|
«جاده هراز» از فردا مسدود میشود
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا از انسداد 4 روزه جاده هراز خبر داد. سرهنگ احمد شیرانی اظهار کرد: بر اساس برنامهریزیهای صورتگرفته، جاده هراز از یکشنبه ۲۴ مهر تا ساعت ۱۲ ظهر ۲۷ مهر، به دلیل انجام عملیات عمرانی مسدود میشود. وی افزود: طی این مدت رانندگان میتوانند از جادههای فیروزکوه و چالوس به عنوان مسیر جایگزین استفاده کنند.
ارسال به دوستان
فرمانده یگان ویژه فراجا: با دستگیری لیدرها در ناآرامیهای اخیر مشخص شد آشوبگران مردم عادی نیستند، آنها افراد آموزش دیدهای هستند که به صحنه عملیات میآیند
اغتشاشگران؛ اراذل شناسنامهدار
فرمانده یگانهای ویژه فراجا میگوید: آشوبگران افراد عادی نبودند؛ آموزشدیده تظاهرات برقآسا و بزن در رو بودند؛ در تیمهای ۳ تا 4 نفره موتوری، مجهز به سلاح سرد و گرم که با خودشان بنزین، نارنجک و سلاح داشتند؛ سریع آتش زده یا شیشه بانکی را میشکستند و میرفتند. مشکیپوشان، یگانهای ویژه انتظامی کشور هستند، وظیفهشان تأمین امنیت و آسایش و آرامش مردم است؛ پلیس سخت هستند نه پلیس نرم و در عمل نشان دادهاند در مقابله با اغتشاشگران و آشوبگران قاطع و مقتدر هستند اما بالعکس در برابر مردم منعطف و مهربانند. کارشان برخورد با اغتشاشگران و ناامنکنندگان، تروریستها و گروگانگیران است؛ جان میدهند تا نکند خاری به چشم شهروندی فرو رفته یا شیشه آرامش مردم ترک بردارد. در این روزها که تعداد معدودی آشوبگر، آسایش و آرامش مردم را خدشهدار کرده و در برخی ساعات با ایجاد ترافیک و راهبندان و بوق زدنهای مکرر و بعضا آتش زدن سطل آشغال و تخریب اموال خصوصی و عمومی امنیت و احساس امنیت شهروندان را به مخاطره انداختهاند، در خیابانها، معابر و میادین مستقر شدهاند؛ پلنگیپوشان و سیاهپوشان یگان ویژه پلیس هستند که در خیابانها ایستاده و اجازه نمیدهند جان، مال و ناموس مردم به خطر بیفتد. سردار حسن کرمی، فرمانده یگانهای ویژه انتظامی کشور در جمع خبرنگاران در پاسخ به اینکه چه نیازی احساس شد که نیروهای یگان ویژه در این مقطع به صحنه وارد شوند؟ گفت: همانطور که میدانید مهمترین نیاز مردم امنیت است و یگان ویژه با توجه به شرایط موجود و در فضای فعلی وارد صحنه شد تا امنیت و احساس امنیت را که در چند روز اخیر تحتالشعاع جریانات و جوسازیهای اخیر واقع شده است، تأمین کند. البته بنده فروکش کردن ناآرامیها را دوم مهرماه اعلام کردم، چرا که پلیس ویژه این توانمندی را دارد که اینگونه حوادث را در بعد پلیسی و امنیتی در کمتر از ۵-۶ روز جمع کند؛ اگر چه حواشی و تبعات آن شاید مدتی طول بکشد اما آنچه مربوط به یگان ویژه در ناآرامیهای اخیر است، باید گفت که قضیه جمع شده و پایان یافته است. وی ادامه داد: افرادی که هماکنون در مقابل جمهوری اسلامی قرار گرفتهاند آدمهای احساسی و بدون پشتوانه فکری و