|
ارسال به دوستان
در پانزدهمین سال جشنهای مردمی «زیر سایه خورشید» گوشه و کنار ایران عطر و بوی رضوی گرفت
ایران زیر سایه خورشید
امسال هم در دهه کرامت، گوشهگوشه ایران با حضور کاروانهای «زیر سایه خورشید» عطر و بوی رضوی گرفت و عاشقان و دلدادگان حرم رضوی از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب، در جای جای کشور حتی دورافتادهترین نقاط مرزی با استقبال از 65 کاروان در 2 هزار نقطه شهری و روستایی کشور، عشق و علاقه خود را به امام رئوف نشان دادند. در پانزدهمین سال برگزاری این جشن بزرگ و مردمی، 11 هزار برنامه برگزار شد که محور اصلی آن توجه به افرادی بود که به دلایل مختلف مثل محرومیت یا بیماری و... مدتهاست توفیق زیارت حرم رضوی را نداشتند و در جریان حضور این کاروانها با پرچم و هدایای متبرک، حس اینکه همیشه و در همه حال مورد توجه امام مهربانیها هستند در آنها ایجاد میشود. در جریان این جشن بزرگ و فراگیر مردمی که گویای محبت متقابل بین شمسالشموس حضرت علی بن موسی الرضا علیهالسلام و دلدادگانی است که بعد مسافت هم از ارادتشان نمیکاهد، برنامههای متنوعی برگزار شد از جمله تجمع بزرگ مردم در دانشگاه تهران به مناسبت میلاد امام رضا(ع) که در ادامه به آن میپردازیم.
* از آزادی زندانیان تا تهیه جهیزیه و بسته معیشتی
مادربزرگی در دل یک روستای دورافتاده سیستان دلش برای حرم رضوی تنگ شده بود؛ دلتنگ برای لحظهای حضور در صحن، برای صدای اذانی که از بلندگوها پخش میشد و... کمی آنطرفتر سربازی در نقطه صفر مرزی غرب کشور بود و دلش در مشهد. دلش میخواست در حرم آقا باشد و بعد از عرض ارادت، دلتنگیهایش را در میان بگذارد. مادر جوانی هم در جنوب کشور فرزندی به دنیا آورده بود که مریض بود و در دستگاه. مادر دلش میخواست فرزندش را برای شفا به حرم رضوی ببرد و نوزاد تازه به دنیا آمده و بیمار آمادگی چنین سفری را نداشت. پدری هم در مرکز کشور نگران و ناراحت جهیزیه دخترش بود و بعد از هر نماز رو به مشهد میایستاد و با امام درد دل میکرد. آنسو مرد جوانی در شمال کشور که پدر و مادرش را از دست داده بود و ریشسفیدی در خانواده نداشت تا برای برادرش متهم به قتل غیرعمد پادرمیانی کند؛ دربهدر دنبال رضایت گرفتن از خانواده داغداری بود که در یک ماجرای تلخ عزیزی را از دست داده بودند. مرد جوان با خودش فکر میکرد در این دنیا جز همین برادر که متهم به قتل غیرعمد شده کسی را ندارد و چطور میتواند دل خانواده مقتول را به دست بیاورد تا رضایت دهند. پدری هم در نقطهای دیگر از کشور به خاطر بدهی ناچیزی در زندان بود و نمیتوانست دست پدری روی سر فرزندانش بکشد. آنطرفتر در گوشهای دیگر و در یک مرکز توانبخشی برای دختران کمتوان جسمی و بیسرپرست، دختری بود که فکر میکرد تنهاترین دختر دنیاست و هیچ کس دوستش ندارد. دهه کرامت که آمد درد همه آنها درمان شد؛ با حضور کاروانهای زیر سایه خورشید در جای جای کشور.
