|
فراخوان مشمولان اعزامی تیرماه ۱۴۰۱ به سربازی
سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیهای تمام مشمولان دارای برگ آماده به خدمت به تاریخ تیرماه سال ۱۴۰۱ را برای حضور در مراکز آموزش نظامی فراخواند. این سازمان اعلام کرد: مشمولان باید روز چهارشنبه یکم تیرماه سال ۱۴۰۱ در ساعت، محل و مراکزی که در برگ معرفینامه مشمولان اعلام شده، حضور یابند و به خدمت دوره ضرورت اعزام شوند.
ارسال به دوستان
کمیسیون ماده 100 شهرداریهای کشور کانون تخلفات ساختمانی و منشأ ناپایداری ساختمانها شده است
درصد 100
سرپرست سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در گفتوگو با «وطنامروز»: اگر طرح جامع تفصیلی ملاک عمل باشد، نیازی به فعالیت کمیسیون ماده 100 نخواهد بود
اسداله خسروی: کمیسیون ماده 100 از سالها قبل تبدیل به مهمترین منبع درآمد شهرداریهای کشور شده است و متخلفان و قانونگریزان میتوانند با توسل به راههای فراری که در این کمیسیون پیشبینی شده، تخلفات ساختمانی خود را با پرداخت جریمههای سنگین جبران کنند!
به گزارش «وطن امروز»، به رغم هشدارهای متخصصان و کارشناسان در سالهای گذشته درباره تهدیدات و خطرات ناشی از آرا و جریمههای کمیسیون ماده 100 شهرداری، این روند فسادبرانگیز همچنان ادامه دارد؛ روندی که خطیب نماز جمعه تهران آن را شجره خبیثه نامیده است و سرپرست سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور نیز آن را منشأ ناپایداری سازهها و عامل حوادثی همچون متروپل آبادان میداند. پس از وقوع حادثه تلخ فروریختن برج متروپل آبادان، توجهات بار دیگر به سمت کمیسیونهای ماده 100 رفته است اما برخی کارشناسان معتقدند که مقابله با چنین معضلی به این سادگیها امکانپذیر نیست.
در همین باره، برخی نمایندگان مجلس اظهاراتی مبنی بر اصلاح ماده 100 قانون شهرداریها داشتهاند.
عبدالجلال ایری، سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: سازمان نظام مهندسی از اختیار قانونی کافی برای توقف عملیات ساختوساز برخوردار نیست. از این رو کمیسیون عمران مجلس در اصلاح ماده 100 قانون شهرداریها و اصلاح قانون نظام مهندسی به این موضوع توجه کرده و اختیار ناظران را افزایش داده است.
همچنین محمدرضا رضاییکوچی، رئیس کمیسیون عمران مجلس با اشاره به محرز بودن تخلفات برخی دستگاهها در حوادثی همچون متروپل، اظهار داشت: به دنبال این هستیم که در اصلاح قانون ماده ۱۰۰ شهرداریها و نظام مهندسی، ضمانتهای گزارش نظام مهندسی را افزایش دهیم.
* نفوذ شجره خبیثه در محیط شهرداریها
حجتالاسلام والمسلمین محمدجواد حاجعلیاکبری، خطیب نماز جمعه تهران نیز در خطبه نماز جمعه هفته گذشته تهران در انتقاد از نحوه فعالیت کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداریها گفت: در بسیاری از مواقع در مبارزه با فساد موفق نمیشویم. مصادیقی را دنبال میکنیم اما به نتیجه نمیرسیم. ما سراغ معلولها میرویم، از علتها غافلیم. وی تاکید کرد: یکی از مصادیق این شجره خبیث که در محیط شهرداریها و ساخت و سازها نفوذ کرده است، کمیسیون ماده ۱۰۰ است. بررسیها نشان میدهد بخش عمدهای از فسادها به این موضوع بازمیگردد. این ماده از سال ۱۳۴۵ وارد شده است.
