|
بایدن: قصد دارم قطر را به عنوان یک متحد مهم خارج از ناتو معرفی کنم
جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا در دیدار با «شیخ تمیم بن حمد بن خلیفه آلثانی» امیر قطر، از معرفی رسمی قطر به عنوان یک متحد خارج از ناتو برای کشورش خبر داد. رئیسجمهور آمریکا در این باره گفت: «قطر یک دوست خوب و یک شریک قابلاعتماد است. من به کنگره اطلاع خواهم داد قصد دارم این کشور را به عنوان یک متحد مهم خارج از ناتو معرفی کنم».
ارسال به دوستان
اعتراف مقامات رژیم صهیونیستی به گسست شدید اجتماعی در بین ساکنان سرزمینهای اشغالی به منزله بر باد رفتن «آرمان صهیونیسم» است
سراب سرزمین موعود
گروه بینالملل: نتایج پژوهش مرکز میراث «بیگن» نشان میدهد ۵۹ درصد اسرائیلیها برای مهاجرت به خارج از فلسطین اشغالی به سفارت کشورهای مختلف مراجعه کرده یا در اندیشه مراجعه به این سفارتخانهها هستند. این پژوهش همچنین نشان میدهد ۷۸ درصد خانوادههای اسرائیلی از سفر فرزندانشان به خارج از فلسطین اشغالی حمایت میکنند. «کالمان لیبسکیند» نویسنده روزنامه صهیونیستی «معاریو» در این باره میگوید: ما در برابر رشد یک پدیده چپگرا در اسرائیل هستیم که از صهیونیسم و اسرائیل دور هستند و توجه کمتری به دولت یهود دارند. به نوشته روزنامه «رأی الیوم»، لیبسکیند میافزاید: این گروه از اسرائیلیها حتی به تنهایی طرحی را علیه پروژه صهیونیسم رهبری کرده و خواهان بازنگری در حوادث یوم النکبه (فاجعه اشغال فلسطین)، دولت فلسطین و حقیقت مرزهای اشغالی سالهای ۱۹۴۸ و ۱۹۶۷ هستند. وی همچنین گفت: بیشتر این فعالان در سازمانهای مدنی اسرائیل عضو بوده و از کشورهای مختلف کمکهای مالی دریافت و صرف بدنام کردن ارتش اسرائیل و نظامیان آن میکنند. کانال ۱۰ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز سال ۲۰۱۴ فاش کرد تعداد کسانی که تمایل به مهاجرت به برلین، پایتخت آلمان دارند به ۲۵ هزار نفر رسیده است. در همین ارتباط یکی از سازماندهندگان مهاجرت به برلین با اشاره به تقاضای مهاجرت بیش از 9 هزار نفر گفت در میان آنها افسران ارتش اسرائیل نیز به چشم میخورند. همچنین نتایج یک نظرسنجی نشان میدهد ۴۰ درصد اسرائیلیها به فکر مهاجرت معکوس هستند و دلیل آن را نابسامانی اقتصادی، نابرابری و ناامیدی از بنبست در روند حلوفصل منازعه با فلسطینیان عنوان کردهاند.
