|
ارتباط الکترونیکی ۱۰۰۰ کلانتری و پاسگاه با دادسراها
رئیس پلیس پیشگیری با تاکید بر ضرورت هوشمندسازی فرآیند خدماترسانی در کلانتریها و پاسگاهها گفت: در حال حاضر ارتباط الکترونیکی حدود 1000 کلانتری و پاسگاه با دادسراها برقرار شده است. سردار مهدی معصومبیگی گفت: در حال حاضر ارتباط الکترونیکی حدود ۱۰۰۰ کلانتری و پاسگاه با دادسراها برقرار شده و حدود ۶۰ درصد پروندهها از این طریق تبادل میشود و مورد رسیدگی قرار میگیرد.
ارسال به دوستان
نمایندگان مجلس، مقامات دولتی و قوه قضائیه از طریق هیأتهای اعزامی به دنبال مشخص کردن ابعاد و مقصران حادثه متروپل هستند
۳ قوه پیگیر ماجرای متروپل
رئیس سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان: ادامه فعالیت در ساختمان آلومینیوم ممکن نیست و نیازمند همراهی کسبه برای ایمنسازی هستیم
9 روز از حادثه متروپل میگذرد و با پیگیری مسؤولان دولتی و قضایی، هر روز ابعاد تازهای از پشت پرده و علتهای وقوع این اتفاق آشکار میشود. آنطور که رئیس قوه قضائیه اعلام کرده است، هر ۳ قوه از طریق هیاتهای اعزامی با حساسیت و جدیت پیگیر ماجرای متروپل هستند. به گزارش «وطنامروز»، این روزها برخورد با مقصران و عوامل دخیل در ریزش برج 11 طبقه متروپل آبادان به مطالبه عمومی تبدیل شده و مقامات دستگاههای اجرایی، قضایی و قانونگذاری عزم خود را برای شناسایی مسببان حادثه و نیز جلوگیری از تکرار حوادث مشابه جزم کردهاند. آنطور که رئیس قوه قضائیه گفته است، در صورت مشخص شدن مقصران، بدون اغماض با آنها برخورد قانونی و قضایی خواهد شد و جایگاه و نام آنها تاثیری در این روند نخواهد داشت. مطابق اعلام مقامات محلی تا لحظه انتشار این گزارش، جان باختن 32 نفر در حادثه ریزش متروپل تایید شده است و تلاشها برای یافتن حدود 40 فرد مفقودی ادامه دارد. همچنین هویت ۳ نفر از جانباختگان همچنان مشخص نیست.
* تازهترین آمار فوتیها، مصدومان و مفقودیها
معاون استاندار خوزستان و فرماندار ویژه آبادان گفت: تاکنون پیکرهای 32 نفر از جانباختگان حادثه متروپل از زیر آوار بیرون کشیده شده است. احسان عباسپور افزود: ۳۷ نفر در این حادثه دچار مصدومیت شدند که ۳۵ نفر از آنها از بیمارستان ترخیص شدهاند. همچنین 2 نفر از مصدومان برای رسیدگی بیشتر به بیمارستانهای اهواز منتقل شدهاند که البته وضعیت پایداری دارند. وی ادامه داد: آمار مفقودیهای حادثه بر اساس اعلام خانوادههای مراجعهکننده ۳۸ نفر است که تاکنون پیکرهای 32 نفر پیدا شده است و احتمالا 6 نفر دیگر همچنان زیر آوار مدفون هستند. عباسپور تصریح کرد: در کنار سرعت بخشیدن به روند آواربرداری، دقت لازم لحاظ شده است و تلاش داریم این فرآیند به بهترین شکل ممکن ادامه یابد.
