|
ارسال به دوستان
خلأ مدیریت در حوزه بازیسازی و انیمیشن، فعالیت هنرمندان ایرانی برای شرکتهای خارجی را تسهیل کرده است
سرگرمی، صنعتیسازی میخواهد
گروه فرهنگ و هنر: فعالسازی ظرفیت گرافیک و انیمیشن که یکی از پایههای طراحی بازیهای رایانهای است، میتواند نقطه عطف تغییرات اساسی در این حوزه باشد اما نه بخش خصوصی و نه نهادهایی که میتوانند این حوزه را فعال کنند، اقدام درخوری انجام ندادهاند.
به گزارش «وطنامروز»، در حالی که طراحان و گرافیستهای بسیاری، از جوانان و فارغالتحصیلان خوشذوق و توانای ایرانی تحت سفارش شرکتهای ترکیهای و هندی در حوزه انیمیشن و بازیهای رایانهای مشغول به کار شدهاند و اتفاقا درآمدهای خوبی را کسب میکنند، فضای بازیهای رایانهای در داخل کشور ظرفیت و امکان استفاده از این هنرمندان را به وجود نیاورده است. در شرایطی که میشد بسیاری از هنرمندان حوزه گرافیک در خدمت کمپانیهای داخلی به منظور توسعه صنعت انیمیشن داخل و در فرآیند پذیرفتن سفارشهای کلان درآیند اما عدم مدیریت و نابلدی مواجهه با هنرمندان، نابلدی در مدیریت فرهنگی و ناتوانی در تشخیص اولویتهای منطقهای و جهانی موجب شده است نیروهای ایرانی در پراکندگی و به صورت جزیرهای به خدمت کارفرماهای متعددی که در این حوزه وجود دارند، درآیند و اثر وضعی کلی در صنعت انیمیشن ایرانی و بازیهای رایانهای نداشته باشند.
از سوی دیگر میبینیم در تبلیغات متعددی که در فضای مجازی منتشر میشود، برای پذیرش دانشجویان و علاقهمندان حوزه انیمیشن در کشورهایی مانند ترکیه و کانادا، فعالیتهای فراوانی انجام میشود. در یکی از این تبلیغات با معرفی 13 گام برای پذیرش در حوزه انیمیشن تلاش شده است جوانانی که آشناییهای اندکی با این حوزه دارند را نیز برای مهاجرت تشویق کنند. از آنجا که حوزه انیمیشن امروز به یکی از پولسازترین رشتهها و مشاغل در حوزه هنر تبدیل شده است، طبیعی است که این تبلیغات بینتیجه نمیماند. این در حالی است که عمده استعدادهای حوزه انیمیشن در صورت تامین مالی مناسب در داخل کشور میتوانند باعث صنعتی شدن انیمیشن ایرانی شوند و هر کدامشان به عنوان یکی از مدیران پروژههای بزرگ بینالمللی یا صاحبان کمپانیهای انیمیشن که میتوانند سفارشهای منطقهای و جهانی داشته باشند، به فعالیت بپردازند. در واقع نهتنها از نیروهای ایرانی که در حوزه انیمیشن وجود دارند، بدون مهاجرت، برای تولید انیمیشنهای خارجی استفاده میشود، بلکه بسیاری از آنها برای حضور در کشورهای دیگر تشویق میشوند. انیمیشنسازی یکی از بزرگترین صنعتهای حوزه سرگرمی و رسانه است و تنها در کشور انگلستان حدود ۳ هزار نفر در حوزه انیمیشن مشغول به کار هستند و ۳۰۰ استودیوی انیمیشنسازی وجود دارد. فارغالتحصیلان رشته انیمیشن میتوانند در استودیوها مشغول به کار شوند یا به صورت آزاد کار کنند. در بازیهای رایانهای نیز به همین شکل دانشجویان و فارغالتحصیلان فراوانی وجود دارند که به خاطر عدم بازار مناسب در حوزه سرگرمی داخلی مجبور