|
ارسال به دوستان
«سلام فرمانده» با ابتکار نیروهای حشدالشعبی در بینالحرمین اجرا شد
سرود بینالمللی در بینالحرمین
سرود «سلام فرمانده» این بار با ابتکار نیروهای حشدالشعبی و با حضور خوانندگان ایرانی، لبنانی، بحرینی و عراقی در بینالحرمین اجرا شد و جمعی از کودکان و نوجوانان در جوار حرم حسینی، با مهدی موعود(عج) تجدیدپیمان کردند. اجرای این سرود در بینالحرمین کربلای معلی میتواند زمینهسازی خوبی برای تعاملات فرهنگی هرچه عمیقتر 2 کشور باشد.
«سلام فرمانده»؛ محال است که این کلمه را این روزها نشنیده باشید؛ کلمهای که حال به وسعت یک جهان گستره پیدا کرده و رنگ و بوی وطنی، میهنی و جهانی به خود گرفته است، اگر چه این موفقیت و به تصویر کشیدن وحدت ایمانی، کارشکنی و دشمنیهایی را هم به دنبال داشته است. در فضاسازی رسانههای معاند ابتدا میگفتند این سرود بازنمایی مرثیه و عزا و ماتم است. بعد از اجرای ورزشگاه آزادی اما گفتند این سرود شاد است و جشن «سلام فرمانده» برگزار شده است. دشمنان از این فضا به ستوه آمدهاند.
«سلام فرمانده» اثری است که در جهت تقویت گفتمان انقلاب اسلامی حرکت کرده و مفاهیم ارزشمند معنوی در آن وجود دارد که جزو نقاط قوتش است؛ مفاهیمی مثل انتظار فعالانه فرج، ولایتپذیری، ارج نهادن به فرهنگ شهادت و ایثار، وطندوستی و استعمارستیزی در این سرود آمده است. در مجموع طبیعی است هر گفتمان مخالفی در برابر این سرود موضع بگیرد.
سالهاست که در فضای خانوادههای مذهبی مداحی به معنای موسیقی بوده است؛ از طرفی هم جوانان و نوجوانان چون تقبیح میشدند که موسیقی گوش نکنند به مداحی رو آوردند. این سرود به گواه صاحبنظران و کارشناسان یک مداحی به اضافه موسیقی است.
بخشی از همراهی با این سرود بازیابی هویتی است. در آغاز انقلاب اسلامی جریان حجتیه و در نقطه مقابل جریان انقلابی را داشتیم. سرود «سلام فرمانده» ضرب عاشورا در انتظار را برای ما به همراه میآورد. محتوای این سرود میگوید یک امام زمانی داریم که اصحابی دارد و ما میخواهیم به عنوان اصحاب عمل کنم، اگر چه سرود «سلام فرمانده» برای یک خانواده است و مضامین برای دهه 60 معنا دارد؛ مخاطب شعر را شاید نتوان یک کودک ۷ ساله دانست.
این بازیابی هویت نه تنها محدود به نسل نیست و از دهه شصتیها تا دهه نودیها همگی را به خط میکند، بلکه عوامل و دست اندرکاران این کار تلاش کردهاند تا به جغرافیا هم محدود نباشد. گواه این ادعا، اجرای «سلام فرمانده» در پاکستان، لبنان، هند و... و حالا عراق است.
در این باره، گفتوگویی داشتیم با حجتالاسلام عباس روزمه، کارشناس ارشد و پژوهشگر فضای مجازی و ظرفیتهای این نگاه بینالمللی به یک محصول فرهنگی را بررسی کردیم.
