|
افزایش سقف اعتبار کارت بلیت سالمندان به ۲۰۰ هزار تومان
اعضای شورای شهر تهران استفساریه شهردار تهران درباره مصوبه دستورالعمل چگونگی ارائه خدمات و تسهیلات به سالمندان و نظام یکپارچه بلیت الکترونیک حملونقل عمومی شهر تهران را بررسی کردند. میثم مظفر، عضو کمیسیون بودجه گفت: افزایش سقف اعتبار کارت بلیت سالمندان از ۱۵۰ هزار تومان به ۲۰۰ هزار تومان تایید شد و ارائه خدمات به سالمندان از طریق سیستم یکپارچه بلیت الکترونیک خواهد بود.
ارسال به دوستان
آموزش مجازی جایگزین مناسبی برای آموزش حضوری دانشآموزان نیست اما شروع کلاسهای حضوری بلافاصله پس از سفرهای نوروزی نگرانیها را درباره وقوع پیک هفتم کرونا افزایش داده است
علم بهتر است یا سلامتی؟!
مهدی جابری: آموزش مجازی قطعا نمیتواند جایگزین مناسبی برای آموزش حضوری در مدرسه باشد اما بازگشایی ناگهانی مدارس، آن هم بلافاصله بعد از سفرهای نوروزی موجب نگرانی خانوادهها شده است.
به گزارش «وطنامروز»، خبر بازگشایی مدارس و ازسرگیری آموزشهای حضوری در نیمه تعطیلات نوروزی توسط مقامات آموزشوپرورش اعلام شد و والدین را بر سر یک دوراهی سخت در تصمیمگیری قرار داد. عدهای بنا به شرایط شغلی خود، از این خبر استقبال کردند و عدهای به خاطر نگرانی از مشخص نبودن رفتار کرونا، به مخالفت با آموزش حضوری پرداختند.
در این باره یکی از والدین که فرزند کلاس سومی او در یکی از مدارس منطقه 14 تهران مشغول به تحصیل است، میگوید: چند روز قبل تعدادی تصویر از مجهز شدن مدرسه به مواد ضدعفونی و همچنین شستوشوی فضاهای مدرسه در کانال اولیا و مربیان منتشر شد که حاوی مطالبی درباره برنامهریزی برای رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی بود اما در این دو روز که فرزندم به مدرسه رفته، هیچ خبری از رعایت اصول بهداشتی نیست.
وی افزود: خودم شاهد بودم که تعدادی از بچهها بدون ماسک به یکدیگر نزدیک شدند و حتی همدیگر را بوسیدند! از طرفی هیچ اطلاعرسانیای به دانشآموزان درباره محل قرارگیری مواد ضدعفونیکننده نشده است و به نظر میرسد این امکان فقط به صورت محدود در دسترس کادر مدرسه قرار دارد.
* چه اصرار و عجلهای بود؟!
اعلام سریع و فوری خبر بازگشایی مدارس و آغاز آموزشهای حضوری، برای بسیاری از والدین عجیب است و از نظر آنها آموزشوپرورش باید چند روز صبر میکرد تا شرایط کرونایی بعد از سفرهای نوروزی مشخص و پایدار شود تا بتواند تصمیم قانعکنندهای بگیرد.
یکی دیگر از والدین در این باره اظهار میدارد: فرزند من فقط 8 سال دارد و قطعا بچههایی که در این سن و حتی سنین بالاتر هستند، نمیتوانند به تنهایی از خودشان در برابر کرونا محافظت کنند. سوال من این است: آیا آموزشوپرورش چنین قدرتی دارد که در هر کلاس درس، یک ناظر ویژه برای رعایت اصول بهداشتی قرار دهد؟ بسیار بعید میدانم که چنین امکانی را داشته باشند.