به مهاجرت یا کار برای کمپانیهای خارجی میشوند. این امر البته فینفسه اتفاق خوبی است، چرا که موجب تربیت خودکار نیروهای مناسب برای انواع فعالیتهای مربوط به حوزه انیمیشن و بازیسازی میشوند اما جای تاسف و افسوس آنجاست که در سایه مدیریت توانمند میشد به جای تربیت کارگران بازیساز، صنعت بازیسازی را راه انداخت و هر کدام از کارشناسان فعلی را تا مرحله مدیریت امور مربوط به بازیسازی ارتقا داد. صنعت بازیسازی به تخصصهای متعددی نیازمند است که در همه این حوزهها به صورت متوازن به سمت پیشرفت حرکت نشده است. به عنوان مثال میزان توانمندی و دانش در هوش مصنوعی یا توسعه نرمافزار با صنعت سهبعدیسازی، پویانمایی یا گرافیک و برنامهنویس موازی برابر نیست. آنچه یک صنعت میسازد، توسعه متوازن مجموعه این تخصصها ذیل یک کمپانی بزرگ است؛ تیمها در همین فرآیند شکل میگیرند. برای صنعت شدن، آموزش و دانشگاه نقش مهمی دارند که امروز بخوبی ایفاگر نقش خود نیستند. از این منظر تولید منابع آموزشی با کیفیت مانند فیلمهای آموزشی، تالیف و ترجمه کتابهای تخصصی، تولید آموزشهای تخصصی و عملی در این زمینه، همکاری اساتید دانشگاهها با بخش صنعت و شرکتها جهت انتقال دانش و آموزش در این زمینه جهت تربیت متخصصان، ایجاد رشته بازیسازی و بها به آن در کشور جهت تربیت نیروی متخصص و همکاری شرکتها یا دانشگاههای ایران با شرکتها یا دانشگاههای خارجی جهت به دست آوردن دانش و کسب تجربه در این زمینه از مجموعه نیازهای ضروری برای صنعتی شدن بازیهای رایانهای محسوب میشود.
***
نمایشگاه بازی و سرگرمیهای جدید آبانماه برگزار میشود
مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای گفت: نمایشگاه بازی و سرگرمیهای جدید دهه سوم آبانماه امسال برگزار میشود. به گزارش مهر، سیدصادق پژمان، مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای با اشاره به برگزاری هفته گیم در نیمه دوم سال گفت: دهه سوم آبان، هفته گیم را برگزار خواهیم کرد که در این رویداد تولیدکنندگان حوزه بازی و سرگرمی در قالب نمایشگاهی دور هم جمع خواهند شد. وی افزود: نمایشگاه بازی و سرگرمیهای جدید دهه سوم آبانماه در مصلای تهران برگزار خواهد شد و در این نمایشگاه همه تولیدکنندگان حوزه بازیهای دیجیتال و سرگرمیهای نوین دور هم جمع میشوند تا ارتباطی مستقیم با مردم برقرار کنند. مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای در ادامه گفت: طی هفته گیم اتفاقات خوبی خواهد افتاد. امیدواریم در هفته گیم بتوانیم شاهد نتایج و دستاوردهای مثبتی باشیم. مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای در پایان گفت: در بخشی از این نمایشگاه ناشران خارجی برای سرمایهگذاری و نشر بازیها حضور خواهند داشت که این امر میتواند اتفاق مثبتی باشد. همچنین در این نمایشگاه شاهد برگزاری دورههای آموزشی به صورت مجازی و حضوری خواهیم بود که با حضور مدرسان خارجی و به صورت کارگاههای آموزشی خارجی برگزار خواهد شد.
