|
خانواده شهیدی که باز هم ایثار کردند
خانواده شهید محمد زینآبادی در هفته دفاعمقدس، قطعه زمینی را برای مدرسهسازی به آموزشوپرورش منطقه شال از توابع استان قزوین اهدا کردند. بخشدار شهر شال، رئیس آموزشوپرورش این منطقه و اعضای مجمع خیرین مدرسهساز و مدرسهیار منطقه با حضور در منزل خانواده این شهید و امضای تفاهمنامه، این قطعه زمین را که بالغ بر 3 میلیارد تومان ارزش دارد دریافت کردند.
ارسال به دوستان
گزارش «وطن امروز» از وضعیت سالمندی کشور در صورت بیتوجهی به فرزندآوری و اجرا نشدن برنامههای رشد جوانی جمعیت
30سال دیگر 30 درصد جمعیت کشور سالمندند
با آنکه دولت سیزدهم با همکاری مجلس شورای اسلامی برنامههای خود را در راستای اجرای طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده عملیاتی کرده است اما کارشناسان و جمعیتشناسان معتقدند خانوادهها نباید از بیم آینده، نسبت به فرزندآوری بیتوجه شوند، چرا که طبق پیشبینیها و پژوهشهای به عمل آمده در 2 تا 3 دهه آینده مشکلی از حیث اقتصادی، اشتغال و... با توجه به ظرفیتهای ایجاد شده در کشور، نسل آینده را تهدید نمیکند. به گزارش «وطنامروز»، بحران سالمندی در دهههای آینده موضوع مهمی است که مورد توجه است، چرا که طبق پیشبینیها در صورت کمتوجهی به رشد میزان جمعیت کشور، ایران در 25 سال آینده به جرگه کشورهای سالمند میپیوندد؛ موضوع مهمی که اقتصاد و امنیت کشور را با توجه به کاهش میزان جمعیت جوان در آینده تهدید میکند. طبق گزارشهای موجود هماکنون حدود 10 میلیون نفر از جمعیت کشور را سالمندان تشکیل میدهند و چنانچه توجه خاصی به جوانی جمعیت نشود بیتردید در 25 تا 30 سال آینده یکسوم جمعیت کشور سالمند خواهند شد.
در این باره رئیس مرکز مطالعات پژوهشی و دانشگاهی جمعیت کشور در گفتوگو با «وطن امروز» گفت: موضوع سالخوردگی جمعیت کشور پدیدهای اجتماعی، فرهنگی، مدیریتی و جمعیتشناختی است. این موضوع روندی است که در تمام دنیا اتفاق افتاده اما متاسفانه در ایران چنین پدیدهای با سرعت بیشتری در حال وقوع است. از طرفی ویژگی نگرانکنندهای که بحث سالخوردگی کشورمان را از دیگر کشورها عمیقتر کرده این است که یک کشور برای اینکه به کشوری سالمند تبدیل شود حدود یک قرن زمان میبرد اما در ایران به دلیل روند تند حرکت به سمت سالخوردگی، متاسفانه چنین روندی طی 25 تا 30 سال طی میشود. نکته بعدی اینکه معمولا در کشورهای توسعه یافته بعد از پیشرفت و توسعهیافتگی، پدیده سالخوردگی اتفاق میافتد اما ایران قبل از توسعهیافتگی وارد چنین فازی شده است که میتواند پیامدهای نگرانکنندهای را در آینده رقم بزند.
صالح قاسمی افزود: بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، جمعیت بالای 60 سال سالمند محسوب میشود که با توجه به جمعیت بیش از 80 میلیونی ایران، آمار سالمندان در کشور هماکنون از مرز 11 درصد جمعیت کشور عبور کرده است و چنانچه برای جوانی جمعیت کشور اقدامات خاصی انجام نشود، بیتردید در 25 تا 30 سال آینده بیش از 30 درصد جمعیت کشور را سالمند تشکیل خواهد داد، یعنی چنانچه جمعیت کشور طی این مدت به 90 میلیون نفر برسد 30 میلیون آن سالمند خواهند بود. وی ادامه داد: در نظام مدیریت دنیا برنامهریزی و راهبردهایی وجود دارد تا سالمندان کشور سالم و فعال باشند و به سرعت به سن افتادگی و نبود کارایی وارد نشوند اما متاسفانه در ایران اینگونه نیست. در چنین شرایطی است که در کشور ما نیز باید سند سالمندی فعال و سالم را تدوین و اجرایی کنیم. بنابراین برای عبور از چنین بحرانی در آینده ضمن توجه به پرورش نیروی متخصص طب سالمندی، باید به موضوع افزایش میزان زاد و ولد توجه ویژه شود، زیرا اگر روند زاد و ولد کند باشد در دهه پیش رو از نیروی جوان فعال که بتواند چرخ اقتصاد کشور را بچرخاند محروم خواهیم ماند.
