|
ارسال به دوستان
جدیدترین مستند درباره شهید قاسم سلیمانی از شبکههای یک و 3 پخش میشود
روایت پرواز یک و بیست دقیقه
عباس اسماعیلگل: طی ۲ سالی که از شهادت سپهبد حاجقاسم سلیمانی میگذرد، فیلمهای مستند بسیاری در وصف این شهید بزرگوار به تولید رسیده است؛ مستندهایی که هر کدام به زوایای مختلف عمر بابرکت حاجقاسم پرداختهاند که اگر بخواهیم دستهبندی دقیقتری از موضوعات مستندهای تولیدی برای شهید سلیمانی ارائه دهیم، باید به 3 بخش اصلی اشاره کنیم. بخش نخست این مستندها به دستاوردهای نظامی و منطقهای مهم سپهبد شهید سلیمانی برای کشورمان مربوط میشود که این نوع مستندها به لحاظ ارائه اطلاعات بکر و دست اول از جذابیتهای خاصی برای مخاطبان برخوردار است اما بخش دوم از مستندها مربوط به ویژگیهای بارز شخصیتی حاجقاسم است؛ خصوصیاتی که موجب شده است ایشان به چهرهای ملی و محبوب در تاریخ کشور بدل شود و طی این ۲ سال از ایشان بدرستی از سوی اقشار مختلف مردم به عنوان قهرمان ملی یاد میشود که از این میان میتوان به ابعاد مختلفی چون نحوه مواجهه و رفتار حاجقاسم با فرزندان شهدای مدافع حرم و سخنان این شهید درباره اهمیت وحدت میان اقشار مختلف جامعه اشاره کرد که مستندسازان معمولا به این ابعاد بیشتر از سایر مسائل شخصیتی حاجقاسم پرداختهاند.
در نهایت بخش سوم به مستندهایی که در وصف حاجقاسم ساخته شده است مربوط میشود؛ به روایتهای مردمی از شهید سلیمانی که بخش عمدهای از این مستندها به حال و هوای مردم در مراسمهای تشییع و بزرگداشت حاجقاسم پرداختهاند.
به هر حال با گذشت 2 سال از شهادت حاجقاسم سلیمانی هنوز مستندسازان دست از کار برای این شهید بزرگوار نکشیدهاند و سعی میکنند از زاویه ای جدید به ابعاد شخصیتی این شهید بپردازند. در جدیدترین این آثار، شاهد روایت سبک زندگی پنهان «حاجقاسم» در «پرواز یک و بیست دقیقه» به کارگردانی مهدی نقویان هستیم که در ادامه گزارشی از نشست خبری این مستند که با حضور کارگردان و حسین جودوی، پژوهشگر این اثر در محل موسسه مکتب حاجقاسم برگزار شد، از نظرتان میگذرد.
نشست خبری مستند «پرواز یک و بیست دقیقه» به کارگردانی مهدی نقویان با حضور این کارگردان و حسین جودوی، پژوهشگر این اثر در محل موسسه مکتب حاجقاسم برگزار شد.
در ابتدای این نشست، مهدی نقویان، کارگردان این مستند گفت: تولید مستند «پرواز یک و بیست دقیقه» در چند ماه گذشته انجام شد اما استارت اولیه آن از نخستین سالگرد شهادت حاج قاسم زده شد. در این مستند برای نخستین بار خانواده شهید جلوی دوربین آمدهاند و همچنین دیگر دوستان وی برای نخستینبار روایتهای ناگفته از شهید و زندگی وی ارائه میکنند.
وی با اشاره به اینکه این مستند در ۷۵ دقیقه ساخته شده است، بیان کرد: بحث عظمت شهید و وجوه شخصیتی وی در این مستند روایت میشود و برای نخستینبار عکسها و تصاویر دیده نشده حاجقاسم به نمایش گذاشته میشود.
نقویان در پاسخ به این پرسش که چه برنامهای برای بینالمللی شدن این مستند در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری دارد، توضیح داد: بحث بینالملل را میتوان از ابعاد مختلف مورد توجه قرار داد، این فیلم به بعد شخصیتی شهید میپردازد که یک مساله مهم است، چرا که خصوصیات اخلاقی حاجقاسم میتواند جنبهای کاملا بینالمللی داشته باشد.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود بیان کرد: اسم فیلم از لحظه شهادت حاجقاسم گرفته شده است. هر چند پرواز کلمه کلیشهای است اما نشاندهنده پرواز ابدی این شهید است. همچنین باید بگویم برخی از نامههای حاجقاسم برای نخستینبار در این مستند نمایش داده میشود؛ این نامهها شامل نامههایی است که شهید به همسر و یکی از دخترانش نوشته است.