اعتقادی هستند؛ افرادی که تحریک شدهاند، یا پول گرفته یا دنبال منافع دنیوی هستند و چون پشتوانه اعتقادی ندارند احساسی عمل میکنند. اگر به جریانسازی شبکههای معاند نگاه کنید آنکه آن سوی مرزها و دریاها در یک استودیو نشسته میگوید «بروید»؛ خودش آنجا نشسته و به واسطه پولهایی که خرج میکند، دستور میدهد که بروید، برای همین است که دستگیرشدگان فقط به ازای آن پولی که گرفتهاند میگویند خدمت کردهاند؛ مثلا یکی از دستگیرشدگان گفت به ازای دریافت گوشی اپل برایشان خدمت کرد. سردار کرمی همچنین در پاسخ به اینکه تعداد عمده اغتشاشگران در سختترین شرایط در تهران چقدر بود و چگونه شد که اعتراض به اغتشاش کشید؟ گفت: تعداد آشوبگران در سختترین وضعیتی که در تهران وجود داشت به 2 هزار نفر هم نمیرسید؛ اگر چه عمده آنها هم افرادی سابقهدار بودند. بین اعتراض و اغتشاش تفاوت وجود دارد؛ ما مدافع شهروندانی هستیم که میخواهند اعتراض خود را بیان کنند و بیایند و حرف خود را بزنند؛ مثل اعتراض کشاورزان در اصفهان در سال گذشته که 30 تا 35 هزار نفر آمدند و اعتراضشان را بیان کردند و ما هم امنیت آنها را برقرار کردیم اما وضعیت این روزها دیگر اعتراض نیست، این اغتشاش است.
* اغتشاشگران، مردم عادی نبودند
وی ادامه داد: ما به عنوان پلیس باید ماهیت این افرادی را که روبهرویمان قرار دارند معرفی کنیم؛ اولا اینکه اینها مردم عادی نبودند و افراد آموزشدیده در صحنه عملیات بودند و با تجربه، چرا که آموزش تظاهرات برقآسا و بزندررو را دیده بودند؛ تیمهای ۳ تا 4 نفره موتوری، مجهز به سلاح سرد و گرم، جایی که تراکم جمعیت زیاد میشد و میآمدند و شعار داده و تحریک کرده و سریع جابهجا میشدند. اینها آدمهای عادی و مردم کوچه و بازار نبودند؛ آدمهای هدفداری بودند که با خودشان بنزین، نارنجک و سلاح داشتند؛ سریع آتش زده یا در بانکی را میشکستند و میرفتند. در چنین شرایطی با توجه به اینکه این جریانات در برخی مقاطع زمانی خیلی عمق گرفت، یگان ویژه با کار اطلاعاتی عناصر اصلی را در همان صحنه دستگیر کرد. یکی از عواملی که باعث شده اغتشاشات و ناآرامیها ادامهدار نباشد همین موضوع دستگیریهاست، چرا که وقتی لیدر وجود نداشته باشد بقیه دیگر ناتوان هستند و بیشتر به دنبال تخریب و ایجاد خسارتهای جزئی هستند. سردار کرمی اضافه کرد: درپی ناآرامیها ابتدا ما اخطار میدهیم و روشنگری میکنیم تا مردم صف خود را از صف آشوبگران جدا کنند. در این بین تعدادی جدا شده و محل را ترک میکنند اما آنهایی که در صحنه میمانند مسلما آدمهای مسألهدار هستند، چرا که فردی که رهگذر است صدای فرمانده یگان مستقر در محل را شنیده، اخطار را شنیده و میداند که بعد از اخطار دیگر پلیس تعارف ندارد. وی ادامه داد: سلاحی که در ناآرامیها استفاده میکنیم پینتبال است و اسلحه ساچمهزن که پلاستیکی است تا کمترین صدمه را به افراد برساند.