* زوال صهیونیسم از نگاه صهیونیستها
تاکنون مقامات سیاسی، امنیتی، نظامی و شخصیتهای علمی و رسانهای صهیونیست متعددی از احتمال «فروپاشی اسرائیل» سخن گفتهاند. نکته قابل توجه اینکه بسیاری از آنها عامل اصلی نگرانی خود را بنیادهایی دانستهاند که رژیم صهیونیستی بر پایه آنها بنا شده است. «بحران هویتی» عمدهترین نگرانی مشترک بسیاری از آنهاست. در این نوشتار به برخی اظهارنظرهای شخصیتهای مختلف در این باره اشاره شده است. مقاله «آری شاویط» تحلیلگر یهودی در روزنامه هاآرتص، یکی از موارد چنین تحلیلهایی است. او در این تحلیل با عنوان «اسرائیل نفسهای آخر را میکشد» نوشته است: «ممکن است از نقطه بیبازگشت عبور کرده باشیم و دیگر امکان پایان دادن به اشغال، توقف شهرکسازی و دستیابی به صلح، امکان اصلاح صهیونیسم، نجات دموکراسی و جلوگیری از تجزیه وجود نداشته باشد». شاویط سپس نوشت: «اگر یهودیت و اسرائیلی بودن دیگر ۲ رکن اصلی هویت نباشند، در آن صورت باید با دوستان خداحافظی کرد و به سانفرانسیسکو یا برلین رفت. اسرائیلیها از زمانی که به فلسطین آمدند، متوجه شدند محصول دروغی هستند که جنبش صهیونیسم اختراعش کرده و برای این دروغ با انواع فریب و نیرنگ از یهودیت در طول تاریخ بهره برده و از جمله اینکه از ماجرای هولوکاست سوءاستفاده و آن را بزرگنمایی کرده است. آنها فهمیدند هیچ آیندهای در فلسطین ندارند و این کشور آن سرزمین موعودی نیست که بدون مردم باشد».
* تحقق آرمان صهیونیسم در فلسطین شکست خورده است
«شائول آریل» ژنرال یگان ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی و کارشناس حوزه مناقشه اعراب- اسرائیل نیز در روزنامه هاآرتص نوشت که رژیم صهیونیستی راهبردهایی را مبنای خود قرار داده که تحقق «آرمان صهیونیسم» در خاک فلسطین اشغالی را به شکست منتهی کرده و رژیم صهیونیستی در مسیر بر باد رفتن کامل این آرزو قدم برمیدارد. او نوشت: جنبش صهیونیسم برای تأسیس کشور یهودی در خاک فلسطین ۳ راهبرد اساسی را در پیش گرفت و همه آنها اکنون در حل درگیری و تحقق اهداف سهگانه اصلی جنبش صهیونیسم، یعنی «کشور اسرائیل»، «دموکراسی» و «سرزمینی با اکثریت یهود» به شکست منجر شده و در نتیجه یک برنامه سیاسی سوم به نام «راهحل ۲دولتی» زاییده شده است. آریل تأکید کرد که عدم موافقت فلسطینیها با ابتکار دونالد ترامپ، نشان داد آنها در به اصطلاح «صلح اقتصادی» یا «کاهش تنش» همراه نیستند و گذار از این شرایط چه از مسیر داوطلبانه یا قهرآمیز هیچ شانسی ندارد. او خطاب به «نفتالی بنت» نخستوزیر رژیم صهیونیستی گفت: «به نخستوزیر و دیگران که معتقدند زمان در میانمدت و بلندمدت به نفع ما است میگویم که شانسی نداریم». این پژوهشگر حوزه مناقشه اعراب- اسرائیل، تأکید کرد: «اکنون [در اسرائیل] کسانی که خواهان دولت واحد هستند، این واقعیت را در نظر نمیگیرند که شرایط ترکیب جمعیتی در سال ۲۰۲۲ با افزایش پناهندگان فلسطینی که آرزوی بازگشت به کشورشان را دارند، به معنای تحقق آرزوی فلسطینیها برای تشکیل حکومتی دموکراتیک یا اسلامی با اکثریت ثابت عرب است».