ارسال به دوستان
در نشست خبری سریال «حکم رشد» مطرح شد
ضرورت ساخت شهر سینمایی ویژه برای سریالهای پلیسی
کارگردان سریال «حکم رشد» با اشاره به اینکه هیچ بزرگنمایی در نمایش معضلات حاشیهنشینی نداشته است، بیان کرد پلتفرمها در این حوزه اتفاقاتی غیرواقعی را نمایش میدهند. به گزارش «وطنامروز»، نشست سریال «حکم رشد» با حضور حسن لفافیان کارگردان، مهدی فرجی تهیهکننده و باقی عوامل این سریال در روابط عمومی صداوسیما برگزار شد. فرجی در ابتدا درباره این سریال بیان کرد: مردم خیلی راحتتر با آثار خانوادگی ارتباط میگیرند و سریالهای خانوادگی در حوزههای اجتماعی، پلیسی، درام و... مورد علاقه آنهاست. وی با اشاره به کمبود امکانات عنوان کرد: فراجا از ما حمایت و کمک کرد اما در حد بضاعت خودش. آنهایی که کارهای نمایشی را هدایت میکنند باید بدانند که امکانات موجود کشور کافی نیست. شهرکهای سینمایی که وجود دارد یک صدم نیازهای نمایشی ما را پاسخ نمیدهد، باید کار جدی کرد. خود فراجا باید شهرک سینمایی برای کارهای پلیسی بسازد. این تهیهکننده اضافه کرد: وقتی در کوچه پس کوچهها فیلمبرداری میکنیم، گاهی جلوی راه مردم را میبندیم. ما شکل و شمایل عجیبی در برخی گریمها داشتیم، خاطرم هست در یکی از صحنهها یکی از رانندهها که این گریمها را دید فکر کرد واقعی است و دعوایی شده و ترسید. فرجی در بخش دیگر صحبتهایش یادآور شد: ۱۲۰ لوکیشن داشتیم که نزدیک ۲۲۰ روز فیلمبرداری کردیم و هر ۲ روز در یک لوکیشن بودیم. باید برای هر لوکیشن آمادهسازی کرد و چید و این کار خیلی سخت و دشوار بود. وی درباره بازخوردها نیز گفت: بازخوردها خیلی خوب هست، من ۲ روز درگیر تلفنهایی هستم که میگویند چرا غلام کشته شد، دوباره پایانبندیاش را بسازید و خیلیها هم میپرسند که فصل دوم آن ساخته میشود یا خیر.
حمید ابراهیمی، بازیگر سریال نیز در سخنانی عنوان کرد: من ۲۳ سریال برای تلویزیون بازی کردهام و این نخستین سریالی است که ترسیدم، چون چندین بار از سمت مردم تهدید به قتل شدم. مردم میگفتند ما تو را جایی پیدا میکنیم و میکشیم، تعجب کردم که مردم اینقدر قصه را باور کردهاند. خوشبختانه هم با آقای فرجی و هم لفافیان پیش از این هم کار کرده بودم. خوشحالم که توانستم بخش کوچکی از سریال باشم. آزیتا ترکاشوند نیز در سخنانی کوتاه بیان کرد: مردم میگفتند ما با تلویزیون آشتی کردیم و خیلی از فصل دوم سریال میپرسیدند. نیلوفر شهیدی، دیگر بازیگر سریال نیز اظهار کرد: مردم واقعا با تلویزیون آشتی کردهاند. این سریال نشان داد اگر کار خوبی پخش شود مردم ما را حمایت میکنند.
