|
سامانه رتبهبندی معلمان آماده شد
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزشوپرورش با بیان اینکه سامانه رتبهبندی معلمان آماده شده است، گفت: قانون رتبهبندی معلمان با دستور وزیر آموزشوپرورش به مرحله عملیاتی شدن رسیده است. قاسم احمدیلاشکی در گفتوگو با فارس افزود: سامانه ایجاد شده است و بزودی باز میشود تا معلمان اطلاعات لازم را وارد سامانه کنند؛ بعد از آن هم فرآیند انجام شده و احکام صادر خواهد شد.
ارسال به دوستان
گزارشی درباره موانع پیش روی طرح «صیانت از حقوق عامه در مقابل حیوانات خطرناک»
قانون ول، سگهای ولگرد
دامپزشک و کارشناس حیاتوحش در گفتوگو با «وطن امروز»: سگهای ولگرد علاوه بر حمله به مردم به حیات وحش نیز آسیب جدی میزنند
اسدالله خسروی: بهرغم گذشت نزدیک به 9 ماه از اعلام وصول طرح «صیانت از حقوق عامه در مقابل حیوانات خطرناک» و ارجاع آن به کمیسیون اجتماعی مجلس اما هنوز اقدامی در این باره انجام نشده است.
به گزارش «وطنامروز»، طبق گزارشهای موجود حدود 2میلیون سگ ولگرد در ایران وجود دارد که هر از گاهی شاهد حملهور شدن آنها به مردم، سلب آسایش شهروندان به دلیل ترس از این حیوان و حتی مرگ شهروندان بویژه کودکان بر اثر حملات سگها هستیم؛ فقط در ماه جاری یک بانوی خوزستانی 48 ساله به دلیل گاز گرفتگی سگهای ولگرد و ابتلا به هاری جان باخت، همچنین ماه گذشته علاوه بر اینکه یک کودک 4ساله در قم طعمه این حیوانات شد، سگها در خوزستان گوش یک نوجوان را هم کندند.
در حال حاضر مقابله با سگهای ولگرد، جلوگیری از ازدیاد آنها و ساماندهی این حیوانات به معضلی اجتماعی تبدیل شده و مطالبه عمومی است. سگهای ولگرد باعث سلب آسایش شهروندان شدهاند و این در حالی است که روزبهروز بر تعدادشان افزوده میشود و به حیاتوحش هم آسیب میرساند.
یک دامپزشک و کارشناس حیاتوحش گفت: مطابق دستورالعمل ابلاغی سال 87 وزارت کشور، شهرداریهای سراسر کشور موظف به جمعآوری سگهای ولگرد و بلاصاحب هستند و این جمعآوری باید با ساخت پناهگاههای استاندارد انجام شود اما متاسفانه شهرداریها به دلیل هزینهبر بودن این موضوع تمایل چندانی به این کار ندارند.
دکتر فهیمه اسلامی در گفتوگو با «وطنامروز» اظهار داشت: مطابق دستورالعمل قانونی ابلاغ شده، شهرداریها علاوه بر جمعآوری سگهای ولگرد، باید یک دامپزشک را برای رسیدگی به سگهای ولگرد در پناهگاهها بگمارند.
از جمله کارهایی که باید در این پناهگاهها انجام شود، عقیمسازی سگها و از بین بردن سگهای بیمار لاعلاج به شیوه یوتانازیز است. وی افزود: چنانچه شهرداریها در این زمینه به قانون تمکین کنند، نه فقط شاهد طغیان جمعیت سگها در هر کوی و برزنی نخواهیم بود، بلکه خبرهای ناگوار چون حمله سگها به کودکان نیز دیگر مخابره نخواهد شد.