این کارگردان همچنین توضیح داد: کار اصلی حاجقاسم، نظامی و امنیتی بوده و یکسری از دوستان وی برای امنیت خود باید ناشناس باقی بمانند و ما نیز در این زمینه دقت کردیم تا چهره یا نام برخی افراد که در مصاحبه حضور دارند مشخص نشود.
نقویان گفت: نخستین نمایش این مستند روز پنجشنبه ۱۶ دیماه ساعت ۱۵ از شبکه یک و پخش بعدی آن جمعه ۱۷ دیماه ساعت ۱۳ از شبکه ۳ خواهد بود.
در ادامه نشست، دکتر حسین جودوی، پژوهشگر این پروژه توضیح داد: پیش از هر چیز باید خبر از راهاندازی مرکز اسناد و تاریخ شفاهی مکتب حاجقاسم بدهم، البته این مرکز ۳ ماه است که کار خود را آغاز کرده و اسناد و مدارک و مصاحبههای مختلفی را در راستای ابعاد مختلف شخصیتی حاجقاسم سلیمانی آماده کرده است. در بخش تاریخ شفاهی حاجقاسم نیز باید بگویم که زندگی وی از قبل از انقلاب تا زمان شهادت بسیار قابل توجه است و تمام این ابعاد و مراحل شناسایی شده و افرادی که میتوانند درباره دورههای مختلف زندگی حاجقاسم حرف بزنند شناسایی شدهاند، مستند «پرواز یک و بیست دقیقه» نیز در راستای ثبت و ضبط خاطرات از شهید سلیمانی تولید شده است.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود تاکید کرد: دشمن در خارج از کشور تمام تلاش خود را میکند تا از حاجقاسم شخصیت ترسناکی بسازد اما این مستند سبک زندگی پنهان شهید در خانواده را نشان میدهد و از این جهت بسیار تاثیرگذار است و مصاحبههایی که در این مستند آمده است باعث شناخت بهتر وی در داخل و خارج از کشور میشود، به همین دلیل این احتمال هم وجود دارد که بزودی مستند مورد نظر به زبانهای مختلف ترجمه شود. جودوی در پایان توضیح داد: افراد بسیاری هستند که میتوانند درباره شهید حاجقاسم سلیمانی صحبت کنند. ما تمام این مصاحبهها را به صورت مستند، کتاب و ویژهنامه آماده کردهایم و تا سال آینده بخش عمدهای از آنها آماده استفاده میشود.
***
عنقا و زرگرنژاد نخستین سریال مربوط به «حاجقاسم» را میسازند
همزمان با دومین سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی، موسسه فرهنگی- هنری اندیشه شهید آوینی نخستین سریال ویژه سردار را کلید میزند.
به گزارش «وطنامروز»، موسسه شهید آوینی از آغاز تولید نخستین سریال تلویزیونی با محوریت اهمیت قدرت منطقهای سردار سلیمانی خبر داد.
این سریال که «ترور» نام دارد و به تهیهکنندگی حامد عنقا و کارگردانی حمید زرگرنژاد تولید خواهد شد، نخستین اثر درباره اهمیت حاجقاسم درباره تامین امنیت منطقه محسوب میشود. بر اساس گزارش سایت مکتب حاجقاسم (Soleimani.ir)، این سریال به کارگردانی حمید زرگرنژاد کارگردان فیلم تحسین شده «ماهورا» به همت موسسه فرهنگی- هنری اندیشه شهید آوینی ساخته میشود.
بنا به فرموده رهبر حکیم انقلاب اسلامی، «حاجقاسم 100 بار در معرض شهادت قرار گرفته بود؛ این بار اول نبود ولی در راه خدا و انجام وظیفه و جهاد فیسبیلالله از هیچ چیز پروا نداشت؛ نه از دشمن پروا داشت، نه از حرف این و آن پروا داشت، نه از تحمل زحمت پروا داشت».