پیام احمدینیا، بازیگر نقش غلام در سریال نیز عنوان کرد: نقش منفیای که محبوب شود من خیلی کم در تلویزیون دیده بودم، خدا را شکر با کارگردانی و عوامل خوب این اتفاق اینجا افتاد. مهدی فرجی در پاسخ به سوالی درباره کاهش مخاطبان تلویزیون بیان کرد: رئیس رسانه ملی پیش از این گفته بود مخاطب رسانه ملی کاهش یافته است اما من نظرم این است که مردم برنامه و سریال خوب را میبینند. مردم قبلا شبکهمحور بودند اما امروز برنامهمحور هستند. امروز مخاطب «گاندو»، «زیرخاکی» و دیگر کارها آنها را پیدا میکند. وی با اشاره به مقایسه مخاطب تلویزیون و پلتفرمها گفت: درصد ناچیزی از این مخاطب تلویزیون هم در پلتفرمها وجود ندارد و برنامه و سریال خوب مخاطب خود را در تلویزیون دارد، با این حال امکانات ما کافی نیست. زمانی رسانه ملی برای ۳ شبکه سریال میساخت ولی الان حجم تولیدات شبکه خانگی آنقدر زیاد شده است که به تلویزیون تنه میزند و به همین میزان امکانات افزایش پیدا نکرده است. ما که نمیتوانیم هلیکوپتر و تانک بسازیم، اینها امکانات سینمایی خودش را لازم دارد. گاهی به من میگویند چرا به سمت کارهایی با پروداکشن سخت میروم؟ سریالسازی با شرایطی که داریم خیلی دشوار است و چرا کار ساده آپارتمانی نمیسازم. بخشی به این موضوع برمیگردد که نهادهای مرتبط از رسانه ملی تا حوزه هنری، فراجا، سپاه و... باید فکری اساسی کنند تا بشود شهرکی ساخت. فرجی اضافه کرد: اگر شهرک ساخته شود قول میدهم برخی کشورهای منطقه هم میآیند تا سریالهایشان را اینجا بسازند و بازگشت سرمایه دارد اما همتی میخواهد که این شرایط فراهم شود.
ارسال به دوستان
انتشار یک آلبوم موسیقی تازه
«از کاروان رفته» با یادی از بزرگان موسیقی
آلبوم «از کاروان رفته» اجرای آثاری از آهنگسازان رضا و مرتضی محجوبی با تدوین و آهنگسازی سیامک جهانگیری و آواز اشکان کمانگری، به یاد رضا و مرتضی محجوبی منتشر شد. به گزارش «وطنامروز»، «از کاروان رفته» عنوان یکی از تازهترین آثار موسیقایی است که طی روزهای اخیر به همت سیامک جهانگیری و آواز اشکان کمانگری در دسترس مخاطبان قرار گرفته است. سیامک جهانگیری، آهنگساز، نوازنده نی و مدرس موسیقی دانشگاه تهران درباره این آلبوم توضیح داد: مجموعه حاضر گزیدهای است معطوف به انتخاب کشش درون از آثار دورهای خاص که افزون بر زیبایی ساخت و پرداخت قطعات، محصول ذهن و دل خالقان بیتکراری است که موسیقی را همدم و همنشین زیستهاند.
برونداد یک اندیشه مقارن است، چندان که میتوان جمعی را در فردی و فردی را در جمعی از کلام و آوایش جست، و هم از این روست که ماندنی است و مانده است. جهانگیری افزود: «از کاروان رفته» اگرچه به نام رضا و مرتضی محجوبی آراسته شده اما آکنده از یاد ابوالحسن صبا، غلامحسین بنان، رهی معیری و بسیاری دیگر از آن نسل نجیب است. در این آلبوم، اشکان کمانگری به عنوان خواننده، وحید فتایی به عنوان نوازنده، سیروس جمالی به عنوان ترانهسرا و محیا فرمانی به عنوان طراح جلد و موشنگرافی، جهانگیری را همراهی کردهاند. جهانگیری تاکنون آلبومهای مختلفی از جمله «مطرب درد»، «میرسد باران»، «ترنمی برای صبح»، «۲۴ چهارمضراب از ابوالحسن صبا»، «بدرقه ماه»، «در رگ تاک» و... را روانه بازار موسیقی کرده است. آلبوم «از کاروان رفته» از ۲۸ خرداد توسط مؤسسه فرهنگی و هنری «نغمهساز آواز» به مدیریت امیر مردانه روانه بازار شده و در تمام فروشگاههای عرضه محصولات فرهنگی و هنری قابل تهیه است.