این دامپزشک و کارشناس حیات وحش درباره موضوع برخی افراد ناآگاه که با تصور حمایت از حیوانات به آنها غذا میدهند و معتقدند سگها باید آزاد باشند و نباید آنها را عقیم کرد، گفت: این افراد متاسفانه در حمایت از حیوانات فقط سگها را دیدهاند، در حالی که چنین اشخاصی اگر حیواندوست هستند، باید سایر گونههای حیاتوحش را که توسط سگها تکه و پاره میشوند هم ببینند. به طور مثال چندین قلاده پلنگ آسیایی در کشور را سگها از بین بردهاند، همچنین چند قلاده یوزپلنگ آسیایی که گونه بشدت در معرض خطر انقراض است، توسط سگها از بین رفتهاند. این حیوانات در قلمرو خود به هیچ حیوانی رحم نمیکنند؛ از لاکپشت گرفته تا مارمولک و... .
اسلامی نقش رسانهها را در بالا بردن آگاهی مردم نسبت به غذا ندادن به حیوانات به دلیل جلوگیری از ازدیاد جمعیت آنها کمرنگ عنوان کرد و افزود: اگر مردم بدانند پشت پرده حامیان سگها چه کسانی هستند و این حیوانات چه بلایی بر سر حیاتوحش میآورند، هیچوقت به سگها غذا نمیدهند.
وی در ادامه گفت: حدود 4 میلیون سگ ولگرد در کشور وجود دارد و در هر مسیری شاهد گلههای سگ هستیم. این سگها اگر ساماندهی نشوند، نه فقط باعث ناامنی برای مردم خواهند بود، بلکه به حیاتوحش نیز آسیب جدی میرسانند.
* طرح «صیانت از حقوق عامه در مقابل حیوانات خطرناک» بیشتر به نفع خود حیوانات است
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: طرح «صیانت از حقوق عامه در مقابل حیوانات خطرناک» هم به نفع انسان و هم به نفع حیوانات است و حتی در این طرح بیشتر به حقوق حیوانات پرداخته شده است.
حجتالاسلام مجتبی ذوالنور، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با تسنیم درباه طرح صیانت از حقوق عامه در مقابل حیوانات خطرناک اظهار کرد: هدف از این طرح همانطور که از عنوان آن مشخص است، حفاظت از مردم در مقابل حیوانات مضر و خطرناک است؛ این طرح هم به نفع انسان و هم به نفع حیوانات است. وی تولهکشی از سگها را از مصادیق بارز پایمال شدن حقوق حیوانات دانست و تصریح کرد: یکسری افراد سودجو با اقداماتی غیرانسانی از سگها تولهکشی میکنند و مثلا از 8 سگ حاصل از این تولهکشی 3 سگ را برمیدارند و بقیه را رها میکنند! سگهای رها شده گرسنه میمانند و به این دلیل ممکن است به کودکان حمله کنند؛ حال اگر قرار باشد این حیوان مهار شود، یا آن را عقیم میکنند یا باید بکشند که در هر 2 صورت، حق حیوان ضایع میشود. نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در نتیجه به منظور جلوگیری از ضایع شدن حقوق حیوانات باید تولید، تکثیر و واردات حیوانات کنترل شود، علاوه بر سگها، نگهداری حیواناتی مانند گاندو، سوسمار و پرندگانی مانند عقاب نیز در کشور رواج دارد که این موارد به هیچ عنوان صحیح نیست و ظلم به این حیوانات است؛ سگهای آپارتمانی در نژادهای مختلف نیز همینگونهاند، چرا که بشر برای استفاده خود این حیوان را با تغییرات ژنتیکی به وجود آورده است. ذوالنور خاطرنشان کرد: بیماریهای مختلفی از حیوانات به انسان منتقل میشود که بنده در طرح صیانت به 34 مورد از این بیماریها اشاره کردهام، همچنین قوانین تنظیم شده در کشورهای مختلف جهان درباره موضوع مورد بحث نیز در طرح صیانت از حقوق عامه در مقابل حیوانات خطرناک دیده شده است.
* مهربانی ناآگاهانه به حیوانات بلای جان همشهریان
یکی از مسائلی که سبب افزایش سگهای ولگرد در سطح شهرها شده، غذا دادن و جمع کردن این حیوانات توسط برخی حامیان محیطزیست است. عضو هیات علمی دانشکده محیطزیست دانشگاه تهران در رابطه با معضل سگهای ولگرد اظهار کرد: به تمام سگها و توله سگهایی که عمداً یا سهواً توسط مالکان خود در شهر یا خارج شهر رها میشوند سگ ولگرد یا بلاصاحب گفته میشود. آسیبی که به حیات وحش کشور ما وارد میشود هم از جانب سگهای ولگرد و هم از جانب سگهای گله است.
