|
احتمال نهایی شدن رتبهبندی معلمان؛ امروز
وزیر آموزشوپرورش در پاسخ به پرسشی پیرامون رتبهبندی معلمان و افزایش اعتراضات معلمان در روزهای اخیر گفت: همکاران مطمئن باشند ما به عنوان خادم همکاران فرهنگی موضوع رتبهبندی را پیگیری میکنیم تا آنچه حق است انجام شود. درباره رتبهبندی تصمیماتی گرفته شده است که احتمالا تا فردا (امروز چهارشنبه) نهایی میشود و ایرادات در دست بررسی است.
ارسال به دوستان
«وطنامروز» از روند امدادرسانی به سیلزدگان استانهای جنوبی و وضعیت جبران خسارتهای وارد شده به آنان گزارش میدهد
10 روز پس از دستور
مهدی جابری: یکم بهمنماه بود که رئیسجمهور دستور داد ظرف مدت 10 روز برای جبران خسارتهای واردشده به مناطق سیلزده اقدام شود. هر چند اقدامات نهادهای مسؤول و گروههای جهادی در این مدت کوتاه چشمگیر و تحسینبرانگیز بوده است اما همچنان برخی خسارتها جبران نشده و حتی مشکلاتی در زمینه اسکان مناسب سیلزدگان وجود دارد.
به گزارش «وطنامروز»، اواخر دی و اوایل بهمن را باید از نظر شدت بارشها در بسیاری از مناطق کشور بیسابقه یا کمسابقه دانست. یکی از مهمترین رویدادها در میان انبوه اخبار مرتبط با سیل، حضور سیدابراهیم رئیسی در برخی مناطق سیلزده بود که بسیاری از رسانهها، کارشناسان و مردم، آن را با واکنش رئیسجمهور سابق مقایسه کردند و اینچنین نوشتند که رئیسی بلافاصله پس از بازگشت از سفر روسیه به مناطق سیلزده کشور رفت اما مقامات دولت سابق در شرایط اضطراری مشابه ترجیح دادند سفر تفریحی یا غیرضروری خود را لغو نکنند!
* جبران خسارتها کُند اما امیدبخش است
جنوب و شرق استان کرمان به فاصله ۲ هفته درگیر ۲ بارش شدید باران و برف شد و در مجموع بیش از 6 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی در این استان خسارت دید و آسیب قابل توجهی به دامها و لوازم خانگی مردم وارد شد.
منصور شکراللهی، نماینده مردم کهنوج، منوجان و فاریاب در مجلس شورای اسلامی درباره شرایط فعلی مناطق سیلزده به «وطنامروز» میگوید: واقعیت این است که به خاطر گستردگی و وسعت حادثه سیل در ۴ استان کشور نمیتوان انتظار حل یکشبه یا چندروزه مشکلات را داشت اما خدا را شکر در مدت 10 روز اخیر شاهد اقدامات خوبی برای اسکان اضطراری، جبران برخی خسارتها و آغاز روند ساخت یا بازسازی منازل آسیبدیده بودهایم.
وی میافزاید: اقدامات جبرانی به کندی پیش میرود اما هیچ عمد یا کمکاریای در این میان وجود ندارد، چون حجم خسارتها بسیار زیاد بوده است و جبران همه آنها به این سادگی امکانپذیر نیست.
نماینده استان کرمان در مجلس ادامه میدهد: روز گذشته با وزیر کشور صحبت داشتیم و تاکید کردیم روند خدماترسانی و جبران آسیبها تسریع شود.
همچنین ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و کمیته امداد تا امروز بخش زیادی از خسارتهای وارد شده به لوازم خانگی و حدود یکسوم از خسارتهای مربوط به دامها را جبران کردهاند. بنیاد مستضعفان نیز برای ساخت سرویسهای بهداشتی و رفع مشکل اسکان آسیبدیدگان از سیل اقدامات خوبی داشته است و همچنان روند جبران خسارتها و ساخت یا بازسازی منازل مسکونی ادامه دارد.
* پیگیری دولت جای قدردانی دارد اما کافی نیست
ذبیحالله اعظمیساردویی دیگر نماینده مردم استان کرمان در مجلس به «وطنامروز» میگوید: آخر همین هفته من و همکارانم به همراه رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس مجددا عازم مناطق سیلزده میشویم تا در جریان تازهترین اقدامات قرار بگیریم، بنابراین آن زمان بهتر میتوانم اظهارنظر داشته باشم.