«ترور» با محور قرار دادن همین توصیف رهبر معظم انقلاب، همزمان با ایام دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی درباره جایگاه منطقهای و بینالمللی ایشان و تلاش چند باره دشمنان برای به شهادت رساندنشان از جمله ترور کرمان، با حضور عوامل و بازیگران مطرح ایرانی و بینالمللی در ایران و چند کشور منطقه جلوی دوربین میرود.
این طور اعلام شده که بزودی جزئیات بیشتری درباره داستان و عوامل سازنده توسط روابط عمومی سریال منتشر خواهد شد.
ارسال به دوستان
نسخه دیجیتالی موسیقی «به وقت شام» به یاد حاجقاسم منتشر شد
نسخه دیجیتالی موسیقی متن فیلم سینمایی «به وقت شام» به کارگردانی ابراهیم حاتمیکیا و آهنگسازی کارن همایونفر همزمان با سالروز شهادت سپهبد حاجقاسم سلیمانی در قالب یک آلبوم موسیقایی منتشر شد.
به گزارش «وطنامروز»، «مقدمه»، «به وقت شام»، «آسمانی»، «آواز اسرا»، «ناگهان غربت»، «انتحاری»، «پدر، پسر»، «نبرد»، «آشیانه»، «فرودگاه»، «آماده برای پرواز»، «دلتنگی»، «هجوم»، «باند فرودگاه»، «اطلاعات»، «مسلخ عشق»، «لبه خطر»، «نجات یافته»، «قربانیان»، «شهر سوخته»، «ویرانی» و «تاریخ رنج» قطعاتی هستند که در این آلبوم گنجانده شدهاند.
احسان بیرقدار، دستیار آهنگساز، همایون رحیمیان، علی جعفریپویان، نیما زاهدی، بردیا کیارس، میثم مروستی، میلاد عالمی، تینا جامهگرمی، امین غفاری و پریسا پیرزاده نوازندگان ویولن، میثم مروستی، سهراب برهمندی و علی جعفریپویان نوازندگان ویولا، آتنا اشتیاقی و نگار نوراد نوازندگان ویولنسل، آرین قیطاسی نوازنده ابوا، حسن فراهانی نوازنده ترومپت و فلوگل هورن، علی پژوهشگر نوازنده عود، علی عابدی نوازنده فلوت و نی عربی، کارن همایونفر نوازنده پیانو، بهنام بحرآبادی، احسان بیرقدار، علیرضا توکلیان و محمد راد گروه کُر، احسان بیرقدار دیجتیال لی اوت، صادق نوری، حامی حقیقی صدابردار و کریس گراهان صدابردار گروه اجرایی آلبوم را تشکیل میدهند. کارن همایونفر اردیبهشتماه ۹۷ در مراسم رونمایی از نسخه فیزیکی آلبوم موسیقی فیلم «به وقت شام» بود که به تفاوتهای آهنگسازی فیلمهای حاتمیکیا در حوزه سینمای مقاومت اشاره کرد و گفته بود: ایستادن کنار حاتمیکیا یک افتخار است که البته این حرف را در جشنواره فجر گفتم و همه جا هم خواهم گفت. بیش از ۱۰۰ اثر موسیقی ساختهام اما هیچکدام سختتر از ساخت موسیقی «به وقت شام» نبود، از این رو سعی کردم با روح و قلبم آن را تولید کنم.
وی با اشاره به اینکه در «به وقت شام» موسیقی بخوبی روی فیلم نشست، توضیح داد: ماهها روی موسیقی این اثر کار کردیم و در طول کار خیلی چیزها را حذف و خیلی چیزها را اضافه کردیم و اتودهای زیادی زدیم. ما درباره اثری صحبت میکنیم که بسیار فیلم سختی بود و کوچکترین گاف فیلم را به یک مرز دیگر میبرد. برای مثال صحنهای در این فیلم وجود دارد که یک مدافع حرم و پسر یک داعشی با نام ابوخالد از هواپیما به پایین پرت میشوند. در آن صحنه پدر ابوخالد هم حضور داشت که به یکدیگر در لحظه پرت شدن نگاه میکردند. نگاه آنها پدر و پسری بود، بنابراین ما به این فکر میکردیم که موسیقی چه موضعی باید بگیرد؟ آیا باید با مدافع حرم شهید شده همراهی میکرد یا با آن پدر و پسر؟ بنابراین ما مجبور بودیم کارهای مختلفی کنیم و روی فیلم بگذاریم تا ببینیم چه تاثیری میگذارد. درنهایت به این نتیجه رسیدیم به همین صورت که در فیلم میشنوید، کار کنیم که به نظر من جای موسیقی و نحوه آن درست است.
