدام میدان نبرد شدهاند.
***
«منصور» در اکرانهای مردمی یک میلیاردی شد
فیلم سینمایی «منصور» در شهرها و مناطق فاقد سینما توانست به فروش یک میلیاردی دست یابد. به گزارش «وطنامروز»، فیلم سینمایی «منصور» پس از ۶ هفته از آغاز اکرانهای مردمی خود در شهرها و مناطق فاقد سینما توانست به فروش یک میلیاردی دست یابد. سامانه عماریار اکرانهای مردمی این فیلم را بر عهده دارد و با ۸۵۰ سانس اکران توانست بیش از ۸۲ هزار مخاطب را پای «منصور» بنشاند. استانهای تهران، خراسان رضوی، قم، اصفهان و فارس به ترتیب توانستهاند بیشترین مخاطب «منصور» را در اکرانهای مردمی داشته باشند. بعد از فیلم سینمایی «منطقه پرواز ممنوع» که سال ۹۸ در اکرانهای مردمی میلیاردی شد، «منصور» دومین فیلمی است که در اکرانهای مردمی به فروش میلیاردی رسیده است. علاقهمندان میتوانند با ثبت درخواست اکران فیلم «منصور» در سایت عماریار به نشانی Ammaryar.ir به جمع اکرانکنندگان مردمی این فیلم بپیوندند.
ارسال به دوستان
«سلیمانیها» تجدیدچاپ شد
خاطراتی متفاوت از حاجقاسم
گروه فرهنگ و هنر: چاپ دوم کتاب «سلیمانیها»؛ روایتهایی از بازتاب شهادت حاجقاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس در زندگی مردم، به همت انتشارات «راهیار» چاپ و راهی بازار نشر شد.
در بخشی از مقدمه کتاب «سلیمانیها» چنین میخوانیم: «کتاب پیش رو افزون بر بیان خاطرات در غم فراق حاجقاسم و یارانش، روایتی است از عزمها و تحولها که کمترین اثر ثبت و ضبط آنها، کمک به تاریخ برای به یاد سپردن آن رویداد بزرگ است اما کاربرد اصلیاش، در استخراج روشها و تکنیکهای فرهنگی و تربیتی جوشیده از میان زندگی مردم است. رفتن به سراغ تجارب مردمی، کشف و استخراج این روشها و تکنیکها، مداقه کردن در آنها و تشخیص سره از ناسره، غنیسازی و بازگویی آنها باعث میشود این جریان مبارک کوثر شود.
همچنین، ثبت این بازتابهای اجتماعی، بخوبی حاجقاسم را در آینه ادراک مردمی روایت میکند و خود مانع تحریف روایت حاجقاسم در طول زمان میشود. در ذهن مردم، حاجقاسم با مبارزه و مجاهده و قیام مستمر، با همراهی با ولایت، با اخلاص، با سازش نکردن با فساد، با سازش نکردن با آمریکا، با سادهزیستی، با تدبیر در رأی، با نشست و برخاست با مستضعفان و محرومان، با خدمت بیمنت و بدون تکبر، نقش بسته است و نمیتوان به سهلاندیشی و سازشکاری و ریاستطلبی مصادرهاش کرد». در بخش دیگری از این مقدمه آمده است: «تجربهنگاریِ بررسی بازتاب شهادت حاجقاسم و ابومهدی المهندس در زندگی ما، در آبان ۱۳۹۹ با همراهی نیروهای جهادی مردمی و با انجام مصاحبههای تلفنی و مجازی ناظر به ۲ محور اصلی آغاز شد. این ۲ محور عبارتند از: ۱- ثبت رویدادها و احوال مردم در دی و بهمن ۱۳۹۸ (شهادت و چهلم) و تحولات درونی و تصمیمات ناشی از آن تحت تأثیر این واقعه ۲- نشان دادن استمرار فعالیتهای انجام شده و در حال انجام با یاد سردار و الگوسازیهایی که افراد از شخصیت سردار سلیمانی برای خود و دیگران در عرصههای گوناگون صورت دادهاند. بر این اساس، با بیش از 5 هزار نفر از اقشار گوناگون جامعه، اعم از مادران، معلمان، طلاب، دانشجویان و دانشآموزان، اصحاب رسانه، اصناف و کسبه بازار، نیروهای مدافع حرم زینبیون و فاطمیون، مادران شهدا، شعرا، غیرایرانیها و... ارتباط گرفتیم و خاطراتشان را دریافت کردیم و ۹۲ خاطره را برای انتشار در این کتاب برگزیدیم».