وی ادامه میدهد: واقعا نمیدانم چه اصراری بود بلافاصله بعد از پایان تعطیلات نوروزی، آموزش حضوری آغاز شود. هنوز معلوم نیست گردش کرونا با توجه به این سفرها چگونه خواهد بود. بهتر بود آقایان ۲ هفته صبر میکردند و بعد با توجه به شرایط واقعی، یک تصمیم منطقی و درست میگرفتند.
* آغاز همزمان مدرسه و ماه مبارک رمضان
دانشآموزان و والدین آنها بلافاصله پس از پایان تعطیلات نوروز در فکر استقبال از ماه مبارک رمضان بودند که ناگهان با یک مانع و اتفاق جدید به نام آموزش حضوری مواجه شدند.
مشاهدات میدانی خبرنگار ما و گفتوگو با برخی والدین نشان میدهد ترکیب شدن این ۳ موضوع (پایان سفرهای نوروزی، آغاز ماه مبارک رمضان و بازگشایی مدارس) یک معضل و دغدغه جدی و اساسی برای خانوادهها ایجاد کرده است.
پدر یک دانشآموز میگوید: در این شرایط، یک نفر به ما بگوید چه ساعتی برای خوردن سحری بیدار شویم، چه ساعتی دوباره بخوابیم و چه موقع برای رساندن بچهها به مدرسه اقدام کنیم؟ من ساعت 4:30 برای سحری بیدار میشوم. بعد از اذان نیاز به خواب مجدد دارم که برای کار اداری آماده شوم اما آماده کردن صبحانه برای فرزند کلاس دوم و رساندن او به مدرسه تبدیل به یک مشکل جدید و خیلی مهم برای من شده است! بعد از آن هم باید بلافاصله به محل کارم بروم.
* استقبال مادران شاغل
مادری که فرزند کلاس چهارمی خود را ساعت 7:30 صبح به مدرسه واقع در منطقه 13 تهران آورده است، به «وطنامروز» میگوید: والدین شاغل از حضوری شدن آموزشها استقبال میکنند البته به این شرط که دوباره بحثی از آموزش مجازی به میان نیاید. چون در این ۲ سال گذشته بلاتکلیفی بچهها، حضور دائم آنها در خانه و همچنین ایفای نقش معلم توسط والدین، باعث ایجاد مشکلاتی برای مادران شاغل شده بود.
این مادر شاغل میافزاید: یک مشکل اصلی در این میان، نبود امکانات سرویس مدرسه است که امیدوارم فکر اساسی برای آن شود. چون رفتوآمد بدون سرویس نیز یک مانع و مشکل جدی برای مادران شاغل است.
وی در پاسخ به سوالی درباره چگونگی رعایت شدن اصول بهداشتی در مدرسه فرزندش اظهار داشت: کادر مدرسه به ما گفتهاند حواسشان به شرایط هست و ما هم به آنها اعتماد میکنیم.
* آموزش مجازی ممنوع و تعطیل است
یکی از نکات عجیب در چند روز اخیر، حذف کامل آموزش مجازی توسط معلمان است و هرچند شبکه شاد را باید یک دستاورد مهم و ارزشمند در نظام آموزشی کشور دانست اما مخالفت جدی با آن در این روزها جای تأمل دارد.
یکی از مدیران مدارس در خیابان پیروزی تهران در این باره میگوید: به ما اعلام شده است به هیچوجه از شبکه شاد یا دیگر ابزار مجازی برای آموزش استفاده نکنیم تا دانشآموزان و والدین تشویق به آموزش حضوری شوند.
وی تصریح میکند: البته نظر شخصی من و بسیاری از معلمان این است که باید دستاوردهای شاد برای آموزش دانشآموزان حفظ شود و به نوعی باید به فکر استفاده مستمر از شبکه شاد در کنار آموزش حضوری باشیم اما با توجه به اینکه تعداد زیادی از والدین در برابر حضور فرزندان خود در مدرسه مقاومت و از این کار امتناع میکنند، فعلا چارهای جز تعطیل شدن شاد و آموزش مجازی نیست.