کارشناس تحولات جمعیت اضافه کرد: راهبرد دیگر مدیریت مساله مهاجرت است که متاسفانه کشور ما در این زمینه برنامه راهبردی و مدیریتی خاصی ندارد، چرا که کسانی که از ایران خارج میشوند افراد متخصص و تحصیلکرده هستند اما در مقابل مهاجرانی که به کشور وارد میشوند از تحصیلات عالیه و تخصص خاصی برخوردار نیستند، بنابراین مدیریت پدیده مهاجرت نیز باید در دستور کار مسؤولان قرار گیرد.
قاسمی در ادامه به اجرای قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده اشاره کرد و اظهار داشت: این قانون، قانون خوبی است، هر چند دارای اشکالاتی نیز هست اما با توجه به نبود زمان مناسب نباید برای اصلاح برگردانده شود.
وی در پاسخ به اینکه چرا برخیها از بیم آینده شغلی و وضعیت زندگی فرزندانشان نسبت به فرزندآوری بیتوجه شدهاند، افزود: طبق بررسیها و پژوهشهای به عمل آمده، آینده فرزندانی که به دنیا میآیند از هر حیث تضمین شده است. به طور مثال نباید نگرانی از تحصیل، مسکن و شغل داشته باشند، چرا که زیرساختهای لازم به دلیل رشد جمعیت دهه شصتیها طی سالهای گذشته ایجاد شده است، بنابراین در 20 یا 30 سال آینده ظرفیتهای اشتغال و برخورداری از مسکن خالی برای جوانان محیا خواهد بود. در چنین شرایطی والدین نباید از بیم آینده شغلی فرزندانشان نسبت به فرزندآوری بیتوجه شوند، چرا که در آینده فرزندانی مرفه اما تنها خواهیم داشت.
* زنگ بحران سالمندی
در همین ارتباط، رئیس مرکز تحقیقات سالمندی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی از وجود ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار سالمند در کشور خبر داد و گفت حدود ۳۰ درصد سالمندان همسر خود را از دست دادهاند.
احمد دلبری در آستانه برگزاری همایش روز جهانی سالمندان (۹ مهر) در یک نشست خبری که در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد، افزود: امسال با همکاری سازمانهای عضو شورای عالی سالمندان، همایش روز جهانی سالمندان برگزار میشود. در واقع هدف از برگزاری این همایش، مطالبهگری و حمایت از مسائل و مشکلات سالمندان کشور است. وی اظهار داشت: در حال حاضر عقبماندگی ۵۰ ساله در برنامههای سالمندی کشور داریم؛ هر چند در اسناد بالادستی و سیاستهای ابلاغی رهبر معظم انقلاب و برنامههای توسعه، سازمانهایی که متولی سالمندی هستند در این حوزه کار چندانی انجام ندادهاند. ۱۸ سال از نوشتن سند ملی سالمندی میگذرد و در حالی که ۲ سال قبل این سند رونمایی شد اما برنامه اقدام برای این سند و تقسیم کار ملی نوشته نشده است.
دلبری ادامه داد: دانشگاه توانبخشی و انجمن سالمندی ایران نگران آن است که دوره سالمندی در کشور تبدیل به یک چالش شود. شعار ملی امسال روز جهانی سلامت، تابآوری و مشارکت زنان سالمند است تا بتوان مسائل و موارد ضروری در این زمینه ارائه کرد.
