|
ماتا پیشنهاد ۱۰ میلیون یورویی الهلال را رد کرد
باشگاه الهلال عربستان پیشنهاد ۱۰ میلیون یورویی برای خوان ماتا داد که این هافبک اسپانیایی آن را رد کرد. به گزارش الریاضیه، خوان ماتا به دوران حضور خود در منچستریونایتد پایان داد و قرارداد این بازیکن تمدید نخواهد شد. باشگاه الهلال عربستان برای جذب این هافبک اسپانیایی پیشنهاد ۱۰ میلیون یورویی به او داد که ماتا آن را رد کرد. به نظر میرسد ماتا میخواهد دوران پایانی فوتبال خود را در اسپانیا پشت سر گذارد و به والنسیا بازگردد.
ارسال به دوستان
تیم ملی وزنهبرداری سرمربی دارد اما ملیپوش حاضر برای تمرین نه!
بحران در اردوی پولادمردان
آتنا خلیلی: سعید علیحسینی در شرایطی با امضای قرارداد و دریافت حکم سرمربیگری، کار خود را رسما در تیم ملی وزنهبرداری آغاز کرد که هنوز خبری از بازگشت وزنهبرداران نیست. سعید علیحسینی پس از برکناری محمدحسین برخواه هدایت تیم ملی وزنهبرداری بزرگسالان را برعهده گرفت. با وجود اینکه او 23 وزنهبردار را به اردوی تیم ملی دعوت کرد اما اردوی گرگان با حضور محدود چند وزنهبردار آغاز شد و البته خود علیحسینی هم در این اردو حاضر نشد.
فدراسیون وزنهبرداری اعلام کرد حکم سرمربیگری علیحسینی صادر و به او اعطا شده است. با این شرایط علیحسینی که به دنبال عقد قرارداد بود، توانست با فدراسیون قرارداد ببندد. در این بین نکته مهم این است که وزنهبرداران حاضر به بازگشت به اردوی تیم ملی با شرایط موجود نیستند و باید دید علیحسینی برای این شرایط چه برنامهای دارد؟ لیست ثبتنام برای بازیهای کشورهای اسلامی هم بسته شده است و مشخص نیست چگونه میتواند نفرات جدیدی را به تیم ملی دعوت کند؟ البته در این میان شائبههایی هم درباره قرارداد سرمربی تیم ملی مطرح شده است مبنی بر اینکه این قرارداد مدتدار (حدودا ۳ ساله) بسته شده و در صورت فسخ از سوی فدراسیون، باید ضرر مالی آن به سرمربی تیم ملی پرداخت شود. البته فدراسیون یا سرمربی میتوانند به این شائبهها پاسخ دهند. در هر حال باید ابتدا تکلیف بازگشت وزنهبرداران به اردو مشخص شود، چرا که آنها صراحتا اعلام کردهاند تا شرایط و امکانات بهبود پیدا نکند، به اردو بازنمیگردند و در جلسه با محمد پولادگر، معاون قهرمانی وزارت ورزش هم مشکلات موجود را مطرح کردند و خواستار تغییر شرایط شدند. حاصل جلسهای که تاکنون وزنهبرداران با رئیس کمیته ملی المپیک و معاون قهرمانی وزارت ورزش داشتند، این است که تصمیم خود را تا بهبود شرایط تغییر نمیدهند.
* گلایه وزنهبرداران معترض نزد معاون وزیر
برخی وزنهبرداران در دیدار با معاون وزیر ورزش از وضع موجود گلایه کردند. جمعی از ورزشکاران و مربیان وزنهبرداری در دیدار با معاون توسعه قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان دغدغههای خود از وضع موجود را مطرح کردند و خواستار رسیدگی به مشکلات شدند. سیدمحمد پولادگر ضمن استماع حرفها و گلایههای حاضران در جلسه با اشاره به اینکه اختلافات بین خانواده وزنهبرداری باید هر چه زودتر رفع شود و همه برای موفقیت وزنهبرداری ایران در میادین بینالمللی تلاش کنند، قول داد شخصا مسائل مطرح شده را پیگیری کند تا آرامش دوباره به وزنهبرداری بازگردد. پولادگر گفت: وزنهبرداری در ماههای آینده پیکارهای جهانی که حکم انتخابی المپیک ۲۰۲۴ پاریس را دارد، پیش رو دارد و برای موفقیت در این میدان مهم، قهرمانان و مربیان باید تمرکز لازم را داشته باشند. در این جلسه که در دفتر معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان برگزار شد، محمدحسین برخواه، علی داوودی، علی هاشمی، حافظ قشقایی، امیر حقوقی، محسن بیرانوند، مصطفی جوادی و محمد زارعی حضور داشتند.