* قرار بود آموزشوپرورش با مردم شفاف باشد
مدل تصمیمگیری برای بازگشایی مدارس نه فقط با مخالفت والدین بلکه با انتقاد کارشناسان همراه شده است.
دکتر مسعود یونسیان، اپیدمیولوژیست و استاد دانشگاه علومپزشکی تهران در این باره گفته است: وقتی قبل از نوروز ۱۴۰۱ بحث بازگشایی یا عدم بازگشایی مدارس مطرح شد، در کمیته علمی ۲۲ بند تدوین و اعلام کردیم اگر قرار است مدارس باز شود، باید یکسری موارد لحاظ شود. نخستین موضوع این بود که مسؤولان آموزشوپرورش به طور شفاف با کارشناسان، مردم و انجمنهای اولیا و مربیان جلسه گذاشته و اعلام کنند موارد پروتکلهای بهداشتی اعم از تهویه، نحوه برگزاری کلاسها و دیگر اصول بهداشتی را به این صورت انجام داده و لحاظ کردهاند. وی معتقد است: البته اقداماتی انجام شد اما تصمیمات و اقدامات پشت درهای بسته بود و آنها را برای مردم بیان نکردهاند. در حالی که بیان این موارد منجر به اعتماد مردم و کاهش دغدغههای والدین میشد.
یونسیان اظهار میدارد: هر قدر مردم اعتماد کنند، بیشتر تمکین میکنند و کار پیش میرود. باید بدانیم که در نهایت این مردم هستند که باید اقدامات و دستورالعملها را اجرا کنند؛ هزار دستورالعمل و ابلاغیه هم ارائه شود، اگر پدر و مادری نگران سلامت فرزندشان باشند، در بدترین حالت که اخراج از مدرسه باشد حاضر نیستند فرزندشان را به مدرسه بفرستند.
ارسال به دوستان
ممنوعیت کِشت خشخاش در افغانستان و بیم از تغییر الگوی مصرف مواد مخدر
از سنتی به صنعتی!
مهدی زرین نام: با آنکه طالبان کشت خشخاش را در افغانستان ممنوع کرده است اما باید دید تبعات چنین دستوری چه خواهد بود، چرا که این احتمال وجود دارد که نهتنها این کشور به تولید سایر انواع مخدرها رو آورد بلکه الگوی مصرف نیز عوض شود. در چنین شرایطی علاوه بر آمادگی کامل برای جلوگیری از پیشرفت استفاده مواد مخدر صنعتی، باید تمهیدات لازم نیز اندیشیده شود. دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر در این باره گفت: ممنوعیت کشت، تولید و قاچاق انواع مواد مخدر در افغانستان باید شامل تمام مواد مخدر اعم از سنتی و صنعتی شود. اسکندر مؤمنی درباره اعلام ممنوعیت کشت، تولید و قاچاق انواع مواد مخدر در افغانستان توسط طالبان اظهار کرد: این تصمیم گرفته و اعلام شده اما باید ببینیم این سیاست اعلامی به یک سیاست اعمالی همانند 20 سال پیش تبدیل میشود یا خیر، در هر صورت جمهوری اسلامی ایران از هرگونه کاهش تولید و کشت مواد مخدر در افغانستان استقبال میکند و تمام رایزنیهای لازم را با مجامع بینالمللی در گذشته و حال انجام داده تا به موضوع کشت جایگزین، معیشت مردم و کاهش تولید مواد مخدر در افغانستان بپردازد. وی افزود: سال 2000 میلادی تولید مواد مخدر در افغانستان به زیر 200 تن و مساحت سطح زیر کشت نیز به حدود ۷ هزار هکتار رسیده بود که پس از حضور کشورهای ناتو و مشخصا آمریکاییها و با حمایت آنها در مدت کمتر از ۲ دهه تولید مواد مخدر در افغانستان بر اساس آمارهای سازمان ملل به بیش از 9 هزار تن رسید، در اینجا صحبت از درصد نبود و تولید مواد مخدر نزدیک به 50 برابر افزایش پیدا کرد و در حوزه مواد مخدر یک ویرانی