بنا بر این گزارش، این کتاب، خاطرات و روایتهای مردمی درباره شهادت حاجقاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس را در 3 فصل «قهرمان خانه ما؛ اثر شهادت در فضای تربیتی و قهرمانسازی در خانواده»، «ملت قهرمان؛ اثر شهادت بر تصمیمات و اقدامات مردم جامعه ایران» و «سردار امت؛ اثر شهادت بر مردم دیگر کشورها و بارتاب آن در فضای بینالملل» روایت کرده است.
بر اساس این گزارش، چاپ دوم کتاب 200 صفحهای «سلیمانیها» که تحقیق و مصاحبههای آن بر عهده مهدی خلیلیان، موحد، زینب ناجی جمال و مرضیه هاشمی بوده و تدوین آن هم توسط فریده الیاسیفرد، سمیرا چوبداری، مرضیه ذاکری و لطیفه نجاتی صورت گرفته است، با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه و قیمت 4۲ هزار تومان توسط انتشارات «راه یار» منتشر شده است و علاقهمندان جهت تهیه این کتابها علاوه بر کتابفروشیها میتوانند به صفحات مجازی این ناشر مراجعه کنند.
ارسال به دوستان
اخبار
یزد آغازگر جشنواره «تئاتر فجر»
چهلمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر ۱۴ بهمن از یزد کار خود را آغاز میکند. به گزارش «وطنامروز»، تاریخ قطعی برگزاری چهلمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر اعلام شد. بر این اساس این رویداد از ۱۴ تا ۲۶ بهمن به دبیری حسین مسافرآستانه برگزار میشود. افتتاحیه این جشنواره ۱۴ بهمن مصادف با سالروز ولادت حضرت امام محمدباقر(ع) در شهر یزد برگزار خواهد شد. همچنین آیین پایانی چهلمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر با معرفی برگزیدگان این رویداد، ۲۶ بهمن همزمان با سالروز ولادت حضرت امام علی(ع) در تالار وحدت برگزار میشود. اخبار و رویدادهای چهلمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر در سایت fitf.ir در دسترس است.
***
آقای حکایتی به تلویزیون بازمیگردد
بهرام شاهمحمدلو جمعه سوم دیماه به برنامه «بسته پیشنهادی» شبکه ۲ میآید. به گزارش «وطنامروز»، بهرام شاهمحمدلو، مجری و برنامهساز حوزه کودک و نوجوان که بسیاری او را با عنوان «آقای حکایتی» و قصهگوییهایش میشناسند جمعه سوم دیماه به برنامه «بسته پیشنهادی» شبکه ۲ میآید. شاهمحمدلو، کارگردان، تهیهکننده و بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون است که سالها در عرصه بازیگری تئاتر و همچنین آثار عروسکی چه برای تلویزیون و چه در صحنه تئاتر فعالیت کرده است. بسیاری از جوانان دهههای ۶۰ و ۷۰ او را با مجموعه نمایشی «زیر گنبد کبود» به خاطر دارند که هر بار حکایت یا قصهای را با حضور چند بازیگر برای مخاطبانش تعریف میکرد. شاهمحمدلو سالهاست در تلویزیون برنامهسازی نکرده و چند سالی است که در هیچ برنامه تلویزیونی نیز حضور نداشته و حالا قرار است در برنامه این هفته «بسته پیشنهادی» که با موضوع قصهگوی خوب روی آنتن میرود حضور پیدا کند. برنامه «بسته پیشنهادی» با اجرای مژده لواسانی و تهیهکنندگی الهه بهبودی جمعهشبها ساعت ۲۱ به صورت زنده از شبکه ۲ پخش میشود. جباری، سردبیری برنامه را بر عهده دارد و هر هفته آیتمهای مختلفی از جمله «پیگیری هفته»، «پیشنهاد ما» و «پیشنهاد شما» دارد.
