|
ارسال به دوستان
بازخورد جهانی نماهنگ «سلام فرمانده» چه پیامی دارد؟
«فرمانده» بدون مرز
جهانی شدن «سلام فرمانده» آن هم در مدت کوتاهی از پخش آن در فضای داخل ایران، پیامهای قابل تاملی دارد. به گزارش «وطنامروز»، نماهنگ سلام فرمانده که از نیمه شعبان گذشته در فضای کشور طنینانداز شد و با پخش از شبکههای تلویزیون از آغاز سال توانست قلبهای بسیاری را با خود همراه کند، این روزها جهانی شده است. بتازگی نسخه بحرینی این نماهنگ، تولید شده که در شبکههای اجتماعی بازتابهای فراوانی داشته است.
نسخه بحرینی این کار را محمد غلوم خوانده و با عنوان «سلام یا مهدی» آن را منتشر کرده است. یکی از ویژگیهای مهم این نسخه، برگردان مناسب شعر به زبان عربی و استفاده از دایره واژگانی است که همان معنای نسخه فارسی را بخوبی و قدرتمندی منتقل میکند. در ابتدای این نسخه نیز یک قصه دینی و زیبا تصویر میشود و آن را تماشاییتر کرده است. این تازه یک نسخه از بازخوانیهای سرود «سلام فرمانده» است. واکنشهای فراوان نسبت به نسخههای گوناگونی که از این سرود در شبکههای اجتماعی وجود دارد، نشان میدهد پیام این سرود بخوبی درک شده است. نیمه شعبان مصادف با ۲۷ اسفندماه ۱۴۰۰ بود که نماهنگی با عنوان «سلام فرمانده» با نوای ابوذر روحی در لنگرود اجرا شد؛ سرودی با مضامین ساده و دلنشین. نماهنگ این سرود در صحن و سرای مسجد مقدس جمکران بلافاصله در شبکههای اجتماعی و سپس در رسانه ملی پخش شد و مورد استقبال مردم قرار گرفت. اگر چه مخاطب سنی این اثر «دهه نودیها» هستند اما فرم موسیقی این سرود باعث شده بزرگترها نیز با کودکان خود همنوا شوند. اگر چه برخی خواسته یا ناخواسته نتوانستند مفهوم اساسی این سرود را درک کنند اما بازتاب جهانی آن، مساله مهمی را به اثبات رساند. برخلاف دوگانهسازیها و تصاویر غیرواقعی که برخی درباره پیام و مخاطب این سرود داشتند، حالا با نسخههای غیرایرانی و غیرفارسی که از این سرود پخش و توزیع شده است، بخوبی میتوان دریافت که مسلمانان اقصی نقاط دنیا خوب میدانند با چه کسی در این سرود سخن میگویند و اتفاقا یکی از رازهای ماندگاری این سرود هم همین است. در یکی از تفسیرهای زیبایی که درباره فراگیری «سلام فرمانده» صورت گرفته بود، دلیل این استقبال گسترده توجه امام عصر به این نماهنگ بیان شده بود. وقتی امام عصر که حاضر و ناظر است، سلامی از سوی فطرتهای پاک کودکان و نوجوانان که هنوز آلوده به مسائل دنیایی نشدهاند، دریافت میکند، پاسخی به آن میدهد که همه دنیا آن را میشنوند. این فراگیری شاید همان «جواب سلام فرمانده» باشد.
انسان پس از همه پایین و بالاهایی که نظمهای متفاوت سیاسی و اقتصادی بر سر او آوردهاند، حالا چشم به دروازههای نخستین دوخته است و به قول احمد عزیزی «حالا همه چیز آماده تجلی است. ذرات جهان پشت گردن ظهور ایستادهاند. همه اجزای زمین گرسنهاند و یک تکه عدالت میخواهند. تاریخ با تمام عظمتش چشم به دروازههای نخستین دوخته است و زمان به نصفالنهار ربوبی خود میرسد. کافی است یکی از پدیدهها به گریه بیفتد: جهان روضه رضوان خواهد شد». و انگار داریم همین وضعیت را از سر میگذرانیم. و منتظریم، منتظری که شبیه هیچ منتظر دیگری پیش از خود نبوده است.