* رئیس فدراسیون وزنهبرداری معنی بریز و بپاش را میداند؟
رئیس فدراسیون وزنهبرداری در حالی در مقابل خواستههای وزنهبرداران عنوان کرده نمیتواند بریز و بپاش کند که با نگاهی به عملکرد او به عنوان رئیس فدراسیون وزنهبرداری میتوان دریافت او هزینههای غیرضروری زیادی را انجام داده است. پس از اینکه وزنهبرداران اعلام کردند به دلایل شرایط نامناسب، به اردوی تیم ملی بازنمیگردند، علی مرادی، رئیس فدراسیون به جای سروسامان دادن اوضاع، شمشیر را از رو بست و در مقابل خواستههای وزنهبرداران که مربوط به بالا رفتن کیفیت غذا، تعمیر خوابگاه و فراهم کردن شرایط مناسب برای ریکاوری و داشتن حقوق است، عنوان کرد نمیتواند بریز و بپاش کند. اکنون مشخص نیست رئیس فدراسیون چه چیزی را بریز و بپاش تلقی کرده است؟ پرسش این است: او چگونه درخواست بهتر شدن کیفیت غذا برای ورزشکاری را که 3 جلسه تمرین میکند و با وزنههای سنگین سروکار دارد، بریز و بپاش میداند؟ پس با این حساب فدراسیونهای دیگر که به تغذیه ورزشکاران ملیپوش خود توجه دارند و امکانات متنوعی را برایشان فراهم میکنند یا حقوق مناسبی به ورزشکاران خود میدهند، اسیر تجملگرایی هستند؟ به نظر میرسد رئیس فدراسیون وزنهبرداری تعریف متفاوتی از واژه بریز و بپاش دارد، در غیر این صورت باید میدانست بریز و بپاش یعنی تعداد همراهان یک اعزام از تعداد ورزشکارانش بیشتر باشد. مانند اعزام به یونان که 5 نفر، همراه ۲ وزنهبردار به سفر رفتند و در نهایت با یک وزنهبردار بازگشتند! بریز و بپاش یعنی خزانهدار فدراسیون به عنوان سرپرست تیم زنان به مسابقات خارجی برود، در حالی که وظیفه و جایگاه خزانهدار کاملا مشخص است. بریز و بپاش یعنی اعزام ۱۴ همراه به مسابقات جهانی نوجوانان عربستان که در همانجا هم پول کم آوردند و مجبور شدند دوباره از ایران برای اعزامیها پول بفرستند. دقیقا همان زمان تیم بزرگسالان قرار بود به مسابقات جهانی ازبکستان برود اما فدراسیون حتی آب معدنی اردوها را هم تهیه نمیکرد. سوال این است: وقتی فدراسیونی نمیتواند درآمدزایی کند، چه اصراری دارد با بودجه فدراسیون این تعداد همراه را با عناوین مختلف به سفر ببرد؟
* حضور سؤالبرانگیز رئیس در همه اعزامها
از طرفی اگر نمیتوان به ورزشکاران حقوق داد یا امکانات بهتری فراهم کرد، چرا خود رئیس فدراسیون پای ثابت همه اعزامهاست و حتی یک اعزام را هم از دست نمیدهد؟! اگر اعزامهای تیمهای ملی ردههای سنی را بررسی کنید، در بیشتر اعزامها رئیس حضور داشته است؛ چرا باید با توجه به قیمت بالای ارز، هزینه زیادی برای حضور رئیس فدراسیون در تمام رویدادهای خارجی شود؟! حضور او دقیقا چه کمکی به تیم میکند؟! در اعزامهای قبلی، تیم زنان خود همیشه سرپرست داشت و در تیم مردان همه کارها را کادر فنی انجام میداد. در همین اعزام تیم به مسابقات جوانان جهان یونان، وجود علی مرادی چه کمکی کرد تا یک وزنهبردار پناهنده نشود؟ نکته جالب این است در برخی اعزامها حتی هتل رئیس فدراسیون با وزنهبرداران هم یکی نبوده است! وقتی قرار نیست رئیس در کنار تیم باشد، چرا باید عازم شود؟ شاید گفته شود این اتفاق در اعزامهایی رخ داده که مرادی به عنوان داور بوده و هتل داوران جدا از تیمهاست اما در اعزامهایی که مرادی فقط به عنوان رئیس فدراسیون ایران هم رفته، این اتفاق رخ داده و او در هتل جداگانهای اقامت داشته است.