* آشوبگران آدمهای خشن و مسلح هستند
سردار کرمی که در تحریریه فارس سخن میگفت، تصریح کرد: آنچه مشخص است اغتشاشگران آدمهای خشن و جسوری بودند که اسلحه داشتند و خیلی از نیروها مدافع امنیت به واسطه ساچمه و سلاح جنگی که آنها استفاده میکردند مصدوم و مجروح شده یا حتی به شهادت رسیدند و تلفاتی که شاهد آن بودیم ناشی از خشونت بیش از حد آنها بود. افرادی که دستگیر شدهاند صراحتا به این موضوع اعتراف کردهاند که به ازای پولی که دریافت میکردند خدمت انجام میدادند، یعنی هر خرابکاری یک نرخ و قیمتی داشت. آتش زدن ماشین پلیس، آتش زدن موتور، تخریب کیوسک پلیس، حمله به مأمور پلیس، زخمی کردن و شعارنویسی هر کدام از آنها برای خود قیمتی دارد. جالب است افراد دستگیرشده اعتراف کردند پولشان را گرفته و کار را انجام داده و رها کردند و نکته مهمتر اینکه اکثرا جزو اراذل شناسنامهدار بودند. مثلا موردی داشتیم که فردی با دوچرخه تردد میکرد اما گوشیاش آنلاین و متصل به شبکههای خارجی بود و به ازای هر خبر پول میگرفت، حتی اخبار ساختگی؛ تازه افراد را هدایت میکرد که به کدام خیابان هم بروند یا با افرادی که با چاقو به مأموران حمله کردند صحبت کردیم میگفتند به ما گفته و توجیه شدهایم تا این خشونتها را انجام دهیم. حتی درباره پروژه کشتهسازی میگفتند وقتی صحنه را مناسب میدیدیم چنین اقدامی را رقم میزدیم، چرا که در برخی شهرها کشتهسازی رخ داد؛ در جایی که حتی خبری نبود حمله کرده و مردم را کشتند و گفتند نیروهای دولتی این کار را کردهاند و در شبکهها و تلویزیونهای خارجی نمایش دادند.
* دستگیری آموزشدیدههای از کار انداختن دوربینها!
سردار کرمی افزود: باور نمیکنید حتی افرادی را دستگیر کردیم که متخصص از کار انداختن دوربینها بودند، یعنی آموزش دیده بودند که دکلها را چطور از کار بیندازند. در صورتی که نمیدانند که ما متکی به دوربینهای ثابت نیستیم و به دکل کاری نداریم؛ ما به صورت سیار و از طریق بسترهای دیگر تصویربرداری از صحنه را انجام میدهیم. هستههای اصلی اغتشاشگران از موتور استفاده میکردند، چرا که جابهجایی سریعی را برای آنها امکانپذیر میکرد و میتوانستند نقاط بیشتری را پوشش دهند، مثلا با یک دسته راه افتاده و میرفتند و بلافاصله تغییر تاکتیک میدادند. از طرفی در 6-5 استان درگیری با اراذل و اوباش به صورت بسیار خشن بود؛ در 8-7 استان خیلی جزئی یک بار آمدند و تجمع کردند و بعد هم رفتند و در برخی استانها اصلا مسألهای وجود نداشت.
