|
افزایش ۴۰ درصدی حقوق کارمندان شهرداری تهران
سخنگوی شهرداری تهران از دستور زاکانی برای پرداخت حقوق اردیبهشت کارمندان شهرداری و شرکتها و سازمانهای تابعه با افزایش۴۰ درصدی خبر داد. عبدالمطهر محمدخانی، سخنگوی شهرداری تهران در صفحه شخصی خود نوشت: پس از بررسیهای انجامشده به دستور شهردار تهران، حقوق اردیبهشتماه کارکنان قراردادی شهرداری تهران و همچنین سازمانها و شرکتهای تابعه تا تعیین تکلیف قطعی از سوی مجاری قانونی، با افزایش ۴۰ درصدی پرداخت خواهد شد.
ارسال به دوستان
آلودگی هوا در پی ورود ریزگردها ادارات و مدارس برخی استانها را تعطیل کرد
غرق در غبار
رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس در گفتوگو با «وطن امروز»: فرماندهی قوی برای حل معضل آلودگی هوا وجود ندارد
اسدالله خسروی: هجوم ریزگردها از مرزهای جنوب و غرب کشور دیروز هوای اغلب استانها را غبارآلود کرد به شکلی که در چند استان کار به تعطیلی مدارس و ادارات کشید تا عملکرد نهادهای مربوط را در قبال رفع معضل آلودگی هوا زیر سوال ببرد. به گزارش «وطنامروز»، گرد و غبار شدید بویژه در استانهای مرزی غرب و جنوب کشور شعاع دید را تا چند متر کاهش داد و موجب شد خیلیها برای حفظ سلامت خود خانهنشین شوند. دامنه ریزگردها به استانهای جنوبی و غربی محدود نماند و اغلب استانهای کشور را در برگرفت به طوری که میانگین کیفیت هوای پایتخت دیروز در ساعات ابتدایی با عبور از عدد 400 تهران را در شرایط قرمز آلودگی قرار داد. به دنبال ورود گرد و غبار به پایتخت، شرایط آلودگی هوا عصر روز دوشنبه نمایان شد، از این رو کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران با تشکیل جلسهای شبانه و با توجه به اینکه شاخص کیفیت هوا عدد ۲۶۳ را نشان میداد و در شرایط بسیار ناسالم قرار داشت، سهشنبه ۲۷ اردیبهشت ادارات، دانشگاهها و مدارس استان تهران در همه مقاطع را تعطیل اعلام کرد. هر چند اواسط دیروز از شدت آلودگی تا حدودی کاسته شد اما 25 منطقه تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا قرار گرفت و طبق پیشبینیها احتمال غبارآلود بودن هوا در این کلانشهر طی روز چهارشنبه (امروز) نیز دور از انتظار نیست. بر اساس بررسی دادهها و نقشههای پیشیابی هواشناسی، وضعیت جوی استان تهران طی 5 روز آینده آسمانی صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد نسبتا شدید تا شدید و احتمال خیزش موقتی گرد و خاک پیشبینی میشود با این وجود چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت با نفوذ و گسترش گرد و غبار انتقالی غربی، گاهی کاهش دید و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است. طبق توصیه کارشناسان، در چنین شرایط آب و هوایی افراد مبتلا به بیماریهای قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان باید از فعالیتهای طولانی یا سنگین خارج از منزل خودداری کنند و سایر افراد نیز باید فعالیتهای طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند. رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت تاکید کرد: گروههای حساس در این شرایط از خروج از منزل خودداری کنند. دکتر عباس شاهسونی با اشاره به شرایط خطرناک آلودگی هوا در برخی استانها -از جمله پایتخت- گفت: به