* هیأتهای اعزامی، گزارش جامع بدهند
حجتالاسلاموالمسلمین غلامحسین محسنیاژهای در جلسه شورای عالی قوه قضائیه با اشاره به هیات اعزامی از طرف دادستانی کل کشور و همچنین هیات اعزامی از جانب دولت و تکلیف کمیسیون عمران مجلس برای بررسی ابعاد حادثه آبادان بیان داشت: هیاتهای اعزامی از سوی قوای مختلف و برخی نهادهای مردمی، باید ضمن تشریک مساعی و تبادل اطلاعات، حادثه آبادان را هر چه سریعتر به صورت همهجانبه، جامع، هماهنگ و آسیبشناسانه بررسی کنند تا از جهات مختلف، یک گزارش کامل و جامع ارائه و تصمیمات مقتضی اتخاذ شود. رئیس قوه قضائیه افزود: در این قبیل ساختمانها، به صورت مشخص قراردادی بین شهرداری و شخص حقیقی منعقد میشود، بنابراین باید بررسی شود که این قرارداد از جهات مختلف درست بوده یا نه؟ آیا این ساختمان برای شروع به ساخت، جواز داشته یا خیر؟ آیا جواز صادرشده بر اساس استانداردها و ضوابط بوده است؟ دستگاههای مربوط و افراد خاصی که در این قبیل مسائل باید تصمیمگیری و اظهارنظر میکردند، آیا کار خود را درست انجام دادهاند؟ دستگاههایی نظیر شهرداری، کمیسیون ماده ۱۰۰، نظام مهندسی، وزارت راه و شهرسازی، قوه قضائیه و سایر دستگاههای مسؤول، آیا وظایف و مسؤولیتهای خود را بدرستی انجام دادهاند؟
رئیس عدلیه تصریح کرد: طی روزهای اخیر پاسخ بسیاری از این سوالات و همچنین مسائل دیگر تا حدودی روشن شده است اما نیاز به تحقیقات دقیقتر داریم تا مسائل به صورت تخصصی و همهجانبه بررسی جامع شود.
* بررسی طبقات اضافه و ابهامات پایان کار
محسنیاژهای در ادامه با اشاره به فلسفه صدور پایان کار برای ساختمانها تصریح کرد: پایان کار برای این مهم صادر میشود که رعایت ضوابط و اصول مهندسی و ایمنی در ساختمان تأیید شود؛ این امر در شرایطی است که برخی طبقات ساختمان فروریخته آبادان به بهرهبرداری رسیده و برخی دیگر از طبقات آن در حال ساخت بودند، بنابراین طبیعی است که ساختمان مزبور پایان کار نداشته است؛ آیا این ساختمان اشکال و ایرادی داشته که پایان کار نداشته است؟
وی ادامه داد: ۲ اصلاحیه درباره ساختمان فروریخته آبادان وجود داشته است؛ بدین معنا که اول پروانه برای طبقات مشخص صادر شده و سپس ۲ بار، طبقاتی اضافه شده است. سوال این است: آیا این طبقات اضافه شده با فونداسیون اصلی، سازه پیشبینی شده و نقشه ارائهشده به نظام مهندسی و شهرداری سازگار بوده است؟ آیا فونداسیون و زیرساخت ساختمان مزبور، توان آن طبقات اضافی را داشته است؟
محسنیاژهای افزود: آیا پس از ساخت و بهرهبرداری از ساختمان، آثار و نشانههایی از ناایمن بودن آن بروز کرده است؟ دستگاههای مسؤول در این راستا چه اقداماتی انجام دادهاند؟ سازمان نظام مهندسی میگوید در این خصوص نامه زده است؛ آیا صرف نامه کافی بوده است؟ آیا این سازمان به مهندس ناظر که زیرمجموعه خودش است، تذکر داده است؟ آیا تخلف و کوتاهی از آن مهندس ناظر سر زده یا خیر؟ اینها مسائل دیگری است که باید در قضیه ساختمان فروریخته آبادان بررسی شود. رئیس قوه قضائیه تاکید کرد: چنانچه تخلف و جرم هر دستگاه و فردی چه شخصی و چه اداری در قضیه حادثه آبادان محرز شود، باید بدون ملاحظه و اغماض برخورد سریع، بازدارنده و جدی در دستور کار باشد.
* گزارش متروپل به صحن مجلس میرود
نایبرئیس کمیسیون عمران مجلس درباره پیگیری حادثه ساختمان متروپل آبادان توسط مجلس اظهار داشت: حوادث عملیات عمرانی در هر جایی ممکن است اتفاق بیفتد و بعضا حوادث ناگوار میتواند بر دانش مهندسی ساختمان بیفزاید تا دیگر شاهد این اتفاقات نباشیم. کمال علیپورخنکداری افزود: درباره این حادثه، همکاران ما در کمیسیون عمران مجلس بازدیدی از محل داشتهاند و بزودی گزارش این بازدید تنظیم و در صحن علنی و همچنین دستگاههای قضایی پیگیری خواهد شد. وی با بیان اینکه در این حادثه علل مختلفی میتواند دخیل باشد، افزود: نامرغوب بودن مصالح، نقص در کار مهندس محاسب و مهندس ناظر، نبود کنترل و خلأهای نظارتی از جمله عواملی هستند که میتوانند در وقوع این حادثه دخیل بوده باشند. نماینده مردم حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از دیدگاه دانش فنی و مهندسی ۲ مقصر وجود دارد، تصریح کرد: نظام مهندسی ساختمان به عنوان مقصر اول و مدیریت شهری آبادان مقصر دوم این حادثه از دیدگاه فنی و مهندسی هستند.