وی میافزاید: مسلما حضور فوری رئیسجمهور در مناطق سیلزده، ۲ نوبت حضور وزیر کشور و همچنین سفر وزیر آموزشوپرورش و مقامات عالی هلالاحمر و سازمان مدیریت بحران به استان جای قدردانی و امیدواری دارد اما امیدوارم وعدههای داده شده عملیاتی شود. سفر آخر هفته ما نیز برای بررسی همین موضوع است. اعظمیساردویی ادامه میدهد: تا جایی که اطلاع دارم استانداری با همکاری بخش خصوصی در حال تلاش برای بازسازی مسیرها و پلهای تخریبشده هستند اما اقدامات اساسی مانند لایروبی «سیلبند خرم» بیش از هزار میلیارد تومان اعتبار لازم دارد و برای افزوده شدن 70 کیلومتر به طول این سیلبند نیز احتمالا ۳ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است. نماینده جیرفت و عنبرآباد در مجلس تاکید میکند: هنوز برای قضاوت نهایی درباره روند خدماترسانی زود است. بخشی از کارها انجام شده و بخشی هنوز انجام نشده و نیاز به بودجه دارد اما با توجه به گستردگی خسارتها نمیتوان انتظار زیادی برای جبران سریع آنها داشت.
* انتظار مردم کنارک بیش از این است
یک ماه از وقوع سیل در جنوب استان سیستانوبلوچستان میگذرد اما برخی مشکلات مردم این منطقه همچنان حل نشده است. در ۸ شهرستان و صدها روستای این استان رودخانههای فصلی طغیان کردند و تعدادی از راههای ارتباطی مسدود و منازل شماری از مردم در شهرستانهای چابهار، کنارک، سرباز، نیکشهر، دشتیاری، فنوج، قصرقند و دلگان در جنوب استان دچار آبگرفتگی شد.
خبرگزاری مهر در این باره نوشته است: «براساس آخرین اطلاعات منتشرشده بیش از ۲هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به بخشهای مختلف همچون راه، کشاورزی و زیرساختهای شهری سیستانوبلوچستان خسارت وارد شده است».
محسن روه، مدیر روابط عمومی فرمانداری کنارک به «وطنامروز» میگوید: کمیته امداد تک تک منازل آسیبدیده را ارزیابی کرده و برای مساعدت به همه آسیبدیدگان از سیل برنامه دارد. کمیته امداد، سپاه و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در حال جبران خسارتها و تحویل فرش، موکت و وسایل زندگی به مردم هستند. همچنین بنیاد مسکن برای ساخت یا تعمیر واحدهای مسکونی برنامهریزی کرده است. وی میافزاید: هر چند هنوز همه آسیبدیدگان موفق به تحویل لوازم یا جبران خسارتهایشان نشدهاند و نارضایتیهایی وجود دارد اما با تداوم خدماترسانی، بزودی شاهد شرایط بهتری خواهیم بود.
همچنین عبدالغفور حوت، فرماندار کنارک به مهر گفته است: «حدود ۲۰۰۰ خانوار هنوز از مشکلات بعد از سیل همچون نفوذ آب به منزلشان رنج میبرند. متأسفانه با توجه به اینکه هوا هم سرد شده، بیماری سرماخوردگی افزایش یافته است و احتمال گسترش بیماریهای دیگر هم در سطح شهر کنارک وجود دارد. همینطور با توجه به راکد شدن آب در برخی مناطق شهر، خطر شیوع بیماری مالاریا بسیار جدی است.
وی تصریح میکند: البته در این مدت مسؤولان کشوری و استانی بویژه استاندار محترم سیستانوبلوچستان تصمیمات و قولهای خوبی را برای این شهرستان در نظر گرفتهاند و امیدواریم کمک خوبی به شهرداری کنارک بشود تا بتوانیم شبکه فاضلاب را در شهر توسعه بدهیم و مشکل زهکش برطرف شود.
* توزیع 4700 پکیج لوازم خانگی در میناب
شهرستان میناب از جمله مناطقی بود که در سیلابهای یک ماه اخیر دچار خسارتهای گسترده شد. حجم خسارتها بنا به آمار اعلام شده حدود هزار و 200 میلیارد تومان بوده است. همچنین بیش از 500 واحد مسکونی در این شهرستان آسیب دید.