علت ورود توفان گرد و غبار به تهران و شهرهای غرب و جنوب کشور، افرادی شامل سالمندان، بیماران قلبی- عروقی، کودکان، زنان باردار و... جزو گروههای حساس به شمار میروند و باید شرایط احتیاط را رعایت کنند. وی تاکید کرد: در صورت لزوم به حضور در فضای باز حتما از ماسک مناسب استفاده کنند. شاهسونی بیان کرد: وجود چنین شرایط جوی سبب افزایش بیماریهای قلبی، ریوی و مرگ زودرس در بیماران قلبی و سالمندان میشود و همچنین افزایش علائم تنفسی در کل جمعیت نیز اتفاق خواهد افتاد. وی تاکید کرد: کیفیت هوا به گونهای است که اخطاری جدی برای سلامت انسانهاست. باید بدانیم که تمام افراد جامعه تحت تاثیر آثار این آلودگی هوا خواهند بود. گفتنی است شاخص کیفیت هوا (AQI) به ۵ دسته اصلی تقسیمبندی میشود. بر اساس این تقسیمبندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا «پاک»، از ۵۱ تا ۱۰۰ «قابل قبول(سالم) یا متوسط»، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ «ناسالم برای گروههای حساس»، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ «ناسالم برای همه گروهها»، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ «بسیار ناسالم» و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا «خطرناک» است. بنا بر این گزارش، از ابتدای سال جاری تاکنون تهران 41 روز هوای قابل قبول، 11 روز هوای ناسالم برای گروههای حساس، 2 روز هوای ناسالم برای همه گروهها، یک روز هوای خطرناک و تنها 2 روز هوای پاک داشته است.
* کمکاری دستگاههای اجرایی برای حل معضل آلودگی هوا
رئیس فراکسیون محیطزیست مجلس با انتقاد از عملکرد دستگاهها و نهادهای مرتبط برای حل مشکل آلودگی هوا بویژه چارهاندیشی در مهار ریزگرها گفت: نهادهای مرتبط و دستگاههای متولی متاسفانه برنامهریزی کارشناسانه و تدبیر لازم را برای حل این پدیده ندارند و به جای اقدامات جدی و راهکارهای اصولی هر کدام توپ ناکارآمدیهای خود را به زمین دیگری میاندازند.
سمیه رفیعی در گفتوگو با «وطنامروز» اظهار داشت: مجلس بویژه فراکسیون بهداشت با برگزاری جلسات متعدد و ارائه راهکارهای اصولی و کارشناسانه، سفت و سخت پیگیر رفع مشکل آلودگی هوا نه فقط در تهران بلکه در کشور است اما دستگاههای اجرایی نسبت به حل این موضوع تعلل میکنند و نسبت به ارائه راهکارهای کارشناسانه در این زمینه توجه خاصی ندارند. وی با بیان اینکه واقعیت این است که در بحث مدیریت آلودگی هوا و رفع چالش ریزگردها مدیریت کارا، منسجم و واحدی وجود ندارد، گفت: بنده به عنوان نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و کارشناس محیطزیست اعلام آمادگی کردهام که در صداوسیما با مدیران اجرایی در زمینه چگونگی رفع آلودگی هوا مناظره کنم، چرا که بارها با مدیران دستگاههای دولتی و نهادهای مرتبط راجع به حل معضل آلودگی هوا صحبت شده اما در عمل هیچ اقدام اجرایی موثری انجام نشده است.
رفیعی خاطرنشان کرد: رفع معضل آلودگی هوا به عنوان پدیدهای بحرانزا نیازمند فرماندهی قوی است اما متاسفانه حتی در بحث تامین تجهیزات زیرساختی و بودجه مورد نیاز برای رفع این معضل با مشکلات جدی مواجهیم به طوری که حتی در موضوع اطلاعرسانی نسبت به اقدامات پیشگیرانه و آموزشهای لازم در این زمینه بسیار ضعیف هستیم.