ارسال به دوستان
نمایشی برای ترسیم آزادگی و آزاداندیشی
«ادواردو» با بقیه فرق دارد
نشست خبری اطلاعرسانی برنامههای نمایش «ادواردو» و رونمایی از پوستر نمایش، صبح دیروز ۲۹ خرداد با حضور راحیل سرهنگی نویسنده، ابوالفضل عشرب کارگردان و برخی عوامل دیگر در سالن دکتر صفارزاده حوزه هنری برگزار شد.
به گزارش «وطنامروز»، کارگردان این نمایش در ابتدای این نشست توضیحاتی درباره روند شکلگیری این نمایش ارائه کرد و گفت: این نمایش حدود یک سال از طرح اولیهاش میگذرد و بعد از آن متن بازنویسی شد و مورد تأیید مرتضی سرهنگی و مزدا عباسی قرار گرفت. واقعیت امر این است که این موضوع و شخصیت برای خودمان نیز بسیار جذاب بود.
عشرب درباره پرداختن به شخصیت ادواردو توضیح داد: نهایت تلاش خود را به کار بردیم تا کار خوبی آماده کنیم. اگر برای این شخصیت بتوان کار بزرگتری در قالب سینمایی و... انجام داد، خیلی مهم و مفید خواهد بود. به نظر من ادواردو با تمام کسانی که تغییر دین داده و امکانات و رفاه خود را از دست دادهاند، تفاوت محسوسی دارد. امیرحسین انصافی، بازیگر نقش ادواردو نیز گفت: پیش از پیشنهاد این همکاری، من هم آشناییای نسبت به این کاراکتر نداشتم. وجوه مختلف این شخصیت در نمایش مورد توجه قرار گرفته و به آن پرداخته میشود اما آزادگی و آزاداندیشی ادواردو بیش از موارد دیگر مورد توجه قرار گرفته است که برای خود من نیز بسیار جالب بود. ایفا کردن این نقش بسیار سخت است و تمام تلاش خود را برای اجرای بدون نقص این شخصیت خواهم کرد.
در انتهای این مراسم نیز از پوستر نمایش «ادواردو» با طراحی خدامرادی رونمایی شد. نمایش «ادواردو» از ۵ تیرماه، ساعت 6:30 در تماشاخانه مهر حوزه هنری روی صحنه میرود.
ارسال به دوستان
تحسین روایتی از مهاجرت اجباری و تأثیر استعمار در یک رمان
خاطره تلخ کوچ، خواندنی شد
رمان «خاطره کوچ» اثر عبدالرزاق گورنه و ترجمه غلامرضا امامی و فرشته عبدلی توسط خانه فرهنگ و هنر گویا منتشر شد. گورنه برنده نوبل ادبی در سال ۲۰۲۱ است. به گزارش «وطنامروز»، خانه فرهنگ و هنر گویا، رمان «خاطره کوچ» اثر عبدالرزاق گورنه با ترجمه غلامرضا امامی و فرشته عبدلی را در ۲۷۲ صفحه و بهای ۹۰ هزار تومان منتشر کرد. کتاب به همراه درآمدی درباره زندگی نویسنده، خطابه نوبل گورنه و سرود «ترانه غمانگیز پناهندگان» اثر شاعر شهیر انگلیسی «اودن» با ترجمه جلال آلاحمد منتشر شده است. گورنه برنده نوبل ادبیات به سال ۲۰۲۱ است و «خاطره کوچ» نخستین اثر اوست که به فارسی ترجمه میشود. خاطره کوچ، داستان مرد جوانی است که با رژیم تمامیتخواه کشورش مبارزه میکند؛ البته پیش از آنکه برای زندگی به نزد عموی ثروتمندش در کنیا فرستاده شود. منتقدان تایمز این رمان را یک اثر بسیار قانعکننده، درباره تلاشهای آدمی میدانند که میخواهد هدف زندگی خود را پیدا کند. نویسنده با این رمان صدای رسای پناهجویان، تبعیدیها و