حاجعلیاکبری تصریح کرد: تخلفات حوزه ساختمان مثل تجاوز به معابر شهری، عدم استحکام احداث بنای بدون پروانه، افزودن به زیربنا و تغییر کاربری زمین، در اختیار این کمیسیون است. تخلفاتی صورت میگیرد و سپس این تخلفات به این کمیسیون ارجاع میشود. بیش از نیمی از پروندهها جریمه مالی شده و بسته میشود.
خطیب نماز جمعه تهران با بیان اینکه بسیاری از سرمایهداران بزرگ از ابتدای ورود به این چرخه تخلف میکنند، گفت: در نقشههایشان مشخص است. برای پوشاندن این بخش پولهای کثیف وارد میکنند و اینچنین است که فساد تولید میشود و رشوه میدهند. وی اظهار داشت: پس از مدتی میبینیم که در کنار گوشمان شهرکهای کاخنشینی شکل میگیرد. مبارزات و پیگیریهایی که انجام میشود به هیچ جا نمیرسد، چرا که آن ساخت و سازها به ظاهر قانونی است و فردی تخلف کرده و جریمه تخلفش را پرداخته است.
حاجعلیاکبری تصریح کرد: مساله ریشهدار است. متروپل از چنین جایی سر در میآورد. اگر شاهد تضییع حقوق بیتالمال و نابودی منابع عمومی و رشد طبقه سرمایهدار کذایی هستیم، از چنین جاهایی آب میخورد. یکی از مهمترین ریشهها کمیسیون ماده ۱۰۰ است. از دولت، مجلس و قوه قضائیه میخواهم با سرعت و قاطعیت پیگیری و ریشه فساد را خشک کنند.
* مراجعه به طرح تفصیلی، راه مقابله با معضلات کمیسیون ماده 100
سرپرست سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور درباره کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری به خبرنگار «وطنامروز» گفت: معضلات کنونی در کمیسیون ماده 100 شهرداریها بدون رعایت کامل طرح تفصیلی قابل حل شدن نیست. به این معنا که اگر میخواهیم با آسیبها و تهدیدهای حوزه ساختمان مقابله کنیم باید طرح تفصیلی را ملاک قرار دهیم و حتی اگر طرح تفصیلی اشکالاتی دارد، آن را برطرف کنیم. دکتر حمزه شکیب تصریح کرد: من نمیخواهم با محوریت تهران صحبت کنم، بلکه کل کشور را مدنظر دارم. هر یک از شهرهای ما یک طرح تفصیلی دارد که بر اساس آن برای هر پلاک، تعیین تکلیف میشود. مثلا سطح اشغال و تعداد طبقات در این طرح مشخص شده است و نباید فراتر از آن ساختوسازی انجام شود.
وی ادامه داد: اگر اراده ما بر اجرایی شدن طرح تفصیلی است، اصلا نیازی به وجود کمیسیون ماده 100 شهرداری نداریم اما اگر قرار بر عدم اجرای این طرح و نادیده گرفتن آن باشد، در این صورت تصمیمگیری درباره ساختوسازهای مشکوک به سطح مناطق شهرداریهای کشور میرود.
سرپرست سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور افزود: روند کنونی فعالیت کمیسیونهای ماده 100 شهرداری موجب بروز مشکلات ریشهدار و بزرگ در کشور شده است. متاسفانه ناپایداری بسیاری از سازهها که بعضا شاهد فرو ریختن آنها هستیم، از همین کمیسیون ناشی میشود.
وی گفت: چارهای جز این نداریم که معضل سازههای مشکوک و ناپایدار را از همان منشا حل کنیم و اجرای طرح تفصیلی را مرجع و ملاک قرار دهیم و اگر طرح تفصیلی برخی شهرها مشکلاتی دارد یا قدیمی شده است، باید برای اصلاح آن اقدام شود. اگر طرح تفصیلی ملاک تصمیمها باشد، طبیعتا تخلفات کاهش مییابد و مهندسان ناظر نیز به سمت تخلف سوق داده نمیشوند.
شکیب افزود: علت وقوع حوادثی همچون متروپل این است که ضوابط مهندسی و محاسباتی از طریق کمیسیون ماده 100 شهرداریها بر هم میخورد. به نظر من، وزارت کشور متولی این موضوع است و باید برای اصلاح وضعیت موجود وارد عمل شود.