* رئیس اسبق موساد: در آستانه فاجعه هستیم
در این راستا، «گادی آیزنکوت» ژنرال عالیرتبه صهیونیستی و رئیس اسبق ستاد مشترک ارتش این رژیم (از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹) ۱۹ ژانویه امسال در مصاحبهای گفت شکاف در جامعه صهیونیستی از ایران و حماس برای رژیم تلآویو خطرناکتر است. آیزنکوت که برای نخستینبار از زمان بازنشستگیاش مصاحبه میکرد، گفت آنچه او را بیش از همه چیز نگران میکند، اوضاع داخلی اسرائیل و عدم «همبستگی اجتماعی» در سرزمین اشغالی است. ژنرال صهیونیست افزود: «به نظر من شکاف در جامعه اسرائیل و آشفتگی حکمرانی و بیاعتمادی به نهادهای حاکمیتی و قضایی، بزرگترین تهدید برای آینده حکومت است». سال گذشته «یوال دیسکین» رئیس سابق شاباک نیز در یادداشتی در روزنامه یدیعوت آحارانوت درباره زوال رژیم صهیونیستی بنا به دلایل داخلی ابراز نگرانی کرد و نوشت: «بحران کرونا سوالی موجودیتی و استراتژیک را آشکارتر کرد و آن اینکه آیا اسرائیل از انسجام اجتماعی، انعطافپذیری اقتصادی و قدرت نظامی و امنیتی که تضمینکننده موجودیت اسرائیل برای نسل آینده باشد، برخوردار است؟ منظورم روندهای جمعیتی، اجتماعی و اقتصادی است که اساسا جوهره اسرائیل را تغییر داده و موجودیت آن را طی یک نسل با خطر مواجه خواهد کرد».
* نگرانی نتانیاهو از 100 ساله نشدن رژیم صهیونیستی
در این میان شاید «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر سابق رژیم صهیونیستی بالاترین مقام این رژیم است که تاکنون درباره زوال این رژیم ابراز نگرانی کرده است. او نهم اکتبر ۲۰۱۷ در جشن «سوکوت» یهودیان گفته بود: «تمام تلاش خود را برای اینکه اسرائیل صدمین سالروز تأسیسش را ببیند به کار خواهم گرفت اما این یک امر حتمی نیست. تاریخ به ما یاد داده است که حکومت مردم یهود تاکنون بیش از 80 سال دوام نیاورده است که مربوط به دوره حشمونیان است».
***
پرونده جدید رژیم صهیونیستی به اتهام ارتکاب جرائم آپارتاید
سازمان عفو بینالملل، رژیم صهیونیستی را به ارتکاب جرائم آپارتاید (تبعیض نژادی) ضد فلسطینیان متهم کرد. طبق گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «المیادین»، این سازمان بینالمللی تمام نهادهای اجتماعی و مقامات نظامی رژیم صهیونیستی را در جرائم تبعیض نژادی دخیل دانست. سازمان عفو بینالملل در گزارش خود ضمن اشاره به گرفتار بودن کل رژیم در این پرونده، تاکید کرد این نهادهای اجتماعی و مقامات نظامی تلآویو جرائم مذکور را در کل فلسطین و حتی ضد پناهندگان فلسطینی مرتکب شدهاند. این نهاد بینالمللی اعلام کرد گزارش جدیدی تحت عنوان «رژیم تبعیض نژادی (آپارتاید) اسرائیل ضد فلسطینیان: رژیمی ظالم مبتنی بر سلطه و جنایت علیه بشریت» منتشر خواهد کرد. این سازمان در ادامه بیان کرد این گزارش بر موضوعاتی همچون مستندسازی مصادره زمینها و داراییهای فلسطینیان در یک طیف وسیع، قتلهای جنایتکارانه، مهاجرت اجباری، محدودیتهای شدید جابهجایی، محروم کردن مردم فلسطین از ملیت و حقوق شهروندی تمرکز کرده است. سازمان عفو بینالملل تاکید کرد تمام موضوعات اشاره شده، اجزای این رژیم نژادی تبعیضآمیز تلآویو را تشکیل میدهد که طبق قوانین بینالمللی جنایت علیه بشریت محسوب میشود. این سازمان تصریح کرد: به عنوان یک نهاد حقوقی در نظر دارد این گزارش را به عنوان تلاش رژیم صهیونیستی برای ارتکاب جرائم تبعیضآمیز نژادی علیه فلسطینیان، بهرغم درخواست تلآویو مبنی بر نادیدهگرفتن آن منتشر کند. بیانیهها و گزارشهای نهاد عفو بینالملل در حالی منتشر میشود که سال گذشته نیز سازمان «هیومن رایتس واچ» به ارتکاب جرائم تبعیض نژادی رژیم صهیونیستی ضد مردم فلسطین اذعان کرده بود.
