|
جمعآوری ۳۴۰ میلیارد تومان در جشن عاطفهها
رئیس کمیته امداد اعلام کرد امسال در سراسر کشور تاکنون ۳۴۰ میلیارد تومان کمکهای نقدی و غیرنقدی در جشن عاطفهها از سوی مردم جمعآوری شده است که باید به دست دانشآموزان برسد. سیدمرتضی بختیاری در حاشیه برگزاری مراسم زنگ عاطفهها اظهار کرد: در سال تحصیلی ۱۴۰1ـ ۱۴۰0 مجموع کمکهای مردمی جمعآوری شده در سراسر کشور ۲۹۱ میلیارد تومان بود که در اختیار دانشآموزان نیازمند قرار گرفت.
ارسال به دوستان
رئیس جمهور بر توسعه و رونق صنعت گردشگری با ایجاد زیرساختهای لازم تأکید کرد
ریلگذاری برای جذب 15 میلیون گردشگر
با آنکه ایران جزو 10 کشور دارای جاذبههای کمنظیر و بعضا بینظیر گردشگری در دنیاست اما به نسبت چنین ظرفیت قابل توجهی، هنوز نتوانسته است آنطور که باید در جذب گردشگران موفق باشد؛ موضوعی که مورد توجه رئیسجمهور نیز هست، به شکلی که در جمع وزیر و مدیران وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تاکید کرد با توجه به برخورداری از ظرفیتهای فراوان در بخش گردشگری، با برنامهریزی درست میتوان زمینه ورود 15 میلیون گردشگر خارجی در سال را به کشور فراهم کرد.
به گزارش «وطنامروز»، صنعت گردشگری در ایران از ظرفیتهای بسیار بالایی برای رشد و گسترش برخوردار است؛ آنطور که سازمان جهانی گردشگری اعلام کرده است ایران رتبه دهم جاذبههای باستانی و تاریخی و رتبه پنجم جاذبههای طبیعی را در جهان داراست. کارشناسان نیز معتقدند چنانچه زیرساختهای صنعت گردشگری متناسب با ظرفیتهای موجود مهیا شود، براحتی میتوان صنعت گردشگری را از حیث ارزآوری جایگزین صنعت نفت کرد، چرا که ایران از مزیتهایی بالایی چون آثار تاریخی کهن، بناهای کمنظیر، اماکن تفریحی زیبا، در کنار آب و هوای 4 فصل برخوردار است که آن را در بین سایر کشورهای جهان شاخص کرده است.
به نظر کارشناسان، صنعت گردشگری از توسعهای که شایسته آن است برخوردار نبوده که از دلایل آن میتوان به آماده نبودن بسترهای اقتصادی مناسب در ایران برای جذب سرمایه خارجی اشاره کرد.
رئیسجمهور دیروز در جمع مدیران وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: رونق صنعت گردشگری، اقتصاد گردشگری را فعال میکند و در کنار گردش مالی قابل توجه و ظرفیتهای فراوان برای ایجاد اشتغال، بار فرهنگی عظیمی نیز دارد. حجتالاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی در ادامه فرآیند نظارت ستادی بر دستگاههای اجرایی دیروز به محل موزه ملی ایران رفت و در جمع وزیر و مدیران وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ضمن استماع گزارش عملکرد یکساله این مجموعه، رهنمودهایی برای ارتقای کیفی و کمی عملکرد این وزارتخانه ارائه کرد. وی در این جلسه با تاکید بر وجود ظرفیتهای فراوان برای رسیدن عدد گردشگران خارجی به ۱۵ میلیون نفر در سال، اظهار داشت: گردشگری خانوادهمحور، لغو روادید گردشگری با کشورهای هدف، تسهیل و حمایت از سرمایهگذاری بخش خصوصی در بخش گردشگری با اعطای تسهیلات و امکانات، از جمله اقدامات لازم برای توسعه و رونق گردشگری است.
وی با تاکید بر لزوم اصلاح روند و فرآیند سرمایهگذاری در گردشگری، از مسؤولان گردشگری خواست در حمایت از متقاضیان فعالیت در این بخش، به اعطای مجوز بسنده نکرده، بلکه با رفع موانع تا رسیدن به نقطه بهرهبرداری از آنان حمایت کنند.