همچنین رئیس اسبق مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: تخلفات بابت ساختوسازهایی که فراتر از اصول تعریف شده انجام شود بیتردید باید مورد بررسی دقیق قرار گیرد و چنانچه ساختوساز در طرح تفصیلی مناطق شهری برخلاف قواعد و مقررات لازم انجام شود بدون اغماض باید تخریب شود، چرا که توجه به رعایت تراکم ساختمان از مهمترین ارکان استحکام ساختمان محسوب خواهد شد.
محمود فاطمیعقدا در گفتوگو با «وطنامروز» با بیان اینکه علاوه بر توجه به استحکام، ساختوسازها نباید طوری باشد که منظر شهری را خدشهدار کند، گفت: کمیسیون ماده 100 که مربوط به عدم رعایت ضوابط ساختمان است باید اصلاح شود، زیرا استحکام و ایمنی ساختمان تابع ضوابط و اصولی است که شهرداریها براساس طرح تفصیلی تدوین میکنند، یعنی ساخت بنا با چه تراکمی و رعایت چه الزاماتی در یک منطقه انجام شود تا پروانه ساخت آن صادر شود.
رئیس اسبق مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در ادامه افزود: چنانچه در ساختوسازها تخلفی برخلاف اصول تعریف شده صورت گیرد، این تخلف نباید با «جریمه» حلوفصل شود. البته برچیده شدن چنین معضلی باید مدنظر مسؤولان قرار گیرد تا ساختوسازها با رعایت اصول فنی و مهندسی انجام شود.
ارسال به دوستان
آمار فوتیهای روزانه کرونا دوباره صفر شد
کنترل کرونا با تدبیر دولت سیزدهم
شرایط کرونایی در کشور با تصمیمات مناسب دولت سیزدهم و تلاش وزارت بهداشت و کادر درمان به طور کامل کنترل شده است به طوری که برای چندمین بار، آمار فوتیهای روزانه کرونا به صفر رسید.
سخنگوی هیاترئیسه مجلس اظهار داشت: پیگیریهای رئیسجمهور و عملکرد مثبت وزارت بهداشت در تأمین واکسن کرونا، از دستاوردهای ماندگار دولت سیزدهم است.
سیدنظامالدین موسوی با اشاره به صفر شدن فوتیهای کرونا در روزهای اخیر، به مهر گفت: پیگیریهای رئیسجمهور برای مبارزه با بیماری کرونا، از نخستین روز کاری در پست ریاستجمهوری آغاز شد.
وی ادامه داد: عملکرد مثبت وزارت بهداشت در تأمین و تولید واکسن کرونا با اتخاذ سیاستهای همسو و هماهنگ اجرایی شد.
سخنگوی هیاترئیسه مجلس تاکید کرد: شاهد بودیم رئیسجمهور در روزهای آغاز کار دولت سیزدهم از طریق گفتوگوهای تلفنی با رؤسای جمهور کشورهای مختلف، واکسن مورد نیاز کشور را تأمین کرد.
موسوی با اشاره به عزم دولت سیزدهم برای تولید واکسن در کشور، گفت: هماکنون جمهوری اسلامی ایران یک تولیدکننده موفق واکسن کرونا است.
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس یادآور شد: زمانی که رئیسی پست ریاستجمهوری را تحویل گرفت، وضعیت کرونا در کشور وخیم بود اما با برنامهریزی اصولی هماکنون شاهد کنترل بیماری کرونا در کشور هستیم.
* فوتیهای روزانه مجدد صفر شد
تعداد فوتیهای روزانه کرونا برای چندمین بار به عدد صفر رسید.
به گزارش «وطنامروز» به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، در شبانهروز منتهی به ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۶۰ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۴۰ نفر از آنها بستری شدند تا مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۷ میلیون و ۲۳۴ هزار و ۷۵۷ نفر برسد.
همچنین در طول این 24 ساعت، هیچ مرگ ناشی از «کووید-19» ثبت نشده است.
این در حالی است که ۲۹۷ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
همچنین تاکنون ۵۲ میلیون و ۵۰۹ هزار و ۸۸۵ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است.