روزمه در ابتدا با اشاره به استقبال بالای کشورهای منطقه از این سرود گفت: قبل از هر چیز باید این استقبال بینظیر کشورهای مسلمان و شیعهنشین منطقه از سرود «سلام فرمانده» را به فال نیک گرفت. ما کمتر مسالهای را پیدا میکنیم که کشورهای منطقه در آن با ما متحد شوند و همراهی کنند. در باب شهید سلیمانی و شهید مهندس هم البته این موضوع را داشتیم و یک پیوند اخوت پررنگتری بین ایران و عراق ایجاد شد اما معمولا در مسائل مختلف میبینیم که این همگرایی و همسو شدن اتفاق نمیافتد. در این سرود اما میبینیم به واسطه برخی عنایات این اتفاق افتاده است، چون ما حقیقتا سیستم فرهنگی یکدست و یکپارچهای که بتواند چنین اقدامی را در حوزه اندیشه رقم بزند، نداریم. سرود «سلام فرمانده» واقعا یک حرکت خودجوش بینظیر بوده است که مجموعههای مردمی احساس وظیفه کردند و با توسل و توکل، سختیهای این مسیر را به جان خریدهاند و خدا هم به کارشان برکت داده است. وی افزود: میبینیم که این سرود در بینالحرمین واخوانی شده است. امر مبارکی که قبل از این در کشورهای دیگری مثل لبنان هم تحت عنوان «سلام یا مهدی» انجام شده بود. این همگرایی، نزدیکی هر چه بیشتر فرهنگی را رقم میزند و حس عشق و ایمان را زنده میکند. باید تشکر و قدردانی کرد از همه افرادی که در این مسیر قدمی برداشتند.
پژوهشگر سرود «سلام فرمانده» را یک دعوتنامه معرفی کرد و گفت: «سلام فرمانده» در واقع دعوتنامه ظهور بود. یک دعوتنامه همگانی که هر کسی را دعوت به این میکرد که با قلب خودش با قطب عالم امکان ارتباط برقرار کند.
روزمه به آفتی که ممکن است در این مسیر دچارش شویم، اینگونه اشاره کرد: از این مطلب نباید غافل شویم که نباید در این عرصه گیر کنیم. نباید دچار ایستایی در همین نقطه شویم. نخستین دعوتنامه همگانی ظهور، در زمان سقوط صدام، با فراخوان زیارت اربعین داده شد. این یک دعوتنامه همگانی بود که مردم به آن لبیک گفتند و هر سال بیشتر از سال قبل، با حضور در آن، یاد حضرت مهدی(عج) را زنده نگه میدارند.
وی در ادامه عنوان کرد: به نظرم بعد از ماجرای اربعین، ما دیگر بدین شکل در بعد فرهنگی، چنین دعوتنامهای نداشتیم تا به امروز که شاهد این حجم از استقبال از «سلام فرمانده» هستیم. البته موضوع حاجقاسم سلیمانی را نیز میتوان در راستای همدلی و آمادگی برای ظهور معنا کرد. من معتقدم در عرصه فرهنگی، «سلام فرمانده» را باید دومین دعوتنامه دانست.
روزمه در پاسخ به اینکه دلیل ماندگاری این سرود چیست، گفت: کسانی که فکر میکنند دستگاهها و نهادهای فرهنگی هستند که دارند «سلام فرمانده» را برجسته میکنند، نظام فرهنگی ما را بخوبی نشناختهاند. به همین خاطر گمان میکنند این آثار نیز باید تاریخ مصرف داشته باشند. در حالی که محصولات فرهنگی اینچنینی که نگاه و عنایت صاحبالزمان روی آن سایه انداخته است، معمولا تاریخ مصرف ندارند، چرا که با دلها ارتباط برقرار میکنند و به همین خاطر از بین نمیروند و محو نمیشوند.
وی تاکید کرد: نباید گرفتار ایستایی شویم و توقف کنیم. ما در یک حصر فرهنگی قرار داریم که باید همچون حصر آبادان شکسته شود. برای شکستن این حصر، توسل لازم است. توسل حرکتها را برکت میدهد و به کارهای کوچک جلوهای عظیم و شکوهمند میبخشد. قطعا این سرود، سرودی ماندگار است اما نباید انتظار داشته باشیم دشمنان به این سرود مانند ما بنگرند. آنها به هر موضوعی از منظر سیاسی نگاه میکنند. آنها هیچ شناختی از فضای فرهنگی و اجتماعی کشور ما ندارند. نباید توقع داشته باشیم بیایند و در شیپور بدمند و این سرود ماندگار را به جهان معرفی کنند.
پژوهشگر فضای مجازی عملکرد رسانههای عربی در حوزه فرهنگ را عملکردی ضعیف خواند و اظهار کرد: رسانههای عربی به اندازه ما به این موضوع نپرداختهاند و نتوانستهاند آنطور که باید و شاید این عرصه را مدیریت کنند. شاید بدین خاطر است که آنها از این حیث در اول راهند و پتانسیلها را بخوبی نمیشناسند. در چنین شرایطی این ما هستیم که باید زمینهسازی فرهنگی برای ظهور انجام دهیم.