رئیسی توانمندیهای کشور در حوزههای سلامت، کارخانههای عظیم و منحصربهفرد در صنایع بزرگ و همچنین وجود مناطق خاص جغرافیایی مثل جزایر هرمز، آشوراده و سواحل مکران را دارای ظرفیتهای بسیار مناسب برای ایجاد مناطق ویژه گردشگری و طبیعتگردی دانست و خاطرنشان کرد: مردم از این دولت انتظار انجام یک کار معمولی ندارند، بلکه انتظار دارند با استفاده از همه تجربیات پیشین، یک حرکت جهشی انجام شود تا اقتصاد گردشگری جهش یافته و یاریگر دیگر بخشهای اقتصادی نیز باشد.
رئیسجمهور در ادامه گفت: تداوم حیات و اثربخشی آثار فرهنگی و تاریخی در گرو بهرهبرداری صحیح و شایسته از این آثار و امکان بازدید و استفاده مردم از آنهاست.
وی با اشاره به 3 مأموریت مهم این وزارتخانه در حوزههای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، گفت: بخش میراث فرهنگی وظایف مهمی در زمینه شناسایی، ثبت، مرمت و نگهداری، تعیین حریم آثار و معرفی و بهرهبرداری از مواریث فرهنگی و تاریخی دارد.
رئیسجمهور با تاکید بر اینکه اگر از آثار فرهنگی بهرهبرداری نشود، این آثار دچار میرایی خواهند شد، افزود: تداوم حیات و اثربخشی آثار فرهنگی و تاریخی در گرو بهرهبرداری صحیح و شایسته از این آثار و امکان بازدید و استفاده مردم از آنهاست.
* تعیین حریم آثار فرهنگی باعث اختلال در کسبوکار و معاش مردم نشود
رئیسی موضوع مهم دیگر در مأموریتهای بخش میراث فرهنگی را تعیین حریم عنوان کرد و اظهار داشت: تعیین حریم آثار فرهنگی و تاریخی بسیار مهم و حساس است اما باید مراقب بود که تعیین این حریم، اختلالی در کسبوکار و معاش مردم ایجاد نکند.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت موضوع حفاظت از آثار و اماکن فرهنگی و تاریخی، جذب مشارکتهای مردمی و میدان دادن به بخش خصوصی تحت نظارت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را راهی مناسب برای جبران کمبود نیرو در این بخش دانست.
رئیسجمهور با تأیید برنامه وزارت میراث فرهنگی برای توسعه موزهها به عدد هزار، گفت: این اقدام باعث میشود آثار کشف شده تاریخی و فرهنگی که نمادهای تاریخ و تمدن غنی و کهن ملت ایران هستند، به جای ماندن در انبارها، در معرض دید مردم و بویژه نسل جوان باشند.
رئیسی یکی دیگر از موضوعات مهم در بخش میراث فرهنگی را معرفی مواریث فرهنگی و تاریخی دانست و گفت: مردم و نسل جوان را با به کارگیری راهنمایان مطلع با روایتهای شوقآفرین و افتخارآمیز از میراث فرهنگی با تاریخ غنی و دیرین کشور آشنا کنید تا مفاهیم عالی فرهنگی به این شکل منتقل و باعث آثار فرهنگی ارزنده شود.
* برای قدر نهادن به هنر و مهارت فعالان صنایع دستی مدارکی تهیه و به آنان اعطا شود
رئیسجمهور در ادامه به مأموریتهای بخش صنایع دستی این وزارتخانه اشاره کرد و با تاکید بر شعار «هر خانه یک کارگاه» گفت: بنا بر گزارشها بیش از ۷۰ درصد فعالان بخش صنایع دستی را بانوان تشکیل میدهند که جمع زیادی از آنان سرپرست خانوار نیز هستند. در وهله اول شایسته است در ازای میزان مهارت و هنر آنان مدارکی تعیین، تهیه و به آنان اعطا شود تا به نوعی هنر و مهارت ایشان قدر نهاده شود.
رئیسی همچنین برنامه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای رساندن تعداد بازارچههای صنایع دستی از ۵۰۰ بازار فعلی به هزار بازار را هدفگذاری شایستهای توصیف کرد و افزود: استانداریها و شهرداریها برای ایجاد بازار، پرداخت تسهیلات و تحت پوشش بیمه قرار دادن فعالان صنایع دستی اقدامات لازم را به عمل آورند و توأمان برای بازاریابی داخلی و خارجی این محصولات تلاش کنند.