در حال حاضر 106 شهرستان در وضعیت زرد و 342 شهرستان در وضعیت آبی بیماری کرونا قرار دارند.
درباره آخرین آمار رسمی واکسیناسیون نیز اعلام شده است تاکنون ۶۴ میلیون و ۶۰۶ هزار و ۲۰۳ نفر دوز اول، ۵۷ میلیون و ۹۴۶ هزار و ۶۸۱ نفر دوز دوم و ۲۷ میلیون و ۶۶۹ هزار و ۸۰ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۰ میلیون و ۲۲۱ هزار و ۹۶۴ دوز رسیده است. همچنین در شبانهروز اخیر، ۱۴ هزار و ۲۶۴ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
ارسال به دوستان
برخورد سازمان نظام پزشکی با متخلفان مالیاتی و زیرمیزی بگیر
پزشکانی که برای هزینه درمان، سکه و دلار طلب میکنند
با آنکه سازمان نظام پزشکی تاکید دارد با پزشکان زیرمیزیبگیر یا آنان که در پرداخت مالیات، به اشکال مختلف قانون را دور میزنند برخورد میشود اما همچنان هستند پزشکانی که زیرمیزی میگیرند یا از پرداخت مالیات شانه خالی میکنند. در این میان رئیس کل سازمان نظام پزشکی در واکنش به برخی اظهارات مبنی بر دریافت سکه و دلار در ازای هزینه درمان از سوی برخی پزشکان اعلام کرد: سازمان نظام پزشکی با این اقدامات مخالف است، البته در این زمینه گزارشی به سازمان نظام پزشکی واصل نشده است اما قطعا اگر گزارشی در این زمینه به ما برسد، رسیدگی میکنیم.
دکتر محمد رئیسزاده در پاسخ به سوالی درباره وضعیت مالیات پزشکان و اقدامات انجام شده در این زمینه برای سال جاری، گفت: در این زمینه جلساتی با دوستانمان در سازمان امور مالیاتی کشور داشتیم. مطمئن باشید شاغلان حوزه سلامت یکی از خوشحسابترین مودیان کشور هستند، زیرا وضعیت بازار کارشان شفافتر از جاهای دیگر است و درصد بالایی از آنها در سیستمهای دولتی، هیات علمی و مراکز وابسته به درمانگاههای دولتی اشتغال دارند و حساب و کتابشان مشخص بوده و مالیاتشان کسب میشود، مانند کارمندان دولت.
وی با بیان اینکه قطعا در همه صنوف فرار مالیاتی داریم، گفت: ممکن است در صنف پزشکی و حوزه سلامت هم فرار مالیاتی داشته باشیم. بسیاری از صنوف در کشور هستند که اصلا نمیتوان متوجه شد که فرد چقدر کار کرده است. رئیسزاده ادامه داد: از طرفی هم معتقدیم جامعه پزشکی نیز باید به صورت شفاف مالیاتهایشان را پرداخت کنند، کارتخوان نصب کنند و براساس حساب تجاری خودشان به صورت منطقی و شفاف مالیاتشان را پرداخت کنند. وی در پاسخ به سوال ایسنا درباره گزارشاتی مبنی بر برخی دریافتهای خارج از تعرفه برخی پزشکان و همچنین اظهاراتی مبنی بر درخواست غیرریالی برخی مطبها و مراکز درمانی و دریافت سکه یا دلار به ازای هزینه درمان گفت: سازمان نظام پزشکی با این اقدامات مخالف است. در این زمینه گزارشی به سازمان نظام پزشکی واصل نشده است اما قطعا اگر مواردی وجود داشته باشد، ما با چنین اقداماتی مخالفیم و اگر گزارشی در این زمینه به ما برسد، رسیدگی میکنیم. رئیسزاده افزود: قطعا درصد چنین تخلفاتی متفاوت از سایر صنوف جامعه نیست اما همان حداقلهایش هم قطعا زیبنده جامعه پزشکی و هیچ قشری نیست. سازمان نظام پزشکی طبق قانون مصوب مجلس وظیفه رسیدگی به شکایات را دارد و اگر کسی در این زمینهها شکایت کند، ما بررسی میکنیم. معاونتهای درمان دانشگاههای علوم پزشکی وظیفه نظارت دارند؛ هم ساختار و قانون آن را دارند و هم نیروی انسانی آن را در اختیار دارند. سازمان نظام پزشکی نه به لحاظ قانونی و نه به لحاظ لجستیکی، این وظیفه را برای نظارت و سرکشی ندارد اما اگر شکایتی واصل شود، حتما پیگیری میشود. وی در این باره افزود: سیر بررسی دریافتهای خارج از صورتحساب در بیمارستانهای خصوصی هم به همین صورت است و نظارت بر عهده معاونت درمان دانشگاههای علوم پزشکی است که با حضور نیروهای تعزیرات در کمیسیون ماده ۱۱ بررسی کرده و در نهایت شکایت و جمعبندی را به سازمان نظام پزشکی ارسال میکنند و سازمان نظام پزشکی در هیاتهای انتظامی بررسی و برخورد میکند.