او همچنین در این باره خاطرهای نقل کرد و گفت: یکی از دوستان تعریف میکرد که داشتیم برای راهیان نور استراحتگاهها را آماده میکردیم. در همین حین، شهید کاظمی به ما رسید و گفت: «عمق دیدت نباید راهیان نور باشد، عمق دید باید ظهور امام زمان باشد. باید نگاهت این باشد که بهزودی قرار است ظهور حضرت مهدی(عج) اتفاق بیفتد و سیل عظیم جمعیت از این مسیر به دنبال حضرت روانه این مناطق شوند». ما اگر نگاهمان را سمت چنین ظرفیت عظیمی متمرکز کنیم، آنگاه محصولاتمان هم کیفیت خواهد داشت و هم کمیت. هر دوی اینها مهم هستند و یک اثر هر چقدر هم ارزشمند و باکیفیت باشد، نباید در آن متوقف شویم، بلکه باید همچنان خودمان را برای کارهای بعدی آماده کنیم.
وی در پایان، تفاوت نسل انقلاب اسلامی با مردم کوفه در زمان امام حسین(ع) را اینگونه توصیف کرد: ما در دورهای زندگی میکنیم که در این دوره مردم انقلاب را دیدهاند، جنگ را دیدهاند، فتنهها را دیدهاند، طاغوت را بیرون کردهاند و... . در این دوره رهبری زندگی میکرده که بیش از 90 سال از عمر شریفش میگذشته و به دلیل بیماری قلبی در بیمارستان بستری میشود. مردم این دوره با شنیدن این خبر، مقابل در بیمارستان صف کشیدند و گفتند ما قلبمان را برای این رهبر بزرگ که معمار انقلاب اسلامی است، اهدا میکنیم. فرق بین مردم کوفه در زمان امام حسین با مردم این دوره این است. اگر شباهتها را نگاه میکنیم، تفاوتها را هم نگاه کنیم. اگر کمبودها را میبینیم، رشدها را هم ببینیم. اگر ریزشها را میبینیم، رویشها را هم ببینیم. همه اینها باید در یک مجموعه کامل به نام انقلاب اسلامی دیده شود.
ارسال به دوستان
راهکار سخنگوی سینماداران برای امنیت بیشتر فیلمها هنگام اکران
کد امنیتی بگیرید تا فیلمتان قاچاق نشود
قاچاق فیلمهای سینمایی در سالیان اخیر از جمله مهمترین تهدیدات علیه آثار سینمایی کشورمان است. ارائه نسخه قاچاق فیلمها پیش از اتمام اکران، در این سالها یقه فیلمهایی همچون «خورشید» مجید مجیدی و «شنای پروانه» محمد کارت را گرفت و خسارت زیادی را به تهیهکنندگان این فیلمها تحمیل کرد.
به گزارش «وطنامروز»، ارائه نسخه قاچاق فیلمها خسارات سنگینی بر تولیدکنندگان اثر تحمیل میکند و امروزه مقابله با این معضل، از اولویتهای حقوقی سینمای است اما پرسش این است: چه سازوکاری برای رفع این مساله وجود دارد و چگونه میتوان جلوی قاچاق فیلمها را گرفت؟
به گفته سخنگوی انجمن سینماداران، برای امنیت بیشتر به هنگام اکران فیلمها، باید از کد امنیتی استفاده کرد اما تهیهکنندگان به دلیل هزینه بالا در این زمینه اقدامی نمیکنند.
محمدرضا صابری، سخنگوی انجمن سینماداران درباره معضل قاچاق فیلمهای سینمایی از روی پرده سینما به مهر گفت: پیش از هر چیز باید بگویم فیلمهایی که از روی پرده فیلمبرداری میشود، چون صدا با تصاویر آن یکی نیست آنچنان قابل بهرهبرداری نیست و خوشبختانه کیفیت لازم را ندارند اما برای اینکه بخواهیم از روند فیلمبرداری از روی پرده در سالنهای سینمایی جلوگیری کنیم باید از روشهای مختلف استفاده کنیم. وی در ادامه افزود: یکی از ایمنترین روشهای موجود در این زمینه، از زمانی مورد توجه قرار گرفت که فیلمهای سینمایی دیجیتالی شدند. در این راستا برای امنیت بیشتر فیلمها، با هر هاردی که برای هر سالن سینما ارسال میکنند باید یک کد صادر شود و به انجمن سینماداران اعلام کنند هر کد برای کدام سینما است تا در صورتی که فیلمی بیرون آمد، بتواند براحتی قابل پیگیری باشد.