***
وزیر کشور: تخلفات ساخت متروپل محرز شد
وزیر کشور با ارائه گزارشی از حضور خود در محل ساختمان متروپل آبادان و روند امدادرسانی به حادثهدیدگان و اقدامات لازم برای آواربرداری و بازسازی این سازه اظهار داشت: ساختمان متروپل حدود 48 هزار مترمربع زیربنا دارد که با تخلف ساخته شده است؛ این ساختمان قرار بوده در 6 طبقه ساخته شود اما در 2 مرحله تعداد واحدهای این ساختمان به 10 طبقه اضافه شده است. ساخت متروپل از سال 96 شروع شد و چند سال طول کشید؛ گزارشهایی مبنی بر تخلف در این زمان ارائه شده اما به این گزارشها توجهی نشده است.
احمد وحیدی با تأکید بر اینکه واقعا تخلف بزرگی در ساخت متروپل انجام شده است، افزود: حتی آتشنشانان معتقد بودند متروپل پیچیدهتر از پلاسکو است، چون در پلاسکو بعد از تخریب و فرو ریختن کامل ساختمان اگر چه عزیزانمان شهید شدهاند و داغدیدهایم اما مساله تمام شد ولی ساختمان متروپل به دلیل نوع سازهها و همچنین محدود بودن محیط، بسیار پیچیدگی دارد.
وی با بیان اینکه به همین دلیل مجبور شدیم چند خانه مسکونی مردم را در اختیار بگیریم و آنها را تخریب کنیم تا محور و راه جدید برای دسترسی بهتر پیدا شود، اضافه کرد: از آنجا که فضای اطراف بسیار محدود بود مردم 150 متر که زندگی و امکاناتشان در آنجا قرار داشت را تخلیه کردند که به نظرم روند کار خوب است و عملیات بخوبی دنبال میشود.
***
ساختمان آلومینیوم تهران «تخلیه موقت» میشود
خطرات احتمالی ساختمان آلومینیوم در قلب پایتخت، موجب شد بنیاد مستضعفان برای تعطیلی موقت آن اقدام کند و هشدارهای لازم را به کسبه و ساکنان بدهد.
محمد پیرعلی، رئیس سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان به ایسنا گفت: در پی اخطار سازمان آتشنشانی مبنی بر تجهیز «ساختمان آلومینیوم» به سیستمهای اعلام و اطفای حریق و ایمنسازی آن، مذاکرات با کسبه و صاحبان سرقفلی انجام شده و اخطارهای لازم درباره ایمنسازی این ساختمان برای پیشگیری از مخاطرات احتمالی برای کسبه و شهروندان داده است. وی با تاکید بر لزوم بهروز شدن ایمنی این ساختمان پس از گذشت ۵۸ سال از عمر آن افزود: موضوع عدم ایمنی در این مجتمع تجاری آنقدر جدی است که تیمهای ۲۴ ساعته آتشنشانی در این مجتمع مستقر هستند. پیرعلی با تاکید بر درک شرایط کسبوکار کسبه گفت: ادامه فعالیت این ساختمان در شرایط فعلی ممکن نیست و بهرغم تذکرات و اخطارهـای داده شده، نیازمند همراهی کسبـه برای اجرای عملیات ایمنسازی هستیم. رئیس سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان ادامه داد: بر همین اساس بنیاد مستضعفان به دنبال چند مرحله مکاتبات قبلی با دادستانی تهران، این بار درخواست جدی خود را برای توقف موقت فعالیت این مجتمع تجاری با هدف حفاظت از جان کسبه و همچنین شهروندان مراجعهکننده به این مجتمع تجاری پرتردد، ارائه داده است تا با همراهی دستگاه قضایی و بهکارگیری کارشناسان خبره حوزه ایمنی، عملیات ایمنسازی این ساختمان قدیمی پایتخت با سرعت انجام شود.