***
«همسران حاجعباس» به تلویزیون آمدند
«همسران حاجعباس» ساخته محسن عبدالوهاب ساعت ۲۰ دیروز روی آنتن شبکه مستند رفت. به گزارش «وطنامروز»، «همسران حاجعباس» ساخته محسن عبدالوهاب برنده جایزه «گرگ نقرهای» از جشنواره فیلم مستند آمستردام (IDFA) در سال ۲۰۰۱، روز گذشته اول دی ساعت ۲۰ در قالب مجموعهمستند «گنجینه» از شبکه مستند پخش شد. «همسران حاجعباس» یکی از نمونههای مستند داستانی در دهه 70 است؛ فیلم روایتگر روابط پیچیده و عمیق و انسانی ۲ هووی سابق در یک خانه در قزوین است.
این فیلم یک مستند ۴۵ دقیقه است و از دیگر عوامل آن میتوان به حسن بشکوفه تهیهکننده، شهرزاد پویا تدوینگر، مرتضی پورصمدی فیلمبردار، مرتضی دهنوی صدابردار، محمدرضا حسینی مدیرتولید اشاره کرد. مجموعهمستند «گنجینه» به کارگردانی حنیف شهپرراد نگاهی به سینمای مستند ایران در دهههای گذشته دارد و بهترین آثار ساختهشده را مورد بررسی قرار میدهد. فصل جدید این مجموعه از چهارشنبه ۲۴ آذرماه روی آنتن رفته است. این مجموعه تولید شبکه مستند سیماست که چهارشنبهها ساعت ۲۰ پخش میشود و تکرار آن روز بعد (امروز) ساعت ۹ خواهد بود.
***
اکران ۲ فیلم جدید به صورت آنلاین
فیلم بلند ویدئویی «پرو» و مستند «بازینویس» به صورت آنلاین اکران میشوند. به گزارش «وطنامروز»، فیلم بلند ویدئویی «پرو» به کارگردانی بهزاد نعلبندی و تهیهکنندگی مهدی کوهیان از دیروز چهارشنبه اول دیماه در صفحه اختصاصی «هنر و تجربه» هاشور اکران آنلاین خود را آغاز کرد. این فیلم با شعار «هر لباس داستانی دارد» اکران میشود.
موسسه «هنر و تجربه» در ادامه اکران آنلاین فیلمهای خود، این بار فیلم «پرو» را که پیش از این در سینماهای این موسسه اکران شده بود، در سایت هاشور به نمایش میگذارد. «پرو» داستان یک روز از زندگی ۳ شخصیت است که در نقاط مختلف تهران زندگی میکنند. آنها برای تهیه لباسی برای عروسی از خانه خارج میشوند ولی بدون آنکه بدانند بر زندگی هم تاثیر میگذارند و موجبات تغییر مسیر زندگی یکدیگر میشوند. امیرجعفر کرمانی، میترا ضیاییکیا، آیلار ریاضی، شیوا اردویی، فربد فرهنگ، علیرضا بهزادیپور و عباس امیری بازیگران «پرو» هستند. همچنین بر اساس اعلام روابط عمومی مستند «بازینویس» این اثر از روز گذشته در همین پلتفرم به صورت آنلاین به نمایش درآمد.