سخنگوی انجمن سینماداران در این باره تاکید کرد: در چنین شرایطی سالنداران نسبت به قبل حساس شده و مانع از لو رفتن فیلم توسط سالن خود میشوند اما با توجه به اینکه این امر هزینهبر بوده و صدور هر کد برای هر سینما تا آنجا که میدانم نزدیک به ۵ میلیون تومان هزینه دارد، تهیهکنندگان تمایلی به چنین کاری ندارند ولی بیشک مهمترین راه برای حل این مشکل، فعال کردن کد امنیتی است. خوشبختانه با کمرنگ شدن سطح شیوع کرونا در کشور، از ابتدای سال جاری سینماها تقریبا به حالت سابق بازگشتهاند، به همین دلیل توانستهایم نیروهای قدیمی خود را بهکار گرفته و به نیروهای کنترل در سالنها تاکید کردهایم در صورت بروز چنین اتفاقاتی، تبعات بدی برای آنها خواهد داشت. در کنار آن، حساسیت چنین موضوعی در انجمن سینماداران نیز مورد توجه قرار گرفته و به همه سینماها ابلاغ شده است در صورت رعایت نشدن امنیت لازم، سینماداران بیشتر از هر کس دیگری در کنار تهیهکننده فیلم ضربه میبینند.
این سینمادار اکرانهای سیار را نیز در قاچاق فیلمها مقصر دانست و گفت: اتفاق عجیب دیگری که میتواند به مساله قاچاق فیلمهای سینمایی دامن بزند، بحث اکرانهای سیار است. این طرح اکران، جدای از آنکه به سینما ضربه میزند، براحتی فیلمها را در دسترس قرار میدهد تا نسخههای قاچاق آنها خارج شود اما نباید فراموش کرد که قاچاق فیلم از طرق مختلف امکانپذیر است و براحتی نمیتوان ثابت کرد چگونه انجام شده است.
وی به نمایندگی از انجمن سینماداران اظهار داشت: توجیه لازم در این زمینه صورت گرفته و به نیروهای کنترل سینماها اعلام شده هنگام نمایش فیلم باید در سالن سینما حضور داشته باشند تا مانع چنین اتفاقاتی شوند. تاکید میکنم ما حافظ منافع تهیهکنندگان و پخشکنندگان هستیم و تمام تلاش خود را در این زمینه انجام میدهیم.
ارسال به دوستان
انتشارات روایت فتح منتشر کرد
«زیباتر از نسرین» در بازار کتاب
کتاب «زیباتر از نسرین» زندگینامه شهیده رقیه رضاییلایه به قلم سهیلا علویزاده، توسط انتشارات روایت فتح راهی بازار نشر شد.
به گزارش «وطنامروز»، کتاب «زیباتر از نسرین» زندگینامه شهیده رقیه رضاییلایه به قلم سهیلا علویزاده توسط انتشارات روایت فتح منتشر شده است.
این کتاب در ۷ فصل، روند سراسر تلاش و انتخاب برای رسیدن به والاترین عشق و تکامل را در زندگی شهیدی روایت میکند که در اوج جوانی به آن دست یافت. این کتاب به مخاطبانش میآموزد که مقلد بدون فکر نباشند و هر آنچه را میشنوند مورد تحقیق و بررسی قرار دهند. رقیه رضاییلایه دختر جوانی بود که هنگام شرکت در راهپیمایی برائت از مشرکین در نهم مرداد ۱۳۶۶ توسط عوامل رژیم سعودی به شهادت رسید.
نویسنده این کتاب درباره تحقیق و پژوهش آن میگوید: «مهمترین ویژگی که در این شهید وجود داشت و من را ترغیب به نوشتن کرد، این بود که خیلی باهوش بوده و همه چیز را خود تجزیه و تحلیل میکرده است. او فقط اهل شنیدن، عمل کردن یا پیروی کردن نبود. هر چه را که میشنید درباره آن تحقیق میکرد و این برای من خیلی جالب بود. همین روحیه کاوش و کنکاش وی باعث شد تا این شهید سر از خیلی جاها درآورد. از نظر من شاید اگر این امتیاز را نداشت مثل دیگر آدمها میشد».