رئیس فراکسیون محیطزیست مجلس افزود: اخیرا با جلسهای که با سازمانها و دستگاههای مرتبط با آلودگی هوا برگزار شد، قرار بر این بود که هر کدام از آنها راهکارهای لازم را برای حل این مشکل به مجلس ارائه دهند اما کمتوجهی این دستگاهها به این موضوع طوری بود که گزارش عملکردی که به مجلس ارائه دادند همان راهکارهایی بود که مجلس بر آن تاکید کرده بود؛ بدون اینکه این دستگاهها از خود ابتکار عملی و اقدام کارشناسانه موثری داشته باشند.
رفیعی به شرایط نامساعد آلودگی هوا در پی ورود ریزگردها به پایتخت و اغلب استانهای مرزی جنوب و غرب کشور اشاره کرد و اظهار داشت: اکنون که در اردیبهشت با این معضل مواجهیم معلوم نیست در تیر و مرداد وضعیت هوا در کشور به دلیل هجوم ریزگردها چطور باشد. ریزگردهایی که نفس مردم را به شماره انداخته و طبق گفته کارشناسان بهداشت آغشته به انواع ویروس و باکتری و امراض است که با خود بیماری میآورند.
***
هشدار هواشناسی نسبت به وزش باد شدید، گردوخا و کاهش کیفیت هوا
سازمان هواشناسی کشور نسبت به وزش باد شدید، گردوخاک همراه با کاهش کیفیت هوا در برخی استانهای کشور هشدار داد. این سازمان با صدور هشدار نارنجی، نسبت به وزش باد شدید، گردوخاک همراه با کاهش کیفیت هوا طی امروز 28 شهریور هشدار داد. بنا بر اعلام سازمان هواشناسی کشور، تداوم شاخص آلودگی در حد ناسالم (در استانهای مرزی در حد بسیار ناسالم)، کاهش شعاع دید، اختلال در تردد، شکستن درختان فرسوده، آسیب به سازههای موقت و احتمال تاخیر در پرواز اثرات این مخاطره است و در همین راستا اجتناب از قرار گرفتن در فضای باز برای تمام گروهها، استحکام سازههای موقت مانند تابلوهای تبلیغاتی و...، عدم پارک خودرو در کنار درختان فرسوده و ساختمانهای نیمهکاره توصیه میشود. در هشدار نارنجی رنگ سازمان هواشناسی پیشبینی میشود پدیدهای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارتهای احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آمادهباش دستگاههای مسؤول برای مقابله با یک پدیده خسارتزا صادر میشود. سازمان هواشناسی همچنین مجدد با صدور هشدار زرد رنگ از تداوم وزش باد و گردوخاک، افزایش شاخص آلودگی هوا و وزش باد شدید تا پنجشنبه ۲۹ اردیبهشت خبر داد. این مخاطره با کاهش کیفیت هوا، کاهش شعاع دید، احتمال آسیب به صنایع حساس به گردوخاک، احتمال اختلال در تردد، احتمال آسیب به سازههای موقت، احتمال شکستن درختان فرسوده و سقوط اشیا از ارتفاعات همراه است و سازمان هواشناسی برای کاهش آسیبهای احتمالی اجتناب از قرار گرفتن در فضای باز بویژه برای افراد آسیبپذیر، احتیاط در تردد برونشهری بویژه در جادههای کویری، استحکام سازههای موقت، عدم تردد و پارک خودرو در اطراف درختان فرسوده و ساختمانهای نیمهکاره و عدم سمپاشی باغات و مزارع را توصیه کرد.
ارسال به دوستان
آمار جان باختگان «کووید-19» در یک شبانه روز به 4 نفر رسید
768 مبتلا به کرونا در بخش مراقبتهای ویژه
روند کاهشی مرگومیر ناشی از کرونا همچنان ادامه دارد؛ با این حال برای جلوگیری از افزایش این آمار و کنترل شرایط، پایبندی به رعایت پروتکلهای بهداشتی بویژه استفاده از ماسک و تکمیل واکسیناسیون ضرورت دارد.