وی با تاکید بر اینکه همه دستگاههای کشور موظفند برای هدیه دادن، صنایع دستی هنرمندان ایرانی را در اولویت قرار دهند، اظهار داشت: به شرکتهای دانشبنیان برای فناوری پایه شدن بخشهای مختلف وزارتخانه از جمله صنایع دستی میدان عمل دهید. تلفیق صنایع دستی با دستاوردهای علمی و دانشبنیان میتواند به ماندگارتر و ارزشمندتر شدن صنایع دستی کمک کند.
رئیسجمهور در ابتدای سخنان خود با تبریک هفته گردشگری و قدردانی از زحمات تلاشگران این بخش گفت: با توجه به اینکه بخش گردشگری یکی از بخشهایی بود که از شیوع کرونا بیشترین آسیب را دید، لازم است حالا و پس از مهار شیوع این بیماری به شکلی شایسته مورد حمایت قرار گیرد تا خسارات آن جبران شود.
رئیسی در ابتدای ورود خود به مجموعه موزه ملی ایران، از بخشهای مختلف این موزه بازدید کرد.
پیش از سخنان رئیسجمهور نیز وزیر و ۴ تن از معاونان وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در سخنانی به تشریح عملکرد یکساله مجموعه خود پرداختند.
ارسال به دوستان
سالمندان به دانشگاه میروند
به دنبال اجرای سند ملی سالمندان در کشور، سالخوردگان در کلاس درس حاضر میشوند تا برای حفظ سلامت خود و ارتقای کیفیت زندگی آگاهی لازم را کسب کنند. رئیس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت از راهاندازی دانشگاههای سالمندی تحت عنوان دانشگاه نسل سوم سنی برای بهرهمندی و توانمندی سالمندان خبر داد. محسن شتی درباره روز جهانی سالمند گفت: در راستای اهداف سند ملی سالمندان کشور و با هدف ارتقای خودمراقبتی و کیفیت زندگی سالمندان، دانشگاه سالمندی در دانشگاه علوم پزشکی راهاندازی شده که سالمندان میتوانند در کلاسهای مختلف با عناوین مختلف شرکت کنند. وی افزود: وزارت بهداشت بعد از ابلاغ سند ملی سالمندان برنامههای متفاوتی را در قالب 52 پروژه شروع کرد که تاکنون 28 پروژه آن اجرایی شده و 18 پروژه در حال اجرا و 8 پروژه نیز به دلایل مختلف متوقف شده است. شتی، ارائه مراقبتهای رایگان و پیشگیرانه به سالمندان و پیگیری تغذیه سالم، جلوگیری از بیماریهای سخت، جلوگیری از افسردگی سالمند، تدوین خدمات و ارائه بسته آموزشی برای مراقبت از سالمندان، بازنگری بسته خدمات قدیمی پزشک و ارائه بسته مداخلات طب ایرانی برای مشکلات شایع سالمندان را از جمله برنامههای اجرا شده عنوان کرد. وی با بیان اینکه یکی از برنامههای در حال اجرای وزارت بهداشت در راستای سند ملی سالمندان، بسته مراقبت از سالمندان پرخطر است، تصریح کرد: در این راستا تاکنون 7 میلیون سالمند در کشور غربال شدهاند و بر اساس غربالگریهای انجام شده در حال حاضر 400 هزار سالمند بسیار پرخطر (که دچار بیماری صعبالعلاج یا چند بیماری همزمان هستند) در جامعه وجود دارد. رئیس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت اظهار کرد: بیش از یک میلیون نفر از سالمندان نیز پرخطر (ابتلا به ۲ یا چند بیماری صعبالعلاج) یا در معرض خطر هستند. شتی بر ضرورت اتخاذ تدابیر ویژه و توسعه زیرساختهای مورد نیاز تاکید کرد و بیان داشت: با توجه به رشد فزاینده جمعیت سالمندان و امکان مواجه شدن کشور با چالشهای قابل توجه در سالهای آینده، توجه به این مهم ضرورت دارد. وی در ادامه یکی از برنامههای متوقف شده را طب سالمندان عنوان کرد و بیان داشت: متاسفانه به دلیل توقف تربیت متخصصان طب سالمندی و عدم پذیرش و جذب دانشجو در این رشته تخصصی، این برنامه متوقف شده است. ارسال به دوستان
اخبار
بازداشت جاعلان اسکناس در تهران