به گفته وی، در سالهای گذشته افزایش امید به زندگی در کشور قابل قبول بوده و حتی از میانگین جهانی نیز بیشتر است، به طوری که این امید به زندگی در مردان ۷۴ سال و در زنان ایرانی ۷۶ سال بوده است. البته نباید به این افزایش دلخوش کنیم، زیرا در زمینه کیفیت زندگی سالمندان شرایط خوبی نداریم و بیش از ۲۵ درصد آنها دچار اختلالات روحی و روانی و حدود ۳۰ درصد دارای مشکلات قلبی هستند و ۹۰ درصد هم یک بیماری مزمن دارند.
در حال حاضر ۱۴ هزار و ۵۰۰ تخت آسایشگاه سالمندان در کشور وجود دارد، در حالی که ۹میلیون و ۳۰۰ هزار سالمند بالای ۶۰ سال داریم. در واقع میتوان گفت به ازای هر ۶۴۱ نفر بالای ۶۰ سال یک تخت آسایشگاه در کشور موجود است.
وی در ادامه اظهار داشت: از مجموع ۱۴ هزار و ۵۰۰ تخت آسایشگاه، حدود ۳۰ درصد تختها را سالمندان (5 هزار نفر) مجهولالهویه و سرراهی اشغال کردهاند. به عنوان مثال در آسایشگاه کهریزک هزینه ماهانه نگهداری هر سالمند ۹ تا ۱۱ میلیون تومان است و سازمان بهزیستی فقط ماهانه ۲ میلیون تومان بابت این هزینهها پرداخت میکند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تاکید کرد: یارانه متناسب با این نیاز در کشور نداریم؛ در حالی که بیمه خدمات طولانیمدت برای سالمندان بسیار مهم است که باید سازمانهای بیمهگر و دولت به آن توجه اساسی داشته باشند.
دلبری ادامه داد: با توجه به اینکه کشور به سمت زنانه شدن سالمندی پیش میرود، نگران فقر، مسائل معیشتی و آسیبپذیری زنان سالمند هستیم.
* کمبود نیروی متخصص طب سالمندی
وی اضافه کرد: کمبود نیروی متخصص طب سالمندی از جدیترین چالشهای حوزه سالمندی است. با توجه به شمار افزایش افراد بالای ۶۰ سال، متخصص طب سالمندی کم داریم، در حالی که آنها نیاز به مراقبت بیشتری دارند. بر اساس استانداردهای دنیا، باید ۲ هزار و ۳۰ متخصص در این زمینه داشته باشیم که این رقم هماکنون ۲۳ نفر است. دلبری خاطرنشان کرد: متاسفانه در چند سال اخیر رشته طب سالمندی در کشور حذف شد، در مرکز استان فقط یک کارشناس طب سالمندی داریم و این در حالی است که در ۴۰ سال گذشته میزان جمعیت سالمندان ۲ برابر شده و اکنون ۱۰/۷ درصد است. سال ۱۴۳۰ یکسوم جمعیت یا به عبارتی ۳۰ درصد جمعیت سالمند خواهند بود و ما نیاز بیشتری به متخصص در این زمینه داریم. وی گفت: از سال ۱۳۸۳ تاکنون قرار بود ۳۲ جلسه شورای سالمندی توسط رئیسجمهور یا معاون اول تشکیل شود ولی تاکنون جلسهای در این زمینه تشکیل نشده است که این موضوع نشان میدهد بحث سالمندی در اولویت نیست.