به گزارش «وطنامروز» و بنا به اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، در شبانهروز منتهی به ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۵۲ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۶۸ نفر از آنها بستری شدند. به این ترتیب مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۷میلیون و ۲۲۸ هزار و ۷۸۶ نفر رسید.
همچنین در این 24 ساعت، متاسفانه 4 بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری در کشور نیز به ۱۴۱ هزار و ۲۳۶ نفر رسید.
خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۲۴ هزار و ۷۸۷ نفر از بیماران کرونایی بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
این در حالی است که ۷۶۸ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
همچنین تاکنون ۵۱ میلیون و ۸۴۳ هزار و ۷۰۹ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است.
در حال حاضر هیچ شهرستانی در وضعیت قرمز و نارنجی بیماری کرونا در کشور نداریم اما 259 شهرستان در وضعیت زرد و 189 شهرستان در وضعیت آبی بیماری «کووید-19» قرار دارند.
درباره آخرین آمار رسمی واکسیناسیون نیز اعلام شده است تاکنون ۶۴ میلیون و ۴۵۷ هزار و ۱۵۱ نفر دوز اول، ۵۷ میلیون و ۷۳۵ هزار و ۵۲۲ نفر دوز دوم و ۲۷ میلیون و ۳۶۰ هزار و ۶۱۲ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۴۹ میلیون و ۵۵۳ هزار و ۲۸۵ دوز رسیده است. همچنین در شبانهروز اخیر، ۳۷ هزار و ۸۲۵ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
ارسال به دوستان
معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلالاحمر:
اعزام حجاج بدون تزریق واکسن ویژه منتفی است
معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلالاحمر گفت: هماهنگیهای لازم برای تامین و تزریق واکسن مننژیت انجام شده و پیشبینی میشود تا پایان هفته آینده واکسن مننژیت تامین و در استانها توزیع شود. طاهر درودی اظهار کرد: دستورالعملهای حج تمتع امسال از سوی سعودیها دیر اعلام شد اما با توجه به پیشبینیهایی که از قبل شده بود کارهای اولیه انجام شد و با هماهنگی سازمان حج و زیارت، آمادگی کامل برای ارائه خدمات به زائران را داریم.
وی تصریح کرد: بر اساس اعلام عربستان، افراد صرفا با حداکثر 65 سال سن و در دست داشتن جواب PCR منفی (هنگام ورود به عربستان) اجازه تشرف به سرزمین وحی را دارند. تزریق واکسن کرونا یکی دیگر از شرایط الزامی زائران برای ورود به عربستان است و مسؤولان ایرانی توصیه جدی به زائران دارند که این موضوع را جدی بگیرند و با توجه به زمان باقیمانده حتما وضعیت واکسیناسیون خود را بررسی کنند.
معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلالاحمر درباره واکسنهای مورد تایید کشور عربستان اظهار داشت: بر اساس اعلام سعودیها و بر اساس واکسنهای موجود در ایران، واکسنهای سینوفارم، آسترازنکا و اسپوتنیک مورد تایید است و همه زائران ایرانی باید قبل از ورود به عربستان حداقل 2 دوز از یک نوع از واکسنهای مورد تایید را تزریق کنند. درودی ادامه داد: به افرادی که به هر دلیلی واکسن دیگری غیر از این 3 نوع واکسن تزریق کردهاند، توصیه اکید میکنیم با توجه به هماهنگیهایی که با وزارت بهداشت انجام شده در زمان باقیمانده از واکسن سینوفارم استفاده کنند. معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلالاحمر تاکید کرد: این افراد اگر در هفته جاری دوز اول واکسن سینوفارم را تزریق کنند قاعدتا با توجه شروع اعزامها از یک ماه آینده برای تزریق دوز دوم زمان کافی خواهند داشت و به صورت استاندارد و بدون مشکل میتوانند وارد عربستان شوند.