مهاجران است که ناگزیر در سرزمینی بیگانه زندگی میکنند اما با غم غربتی که در دل دارند، همواره ریشهها و خاطرههای زادگاهشان را به یاد میآورند. در این داستان بلند، گورنه همدل و همراه و همدرد پناهندگانی است که از دیو فقر و در پی آزادی و زندگی بهتر از میهنشان، از میان درهها و دریاها میگریزند. بسیاری از آنها در این راه پرخطر جان میسپارند؛ تصویری واقعی از تأثیر مهاجرت بر افراد و جوامع، نمادی از زندگی دوگانه در سرزمینی تازه. چونان سرو ستبری سرسبز، ریشه در وطن گسترده و شاخهها رو به آسمان در جهان پراکنده. توصیفی شگفت از تأثیر استعمار بر سرنوشتی که باید از سر نوشت. در بیانیه داوران جایزه نوبل ادبیات چنین آمده است: «به پاس نفوذ سازشناپذیر و دلسوزانه در تأثیرات استعمار و سرنوشت نافرجام پناهندگان در شکاف میان فرهنگها و قارهها، این جایزه به عبدالرزاق گورنه اهدا میشود». عبدالرزاق گورنه نویسنده ۷۴ سالهای است که در زنگبار واقع در تانزانیای فعلی به دنیا آمده است. او از ۲۵ سالگی در پی ناآرامیهای سیاسی کشورش به انگلستان مهاجرت کرد. گورنه در انگلستان بود که نویسنده شد، به زبان انگلیسی نه به زبان مادریاش سواحیلی او اما در تمام طول زندگی خود درباره تجربهاش به عنوان یک آفریقایی مهاجر در غرب نوشت. رمانهای عبدالرزاق گورنه درباره تبعید و رنج از دست دادن است. از دیگر آثار او میتوان به «بهشت»، «بیابان» و «قلب شنی» اشاره کرد. ارسال به دوستان
اخبار
تمدید جشنواره «کتابهای اقتباس ادبی کودک و نوجوان»
جشنواره «کتابهای اقتباس ادبی کودک و نوجوان» تا پایان خردادماه تمدید شد. به گزارش ایسنا، کیمیا امینی، مدیر دبیرخانه نخستین جشنواره کتابهای اقتباس ادبی کودک و نوجوان انجمن ترویج زبان و ادب فارسی اعلام کرد از آغاز اعلام فراخوان این ۲ جشنواره ملی تا کنون، نزدیک به 150 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است. تاریخ نهایی ارسال آثار کودک و نوجوان به جشنواره ۳۱ خردادماه ۱۴۰۱ اعلام شده است. مهدخت پورخالقی چترودی، استاد دانشگاه فردوسی مشهد و دبیر علمی جشنواره هم گفت: همراه با پایش ابتدایی آثار رسیده به دبیرخانه، مرحله اولیه داوری در هفته اول تیرماه آغاز میشود. این جشنواره با همت مریم جلالی، رئیس کارگروه ادبیات کودک و نوجوان انجمن ترویج زبان و ادب فارسی و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی برپا شده است.
***
جایگزین «آل پاچینو» در مخمصه مشخص شد
آل پاچینو «تیموتی شلمی» را جایگزین خود در «مخمصه» معرفی کرد. به گزارش «وطنامروز»، ورایتی نوشت: آلپاچینو گفت «تیموتی شلمی» بازیگری فوقالعاده است و میتواند به جای او دنباله فیلم «مخمصه۲» را بازی کند. پس از ۲۷ سال، پیگیری فیلم «مخمصه» تقریبا به پایان رسیده است. مایکل مان، نویسنده و کارگردان، ادامه حماسه جنایی محبوب خود را ۹ آگوست در قالب رمانی با عنوان «مخمصه۲» منتشر میکند.