ارسال به دوستان
هموطن کیروش گزینه اصلی نیمکت استقلال
یک پرتغالی جانشین مجیدی
باشگاه استقلال برای انتخاب سرمربی جدید خود سراغ یکی از هموطنان کارلوس کیروش رفته است و احتمال دارد «ریکاردو مانوئل سیلوا» را به عنوان جانشین فرهاد مجیدی انتخاب کند. باشگاه استقلال بعد از استعفای فرهاد مجیدی هنوز موفق به انتخاب سرمربی نشده است. آبیها گزینههای مختلفی را برای مذاکره در نظر گرفتند و اقداماتی هم انجام دادند اما این مذاکرات هنوز به صورت قطعی به نتیجه نرسیده است. اولین و جدیترین گزینه استقلال، جواد نکونام، سرمربی تیم فولاد بود که او به این پیشنهاد پاسخ منفی داد. مصطفی آجورلو، مدیرعامل استقلال در ادامه مذاکراتی با «الکس نوری» مربی دورگه ایرانی - آلمانی انجام داد که این مذاکرات هم نتیجهای در پی نداشت و نوری پیشنهاد باشگاه را قبول نکرد. به موازات این اقدامات، استقلالیها سراغ گزینههای خارجی هم رفتند تا در صورت نیاز نیمکت فصل آینده این تیم را به مربی خارجی بسپارند. یکی از این مربیان، «ریکاردو مانوئل آندراده» یا همان «سیلوا ساپینتو» بازیکن سابق تیم ملی پرتغال است که در کشورهای مختلف سابقه مربیگری دارد. ساپینتو کار سرمربیگری را سال ۲۰۱۲ با اسپورتینگ لیسبون آغاز کرد و کار در باشگاههای دیگر پرتغالی از جمله براگا، موریرنزه و بلننس را هم در کارنامه دارد. الفتح عربستان، ستاره سرخ صربستان و استاندارد لیژ بلژیک از دیگر تیمهایی است که ساپینتو در آنها کار کرده است. این مربی فصل قبل در لیگ پرتغال و تیم موریرنزه مشغول به کار بوده و به واسطه بازیکنان ایرانی شاغل در این کشور از جمله مهدی طارمی، علی علیپور، پیام نیازمند و... فوتبال ایران را میشناسد. البته سال ۱۳۹۸ بعد از کنارهگیری «لیکنز» از تیم تراکتور تبریز، بحث حضور ساپینتو روی نیمکت سرخپوشان تبریزی هم مطرح شده بود که این مربی در نهایت ترجیح داد به ایران نیاید.
* سقوط؛ آخرین نتیجه مرد پرتغالی
مربی پرتغالی حالا نزدیکترین فرد به نیمکت استقلال است. ساپینتو برای اهالی فوتبال نام غریبهای نیست؛ مهاجم تیم ملی پرتغال در دهه ۹۰ میلادی که اکثر دوران بازی خود را در باشگاه اسپورتینگ لیسبون پشت سر گذاشت. ساپینتو از سال ۱۳۹۱ به عنوان سرمربی کار خود را شروع کرد و در ۱۰ سال گذشته به صورت مرتب تیم عوض کرده است. اسپورتینگ لیسبون، ستاره سرخ بلگراد، او.اف.آی یونان، آرتیموتوس یونان، بلننس پرتغال، الفتح عربستان، استاندارد لیژ بلژیک، لژیا ورشو، براگا پرتغال، واسکودوگاما برزیل، غازیعینتاب ترکیه و موریرنزه پرتغال تیمهای ساپینتو در این مدت بوده است.