همچنین ابراهیم حاتمیکیا که در مراسم رونمایی از آلبوم «به وقت شام» حضور داشت خطاب به حاضران در برنامه گفت: وقتی این موسیقی در سالن پخش شد اشک من هم سرازیر شد و این یعنی موسیقی فیلم کار خودش را انجام داده است. من فیلمسازی هستم که در همه امور مربوط به سینما مسلطم اما موسیقی فیلم تنها بخشی است که در آن هیچ کاری از دستم برنمیآید. در موسیقی فیلم «به وقت شام» هم همین شرایط را داشتم اما کنار کارن همایونفر نشستم و حالم درباره فیلم را روایت کردم. اگر چه بسیار نگران بودم و در مقاطعی هم موسیقیها را ساده قبول نکردم اما وقتی در نهایت موسیقی متن فیلم را شنیدم، دیدم اتفاق افتاده است. دیدم و شنیدم که این موسیقی احوال دوران ما است و فکر میکنم پژواک این موسیقی از خود فیلم «به وقت شام» جلوتر میرود.
کارن همایونفر ۵۳ ساله در کارنامه فعالیتهای خود آهنگسازی بیش از ۱۰۰ اثر سینمایی و تلویزیونی را انجام داده که در این چارچوب نیز موفق به دریافت ۳ سیمرغ بلورین از جشنواره فیلم فجر برای فیلمهای «بهوقت شام – ۱۳۹۶» به کارگردانی ابراهیم حاتمیکیا، «جرم – ۱۳۸۹» به کارگردانی مسعود کیمیایی و «زادبوم – ۱۳۸۷» به کارگردانی ابوالحسن داوودی شده است.
ارسال به دوستان
اخبار
آغاز پخش «نوار زرد 2» از شبکه ۲ سیما
فصل دوم سریال پلیسی- معمایی «نوار زرد» که از 18 دیماه روانه آنتن شبکه ۲ سیما میشود، نخستین تجربه تلویزیونی بانیپال شومون در سیما است.
به گزارش «وطنامروز»، این سریال پربازیگر از حضور بازیگرانی همچون بانیپال شومون، سهیل مستجابیان و... بهره میبرد که بعد از ایفای نقش در چند اثر سینمایی موفق و آثار نمایش خانگی پربیننده، نخستین حضور خود در تلویزیون را در «نوار زرد 2» تجربه میکنند.
تصویربرداری این سریال در استانهای تهران، گیلان و البرز انجام شده و بازیگرانی چون بانیپال شومون، حسام محمودی، پوریا پورسرخ، مهشید جوادی، سهیل مستجابیان، محمود پاکنیت، پوراندوخت مهیمن، حسین پاکدل، امیرحسین صدیق، نجمه جودکی، ایوب آقاخانی، آذین احرامی، سیدشهرام شکیبا، ستارهسادات قطبی، آزاده مهدیزاده، رضا توکلی، ایرج نوذری، سیدجواد مولانیا و... در این سریال به نقشآفرینی پرداختهاند.
فصل اول این سریال با حضور امیر آقایی در نقش سرگرد کاوه کیهان و زندهیاد سیروس گرجستانی در نقش پدر سرگرد کیهان روانه آنتن شده بود.
«نوار زرد 2» به کارگردانی سروش محمدزاده، نویسندگی کریم لکزاده و تهیهکنندگی محمدرضا شفیعی در گروه فیلم و سریال شبکه ۲ سیما تولید شده است. سریال «نوار زرد ۲» از 18 دیماه، شنبه تا چهارشنبه ساعت 21:30 از شبکه ۲ سیما روی آنتن میرود. بازپخش این مجموعه ساعت 9:10، 16:20 و 1:30 خواهد بود.
***
چین گیشه سینمای جهان را فتح کرد
چین با 3/7 میلیارد دلار رکورد جهانی گیشه سینما در سال 2021 را به نام خود ثبت کرد.