حسین رئیسی، نماینده میناب و جاسک در مجلس شورای اسلامی به خبرنگار «وطن امروز» میگوید: خدا را شاکریم که همه مسؤولان کشوری برای جبران خسارتهای سیل همت و توجه جدی داشتند و همه مقامات از جمله رئیسجمهور، رئیس مجلس، وزرای کشور، کشاورزی و نیرو و همچنین مقامات هلالاحمر، کمیته امداد، بنیاد مسکن و بنیاد مستضعفان پای کار آمدند.
وی ادامه میدهد: نهادهای مذکور با مشارکت نیروهای جهادی برای تامین وسایل گرمایشی از جمله بخاری برقی اقدام کردند و تاکنون بیش از 4 هزار و 700 پکیج لوازم خانگی بین آسیبدیدگان توزیع شده است.
به گفته نماینده مجلس، بنیاد مسکن استان اصفهان به عنوان معین استان هرمزگان در منطقه مستقر شده و تلاشها برای ساخت یا بازسازی واحدهای مسکونی ادامه دارد.
رئیسی تاکید میکند: نمایندگان مردم در مناطق آسیبدیده همچنان پیگیر هستند تا انشاءالله بهترین نتایج حاصل شود و شاهد جبران خسارتها به طور کامل باشیم، چراکه بهرغم همه تلاشهایی که شده یا در حال انجام است، مردم همچنان با مشکلاتی مواجه هستند.
* توزیع یک میلیارد تومان ارزاق در مناطق سیلزده جنوب فارس
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در استان فارس از توزیع یک میلیارد تومان ارزاق در مناطق سیلزده جنوب فارس خبر داد. ابوالفضل خروطی با اشاره به تعمیر منازل آسیبدیده از سیلاب اخیر میگوید: با حمایت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) یک تیم ۲۰ نفره به مدت ۱۰ روز به مناطق اعزام شدهاند تا برای بازسازی واحدهای تخریبی و تعمیری اقدام کنند.
وی با بیان اینکه نزدیک به هزار و 400 منزل مسکونی در این سیلاب دچار آسیب شده بود، از ادامه تلاشها برای تداوم روند تهیه و توزیع اقلام ضروری و بستههای لوازمخانگی از جمله یخچال، اجاق گاز، فرش، پتو و سرویس ملامین برای افراد آسیبدیده از سیل خبر داد.
ارسال به دوستان
اخبار
نظارت سختگیرانه در مترو برای جلوگیری از شیوع اُمیکرون
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه تمهیدات صورت گرفته در این ناوگان را برای مقابله با موج جدید شیوع بیماری کرونا تشریح کرد. مهدی شایسته اصل تاکید کرد: استفاده از ماسک توسط مسافران در همه اماکن مترو الزامی است و مقرر شده است که از این پس نظارت سختگیرانهتری در این باره صورت گیرد. وی با اشاره به اینکه مکاتبههایی به منظور درخواست همکاری و ارائه راهکارهای مناسب درباره هوشمندسازی شناسایی مبتلایان به کرونا و افراد واکسن نزده با وزارت بهداشت انجام شده است، افزود: به منظور امکانسنجی و ایجاد بستر مناسب جهت ارتباط سامانه فروش بلیت با سامانههای وزارت بهداشت نیز مکاتبههایی با معاونت فاوای شهرداری تهران انجام شده است. وی تصریح کرد: امکان خرید بلیتهای تکسفره و شارژ کارت بلیت الکترونیک مترو و اتوبوس به صورت برخط از طریق سامانه یا «اپلیکیشن تهران من» فراهم است و مسافران بهتر است به منظور رعایت پروتکلهای بهداشتی، از این طریق نسبت به خرید بلیت اقدام کنند.