ارسال به دوستان
رئیسجمهور در مراسم گرامیداشت روز آتشنشان تأکید کرد
ضربالاجل برای ایمنسازی ساختمانهای ناایمن
گرامیداشت روز آتشنشان در حالی با حضور رئیسجمهور پنجشنبه هفتم مهر در ورزشگاه 12 هزار نفری آزادی تهران برگزار شد که برای نخستین بار زنان آتشنشان کار خود را رسما آغاز کردند. بنا به این گزارش، این روز به بهانهای برای تکریم آتشنشانان و قدردانی از تلاش و زحمات آنان بدل شده است؛ بهانهای که صرفا برای گفتن از رشادتها و ایثارگریهای آتشنشانان در سراسر کشور نیست و فرصت خوبی است تا در کنار تکریمها و تعریفها، برخی از مشکلات آنان نیز مورد واکاوی قرار گرفته و راهحلی برایشان پیدا شود. شرایط شغلی، یکپارچه نبودن آتشنشانی در کشور، نبود سیاست واحد در قبال شغل آتشنشانی، تفاوت در حقوق و مزایا، کمبود برخی امکانات و تجهیزات، سختی کار، آسیبهای روحی ناشی از کار و... از جمله این مشکلات است. همزمان با روز آتشنشان، ۱۶ زن آتشنشان نیز از پنجشنبه هفتم مهر کار خود را آغاز کردند. این افراد در ایستگاه ۷۷ سازمان آتشنشانی شهرداری تهران مستقر هستند. حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور کشورمان در مراسم گرامیداشت «روز آتشنشان» که پنجشنبه (۷ مهر) در ورزشگاه ۱۲ هزار نفری آزادی تهران برگزار شد، ضمن گرامیداشت مقام شامخ همه شهدا بویژه شهدای ایثارگر آتشنشان گفت: روز آتشنشان فرصتی است برای تجلیل از مقام ایثار، گذشت و فداکاری آتشنشانان و همه عزیزانی که جانشان را برای دفاع از دین، وطن و مردم فدا کردند. وی با بیان اینکه این روحیه ایثار و گذشت بسیار ارزشمند و قابل تقدیر و تجلیل است، افزود: آتشنشانی فقط شغل نیست، بلکه جایگاه بسیار ارزشمندی است که به نجات جان مردم میانجامد. حجتالاسلام رئیسی با تقدیر از پیوستن خانمهای آتشنشان آموزشدیده به نیروهای عملیاتی آتشنشانی، بر ضرورت مقوله پیشگیری تاکید کرد و گفت: رسانه ملی و نهادهای آموزشی نقش مهمی در این زمینه دارند.
نظارت موثر بر ساختوسازها و همچنین ساختمانهای ناایمن از دیگر نکات مهم صحبتهای رئیسجمهوردر روز آتشنشانی بود. رئیسی از سازمان نظام مهندسی و شهرداریها خواست با جدیت به وظایف خود در این زمینه عمل کنند. رئیسجمهور تاکید کرد: نسبت به ساختمانهای ناایمن به هیچ وجه نباید اغماضی صورت گیرد؛ برای ایمن شدن آنها ضربالاجل تعیین کنید تا ما شاهد حوادث تلخی نظیر متروپل و پلاسکو نباشیم.
رئیسی در ادامه با اشاره به ضرورت بهرهگیری از ظرفیت دانشگاهها در مقابله با حوادث، بر ضرورت بهرهگیری از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان در ساخت ساختمانهای علمپایه تاکید کرد. رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش، مطالبات آتشنشانان در زمینه مسکن و همچنین موضوع سختی مشاغل را مطالبات بحق و درستی دانست و از شهردار تهران خواست با طرح این موضوعات در جلسات هیات دولت، تحقق آنها را پیگیری کند.
رئیسی همچنین بر ضرورت بهروزرسانی تجهیزات آتشنشانی در سراسر کشور با هدف کاستن از خطرات مبتلا به آتشنشانان تاکید کرد. همچنین با حضور رئیسجمهور یکصدوسیوچهارمین ایستگاه آتشنشانی در تهران بزرگ و نیز ایستگاه 77 آتشنشانی مختص بانوان شامل ۱۶ نفر از بانوان آموزشدیده افتتاح شد.
ارسال به دوستان
۵ مورد فوت ناشی از ابتلا به بیماری «کووید-19» طی 24 ساعت
نفس کرونا به شماره افتاد
با آنکه خیلیها پیشبینی میکردند 2 هفته پس از برگزاری مراسم پیادهروی اربعین شیوع بیماری «کووید-19» افزایش یابد اما خوشبختانه موج هفتم کرونا در کشور به خط پایان نزدیک شده است، هر چند کارشناسان بهداشت تاکید دارند نباید نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی و تزریق دوز یادآور بیتوجه بود، چرا که کرونا بیماری مرموز و ناشناختهای است که همچنان باید از آن ترسید. در همین باره وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته، 5 بیمار مبتلا به «کووید-19» در کشور جان خود را از دست دادند.
بر این اساس از ظهر پنجشنبه تا ظهر جمعه 8 مهر، ۳۲۸ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۸۸ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه در طول این مدت، 5 بیمار مبتلا به «کووید-19» در کشور جان خود را از دست دادند تا مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۴ هزار و ۴۲۶ نفر برسد.