بسترهای اجتماعی و فرهنگی و سیاسی فراوانی را میتوان برای دلایل اقبال به «سلام فرمانده» برشمرد. یکی از آنها، روزگار آخرالزمانی است که این سالهای اخیر و در عصر پس از کرونا، ناچیزی انسان امروز را در مواجهه با پدیدههای بسیار طبیعی نشان داد و اتفاقات پس از شیوع، شرایطی را رقم زد که جهانیان به چشم، تبعیض و بیعدالتی گسترده در ساختارهای جهانی را به وضوح دیدند و تشنگی به عدالت و ظهور منجی بیش از پیش شد. بشر فطرتاً خود را نیازمند موعود و منجی میبیند و هرگاه بستری برای فراخواندن او بشناسد و بداند، از آن شرایط برای خطاب قراردادنش استفاده میکند. یکی از سرودها یا نغمههای دیگری نیز که در این سالهای اخیر با استقبال مردم برخی کشورها مواجه شده بود و اتفاقا از همین منظر قابل بررسی است، نغمه «به طه به یاسین» بود که باز امام عصر(عج) را مخاطب قرار داده و یاد ایشان را زنده میکرد.
فراگیری این سرود از روسیه تا آمریکا، از هند و پاکستان تا قلب آفریقا و بسیاری از کشورهای حاشیه خلیجفارس، البته دلیل دیگری هم دارد و آن ترویج مردمی آن است. دولتها هیچگاه توان همافزایی و تجمیع این همه انرژی را ندارند و تنها در صورت «مردمی بودن» است که یک محتوا میتواند فراگیر شود و با استقبال گسترده مردمی مواجه شود. استقبال از این سرود توسط مردم، یادآور راهپیمایی باشکوه اربعین است که آن هم وجهه مردمی دارد و در سالهای اخیر ثابت شده است که فقط مردم میتوانند این ظرفیت عظیم و این انرژی ویژه را مدیریت و آن را در خدمت یک هدف واحد درآورند. دلایل فراوان دیگری هم در ماجرای فراگیری «سلام فرمانده» وجود دارد که خارج از این مجال است اما هر چه که هست، اقتدار فرهنگی و حوزه نفوذ تمدنی جریانات متاثر از انقلاب اسلامی و اسلام ناب محمدی(ص) در نسخههای متعدد این سرود، نمایان شده است و کسی نمیتواند آن را انکار کند.
ارسال به دوستان
استاد احمد مهدویدامغانی، نویسنده و پژوهشگر نامی کشورمان درگذشت
عاشق شاه خراسان
استاد احمد مهدویدامغانی، نویسنده، مترجم و پژوهشگر ایرانی جمعه ۲۷ خرداد در فیلادلفیای آمریکا درگذشت. به گزارش «وطنامروز»، دکتر احمد مهدویدامغانی، نویسنده و پژوهشگر ایرانی، متخصص ادبیات و زبان عربی و از اساتید دانشگاه تهران و دانشگاه هاروارد آمریکا روز جمعه ۲۷ خرداد در ۹۵ سالگی در فیلادلفیای آمریکا درگذشت. او ۱۳ شهریور ۱۳۰۵ در شهر مشهد به دنیا آمد. پدرش آیتالله شیخ محمدکاظم مهدویدامغانی، احیاکننده حوزه علمیه مشهد و از روحانیون برجسته عصر خود به شمار میآمد. تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود را در این شهر گذراند و سپس برای ادامه تحصیل راهی تهران شد تا در رشته الهیات به تحصیل بپردازد. سال ۱۳۲۷ لیسانس خود را از دانشکده معقول و منقول دانشگاه تهران اخذ کرد. سپس به تحصیل ادبیات فارسی در دانشکده ادبیات دانشگاه تهران پرداخت و موفق به کسب مدرک لیسانس در سال ۱۳۳۳ از این دانشکده شد. دکترای خود را در زبان و ادبیات فارسی نیز از همین دانشکده در سال ۱۳۴۲ کسب کرد و سپس به