***
پلیس فتا:
برای مشاهده ابلاغ قضایی نیاز به واریز وجه نیست
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای ناجا درباره کمین کلاهبرداران مجازی و ارسال پیامکهای جعلی سامانه ثنا هشدار داد. سرهنگ علیمحمد رجبی در گفتوگو با فارس با هشدار درباره «پیامک جعلی ابلاغ الکترونیک قضایی» اظهار داشت: اخیرا مجرمان سایبری با جعل آدرس اینترنتی سامانه ثبتنام الکترونیک قوه قضائیه و با ارسال پیامکی از کاربران فضای مجازی کلاهبرداری میکنند. وی تصریح کرد: کلاهبرداران داخل پیامک یک لینک جعلی قرار داده و با فریب شهروندان یک اپلیکیشن مخرب به عنوان سامانه روی تلفن همراه آنها نصب میکنند و از آنجا که برخی از شهروندان از این سامانهها و نحوه فعالیت آنها آگاهی ندارند در دام این کلاهبرداران اینترنتی قرار گرفته و تلفن همراه آنها عامل جرم میشود و با سوءاستفاده از سیمکارت و تلفن همراه، پیامکهایی را از جانب قربانی ارسال میکنند. وی گفت: افراد دقت داشته باشند پیامک ارسالی از سوی قوه قضائیه فاقد لینک بوده و جهت مشاهده ابلاغ الکترونیک قضایی نیاز به واریز وجه نبوده و پیامک مذکور هیچ وقت با سرشماره شخصی ارسال نمیشود.
***
«سگهای ولگرد» مسبب مرگ استاد دانشگاه شدند
استاد دانشگاه اهواز هنگام فرار از حمله سگهای ولگرد، تصادف کرد و جان خود را از دست داد. به گزارش تسنیم، دکتر مریم جوادپور، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز روز دوشنبه هفته جاری پس از مواجهه با گلهای از سگهای ولگرد، در حالی که تلاش میکرد از آنها فرار کند با خودروهای عبوری تصادف کرد و جان خود را از دست داد. این اتفاق زمانی افتاد که دکتر جوادپور از دانشگاه خارج شد تا به صورت پیاده به سمت منزل حرکت کند اما در حین پیادهروی، سگهای ولگرد به تعقیب وی میپردازند و این استاد دانشگاه که به دنبال تعقیب سگها بر سرعت گامهای خود افزوده بود، به محض ورود به جاده با خودروی عبوری تصادف میکند و بهرغم تلاش پزشکان و انجام 2 عمل جراحی سنگین، فوت میکند. درگذشت این استاد دانشگاه بر اثر حمله سگهای ولگرد در فضای مجازی با واکنشهایی همراه بود و ابراز تأثر جامعه علمی و مردم سراسر کشور را به همراه داشت.
***
کلاهبرداری۱۳ میلیارد تومانی از ۱۱۸ استاد دانشگاه
رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری متهمی خبر داد که تحت پوشش تعاونی مسکن از ۱۱۸ نفر از اساتید دانشگاه ۱۳ میلیارد تومان کلاهبرداری کرده بود. سرهنگ جلیل موقوفهای از دستگیری زنی خبر داد که تحت پوشش تعاونی مسکن از 118 نفر از اساتید دانشگاهی 130 میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود. وی در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی ارجاع پروندهای به قرارگاه جلب پلیس پیشگیری تهران بزرگ مبنی بر بازداشت یک زن کلاهبردار، شناسایی مخفیگاه متهم و بررسی موضوع در دستور کار ماموران این پلیس قرار گرفت. وی افزود: در بررسیهای اولیه مشخص شد که متهم در سال 1392 تحت پوشش تعاونی مسکن خصوصی مختص اساتید، اقدام به ثبتنام و عضوگیری کرده و پس از دریافت مبلغ اولیه از ثبتنامکنندگان متواری و زندگی مخفیگانهاش را آغاز کرده است. وی ادامه داد: ماموران انتظامی با تحقیقات دقیقتر موفق به شناسایی مخفیگاه وی در محدوده محله کمیل تهران شدند و مراقبتهای ویژه پلیسی را آغاز کردند. سرهنگ موقوفهای به دستگیری متهم در یک عملیات پیچیده، با اقدامات فنی اشاره و تصریح کرد: کارشناسان ارزش ریالی کلاهبرداری انجام شده را 130 میلیارد ریال محاسبه کردهاند.
***
مرگ سالانه ۴۰۰۰ نفر بر اثر مصرف مواد مخدر
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: میانگین سن اعتیاد در ایران ۲۴ سال و در دنیا ۱۹ سال است. همچنین نرخ شیوع اعتیاد در جمعیت فعال کشور ۵ درصد است و این نرخ در دنیا بالای ۷ درصد است، اگر چه وجود یک معتاد هم در ایران زیبنده نیست، لیکن اگر اقدامات جمهوری اسلامی ایران نبود، وضعیت اعتیاد بدی را شاهد بودیم. دکتر اسکندر مؤمنی با اشاره به حوزه ساماندهی معتادان متجاهر بیان کرد: در دنیا سالانه ۵۰۰ هزار نفر از این معتادان فوت میکنند که ۸۶ هزار نفر صرفا از آمریکا هستند. در جمهوری اسلامی ایران نیز حدود ۴ هزار نفر بر اثر مصرف مواد مخدر در سال فوت میکنند که البته میدانیم این عدد در کشورمان رقم بالایی است.