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری 2 جاعل حرفهای اسکناس در مرکز تهران خبر داد. سرهنگ علی ولیپورگودرزی درباره جزئیات این خبر اظهار کرد: در پی وقوع کلاهبرداریهای متعدد از شهروندان در مرکز تهران با شیوه و شگرد خرید اجناس با اسکناسهای جعلی رسیدگی به موضوع در دسـتور کار تیمی زبده از کارآگاهان پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت. وی با بیان اینکه در تحقیقات ابتدایی کارآگاهان مشخص شد 2 کلاهبردار حرفهای با شناسایی مالباختگان در یکی از سایتهای آگهی فروش اجناس دست دوم به خانه آنها مراجعه و با پول جعلی اجناس مذکور را خریداری کرده و از محل متواری شدهاند، گفت: با توجه به کلاهبرداریهای متعدد با این شگرد، کارآگاهان به صورت ویژه وارد عمل شدند و با تحقیقات میدانی هویت و مخفیگاه 2 کلاهبردار حرفهای را در مرکز تهران شناسایی کردند. رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: ماموران پلیس با کسب همین سرنخ و پس از انجام هماهنگیهای لازم قضایی راهی مخفیگاه متهمان شده و آنها را در یک عملیات منسجم دستگیر و به پایگاه هشتم پلیس آگاهی منتقل کردند. وی با بیان اینکه از مخفیگاه متهمان آلات و ادوات جعل اسکناس کشف شد، گفت: متهمان در تحقیقات ابتدایی به جرم کلاهبرداری با شیوه و شگرد شناسایی فروشندگان اجناس دست دوم در سایتهای خرید و فروش اینترنتی و پرداخت پول جعلی به مالباختگان اعتراف کردند.
***
پایش مرزها با سیستمهای کنترل از راه دور
فرمانده مرزبانی انتظامی کشور گفت: تلاش خواهیم کرد کنترل مرزها به صورت الکترونیکی، اپتیکی و هوشمند در قالب استفاده از سیستمهای کنترل از راه دور باشد تا با بهرهگیری از تجهیزات نوین و فنی در نوار مرزی، اجازه هیچگونه تعدی دشمنان به داخل کشور داده نشود.
سردار احمدعلی گودرزی با تاکید بر لزوم بررسی آخرین وضعیت اقدامات انجام شده و همچنین ضرورت و استمرار حرکت به سمت هوشمندسازی فرآیندها، افزود: همه فرماندهان و مدیران باید در راه رسیدن به این هدف تمام تلاش خود را به کار گیرند، چرا که پیشرفتهای اقتصادی و اجتماعی هر کشوری در سایه امنیت پایدار ممکن است. فرمانده مرزبانی انتظامی کشور ادامه داد: تلاش خواهیم کرد کنترل مرزها به صورت الکترونیکی، اپتیکی و هوشمند در قالب استفاده از سیستمهای کنترل از راه دور باشد تا با بهرهگیری از تجهیزات نوین و فنی در نوار مرزی، اجازه هیچگونه تعدی دشمنان به داخل کشور داده نشود.
***
ایجاد ۳۰۰ هزار اشتغال توسط کمیته امداد در سال گذشته
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد گفت: در حال حاضر یک میلیون طرح اشتغال تحت نظارت و خدمات فنی و پشتیبانی کمیته امداد است. فیروزآبادی با اشاره به مسؤولیت کمیته امداد برای ایجاد ۵۰۰ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف در سال جاری، گفت: سال گذشته ۳۰۰ هزار اشتغال توسط این نهاد محقق شد. وی با اشاره به نظارت کمیته امداد بر طرحهای اشتغال مددجویان افزود: در حال حاضر یک میلیون طرح اشتغال تحت نظارت و خدمات فنی و پشتیبانی کمیته امداد هستند.
فیروزآبادی بر انجام مشاوره و آسیبشناسی برای طرحهای اشتغال مددجویان با هدف تقویت و پایدارسازی این مشاغل تاکید کرد و ادامه داد: تجلی موفقیت مشاغل مددجویان، ارتقای سطح درآمد آنان است که با تزریق نوآوری و فناوری به پایداری و دوام بالاتر میرسد. وی جریان دانشبنیان را اولویت کمیته امداد در حوزه اشتغال دانست و خاطرنشان کرد: استفاده از پهپاد کشاورزی برای مددجویان از نمونههای موفق در استفاده از محصولات شرکتهای دانشبنیان در حوزه اشتغالزایی است. معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد برندسازی، بازاریابی و بستهبندی باکیفیت را ضرورت توسعه مشاغل تولید شده عنوان کرد و گفت: با رویکرد دانشبنیان باید از مشاغل مددجویان حمایت کنیم.