از سویی خوشبختانه تاکنون 7 میلیون و ۳۲۵ هزار و ۶۵۱ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
همچنین 151 نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تاکنون ۶۵ میلیون و ۸۴ هزار و ۳۹۵ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۴۸۴ هزار و ۶۸۷ نفر دوز دوم و ۳۱ میلیون و ۲۱۹ هزار و ۴۳ نفر دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۷۸۸ هزار و ۱۲۵ دوز رسید.
* مهار بیماری کرونا از اقدامات شاخص دولت سیزدهم بود
نایبرئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مهار کامل بیماری کرونا از اقدامات شاخص دولت سیزدهم بود. علی نیکزاد با اشاره به برخی اقدامات دولت سیزدهم در حوزه بهداشت و درمان افزود: یکی از اقدامات شاخص دولت سیزدهم، مهار کامل بیماری منحوس کرونا بود که رئیسجمهور از نخستین روز آغاز بهکار، شخصا پیگیر واردات واکسن خارجی و پیشرفت در تولید واکسنهای ایرانی بود. وی با اشاره به اینکه امنیت، آموزش و بهداشت و درمان، ۳ وظیفه اصلی دولت در کشورمان محسوب میشود، ادامه داد: دولت باید به حوزه بهداشت توجه اساسی کند و در حوزه درمان مناطق محروم و کمبرخوردار نیز حل مشکلات دسترسی به پزشکان متخصص در دستور کار باشد و حفظ شأن پزشکان و متخصصان به طور اساسی اصلاح شود.
ارسال به دوستان
اخبار
بیماریهای قلبی علت ۴۲ درصد فوتیها در کشور
مسؤول بیماریهای قلب و عروق اداره بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت از افزایش بروز این بیماری به دنبال همهگیری کرونا خبر داد. دکتر طاهره سماوات در گفتوگو با ایسنا، ضمن اشاره به اینکه 2 دسته عامل خطر بروز بیماریهای قلبی و عروقی وجود دارد، تصریح کرد: دسته اول عواملی هستند که در دست ما نیست. این عوامل شامل ارث، جنسیت، سن و... است که تغییرناپذیر هستند اما برخی عوامل مانند سبک زندگی نادرست، تغذیه نامناسب، مصرف سیگار و الکل، استرس، کمتحرکی و... در دست ما است و میتوانیم با اثرگذاری روی آنها و با تعدیل و اصلاح آنها، بر روند بیماریهای قلبی و عروقی تاثیر بگذاریم.
وی در ادامه گفت: برنامه سلامت ما از شبکههای بهداشتی آغاز و تا مراکز جامع خدمات سلامت شهری ادامه دارد. همچنین در سامانه سیب فراخوان میدهیم تا افراد ۳۰ سال و بالاتر را از نظر دیابت، فشارخون (در 2 نوبت)، چربیخون (کلسترول، LDL، HDL و تریگلیسرید) و... بررسی کنیم. اگر نشانههای دیابت و فشار خون بالا وجود داشته باشد، افراد تحت پوشش قرار گرفته و به شکل دورهای تحت بررسی قرار میگیرند. کارشناس مسؤول بیماریهای قلب و عروق اداره بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه بیماریهای قلبی و عروقی ۴۲ درصد عامل مرگومیر در کشور است، گفت: ابتلا به بیماری کرونا، فشار خون افراد را تحت تاثیر قرار میدهد و خیلی از افرادی که فشار خون بالا هم نداشتند به واسطه ابتلا به کرونا به فشار خون بالا مبتلا شدند.
***
معلولان بدون حمایت بیمه خانهنشین میشوند
مدیرکل توانبخشی جمعیت هلالاحمر گفت: اگر بیمههای پایه همچنان خدمات ارتز و پروتز را پوشش ندهند، با افزایش چشمگیر هزینه دست و پای مصنوعی و ارتزهای کمک حرکتی، معلولیت افراد منجر به خانهنشینی و خروج آنها از مشاغل کنونی و بازار کار میشود.