ارسال به دوستان
طی 24 ساعت بیش از ۳۵ هزار مبتلا و ۵۰ فوتی کرونا در کشور به ثبت رسید
تهران و 41 شهرستان در وضعیت قرمز اُمیکرون
سویه جدید بیماری «کووید-19» موسوم به اُمیکرون در کشور به دلیل قدرت بالای سرایتپذیریاش این روزها خیلیها را با علائم مشابه راهی مراکز درمانی و بیمارستانها کرده است، طوری که بخش آیسییو برخی بیمارستانها برای بیماران بازگشایی شده و مبتلایان بدحال در آنها بستری شدهاند. به گزارش «وطنامروز»، شیوع روزافزون اُمیکرون در کشور موجب شده است آمار مبتلایان به این بیماری طی یک شبانهروز به بیش از 35 هزار نفر برسد. این بیماری که دوباره باعث تعطیلی خیلی از مدارس کشور شده است، علاوه بر واکسن نزدهها و کسانی که واکسیناسیون خود را تکمیل نکردهاند، افراد مسن و بیماران خاص و همچنین کودکان را هدف گرفته است. توصیه کارشناسان بهداشت برای جلوگیری از همهگیری این بیماری رعایت پروتکلهای بهداشتی، تزریق واکسن و خودمراقبتی است. وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۵ هزار و ۷۰ بیمار جدید «کووید-19» در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۵۰ نفر نیز جان خود را به دلیل ابتلا به این بیماری از دست دادند. بر این اساس از ظهر روز دوشنبه تا ظهر سهشنبه (دیروز)، ۳۵ هزار و ۷۰ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و یکهزار و ۷۴۰ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه در این مدت، ۵۰ بیمار «کووید-19» هم جان خود را از دست دادند تا مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۱۳۲ هزار و ۵۰۴ نفر برسد. خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون و ۱۱۰ هزار و ۶۱۵ نفر از بیماران نیز بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین یکهزار و ۷۰۳ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. بر اساس اعلام وزارت بهداشت، تاکنون ۱۳۲ میلیون و ۷۲۵ هزار دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، تاکنون ۶۰ میلیون و ۸۳۸ هزار و ۱۰۶ نفر دوز اول واکسن کرونا را دریافت کردهاند. همچنین ۵۴ میلیون و ۱۸۹ هزار و ۱۹۳ نفر دوز دوم و ۱۷ میلیون و ۶۹۸ هزار و ۶ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند. در حال حاضر مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۳۲ میلیون و ۷۲۵ هزار و ۳۰۵ دوز رسیده است.
* بازگشایی مجدد بخشهای ICU برای کروناییها
آمار مبتلایان به اُمیکرون هر روز بیشتر از روز قبل میشود. در این رابطه رئیس بیمارستان رسول اکرم(ص) از افزایش موارد بستری کرونایی در بخشهای بیمارستانی و آیسییوها خبر داد و گفت: اگر قرار باشد حجم بالایی از موارد ابتلا را داشته باشیم، افراد گروههای پرخطر، حتی در شکل خفیف همهگیری هم حتما پایشان به بخشهای بیمارستانی و بستری باز خواهد شد. دکتر تقی ریاحی در گفتوگو با ایسنا، درباره وضعیت مراجعات کرونایی و بستری در بیمارستان رسول اکرم(ص) گفت: اوایل دیماه هیچ بیمار کاندیدای بستری در آیسییو نداشتیم و بعد از ۲ سال بخشهای آیسییو برای بیماران کرونایی بسته شده بود. در عین حال میزان بستری موارد کرونایی در بخشها نیز بسیار محدود بود. البته به صورت پراکنده بیمار کرونایی در بخش داشتیم اما محدود بود. وی در ادامه افزود: این درحالی است که طی 15-10 روز گذشته میزان مراجعات سرپایی کرونا افزایش یافته که به تبع آن میزان مراجعات بستری در بیمارستان هم بالا رفته است. در عین حال با توجه به وخامت حال برخی مبتلایان به کرونا، بخش آیسییو را برای بیماران کرونایی مجددا باز کردیم. همچنین در حال حاضر در بخش تنفسیمان هم بیماران کرونایی بستری شدهاند و در حال ارائه خدمت به این بیماران هستیم. ریاحی گفت: به طور واضح تعداد بیماران سرپایی مبتلا به کرونا بیشتر شدهاند. حتی برخی بیماران عادی با فکر اینکه سرما خوردهاند، مراجعه میکنند اما بعد مشخص میشود که به کرونا مبتلا شدهاند. وی تاکید کرد: هرگونه علائم تنفسی و سرماخوردگی را باید ابتلا به کرونا تلقی کرد و در عین حال پروتکلهای بهداشتی مربوط را برای عدم انتقال بیماری به دیگران رعایت کرد.