در بخشی از کتاب میخوانیم: «با شروع سال تحصیلی، رقیه هم مثل قبل در سمت مربی امور تربیتی و دبیر معارف کارش را شروع کرد، این بار در دبیرستان کوثر. روز اول که سرکلاس رفت به شاگردانش گفت: «هدف از درس خواندن، گرفتن نمره نیست، بلکه درک و فهم عمیق درس است». کتاب «زیباتر از نسرین» در ۱۷۶ صفحه با شمارگان 2 هزار و ۲۰۰ نسخه در اختیار علاقهمندان قرار گرفته است.
ارسال به دوستان
برپایی غرفههای کتاب و شب شعر در یک رویداد فرهنگی ویژه محرم
حال و هوای عاشورایی با «عطر سیب»
رویداد فرهنگی «عطر سیب» با برگزاری برنامههای فرهنگی - هنری و برپایی غرفههای کتاب عاشورایی، مشاوره کتاب و برپایی شب شعر عاشورایی از 2 تا 9 مرداد در میدان امام حسین(ع) برگزار خواهد شد.
به گزارش «وطنامروز»، نشست خبری رویداد فرهنگی «عطر سیب» صبح شنبه اول مردادماه با حضور علیرضا فاطمیانپور، معاون فرهنگی سازمان فرهنگی- هنری شهرداری تهران و سخنگوی رویداد فرهنگی عطر سیب و مصطفی جامهدار، مدیر فرهنگی- هنری منطقه 12 و سخنگوی رویداد فرهنگی عطر سیب برگزار شد. در ابتدای این مراسم، علیرضا فاطمیانپور در سخنانی با اشاره به سابقه برگزاری رویداد فرهنگی عطر سیب، گفت: این رویداد از ۲ دهه قبل با هدف کمک به هیاتها و تامین نیازهایشان طراحی شده است و امسال پیشبینی میشود حدود 5 هزار هیات به دبیرخانه مراجعه کنند. وی با بیان اینکه امسال از 2 تا 9 مرداد این رویداد برگزار میشود، ادامه داد: با توجه به اینکه مراسم سوگواری ماه محرم یک سوگواری ملی محسوب میشود، نمایشگاه «عطر سیب» خدمات خود را علاوه بر هیاتهای خرد و کلان و روضههای کوچک خانگی به عموم مخاطبان و شهروندان ارائه میدهد و به همین دلیل امسال برنامههایی برای حضور خانوادهها پیشبینی شده است.
جامهدار درباره جزئیات این رویداد تصریح کرد: در این زمینه قرار است در غرفههای مختلف فاخرترین آثار و کتابهای مرتبط با موضوع عاشورا، زندگی امام حسین(ع) و یارانشان همچنین رویدادهای مرتبط با آن عرضه شود. وی در پایان از برگزاری شب شعر عاشورایی در روزهای برگزاری نمایشگاه خبر داد و گفت: قرار است جمعی از شاعران آیینی هر شب در ساعتهای مشخصی مجموعهای از اشعار فاخر عاشورایی را برای مخاطبان قرائت میکنند. در پایان این نشست از پوستر رویداد فرهنگی عطر سیب رونمایی شد. رویداد فرهنگی «عطر سیب» از 2 تا 9 مرداد هر روز از ساعت 16 تا 23 در میدان امام حسین(ع) برگزار خواهد شد.
ارسال به دوستان
در نشست نمایندگان ۲ پلتفرم با مدیران ساترا مطرح شد
چالشهای پلتفرمها و ساترا در حال برطرف شدن
مدیران شاتل و نماوا در نشست مشترک با رئیس و قائممقام ساترا بر لزوم همدلی و همراهی رسانههای صوت و تصویر فراگیر با سازمان صداوسیما و ساترا در رعایت قوانین کشور تأکید کردند.
به گزارش «وطنامروز»، شجاعالدین میرطاووسی، عضو هیاتمدیره شاتل و محمدحسن شانهساززاده، مدیرعامل نماوا با حضور در سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر(ساترا) ضمن برگزاری نشست با رئیس و قائممقام این سازمان، نظرات خود را درباره مسائل حوزه صوت و تصویر فراگیر بیان کردند و از لزوم همدلی و همافزایی هر چه بیشتر بین ساترا و پلتفرمها گفتند.
مدیرعامل نماوا در این نشست ضمن تاکید بر همدلی و همراهی نماوا با صداوسیما و ساترا در رعایت قوانین کشور، خاطرنشان کرد: لزوم وجود نهاد تنظیمگر برای ساماندهی صنعت و نقش سازنده در تنظیم بازار محتوا در فضای مجازی یک امر ضروری است.