مهدی اسماعیلی بیدهندی ادامه داد: آسیب سگهای گله به حیات وحش زمانی اتفاق میافتد که چوپانان و دامداران گلههای خود را به اراضی و مراتعی میبرند که یا زیستگاه گونههای حیات وحش مانند کل، بز و...، است یا در مجاورت این زیستگاههاست. سگها به دلیل خوی مهاجم خود در صورت مواجهه با آنها، یا به صورت اختیاری یا با فرمان چوپانان به این حیوانات حمله میکنند.
عضو هیات علمی دانشکده محیطزیست دانشگاه تهران گفت: در سالهای اخیر به دلیل اینکه جمعیت سگهای ولگرد در مناطق شهری و حومه شهرها افزایش شدیدی پیدا کرده است، گونههایی از حیات وحش که در این مناطق زندگی میکنند، توسط این سگها تهدید میشوند. در مجموع میتوان گفت حیات وحش شهری و روستایی بیشتر توسط سگهای ولگرد و حیات وحش در حال زیست در مناطق حفاظت شده و اراضی دور از محل سکونت انسانها، بیشتر توسط سگهای گله تهدید میشود.
استاد دانشگاه تهران توضیح داد: نخستین قدم برای مهار جمعیت سگهای ولگرد شناسایی کانونهای مولد سگهای بلاصاحب در یک جامعه شهری یا روستایی است؛ یکی از این کانونها همین کلونی سگهای بلاصاحب موجود در کشور است که این سگها مرتباً در بین خود زاد و ولد میکنند و بر تعداد آنها افزوده میشود. تولهکشی از سگها و رهاسازی تولههای مازاد عامل دیگری است که یا توسط افراد سودجو که قصد فروش و کسب درآمد از سگها را دارند اتفاق میافتد یا توسط گلهداران و دامداران انجام میشود.
ارسال به دوستان
فوت ۷۱ نفر دیگر از هموطنان بر اثر ابتلا به بیماری «کووید-19»؛ تعداد کشتهها از 143 هزار تن گذشت
کرونا بدون انقضا
آمار مرگومیر و بستریشدگان سویه جدید اُمیکرون در موج هفتم نسبت به سویههای پیشین کمتر است اما کارشناسان بهداشت تاکید دارند این بیماری گویا به این زودیها دستبردار نیست و تاریخ انقضای مشخصی ندارد، بنابراین انجام واکسیناسیون و رعایت پروتکلهای بهداشتی همچنان ضروری است. به گزارش «وطنامروز»، وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد در طول ۲۴ ساعت گذشته، متاسفانه ۷۱ بیمار مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۳ هزار و ۱۵ نفر رسید. بر این اساس از ظهر یکشنبه تا ظهر دوشنبه ۲۴ مردادماه، ۷۳۴۸ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۱۲۵۴ نفر از آنها بستری شدند. این در حالی است که خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۱۸۱ هزار و ۸۲ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. ۱۴۸۶ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» نیز در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تاکنون ۵۳ میلیون و ۵۳۶ هزار و ۱۸ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است. طبق اعلام وزارت بهداشت، تاکنون ۶۴ میلیون و ۸۴۰ هزار و ۸۵۵ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۲۰۸ هزار و ۶۱۷ نفر دوز دوم و ۳۰ میلیون و ۳۲۷ هزار و ۴۴۱ نفر دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را در کشور تزریق کردهاند. به این ترتیب مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۳ میلیون و ۳۷۶ هزار و ۹۱۳ دوز رسید. در شبانهروز منتهی به ۲۴ مرداد ۱۱ هزار و ۱۵۵ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. از سویی در حال حاضر ۷۸ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۸۴ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۷۴ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند. در این باره یک اپیدمیولوژیست گفت: تجربه دنیا از کرونا تجربه