این مستند که به زندگی تئاتری محمد رضاییراد میپردازد، به تهیهکنندگی و کارگردانی آریان رضایی از دوشنبه ۲۹ آذرماه ساعت ۱۷ عصر در پلتفرم هاشور به صورت آنلاین اکران شده است.
در این مستند که با هدف ثبت تاریخ شفاهی تئاتر معاصر ایران ساخته شده است، امیر قالیچی مجری طرح، محمدجواد ایزدی تدوین و اصلاح نور و رنگ، پیمان حسینی مدیر تصویربرداری، شیما مرادی دستیار اول کارگردان و برنامهریز، ندا آلطیب مدیر هماهنگی و مشاور رسانهای، ساینا قادری عکاس و مسعود رمضانی دستیار دوم کارگردان، آریان رضایی را همراهی میکنند.
ارسال به دوستان
«شهر خاموشی» سالار عقیلی منتشر شد
گشتی در یک فضای متفاوت
آلبوم «شهر خاموشی» به آهنگسازی ابوالفضل صادقینژاد و خوانندگی سالار عقیلی عنوان یکی از تازهترین آثار موسیقایی است که طی روزهای اخیر در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.
به گزارش «وطنامروز»، «شهر خاموشی» عنوان یکی از تازهترین آلبومهای منتشرشده در بازار موسیقی است که به آهنگسازی ابوالفضل صادقینژاد و خوانندگی سالار عقیلی پیش روی شنوندگان موسیقی ایرانی قرار گرفت.
«شهر خاموشی» با شعر احمد امیرخلیلی و تنظیم بهتاش زرین و حامد حسینی، «زندان تکراری» با شعر محمدرضا یار و تنظیم فرید قهرمانپور، «برگرد» با شعر احمد امیرخلیلی و تنظیم فرید قهرمانپور، «پرنده جان» با شعر غلامرضا سلیمانی و تنظیم حسین فاضل، «ققنوس» با شعر احسان افشاری و تنظیم ایوب صادقی، «از چشم ترت میترسم» با شعر مهدیه عرب و تنظیم فرید قهرمانپور، «خداحافظی مکن» با شعر محمدرضا یار و تنظیم غلامرضا صادقی و «دنیای بیمادر» با شعر محمدرضا یار و تنظیم سعید زمانی قطعاتی هستند که در آلبوم «شهر خاموشی» گنجانده شدهاند.
ابوالفضل صادقینژاد از جمله آهنگسازان شناخته شده موسیقی ایرانی است که طی سالهای گذشته در سمتهای مدیریتی حوزه موسیقی نیز به فعالیت مشغول بوده است.
وی طی سالهای گذشته آلبومهای تکنوازی سنتور «نیمهشب آذرماه»، «به چشمهای تو سوگند» با خوانندگی ایوب صادقی، «دوست دارم خندههایت را» با شعر و صدای سهیل محمودی، «ستاره خورشید»، «از تنهایی گریه مکن» با خوانندگی سالار عقیلی و «کهکشان آرام» با تنظیم بابک راد را در دسترس مخاطبان قرار داده است. ضمن اینکه آلبوم «از تنهایی گریه مکن» این آهنگساز -که در قالب همکاری مشترک با سالار عقیلی منتشر شد- با استقبال خوب علاقهمندان مواجه شده بود.
آلبوم «از تنهایی گریه مکن» بهار سال ۱۳۹۵ به مدیریت ایوب صادقی به بازار عرضه شد و این اثر از جمله معدود آلبومهای سالار عقیلی بود که فضایی صددرصد سنتی نداشت و سازبندی کلاسیک در تولید آن نقش مهمی داشت.
ارسال به دوستان
انتشار کتابی در ستایش اتلاف وقت!
«خوشا اتلاف وقت!» خواندنی شد
جدیدترین اثر ترجمهای نشر کتابستان معرفت با عنوان «خوشا اتلاف وقت!» روی پیشخوان کتابفروشیها آمد.