عنوان استاد به تدریس در دانشکدههای ادبیات و الهیات دانشگاه تهران پرداخت. مهدویدامغانی سال ۱۳۵۳ به دانشگاه مادرید رفت و تا سال ۱۳۵۴ در این دانشگاه به تدریس ادبیات عرب، فارسی و فقه اسلامی پرداخت. در بازگشت به ایران دفتر اسناد رسمی دایر کرد و از همان سال ۱۳۵۴ به ریاست کانون سردفتران اسناد رسمی منصوب شد. احمد مهدویدامغانی از سال ۱۳۶۶ مقیم آمریکا شد و در دانشگاههای هاروارد و پنسیلوانیا مشغول تدریس معارف اسلامی، ادبیات عرب، ادبیات فارسی، فقه، تفسیر و برخی علوم اسلامی در مقطع دکترا و فوق دکترا شد. احمد مهدویدامغانی مقالههای متعددی در مجلههای یغما، کلک، گلچرخ، ایراننامه، ایرانشناسی، رهآورد و گلستان به چاپ رسانده است.
از مشهورترین مقالههای او مأخذ ابیات عربی کلیله و دمنه و مأخذ ابیات عربی مرزباننامه است. از کتابهای چاپشده مهدویدامغانی میتوان به کشفالحقایق نسفی، المجدی فی أنساب الطالبیین، تصحیح نسمهالسحر بذکر من تشیع و شعر، تصحیح دیوان عبدالله بن احمد خازن، الوحشیات، از علیآموز اخلاص عمل، رساله درباره خضر، در باغ روشنایی و گزیدهای از شعر سعدی به زبان عربی اشاره کرد. او در یکی از گفتوگوهای خود (با برنامه شوکران) اشاره کرده بود که هرچند ۳۵ سال است در آمریکا به سر میبرد اما دلش با ایران است و دوست دارد پیش از وفاتش یکبار دیگر به زیارت حضرت ثامنالحجج(ع) برود و پس از وفات نیز در مشهد به خاک سپرده شود.
در پیام حسن بلخاری، رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی در پی درگذشت احمد مهدویدامغانی آمده است: «انالله و اناالیه راجعون. قلب تپنده پیر فرزانه ایراندوست از تپش باز ایستاد! استاد احمد مهدویدامغانی با عشقی سرشار به اسلام و تاریخ و تمدن ایران زیبا و سعادتمند و پس از سالها رنج و تعب در وادی تحقیق و تفحص در سپهر فرهنگ سترگ ایران اسلامی روی در نقاب خاک کشید و به بزم جاودان حضرت حق پیوست. اینک ما ماندهایم و حضور همیشگی او در سطر به سطر آثار ارجمندش که بیتردید سیرابگر جان عطشناک جویندگان طریقت دانشورزی و حقیقتجویی خواهد بود».
همچنین رئیس دانشگاه بینالمللی اهلبیت(ع) به مناسبت درگذشت مرحوم زندهیاد دکتر احمد مهدویدامغانی در پیامی آورده است: لسان او زمزمه توسل، نگاه او تجسم مفهوم انتظار، کردار او تجلی اخلاق کریمانه و اندیشهاش تداعی حکمت و معرفت بود که در پرتو این خصایص، بسا شاگرد و مشتاق که در مجلس درس او پرورش یافتند و صدها تشنه که از چشمه ارشادات و افاضات او سیراب شدند. اگرچه خود را به جبر تقابل روزگار در عزلت غربت گرفتار میدید، مهر وجودش از تابش و چشمه تتبعش از جوشش نیفتاد و از صفای خاطر، بامدادش به جانب مشرق طوس ملتجی و غروبش به سمت سامرا ملتزم و در لب نغمه: «به مستجیری درگاهت آمدم رحمی» مینواخت. گوهری بود در ادب و فرهنگ بینظیر، در تضلع و تواضع بیهمتا و در ژرفای نظر و رای بیبدیل. اگرچه از امواج مصایب دهر دون مصون نماند و از طریق ملالت آن، بیبهره عبور ننمود اما نه عشقش به مکتب نشیبی دید و نه میلش به وطن کاستی یافت.