* 40 هزار کادر اجرایی برای بزرگترین جشن مردمی
خورشید محبتش بیمثال است، بیتوقع است و شامل همه میشود و یک ایران زیر سایه خورشید مهر رضوی است. 65 کاروان به جای جای ایران شامل 2 هزار نقطه شهری و روستایی سفر کردند و با گلباران و چاووشیخوانی مردم دلداده آقا علی بنموسیالرضا علیهالسلام مواجه شدند. در جریان این جشن مردمی که با تلاش و میزبانی 2 هزار تشکل مردمی و همراهی 40 هزار کادر اجرایی بود، پرچم متبرک به بیمارستانها برده میشد تا بیمارانی که دلتنگ حرم رضوی هستند بتوانند با تبرک جستن به پرچم به مولای رئوفمان عرض ادب و حاجت کنند. در زایشگاهها هم نوزادان برای لحظاتی در لوای این پرچم مقدس قرار میگرفتند تا بیمه محبت و لطف حضرت باشند. حتی به برکت این پرچم مقدس و با وساطت خدام رضوی و تلاش مسؤولان استانی، صلح و آشتی بین خیلیها برقرار شد؛ برخی از افرادی که به خاطر قتل محکوم بودند مورد عفو اولیای دم قرار گرفتند.
* دلهای امام رضایی
کاروان «زیر سایه خورشید» به یمن اینکه پرچم حرم مولا علیبن موسیالرضا علیهالسلام را همراه داشت هر جا میرفت منشأ برکت بود. حالا دیگر مادر بزرگی که نگران بود شاید پیش از مرگ توفیق زیارت نصیبش نشود، میتوانست در شهر خودش زائر آقا باشد. حالا دخترکانی که در مرکز نگهداری کودکان بیسرپرست بودند حس تنهایی نداشتند چون میدانستند زیر سایه خورشید هستند. در جریان برنامههای «زیر سایه خورشید» کاروانها به دیدار خانواده شهدا هم رفتند؛ از شهدای دفاعمقدس و مدافع حرم، تا شهدای سلامت و... تا خانواده این عزیزان بدانند توفیق بالایی دارند که مورد توجه حضرت هستند. حتی عزیزان سالخوردهای که در خانه سالمندان به تنهایی عادت کرده بودند هم با دریافت هدایای متبرک قصه پرغصه کنج عزلتشان تبدیل به نشاط و دلهایشان بیشتر از همیشه امامرضایی شد؛ از امدادگری که برای خدمت بهمردم در متروپل مجروح شد تا خانوادههای داغدار این حادثه تلخ. از مادر شهیدی که در گوشهای دور از مشهد، عشق فاصله را برایش کم کرد و در حالی که هیچوقت توفیق زیارت در مشهد را نداشته به برکت دهه کرامت خادمان رضوی به خانهاش رفتند. از بچههای کانون اصلاح و تربیت که یک جرقه برای تغییر مسیر زندگیشان کافی است تا تلاشگرانی که در بخشهای تولیدی و کارخانجات به مردم کمک میکنند. حتی محیطبانان بیادعایی که در گرما و سرما برای حفظ گونههای جانوری و گیاهی جانشان را در طبق اخلاص گذاشتند. جشن مردمی زیرسایه خورشید عرصه لطف امام رئوف به مردم عاشق بود و تبلور احساس مردم به این حضرت. از دریابانی که در تنگه هرمز و خلیجفارس مشغول خدمت هستند تا نگهبانانی که در برجک تصور هم نمیکردند چند لحظه بعد به پرچم متبرک رضوی بوسه بزنند. از لر و کرد تا بلوچ و عرب، هرکدام با لباسهای محلی به استقبال کاروانها رفتند تا جشنوارهای از رنگ و عشق و احساس ایجاد شود به وسعت ایرانی که تمام و کمال زیر سایه خورشید است؛ خورشید مهر رضوی.