عظیم در افغانستان برجا گذاشتند. وی با اشاره به مستندات موجود مبنی بر قاچاق مواد مخدر توسط آمریکاییها و هواپیماهای ناتو در کشور افغانستان بیان کرد: کشورهای ناتو و آمریکاییها به توسعه کشت مواد مخدر در این کشور دامن زدند، البته فقط موافقت و تشویق به کشت نداشتند بلکه با امکانات فنی، تکنولوژیک، ارائه بذرهای پربازده و اصلاح بذرها کمک کردند تا جایی که بیش از 90 درصد تریاک جهان در افغانستان تولید میشود. وی تصریح کرد: پیشسازها موادی هستند که به خودی خود غیرقانونی نیستند چون جنبه مصارف مختلف همچون صنایع شیمیایی و رنگسازی دارند اما پایه اصلی تولید مواد مخدری همچون هروئین و شیشه هستند که بویژه از اروپا راهی افغانستان و در این کشور تبدیل به مواد مخدر صنعتی شده و به کشورهای اروپایی بازگردانده میشود. وی با تأکید بر اینکه ممنوعیت کشت، تولید و قاچاق انواع مواد مخدر در افغانستان باید شامل تمام مواد مخدر اعم از سنتی و صنعتی شود، متذکر شد: تولید مواد مخدر صنعتی نیاز به دانش پیشرفته و فناوریهای نوین دارد که آمریکاییها آن را در اختیارشان قرار دادند و این موضوع گسترش پیدا کرده است، نباید صرفا به سطح زیر کشت توجه کرد. مؤمنی خاطرنشان کرد: به یک موضوع در داخل کشور باید بسیار توجه کنیم و آن تغییر الگوی مصرف است، یعنی الگوی مصرف از مواد مخدر سنتی به صنعتی انتقال و افزایش پیدا نکند که در این رابطه تصمیماتی گرفته و وظایفی برای وزارتخانههای مختلف همچون بهداشت بهمنظور، آگاهیبخشی به خانوادهها و پیشگیری از این موضوع تدوین شد تا در مقابل این پدیده چگونه برخورد کنیم. وی ادامه داد: همچنین بحث سطح زیر کشت مواد مخدر مطرح شد و اینکه با توجه به تغییر قیمتها به سمت تولید مواد مخدر نروند؛ یعنی مراقبتهای لازم توسط دستگاههای مقابلهای، فرهنگی و قضایی صورت گرفته و ما با راهبرد مشخص و دید باز در حال حرکت به جلو هستیم. ارسال به دوستان
39 نفر دیگر از هموطنان بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند
افزایش 1100 نفری مبتلایان کرونا در روز
تعداد مبتلایان جدید کرونا که در 24 ساعت منتهی به 16 فروردینماه شناسایی شدند در مقایسه با روز قبل از آن، حدود 1100 نفر افزایش داشت اما شمار فوتیها 14 نفر کاهش یافت.
مطابق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، در شبانهروز منتهی به 16 فروردینماه ۱۴۰۱ براساس معیارهای قطعی تشخیصی ۴ هزار و ۶۱۵ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و 477 نفر از آنها بستری شدند. بر این اساس، مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۷ میلیون و ۱۷۵ هزار و ۷۸۰ نفر رسید.
همچنین در طول این 24 ساعت، متاسفانه ۳۹ بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۰ هزار و ۴۰۷ نفر رسید.
از سویی خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون و ۸۹۵ هزار و ۹۶۱ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
این در حالی است که هزار و ۴۴۰ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
همچنین تاکنون ۴۹ میلیون و ۷۱۷ هزار و ۸۴۷ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است.