جدیدی است و تاریخ انقضای مشخصی هم ندارد. دکتر حمید سوری درباره احتمال ابتلای مجدد به اُمیکرون گفت: این ویروس کاملا هوشیارانه و هوشمندانه عمل میکند و به عنوان بازیگر اصلی جامعه بشری را به دنبال خودش میکشاند به طوری که حجم محدودی از ویروس جامعه جهانی را زمینگیر کرده لذا باید یاد بگیریم در کنار این ویروس، چگونه زندگی کنیم. وی با اشاره به اینکه زنجیره انتقال ویروس کرونا همچنان فعال است، اظهار کرد: اگر ما شرایط را برای انتقال ویروس و ابتلای بیماری فراهم کنیم قطعا بیمار میشویم و این زنجیره انتقال هم 6 حلقه دارد؛ مانند وجود عامل بیماریزا و تغییرات آن، وجود میزبان حساس (افراد مبتلا به نقص سیستم ایمنی) و امکان انتقال ویروس از فرد مبتلا به فرد سالم. سوری تأکید کرد: در شرایط اپیدمی که یک بیماری در جامعه غالب است هر فرد مبتلا به بیماری با علائم شدید و نزدیک به بیماری غالب، به احتمال قوی همان بیماری را گرفته، بنابراین اول باید فرض را بر اُمیکرون گذاشت و در مرحله بعد هم با انجام تست پیسیآر و بررسی سایر علائم بالینی آن را تأیید یا رد کرد. وی گفت: میزان کشندگی ویروس در سویه اُمیکرون بر خلاف واریانت دلتا پایین آمده و تعداد مرگومیر به اندازه گذشته نیست اما هیچ تضمینی هم وجود ندارد که جهشهای بعدی ویروس مجددا باعث شدت مرگومیرها نشود.
* باید مجدداً رعایت پروتکلهای بهداشتی جدی گرفته شود
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش میزان مبتلایان به کرونا در کشور گفت باید مردم مجددا رعایت پروتکلهای بهداشتی را جدی گرفته و از سادهانگاری درباره کرونا پرهیز کنند. محمدعلی محسنیبندپی اظهار کرد: با شیوع سویه جدید کرونا در کشور، هر روز تعداد شهرهای آبی کمتر شده و به تعداد شهرهای زرد، نارنجی و قرمز اضافه میشود و به تبع آن میزان بستری بیماران کرونایی هم در حال افزایش است که این هشدار جدی برای نظام سلامت به شمار میآید. وی ادامه داد: باید مجددا رعایت پروتکلهای بهداشتی جدی گرفته شود. مراقب سلامت خودمان باشیم تا هم هزینههای نظام سلامت کمتر شود و هم جان عزیزانمان به دلیل رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی به خطر نیفتد. باید تجربه تلخ پیکهای اول تا ششم را مدنظر داشته باشیم.
***
ادامه روند نزولی رعایت پروتکلهای ضدکرونا
روند رعایت پروتکلهای ضدکرونا در کشور همچنان نزولی است و آمار آن در هفته اخیر به ۳۳ درصد تنزل یافته است؛ این در حالی است که کارشناسان همواره نسبت به هر گونه عادیسازی و سهلانگاری در شرایط پاندمی هشدار میدهند. بر اساس اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در کشور در هفته منتهی به ۲۲ مردادماه ۱۴۰۱ (از ۱۵ تا ۲۲ مردادماه)، به پایینترین حد خود یعنی بالغ بر 33.94 درصد رسیده است.
ارسال به دوستان
۳۴۲۴ خردهفروش مواد مخدر دستگیر شدند
عملیات پلیس برای جمعآوری فروشندگان مواد مخدر
پلیس در برخورد جدی با فروشندگان مواد مخدر کوتاه نمیآید؛ چنانکه در طرح ظفر ۱۰۵ قاچاقچی عمده و ۳۴۲۴ خردهفروش مواد مخدر را دستگیر کرده است. به گزارش «وطنامروز»، رئیس پلیس تهران در تازهترین مرحله از اجرای طرح ظفر که در محل ستاد فرماندهی تهران بزرگ برگزار شد، گفت: هجدهمین مرحله طرح ظفر که برای مبارزه با مواد مخدر و جرائم مرتبط با آن به اجرا درمیآید، با همکاری و تلاش ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ اجرا شد که در این مرحله با اجرای ۴۰۸ حکم قضایی، ۱۰۵ قاچاقچی عمده مواد مخدر و ۳۴۲۴ خردهفروش مواد مخدر شناسایی و دستگیر شدند.