به گزارش «وطنامروز»، چین با 3/7 میلیارد دلار رکورد جهانی باکس آفیس در سال ۲۰۲۱ را با ۲۶ درصد کاهش نسبت به سال ۲۰۱۹ حفظ کرد.
استودیوهای چینی با قدرت به بازار داخلی خود بازگشتند اما درآمد فیلمهای وارداتی هالیوود در مقایسه با سال قبل از همهگیری کرونا ۷۰ درصد کاهش یافت.
همچنین چین برای دومین سال متوالی، سال ۲۰۲۱ را به عنوان بزرگترین بازار فیلم جهان به پایان رساند.
براساس دادههای ردیاب باکس آفیس منطقهای Artisan Gateway، مجموع درآمد بلیت فیلم در این کشور به 3/7 میلیارد دلار رسید (3/47 میلیارد یوآن با فرض میانگین نرخ مبادله سالانه 45/6 به یک دلار)؛ بیش از ۲ برابر کل سال گذشته و تنها ۲۶ درصدکمتر نسبت به بالاترین رقم قبل از همهگیری یعنی 2/9 میلیارد دلار (3/64 میلیارد یوآن) در سال ۲۰۱۹.
در همین حال، فروش بلیت در گیشه داخلی آمریکای شمالی، جایی که صنعت سینما با اختلالات و پیامدهای شدیدتر ناشی از بیماری کرونا در طول سال مواجه بود، تخمینزده میشود تقریبا ۶۰ درصد کمتر از سال ۲۰۱۹ با 5/4 میلیارد دلار باقی مانده باشد.
***
رونمایی از پوستر جشنواره عمار
پوستر دوازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار رونمایی شد. به گزارش «وطنامروز»، پوستر دوازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار با محوریت «روایت سینمایی قهرمانان علم و بزرگداشت دانشمندان شهید» منتشر شد. در متن حاشیه این پوستر آمده است: «ایران اسلامی دانشمندان برجسته بسیاری دارد که بازنمایی شخصیتشان و به تصویر کشیدن تلاششان، گمشده امروز رسانه ما است؛ دانشمندانی که برای تکمیل و تثبیت پیشرفتهای باشکوه و دستاوردهای درخشان کشور مجاهدانه و غیورانه گام برمیدارند. موضوع محوری این پوستر دعوت به روایت تصویری دانشمندان مسلمان است. فراخوانی برای معرفی قهرمانان علم و فناوری در قاب سینما و تلویزیون؛ این دعوت به پشتوانه بزرگداشت دانشمندان شهید، تلاشی است برای گشودن افقی نو در برابر هنرمندان و اهالی رسانه». دوازدهمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار از ۱۸ الی ۲۴ دیماه در تهران و نقاط مختلف کشور برگزار میشود.
همچنین افتتاحیه این دوره جشنواره روز شنبه ۱۸ دیماه ساعت ۱۸ در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار میشود و حضور برای عموم آزاد است.
ارسال به دوستان
داریوش ارجمند در رویداد هنری «سرو ایرانی»:
حاج قاسم بازتاب تمام تاریخ ما بود
داریوش ارجمند در رویداد هنری «سرو ایرانی» به یاد شهید حاجقاسم سلیمانی گفت: من تمام حافظ را در عرفان این شهید دیدم، تمام سعدی را در اندیشهاش و تمام مولانا را در او دیدم. به نظر من حاج قاسم یک هنرمند بود و بازتاب تمام تاریخ ما.
به گزارش «وطنامروز»، مراسم افتتاحیه ادای دین هنرمندان به شهید حاجقاسم سلیمانی تحت عنوان ویژهبرنامه هنری «سرو ایرانی» با حضور محمود شالویی دستیار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمود سالاری معاون امور هنری، محمدحسین نیرومند مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور سینمایی و هنری، اصغر امیرنیا مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد وزارت ارشاد و همچنین جمعی از هنرمندان پیشکسوت در فرهنگسرای نیاوران برگزار شد.
داریوش ارجمند، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون در این مراسم طی سخنانی درباره شهید حاجقاسم سلیمانی عنوان کرد: طی چند روز اخیر درباره این شهید زیاد صحبت شده است و در تلویزیون برنامههای مربوط به او را تماشا میکردم و به این نکته رسیدم که ما موجوداتی تدریجی هستیم، یعنی یکباره کسی نمیشویم بلکه بهتدریج به جایی که میخواهیم، میرسیم.