وی درباره کسانی که واکسنهای دیگری (۲ دوز و بالاتر) تزریق کردهاند، افزود: با هماهنگی انجامشده، وزارت بهداشت این اجازه را صادر کرده است که افراد در دوز چهارم یا پنجم هم بتوانند سینوفارم دریافت کنند. بر این اساس افرادی که 2 دوز واکسنهای سینوفارم، آسترازنکا و اسپوتنیک زدهاند مورد تایید عربستان است و نیاز به تزریق واکسن دیگری نیست و قاعدتا مشکلی برای ورود به عربستان ندارند. معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلالاحمر در ادامه تصریح کرد: علاوه بر موضوع واکسن کرونا، زائران سرزمین وحی قبل از ورود به کشور عربستان باید واکسن مننژیت دریافت کنند و طبق سالهای قبل، وظیفه تامین و تزریق این واکسن بر عهده جمعیت هلالاحمر ایران است. وی افزود: زائران ایرانی قبل از اعزام به حج تمتع باید معاینات پزشکی انجام بدهند و در صورت احراز شرایط مناسب جسمانی توسط پزشک سایر کارهای آنها برای اعزام انجام خواهد شد. امسال به دلیل شرایط خاص کرونا به نسبت سالهای قبل در بحث معاینات محدودیتهایی برای استطاعت جسمی زائران هم وجود دارد.
ارسال به دوستان
همزمان با هفته ملی جمعیت تأکید شد
ضرورت تشویق خانوادهها به داشتن 3 یا 4 فرزند
این روزها همزمان با هفته ملی جمعیت، کارشناسان بر ضرورت جلوگیری از ایجاد بحران سالمندی و تلاش برای اجرای دقیق قانون جوانی جمعیت تاکید دارند.
به گزارش «وطنامروز» یکی از مهمترین دغدغهها و چالشهای جمعیتی کشور این است که اگر نرخ رشد جمعیت با روند نامناسب کنونی ادامه داشته باشد، کشور در آینده نزدیک با بحران سالمندی مواجه خواهد شد. از سوی دیگر، مهمترین نکته برای اجرای قانون جوانی جمعیت و ترغیب مردم به تشکیل خانواده و فرزندآوری، این است که موفق به جلب همراهی و نظر مساعد مردم در این مسیر شویم، بنابراین ارائه تسهیلات واقعی فرزندآوری بدون روال پیچیده اداری، تشویق جوانان به ازدواج و رفع موانع اقتصادی، فرهنگسازی برای داشتن بیش از ۲ فرزند و نیز مقابله با محتوای منفی و سوء که توسط شبکههای ماهوارهای ترویج میشود، بیش از پیش ضروری به نظر میرسد. در همین باره، معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: ایران در آستانه سالمندی جمعیت قرار دارد و این یکی از بحرانهای جدی برای آینده کشور است. کمال حیدری افزود: متأسفانه ایران با توجه به کاهش نرخ باروری دچار خدشه شده و ما نگران این هستیم که در آینده با سالمندی جمعیت، بحرانهای آتی از جمله بحرانهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی را در پیش رو داشته باشیم که البته غیرقابل جبران است. وی ادامه داد: انتظار میرود با توجه به ظرفیتها برای باروری سالم، فرزندان سالم و زندگی سالم بتوانیم افراد را به فرزندآوری تشویق کنیم. در حال حاضر اهتمام خانوادهها باید در جهت فرزندآوری بیش از ۲ فرزند باشد و اگر به دنبال این هستیم که ایرانی پویا، بالنده و جوان داشته باشیم باید داشتن ۳ یا ۴ فرزند را در دستور کار خود قرار دهیم.