* مصوبه اعمال ۲ هفتهای محدودیتها
دبیر کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا با اشاره به شیوع گسترده اُمیکرون در کشور گفت: توصیه و مصوبه مورد اجماع اعضای کمیته علمی کرونا در جلسه اخیر این بود که محدودیتهای اجتماعی تا ۲ هفته در سراسر کشور اجرا شود و پس از آن دوباره بر اساس شرایط کشور، تصمیمگیری شود. دکتر حمیدرضا جماعتی اظهار داشت: بر اساس آخرین پروتکلهای درمانی کشور برای کرونا، درمان اُمیکرون تفاوت چندانی با دلتا ندارد اما این سویه سرایتپذیری بیشتری دارد و برخلاف دلتا، سیستم تنفسی فوقانی را بیشتر درگیر میکند. بنابراین اگر بیماری دارای علائم ریوی و درگیری سیستم تنفسی تحتانی باشد و اکسیژن خون این فرد کاهش یابد و بستری شود، از نظر درمانی تفاوتی با درمان دلتا ندارد و از درمانها و داروهای معمول در پروتکل کشوری استفاده میشود. جماعتی در ادامه گفت: با توجه به شیوع گسترده سویه اُمیکرون که باعث تبدیل رنگ تعدادی از شهرهای کشور به قرمز و نارنجی شده است، توصیه و مصوبه مورد اجماع اعضای کمیته علمی کرونا در جلسه اخیر این بود که محدودیتهای اجتماعی تا ۲ هفته در سراسر کشور اجرا شود که این محدودیتها میتواند در مجامعی مانند مدارس، دانشگاهها، کنسرتها، مجموعههای ورزشی و... که تعداد زیادی افراد در آن حضور دارند، اجرایی شود و پس از آن دوباره بر اساس شرایط کشور، تصمیمگیری میشود.
* تهران هم قرمز شد
با افزایش سرسامآور مبتلایان به کرونا در کشور، دیروز تهران، مشهد و ۸ مرکز استان دیگر به رنگ قرمز درآمدند. هماکنون ۴۲ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۴۲ شهرستان نارنجی، 230 شهرستان زرد و ۳۴ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
ارسال به دوستان
بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور
موج جدید بارشها از دیروز به صورت برف و باران اغلب استانهای کشور را در برگرفت. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا دیروز ضمن اشاره به بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور، از شدت بارش در 5 استان خبر داد. صادق ضیاییان گفت: در روز سهشنبه (۱۲ بهمن) با فعالیت سامانه بارشی در کشور، غالب مناطق به جز استانهای اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی، استانهای ساحلی خزر و استان سیستانوبلوچستان و هرمزگان شاهد بارش برف و باران بود. وی افزود: شدت بارش در شمال و شرق خوزستان، جنوب لرستان، شمال فارس، چهارمحالوبختیاری و کهگیلویهوبویراحمد است.
ضیاییان ادامه داد: این سامانه اوایل چهارشنبه (۱۳ بهمن) از سمت شمال شرق از کشور خارج میشود. وی با اشاره به جو آرام کشور تا روز جمعه (۱۵ بهمن) اظهار کرد: در سایر نقاط کشور تا روز جمعه (۱۵ بهمن) جوی آرام خواهیم داشت و از جمعه (۱۵ بهمن) با ورود سامانه بارشی به کشور، در شمال غرب، غرب استانهای واقع در دامنههای رشته کوه مرکزی البرز و مرکزی زاگرس بارش خواهیم داشت. به گفته ضیاییان شنبه (۱۶ بهمن) علاوه بر این مناطق در شمال شرق نیز بارش رخ خواهد داد، در روز شنبه (۱۵ بهمن) بارش در استانهای ساحلی خزر تشدید میشود و کاهش دما در نوار شمالی کشور پیشبینی میشود. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از احتمال سقوط بهمن و بارش برف و باران و کولاک برف در ارتفاعات خبر داد.