پیکر احمد مهدویدامغانی برای تشییع و خاکسپاری در حرم امام رضا(ع) به ایران منتقل خواهد شد. فرزند این نویسنده، پژوهشگر و مصصح فقید با اعلام این خبر در صفحهای به نام مهدویدامغانی نوشت: «پیکر پاک پدر عزیزم بزودی به ایران خواهد آمد تا در حرم مطهر ارباب، سرور و ولینعمتشان حضرت علیبنموسیالرضا علیهالسلام به خاک سپرده شود».
ارسال به دوستان
کمک مدارس به گیشه سینمای کودک
اکران بامبالا از آغاز سال تحصیلی
کارگردان سینما از اکران فیلم سینمایی «بامبالا» همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد. به گزارش مهر، سیدجمال سیدحاتمی درباره اکران فیلم سینمایی «بامبالا» گفت: پیش از این قرار بود این فیلم را روانه سینماها کنیم اما به دلیل تعطیلی مدارس و شیوع ویروس کرونا اکران را به تعویق انداختیم. با اتمام شرایط موجود به نظر میرسد شروع سال تحصیلی جدید میتواند بهترین زمان برای اکران این فیلم سینمایی باشد. وی ادامه داد: با توجه به برنامهریزیهای انجام شده تصمیم داریم «بامبالا» را اواخر شهریور یا اوایل مهرماه اکران کنیم.
تولید این فیلم سینمایی در دوره کرونا بود به همین دلیل فاصله زیادی میان تولید و اکران آن به وجود آمد. این کارگردان با اشاره به اینکه پخش این فیلم کودک و نوجوان برعهده «راه عرفان» است، تاکید کرد: امیدوارم با باز شدن مدارس و حضور پررنگتر دانشآموزان، «بامبالا» در سینماها مورد استقبال قرار گیرد. وی درباره تاثیر بازگشایی مدارس در گیشه سینمای کودک و نوجوان توضیح داد: معتقدم تکیه ما برای گیشه موفق در سینمای کودک و نوجوان نباید مدارس باشد، بلکه مدارس را میتوان به عنوان یک منبع برای جذب مخاطب در نظر گرفت اما با توجه به اینکه زمان کمی از فروکش کردن کرونا در جامعه گذشته است، خانوادهها آنطور که باید از سینما استقبال نمیکنند و چندان نسبت به حضور فرزندانشان در سینماها رضایتخاطر ندارند.
سیدحاتمی ادامه داد: بیشک کرونا مانع بزرگی برای حضور خانوادهها در سینماها بود، به همین دلیل سعی کردیم از پتانسیل باز شدن مدارس برای اکران «بامبالا» استفاده کنیم.
ارسال به دوستان
نشست خبری جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان برگزار شد
همدان میزبان کودکان و نوجوانان تئاتری
نشست رسانهای بیستوهفتمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، دیروز شنبه ۲۸ خرداد برگزار شد. به گزارش «وطنامروز»، سالن کنفرانس مجموعه تئاتر شهر صبح روز شنبه ۲۸ خرداد میزبان نشست رسانهای بیستوهفتمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان بود. امیر مشهدیعباس دبیر جشنواره، مسعود ویژه مدیرکل ارشاد استان همدان و مهدی حاجیان مدیر بخش جشنوارههای اداره کل هنرهای نمایشی در این نشست حضور داشتند.