ارسال به دوستان
علی فروغی در مراسم رونمایی از سریالی به کارگردانی ۸ کارگردان جوان:
«تازهوارد» کار درونجبههای است
مراسم رونمایی از سریال «تازهوارد» با حضور محسن برمهانی معاون سیما، علی فروغی مدیر شبکه ۳، مسعود کریمیخضرا مدیر گروه فیلم و سریال شبکه ۳ و عوامل این سریال تلویزیونی پنجشنبه ۱۹ خرداد در صداوسیما برگزار شد. به گزارش «وطنامروز»، علی فروغی در سخنانی با اشاره به محور اولیه سریال «تازهوارد» تصریح کرد: ویژگی اول بحث جمعیت است که رهبر معظم انقلاب بر آن تاکید داشتهاند و اینجا بچهها روی موضوع جمعیت کار نمایشی کردهاند. وی اضافه کرد: نکته دوم این است که «تازهوارد» یک کار درونجبههای است، یعنی ۲ مجموعه جبهه فرهنگی انقلاب کنار هم بودند. در زمان نگارش متن، سازمان اوج هم کنار ما بود و حتی میتوان گفت 3 مجموعه انقلاب کنار هم قرار گرفتند. ما برای کار کردن با حوزه هنری احساس دوگانگی نداشتیم؛ آقایان موحد، جعفریان و دادمان از خود ما بودند، ما یک دسته و یک تیم بودیم. مدیر شبکه ۳ تصریح کرد: ویژگی سوم که مهمترین ویژگی و اصلیترین دلیل شکلگیری این جلسه است این است که این کار نمایشی حاصل حضور ۸ برادر موفق است؛ در این مجموعه ۱۱ قسمتی اپیزودیک ما تجربه ۸ برادری را داریم که برای نخستین بار است کار نمایشی در این حجم دارند. هر یک، قطعه مستقلی در چارچوب و فضای حرفهای و زمان تولید هستند؛ چارچوبهای فنی کار از همه جهات با چارچوبهای رسمی و حرفهای سازمان انجام شده است. فروغی یادآور شد: با اینکه همه سازندگان کار کرده بودند و آثاری در حوزه فیلم کوتاه و مستند داشتند اما باز هم نگرانی داشتیم چند نفر از آنها نتوانند و موفق نباشند. وقتی کار تمام شد از دوستان خواستم هم قویترینها و هم ضعیفها را بیاورند و دیدم کیفیت خوبی دارد؛ همین که کسی جرأت میکند در مسیر حرفهای قدم برمیدارد یک موفقیت است. ما اپیزود شکستخورده نداشتیم و همه اپیزودها در کیفیت خوبی است و بچهها استاندارد کار تلویزیونی را دارند. وی با اشاره به نقش «خانه تولیدات جوان» در ساخت این سریال و همکاری با باشگاه فیلم سوره عنوان کرد: از آقای موحد، تهیهکننده سریال ممنونیم که در نقطهای سخت کار را قبول کردند و دلسوزانه جلو آمدند. خواهشم هم این است که کمک کنید این مسیر پیش رود و از سرمایه حضور این برادران بهره گرفته شود. محمدجواد موحد، تهیهکننده سریال و مدیرعامل باشگاه فیلم سوره نیز با اشاره به همکاری مدیریت شبکه ۳ در ساخت سریال تصریح کرد: هر مجموعهای جرأت ندارد سرمایهگذاری واقعی در این حوزه داشته باشد. من از علی فروغی باید یاد کنم و بگویم این اتفاق با حضور او رخ داد. ما پیش از این ۳ سینمایی کار کردیم که معمولا راحتتر سرمایهگذار پای یک کارگردان اولی برای سینما میآید اما این تجربه را که یک نفر پای آن در سریال بایستد، نداشتیم. وی با اشاره به خروجی کار گفت: در این مجموعه ۸ کارگردان وارد کار شدند که کارگردان اولی بودند اما توانمند شدند. ما ادعا میکنیم مسیری را شروع کردهایم که بسیار مهم است. من اساسا کارم در حوزه تربیت نیرو در فیلمسازی است و میدانم خیلی کار سختی است. موحد اضافه کرد: متن این اثر در مجموعه اوج نگارش شد که یک مجموعه 10 فیلمنامهای به ما دادند. برای سریال به اندازه یک پروژه 30 قسمتی زحمت کشیده شد که هر قسمت جداست و گویی ۱۱ تله فیلم ساختیم.