ارسال به دوستان
ادامه رایزنیها درباره دولت آینده عراق
رهبران چارچوب هیات هماهنگی گروههای شیعی عراق در نشستی که در منزل «حیدر العبادی» برگزار شد، آخرین روند تحولات سیاسی بویژه نشست حنانه و نتایج آن را مورد بحث و بررسی قرار دادند. یک منبع عراقی به ایرثنیوز اعلام کرد: در این نشست آنچه در حنانه میان «حلبوسی، الخنجر، بارزانی و صدر» گذشت و نتیجه این نشست در طرح برونرفت از بنبست سیاسی، مورد واکاوی قرار گرفت. یک منبع مطلع، جزئیاتی از نشست حنانه (دیدار «نچیروان بارزانی» رئیس اقلیم کردستان عراق و «محمد الحلبوسی» رئیس مجلس عراق با «مقتدا صدر» رهبر جریان صدر) را فاش کرد و آن را تلاشی از سوی شرکا برای حل اختلافات بین صدر و چارچوب هماهنگی دانست. به گزارش میدل ایستنیوز، این منبع به پایگاه خبری شفقنیوز گفت: بارزانی، الحلبوسی و الخنجر، چند پیشنهاد برای حل اختلافات بین طرفهای شیعی مطرح کردند اما مقتدا صدر همچنان بر عدم مشارکت نوری المالکی، رئیس ائتلاف دولت قانون پافشاری میکرد ولی از همکاری با سایر طرفهای سیاسی شیعی استقبال کرد. به گفته این منبع، صدر آمادگی خود را برای گفتوگو با همه طرفهای سیاسی شیعی جز مالکی و تشکیل فراکسیون اکثریت بدون ائتلاف دولت قانون اعلام کرد و گفت اکنون توپ در زمین «چارچوب هماهنگی» است. از سوی دیگر یکی از اعضای حاضر در نشست رهبران شیعی عراق در منزل العبادی تأکید کرد: شرکتکنندگان در نشست چارچوب هماهنگی شیعه از هر طرحی که منجر به حل بحران شود، استقبال کردند. این منبع افزود: پس از نشست حنانه، تماسهای تلفنی زیادی میان «عمار حکیم» و «محمد الحلبوسی» و «نچیروان بارزانی» و «هادی العامری» و برخی رهبران چارچوب هماهنگی برقرار شده است. در همین رابطه «شیروان الدوبردانی» نماینده حزب دموکرات کردستان عراق گفت: روزهای آتی شاهد دیدار میان چارچوب هماهنگی و جریان صدر خواهیم بود.
* استقبال رهبر ائتلاف «عزم» از طرح بارزانی
رهبر ائتلاف «عزم» عراق از پیشنهاد رهبر حزب دموکرات برای برگزاری دیدار میان رئیس اقلیم کردستان و رئیس مجلس عراق و رهبر جریان صدر به منظور گفتوگو درباره رفع موانع در پروسه سیاسی عراق استقبال کرد. بر اساس گزارش شبکه تلویزیونی «کردستان24»، پس از اعلام طرح سیاسی «مسعود بارزانی» رهبر حزب دموکرات کردستان برای برگزاری چنین نشستی به منظور رفع موانع در پروسه سیاسی عراق، «خمیس الخنجر» رهبر ائتلاف «عزم» به عنوان یکی از رهبران برجسته جریانهای سنی عراق، از آن استقبال کرد. خنجر طی پیامی توئیتری این طرح پیشنهادی بارزانی را اقدامی در راستای ثبات عراق و رفع آشوب و اغتشاش و پیروزی زبان گفتوگو و مذاکره دانست. وی همچنین گفت ائتلاف تحت رهبری وی بر پایبندی به گزینههای ملی تأکید میکند. خنجر تأکید کرد: هدف ما مشخص است و میخواهیم یک دولت اکثریت ملی توانمند تشکیل دهیم که بتواند حکومت را اداره و به مردم خدمت کند.