در حال حاضر 36 شهرستان در وضعیت قرمز، 59 شهرستان در وضعیت نارنجی، 295 شهرستان در وضعیت زرد و 58 شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
درباره آخرین آمار رسمی واکسیناسیون نیز اعلام شده است: تاکنون ۶۳ میلیون و ۹۸۸ هزار و ۸۵۳ نفر دوز اول، ۵۶ میلیون و ۹۹۷ هزار و ۳۱۷ نفر دوز دوم و ۲۶ میلیون و ۳۶۷ هزار و ۵۱۲ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۴۷ میلیون و ۳۵۳ هزار و ۶۸۲ دوز رسیده است. همچنین در شبانهروز یادشده ۱۱۸ هزار و ۲۵۲ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
* بررسی سویههای جدید در قرارگاه ستاد ملی مقابله با کرونا
وزیر کشور در پایان جلسه قرارگاه ستاد ملی مقابله با کرونا در جمع خبرنگاران گفت: گزارشهای وزارت بهداشت سیز نزولی بیماری کرونا را نشان میدهد و گزارشی نیز درباره تذکر به اصناف، رانندگان و اعمال جریمهها در این حوزه ارائه شد.
احمد وحیدی با تاکید بر لزوم پرهیز از عادیانگاری نسبت به کرونا ویروس افزود: این بیماری همچنان وجود دارد و باید آن را جدی فرض کنیم. همچنین با توجه به بازگشایی مدارس، لازم است بار دیگر بر رعایت شیوهنامههای بهداشتی، استفاده از ماسک و تهویه فضاهای آموزشی تاکید کنیم.
وزیر کشور ادامه داد: در جلسه قرارگاه ستاد ملی مقابله با کرونا، سویههای جدیدی که در برخی کشورهای اروپایی مشاهده شدند مورد بررسی قرار گرفت، البته در حال حاضر برای ممنوعیت ورود از این کشورها به نتیجه نرسیدهایم. همچنین درباره موضوع بیماریابی باید اقداماتی انجام شود که مقرر شد وزارت بهداشت طرحها و اقدامات لازم را تبیین کند تا درباره آن تصمیمگیری شود.
وحیدی درباره لیست مورد پذیرش کشور عراق درباره واکسنهای تزریقی نیز گفت: تعداد قابل توجهی از مردم ما از واکسنهایی که در فهرست کشور عراق بوده همچون سینوفارم استفاده کردهاند. هنوز به ما به صورت رسمی لیستی اعلام نشده اما وزارت امور خارجه باید در این باره مذاکرات لازم را داشته باشد تا واکسنهای ایرانی در لیست مورد پذیرش کشور عراق قرار بگیرد.
ارسال به دوستان
حمایت بنیاد برکت از طرحهای دانشبنیان
بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام امسال از طرحها و شرکتهای دانشبنیان حمایت ویژه میکند.
به گزارش «وطنامروز»، مدیرعامل بنیاد برکت با اعلام این مطلب اظهار داشت: با توجه به نامگذاری سال 1401 به عنوان «سال تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین» از سوی رهبر معظم انقلاب، امسال به شکل ویژه حامی شرکتها و طرحهای دانشبنیان در سراسر کشور خواهیم بود و با عزم جدی و حمایتهای گستردهتر از تولید دانشبنیان، دانشمحور، نوآورانه و فناورانه پشتیبانی میکنیم.
به گفته محمد ترکمانه، شاخص اصلی حمایت از این واحدهای دانشبنیان، گسترش تولید و اشتغالزایی است.
وی ادامه داد: بنیاد برکت به همین منظور اقدام به همکاریهای گسترده با پارکهای علم و فنآوری و مراکز رشد در تمام استانهای کشور کرده و یک پل ارتباطی میان این پارکهای علم و فناوری ایجاد کرده است.