ارسال به دوستان
اخبار
شروط پلیس برای شمارهگذاری خودروها و موتوسیکلتهای برقی
رئیس مرکز شمارهگذاری و تعویض پلاک پلیس راهنمایی و رانندگی گفت: شمارهگذاری خودروها تابع قوانین و مقررات جاری کشور است و بر این اساس هر خودرویی تاییدیههای وزارت صنعت، معدن و تجارت را دریافت کرده و مجوز شمارهگذاری آن بر اساس ضوابط و چکلیستها از سوی سازمان ملی استاندارد و سازمان حفاظت محیطزیست نیز صادر شده باشد، از سوی پلیس شمارهگذاری خواهد شد. سرهنگ علی محمدی در گفتوگو با ایسنا، درباره شمارهگذاری خودروها و موتوسیکلتهای برقی نیز اظهار کرد: در مورد شمارهگذاری خودروها و موتوسیکلتهای برقی نیز ضوابط و مقررات برابر دیگر وسایل نقلیه است و اگر چنانچه این خودروها مجوز و تاییدیه سازمان ملی استاندارد و سازمان حفاظت محیطزیست را داشته باشند، پلیس نیز نسبت به شمارهگذاری آنها اقدام خواهد کرد. این دسته از وسایل نقلیه با توجه به برقی بودن و آلایندگی کم معمولا تاییدیه سازمان حفاظت محیطزیست را دریافت میکنند اما ایمنی و مقاومت آنها نیز مهم است که باید سازمان ملی استاندارد آن را بررسی و اعلام کند. وی اظهار کرد: در حال حاضر شمارهگذاری وسایل نقلیه برابر ضوابط و استانداردهای موجود در حال انجام است و پلیس راهور در کمترین زمان ممکن نسبت به ضرب پلاک و نصب آن روی خودروها اقدام خواهد کرد.
***
تضییع حقوق مردم در واگذاری سهام شهروند با قیمت پایینتر
عضو شورای شهر تهران با اشاره به عدم رعایت قانون مالی و معاملاتی در شهروند، در دوره گذشته شورای شهر ابراز داشت: آن زمان برند شهروند با ارزش ۳ میلیارد تومان واگذار شده بود در حالی که ارزش آن 600 میلیارد تومان گزارش شده است؛ مدیرعامل و هیاتمدیره وقت در تضییع حق مردم سهیم هستند. محمد آخوندی در جلسه شورای شهر در قالب تذکری با بیان اینکه در دوره گذشته شعار شفافیت مطرح شد اما روی اتفاقات سرپوش گذاشته شد، گفت: این شفافیت یک شعار بیشتر نبود و نمونه مشخص آن کیفرخواستی است که از سوی دادسرا برای مدیرعامل سابق فروشگاههای شهروند صادر شده که در حق مردم شهر تهران ظلم شده و باید پیگیری شود. آخوندی به عدم رعایت قانون مالی و معاملاتی در فروشگاه شهروند اشاره کرد و ابراز داشت: در آن زمان برند شهروند با ارزش ۳ میلیارد تومان واگذار شده بود در حالی که ارزش آن 600 میلیارد تومان گزارش شده است؛ مدیرعامل و هیات مدیره وقت در تضییع حق مردم سهیم هستند. وی افزود: از شهردار تهران میخواهم اقامه دعوا علیه مسؤولان وقت انجام دهد و نسبت به تغییر برخی مدیران این مجموعه اقدام کند.