در ادامه محسن برمهانی، معاون سیما تصریح کرد: سعی کنید خودتان را تکثیر کنید، یارتان را پیدا کرده و به ما معرفی کنید. وی ادامه داد: ما وقتی از تحول در سازمان حرف میزنیم باید از کلیدیترین عناصر شروع شود. خانه تولیدات جوان و حرکتی که شروع شده است حتما کلیدیترین وجه این تحول است که تازه هم شروع نشده و چند سال است کلید خورده است. برمهانی در پایان از اهمیت تبلیغ و عرضه کارهای سخت گفت و بیان کرد: ظهور و بروز رسانهای هم میتواند کمک کند که سازمان به دنبال شما بیاید.
ارسال به دوستان
کبوترم، هوایی شدم
سمیرا جلیلی: چند سالی است از حرم دورم و کارم شده زل زدن به قاب بیقواره تلویزیون یا عکسهای صفحات مجازی، گاه گاهی هم دوستی مرا از عمق حرم رفتهاش میخواند و برایم دعا میکند که من هم روزی پرواز کنم و کبوتر جلد حرم باشم.
حضرت رضای رئوف غریب شاه میهماننواز همهچیز تمام، فکر نکنید من به این چیزها دلخوش میکنمها، که بگویند: «دل مهمه، دل که اونجا باشه خودت اونجایی»، که بگویند: «سلام بده که در زیارت شریکی»، نه! نقل این صحبتها نیست.
این دلباخته را که میبینید، میخواهد از خیابان نمیدانم چندم امام رضا بیاید توی خیابان اصلی برسد به فلکه آب و بیاید باب خودتان، بابالرضا، چشمش را ببندد و بگوید لبیک، لبیک، که به خدا قسم میدانم کسی در سلام گفتن به شما پیشی نگرفته، این همان سنت پدران دیرین شماست.
خلاصه! چشم باز نکرده از صحن جامع رضوی که انگار اسمش هم عوض شده، برود و برود و برسد به دوراهی صحن جمهوری و صحن گوهرشاد و بو بکشد عطر حریم حضور را، آقا جان چشمم را باز نکردهامها. آخر میخواهم ثابت کنم این خانه، خانه من است و چشم بسته تمام سوراخسنبههایش را بلدم، بعد یکهو اسم دوراهی که بیاید دلم بخواهد زار بزنم و یاد آن دوراهی دو حرم ۲ برادر بیفتم و بغض کنم و شیرین در آن لحظه از امام رضا کربلا را بخواهم و انتظار داشته باشم امام هم مثل یک اسکناس نو تانخورده لای قرآن، بهم عیدی بدهند.
خلاصه! چون دلم پر میکشد برای صحن اسمال طلا، با نگاهی عاشقانه به صحن گوهرشاد خانم و یک قرار یواشکی چشم نیمه بسته، نیمه باز، راهم را به سمت صحن جمهوری کج کنم. نه، ببخشید آقا اینجا کج نداریم، راه راست است همه چیز.
توی صحن حال خوب کن پرانرژی جمهوری سراغ آبخوری میروم، آب مینوشم و مست میشوم از آب حرم و باز به سمت آن گنبد زرد قشنگتان میایستم و میگویم: امام جانم! ببین من از وقتی راه افتادم هی دارم سلام میدمها، دهنم کف کرد آقاجان.
بعد از طرف امام جواب دلخوشکنکی به خودم میدهم که:
- عزیزجان بیسلام عزیزی...
کمکم حس میکنم قلبم تندتر میزند، کمکم پاهایم سست میشود، دستم بیرمق و چشمم از آب پر...
به خودم نهیب میزنم: چته بابا! خودتو جمع کن، امام میخواد پیشش حالت خوب باشه، حالا دقیقه اول آبروداری کن، بعد بشین یه دل سیر خنده و گریه قاطی تحویل امام بده، خودش بلده چکار کنه.
آب را خورده نخورده به سمت صحن عتیق میروم، در حالی که بیاختیار دست بر سینه آماده عرض ادبم.
باز چشم نمیتوانم باز کنم، باز میگویم تو اهل این خانهای، چشم باز کردن برای غریبههاست.
گریه امان نمیدهد، ای بابا حالا چه وقتش است میخواهم با چشم کاملا باز، هوای او را استشمام کنم، که ضعف از چشم و بیرمقی از پایم برود، که کنار آب رکنآباد است آنجا، که پلهپله تا ملاقات خداست آنجا. چند قدم مانده به دالان آخر میایستم، چادرم را مرتب میکنم. دستی به سر و روی خودم میکشم و لای چشم باز میکنم ببینم کفشهایم واکس خورده یا نه!
