|
ارسال به دوستان
نگاهی به نخستین نشست مشترک مسؤولان صداوسیما و سازمان سینمایی ارشاد
فصل جدید تعامل سینما و تلویزیون
گروه فرهنگ و هنر: چند سالی میشود سریالهای شبکه نمایش خانگی با ورود عوامل سینمایی رنگوبوی خاصی به خود گرفته است و تهیهکنندگان این سریالها با پرداخت دستمزدهای نجومی پای ستارههای سینما را به سریالهای نمایش خانگی باز کردهاند. از سوی دیگر با افزایش درآمد پلتفرمها، دست تهیهکنندگان برای پرداخت دستمزدهای نجومی بازتر شده است. اوایل سال 95 بود که شبکه نمایش خانگی محصولی پرمخاطب را به مخاطبانش معرفی کرد: «شهرزاد»؛ سریال تاریخی رنگ و لعابداری که روزبهروز به تعداد تماشاگرانش افزوده میشد و رکوردهای شبکه نمایش خانگی را یکی پس از دیگری میشکست. همه چیز به ظاهر برای نماینده سریالهای نمایش خانگی خوب پیش میرفت که ناگهان ورق برگشت و شیرینی این اتفاق فرهنگی، دیری نپایید؛ در میانه راه انتشار شهرزاد، سرمایهگذار اصلی این سریال به اتهام شراکت در اختلاس صندوق ذخیره فرهنگیان و پولشویی، تحت تعقیب قرار گرفت. اخبار غیررسمی حکایت از آن داشت پرمخاطبترین سریال سال 95 با پول کثیف ساخته شده است. از سوی دیگر در سالهای پایانی دهه ۸۰ و آغازین دهه ۹۰ به یک باره نامهایی ناآشنا وارد عرصه فرهنگ کشور شد و این افراد به عنوان سرمایهگذار به تولید فیلم پرداختند. در واقع بخشی از اعتراض مخاطبان در آن زمان به این بود که چرا وزارت ارشاد که متولی رسمی تولیدات نمایشی در سینما و شبکه نمایش خانگی بوده، نظارتی بر ورود پولهای کثیف به این عرصههای فرهنگی نداشته است، آن هم در شرایطی که مشخص شده بود عرصه تولیدات نمایشی از اهداف محبوب مفسدان اقتصادی کشور است. مسائل مالی سریال شهرزاد در تولید برخی دیگر از آثار شبکه نمایش خانگی چون «ماه تیتی» و «شاهگوش» نیز تکرار شد و حتی برخی سرمایهگذاران شبکه نمایش خانگی دستگیر و در دادگاه مجرم شناخته شدند. همه این عوامل در کنار حواشیای که محتوای برخی سریالهای نمایش خانگی عرضه میکردند منجر به این مساله شد که به لحاظ قانونی مجوزهای سریالهای نمایش خانگی در قالب تمام فعالیتهای «وی او دیها» تحت نظر ساترا انجام شود و عملا دیگر وزارت ارشاد هیچ نقش نظارتی بر سریالهای نمایش خانگی نداشته باشد. انصافا هم طی این یکی، دو سالی که تمام مجوزهای نمایش خانگی تحت نظر ساترا صادر شده، فضای سریالهای نمایش خانگی با کمترین حاشیه ممکن به کار خود ادامه داده است، هر چند در این مدت چالشی چون توقیف سریال «قبله عالم» رخ داد اما مدیریت مناسب ساترا از ایجاد حواشی بیشتر در این باره جلوگیری کرد. در همین ارتباط، محمد خزاعی، رئیس سازمان سینمایی کشور به همراه جمعی از مدیران این سازمان به منظور تبادل نظر و هماندیشی پیرامون گسترش فضای همکاریها و تعاملات ۲ سازمان صداوسیما و سینما به دیدار پیمان جبلی، رئیس رسانه ملی رفت.
پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما در این نشست مشترک طی سخنانی ضمن تاکید بر لزوم همگرایی و همافزایی ۲ مجموعه صداوسیما و سازمان سینمایی گفت: اکثر مردم از وضعیت فرهنگی در کشور راضی نیستند و البته که این نظر رهبری نیز هست. وی افزود: این وضعیت نابسامان فرهنگی دغدغه مشترک بین مردم، رهبری و مسؤولان نهادهای فرهنگی خواهد بود. در بخش نمایش خانگی در دولت قبل فیلمها و سریالهایی مجوز گرفتهاند که وقتی فیلمنامهشان را میخوانیم، دچار حیرت میشویم، چه برسد به اینکه این آثار ساخته شوند، در چنین شرایطی مسؤولان سازمان سینمایی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نگاه ارزشی و انقلابی مجبورند فیلمهایی را اکران کنند که ذاتا با آن همسو نیستند.
جبلی با بیان اینکه سینما با بخش خصوصی در ارتباط است، گفت: استعدادهای جوان پراکندهای در سطح کشور وجود دارند که باید آنها را کشف کنیم و به کمک مجلس و دولت باید بتوانیم این خلأها را جبران کنیم. در جلسهای که با تهیهکنندگان داشتهایم خودشان هم این مساله را عنوان میکردند که از همان نقطه ارائه طرح و ایده کاری با کارگردان و سازندگان اثر همراه شویم و ایدههایمان را به آنها بگوییم و تا جایی که ممکن است افقهایمان را به یکدیگر نزدیک کنیم و علاوه بر خرید کپی رایت در ساخت آثار مشارکت کنیم.
رئیس سازمان صداوسیما ادامه داد: ما از پیشنهاد وزارت ارشاد درباره شکلگیری «کارگروه تخصصی سینما و سیما» استقبال میکنیم. در این رابطه تجربه خوبی در حوزه کتاب داریم، به نظرم حتما این مفید خواهد بود و ایدههایی که دوستان مطرح کردند قابلیت اجرا شدن در آن کارگروه را دارد. ما اکنون شهرک سینمایی غزالی را داریم و ما و شما میتوانیم با هم همکاری کنیم. بحث دیتاسنتر میتواند بسیار مهم باشد و صندوق مشترک برای تولید مستند و انیمیشن را براحتی میتوان انجام داد.
جبلی با بیان اینکه هزینههای انیمیشن در خارج از کشور بالاست، گفت: ما به انجام کار مشترک در انیمیشن اعتقاد داریم. در کار سرمایهگذاری و تامین منابع مشارکت خواهیم کرد و بعد از آن توافق میکنیم که در جشنواره یا بعد از آن در صداوسیما پخش شود. من از ایده کارگروه بشدت استقبال میکنم. فردی مناسب را برای خرید رایت و کار مشترک و تامین در کارگروه معرفی میکنیم و متناسب با موضوع میتوان کارگروه را گسترش داد.
جبلی گفت: ما آمادهایم هر زمان که گفتید کارگروه را شروع کنیم. موضوعات مشترک زیادی وجود دارد که میتوان طرح کرد. با همکاری سازمان سینمایی این کارگروه به نوعی مرجع سینماشناسی تلویزیون نیز خواهد بود. در حال حاضر در بحث تیزر فیلمهای سینمایی تصمیمگیرنده اداره کل بازرگانی است، البته دوستان نظر میدهند ولی منطقیتر این است که کارگروه مشترک باید مرجع این قضیه باشد. قبلا سیمافیلم هر سال 8-7 فیلم سینمایی آماده و آثار ارزشمندی را در جشنواره ارائه میکرد و استقبال خوبی هم میشد. این موضوع هم میتواند دوباره احیا شود، البته امسال هم فیلم سینمایی مهدی باکری را داریم.