* طرح بارزانی چیست؟
یک منبع آگاه عراق در گفتوگو با «ارمنیوز» به ماهیت طرح بارزانی پرداخت و گفت: حزب دموکرات کردستان عراق به مقتدا صدر پیشنهاد واگذاری پست معاون رئیسجمهور به المالکی همراه با دادن برخی مناصب دیگر به چارچوب هماهنگی را خواهد داد و این با هدف خروج از بنبست سیاسی کنونی و حرکت به سوی تشکیل دولت جدید عراق است. این منبع که نامش را فاش نکرد، در ادامه افزود: روح طرح جدید با هدف از سرگیری رایزنیهای مربوط به تشکیل کابینه و راضی کردن چارچوب هماهنگی گروههای شیعی برای مشارکت در دولت است، حتی اگر به شکل پروتکلی و مشارکت غیرفعال باشد اما مهم این است که هیچ طرفی از روند تشکیل کابینه کنار زده نشود.
ارسال به دوستان
نخستوزیر کانادا ناآرامیهای این کشور را محکوم کرد
جاستین ترودو، نخستوزیر کانادا ناآرامیهای اخیر در این کشور را که در اعتراض به محدودیتها و واکسیناسیون اجباری کرونا رخ داده است، محکوم و بر لزوم خاتمه آن تاکید کرد. شبکه خبری «سیانان» گزارش داد: جمعی از شهروندان کانادایی و رانندگان کامیون در اعتراض به اجبار واکسن کامل کرونا دست به اعتراض زدند که این مساله نهتنها باعث مسدود شدن بخشی از مرز بین ۲ کشور آمریکا و کانادا شد، بلکه در داخل کانادا زیان این اعتراضها صدها هزار دلار برآورد شده است. «سیانان» ادامه داد: رانندگان کامیون نسبت به دستورالعمل جدید کرونایی از سوی دولت کانادا دست به اعتراض زدند؛ بنا بر دستورالعمل جدید، رانندگان کامیون که از آمریکا قصد ورود به خاک کانادا را دارند، باید کارت واکسیناسیون کامل کرونا داشته باشند یا در قرنطینه کرونایی برای دریافت جواب آزمایش عدم ابتلا به کرونا به سر برند.
* تجمع رانندگان کامیون در پایتخت کانادا
«سیانان» افزود: رانندگان کامیونها میگویند به این اعتراض تا برداشته شدن دستورالعمل واکسیناسیون ادامه خواهند داد.
دستورالعمل واکسیناسیون کامل کرونا در ماه ژانویه از سوی دولتهای کانادا و آمریکا وضع شد. این رسانه آمریکایی در ادامه نوشت: اعتراض رانندگان کامیون حتی باعث اختلال یا بسته شدن بخشی از مرزهای بین ۲ کشور آمریکا و کانادا شده است و در این میان رانندگان کامیون برای ادامه اعتراضهای خود به اتاوا روانه شدند. بنا بر این گزارش، برخی شهروندان کانادایی به این شبکه خبری گفتهاند زدن واکسن به عنوان یک مساله درمانی نباید یک اجبار باشد و یک انتخاب برای هر فرد است. «جیم واتسون» شهردار اتاوا در این باره به «سیانان» گفت: این اعتراض از سوی گروهی اندک رخ داده که تصور میکنند میتوانند پایتخت کانادا را به تعطیلی بکشانند یا دولت را تحت تاثیر قرار دهند اما چنین رفتاری در این جامعه نامعقول است. سیانان گزارش داد: تاکنون معترضان و نیروهای پلیس برخورد شدیدی با یکدیگر نداشتهاند اما شاهد نافرمانیهای مدنی و نمایان شدن نمادهای تند فاشیستی در کانادا هستیم.