مدیرعامل بنیاد برکت یادآور شد: بنیاد برکت در راستای پیروی از تاکیدات و منویات مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از طرحهای دانشبنیان، اقدام به بهکارگیری تسهیلگران متخصص در حوزه دانشبنیان کرده است.
ترکمانه درباره اقدامات بنیاد برکت در حوزه دانشبنیان در گذشته بیان کرد: بنیاد تا پایان سال گذشته هزار و 100 طرح اشتغالزایی در حوزه دانشبنیان راهاندازی کرده است و فعالیت و سرمایهگذاری در این بخش برای ما اهمیت ویژهای دارد.
به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، عمده طرحهای دانشبنیان مورد حمایت این بنیاد مربوط به استانهای کمبرخوردار و محروم کشور است.
وی تصریح کرد: بنیاد برکت برای سال 1401 نیز با هدف افزایش تولید و اشتغالزایی، برنامههای ویژهای را برای حمایت و پشتیبانی از شرکتها و طرحهای دانشبنیان تدارک دیده است. همچنین بنیاد برکت از طرحهای دانشبنیانی که اشتغالزایی به دنبال داشته باشد حمایت ویژه خواهد داشت.
ارسال به دوستان
اخبار
نذر خون را به شبهای قدر موکول نکنید
مدیرعامل سازمان انتقال خون از افزایش ۲۳ درصدی ذخایر خون کشور در تعطیلات نوروز ۱۴۰۱ نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: مردم در ماه رمضان بتدریج برای اهدای خون مراجعه کنند و اهدای خون را فقط به شبهای قدر موکول نکنند. دکتر مصطفی جمالی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به وضعیت اهدای خون در تعطیلات نوروزی گفت: باید توجه کرد که با مراجعه مردم جهت اهدای خون، میانگین خونگیریمان در تعطیلات سال جدید خوب بود. وی با بیان اینکه کماکان در ماه رمضان به دلیل روزهداری مراجعه جهت اهدای خون کاهش مییابد، ادامه داد: با اینکه وضعیت ذخایر خون قابل قبول است و نگرانیمان کم شده اما لازمه حفظ وضع موجود، این است که اهداکنندگان همچنان جهت اهدای خون مراجعه کرده و از اهدای خون حمایت کنند. مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران با اشاره به برنامه نذر خون در ماه مبارک رمضان گفت: هر نفر با اهدای خون میتواند جان ۳ نفر را نجات دهد و چه نذری از این بهتر. مراکز ما از 8 صبح تا ۱۱ الی ۱۲ شب فعال هستند.
***
معاون وزیر بهداشت اعلام کرد
اقدام ویژه ایران برای مقابله با سرخک
معاون بهداشت وزارت بهداشت با ابراز نگرانی از گزارش مواردی از سرخک در برخی استانها و ابتلای ۱۶۴ نفر به این بیماری تاکید کرد: هر کس روند واکسیناسیون MMR را تکمیل نکرده، حتما به مراکز بهداشت در سراسر کشور مراجعه کند. دکتر کمال حیدری در حاشیه اجلاس روسای دانشگاههای علوم پزشکی کشور که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، درباره شیوع سرخک در کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران در سال گذشته موفق به اخذ گواهی حذف سرخک از سازمان جهانی بهداشت شد اما متاسفانه همزمان با این رویداد، در کشور همسایهمان افغانستان بیماری سرخک شایع شد و از طرفی با توجه به مسائل سیاسی کشور افغانستان و مهاجرت عده زیادی از شهروندان افغانستانی به کشورمان و پراکندگی آنها در نقاط و شهرهای مختلف، برای ما دغدغه ایجاد کرده است، زیرا در استانهای مختلف مواردی از این بیماری گزارش شد و به دلیل حساسیتی که درباره این بیماری وجود دارد به طور ویژه به آن پرداختیم. وی افزود: در این راستا، به تمام دانشگاههای علوم پزشکی هشدار دادیم که در جهت مقابله با این موضوع که تهدیدکننده موفقیتمان در عرصه ریشهکنی سرخک در کشورمان است، اقدامات لازم را انجام داده و در زمینه تکمیل واکسیناسیون اتباع غیرایرانی حتما برنامهریزی کنند.