محمد خزاعی، رئیس سازمان سینمایی در ابتدای این نشست با بیان اینکه حوزه استحفاظی سینما و رسانه ملی بسیار به هم نزدیک است، گفت: یکی دیگر از چالشهای مبتلابه و پیش روی این ۲ سازمان، چالش مجاری غیررسمی اینترنت و ماهواره است که هر روز گستردهتر و فراگیرتر در اقصا نقاط کشور در لایههای مختلف اجتماعی فرهنگسازی میکنند و این چالش، حاکمیت فرهنگی و تصویر را تهدید میکند.
رئیس سازمان سینمایی با اشاره به اینکه خوشبختانه در این دوره نوگرایی را در ۲ مجموعه «رسانه ملی» و «سینما» حس میکنیم، گفت: با این حال کارهای روی زمین مانده بسیار زیاد است و اگر بیشتر همافزایی و همفکری نداشته باشیم، موقعیت را به جریانهای ضدکشور میبازیم.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: جریان اپوزیسیون داخلی و خارجی تلاش میکند فضای یأسآلودی را برای سیاهنمایی و از بین رفتن منافع ملی به وجود آورد. نیاز است برای تعالی کشور طرحها و ایدههای جدید ارائه دهیم و با همافزایی تخصصها و ظرفیتها، در مسیر منافع ملی گام برداریم. متاسفانه به نظر میرسد ما همه دچار انحراف فرهنگی از ریل منافع ملی شدهایم.
خزاعی با بیان اینکه سازمان صداوسیما و سینما میتوانند سیاستهای مشترکی بویژه در بحث تقاضا، عرضه و تولید داشته باشند، تاکید کرد: باید این چندگانگی سیاستهای فرهنگی در عرصه تصویر از بین برود، چرا که باعث میشود با نسلی مواجه شویم که کمکم احساس تعارض فرهنگی و بلاتکلیفی میکنند.
وی درباره خواستههای سینما از صداوسیما توضیح داد: یکی از این خواستهها حمایت از فیلمسازان کوتاه، مستند و سینمای حرفهای از طریق خرید حقوق فیلمها به قیمت بالاتر و افزایش عادلانه و منطقی با توجه به افزایش هزینههای تولید فیلم، مشارکت در تولیدات و ارائه بسته تسهیلات حمایتی در زمینه تبلیغات فیلمهاست. برای اینکه فضای سینما رونق یابد، خانوادهها و مردم با سینما آشتی کنند و اقتصاد سینما دستخوش تغییر و تحول شود، لازم است تلویزیون برای کمک به سینما در کنار آن قرار گیرد و این حمایت ضروری است.
به گفته وی، اگر بتوانیم در این موارد به یک سیاست مشترک برسیم قطعا به خروجیهای مطلوبتر منجر خواهد شد. سازمان صداوسیما هم میتواند بستههای تشویقی برای فیلمسازان پیشبینی کند و فیلمهایی را که واجد شرایط از لحاظ محتوا و ساختار هستند و با شرایط تلویزیون هم، همخوانی دارند و قابل پخش از این رسانه هستند مورد حمایت و تشویق جدی قرار دهد.
خزاعی گفت: این سالها بر اثر غفلت یا تاثیر جریان نفوذ، نوعی قبحزدایی و اباحهگری رونق گرفته است. برخی مسائلی که برای خانوادهها ارزش و اخلاق بوده در آثار کمرنگ شده است. مضامینی وارد سینما شده که خانوادهها را بعضا نگران میکند یا در برخی سریالهای خانگی هم دیده میشود. زمانی در تلویزیون این رویه پیدا شده بود. سازمان سینمایی به تنهایی نمیتواند این مساله را درست کند؛ اگر تلویزیون کمک کند و سیاستهای فرهنگی مشترکی داشته باشیم، به رویکرد و سازوکارهای مشترکی خواهیم رسید.
او درباره سیاستهای تشویقی صداوسیما پیشنهاد داد: به عنوان حسن شروع، پیشنهاد میدهم در همین جشنواره ملی فجر، سازمان صداوسیما با انتخاب برخی فیلمها در روز اختتامیه، تعدادی از آنها را مورد حمایت قرار دهد و حق رایت آنها را برای تلویزیون خریداری کند.