ارسال به دوستان
ادامه دروغپردازی بیبیسی و سعودی اینترنشنال با کشتهسازیهای دروغین در پی مرگ یک دانشآموز دختر
مسؤولان استان: اردبیل در اغتشاشات اخیر هیچ کشته و مجروحی نداشته است
رسانههای فارسیزبان معاند که هر بار سناریوی کشتهسازی همچون مرگ نیکا شاکرمی و سارینا اسماعیلزاده، سعی بر جریحهدار کردن افکار عمومی دارند، این بار نیز در کانالهای تلگرامی طی یکی، دو روز گذشته مدعی شدند یک دانشآموز دختر در مدرسه شاهد اردبیل کشته شده؛ این در حالی است که تاکنون هیچ نام و تصویری از وی منتشر نشده است. شبکههای سعودی اینترنشنال، بیبیسی فارسی و برخی کانالهای تلگرامی در یکی، دو روز گذشته مدعی شدند در پی حمله نیروهای امنیتی به مدرسه شاهد در شهر اردبیل یک دختر نوجوان زخمی شد و پس از انتقال به بیمارستان فاطمی اردبیل به دلیل خونریزی داخلی فوت کرد، همچنین 10 دانشآموز مجروح و 7 دانشآموز هم دستگیر شدند. مسؤولان آن استان از جمله مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری اردبیل و مدیرکل آموزشوپرورش نسبت به این ادعا واکنش نشان دادند و ضمن تکذیب این ادعا اعلام کردند: تاکنون در اردبیل هیچ کشته و مجروحی نداشتیم. این در حالی است که نام و نامخانوادگی و تصویر آن فردی که ادعا میشود در بیمارستان فاطمی فوت کرده است، از سوی هیچ یک از رسانهها و کانالها منتشر نشده؛ در گذشته برای چنین ادعاهایی حداقل نامی همچون «ترانه موسوی» ساخته میشد. سال 88 گفته شد ترانه موسوی از سوی نیروهای امنیتی کشته شده است که برای وی مراسم ختمی برگزار شد و میرحسین موسوی هم در آن شرکت کرد اما بعد مشخص شد اساسا چنین فردی وجود خارجی ندارد. به نظر میرسد رسانههای فارسیزبان پس از تجربه ماجرای «ترانه موسوی» و تکذیب کشته شدن خانمها سارینا اسماعیلزاده، مهسا موگویی و نیکا شاکرمی در جریان اغتشاشات اخیر، بدون نام بردن از کسی و صرفا با طرح ادعاهایی، بهدنبال مبهم کردن فضا هستند تا ادعاهایشان به سرعت تکذیب نشود؛ هر چند روایتهای مطرحشدهشان نیز با یکدیگر همخوانی ندارد. البته در طرح این ادعا، بیش از همه، شبکه تلویزیونی ایران اینترنشنال وابسته به آلسعود نقش داشت و بیبیسی فارسی هم بهرغم اینکه در ابتدا این خبر دروغ را منتشر کرده بود، امروز با یک عقبنشینی، توضیحات کانال شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران را منتشر کرد که در آن آمده بود: به دلیل وجود منابع خبری مختلف هنوز نتوانسته است خبر درگذشت این دانشآموز را تأیید یا رد کند.
* علت اصلی مرگ دانشآموز اردبیلی از زبان خانواده
پروژه کشتهسازی رسانههای ضد انقلاب در حالی است که دختری را که به دلیل بیماری مادرزادی در بیمارستان جان باختهاست، بدون اینکه نام و نشانی از وی داشته باشند، به اغتشاشات ربط میدهند در حالی که عموی اسرا پناهی، دختری که شبکههای معاند مدعی فوت او در مدرسهای در اردبیل بودند، گفت: «بیماری قبلی برادرزادهام بعد از مرگ پدرش تشدید شد. 3 شب پیش در خواب حالش بد شد و در بیمارستان فوت کرد. چرا باید رسانههای بیگانه با آبروی ما بازی کنند؟!» رسانههای ضد ایرانی اسرا پناهی را دانشآموز فوت شده در مدرسه شاهد اردبیل معرفی کردند.
وی گفت مرگ برادر زادهام به هیچ وجه ربطی به تجمعات و شورشهای اخیر ندارد. برادرزادهام مریضی مادرزادی داشت که در بیمارستان فوت کرده است.
ارسال به دوستان
تشخیص و درمان بیماری سل رایگان است
افت شناسایی مبتلایان سل در سایه کرونا
کاهش میزان شناسایی مبتلایان به سل طی 3 سال گذشته در حالی است که طبق گفته کارشناسان بهداشت بیتوجهی به این بیماری به دلیل سرایتپذیری آن میتواند سلامت جامعه را تهدید کند. رئیس اداره کنترل سل و جذام مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با اشاره به شباهتهای ۲ بیماری کرونا و سل تاکید کرد: کرونا آسیبهای زیادی به نظام سلامت وارد کرد، درباره بیماران مسلول نیز سبب شد با افت شناسایی این بیماران مواجه شویم به طوری که در سال اول پاندمی کرونا ۲۸ درصد افت شناسایی موارد مسلول را شاهد بودیم و به عبارتی تقریبا یکسوم بیماران مبتلا به سل را نتوانستیم شناسایی کنیم.