* سقوط به همراه موریرنزه
موریرنزه آخرین تیم ساپینتو بود که به همراه آن به دسته یک پرتغال در فصل گذشته سقوط کرد. بررسی کارنامه ساپینتو نشان میدهد او در اکثر باشگاههایش عملکرد متوسط یا ضعیفی داشته است و موفق نشده حضور بلندمدتی در هیچ تیمی تجربه کند. استقلال پس از عدم توافق با جواد نکونام، الکس نوری و چند گزینه دیگر حالا به ساپینتو بسیار نزدیک است؛ گزینهای که عملکرد او تردیدهای زیادی دربارهاش به وجود آورده است. تنها افتخار ساپینتو در دوران مربیگری قهرمانی در جام حذفی بلژیک است. این مربی ۴۹ ساله چند سال اخیر در اکثر تیمهایش نتوانسته خوب کار کند و پس از چند ماه مجبور به تعویض تیم شده است. ساپینتو سال ۲۰۱۹ هدایت براگا را برعهده گرفت و پس از چند ماه اخراج شد، سپس به برزیل رفت و آنجا هم به همین سرنوشت دچار شد. سال ۲۰۲۱ در سوپرلیگ ترکیه دوام نیاورد. فصل قبل هم در لیگ برتر پرتغال نتوانست موریرنزه را حفظ کند و راهی دسته پایینتر شد. این در حالی است که شروع ساپینتو در مربیگری امیدوارکننده بود و نتایج خوبی در اسپورتینگ و ستاره سرخ گرفته بود.
ارسال به دوستان
مدیرعامل پرسپولیس مقابل یک دلال ایستاد
زیادهخواهی ممنوع
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس حاضر به پرداخت پول بیشتر به مدیربرنامه بازیکن مورد نظر سرمربی تیم نشد. باشگاه پرسپولیس طبق درخواست یحیی گلمحمدی اقدام به تمدید قرارداد بازیکنان مدنظر سرمربی تیم کرد تا بتواند گزینههایی همچون میلاد سرلک و مهدی ترابی را در جمع سرخپوشان پایتخت حفظ کند. رضا درویش در ادامه تمدید قرارداد بازیکنان تیم، سراغ احسان پهلوان رفت تا هافبک مورد علاقه یحیی گلمحمدی برای ۲ فصل دیگر پیراهن این تیم را بر تن کند اما درخواست عجیب مدیر برنامههای او مانع انجام این تمدید شد. پهلوان با توجه به دریافت پیشنهاد قابل توجه مالی از فولاد خوزستان خواستار افزایش مبلغ قرارداد خود با پرسپولیس شد. باشگاه نیز شرایط او را تا حدی پذیرفت اما مدیر برنامههای این بازیکن از طریق یک واسطه دیگر خواستار دریافت یک میلیارد تومان بیشتر از حق قرارداد برای خودش شد؛ درخواستی که با واکنش تند درویش روبهرو شد و مدیرعامل پرسپولیس به هیچ عنوان راضی به پرداخت این مبلغ نشد. همین امر نیز سبب شد پهلوان از پرسپولیس دور شده و در آستانه پیوستن به فولاد قرار بگیرد. مدیرعامل پرسپولیس اعلام کرده است نه تنها دیگر حاضر نیست مبلغی اضافه به واسطه او بدهد، بلکه خود این بازیکن نیز طبق عرف باشگاه تنها در صورت موافقت با افزایش 20 درصدی قراردادش در پرسپولیس میتواند بماند، در غیر این صورت باید جمع سرخپوشان را ترک کند. ارسال به دوستان
پوستاندازی یک سیاستمدار آماتور
محمدحسین مهدویزادگان: این روزها رئیسجمهور فرانسه به سیبل خشم و انتقاد شدید غربگرایان اوکراین تبدیل شده است. امانوئل مکرون در یکی از تازهترین مواضع خود، تاکید کرده است در راستای پایان دادن به جنگ اوکراین نباید با زبان سلبی و تحقیرآمیز علیه روسیه سخن به میان آورد! او به شیوهای غیرمستقیم، مواضع هنری کیسینجر درباره لزوم عقبنشینی کییف در برابر برخی خواستههای روسیه را جهت پایان دادن به نبرد تایید کرده است. زلنسکی و دیگر مقامات اوکراینی از مواضع مکرون شدیدا عصبانی شده و به فرانسه توصیه کردهاند به دنبال عقب نشاندن روسیه باشد!