ارسال به دوستان
آمار فوتیها، مبتلایان و بستریشدگان بیماری «کووید-19» همچنان رو به کاهش
تا ۳ ماه آینده موج جدیدی از کرونا نداریم
تعداد فوتیهای روزانه کرونا دیروز -دوشنبه- همانند روز قبل از آن روی عدد 2 ثابت ماند و انتظار میرود این روند تغییر چندانی نداشته باشد، چراکه به گفته دبیر کمیته علمی کشوری ستاد مقابله با کرونا تا ۳ ماه آینده شاهد موج جدید کرونا در کشور نخواهیم بود. به گزارش «وطنامروز» به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، در شبانهروز منتهی به دیروز دوشنبه ۹ خردادماه ۱۴۰۱ براساس معیارهای قطعی تشخیصی ۲۴۰ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و 63 نفر از آنها بستری شدند. بر این اساس، مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۷ میلیون و ۲۳۱ هزار و ۸۰۲ نفر رسید. همچنین در طول این 24 ساعت، متاسفانه ۲ بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۱ هزار و ۳۱۰ نفر رسید.
از سویی خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۴۷ هزار و ۸۱۷ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
این در حالی است که ۵۳۹ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
همچنین تاکنون ۵۲ میلیون و ۲۲۳ هزار و ۳۶۴ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است.
در حال حاضر 253 شهرستان در وضعیت زرد و 195 شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
درباره آخرین آمار رسمی واکسیناسیون نیز اعلام شده است تاکنون ۶۴ میلیون و ۵۳۳ هزار و ۷۶ نفر دوز اول، ۵۷ میلیون و ۸۴۳ هزار و ۹۶۲ نفر دوز دوم و ۲۷ میلیون و ۵۲۶ هزار و ۴۵۸ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۴۹ میلیون و ۹۰۳ هزار و ۴۹۶ دوز رسیده است. همچنین در شبانهروز یاد شده ۴۸ هزار و ۵۰۳ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
* پیشبینی شرایط کرونایی کشور در ۳ ماه آینده
دبیر کمیته علمی کشوری ستاد مقابله با کرونا گفت: بر اساس پیشبینیهای متخصصان به نظر میرسد تا ۳ ماه آینده موج جدیدی از کرونا و افزایش چشمگیری در آمار مبتلایان به این بیماری نداشته باشیم.
حمیدرضا جماعتی در حاشیه شصتونهمین جلسه کمیته علمی کشوری ستاد مقابله با کرونا اظهار داشت: آخرین وضعیت کرونا در جهان و ایران در جلسه کمیته علمی بررسی و مشخص شد که در حال حاضر در آسیا و اروپا موارد ابتلا به کرونا و مرگومیر ناشی از آن ثابت و رو به کاهش است، در حالی که در برخی کشورهای آفریقایی و آمریکایی، شاهد افزایش ابتلا به زیرسویههای اُمیکرون مانند BA4 و BA5 هستیم.
وی افزود: میزان مرگومیر در سویه اُمیکرون و زیرسویههای آن نسبت به واریانتهای قبلی بیشتر نبوده، بلکه قدرت انتقال اُمیکرون بالا رفته است. با توجه به افزایش اخیر آمار کرونا در برخی کشورها، باید این وضعیت را تا یکی، دو هفته آینده رصد کنیم.
دبیر کمیته علمی کشوری کرونا خاطرنشان کرد: مطالعات مختلف نشان دادهاند که اثربخشی انواع واکسنها در مقابله با اُمیکرون نسبت به واریانتهای قبلی، مقداری کاهش یافته، اگرچه بیشترین اثر واکسیناسیون در کاهش مرگومیر و بستری بیماران در بیمارستانها بوده و هدف ما نیز همین بوده است.
* تاکنون مورد تأیید شده آبله میمون نداشتهایم
جماعتی با اشاره به گزارش مواردی از ابتلا به آبله میمون در چندین کشور دنیا گفت: تاکنون حدود ۲۲۰ مورد ابتلا به آبله میمون در چند کشور شناسایی شده اما در ایران هنوز هیچ مورد تأیید شدهای از این بیماری گزارش نشده است که البته منتظر گزارشهای بیشتر از سایر کشورها و پروتکل و روشهای تشخیصی سازمان جهانی بهداشت هستیم.