امام رضاجان! ببخش تقلب میکنم، شما چشم ببند به این یکی، میخواهم مثل یک سرباز نه مثل یک دختر خوب، نه نمیدانم اصلا... مثل هر کسی که میخواهد حل بشود در ستون به ستون آینهکاریهای حرمتان، مرتب باشم.
دوباره به راه میافتم و میبینم قلبم هم الان از تپش میایستد، تمام وجودم داغ حرارت خورشید است، ای خدا...
میرسم به صحن نور، صحن آینه، صحن آب، صحن طلا، صحن آبی آسمان به زمین آمده، صحن لبخند و رضا...
در انتهای دالان، یک دستم را عصا میکنم و به دیوار تکیه میدهم و یک دستم را بر سینه میگذارم و چشم باز میکنم مثل کوری که تاکنون بینایی ندیده، جهان ندیده، آفتاب ندیده، مدینه فاضله ندیده، بعد حیران و عاشق خیره میشوم به گنبد، آنقدر نورانی است که چشمم را میبندم و دوباره باز میکنم و دیگر گریه امان نمیدهد...
میبینید امام جان، من گوشه تاریک خانه کز کرده، چشم بسته و دلتنگ اینها را نوشتم. میبینید حتی هزاران فرسخ دور از شما هم، آنقدر بلد راهم که گم نشوم و برسم به حیاط خلوتی که برای هر زائر عاشق، کنج حرم ساختهاید که بیاید حرفش را بزند، بماند، خوب بشود و برود. طبیب خوب است درد را بشناسد و چه دارالشفایی سبزتر از حرم قشنگتان؟
همه اینها را تصور کردم و گفتم اما بدانید حالا با آن تصور میگویم:
«دلمو گره زدم به پنجرهت دارم میام
دوست دارم تا من میام اون گرهها رو وا کنی»
راستی! آقای خوبم، آمدیم. رسم میهماننوازی نیست بدون خوردن غذای حرم ما را راهی کنید.
ما کفتر جلد شماییم که دلمان در تمام صحنها برای نقطه کانونی ضریح پر میکشد...
ارسال به دوستان
«پروین» در تئاتر شهر
نمایش «پروین» به نویسندگی و کارگردانی حسین کیانی -که پرترهای از زندگی و فعالیتهای پروین اعتصامی، شاعر معاصر را به تصویر میکشد- این روزها میزبان علاقهمندان به تئاتر در مجموعه تئاترشهر است. به گزارش «وطنامروز»، نمایش «پروین» به نویسندگی و کارگردانی حسین کیانی اجرای عمومی خود را در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر آغاز کرده است. این اثر نمایشی درامی تاریخی و چهرهنگارانه (پرتره) از پروین اعتصامی است که برشی از زندگی این شاعر بلندآوازه و معاصر کشورمان را به تصویر میکشد.