به گزارش «وطنامروز»، کتاب «خوشا اتلاف وقت!» به قلم نویسنده مشهور آلن لایتمن و ترجمه عرفان حسنزاده توسط نشر کتابستان معرفت منتشر شد. آلن لایتمن، فیزیکدان، نویسنده و پژوهشگر آمریکایی که عضو منتخب «فرهنگستان علوم و هنر» آمریکاست در این اثر با نگاهی فلسفی به مساله زمان، تنبلی و اتلاف پرداخته است.
لایتمن که آثار پرفروشی چون «رؤیای انیشتین» را نگاشته است در اثر «خوشا اتلاف وقت!» که ترکیبی از مشاهدات، پژوهشها و تأملات خودش است به نسبت میان انسان، زیست مدرن و وقت پرداخته و نشان میدهد مدرنیسم چگونه زمان را برای انسان دگرگون کرده است.
«خوشا اتلاف وقت!» در یک مقدمه و ۸ فصل نگاشته شده است. در هر فصل، او به گوشهگوشه جهان سفر کرده است، مکانهایی که ما کمتر به آنها توجه کردهایم و از زندگی مدرن دور مانده است و نشان میدهد مردم آنجا چگونه وقت خود را میگذرانند.
لایتمن معتقد است سبک زندگی مدرن، ما را وادار کرده است بر تکتک لحظات زندگیمان کنترل و اِشراف داشته باشیم و هیچ لحظهای را نگذاریم که به غفلت از دستمان برود اما او بُعد دیگری را به ما نشان میدهد. این کنترلگری ما را دچار نوعی استرس میکند و نمیگذارد لذت زندگی را کامل بچشیم.
در «خوشا اتلاف وقت!»، هدف اصلی نویسنده دادن یک نسخه قطعی نیست، بلکه نشان دادن یک پنجره جدید است. لایتمن میگوید باید بگذاریم زندگی هم مسیر خودش را برود و اتلاف وقت قرار نیست چون سیلی بنیانکن زندگی ما را زیر و رو کند.
طنز شیرین لایتمن در کنار سادگی و در عین حال اطلاعات ذیقیمت او از ویژگیهای کتاب «خوشا اتلاف وقت!» است و باعث میشود کتاب به آسانی بخشی از وجود مخاطب شود و در جان او بنشیند.
کتابستان معرفت این کتاب را در 88 صفحه و با قیمت 25 هزار تومان برای مخاطبان عرضه کرده است.
ارسال به دوستان
انتخاب بهترین انیمیشنهای سال
معرفی نامزدهای جوایز آنی ۲۰۲۲
نامزدهای جوایز آنی برای انتخاب بهترین فیلمهای انیمیشن سهشنبهشب معرفی شدند.
به گزارش «وطنامروز»، با معرفی نامزدهای جوایز آنی ۲۰۲۲، انیمیشن بلند «رایا و آخرین اژدها» از دیزنی با کسب ۱۰ نامزدی پیشتاز کسب جوایز شد ولی نتفلیکس از نظر تعداد نامزدی در مجموع در رأس سرویسهای نمایش آنلاین در بخش انیمیشن قرار گرفت.
به این ترتیب باید گفت سرمایهگذاری نتفلیکس در بخش انیمیشن بسیار خوب جواب داده، زیرا این پخشکننده در چهلونهمین دوره جوایز آنی در مجموع موفق به کسب ۵۲ نامزدی شده است و پس از آن دیزنی جا دارد که ۲۹ نامزدی از پروژههای سینمایی و تلویزیونی خود کسب کرده است.
در این میان نتفلیکس ۹ نامزدی برای سریال انیمیشن «آرکین» که بر اساس بازی آنلاین «لیگ افسانهها» ساخته شده کسب کرده است. فیلم پرطرفدار انیمیشن «میچلها در برابر ماشینها» از سونی پیکچرز نیز با ۸ نامزدی در مکان سوم جا گرفت. «انکانتو» یا «افسون» دیزنی نیز با کسب ۹ نامزدی یکی از مهمترین انیمیشنهای سال است.