دکتر مهشید ناصحی با اشاره به شعار امسال روز جهانی سل مبنی بر «مشارکت همهجانبه جامعه، مسیر مطمئن برای دستیابی به حذف سل» گفت: سل یک بیماری عفونی واگیر است که براثر عامل میکروبی ایجاد میشود که میتواند به هر قسمتی از بدن انسان مانند استخوانها، مفاصل، مغز، کلیه، پوست و... حمله و آنها را گرفتار کند اما به دلیل نیاز و علاقه زیاد این میکروب به اکسیژن، در ۸۰ درصد موارد ریهها را هدف حمله خود قرار میدهد.
او با اشاره به اینکه راه اصلی انتقال میکروب سل از طریق هوا و تنفس است، تصریح کرد: هنگام عطسه، سرفه، حرف زدن و حتی خندیدن بیمار مبتلا به سل ریوی، قطراتی ریز حاوی میکروب در هوا پراکنده میشود که میتواند به مدت چند ساعت در هوا به حالت معلق باقی بماند. اگر فردی سالم در هوای آلوده به این قطرات ریز، تنفس کند میکروب سل وارد ریههای او خواهد شد. با این حال برای انتقال بیماری، معمولا تماس طولانی و نزدیک با بیمار لازم است. بیماری سل در محیطهای شلوغ، کوچک، بدون تهویه مناسب، کمنور و مرطوب بیشتر انتقال پیدا میکند. ناصحی با اشاره به اینکه معمولا از هر ۱۰ نفر که میکروب سل در بدنش وجود دارد تنها یک نفر در طول عمر خود ممکن است به بیماری فعال سل مبتلا شود، بیان کرد: این موضوع به علت ضعیف شدن سیستم دفاعی بدن و به دنبال آن فعالیت مجدد و تکثیر میکروب اتفاق میافتد و همه افراد استعداد ابتلا به سل را دارند.
وی درباره موارد شناسایی شده مبتلا به سل در کشور طی سال ۱۴۰۰ گفت: در این سال ۶۲۵۲ مورد مبتلای سل در کشور به ما گزارش شد که از این تعداد ۴۶ درصد زن و ۵۴ درصد مرد بودند. وی تاکید کرد: تشخیص و درمان سل فارغ از ملیت، رایگان است، اگر چه بخشی از آن به دلایل بشردوستانه است ولی دلیل عمده این سیاست بهداشتی آن است که تشخیص و درمان بیماران، اصلیترین راه پیشگیری از بیماری در جامعه است، چون هر فرد مبتلا به سل ریوی در صورت عدم درمان میتواند ۱۰ تا ۱۵ نفر دیگر را در طول یک سال آلوده کند، بنابراین بیماران باید صرفنظر از ملیت، هرچه سریعتر شناسایی و درمان شوند تا چرخه انتقال به سایر افراد جامعه متوقف شود.