در ابتدای این نشست، مسعود ویژه، مدیرکل ارشاد استان همدان گزارشی درباره روند برنامهریزی و برگزاری جشنواره بیستوهفتم در استان همدان ارائه داد. وی توضیح داد: سال گذشته بنا بود جشنواره برگزار شود ولی هر بار با سویهای جدید از کرونا مواجه شدیم و چند بار تاریخ برگزاری جشنواره تغییر کرد و در نهایت تصمیم به برگزاری جشنواره از یکم تا ششم تیر ۱۴۰۱ گرفته شد. وی یادآور شد: در بسیاری از کشورهای پیشرفته جشنوارههای تخصصی ویژه کودک و نوجوان در امر آموزش بسیار مهم است.
مدیرکل ارشاد استان همدان تلاش برای برگزاری برنامههای جنبی و اجراهای جشنواره در ۹ سالن شهرستانهای استان همدان را از ویژگیهای جشنواره بیستوهفتم تئاتر کودک و نوجوان در این استان ذکر کرد. سپس امیر مشهدیعباس، دبیر بیستوهفتمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان گفت: ۷۶ اثر در کل جشنواره اجرا دارند و ۷۰ درصد آثار نیز از استانها هستند و ۳۰ درصد آثار به تهران اختصاص دارد. برخی از مخاطبان کودک و نوجوان ما به عنوان شرکتکننده در جشنواره حضور دارند.
وی تأکید کرد: رویکرد ما در این دوره، استانداردسازی بود زیرا جشنواره باید برآیند فعالیتهای حرفهای باشد. بخش زیر ۱۸ سال، بخش فراگیر و بخش نمایشهای ایرانی در راستای این استانداردسازی به جشنواره بیستوهفتم اضافه شدند. وی درباره بخش ملل جشنواره نیز با اشاره به اینکه ۹ اثر قابل توجه در این بخش حضور داشتند، افزود: متأسفانه به دلیل تغییر زمان برگزاری جشنواره تنها ۳ اثر در این دوره حضور دارند.
دبیر جشنواره در ادامه به این نکته هم اشاره کرد که به دلیل شرایط کرونایی فیلم اجراهای جشنواره تهیه شده و همزمان با ایام برگزاری به صورت آفلاین در تلویزیون تئاتر ایران پخش میشود.
مشهدیعباس بودجه جشنواره بیستوهفتم را یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هم هزینههای اسکان و دیگر موارد از تعهدات استان همدان است. همچنین برگزاری مراسم یادبود زندهیادان محمدرضا الوند و کریم اکبریمبارکه و مراسم قدردانی از مریم کاظمی، مهدی فرشیدیسپهر و سعید باغبانی، هنرمند تئاتر کودک و نوجوان همدان از برنامههای ویژه بیستوهفتمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان است.
ارسال به دوستان
کتاب «یک قاسم و دو کربلا» راهی بازار نشر شد
مرد میدان در روایت فتح
کتاب «یک قاسم و دو کربلا» نوشته مجید سانکهن نخستین کتاب مستند داستانی از فرماندهی حاجقاسم سلیمانی در ۲ عملیات کربلای ۴ و ۵ راهی بازار نشر شد. به گزارش «وطن»امروز»، کتاب «یک قاسم و دو کربلا» نخستین کتاب مستند داستانی از فرماندهی حاج قاسم سلیمانی در ۲ عملیات کربلای ۴ و ۵ به قلم مجید سانکهن و روایت نادر نوروزشاد توسط انتشارات روایت فتح منتشر شده است.
این کتاب با اینکه نخستین کتاب مستند داستانی است که بر اساس دفاتر راوی و نوارهای مرکز اسناد دفاعمقدس و روایت راوی از فرماندهی حاجقاسم سلیمانی در ۲ عملیات کربلای ۴ و ۵ تألیف شده است اما به هیچ وجه بنای خاطرهگویی ندارد و در یک مثلث روایی و اسنادی ۱- راوی فرمانده ۲- دفترچه راوی و ۳- نوار تألیف شده است. سعی نویسنده در تألیف این کتاب بر این بوده که زمختی روایتهای پنهان در اسناد جنگ را با دراماتیزه و داستانی کردن آنها برای مخاطب قابل درک و استفاده کند و خواننده را با حاجقاسم در التهابات و حوادث تلخ و شیرین ۲ عملیات کربلای ۴ و ۵ همراه کند.