* اقدامات فرهنگی در کنار رفع موانع اقتصادی
همچنین سیدحمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان، در همایش «ایران جوان» گفت: وقتی به شاخص جایگزینی جمعیت نگاه میکنیم نتیجه کار رضایتبخش نیست. مثلا تعداد تولدها در کشور پس از ابلاغ سیاستها یعنی در سال ۹۳ به نسبت سال ۹۲ و همچنین در سال ۹۴ به نسبت سال ۹۳، رو به افزایش بوده است اما از سال ۹۵ این روند کاهشی میشود. وی تصریح کرد: سال 97 جمعیت کشور با کاهش 120 هزار تولد روبهرو شد که یکی از بیشترین کاهشهای نرخ زاد و ولد در طول تاریخ کشورمان محسوب شد. همچنین سال 1398 نسبت به سال پیش از آن ۱۲۰ هزار تولد کمتر داشتیم. سجادی با بیان اینکه رشد جمعیت کشور در حال حاضر بشدت کاهنده است، افزود: البته فراموش نکنیم که در حال حاضر ایران در مقایسه با سایر کشورها و نمونههای جهانی، ساختار جمعیت قوی و خوبی دارد و بنا به تعاریف جمعیتشناختی، در «پنجره جمعیتی» به سر میبریم اما سرعت کاهش نرخ باروری در ایران باید متوقف شود.
وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد: در نظر داشته باشیم که در کنار رفع موانع اقتصادی و معیشتی، باید اقدامات فرهنگی و آموزشی موثر و دسترسی آسان به مشاوره بویژه مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده را در اولویت قرار دهیم.
ارسال به دوستان
اخبار
۱۱ میلیون مجرد در سن ازدواج داریم
سرپرست مؤسسه تحقیقات جمعیت گفت: ۸۸ درصد جوانان در سن ازدواج، تمایل به ازدواج دارند و ما با مساله عدم تمایل به ازدواج مواجه نیستیم اما یکسری موانع اقتصادی مانند شغل و مسکن داریم که ناشی از سوءمدیریت است. مسعود عالمینیسی اظهار داشت: در بحث تجرد طبق آخرین آمار 11.6 میلیون مجرد در سن ازدواج داریم. این عدد بسیار بزرگ است و همین بازه سنی انباشت عدم ازدواجهایی است که در سالهای گذشته اتفاق افتاده است. وی ادامه داد: در بحث ناباروری بر اساس تخمینها بین ۳ تا 3.5 میلیون زوج نابارور داریم که هر سال حدود ۲۰ درصد ازدواجها را شامل میشود. ما در این سالها با فقدان امکانات درمان ناباروری مواجه بودهایم. ۸۰ مرکز درمان ناباروری داریم که اگر این تعداد بخواهند به این مراکز مراجعه کنند ۶ سال باید منتظر بمانند.
عالمی گفت: سالانه ۸۸ هزار زوج نابارور به این میزان اضافه میشوند که نیازمند ۹۲۴۰۰ سیکل هستند اما الان فقط ۳۳ هزار سیکل در کشور انجام میشود.
وی ادامه داد: از سال ۷۱ که فلوشیپ نازایی تشکیل شده است فقط ۱۵۰ فارغالتحصیل داشتهایم که به نوعی انحصار ایجاد کرده و ضرورت افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو را نشان میدهد.
***
باله هزاران کوسه داخل کاسههای سوپ!
حدود ۷۰ گونه کوسه ماهی در آبهای ایران زندگی میکنند که جزو گونههای در خطر انقراض هستند اما سالانه حجم زیادی از آنها به علت تمایل برخی انسانها به سوپ باله کوسه و همچنین مصارف بهداشتی و پزشکی صید میشوند که تازهترین آن کشف لاشه ۸ هزار کوسه و هزاران باله در چابهار است. داوود میرشکار، مدیرکل حفاظت محیطزیست استان سیستانوبلوچستان درباره محموله کشفشده باله کوسه در چابهار به ایرنا گفت: صید کوسهها ممنوع است و جرایمی هم برای این منظور تعیین شده که بر این اساس جریمه کوسه معمولی ۱۰ میلیون تومان، کوسه سرچکشی ۳۵ میلیون تومان و وال کوسهها ۵۰ میلیون تومان تعیین شده است.