این کتاب زندگی جنایتکار کارکشته، نیل مک کاولی (با بازی رابرت دنیرو) و کارآگاه وسواسی، ستوان وینسنت هانا (با بازی آلپاچینو) را قبل و بعد از وقایع فیلم او در سال ۱۹۹۵ دنبال میکند. آل پاچینو جمعهشب در تئاتر یونایتد پالاس در واشنگتن هایتس منهتن گفت: «تیموتی شلمی؛ منظورم این است که او یک بازیگر فوقالعاده است با ظاهر عالی». به مناسبت بیستوپنجمین سالگرد ساخت این فیلم، جشنواره ترایبکا یک پنل پرسش و پاسخ برگزار کرد که در آن آل پاچینو و دنیرو سوپراستارهای قدیمی و همچنین آرت لینسون، تهیهکننده قدیمی حضور داشتند. این گفتوگو با مدیریت بیلگه ابیری، روزنامهنگار، با نمایش 4K فیلم ۱۹۹۵ دنبال شد.
***
مرگ ۲ بازیگر سریال جدید نتفلیکس در یک سانحه رانندگی
در جریان یک سانحه رانندگی در مکزیک، ۲ نفر از بازیگران سریال جدید کمپانی نتفلیکس جان باختند و 6 نفر دیگر مصدوم شدند. به گزارش ایسنا به نقل از یواسای تودی، ۲ بازیگر سریال در حال ساخت «برگزیده» - محصول جدید نتفلیکس- در تصادف ون در مکزیک جانباختند و 6 نفر دیگر که بخشی از بازیگران و تدارکات بودند مصدوم شدند.
نتفلیکس در بیانیهای اعلام کرد این حادثه در صحنه فیلمبرداری سریال رخ نداده بلکه در مسیر انتقال عوامل سریال از سانتا روزالیا به فرودگاه محلی اتفاق افتاده است. «ریموندو گاردونو کروز» و «خوان فرانسیسکو گونزالس آگیلاردو» ۲ بازیگری هستند که در این تصادف جان باختند. سریال جدید نتفلیکس با عنوان «برگزیده» درباره پسر بچهای ۱۲ ساله است که متوجه بازگشت عیسی مسیح(ع) میشود و مقدر شده تا بشریت را نجات دهد. این سریال بر اساس مجموعه کتابهای مصور «مارک میلار» و «پیتر گراس» ساخته میشود.
***
گل بهخودی در عمارت نوفل لوشاتو
کامران تفتی با نمایش «گل به خودی» به کارگردانی محمد خانحسینی در عمارت نوفل لوشاتو روی صحنه میرود. به گزارش مهر «گل به خودی» به کارگردانی محمد خانحسینی قرار است از ۵ تیر ماه در عمارت نوفل لوشاتو به صحنه برود.
کامران تفتی، مونا کرمی، دُنا تارفی و دریا مقبلی بازیگران این نمایش هستند. خانحسینی درباره نمایش عنوان کرد: موضوع این نمایش برگرفته از یک موضوع ملتهب اجتماعی است که همه اقشار جامعه با آن در ارتباط هستند. این نمایش از ۵ تیر هر شب ساعت ۲۱:۱۵ به صحنه میرود.
***
حریزاوی رئیس سازمان دارالقرآن الکریم شد
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، طی احکام جداگانهای حجج اسلام حریزاوی و عزت زمانی را به سمتهای جدید در این سازمان منصوب کرد. به گزارش ایرنا، حجتالاسلاموالمسلمین محمد قمی با صدور احکامی جداگانه؛ حجتالاسلام روحالله حریزاوی را به سمت «رئیس سازمان دارالقرآن الکریم» و حجتالاسلام رضا عزت زمانی را به عنوان «مسؤول ستاد فرهنگی خانواده جمعیت سازمان تبلیغات اسلامی» منصوب کرد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان دارالقرآن با اشاره به انتخاب حجتالاسلام حریزاوی، با بیان اینکه باید وضعیت فردای سازمان دارالقرآن به دلیل افزوده شدن ظرفیتها، بهتر از دیروز باشد چرا که اصل «جهاد تبیین»، «تبیین قرآن» است، ابراز امیدواری کرد: با مدیریت جدید سازمان دارالقرآن، شاهد گامهای رو به جلو در حوزه قرآنی در این سازمان باشیم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|