میرطاووسی و شانهساززاده در ادامه بر لزوم تسریع در پاسخگویی ساترا به درخواستهای پلتفرمها تاکید کردند و گفتند: از طرف شاتل به پلتفرمهای دانلودی متخلف که محتوای مجرمانه بارگذاری میکنند هیچ سرویسی ارائه نخواهد شد.
سعید مقیسه و محسن قائمینسب، رئیس و قائممقام ساترا نیز از ارائه محتوای حمایتی صداوسیما به نماوا و دیگر پلتفرمهای مجوزدار خبر دادند و درباره نحوه پوشش مسابقات جامجهانی ۲۰۲۲ از طریق رسانههای صوت و تصویر فراگیر با این ۲ مدیر شاتل و نماوا گفتوگو کردند. در این نشست همچنین مقرر شد درباره موانع تسریع در فرآیندهای صدور مجوز تولید و انتشار، مطالعات لازم در کوتاهترین زمان ممکن انجام شود و این موانع با در نظر گرفتن اسناد بالادستی و قوانین کشور و در چارچوب این اسناد و قوانین برطرف شود.
همچنین شانهساززاده پس از پایان نشست درباره اخبار برخی رسانهها درباره لغو مجوز نماوا به روابط عمومی ساترا اعلام کرد: لغو مجوز نماوا موضوعی کذب است. هر چند در گذشته چالشهایی وجود داشته است اما اکنون در نشستهای مشترک و با توجه به تاکید هر ۲ طرف بر اجرای قوانین و توجه به اسناد بالادستی، این چالشها در حال برطرف شدن هستند.
طی چند روز گذشته رئیس ساترا درباره نامهنگاری انجام شده با رئیس سازمان صداوسیما برای برخورد بازدارنده در مقابل تخلفات رسانههای صوت و تصویر فراگیر اعلام کرده بود هیچ یک از رسانههای صوت و تصویر فراگیر لغو یا تعلیق نشدهاند.
ارسال به دوستان
اخبار
«ملاقات خصوصی» پروانه نمایش گرفت
شورای پروانه نمایش فیلمهای سینمایی با صدور پروانه نمایش برای 3 فیلم موافقت کرد. به گزارش «وطنامروز»، شورای پروانه نمایش فیلمهای سینمایی در جلسه اخیر با صدور پروانه نمایش برای فیلمهای «اینان» به تهیهکنندگی علی برادری و کارگردانی رهبر قنبری، «ملاقات خصوصی» به تهیهکنندگی امیر بنان و کارگردانی امید شمس و «سه جلد» به تهیهکنندگی محمد آفریده و کارگردانی سیدمهدی اسماعیلی موافقت کرد. «ملاقات خصوصی» فیلمی به تهیهکنندگی امیر بنان، نویسندگی امید شمس، بهمن ارک و علی سرآهنگ و کارگردانی امید شمس محصول سال ۱۴۰۰ است. این فیلم برای نخستینبار در بخش سودای سیمرغ چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد. «ملاقات خصوصی» تا آخرین روز چهلمین جشنواره فیلم فجر صدرنشین آرای مردمی بود اما در روز آخر جشنواره برای نخستینبار این جایزه حذف شد. این فیلم یک ملودرام عاشقانه است که در بطنش اشاراتی به مشکلات و معضلات اجتماعی دارد.
***
جشنواره فیلم شهر برندگانش را شناخت
هشتمین جشنواره بینالمللی فیلم شهر در حالی شامگاه جمعه به کار خود پایان داد که هادی حجازیفر برای فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» جایزه بهترین کارگردانی را از آن خود کرد. به گزارش «وطنامروز»، مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره بینالمللی فیلم شهر، عصر جمعه ۳۱ تیر در تالار وحدت تهران با حضور مجید اکبرشاهی دبیر جشنواره، علیرضا زاکانی شهردار تهران، محسن برمهانی معاون سیما، مجید زینالعابدین، سلیم غفوری، اهالی سینما و هنرمندان و خانواده معظم شهدا برگزار شد. این مراسم با اجرای کلیپی از مرحوم نادر طالبزاده آغاز شد و مجریان برنامه پژمان بازغی و مژده خنجری بودند. در بخش بهترین فیلمنامه دیپلم افتخار، نشان زرین و جایزه نقدی به محمد کارت، حسین دوماری و پدرام پورامیری برای فیلمنامه شنای پروانه اهدا شد. در بخش بهترین بازیگر نقش زن دیپلم افتخار، نشان زرین جشنواره و جایزه نقدی به ستاره پسیانی برای ایفای نقش در فیلم «یدو» اهدا شد. در بخش بهترین بازیگر نقش مرد دیپلم افتخار، نشان زرین جشنواره و جایزه نقدی به جواد عزتی بازیگر فیلم سینمایی برای ایفای نقش در فیلم سینمایی «مرد بازنده» اهدا شد. همچنین در بخش بهترین کارگردانی فیلم سینمایی، هادی حجازیفر توانست برای کارگردانی فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» دیپلم افتخار، نشان زرین جشنواره و جایزه نقدی این بخش را از آن خود کند.