کیانی پیش از این قرار بود بهار ۱۴۰۰ همزمان با هشتادمین سالمرگ پروین اعتصامی این نمایش را به صحنه ببرد که اتفاقاتی باعث دلخوری وی شد، از همین رو او تصمیم گرفت در یادداشتی انصراف خود را از اجرای نمایش اعلام و کلا از صحنه تئاتر خداحافظی کند. کیانی در این یادداشت یادآور شده بود که دیگر حاضر نیست به هر قیمتی نمایشش را به صحنه ببرد، البته به نظر میرسد چند ماه بعد شرایط برای اجرای نمایش مساعدتر شد و با فروکش کردن نسبی بیماری کرونا، کیانی از تصمیم خود صرفنظر کرد و تصمیم گرفت دوباره به تئاتر بازگردد، از این رو تمرینهای نمایش «پروین» مجددا از سر گرفته شد و در نهایت کار به تهیهکنندگی داوود نامور از ۸ خردادماه اجرای خود را در سالن اصلی تئاترشهر آغاز کرد. نرگس محمدی (در نقش پروین اعتصامی)، امین زندگانی، مهرانرنجبر، مجید رحمتی، سیدجواد یحیوی، جواد مولانیا، مریم ندایی، آتنا تندرو، سهیل ملکی، فربد غفاری، اکرم محمدی و هوشنگ قوانلو بازیگران این اثر نمایشی هستند که هر روز ساعت ۱۹ در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه میرود. پروین اعتصامی (متولد ۲۵ اسفند ۱۲۸۵ - متوفی ۱۵ فروردین ۱۳۲۰) بیشتر به دلیل به کار بردن سبک شعریِ مناظره و سوال و جواب در شعرهایش معروف است و از جمله اشعار بسیار خوانده و شنیده شده او که ۸۱ سال پیش در ۳۵ سالگی بر اثر ابتلا به بیماری حصبه درگذشت، میتوان به «اشک یتیم»، «در تعزیت پدر»، «زن در ایران»، «پند و نصیحت»، «ای مرغک»، «آرزوی پرواز» و «متاع جوانی» اشاره کرد. تنها اثر چاپ و منتشر شده از پروین اعتصامی دیوان اشعار او با ۶۰۶ شعر در قالبهای مثنوی، قطعه و قصیده است.
ارسال به دوستان
اخبار
اکران نیمبهای «بدون قرار قبلی»
فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» به کارگردانی بهروز شعیبی، همزمان با سالروز ولادت امام رضا(ع) به صورت نیمبها اکران میشود. به گزارش «وطنامروز»، بهروز شعیبی، کارگردان فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» در آیین رونمایی رسمی این فیلم در مشهد مقدس از تصمیم برای اکران نیمبهای این فیلم همزمان با سالروز ولادت امام رضا(ع) در سراسر کشور خبر داد. بر این اساس و با هماهنگی سازمان سینمایی با صنف سینماداران، فیلم «بدون قرار قبلی» امروز شنبه ۲۱ خردادماه در سینماهای سراسر کشور به صورت نیمبها اکران خواهد شد. «بدون قرار قبلی» روایت داستان دختری با بازی پگاه آهنگرانی است که پس از درگذشت پدرش از آلمان به ایران بازمیگردد و با ابعاد تازهای از زندگی شخصی خود آشنا میشود.
***
ویژهبرنامه رادیو نمایش برای دهه کرامت
به مناسبت دهه کرامت و فرارسیدن میلاد حضرت امام رضا(ع) ویژهنامه «شادباش» از رادیو نمایش پخش میشود. به گزارش «وطنامروز»، به مناسبت دهه کرامت و فرا رسیدن میلاد حضرت امام رضا(ع) ویژهبرنامه «شادباش» به همت اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کل هنرهای نمایشی رادیو از آنتن رادیو نمایش پخش میشود. «شادباش» یک سور ایرانی است و در قالب رادیو تئاتر روحوضی با هنرمندی جواد انصافی و داوود داداشی روی آنتن میرود. رادیو تئاتر روحوضی «شادباش» امروز بیستویکم خرداد از ساعت ۱۸ تا ۲۰ به صورت زنده و مستقیم از تماشاخانه تاریخی سنگلج روی آنتن رادیو نمایش میرود و همزمان علاقهمندان میتوانند پخش زنده تصویری آن را از اپلیکیشن ایران صدا، سایت و اینستاگرام رادیو نمایش دنبال کنند. همچنین تماشای این رادیو تئاتر در تماشاخانه تاریخی سنگلج برای عموم آزاد است.
***
تولید نمایش رادیویی «شمیم رضوان»
به مناسبت ولادت حضرت رضا(ع) نمایش رادیویی «شمیم رضوان» به همت پردیس تئاتر تهران تولید و منتشر شد. به گزارش «وطنامروز»، نمایش رادیویی «شمیم رضوان» از سری پادکستهای رادیو دراما تولید و منتشر شد. این پادکست به مناسبت ولادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت رضا(ع) در ۲ قسمت تولید و برای استفاده عموم در فضاهای مجازی پردیس تئاتر تهران منتشر شده است. این نمایش رادیویی به نویسندگی فرزانه قانع و صداپیشگی بابک تن و حسین سامی تهیه شده و صدابردار و میکس و مستر آن را امیرصالح نجاری انجام داده است.