سردار حسین رحیمی گفت در این طرح در مجموع این عملیاتها ۲ تن و ۷۸۶ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف و ضبط شد. رحیمی در ادامه از انهدام ۲۸ باند که در توزیع یا انتقال مواد مخدر فعال بودند، خبر داد و گفت: ۲۱ نفر از اراذل و اوباش که علاوه بر فعالیت در حوزه مرتبط با مواد مخدر اقدام به شرارت نیز کرده بودند دستگیر شدند. همچنین ۲۹۴ خودرو و موتور که در قاچاق مواد مخدر از آنها استفاده شده بود، کشف و توقیف شدند. رحیمی اضافه کرد: در کنار این اقدامات، کارها و تلاشهای خوبی توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر شروع شده که یکی از آنها درباره عطاریهاست که با عناوین مختلف مواد مخدر را تحت عنوان قرصهای لاغری و... که مواد مخدر صنعتی در آنهاست توزیع میکنند. در این باره البته لازم است مردم نیز آگاهی لازم را داشته باشند و به هیچ عنوان فریب تبلیغات و وعدههای اینچنینی را نخورند.
رئیس پلیس پایتخت با بیان اینکه بحث مبارزه با مواد مخدر بویژه در سطح شهر تهران دو بخش دارد، گفت: یک بخش مربوط به توزیعکنندگان است که تعداد آنها به ۸ هزار نفر میرسد که باید نسبت به بازداشت آنها اقدام کرد؛ در ماده ۴۲ قانون مبارزه با مواد مخدر نیز به این موضوع اشاره شده اما ترک فعل رخ داده و این اتفاق نیفتاده است. مورد دوم مربوط به مصرفکنندگان است که شامل معتادان متجاهر میشود. تعداد این افراد نیز به ۹ هزار نفر میرسد که در تهران رها شدهاند. ما تا زمانی که 10 هزار جا برای جمعآوری آنها نداشته باشیم وضعیت همین خواهد بود. باید با فروشنده و مصرفکننده توأمان برخورد شود.
وی ادامه داد: شهرداری همکاری خوبی با ما داشته و در حال ایجاد مرکزی با ۵ هزار نفر ظرفیت است. برخی مراکز جمعیتی نیز در حال تبدیل به مراکزی بازپروری بودند که به نظر ما درست نیست. دسترسی باید به مراکز بازپروری سخت باشد و این مراکز خارج از شهر قرار گیرد. رئیس پلیس پایتخت با اشاره به لزوم اصلاح فرآیند بازپروری معتادان نیز گفت: فرآیند بازپروری نیز باید اصلاح شود و سمزدایی صرف کفایت نمیکند. موضوع برگرداندن آنها به جامعه و اشتغالزایی و کار نیز باید در نظر گرفته شود.
ارسال به دوستان
اولیای دم خواهان اشد مجازات برای متهم شدند
برگزاری دادگاه ضارب مأموران انتظامی
دیروز جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده ضارب مأموران انتظامی در خیابان طالقانی و قاتل نگهبانان شرکت کشتیرانی در شهریار به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی برگزار شد.
قاضی ابوالقاسم صلواتی در ابتدای این جلسه دادگاه اظهار کرد: جلسه دادگاه متهم پرونده سیدعلیرضا رضویخالقآبادی با حضور مستشار دادگاه، وکیل متهم و نمایندگان دادستانی برگزار میشود. نماینده دادستان با بیان اینکه اتهام اصلی متهم محاربه و افساد فیالارض و ایجاد رعب و وحشت مردم با سلاح گرم است، گفت: متهم با یک قبضه سلاح گرم «کلت کمری» اقدام به تیراندازی در خیابان طالقانی تهران کرد که منجر به جراحت افسران انتظامی مستقر در محل شد.