***
دستگاههای فرهنگی، سینما و صداوسیما به قرارگاه مشتر نیاز دارند
مسعود نقاشزاده، دبیر جشنواره فیلم فجر گفت: دستگاههای فرهنگی، سینما و صداوسیما اگر یک قرارگاه مشترک نداشته باشند و برنامهریزی و کار استراتژیک نداشته باشند، بخش مهمی از تواناییهای خود را از دست میدهند. دبیر جشنواره فیلم فجر خاطرنشان کرد: امسال سال خاصی برای جشنواره فیلم فجر است. بخش مهمی از آنچه از تولیدات سینمایی به جشنواره رسیده در دولت قبل با برخی شیوهنامههای آن زمان تولید شده و ما امسال میخواهیم جشنوارهای برگزار کنیم که با چارچوبهای دولت قبل شکل گرفته است. البته منظورم این نیست که در دولت قبل بسیار متفاوت بودند اما بالاخره تفاوتهای موجود در دیدگاهها و رویکردها باعث میشود تنظیم کردن این جریان دشوار شود.
ارسال به دوستان
حمله به کنگره آمریکا فیلم میشود
حمله به کنگره آمریکا که ۶ ژانویه ۲۰۲۱ از سوی هواداران ترامپ انجام شد، سوژه ساخت فیلم بعدی آدام مکیکی شد. به گزارش «وطنامروز»،این حمله که از آن به عنوان بدترین حمله به دموکراسی از زمان جنگ داخلی آمریکا یاد میشود، توسط بیلی ری به عنوان نویسنده و کارگردان به فیلم بدل میشود. از این فیلم به عنوان «جی ۶» یاد شده و آدام مککی که بتازگی «بالا را نگاه نکن» را ساخته است، به عنوان یکی از تهیهکنندگان پروژه عمل میکند. این فیلم ادامه کار ری بر مینیسریالی تحسینشده است که خودش با عنوان «قانون کومی» برای شوتایم ساخت. اطلاعات به دست آمده نشان میدهد فیلمنامه «جی ۶» نوشته شده و بزودی به استودیوها و پخشکننده عرضه میشود و این در حالی است که مسائل مالی تهیه فیلم نیز پیش از این آغاز شده است. ری پیشتر قصد داشت این مسائل را در قالب یک سریال دیگر بسازد. وی که عمیقا تحت تاثیر این رویداد قرار گرفته بود چند روز پس از این حمله به واشنگتن سفر و با مقامات کلیدی مصاحبه کرد تا وقتی هنوز خاطرات تازه هستند بتواند آنها را ثبت کند. مأموران پلیس کنگره مایکل فانون و هری دان و چند تن از اعضای کنگره که در ساختمان گیر افتاده بودند از جمله این افراد بودند. ری گفته است: هدف این است که یک روز مهم را تصویر کنیم؛ روزی که معترضان به آشوبگر بدل شدند و پلیسها شدند مدافعان دموکراسی. ری وقتی داشت فیلمنامه این فیلم را مینوشت مستند «کیو: به سوی توفان» ساخته کالن هابک را تماشا کرد که فیلم را بر مبنای تئوری توطئه «کیوانان» و افراد درگیر با آن ساخته است. هابک ششم ژانویه در ساختمان کنگره حاضر بود و بخشی از این رویداد را ضبط کرد. ری که ابتدا این پروژه را به عنوان سریال در ذهن داشت و ۳۰۰ صفحه فیلمنامه برای آن نوشته بود، آن را به فیلمنامهای ۱۲۰ صفحهای بدل کرد و چیزی کاملا جدید از دل آن بیرون کشید. مککی درباره فیلمنامه گفته که نهتنها دلخراش و وحشتناک است، بلکه مطمئنا به سندی سینمایی درباره آن روز دردناک بدل میشود.