مجید سانکهن، نویسنده این کتاب درباره اتمسفر شکلگیری این کتاب گفت: «وقتی حرف به حرف این کتاب را مینوشتم تمام تلاشم این بود که بتوانم برای نخستین بار با خوانش داستانی از اسناد تحقیقی جنگ (نوار و دفترچه راوی) خوانندگان جوان را با یک فرمانده خاص (حاجقاسم سلیمانی) و یک راوی فرمانده جوان و پرایده و انرژی (آقای نادر نوروزشاد) آشنا کنم». کتاب «یک قاسم و دو کربلا» دومین کتاب از مجموعه «راویان» در ۱۱۰۰ نسخه با قیمت ۹۰ هزار تومان منتشر شده است.
ارسال به دوستان
اخبار
«جشن سربرون» شهریور به آنتن میرسد
تهیهکننده سریال «جشن سربرون» با اعلام اینکه همچنان مشغول آمادهسازی مراحل پستولید این سریال تاریخی هستند، گفت: حجم کار خیلی بالاست؛ با این حال انشاءالله تا شهریور امسال کار را به آنتن تلویزیون میرسانیم. به گزارش ایسنا، حسن نجاریان درباره جزئیات کارهای تولید «جشن سربرون» توضیح داد: این روزها همچنان مشغول انجام مراحل پستولید سریال هستیم به دلیل اینکه بخش جلوههای ویژه و کامپیوتری این مجموعه خیلی زمان میبرد و حجم کار بالاست؛ بنابراین تمام تلاشمان را میکنیم انشاءالله هر چه زودتر سریال آماده شود تا بتوانیم برای شهریور امسال کار را به پخش برسانیم. به احتمال قوی هم این سریال از شبکه یک سیما روی آنتن برود. وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با پخش سریال و استقبالی که مخاطبان از مجموعه میکنند، خستگی از تنمان بیرون بیاید؛ چون واقعاً برای کار زحمت کشیده شده و چندین سال است درگیر تولید آن هستیم. به گزارش ایسنا، سریال تاریخی «جشن سربرون» به کارگردانی مجتبی راعی محصول سیمافیلم است. حسین محجوب، محمود پاکنیت، داریوش کاردان، لاله اسکندری، میرطاهر مظلومی، مرحوم کریم اکبریمبارکه، سهیلا رضوی، نادر فلاح، بیوک میرزایی، فرخ نعمتی، قاسم زارع، مهدی فقیه و... در این مجموعه تلویزیونی ایفای نقش کردهاند. «جشن سربرون» در ۴۵ قسمت ساخته شده و حدود ۲۷ ماه تصویربرداریاش زمان برده است.
***
«مستوران» به پخش نزدیک شد
فصل نخست سریال «مستوران» به کارگردانی مسعود آبپرور و سیدجمال سیدحاتمی از دوم تیرماه روی آنتن شبکه یک سیما میرود. به گزارش روابط عمومی شبکه یک سیما، فصل نخست سریال «مستوران» به کارگردانی مسعود آبپرور و سیدجمال سیدحاتمی و تهیهکنندگی عطا پناهی از دوم تیرماه هر شب ساعت 22:15 از شبکه یک سیما پخش خواهد شد. تصوبربرداری سریال «مستوران» در بیش از ۱۳ لوکیشن مختلف انجام شده و فصل نخست آن در ۲۶ قسمت و با نگاهی به داستانهای کهن ایرانی ساخته شده است. حمیدرضا آذرنگ، نازنین فراهانی، رویا میرعلمی، بیژن بنفشهخواه، الهام جعفرنژاد، عیسی یوسفیپور، رابعه اسکویی و علی دهکردی از جمله بازیگرانی هستند که در فصل نخست «مستوران» مقابل دوربین رفتهاند. «مستوران» تازهترین محصول سازمان هنری- رسانهای اوج و برگرفته از قصههای کهن ایرانی است.