***
معتمدی کنسرت گلریزان اجرا میکند
کنسرت سیدمحمد معتمدی برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد و حمایت از خانوادههای زندانیان در شهر کاشان برگزار میشود. به گزارش «وطنامروز»، محمد معتمدی، خواننده موسیقی سنتی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی ضمن دعوت از خیرین اعلام کرد: کنسرت گلریزان به همت انجمن حمایت از زندانیان کاشان با هدف آزادی زندانیان جرائم غیرعمد، حمایت از خانوادههای زندانیان و اشتغالزایی برای زندانیان و خانواده آنان یکشنبه (دوم مرداد) ساعت ۲۱ با حضور مسؤولان، خیرین، هنرمندان و ورزشکاران نامدار کاشان در تالار این شهر، جنب فرهنگسرای مهر برگزار میشود. معتمدی ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت امسال طی ۴ سانس در شهر کاشان، زادگاه خود کنسرتی را برگزار کرد که این کنسرت با استقبال خوبی از سوی مخاطبان مواجه شد. کنسرت این خواننده نخستین اجرای کنسرت موسیقی در تالار شهر کاشان بود.
***
صدور حکم بازداشت امین فردین
امین فردین که در شبکههای اجتماعی شایعاتی درباره سلبریتیها منتشر کرده و خود را خبرنگار پاپاراتزی جلوه میدهد، به دلیل شکایات متعدد افراد مختلف محکوم شده و از سوی قوه قضائیه برای او اعلان قرمز اینترپل صادر شده است. به گزارش «وطنامروز»، امینرضا چلبیانلو، دندانپزشک و تهیهکننده سینما در صفحه شخصیاش از صدور حکم قضایی بازداشت امین فردین و اعلام اعلان قرمز به اینترپل برای استرداد این فرد خبر داد.
امین فردین که مدتی طولانی در شبکههای اجتماعی به انتشار اخبار و شایعاتی درباره سلبریتیهای حوزههای مختلف تحت عنوان افشاگری میپرداخت و فعالیت خود را تحت عنوان خبرنگاری پاپاراتزی جلوه میداد، با شکایت امینرضا چلبیانلو و شاکیان متعدد دیگر از حوزههای مختلف ورزش و هنر محکوم شناخته و وضعیت اعلان قرمز برای دستگیری او به پلیس بینالملل (اینترپل) اعلام شد.
میلاد حاتمی، از گردانندگان سایتهای قمار گفته بود امین فردین با این سایتها همکاری دارد و برای چهرههای دارای سایت قمار شایعهسازی میکند تا صفحههای آنها بیشتر دیده شود.
***
حمایت از پوشاک ایرانی- اسلامی در «ایران ویژند»
نخستین نمایشگاه تخصصی ایران ویژند در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار میشود.
به گزارش «وطنامروز»، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در چارچوب رسالتهای فرهنگی- هنری بویژه توسعه و تعالی نظام طراحی، تولید و تبلیغ مد و پوشاک ایرانی- اسلامی، در نظر دارد با تکیه بر توانمندی و نوگرایی طراحان، تولیدکنندگان و برند (ویژند)های موفق این حوزه، ذیل بخش غیررقابتی یازدهمین جشنواره مد و لباس فجر، نخستین نمایشگاه تخصصی «ایران ویژند» را در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار کند. این نمایشگاه از دوم تا پنجم مردادماه در محل دائمی نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار میشود. این نمایشگاه توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار میشود و شرکت نمایشگاهی میلاد نور مجری برگزارکننده آن است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|