وی درباره تهدیدات کوسهها اظهار داشت: مهمترین تهدیدات این آبزیان صید غیرمجاز است که بیشتر به علت قاچاق باله کوسه است که قیمت بالایی دارد. باله کوسه توسط سودجویان به مصارف سوپ و آرایشی و بهداشتی میرسد. برخی جاها هم دیده شده از گوشت کوسه استفاده غیرمجاز دارند. یعنی کوسه را به عنوان ماهی فیله میکنند و به نام آبزی اقتصادی میفروشند اما چون گونهای در خطر انقراض است با صید آن برخورد میکنیم.
***
برخی باغات از بین رفته تهران احیا میشود
رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران اظهار داشت: اگر مالکان باغات اقدام به تخریب باغ کنند نهتنها برابر ماده ۴ با مالک برخورد میشود، بلکه مالک باید باغ را مجددا احیا کند.
مهدی عباسی درباره اصلاح آییننامه نوعیت باغات تهران با اشاره به موضوع «تیدیآر»، یا انتقال حق توسعه، به ایسنا گفت: حفظ باغات برای تهران بسیار ارزشمند است. به همین دلیل باید برای مالکان باغات باقیمانده شهر، راهحلی اتخاذ کنیم تا آنها برای حفظ باغاتشان تشویق شوند؛ لذا توجه به موضوع انتقال حق توسعه، میتواند در این زمینه راهگشا باشد. وی با بیان اینکه تیدیآر، یک مساله پیچیده است و بر همین اساس شورای شهر از شهرداری خواسته لایحهای در این زمینه ارائه کند، افزود: به طور کلی در «تیدیآر» میتوان به مالکان زمینهایی که بر اساس طرح تفصیلی برای پلاکهایشان محدودیتی ایجاد شده است، تراکم مورد نظر را در یک فضای دیگر ارائه کرد. رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران درباره ساختوساز در باغات نیز با تاکید بر اینکه به هیچوجه چنین اجازهای نمیدهیم، اظهار داشت: ما در بررسی پرونده باغات با پروندههایی مواجه هستیم که سابقه زمین و عکسهای هوایی نشان میدهد درختان ملک به دلایل مختلف از بین رفته و در بررسیها، نقش مداخلات انسانی آشکار است.
عباسی با بیان اینکه برخی ساختوسازها در باغات بر اساس مصوبه برج - باغ در گذشته انجام شده است، ادامه داد: روی سخن ما با صاحبان املاکی است که اسناد و تصاویر ماهوارهای گواه باغ بودن این املاک است اما حالا که پرونده این املاک برای تعیین نوعیت به شورا آمده، میبینیم اثری از درخت نیست و قطعا این تخلف است.
***
برپایی بزرگترین نمایشگاه فروش محصولات بانوان کارآفرین کشور
نخستین و بزرگترین نمایشگاه فروش محصولات بانوان کارآفرین از سراسر ایران با عنوان «شهربانو» در محل نمایشگاه بینالمللی مشهد در حال برگزاری است.
از میان ۱۲ هزار بانوی کارآفرین بنیاد علوی، بنیاد برکت، صندوق امید، میراث فرهنگی و اداره تعاون وزارت کار و... برترینها انتخاب و در این نمایشگاه حاضر شدند.
در این نمایشگاه که نخستین و بزرگترین نمایشگاه فروش کسبوکارهای خانگی بانوان کارآفرین سراسر کشور است، بیش از ۳۵۰ بانوی کارآفرین از سراسر کشور محصولات و دستسازههای خود را در معرض دید عموم قرار میدهند.
همچنین در این نمایشگاه که تا 30 اردیبهشتماه برپا خواهد بود، بانوان برگزیده هر روز از ساعت ۱۸ الی ۱۹ به انتقال تجربیات خود به دیگران میپردازند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|