وی با بیان اینکه به نظر نمیرسد آبله میمون، مشکل و مسالهای جدی باشد، گفت: معاونتهای بهداشت و درمان وزارت بهداشت برای بروز احتمالی آبله میمون در کشور آمادگی کامل دارند. از سوی دیگر، بر اساس اطلاعات موجود، هیچ موردی از مبتلایان آبله میمون، جان خود را از دست ندادهاند و اکثر این بیماران بهبود یافته و نیازی به مداخله درمانی ویژهای نداشتهاند.
دبیر کمیته علمی کشوری ستاد مقابله با کرونا تصریح کرد: بر اساس اطلاعات و گزارشها، ممکن است افراد دارای نقص سیستم ایمنی، کودکان و زنان باردار بیشتر در معرض آبله میمون باشند و علائم این بیماری هم خفیف گزارش شده که جای نگرانی نیست. از سوی دیگر سرعت انتقال آن پایین است.
جماعتی با اشاره به شیوع آبله مرغان در کشور گفت: خیلی از مواردی که به عنوان موارد مشکوک آبله میمون بررسی میشود، ممکن است همان آبله مرغان باشد، بنابراین جای نگرانی نیست. راههای متحمل انتقال بیماری آبله میمون، بیشتر از طریق تماس پوستی با لباس، ملحفه و ظروف افراد مبتلا است.
ارسال به دوستان
سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس پایتخت: ۱۲۵۳ خودروی «دور دور» باز توقیف شدند
جریمه دورهای باطل!
رئیس پلیس پایتخت از دستگیری ۲۷۸ تن از اراذل و اوباش و مزاحمان نوامیس خبر داد و گفت: ۱۲۵۳ خودرو که اقدام به دوردور و مزاحمت برای نوامیس میکردند هم توقیف شدند.
سردار حسین رحیمی در حاشیه بازدید از نمایشگاه طرح اقتدار پلیس امنیت عمومی در جمع خبرنگاران افزود: نخستین مرحله از طرح برخورد با اراذل و اوباش، گردنکشان و مزاحمان نوامیس در فضای حقیقی و مجازی توسط پلیس امنیت عمومی و پلیس فتا به مرحله اجرا گذاشته شد. وی ادامه داد: این طرحها در جهت انضباط جامعه و برخورد با مخلان نظم و امنیت اجرا میشود. فرمانده انتظامی پایتخت با اشاره به اینکه برخورد با اراذل و اوباش و مراکز ترویجدهنده فرهنگ غربی و قمارخانهها در دستور کار جدی پلیس پایتخت است، گفت: ۶۳ نفر از اراذل و اوباش سطحدار و عاملان تخریب و شرارت و ۲۲ نفر از اراذل و اوباشی که اقدام به حمل سلاح غیرمجاز میکردند، دستگیر شدند. رئیس پلیس پایتخت افزود: همچنین ۲۲ نفر از اراذل و اوباشی که علاوه بر شرارت، اقدام به توزیع مشروبات الکلی و ۴۸ شرور که اقدام به فروش مواد مخدر و داروهای روانگردان میکردند در مراکز قمار و فساد دستگیر شدند. وی با اشاره به اینکه در این مرحله از طرح اقتدار ۱۲۳ نفر از مزاحمان نوامیس دستگیر شدند، تصریح کرد: به طور کلی ۲۷۸ نفر از اراذل و اوباش، فروشندگان سلاحهای سرد و گرم غیرمجاز، فروشندگان و نگهداران مهمات و نیز گردانندگان مراکز قمار دستگیر شدند.
رحیمی اضافه کرد: از این افراد ۲۰ قبضه سلاح جنگی و شکاری، ۹ شبهسلاح و ۱۲۳۸ عدد انواع فشنگ جنگی، ۵۶ قبضه سلاح سرد و ۱۰۳۸ لیتر مشروبات الکلی کشف شده است.