***
اعلام محدودیتهای ترافیکی تعطیلات آخر هفته
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور محدودیتهای ترافیکی سهشنبه ۱۲ مهر تا شنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۱ را اعلام کرد. سرهنگ احمد شیرانی در گفتوگو با مهر با اشاره به محدودیتهای ترافیکی سهشنبه ۱۲ مهرماه الی شنبه ۱۶ مهرماه ۱۴۰۱ گفت: تردد موتوسیکلت از ساعت ۱۲ ظهر روز سهشنبه ۱۲ مهرماه الی ساعت ۶ روز شنبه مورخ ۱6 مهر ۱401 از محورهای کرج - چالوس، هراز، فیروزکوه و محور تهران- سمنان- مشهد و بالعکس ممنوع است. همچنین تردد موتوسیکلتهای انتظامی و امدادی برای انجام مأموریتهای ضروری در مسیر مجاز جریان ترافیک بلامانع خواهد بود.
وی با اشاره به محدودیتهای خودروهای سواری در محور کندوان، گفت: تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۲ الی ۲۴ روزهای سهشنبه و چهارشنبه ۱۲ و ۱۳ مهرماه از مرزنآباد به سمت کرج ممنوع بوده و در صورت اعلام مأموران پلیس راه در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۶ الی ۲۴ همان روز از کرج (میدان امیرکبیر) و آزادراه تهران- شمال به سمت مرزنآباد به صورت یکطرفه خواهد بود.
وی افزود: تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۲ الی ۲۴ روزهای پنجشنبه و جمعه ۱۴ و ۱۵ مهرماه از کرج (میدان امیرکبیر) و ابتدای آزادراه تهران- شمال به سمت مرزنآباد ممنوع بوده و در صورت اعلام مأموران پلیس راه در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۶ الی ۲۴ همان روز از مرزنآباد به سمت کرج و تهران به صورت یکطرفه خواهد بود. رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور با اشاره به محدودیتهای محور هراز گفت: تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۴ الی ۲۲ روز پنجشنبه و جمعه ۱۴ و ۱۵ مهرماه از رودهن به سمت آمل ممنوع است.
ارسال به دوستان
آمار جانباختگان بیماری «کووید-19» در کشور همچنان تک رقمی است
ضرورت تزریق دوز یادآور برای ایمنی در مقابل کرونا
موج هفتم بیماری «کووید-19» در کشور در حالی با شیب نسبتا تندی در حال فروکش است که کارشناسان بهداشت تاکید دارند با توجه به در پیش بودن ماههای سرد سال، احتمال بروز موج جدید کرونا دور از انتظار نیست، بنابراین توجه به رعایت پروتکلهای بهداشتی و تزریق دوز یادآور برای ایمنی در مقابل این بیماری ضروری است. برخی کارشناسان بهداشت معتقدند این زمستان میتواند نخستینبار باشد که 2 بیماری «کووید-19» و آنفلوآنزا را همزمان مشاهده کنیم، از این رو ضروری است افرادی که در معرض خطر ابتلا به نوع شدید بیماری ناشی از این ویروسها هستند، برای تزریق واکسن اقدام کنند تا از خود و دیگران در برابر بیماری مراقبت کنند. در واقع دوز یادآور واکسن کرونا احتمال ابتلا به نوع شدید بیماری را در فصل زمستان کاهش میدهد. از سویی افراد در معرض خطر میتوانند واکسن آنفلوآنزا نیز تزریق کنند. نکته مهم اینکه متخصصان میگویند میزان فعالیت ویروس آنفلوآنزا در سطح جهان طی 2 زمستان گذشته کاهش قابل توجهی داشته که بیشتر به دلیل رعایت اقدامات پیشگیرانه ناشی از شیوع کرونا بوده است و حال با توجه به کاهش رعایت پروتکلهای بهداشتی به نظر میرسد پاییز و زمستان امسال شیوع آنفلوآنزا بیشتر باشد.
* شناسایی ۴۳۵ بیمار جدید کرونا
وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: در شبانهروز گذشته ۴۳۵ بیمار «کووید-19» در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۹ بیمار نیز جان خود را از دست دادند.
بر این اساس از ظهر یکشنبه تا ظهر دوشنبه ۱۱ مهر ۴۳۵ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۹۰ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه طی این مدت ۹ بیمار مبتلا به «کووید-19» در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۴ هزار و ۴۴۸ نفر رسید.
خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۳۲۶ هزار و ۵۰۸ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۱۴۴ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تاکنون ۵۴ میلیون و ۱۳۰ هزار و ۵۵۵ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است.
علاوه بر این تاکنون ۶۵ میلیون و ۸۹ هزار و ۴۳۴ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۴۹۰ هزار و ۶۳۲ نفر دوز دوم و ۳۱ میلیون و ۲۳۶ هزار و ۲۰۱ نفر دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کردهاند.
این در حالی است که مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۸۱۶ هزار و ۲۶۷ دوز رسید.
همچنین در حال حاضر هیچ شهرستانی در وضعیت قرمز نیست، ۱۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۰۰ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۳۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
ارسال به دوستان
باپیگیریهای وزیر آموزش و پرورش انجام شد
پرداخت پاداش پایان خدمت و معوقات رتبهبندی معلمان
وزارت آموزشوپرورش در حالی بستر پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان را فراهم کرده که شخص وزیر علاوه بر این موضوع گفته است: برای پرداخت فوقالعاده رتبهبندی معلمان طرح مهرآفرین، بخشی از مبلغ به خزانه رفته است که انشاءالله پرداخت میشود. یوسف نوری دیروز در جمع خبرنگاران درباره پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته، اظهار کرد: امروز هم این موضوع را پیگیری کردم؛ عنوان شد که در چند بخش پرداخت میشود اما در هیأت دولت هم توصیه کردم که پاداش معلمان یک دفعه برای این افراد واریز شود.
وی اضافه کرد: عنوان شد که ۲۰ درصد مبلغ پاداش پایان خدمت فرهنگیان به خزانه فرستاده شده و بخشی دیگر را هم میخواهند بفرستند؛ فردا سهشنبه جلسهای را در این باره داریم و پیگیری میکنیم. وزیر آموزشوپرورش درباره مشکل توزیع کتب درسی دانشآموزان، گفت: اگر دانشآموزی ثبت سفارش کتاب درسی داشته و آدرس مدرسهاش را هم داده است، باید کتاب درسی به دستش رسیده باشد، چرا که تیراژ ما خوب بوده است و اگر جایی مشکل هست، منتقل کنید تا کتاب برایشان ارسال شود. وی افزود: البته تعدادی از دانشآموزان در سامانه سفارش کتاب درسی ثبتنام نکردهاند. نوری درباره کلاسهای درس بدون معلم، بیان کرد: به مدیران کل آموزشوپرورش استانها اعلام کردم هر کلاس درسی که معلم ندارد، باید سریع معلم تخصیص داده شود و مشکلی در این زمینه نداریم. وزیر آموزشوپرورش درباره پذیرفتهشدگان آزمون نهضت سوادآموزی در سال گذشته که دوره هم گذراندهاند اما هنوز به کار گرفته نشدهاند، بیان کرد: هر کدام جزو مشمولان قانون تعیین تکلیف باشند از اول مهر باید سرکلاس حاضر شوند. نوری درباره مشکل سرویس مدارس و اینکه رانندگان میگویند نمیصرفد، گفت: پیمانکاران تمکین نکردند، اخیرا هم جلسهای داشتیم؛ البته شهر تهران این گونه است. با مدیرکل آموزشوپرورش شهر تهران هم صحبت کردیم که وی عنوان کرد تاکسیرانی ۴۰۰۰ تاکسی را در اختیار قرار داده است که این مشکل سرویس رفع شود. وی افزود: نرخگذاری سرویس مدارس را شورای شهر انجام میدهد و به ما ابلاغ میشود. سرویس مدارس را هم گردن مدرسه میاندازند ولی مدرسه باید کار تعلیم و تربیت را انجام دهد و سرویس یکی از دغدغههای ما شده است؛ شهرداری تهران همکاری خوبی داشته است و انتظار داریم پیمانکاران هم آنچه که منصفانه است از مردم بگیرند. وزیر آموزشوپرورش درباره استخدام سرایداران مدرسه نیز اظهار کرد: بحث کمبود سرایدار را در جلسهای با معاون اول رئیسجمهور مطرح کردیم و قرار شد در اولویت قرار بدهیم و تعدادی سرایدار جذب کنیم. ما هم اولویتها را ارائه کردیم. اگر امسال ۱۰ هزار نفر جذب شود، عدد خوبی است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|