واقعیت امر این است که تا قبل از برگزاری انتخابات ریاستجمهوری 202۲ فرانسه، مکرون پایان یافتن جنگ اوکراین را خط قرمز خود تلقی میکرد! وی و مقامات ارشد حزب متبوعش (جمهوری به پیش) معتقد بودند میتوانند با پمپاژ رویکرد ضدروسی در بین رایدهندگان فرانسوی، سبد رای خود را فربهتر ساخته و مواضع ملیگرایان افراطی طرفدار روسیه مانند لوپن و زمور را تضعیف کنند. رئیسجمهور فرانسه در آن برهه زمانی، استمرار جنگ اوکراین را به مثابه برگ برنده سیاسی خود در پاریس تلقی میکرد. با پایان انتخابات ریاستجمهوری فرانسه، مکرون تصمیم به پوستاندازی دیگری گرفته است! این پوستاندازی به اندازهای ابتدایی و تمسخرآمیز است که حتی همراهان رئیسجمهور فرانسه نیز آن را جدی نمیگیرند!
او اکنون در کسوت یک «واسطهگر» یا «بازیگر طرفدار صلح» وارد عمل شده است تا سیاست خارجی غیرقابل دفاع خود در کاخ الیزه را نزد افکار عمومی فرانسه و اروپا تقویت کند. البته مکرون راه مناسبی برای رسیدن به این هدف پیدا نکرده است! او به جای «جلب رضایت طرفین منازعه» به «سرزنش هر 2 طرف» پرداخته تا سرنا را از سر گشاد آن بنوازد! رئیسجمهور آماتور و ناتوان فرانسه قواعد اولیه میانجیگری در حوزه روابط بینالملل را نیز نمیداند! میانجیگری بین ۲ طرف منازعه (بویژه در عرصه سیاست خارجی)، ۲ پیششرط اساسی دارد که مهمترین آنها، عدم تاثیرگذاری بازیگر میانجی در ایجاد یا استمرار منازعه است. فرانسویها از این پیششرط مهم بیبهره هستند. امانوئل مکرون در کنار بایدن و بوریس جانسون بارها بر لزوم گسترش ناتو به شرق تاکید کرد و آن را مصداق بارز انتخاب شهروندان اوکراینی دانست! پس از آغاز جنگ اوکراین نیز فرانسویها به یکی از اجزای میدان نبرد تبدیل شدند.
ارسال سلاحهای فرانسوی به اوکراین از یک سو و مشارکت فعالانه پاریس در اعمال هزاران تحریم علیه مسکو، موضوعاتی نیست که ولادیمیر پوتین و سرگئی لاوروف چشمان خود را بر روی آنها ببندند.
دومین پیششرط میانجیگری در حوزه روابط بینالملل، به تاثیرپذیری موثر طرفین منازعه از بازیگر سوم (بازیگر میانجی) بازمیگردد. مواضع تند و سلبی مشترک اوکراینیها و روسها در قبال مواضع اخیر مکرون بخوبی نشان میدهد که اگر وجه اشتراکی میان مسکو و کییف وجود داشته باشد، مبنی بر پس زدن فرانسویها است نه پذیرش نقشآفرینی آنها در مسیر صلح!
فراتر از همه این موارد، فرانسه اکنون یکی از اعضای پیمان آتلانتیک شمالی محسوب میشود و افزایش بودجه نظامی سالانه خود را نیز بر اساس مطالبه آمریکا از اعضای این پیمان در دستور کار قرار داده است. در چنین شرایطی ژست واسطهگری مکرون بیش از آنکه واقعبینانه به نظر برسد، مضحک است! این نخستینبار نیست که مکرون چنین توهمی در سر دارد. در دوران ریاستجمهوری دونالد ترامپ و زمانی که رئیسجمهور سابق آمریکا تصمیم به خروج از توافق هستهای با ایران گرفت، مکرون و وزیر خارجهاش لودریان خطاب به وزارت امور خارجه کشورمان اعلام کردند برای میانجیگری جهت مدیریت تنشهای برجامی تهران و واشنگتن آماده هستند. این ادعا در حالی مطرح شد که مکرون پس از سرکار آمدن ترامپ، از جمله مدافعان بسط تعهدات یکطرفه ایران در توافق هستهای محسوب میشد. او نخستین سیاستمدار غربی بود که همگام با ترامپ، خواستار اعمال محدودیتهای دائمی علیه فعالیتهای هستهای ایران (از طریق حذف بند «غروب آفتاب») و گنجاندن محدودیتهای موشکی ضدایرانی در سند برجام شد. پس از آن، مکرون در یک چرخش رفتاری ناشیانه، به جای آنکه در کسوت یک «متهم» بنشیند، ادعا کرد میانجی قابلی در حلوفصل اختلافات جاری میان ایران و آمریکا محسوب میشود(!)