* مسدود شدن ۱۱ صفحه مجازی با گردش مالی ۱۱۲ میلیونی
رئیس پلیس پایتخت در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ۹ درگاه بانکی غیرمجاز مسدود و ۱۱ صفحه اینستاگرام و تلگرامی غیرمجاز با گردش مالی ۱۱۲ میلیون تومان شناسایی و مسدود شدند. رحیمی افزود: در مجموع ۱۲۵ نفر از متهمانی که در فضای مجازی اقدام به ترویج فرهنگ اوباشگری، قدرتنمایی، فروش مدرک تحصیلی و کلاهبرداری از طریق خودپردازها کرده بودند دستگیر شدند. وی ادامه داد: همچنین 2 باند شامل ۲۱ نفر که در حوزه فیشینگ، قمار و شرطبندی فعالیت میکردند شناسایی و دستگیر شدند. رحیمی با اشاره به اینکه پلیس بارها درباره عدم خرید دارو و اقلام سلامتی از فضای مجازی هشدار داده است، گفت: یک باند فروش داروهای غیرمجاز و تقلبی و لوازم آرایش غیربهداشتی شناسایی و منهدم شد.
فرمانده انتظامی پایتخت بیان کرد: همچنین ۴ کامیون حامل داروهای غیرمجاز توسط پلیس امنیت شناسایی و توقیف شدند.
وی با اشاره به اینکه ۲ پزشک که با فروشندگان دارو و اقلام سلامت در فضای مجازی همکاری میکردند، دستگیر شدند، گفت: ۱۸ متهم که اقلام سلامتمحور در فضای مجازی به فروش میرساندند دستگیر شدند. همچنین ۵ متهم که از طریق هک دسترسی غیرمجاز به حسابهای بانکی پیدا میکردند شناسایی شدند که این ۵ متهم ۷۰ شاکی دارند. سردار رحیمی بیان کرد: همچنین ۲ باند اجارهکنندگان کارتهای بانکی منهدم و در این راستا ۵۲ نفر دستگیر شدند.
ارسال به دوستان
اخبار
کمیته امداد ضامن مددجویان میشود
مدیرعامل صندوق قرضالحسنه امداد ولایت گفت: ما توانستهایم در قالب تسهیلاتی، ضمانتنامههای بانکی را برای زنان سرپرست خانوار ایجاد کنیم تا بتوانند از بانکها وام بگیرند؛ در همین باره ۴۶۲۰ فقره ضمانتنامه صادر شده و توانستهایم ۲۱۰ میلیارد تومان به مددجویان خدمت ارائه کنیم. علی عاشوری در نشست خبری با رسانهها گفت: ما در حوزه درمان ۱۱ هزار تسهیلات در قالب ۹۸ میلیارد تومان به مددجویان ارائه دادهایم که این رقم بسیار خوبی است.
وی ادامه داد: سال گذشته ۳۴ هزار اشتغال را در بین مددجویان ایجاد کردهایم که ۷۲۲ میلیارد تومان در همین زمینه به مددجویان پرداخت شده است. عاشوری به دیگر تسهیلات ارائه شده به مددجویان کمیته امداد امام خمینی رحمتالله اشاره کرد و گفت: درباره موضوعات فرهنگی ۹۸۰۰ تسهیلات در قالب ۹۶ میلیون تومان به مددجویان این نهاد حمایتی کمک شده است. وی همچنین به خدمات صندوق امداد ولایت در حوزه خرید، احداث و تعمیر مسکن مددجویان اشاره کرد و گفت: در این باره ۳۹ هزار تسهیلات به مددجویان ارائه دادهایم که ۴۵۸ میلیارد تومان هزینه شده است.
عاشوری با اشاره به خوشحساب بودن مددجویان کمیته امداد در پرداخت اقساط وامها گفت: پیشبینی ما این بود که ۱۴۰۰ میلیارد تومان از محل دریافت اقساط از وامهای مددجویان دریافت کنیم که به سبب خوشحساب بودن مددجویان کمیته امداد این رقم ۱۵۸۲ میلیارد تومان پرداخت شد و ما نسبت به زمان قبلی ۱۳درصد پیشرفت داشتیم. عاشوری به یکی دیگر اقدامات این صندوق اشاره کرد و گفت: ما توانستهایم در قالب تسهیلاتی، ضمانتنامههای بانکی را برای زنان سرپرست خانوار ایجاد کنیم تا بتوانند از بانکها وام بگیرند؛ در همین باره ۴۶۲۰ فقره ضمانتنامه صادر شده و توانستهایم ۲۱۰ میلیارد تومان به مددجویان خدمت ارائه کنیم.