وی افزود: متهم قبل از انجام این اقدام، با حضور در شرکت کشتیرانی شهرستان شهریار ۴ نفر از نگهبانان این شرکت را به قتل رساند به طوری که به سمت هر مقتول نیز یک تیر خلاص شلیک کرد. نماینده دادستانی گفت: متهم در اقاریر خود نحوه قتل ۴ نگهبان را تشریح کرد و مدعی شده قبل از کشتن این افراد قصد داشته سرتیم نگهبانی شرکت را به قتل برساند و دلیل آن را اختلافات ملکی که این شرکت با پدرش داشته است، عنوان کرده است. در این جلسه اولیای دم و ماموران مضروب خواهان اشد مجازات متهم شدند. قاضی پس از تفهیم اتهام به متهم، از وی خواست از خود دفاع کند. پس از اظهارات متهم و پاسخهای وی به سوالات رئیس دادگاه، قاضی صلواتی با دعوت از وکیل متهم به حضور در جایگاه، از وی خواست تا از متهم دفاع کند. پس از اخذ دفاعیات وکیل متهم، قاضی با اعلام ختم رسیدگی به پرونده، اعلام کرد حکم در مهلت قانونی صادر خواهد شد.
ارسال به دوستان
اخبار
هشدار پلیس فتا درباره پیامکهای جعلی قطع برق
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای فراجا نسبت به کلاهبرداری با پیامکهای جعلی هشدار قطع برق، هشدار داد. سرهنگ علیمحمد رجبی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه مجرمان سایبری از هر بهانه و فرصتی برای انجام اقدامات مجرمانه خود و سوءاستفاده از مردم سود میبرند، گفـت: یکی از مواردی که ممکن است افراد سودجو از طریق آن اقدام به کلاهبرداری یا سوءاستفاده از مردم کنند ارسال پیامکهای جعلی با هشدار قطع برق است. وی ادامه داد: در این شیوه افراد سودجو با استفاده از شمارههای شخصی یا غیرمرتبط، پیامکی هشدارآمیز تحت عنوان قطع برق و... را برای شهروندان ارسال کرده و در ادامه آن نیز یک لینک جعلی قرار میدهند. این لینکها یا حاوی بدافزار هستند که ممکن است گوشی تلفن همراه کاربران را آلوده کرده و موجب دسترسی غیرمجاز به داخل آن شود یا اینکه ممکن است کاربران را به صفحات جعلی و فیشینگ هدایت کرده و در حالی که کاربر تصور میکند در حال پرداخت قبض معوقه خود است، حساب بانکیاش خالی میشود. وی با تاکید بر اینکه هرگونه دریافت پیام مبنی بر هشدار قطع برق با سرشماره شخصی، کلاهبرداری بوده و به قصد دسترسی به حسابهای بانکی کاربران است، گفت: توصیه پلیس به شهروندان این است که در صورت دریافت چنین پیامکهایی به هیچ عنوان به آن توجه نکنند و از باز کردن لینکها داخل آن نیز پرهیز کنند.
***
احیای حمایت تغذیهای دانشآموزی
مشاور امور زنان وزارت آموزشوپرورش با اشاره به برنامه این وزارتخانه برای شناسایی و حل مشکلات دختران بازمانده از تحصیل در سراسر کشور، از احیای مجدد توزیع سبد تغذیه دانشآموزی در سال تحصیلی جدید خبر داد. زهرا پناهیروا در گفتوگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: برای دانشآموزان بازمانده از تحصیل بویژه دختران در استانهای مختلف بالاخص مناطق محروم برنامههای مختلفی را با مشارکت دستگاههای اجرایی اعم از کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی کشور دنبال میکنیم.