***
کاهش دما در تهران و احتمال وقوع رگبار و رعد و برق
بر اساس بررسی دادهها و نقشههای پیشیابی هواشناسی، وضعیت جوی استان تهران طی 5 روز آینده کمی ابری گاهی نیمه ابری و گاهی رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید تا خیلی شدید پیشبینی میشود. بر اساس بررسی دادهها و نقشههای پیشیابی هواشناسی وضعیت جوی استان تهران طی 5 روز آینده کمی ابری، گاهی نیمه ابری همراه با وزش باد و در برخی مناطق بویژه بخشهای جنوبی استان گاهی همراه با وزش باد شدید پیشبینی میشود. در ساعات عصر و شب روزهای پنجشنبه و شنبه (۱۸ و ۲۰ فروردین) گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید تا خیلی شدید موقتی با احتمال گردوخاک و در مناطق مستعد با بارش تگرگ مورد انتظار است. همچنین آسمان تهران (۱۷ فروردین) صاف تا کمی ابری همراه با وزش باد و گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۷ درجه سانتیگراد و طی پنجشنبه (۱۸ فروردین) نیمهابری و از بعد از ظهر بتدریج ابری و گاهی رگبار و رعد و برق با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۸ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
***
جذب نیروی «امریه» توسط وزارت کار و رفاه اجتماعی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با توجه به ظرفیت ایجاد شده در اصل ۱۴۷ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، در نظر دارد از توان علمی و تخصصی فارغالتحصیلان دانشگاهی در قالب جذب نیروهای امریه (کارکنان وظیفه) جهت ارائه خدمات در حوزههای اجتماعی، اقتصادی، کارآفرینی و رفاه در مراکز استانها و مناطق محروم و کمتر توسعهیافته کشور استفاده کند. بنا بر اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در این راستا اداره کل توسعه منابع انسانی این وزارتخانه با همکاری ادارات کل اجرایی در استانها در سال ۱۴۰۱ اقدام به جذب و بهکارگیری تعدادی نیروی متخصص، نخبه و متعهد با مدرک تحصیلی دکترا، فوق لیسانس و لیسانس جهت اعزام 01/۰۴/1401 کرده است. متقاضیان امریه سربازی میتوانند تا 15/۰۲/1401 با مراجعه به سامانه مردمیار (تعاونیار قدیم) این وزارتخانه به آدرس اینترنتی taavonyar.mcls.gov.ir از شرایط پذیرش و جذب در ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استانها اطلاع یافته و ثبتنام کنند.
***
آغاز پویش ختم سوره «یس» برای آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد
همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، همراه اول از آغاز پویش خیرخواهانه ختم سوره «یس» برای مشارکت تمام مشترکان تلفن همراه کشور خبر داد. در این پویش مردمی، مشترکان تلفن همراه میتوانند به صورت رایگان با شماره «۹۹۹۸» تماس گرفته و در ثواب ختم سوره «یس» سهیم شوند. همراه اول اعلام کرده در راستای مسؤولیت اجتماعی خود متناسب با تعداد ختم سوره «یس» نسبت به اختصاص منابع مالی لازم برای آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد (بویژه بانوان سرپرست خانوار) اقدام میکند. همچنین همراه اول برای تشویق مشترکان تلفن همراه به مشارکت هر چه بیشتر در این پویش، چند کمک هزینه سفر به مشهد مقدس را درنظر گرفته که در پایان ماه مبارک رمضان در بین شرکتکنندگان در پویش، قرعهکشی خواهد شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|