***
پیمان معادی در «بلیط یکطرفه»
«پیمانی معادی» در نخستین حضورش در یک سریال ایرانی با «ارکان پتککایا» بازیگر سرشناس ترکیه همبازی میشود. به گزارش «وطنامروز»، فیلمبرداری سریال «بلیط یکطرفه» به نویسندگی و کارگردانی پوریا حیدریاوره از اکتبر امسال آغاز خواهد شد و برای عرضه بینالمللی آماده میشود. ماجرای این پروژه که در ژانر پلیسی- معمایی است در ترکیه اتفاق افتاده و تمام صحنههای آن در این کشور با حضور بازیگران ایرانی، ترک، عرب و آمریکایی فیلمبرداری میشود. پیش از این پیمان معادی در سریال آمریکایی« آن شب» به ایفای نقش پرداخته بود.
***
چاپ سوم رمان «صور»
رمان «صور» نوشته حسینعلی جعفری توسط انتشارات سروش به چاپ سوم رسید. به گزارش «وطنامروز»، رمان «صور» نوشته حسینعلی جعفری بتازگی توسط انتشارات سروش به چاپ سوم رسیده است. داستان این رمان درباره شرکت یک پیرمرد فلسطینی در راهپیمایی اربعین و در واقع پیوند میان قدس و کربلا است. همچنین این رمان تحلیلی از اوضاع جهان اسلام با توجه به گذشته تاریخ دردناک فلسطین است. چاپ سوم این کتاب با ۳۶۳ صفحه، شمارگان ۱۵۰۰ نسخه و قیمت ۶۵ هزار تومان عرضه شده است.
***
میزبانی خانه هنرمندان از پنجمین هفته معماری اسپانیا
پنجمین هفته معماری اسپانیا از ۱۹ خرداد در خانه هنرمندان ایران در حال برگزاری است. به گزارش «وطنامروز»، پنجمین هفته معماری اسپانیا به همت بخش فرهنگی سفارت این کشور در ایران، از ۱۹ خرداد در خانه هنرمندان ایران برگزار شده است. در هفته معماری اسپانیا، ۵۷ عکس از آثار ۲ معمار اسپانیایی در گالری پاییز به نمایش گذاشته شده که ۲۵ اثر متعلق به استانیسلاو روکا است و ۳۲ اثر به فرانسیسکو مانگادو اختصاص دارد. استانیسلاو روکا و فرانسیسکو مانگادو ۲ معمار برجسته اسپانیایی هستند که پروژههای متعددی در نقاط مختلف دنیا اجرا کردهاند. نمایشگاه آثار پنجمین هفته معماری اسپانیا ۱۹ تا ۲۳ خرداد (به جز روزهای شنبه) ساعت ۱۶ تا ۲۰ در گالری پاییز خانه هنرمندان ایران میزبان علاقهمندان است.
***
آخرین مهلت ارائه اطلاعات رسانههای مکتوب برای دریافت کاغذ
طبق اطلاعیه اداره کل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی، شنبه 21 خردادماه پایان مهلت تکمیل موارد مندرج در سامانه جامع رسانههای کشور است اما سامانه باز خواهد ماند و کاغذ حمایتی نشریاتی که پس از این تاریخ ثبت اطلاعات کردهاند در نوبتهای بعد داده خواهد شد. به گزارش روابط عمومی معاونت امور مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در اطلاعیهای که ۱۱ خرداد بدین منظور صادره شده، آمده است: حسب ماده 20 قانون مطبوعات و نظر به ضرورت ساماندهی امور حمایتی، مقتضی است نسبت به تکمیل موارد مندرج در سامانه جامع رسانههای کشور حداکثر تا تاریخ 21 خردادماه 1401 اقدام فرمایید. در این اطلاعیه همچنین آمده است: موارد خوداظهاری، مورد بررسی کارشناسی همکاران این اداره کل و سایر مراجع ذیصلاح قرار خواهد گرفت.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|