به نظر میرسد توهم «بناپارتیسم» در ذهن ناقص رئیسجمهور ناپخته فرانسه آنچنان ریشه دوانده است که حتی نزدیکانش نیز جرأت هشدار نسبت به مضحکه قرار گرفتن وی در نظام بینالملل را ندارند. فقدان عقلانیت و کارآمدی امروز همان چیزی است که کاخ الیزه را تبدیل به یکی از اصلیترین کانونهای بحرانساز و در عین حال بیخاصیت در جهان کرده است. این انتخاب خود سیاستمداران فرانسوی بوده و قطعا بابت آن نباید کسی را مورد عتاب و سرزنش قرار دهند!
ارسال به دوستان
اخبار
تاریخسازی هندبالیستهای نوجوان ایران در ساحل
اولین مدال جهانی تاریخ هندبال ایران در مسابقات هندبال ساحلی نوجوانان کسب شد. تیم ملی هندبال ساحلی نوجوانان ایران در دیدار ردهبندی رقابتهای قهرمانی جهان مقابل فرانسه به پیروزی رسید تا در یک روز رویایی نخستین مدال جهانی تاریخ هندبال ایران کسب شود. نیمه نخست این دیدار با نتیجه 20 بر 16 به سود ایران به پایان رسید. در نیمه دوم بازی پایاپای پیش رفت و در نهایت این ملیپوشان ایران بودند که با نتیجه 19 بر 18 به پیروزی دست یافتند در نهایت بازی به سود ایران به پایان برسد. ملیپوشان نوجوانان هندبال ساحلی با کسب مدال برنز رقابتهای قهرمانی جهان تاریخساز شدند و عنوان نخستین تیمملی هندبال ایران را به خود اختصاص دادند که به مدال جهانی دست مییابد.
***
کنارهگیری اوساکا از ویمبلدون ۲۰۲۲
زن شماره یک سابق تنیس جهان از رقابتهای گرند اسلم ویمبلدون کنارهگیری کرد. به گزارش رویترز، «نائومی اوساکا» در توئیتر رسمی خود اعلام کرد به دلیل آسیبدیدگی تاندون آشیل در مسابقات ویمبلدون شرکت نخواهد کرد. تنیسور ژاپنی نوشت: آشیل من هنوز هم خوب نیست، بنابراین نمیتوانم در این دوره در ویمبلدون باشم. دفعه بعد شما را میبینم. اوساکا در جریان شکست مقابل «آماندا آنیسیموا» در رولان گاروس ۲۰۲۲ در ماه مه دچار آسیبدیدگی تاندون آشیل چپ شد. اوزاکا همچنین به دلیل برخی مشکلات روحی مجبور به این شد در دوره قبلی بازیها نیز غایب باشد. البته تنیسور ژاپنی با فتح اوپن استرالیا ۲۰۲۱ قدرت خودش را نشان داد. تنیسور ژاپنی تاکنون ۴ فینال گرند اسلم را تجربه کرده است که هر ۴ بازی را با پیروزی پشت سر گذاشته است. او سال ۲۰۱۸ در اوپن آمریکا توانست «سرنا ویلیامز» الگویش را شکست دهد و برای نخستین بار فاتح گرند اسلم شود. یک سال بعد جام قهرمانی را در اوپن استرالیا با پیروزی برابر «پترا کویتووا» بالا برد و دوباره سال ۲۰۲۰ قهرمانی در اوپن آمریکا را با شکست «ویکتوریا آزارنکا» جشن گرفت. اوساکای ۲۴ ساله چند ماه بعد در ملبورن دومین جامش را در اوپن استرالیا بالای سر برد. بانوی شماره ۳ جهان در ۴ سال اخیر هر سال یک بار فاتح گرند اسلم شده است.