***
ضرورت تجهیز ایستگاههای متروی پایتخت به آسانسور
رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران از عدم نصب و فعال نبودن برخی آسانسورهای ایستگاههای مترو گلایه کرد. زهرا شمساحسان در تذکر پیش از دستور خود در صحن علنی شورای شهر تهران با اشاره به لزوم افتتاح ایستگاههای مترو و تجهیز و فعالسازی آسانسورها در آنها گفت: شهر تهران وضعیت مناسبسازی خوبی برای افراد کمتوان و معلول ندارد. وی با بیان اینکه در طراحی، ساخت و بهرهبرداری ایستگاههای مترو باید به گونهای عمل شود که نیاز این بخش جامعه دیده شود، اظهار کرد: آسانسور و پله برقی یکی از اصلیترین الزامات مترو است اما باخبر شدیم که هفته گذشته ایستگاه متروی ۱۷ شهریور افتتاح شده و آسانسور ندارد، این در حالی است که تعداد زیادی از ایستگاههای مترو نیز فاقد آسانسور هستند یا به علت نداشتن استانداردهای ایمنی تحویل شرکت بهرهبرداری مترو نشدهاند و این مساله سبب شده خطوط قدیمیتر نسبت به خطوط جدید وضعیت بهتری داشته باشند. شمساحسان گفت: باید نسبت به مناسبسازی ایستگاههای مترو و تکمیل امکانات قبل از افتتاح اقدام و برنامهای برای نصب آسانسورهای استاندارد به شورا ارائه شود.
***
توسط شهرداری منطقه 14 تهران انجام میشود
گلگیری و استحصال روغن دارویی بنفشه از نشاهای پایان فصل
معاون خدمات شهری و محیطزیست منطقه ۱۴ از استحصال روغن دارویی بنفشه از نشاهای پایان فصل، برای نخستینبار در بین مناطق شهرداری و به منظور استفاده مصارف دارویی و درمانی خبر داد. به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۱۴، علیرضا برزگرمرادی با بیان اینکه بنفشههای ۳ رنگ، گلهای پرکاربرد و ارزشمندی هستند که در طراحی فضای سبز شهری مورد استفاده قرار میگیرند، در توضیح بیشتر افزود: با توجه به اینکه گل بنفشه، گیاهی معطر و دارای خواص دارویی فراوان در قسمت گلبرگ است، مرکز تحقیقات، آموزش و مشاوره اداره فضای سبز منطقه با نگاهی خلاقانه، علمی و کاربردی نسبت به استفاده متفاوت و ارزشمند از این گیاه زیبای زینتی اقدام کرد. معاون خدمات شهری و محیطزیست منطقه ادامه داد: بر این اساس پس از جمعآوری نشاهای بنفشه در پایان فصل، نسبت به گلگیری و انجام فرآیند استحصال روغن بنفشه اقدام شد.
***
۲۰۰ دستگاه اتوبوس اروپایی بزودی به ناوگان تهران افزوده میشود
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: ۲۰۰ دستگاه اتوبوس اروپایی با نوسازیهایی که انجام خواهد شد، تا یک ماه آینده وارد مدار میشود تا مردم با مشکلات کمتری در حوزه حملونقل عمومی مواجه باشند. مجتبی شفیعی افزود: اتوبوس برقی با قیمت حداقل ۱۰ میلیارد تومان برای هر دستگاه، از شهریورماه برای پایتخت تأمین میشود. وی با بیان اینکه حداکثر تعداد اتوبوسهای فعال در سال ۸۶ بیش از ۴ هزار دستگاه بوده و هیچگاه 6 هزار و 8 هزار دستگاهی که مطرح میشود نبوده است، تصریح کرد: اگر بتوانیم برنامهها را محقق کنیم، میزان تأمین اتوبوسها بینظیر است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|