ارسال به دوستان
شناسایی ۳۹۷ بیمار جدید «کووید-۱۹» و درگذشت ۶ نفر دیگر در کشور
تعداد جانباختگان کرونا به ۱۴۴ هزار و ۵۱۶ نفر رسید
وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد طی شبانهروز گذشته ۳۹۷ بیمار «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند و متاسفانه در این بازه زمانی 6 بیمار نیز جان خود را از دست دادند. بر این اساس از ظهر روز جمعه تا ظهر شنبه ۲۳ مهرماه، ۳۹۷ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۱۲۳ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه طی این مدت، ۶ بیمار مبتلا به «کووید-۱۹» هم جان خود را از دست دادند تا مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۱۴۴ هزار و ۵۱۶ نفر برسد. خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۳۲۸ هزار و ۹۴۴ نفر از بیماران کرونایی نیز بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. ۱۱۳ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» نیز در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. گفتنی است تاکنون ۵۴ میلیون و ۲۳۳ هزار و ۵۶۹ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است. همچنین تاکنون ۶۵ میلیون و ۱۰۴ هزار و ۲۳۶ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۵۰۷ هزار و ۴۶۰ نفر دوز دوم و ۳۱ میلیون و ۲۸۲ هزار و ۴۲۹ نفر دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کردهاند. به این ترتیب مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۸۹۴ هزار و ۱۲۵ دوز رسید. در حال حاضر هیچ شهرستانی در وضعیت قرمز نیست اما ۱۹ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۰۳ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۲۶ شهرستان در وضعیت آبی بیماری کرونا قرار دارند.
ارسال به دوستان
اخبار
تدوین استاندارد تجهیزات کاهش آلایندگی خودرو
سرپرست مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیطزیست با اشاره به بهرهبرداری از سامانه معاینه فنی موتورخانهها گفت: اگر معاینه فنی موتورخانهها انجام شود، مصرف گاز و میزان آلایندهها در موتورخانهها کاهش مییابد.
داریوش گلعلیزاده اظهار کرد: به استناد ماده ۱۷ قانون هوای پاک که بر معاینه فنی موتورخانهها و سامانههای احتراقی و ایجاد سامانهای در این باره توسط سازمان ملی استاندارد تاکید دارد، این سامانه طراحی و با حضور علی سلاجقه، معاون رئیسجمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیطزیست رونمایی شد و هماینک در مرحله تکمیل اطلاعات قرار دارد. وی در ادامه گفت: در وهله اول ساختمانهای دولتی برای معاینه فنی سامانههای احتراقی در اولویت قرار دارند. ضمن اینکه این سامانه در مرحله بعد مراکز تجاری و اداری بزرگ در کلانشهرها را هم در بر خواهد گرفت و در نهایت همه ساختمانها را شامل میشود. گلعلیزاده تصریح کرد: اگر معاینه فنی موتورخانهها انجام شود، ۲ اتفاق خوب میافتد؛ اول اینکه مصرف گاز کاهش مییابد که از نظر اقتصادی به نفع بهرهبرداران است. دیگر اینکه از میزان آلایندهها در موتورخانهها کاسته میشود.
وی در عین حال خاطرنشان کرد: در قانون هوای پاک پیشبینی شده تسهیلات از طریق صندوق ملی محیطزیست در اختیار کسانی که معاینه فنی دوم را انجام میدهند، قرار گیرد. گلعلیزاده از تدوین استاندارد تجهیزات کاهش آلایندگی خودرو مانند کاتالیستها خبر داد و گفت: پایش سوخت نفت و گاز و بنزین با همکاری سازمان ملی استاندارد در حال انجام است.
***
۹۷ هزار بیمار«اماس» در ایران
نایبرئیس انجمن «اماس» با اشاره به تاثیر تحریمها بر درمان مبتلایان اماس و ایجاد مشکل در انجام نوعی از تستهای تشخیصی برای این بیماران، گفت: مجموعه هزینههای کار درمانی و توانبخشی و مراقبت کامل برای یک بیمار اماس وابسته به ویلچر بدون پوشش بیمهای، ماهانه رقمی بین ۶ تا ۱۰ میلیون تومان است.
دکتر محمدعلی صحراییان در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت بیماران اماس در کشور گفت: در حال حاضر طبق آخرین آمار ثبت شده در مجموعه انجمنهای اماس در کشور، حدود ۹۷ هزار بیمار مبتلا به اماس در کشور داریم. در عین حال اکنون اکثر بیماران مبتلا به اماس از داروهای ایرانی استفاده میکنند و فعلا این داروها در دسترس بوده و خوشبختانه چالشی در حوزه داروی بیماران اماس نداریم و براحتی در دسترس بیماران است. وی با بیان اینکه قیمت داروهای بیماران اماس هم مناسب بوده و تحت پوشش سازمانهای بیمهگر قرار دارد، گفت: برخی داروهای بیماران اماس به صورت رایگان به این بیماران عرضه میشود و برخی دیگر که قیمتهای بالاتری ارند، تحت پوشش بیمه هستند. در حال حاضر چالش جدی در حوزه اماس نداریم.