***
صدور رأی ۶ ورزشکار دوپینگی
شورای صدور رأی ستاد ملی مبارزه با دوپینگ (ایران نادو) پرونده ۶ ورزشکار متخلف را بررسی و نسبت به صدور رأی آنان اقدام کرد. شورای صدور رأی ستاد ملی مبارزه با دوپینگ (ایران نادو) پرونده ۶ ورزشکار را که نمونه دوپینگ آنها توسط آزمایشگاه مثبت اعلام شده بود بررسی کرد. در این جلسه که با حضور غلامرضا نوروزی، دبیرکل و فرزاد شارکی، قائممقام ایران نادو و سایر اعضای شورای صدور رأی در محل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ برگزار شد، پرونده ورزشکاران رشتههای قایقرانی، بسکتبال، والیبال، کوراش و ۲ ورزشکار ناشنوا بررسی و اعضای شورا پس از شنیدن توضیحات ورزشکاران، نسبت به صدور رأی آنان اقدام کردند. با توجه به اینکه طبق قانون، ورزشکاران ۲۱ روز برای درخواست استیناف فرصت دارند، تا زمان اتمام فرصت قانونی آنان، اسامی ورزشکاران محرمانه خواهد بود.
***
جدایی قرضی مهدی قائدی و مهاجم دانمارکی الاهلی
باشگاه الاهلی امارات قصد دارد مهدی قائدی و مارتین اولسن مهاجم دانمارکی تیم را به صورت قرضی در تابستان به تیم دیگری بدهد. به گزارش اسپورت امارات، باشگاه الاهلی در فصلی که گذشت با هدایت مهدی علی نتایج خوبی کسب نکرد. الاهلی که لئوناردو ژاردیم را به عنوان سرمربی جدید خود انتخاب کرده، به دنبال تغییرات اساسی در تابستان است. این باشگاه به دنبال فروش قرضی مهدی قائدی و اولسن در تابستان است و باید تصمیم نهایی را در این زمینه ژاردیم بگیرد که هنوز سکان هدایت تیم را به دست نگرفته است. احمد نوراللهی دیگر بازیکن ایرانی الاهلی است که به احتمال خیلی زیاد قراردادش تمدید خواهد شد.
***
تماس وزیر ورزش مصر با کیروش برای بازگشت به نیمکت «فراعنه»
وزیر ورزش مصر به بحث بازگشت کارلوس کیروش روی نیمکت تیم ملی این کشور ورود کرد و خواستار حضور این مربی پرتغالی شد. به گزارش مهر، کارلوس کیروش که هدایت تیم ملی فوتبال مصر را بر عهده داشت، بعد از ناکامی با این تیم برای صعود به جامجهانی ۲۰۲۲ قطر، از هدایت «فراعنه» کنارهگیری کرد. با این حال جانشین کیروش هم در بازیهای بعدی عملکرد قابل قبولی نداشت و در نهایت فدراسیون فوتبال این کشور اعلام کرد باز هم از یک مربی خارجی روی نیمکت مصر استفاده میکند. طبق اعلام روزنامه «اخبار الیوم» مصر، «اشرف صبحی» وزیر ورزش و جوانان مصر هم با کیروش تماس گرفت تا این مربی پرتغالی را مجاب کند دوباره به روی نیمکت مصر بازگردد. به نوشته این روزنامه، وزیر ورزش مصر ضمانتهای لازم را برای انجام کار و عدم مداخله فدراسیون فوتبال در برنامههایش به کیروش داده است. از سوی دیگر «راجر دسا» دستیار سابق کیروش در تیم ملی مصر هم تایید کرد فدراسیون فوتبال این کشور پیشنهاد همکاری مجدد را به مربی پرتغالی ارائه داده است. راجر یادآور شد: کیروش به من گفت که هنوز تصمیمی نگرفته و تا روز دوشنبه درباره آن صحبت نخواهد کرد. نمیدانم تصمیم او چه خواهد بود اما ما همیشه با هم صحبت میکنیم. کارلوس کیروش پیش از این سابقه هدایت تیم ملی ایران را به مدت ۸ سال داشت. ایران با حضور کیروش ۲ صعود متوالی به جامهای جهانی ۲۰۱۴ و ۲۰۱۸ را تجربه کرد. در روزهای گذشته و بعد از باخت تیم ملی ایران مقابل الجزایر در یک بازی تدارکاتی، شایعات بازگشت کیروش به نیمکت ایران هم مطرح شده بود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|