* از کوهنوردی پرهیز کنید
صادق ضیاییان در ادامه گفت: توصیه میکنیم فقط کوهنوردان ماهر و باتجربه با داشتن تجهیزات کامل اقدام به کوهنوردی و سایر افراد از این کار خودداری کنند. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی کوهستانها در چهارشنبه (۱۳ بهمن) اظهار کرد: پدیده غالب ارتفاعات در روز چهارشنبه وزش باد شدید و کولاک برف حاصل از برفهای قدیمی و مانده خواهد بود. به گفته ضیاییان روز جمعه (۱۵ بهمن) در رشتهکوه البرز و ارتفاعات استانهای تهران، البرز و قزوین و ارتفاعات استانهای گیلان و مازندران بارش برف همراه با وزش باد شدید و کولاک برف پیشبینی میشود.
ارسال به دوستان
تصویب بودجه شهرداری تهران با 50 هزار میلیارد تومان
بررسی لایحه بودجه سال 1401 شهرداری تهران و سازمانها و شرکتهای تابعه بخش منابع و درآمدها دیروز در صحن شورای شهر تهران انجام شد و اعضای شورای شهر نظراتشان را به عنوان موافق و مخالف مطرح کردند. پس از صحبتهای علیرضا زاکانی، شهردار تهران با پیشنهاد حبیب کاشانی برای بودجه 1401 شهرداری تهران سقف 50 هزار میلیارد تومان مطرح و به رای گذاشته شد. سرانجام با 17 رای موافق سقف بودجه شهرداری با 50 هزار میلیارد تومان در شورای شهر تهران تصویب شد. گفتنی است لایحه بودجه پیشنهادی که از سوی علیرضا زاکانی به شورای شهر ارائه شده بود بیش از 56 هزار میلیارد تومان بود. دیروز رئیس کمیسیون بودجه شورای شهر تهران توضیحاتی درباره 3 سناریوی مورد بررسی درباره بودجه شهرداری ارائه داد. محمد آخوندی در جریان بررسی این لایحه با بیان اینکه در پیشبینی تحقق درآمدها در شهرداری روی ۳ بخش تمرکز شده است، گفت: بخش اول درآمدهای ناشی از توسعه شهر که بحث شهرسازی است مورد تاکید قرار گرفت که ۵۰ درصد درآمدها از این محل پیشبینی شده است و شهرداری باید ۲۸ هزار میلیارد تومان در این حوزه درآمد داشته باشد. وی افزود: در بخش دوم مساله قانون مالیات بر ارزش افزوده است که ۸۹۰۰ میلیارد تومان درآمد پیشبینی شده که با توجه به نرخ تورم سالانه به نظر میرسد این عدد محقق میشود و در بخش سوم فروش اموال غیرمنقول به مقدار ۸۳۰۰ میلیارد تومان پیشبینی شده که به نظر میرسد رسیدن به این هدف سخت باشد و این ۳ فاکتور اصلی درآمد سال آینده شهرداری تهران است. عضو شورای شهر تهران ادامه داد: نتیجه بحثهای ما در کمیسیون این بود که عدد لایحه شهرداری را قبول نداریم و ۵۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان را نمیپذیریم. آخوندی گفت: به نظر میرسد با توجه به عملکرد سال جاری، رسیدن به این عدد سخت باشد هر چند که ما باید افزایش ۲۵ تا ۳۰ درصدی در بودجه امسال را قبول کنیم، چرا که به هر حال هزینهها افزایش یافته و نکته دیگر این است که شهرداری به عنوان مدیریت جدید در دوره جدید برنامههایی دارد که میخواهد سکون فعلی را متحول کند. وی خاطرنشان کرد: این عدد براساس افزایش ۱۰درصدی حقوق پیشبینی شده و اگر افزایش حقوق بیشتری در مجلس شورای اسلامی تصویب شود این عدد نیز تغییر میکند. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|