او ادامه داد: من در این چند روز همه تاریخ این خاک را دوره کردم و تمام حماسهسازان، فقها، سربازان، دانشمندان و فداییان این سرزمین را مرور کردم. من تمام حافظ را در عرفان این شهید دیدم، تمام سعدی را در اندیشهاش و تمام مولانا را در او دیدم. به نظر من حاجقاسم یک هنرمند بود و بازتاب تمام تاریخ ما.
این هنرمند در پایان با بیان خاطرهای از علی شریعتی گفت: به قول دکتر شریعتی که با افتخار استاد تاریخ بنده بود، «شهید قلب تاریخ است»؛ این پرمحتواترین جملهای است که در تمام این سالها درباره شهید شنیدهام و شهادت حاج قاسم سلیمانی یکبار دیگر این جمله را به من ثابت کرد. او به این امر اعتقاد داشت که «تا شهید نباشی، به شهادت نمیرسی» و خود با رفتار و منش زندگی به این مهم دست یافت».
در ادامه این برنامه مرشد محسن میرزاعلی به نقالی و پردهخوانی پرداخت و با پرده نقاشیهایی از عاطفه شیدمؤدب که به صورت تصویرسازی دیجیتالی کار شده بود، کار نقالی خود را انجام داد.
ارسال به دوستان
حمایت بازیگر «هری پاتر» از مردم فلسطین خشم صهیونیستها را برانگیخت
بازتاب حمایت بازیگر «هری پاتر» از «فلسطین»
«اما واتسون» با انتشار پستی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام، از مردم فلسطین حمایت کرد.
به گزارش «وطنامروز»، اما واتسون با انتشار پستی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی از همبستگی جنبش «فلسطین آزاد» حمایت کرد. این پست که نخستینبار در ماه مه توسط یک گروه حامی فلسطین منتشر شد، نشاندهنده پلاکاردی است که روی آن نوشته شده «همبستگی یک فعل است» و در پسزمینه آن راهپیمایی معترضان با شعارهای دیگری مانند «عدالت برای فلسطین» مشاهده میشود.
در توضیح این پست «اما واتسون» نقل قولی از سارا احمد، محقق و فعال اجتماعی را درباره همبستگی نقل کرده که گفته است: «همبستگی فرض نمیکند که مبارزات ما یکسان است یا درد ما یکسان است، یا امید ما به یک آینده مشابه است. همبستگی مستلزم تعهد و کار و همچنین به رسمیت شناختن این امر است که حتی اگر احساسات یا زندگی یا بدنهای یکسان نداریم اما در جهانی مشترک زندگی میکنیم».
در حالی که این پست تاکنون نزدیک به یک میلیون لایک از هواداران واتسون دریافت کرده است اما «گیلاد اردان» سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل در توئیتی با انتشار تصویری از این پست، این کار «اما واتسون» را محکوم کرد و نوشت: «خواب و خیال ممکن است در «هری پاتر» معنا داشته باشد اما در دنیای واقعی اثر ندارد».
به این ترتیب واتسون هم به صف طولانی چهرههای مشهور سینمایی پیوسته است که همبستگی خود را با جنبش «فلسطین آزاد» اعلام کردهاند. چنین واکنشهایی به اسرائیل در ماه مه و زمانی که بحث دیوارکشی اوج گرفت، بسیار مطرح شده بود.
«اما واتسون» بازیگر بریتانیایی که برای بازی در نقش هرمیون گرنجر در فیلمهای «هری پاتر» شهرت جهانی دارد و سفیر حسننیت زنان در سازمان ملل است، این روزها به خاطر بیستمین سالگرد ساخته شدن نخستین فیلم از مجموعه فیلمهای «هری پاتر» در رأس خبرها قرار دارد. این بازیگر ۶۴ میلیون دنبالکننده در صفحه اینستاگرام خود دارد که بسیاری از آنها از وی برای انتشار این پست تشکر کردند یا با انتشار ایموجیهای پرچم فلسطین حمایت خود را ابراز کردند و بسیاری هم هشتگ «فلسطین آزاد» و «فلسطین باید آزاد شود» را به کار بردند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|