«سیانان» در ادامه گزارش نوشت: جاستین ترودو که وی و خانوادهاش به کرونا مبتلا شدهاند، نسبت به این اعتراض واکنش نشان داده و آن را محکوم کرد. وی نسبت به ناآرامیهای رخ داده ابراز تعجب کرد. بنا بر این گزارش، نخستوزیر کانادا در بیانیهای که خود آن را قرائت کرد، خطاب به کاناداییها گفت: در این کشور جایی برای تهدید، خشونت و انزجار وجود ندارد، بنابراین در پاسخ به افرادی که دست به چنین رفتاری در این کشور زدهاند، میگویم لازم است این اعمال متوقف شود.
«سیانان» گزارش داد: با این وجود انتظار میرود این اعتراضها طی روزهای آتی ادامه یابد و مقامات کانادایی برآورد میکنند هزینهای که بابت این ناآرامیها به بار آمده و برای نیروهای پلیس هزینهبر است، روزانه حدود ۸۰۰ هزار دلار باشد. بنا بر دادههای تارنمای اطلاعرسانی «وردمترز دات اینفو»، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در کانادا به بیش از ۳ میلیون نفر رسیده که از این تعداد ۳۳ هزار نفر جان باختهاند، این در حالی است که طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۳ هزار مورد جدید ابتلا به «کووید-۱۹» در این کشور به ثبت رسید و در همین مدت ۱۵۱ نفر نیز بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند.
ارسال به دوستان
دور دنیا
نمای آشنای دیدار پوتین و اوربان در کرملین
دیروز «ولادیمیر پوتین» رئیسجمهور روسیه با «ویکتوریا اوربان» نخستوزیر مجارستان دیدار کرد. این دیدار در اتاق آبی کاخ کرملین مسکو و با تشریفاتی مشابه دیدار رئیسجمهور اسلامی ایران با همتای روس خود انجام شد.
به گزارش خبرگزاری ریانووستی، ۲ طرف بر سر میز تشریفات معروف در دفتر کار پوتین نشستند و درباره اهمیت نقش انرژی در همکاری میان روسیه و مجارستان و همچنین مسائل امنیتی اروپا و بحرانهای منطقه رایزنی کردند.
***
حمله موشکی ارتش یمن به اتاق عملیات امارات
سخنگوی نیروهای مسلح یمن صبح سهشنبه از حمله موشکی به اتاق عملیات امارات و مزدوران این کشور در جنوب یمن خبر داد. سرتیپ «یحیی سریع» اعلام کرد: «به لطف خداوند، یگان موشکی شامگاه دیروز (دوشنبه) توانست اتاق عملیات میدانی دشمن - امارات- و مزدوران آن در شهر عسیلان واقع در استان شبوه را با یک موشک بالستیک هدف قرار دهد که موشک دقیقا با هدف برخورد داشت و در پی آن، شمار زیادی از جمله عدهای اماراتی کشته و مجروح شدند». یحیی سریع در ادامه اضافه کرد که نبردها در استان شبوه از این اتاق عملیات مدیریت میشده است. ارتش یمن طی هفتههای گذشته از ۳ حمله موشکی و پهپادی به عمق خاک امارات خبر داده است. حملات ارتش یمن پس از آن علیه امارات عربی متحده از سر گرفته شد که «محمد البخیتی» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در گفتوگو با شبکه «العربی» خبر داد: «معاملهای میان عربستان سعودی و امارات وجود دارد که به موجب آن، عربستان سعودی تمام استانهای جنوبی یمن از جمله شبوه را به امارات تحویل میدهد و به ازای آن، امارات تمام ظرفیتهای نظامی خود را همچون گذشته [در یمن] به کار خواهد گرفت».