***
تام هاردی نویسنده ونوم 3
تام هاردی با انتشار روی جلد فیلمنامه «ونوم ۳» نشان داد در نوشتن آن مشارکت داشته است. به گزارش «وطنامروز»، تام هاردی تصویری از روی جلد فیلمنامه «ونوم ۳» را در صفحه اینستاگرامش منتشر کرد تا نشان دهد فیلمنامه این فیلم چگونه خلق شده است. در هر حال این تصویر نشان میدهد هاردی دوباره با «کلی مارسل» نویسنده برای خلق داستان همکاری کرده و مارسل فیلمنامه را نوشته است. این دو همین نقش را در «ونوم ۲» هم داشتند و این فیلم با عنوان «ونوم: بگذارید کارنیج بیاید» فروش ۵۰۲ میلیون دلاری را در سراسر جهان ثبت کرد و این در حالی بود که سال پیش هنوز خطر پاندمی، رفتن به سینماها را کاهش میداد. این ۲ همچنین به عنوان تهیهکننده در فیلم حضور دارند. مجموعه فیلمهای «ونوم» تاکنون 1.4 میلیارد دلار در بازار جهانی فروش داشته و برای فروش قسمت سوم نیز از همین حالا انتظارها بالاست.
***
گای ریچی هرکول را میسازد
انیمیشن «هرکول» فیلم زنده بعدی دیزنی خواهد بود و گای ریچی برای ساخت این فیلم انتخاب شده است. به گزارش مهر به نقل از ورایتی، یکی دیگر از فیلمهای انیمیشن دیزنی در قالب فیلم زنده درمیآید و این بار نوبت «هرکول» خواهد بود. برای کارگردانی این فیلم گای ریجی که سال ۲۰۱۹ فیلم «علاءالدین» را ساخت، انتخاب شده است. انیمیشن «هرکول» سال ۱۹۹۷ ساخته شد و پیشتر گزارش شده بود که جو و آنتونی روسو که کارگرانهای «انتقامجویان: پایان بازی» بودند، برای تولید این فیلم انتخاب شدهاند. اکنون پس از اینکه «دیو کالاهام» برای نوشتن پیشنویس داستان انتخاب شد، گروه نویسندگان در حال تکمیل است و گای ریچی برای کارگردانی این اثر انتخاب شده است. داستان درباره هرکول است که در کودکی ربوده شده و در حالی که از نیمهخدایان محسوب میشود، مجبور میشود در کنار انسانهای فانی زندگی کند و بزرگ شود. وی میآموزد که از نیروی مافوق بشری خود استفاده کند تا اثبات کند شایستگی زندگی در میان خدایان کوه المپوس را بر مبنای داستانهای اسطورهای یونانی دارد.
***
سیدمحمود رضوی تهیهکننده سریال «حضرت موسی(ع)» شد
تهیهکننده سریال «حضرت موسی(ع)» در میانه مراحل پیشتولید تغییر کرد. به گزارش ایرنا، در حالی که این روزها سریال حضرت موسی(ع) مراحل پیشتولید خود را سپری میکند، تهیهکننده آن به دلیل بیماری با نظر مدیران سازمان صداوسیما تغییر کرد. در حالی که پیش از این تهیهکنندگی سریال بر عهده سیداحمد میرعلایی بود، در ادامه کار به سیدمحمود رضوی سپرده شد. در حال حاضر این سریال، مراحل پیشتولید و انتخاب بازیگر را سپری میکند. فیلمنامه این اثر را مرحوم فرجالله سلحشور نوشته و ابتدا قرار بود جمال شورجه آن را کارگردانی کند اما به دلیل بیماری، کارگردانی این اثر فاخر بر عهده ابراهیم حاتمیکیا قرار گرفت. پیش از این سیدمحمود رضوی که تهیهکنندگی آثار سینمایی و تلویزیونی بسیاری را در کارنامه خود دارد، مشاور فرهنگی رئیس مجلس شورای اسلامی بود که طی روزهای گذشته از این سمت استعفا کرد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|