در بخش بهترین فیلم بلند انیمیشن، فیلمهای «رایا»، «افسون»، «لوکا» از پیکسار، «میچلها» و «آواز بخوان ۲» از ایلومینیشن نامزد دریافت جایزه شدهاند.
در بخش بهترین فیلم بلند مستقل نیز «زیبا»، «فرار کن»، «شانس به نفع لیدی نیکوکو است»، «پومپو سینمادوست» و «نشست خدایان» نامزد دریافت جایزه هستند.
«رایا» علاوه بر اینکه در شاخه بهترین فیلم نامزد دریافت جایزه آنی شد، در بهترین شخصیت انیمیشن، طراحی شخصیت، طراحی صحنه، جلوههای ویژه، نویسندگی، تدوین، صداپیشگی، استوریبورد و موسیقی نیز نامزد دریافت جایزه است.
«انکانتو» یا «افسون» در بخشهای بهترین انیمیشن شخصیت، جلوههای ویژه، ترانه و موسیقی، استوریبورد، ۲ مورد صداپیشگی و تدوین هم نامزد شده است. مراسم اهدای جوایز برگزیدگان آنی ۲۶ فوریه ۲۰۲۲ برگزار خواهد شد. همچنین آکادمی علوم و هنرهای تصاویر متحرک، نخستین فهرست نامزدهای اسکار نودوچهارم را در بخشهای فیلم بلند بینالمللی، مستند، مستند کوتاه، انیمیشن کوتاه، موسیقی متن، ترانه اورجینال، گریم، جلوههای ویژه و فیلم کوتاه لایو- اکشن منتشر کرد.
در بخش بهترین فیلم بینالمللی «قهرمان» اصغر فرهادی یکی از ۱۵ فیلم راهیافته به فهرست است که باید در کنار «آزادی بزرگ» از اتریش، «زمین بازی» از بلژیک، «لونانا: یک گاو نر در کلاس درس» از بوتان، «فرار کن» از دانمارک، «کوپه شماره ۶» از فنلاند؛ «من مرد تو هستم» از آلمان، «بره» از ایسلند، «دست خدا» از ایتالیا، «ماشین من را بران» از ژاپن، «کندو» از کوزوو، «دعا برای دزیده شده» از مکزیک، «بدترین آدم دنیا» از نروژ، «میدان کلیسا» از پاناما و «رییس خوب» از اسپانیا در این بخش رقابت کند.
در بخش مستند بلند نیز در مجموع ۱۵ فیلم و در بخش مستند کوتاه نیز ۱۵ فیلم برای رقابت انتخاب شدهاند. در بخش گریم ۱۰ فیلم انتخاب شدهاند که از مشهورترین آنها میتوان از «تلماسه»، «خاندان گوچی»، «کوچه کابوس»، «وقتی برای مردن نیست» و «داستان وست ساید» نام برد.
در بخش بهترین موسیقی متن ۱۵ فیلم، در بخش صدا ۱۰ فیلم و برای کسب عنوان بهترین ترانه اورجینال نیز ۱۵ فیلم با هم رقابت میکنند.
در بخش انیمیشن کوتاه و بخش فیلم کوتاه لایو- اکشن نیز هر ۱۵ فیلم معرفی شدهاند. برای رقابت در بخش جلوههای ویژه نیز ۱۰ فیلم معرفی شدهاند.
رأیگیری برای انتخاب نامزدهای نهایی ۲۷ ژانویه آغاز خواهد شد و یک هفته بعد به پایان میرسد و اسامی آنها ۸ فوریه اعلام میشود. مراسم اهدای جوایز اسکار ۲۷ مارس برگزار میشود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|