ری فیلمهای دیگری بر مبنای رویدادهای واقعی ساخته که «کاپیتان فیلیپس» و «ریچارد جول» از جمله آنها هستند.
ارسال به دوستان
اخبار
فیلمبرداری «پیرپسر» به پایان رسید
فیلمبرداری فیلم سینمایی «پیرپسر» به کارگردانی اکتای براهنی و تهیهکنندگی بابک حمیدیان به اتمام رسید.
به گزارش مهر به نقل از روابط عمومی پروژه، آخرین سکانس فیلم سینمایی «پیرپسر» به کارگردانی اکتای براهنی ۳۰ دی ثبت شد. بدین ترتیب فیلمبرداری تازهترین فیلم اکتای براهنی که در شهریور کلید خورده بود، به اتمام رسید. تدوین این فیلم سینمایی که توسط هایده صفییاری مدتی پیش آغاز شده بود همچنان ادامه دارد.
«پیرپسر» دومین فیلم سینمایی اکتای براهنی در مقام کارگردان است. وی این اثر را با فیلمنامهای به قلم خود و با تهیهکنندگی بابک حمیدیان و سرمایهگذاری ارسلان براهنی جلوی دوربین برده است.
حامد بهداد، لیلا حاتمی، حسن پورشیرازی، محمد ولیزادگان، محمدرضا داوودنژاد، رضا رویگری، فهیمه رحیمنیا و بابک حمیدیان بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
دیگر بازیگران فیلم سینمایی «پیرپسر» عبارتند از: وحید قاضیزاهدی، علی رحیمی، میلاد معیری، هژیر سام، امید محمدزاده، وحید رحمتی، شقایق فریادشیران، آرش آقابیک، مهسا باقری، میثم غنیزاده، مهری کاظمی، آذر محمدی، محمد برنجپور، غلامعلی رضایی و عباس پرنیانی.
***
اکران و نقد «تومان» در فرهنگسرای ارسباران
فیلم سینمایی «تومان» به کارگردانی مرتضی فرشباف یکشنبه ۳ بهمن در فرهنگسرای ارسباران اکران و پس از آن با حضور عوامل فیلم نقد و بررسی میشود.
به گزارش «وطنامروز»، فیلم سینمایی «تومان» ساخته مرتضی فرشباف یکشنبه ۳ بهمن ساعت ۱۸ در سالن آمفیتئاتر فرهنگسرای ارسباران اکران و پس از آن با حضور مرتضی فرشباف نویسنده و کارگردان، میرسعید مولویان بازیگر، مرتضی نجفی مدیر فیلمبرداری، امیرهوشنگ للهی کارشناس سینما، کورش جاهد منتقد و جمعی دیگر از عوامل فیلم نقد و بررسی میشود.
این فیلم درباره ۲ دوست است که از راه شرطبندی در مسابقات اسبدوانی تلاش میکنند یکشبه طبقه اجتماعی خود را تغییر دهند.
میرسعید مولویان، مجتبی پیرزاده، ایمان صیادبرهانی، سجاد بابایی، حامد نجابت و پردیس احمدیه بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
***
پوستر و نشان چهلمین جشنواره تئاتر فجر رونمایی شد
پوستر و نشان چهلمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر با طرحی از مهدی دوایی رونمایی شد.
به گزارش «وطنامروز»، مراسم رونمایی از پوستر و نشان چهلمین جشنواره تئاتر فجر ظهر روز شنبه دوم بهمن با حضور محمود سالاری معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، قادر آشنا مدیرکل هنرهای نمایشی، حسین مسافرآستانه دبیر جشنواره، اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره همچون هوشنگ توکلی، مریم معترف، محمدحسین ناصربخت و رضا بصیرت رئیس انجمن هنرهای نمایشی برگزار شد.