وی در ادامه افزود: دستگاههای اجرایی با همافزایی خوبی در حال کار روی موضوع بازماندگان از تحصیل هستند تا بتوانیم مشکلات و نیازهای این گروه از کودکان در سراسر کشور را شناسایی و در راستای کاهش آن گام برداریم. وی درباره برنامههای ویژه حمایت تغذیهای از دختران دانشآموزان نیز عنوان کرد: به طور کلی در حوزه حمایت تغذیهای در سال تحصیلی جدید اتفاق خوبی رقم میخورد. توزیع تغذیه دانشآموزی احیا شده است و عمدتا مختص مناطق محروم است که دستور آن نیز از سوی وزیر آموزشوپرورش صادر شده و انتظار داریم در آینده نزدیک شاهد برقراری تغذیه برای دانشآموزان مناطق محروم باشیم.
***
اماکن دارای بلیتفروشی باید به سامانه «ایران من» متصل شوند
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، بر ضرورت اتصال تمام مکانها و مراکز دارای بلیتفروشی به سامانه «ایران من» تاکید کرد. محسن فرهادی در گفتوگو با مهر گفت: هر جا بلیتفروشی انجام میشود، باید به سامانه «ایران من» متصل باشد تا بتوان بر رعایت پروتکلهای بهداشتی نظارت جدیتری داشت. وی با عنوان این مطلب که در حال حاضر این امکان برای سفرهای هوایی، ریلی و زمینی فراهم شده است، افزود: در حال حاضر، فرودگاهها، راهآهن و پایانههای مسافربری، به سامانه ایران من متصل هستند و بلیتفروشی به مسافران، طبق دستورالعملهای بهداشتی انجام میشود. فرهادی به مکانهایی که بلیتفروشی دارند اما به سامانه ایران من متصل نیستند هم اشاره کرد و گفت: در حال حاضر سینماها، سالنهای تئاتر و کنسرتها به این سامانه وصل نیستند. معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت همچنین به برگزاری برخی مسابقات ورزشی که بدون بلیتفروشی انجام میشود، اشاره کرد و افزود: یکسری مسابقات ورزشی مثل والیبال، کشتی، دو و میدانی و... بدون بلیتفروشی انجام میشود که به سامانه ایران من متصل نیستند. وی ادامه داد: روند کنترل و رعایت شیوهنامههای بهداشتی در این قبیل اماکن، قدری سختتر است و باید به صورت کنترل فیزیکی انجام شود.
***
یکی از مدیران متخلف شهرداری بازداشت شد
شهردار پایتخت در توضیح بازداشت یکی از مدیران حقوقی شهرداری تهران گفت: این امر توسط مجموعههای داخلی شهرداری انجام شده و یک امر صیانتی است. علیرضا زاکانی در حاشیه مراسم روز خبرنگار، در جمع اصحاب رسانه در پاسخ به پرسشی درباره بازداشت یکی از مدیران شهرداری در بخش حقوقی، اظهار کرد: این اتفاق توسط مجموعههای داخل شهرداری انجام شده و یک امر صیانتی است و تا ابعاد آن روشن نشود قابل توضیح بیشتر نیست.
وی افزود: در صورت روشن شدن ابعاد آن به مردم اطلاعرسانی میشود. شهردار تهران در ادامه درباره اضافه کردن واگنها و بهبود شرایط متروی تهران گفت: امروز وزیر کشور در نامهای به آقای میرکاظمی بحث تأمین 630 واگن برای متروی تهران را مطرح کرد و مسیر این کار در دولت هموار و مصوبات آن گرفته شده است. فعالیتی که سالها توسط دولت قبل راکد مانده بود، امروز توسط این دولت عملیاتی شد. شهردار تهران درباره اقدامات شهرداری برای اربعین نیز یادآور شد: بهعنوان بخشی از کاری که هر سال شهرداری دنبال میکند با یک گستردگی بیشتر درباره خدمت به زوار امام حسین(ع) در اربعین انجام وظیفه میکنیم. بخشی از این اقدامات در مرزهایمان با عراق، بخشی ناظر به ترابری داخل عراق و قسمتهایی نیز درباره خدمتگزاری در موکبها، سلامت و ارائه خدمت به زوار و موضوع صیانت است و در واقع بستهای از خدمت ارائه میکنیم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|