***
سامانه پستی اسرائیل به طور کامل هک شد
تمام قفسههای پستی شرکت E-Post رژیم صهیونیستی که کالاهای گوناگون مشتریان را در خود جا میداده است، هک شدند. طبق تصاویر منتشر شده در اکانت فیسبوکی «کوبی سامبورسکی»، کارآفرین مطرح حوزه آیتی و سرمایهگذار اسرائیلی، تمام قفسههای پستی شرکت E-Post رژیم صهیونیستی که کالاهای گوناگون مشتریان را در خود جا میداده است با نزدیک شدن کاربران به مراکز تحویل کالا، باز شده و در صفحه این سامانه با پیغامی مبنی بر اینکه «شما هک شدهاید، مرگ بر اسرائیل» روبهرو میشوند. در همین راستا «آمیتای زیو» پزشک مطرح اسرائیلی که بیشتر بر مسائل آرامش روانی و مشکلات درمانی بیماران پژوهش میکند در واکنش به هک گسترده سامانه E-post اسرائیل، در اکانت توئیتر خود تأکید کرد در صورت صحت این مطلب میتوان گفت آرامش روانی شهروندان اسرائیل به خطر افتاده: «لحظهای را تصور کن که کالایی گرانقیمت سفارش دادهای و برای تحویل آن به قفسه خود مراجعه میکنی و میبینی تمام قفسهها باز است و احتمال زیاد کالای تو در معرض خطر قرار گرفته است، واقعا وحشتناک است».
***
نیم میلیون آمریکایی در 24 ساعت به کرونا مبتلا شدند
با تسریع شیوع سویه «اُمیکرون» در ایالات متحده آمریکا، آمار و ارقام دانشگاه «جان هاپکینز» نیز نشان میدهد آمار روزانه مبتلایان به ویروس کرونا و قربانیان این ویروس در سراسر آمریکا به طرز چشمگیری روند صعودی در پیش گرفته است. طبق جدیدترین آمار و ارقام دانشگاه جان هاپکینز، در ۲۴ ساعت گذشته دستکم ۴۹۳ هزار و ۴۱ نفر در سراسر آمریکا به ویروس کرونا مبتلا شدند. این آمار مجموع مبتلایان به کروناویروس در سراسر ایالات متحده را به ۷۴ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۵۰نفر رساند. این آمار و ارقام همچنین نشان میدهد در شبانه روز گذشته، دستکم ۲ هزار و ۳۷۶ نفر در سراسر آمریکا بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند و مجموع قربانیان این ویروس در آمریکا به ۸۸۶ هزار و ۶۹۱ نفر افزایش یافت.
***
پدر انقلابهای رنگی خواهان تغییر نظام چین شد
«جورج سوروس» میلیاردر آمریکایی و رئیس هیاتمدیره موسسه «جامعه باز» که در جریان ناآرامیهای پس از انتخابات سال ۸۸ در ایران، برای تغییر نظام جمهوری اسلامی تلاش زیادی کرد، هماکنون خواهان تغییر نظام چین شده است. شبکه روسی «راشاتودی» در این باره گزارش کرد سوروس در جریان سخنرانی در مؤسسه محافظهکار «هوور» خواهان جایگزینی «شی جینپینگ» رئیسجمهور چین شد و المپیک آتی زمستانی ۲۰۲۲ پکن را با المپیک ۱۹۳۶ در آلمان نازی مقایسه کرد. سوروس که به عنوان پدر انقلابهای رنگی معروف است، در سخنرانی خود از چین به عنوان «قدرتمندترین دولت استبدادی جهان و بزرگترین تهدیدی که جوامع باز امروز با آن مواجه هستند» یاد کرد و مدعی شد: «چین همچون آلمان در سال 1936 تلاش خواهد کرد از منظره بازیهای المپیک زمستانی آتی پکن برای کسب پیروزی تبلیغاتی برای سیستم کنترلهای سختگیرانهاش استفاده کند».
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|