قادر آشنا در ابتدای این مراسم در صحبت کوتاهی گفت: هر آنچه تاکنون در جشنواره اتفاق افتاده همان چیزی است که توسط شورای سیاستگذاری به تصویب رسیده است. برخلاف دورههای گذشته که شاید نظرات اعضای شورا در عمل اجرایی نمیشد اما در دوره چهلم جشنواره شورا سیاستهای کلی جشنواره را تدوین کرد و دوستان دبیرخانه، همان مصوبات را به کار بسته و اجرایی کردند.
دبیر چهلمین جشنواره تئاتر فجر با بیان اینکه روال بررسی آثار در این دوره بسیار متفاوت با دورههای گذشته بود که شاید همین تغییر با اندکی مقاومت هم روبهرو شود اما در ادامه پذیرفته خواهد شد، تشریح کرد: هم ثبتنام گروهها و هم انتخاب آثار از طریق تلویزیون تئاتر ایران، کار بدیعی بود که در این دوره از جشنواره اتفاق افتاد و شک و گمانی که در دورههای گذشته پیرامون بررسی و انتخاب آثار وجود داشت در این دوره به صفر رسید، چون اعضای هیات انتخاب را کسی نمیشناخت و ۱۵ نفر آنها از سراسر کشور بودند. امیدوارم این روند در دورههای بعدی هم ادامه داشته باشد، زیرا اتفاق تازهای است که تردیدها را در انتخاب آثار کاهش داده و میزان و نوع شرکت هنرمندان از سراسر کشور را تسهیل خواهد کرد.
ارسال به دوستان
فعالیتهای فرهنگی دومین نمایشگاه مجازی کتاب تشریح شد
پویش ملی نذر کتاب تا برپایی نشستهای بینالمللی
مدیر فعالیتهای فرهنگی دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، رویدادها و برنامههای داخلی و خارجی این رویداد را تشریح کرد.
به گزارش «وطنامروز» سعید مجیدی گفت: نشستهای سرای اهل قلم خانه کتاب و ادبیات ایران مسالهمحور، موضوعمحور و کتابمحور است. برگزاری عصر کتاب استانی، نشستهای نقد، بررسی و رونمایی کتاب، مسابقههای کتابخوانی و... از جمله برنامههایی است که در ایام برگزاری دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران برگزار خواهد شد و در همین راستا، تاکنون اجرای بیش از ۵۰ نشست داخلی، نشست خارجی (بینالمللی)، کارگاه و محفل ادبی برنامهریزی شده است. همچنین بسیاری از برنامهها نیز توسط ناشران برای برگزاری در این ایام برنامهریزی شده که در دفاتر نشر، کتابفروشیها و... به صورت حضوری و مجازی اجرا خواهد شد. همچنان تقاضا برای مشارکت در اجرای برنامههای مختلف از سوی سازمانها، نهادها و ناشران ارائه میشود و در آستانه آغاز به کار رسمی نمایشگاه این برنامهها در حال تکمیل است.
وی به موضوع و محورهای نشستهای خارجی (بینالمللی) اشاره کرد و گفت: در نشستهای بینالمللی به موضوع مهم در این حوزه پرداخته شده است که حمایت از ترجمه کتاب کودک، رویدادهای بینالمللی کتاب کودک، خرید و فروش حق امتیاز (رایت) کتاب کودک، تولید محتوای دینی و اخلاقی برای کودکان، کارگاه آموزشی در حوزه کودک، تولید محتوای کودک برای بازارهای بینالمللی، جوایز ادبی حوزه کودک و... بخشی از آنها را شامل میشود.
مدیر فعالیتهای فرهنگی دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران همچنین در ادامه گفت: در نشست داخلی یا خارجی حداقل 3-2 میهمان مدعو و اصلی حضور خواهند داشت که نشست حول محور گفتوگو و سخنرانی آنها شکل میگیرد؛ با توجه به موضوع نشست ممکن است تعداد سخنرانان افزایش پیدا کند. برای برخی نشستها مخاطبان تخصصی را دعوت میکنیم تا از حالت گفتوگوی صرف ۲ یا چند نفره خارج شده و مردم نیز بتوانند از محتوای آنها بهرهمند شوند. با توجه به رعایت دستورالعملهای بهداشتی پیشگیری از ویروس کرونا تعداد کمی از علاقهمندان میتوانند حضور داشته باشند.