***
«سربازان ماهر» ۱۵۰ میلیون تومان وام ۴ درصد دریافت میکنند
فرمانده قرارگاه مرکزی مهارتآموزی کارکنان وظیفه از آغاز ارائه تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومانی با کارمزد ۴ درصد برای سربازان ماهر منقضی خدمت سالهای ۱۳۹۷ به بعد خبر داد.
سردار محمد زادهکمند، فرمانده قرارگاه مرکزی مهارتآموزی کارکنان وظیفه با اشاره به بندهای «سند ملی مهارتآموزی و اشتغال کارکنان وظیفه» اظهار کرد: یکی از اهداف طرح جامع مهارتآموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح، ایجاد تسهیلات برای اشتغال سربازان منقضی خدمت است. وی افزود: برای تحقق این هدف، رصد، هدایت، حمایت و تسهیلگری برای اشتغال سربازان ماهر به مدت 3 سال پس از خدمت، جزو سیاستها و برنامههای قرارگاه درج شده است. فرمانده قرارگاه مرکزی مهارتآموزی کارکنان وظیفه تصریح کرد: در این راستا، تمام سربازان منقضی خدمت 1397 به بعد که پیش، حین یا پس از خدمت سربازی، دورههای مهارتآموزی را طی کرده و گواهینامه مهارتی دریافت کردهاند و در حال حاضر طرحی برای اشتغال دارند، میتوانند برای دریافت وام به پلیس +10 مراجعه و سنوات خود را ثبت کنند. سردار زادهکمند خاطرنشان کرد: همچنین سقف این وام مبلغ 150 میلیون تومان و مهلت بازپرداخت آن 7 ساله با سود 4 درصد است.
***
تبدیل موتوسیکلتهای کاربراتوری به انژکتوری
شهردار تهران با اشاره به اهمیت توسعه حملونقل عمومی و رفع چالشهای موجود در شهر تهران گفت: یکی از مشکلاتی که شهروندان با آن روبهرو هستند به تردد موتوسیکلتها در معابر برمیگردد که بر همین اساس ساماندهی آنها در دستور کار شهرداری قرار دارد. علیرضا زاکانی در آیین بهرهبرداری از 200 دستگاه اتوبوس، تحویل دو هزارمین تاکسی جایگزین در طرح نوسازی ناوگان فرسوده سال 1401 و 62 دستگاه مینیبوس که با حضور مهدی چمران و پرویز سروری رئیس و نایبرئیس شورای شهر تهران، سیدجعفر تشکریهاشمی و مهدی بابایی از اعضای شورای شهر تهران، مهدی جمالینژاد معاون عمرانی وزارت کشور و جلال بهرامی معاون حملونقل و ترافیک شهرداری تهران برگزار شد، اظهار کرد: همانطور که از قبل نیز اعلام شده انشاءالله تا 12 بهمنماه هر هفته در قالب شنبههای امید و افتخار پروژههایی در مقیاس کلان شهری بهرهبرداری یا کلنگزنی خواهد شد و از 12 بهمنماه به مناسبت ورود امام خمینی(ره) و تا پایان اسفندماه پیش از نوروز هر هفته یک افتتاح خواهیم داشت.
وی در ادامه به مساله ساماندهی موتوسیکلتها و چالشها و مشکلاتی که در این باره برای شهروندان ایجاد شده اشاره کرد و گفت: تبدیل کاربراتور موتوسیکلتها به انژکتور و برقی کردن آنها از مواردی است که به صورت جد از سوی مدیریت شهری پیگیری میشود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|