***
صدور دستور شناسایی والدین نوزاد رهاشده
سرپرست دادسرای ناحیه 16 تهران از صدور دستورات لازم به مرجع انتظامی جهت مراقبت از طفل رهاشده در نازیآباد، حفظ امنیت محل و نیز شناسایی پدر و مادر یا فرد رهاکننده نوزاد خبر داد.
نجف جابری، معاون دادستان و سرپرست دادسرای بعثت اعلام کرد: به محض دریافت گزارش مربوط به پیدا شدن یک نوزاد رهاشده در حوزه کلانتری ۱۳۰ نازیآباد و حوزه قضایی دادسرای ناحیه ۱۶، برای بررسی حال عمومی نوزاد و وضعیت نگهداری و روند درمان وی از بیمارستان بازدید کردیم.
وی افزود: حسب اعلام پزشک مراقب در بیمارستان، همه آزمایشهای لازم از جمله هپاتیت و ایدز از نوزاد اخذ شده و پاسخ منفی بوده است و صرفا به لحاظ رها شدن در سطل زباله، لوب چپ ریه و پای راست نوزاد دچار عفونت و آسیب شده که مراحل درمانی ادامه دارد.
این مقام قضایی تصریح کرد: به مدیریت بیمارستان تاکید شد تمام تمرکز روی درمان نوزاد باشد و در صورت کمبود امکانات و نیاز به درمان تخصصی، به بیمارستان تخصصی و طبی اطفال منتقل شود.
سرپرست دادسرای ناحیه ۱۶ تهران با اشاره به اینکه دستورات لازم به مرجع انتظامی برای مراقبت از طفل، حفظ امنیت محل و نیز شناسایی پدر و مادر یا فرد رهاکننده نوزاد صادر شده است، اظهار داشت: تحقیقات لازم در این باره در حال انجام است و حال عمومی نوزاد خوب گزارش شده است.
***
11 پروژه برای تکمیل گردشهای ترافیکی تقاطعهای غیرهمسطح تهران
11 پروژه جدید در زمینه تکمیل گردشهای ترافیکی تقاطعهای غیرهمسطح شهر تهران برای اجرا به پیمانکار ابلاغ شد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با اعلام این خبر گفت: عملیات اجرایی پروژههای احداث پلهای دوربرگردان غرب به غرب بزرگراه ارتش، تکمیل تقاطع غیرهمسطح بزرگراههای شهید بابایی و شهید باقری، تکمیل تقاطعهای غیرهمسطح بزرگراه شهید همدانی با 2 بلوار گلها (شهید پوررضا) و کاج (شهید زینعلی)، تکمیل کندروهای بزرگراه آزادگان به همراه احداث رمپ جنوب به شرق تقاطع غیرهمسطح این بزرگراه با بزرگراه شهید رجایی و احداث پل دوربرگردان شرق به شرق بزرگراه شهید آوینی ظرف روزهای آینده آغاز میشود تا به این ترتیب عملیات اجرایی این پروژهها در قالب یک برنامه زمانبندی 6 ماهه پیگیری شود.
عباس شعبانی با بیان اینکه عملیات اجرایی 2 پروژه احداث تقاطع غیرهمسطح موسوم به 12R با بزرگراه شهید همدانی و تقاطع غیرهمسطح خیابان الغدیر و بلوار معلم (موسوم به چهارراه قهوهخانه) طی یک برنامه 9 ماهه به پیمانکار ابلاغ شده است، افزود: برای احداث دوربرگردان غیرهمسطح شرق به شرق بزرگراه شهید خرازی در محدوده بیمارستان شریعتی و دسترسیها و تونل 20S و نیز تعریض زیرگذر در انتهای بزرگراه شهید خرازی به همراه تکمیل عملیات اجرایی تقاطع غیرهمسطح 11K یک بازه زمانی یکساله در نظر گرفته شده و موضوع به پیمانکار ارجاع شده است.
وی ادامه داد: بررسیهای انجام شده در این معاونت حاکی از کمبود گردشهای ترافیکی در 98 تقاطع بزرگراهی است؛ نواقصی که حدود 780 کیلومتر گردش اضافی را به سفرهای درونشهری پایتختنشینان تحمیل میکند. نقش منفی این کمبود زیرساختی در تمام حوزههای مربوط به مصرف سوخت، تولید آلایندهها، تصادفات احتمالی، استهلاک خودروها و در نهایت مدیریت زمان شهروندان قابل ارزیابی است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|