مجیدی ادامه داد: همانطور که امکان خرید کتاب در دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران برای همه مردم سراسر کشور فراهم شده است، امکان حضور آنها در برنامههای فرهنگی نیز وجود دارد؛ به این صورت که علاقهمندان میتوانند برنامههای سرای اهل قلم را به صورت زنده از طریق آپارات خانه کتاب و ادبیات ایران به نشانی khaneketab تماشا کنند. همچنین با همافزاییای که با دستگاههای مشارکتکننده انجام دادیم علاقهمندان میتوانند در برنامههای شهر محل سکونت خود حضور پیدا کنند.
مدیر فعالیتهای فرهنگی دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران در پایان با اشاره به پویشهای تدارک دیده شده ویژه دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران گفت: پویش ملی «# نذر-کتاب» با یاری خیران و حامیان حقیقی و حقوقی با هدف رساندن کتاب به علاقهمندانی که امکان خرید کتاب را ندارند، اجرا میشود. پویش «#من-هم-کتاب-خریدم» نیز با هدف جریانسازی در حوزه کتاب و ترویج کتاب و کتابخوانی، ویژه این نمایشگاه تدارک دیده شده است؛ همه اقشاری که در ایام برگزاری دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، یک یا چند عنوان کتاب خریدهاند، میتوانند در این پویش شرکت کنند و کتاب خریداری شده را در قالب یک فیلم ۲ تا ۳ دقیقهای (که با موبایل گرفته شده است) معرفی و در شبکههای اجتماعی به اشتراک بگذارند. بعد از پایان نمایشگاه، فیلمهای دریافتی ارزیابی و به برگزیدگان و شایستگان تقدیر جوایزی اهدا میشود. همچنین برای ناشران نیز پویشی تدارک دیدهایم که بزودی درباره جزئیات آن اطلاعرسانی میشود.
***
عرضه ۲۰۰ هزار عنوان کتاب در دومین نمایشگاه مجازی کتاب
وزیر ارشاد در پیامی توئیتری با اشاره به برگزاری دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، از عرضه ۲۰۰ هزار عنوان کتاب همزمان با این نمایشگاه خبر داد. به گزارش «وطنامروز»، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیام توئیتری خود با اشاره به برگزاری دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، از عرضه ۲۰۰ هزار عنوان کتاب همزمان با این نمایشگاه خبر داد و نوشت: استقبال از این رویداد ملی، رشد صنعت نشر و پیشرفت فرهنگی را به دنبال خواهد داشت. محمدمهدی اسماعیلی در این پیام خاطرنشان کرد: سوم تا دهم بهمن، دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران افزون بر ۲۰۰ هزار عنوان کتاب از ۲۱۰۰ ناشر داخلی و خارجی را در دسترس همه ایرانیان در تمام شهرها و روستاهای کشور قرار میدهد. زمان آغاز خرید مخاطبان در دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران یک روز بعد از افتتاح نمایشگاه یعنی امروز «سوم بهمنماه ۱۴۰۰» است و علاقهمندان برای بازدید و خرید کتاب میتوانند به وبگاه ketab.ir مراجعه کنند. وبگاه دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران به منظور تسهیل در روند خرید علاقهمندان و مخاطبان کتاب، 4 روز زودتر از تاریخ شروع نمایشگاه، یعنی از چهارشنبه (بیستونهم دیماه ۱۴۰۰) باز شده و مخاطبان میتوانند پس از ثبتنام در سایت، کتابهای مورد نیاز خود را جستوجو و آن را به بخش علاقهمندیهای صفحه شخصیشان اضافه کنند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|