پیمان پیشگاهی در این باره گفت: در اغلب کشورهای دنیا، حتی جوامع درحال توسعه، بیمههای پایه خدمات توانبخشی از جمله تهیه ارتزها و پروتزهای کمک حرکتی را سالها پیش تحت پوشش قرار دادهاند، چراکه بازگشت توانخواه به زندگی عادی برابر با اشتغال او و جلوگیری از پرداخت هزینههای بلندمدت درمانی توسط بیمههاست اما در کشور ما بیمههای پایه حاضر شدهاند سالها هزینههای درمانی و از کارافتادگی معلولان را بپردازند ولی از پوشش خدمات توانبخشی امتناع کنند. بیمههای پایه بیآنکه به صدمات روحی و جسمی خانهنشینی توجه کنند؛ توانخواهان را از بازگشت به محیط کار و جامعه دور میکنند.
وی در ادامه افزود: در حالی که بهترین پروتزها عمری بیش از چند سال ندارند، افزایش قیمتها باعث شده آمار تعمیرات پروتز و ارتز در واحدهای توانبخشی ما افزایش و آمار تعویض آنها کاهش یابد. معنی این آمار، افزایش آلام توانخواهان در کشور است.
***
دستگیری سارق منازل با ۴ میلیارد ریال اموال مسروقه
فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری یک سارق حرفهای منازل خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش ریالی اموال مسروق را ۴ میلیارد ریال اعلام کردند. سرهنگ دوستعلی جلیلیان با اشاره به شناسایی سارق منازل اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت منزل در محدوده شهرستان ری، رسیدگی به موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت. وی افزود: مأموران پلیس آگاهی با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی و تعقیب و مراقبت شبانهروزی، این سارق حرفهای را شناسایی و پس از هماهنگیهای قضایی و طی یک عملیات غافلگیرانه، وی را در مخفیگاهش دستگیر کردند. فرمانده انتظامی شهرستان ری بیان کرد: متهم که فردی سابقهدار بوده طی تحقیقات پلیسی و فنی به ۴ فقره سرقت منزل در همین شهرستان اعتراف کرد. سرهنگ جلیلیان با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش اموال مسروقه را ۴ میلیارد ریال اعلام کردند، ادامه داد: مالباختگان شناسایی و به پلیس آگاهی شهرستان ری دعوت شدند. فرمانده انتظامی شهرستان ری تصریح کرد: متهم پس از پایان تحقیقات و تکمیل پرونده تحویل مراجع قضایی شد.
***
هلالاحمر پارک بحران میسازد
رئیس جمعیت هلالاحمر جمهوری اسلامی ایران از برنامهریزی برای ایجاد پارکهای بحران به منظور آموزش اصول ایمنی و امداد و نجات به شهروندان خبر داد. پیرحسین کولیوند در گفتوگو با ایسنا درباره راهاندازی یک مرکز آموزشی شبیهسازی شده برای آموزش مقابله و پیشگیری از مخاطرات، اظهار کرد: ایجاد پارکهای بحران و مرکز آموزش شبیهسازی شده یکی از اقدامات خوبی بود که پیگیری شده و ساخت آن تا مرحلهای نیز پیش رفته است.
وی ادامه داد: تقریبا اقداماتی که باید درباره راهاندازی این پارک انجام شود، انجام شده است. از اقداماتی که قرار است در این پارکها صورت گیرد آموزش مقابله با مخاطرات از طریق عینکهای 3 بعدی است که مخاطرات را شبیهسازی کردیم و قصد داریم شیوه مقابله با آنها را در مساجد، مدارس، محلات و... آموزش دهیم. رئیس جمعیت هلالاحمر اظهار کرد: در این پارکها همچنین مخاطراتی ماننده زلزله را شبیهسازی کردیم و حتی در موقعیت زلزله قرار میگیریم و بعد از وقوع آن دیگران را نجات میدهیم. آموزشهای اینچنینی آغاز شده است اما قصد داریم شهرک آموزشی را به پارکهای بحران اختصاص دهیم. وی درباره محل احداث این پارکها نیز گفت: این پارک در محدوده شهرستان شهریار استان تهران خواهد بود. این شهرک آموزشی چند فاز دارد که امیدوارم برخی از این فازها امسال اجرا شود. این شهرک قرار است حتی در سطح بینالمللی نیز فعالیت کند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|