|
ارسال به دوستان
اخبار
رفیعی «پنج ستاره» را اجرا میکند
فصل جدید مسابقه تلویزیونی «پنج ستاره» با اجرای حسین رفیعی بزودی از شبکه 5 سیما پخش میشود.
به گزارش «وطنامروز»، فصل جدید مسابقه «پنج ستاره» به تهیهکنندگی فرهاد مختاری در ۵۲ قسمت ۵۰ دقیقهای با محوریت آشنایی با تربیت فرزندان تهیه و تولید میشود. در این مسابقه رقابت بین 2 خانواده 3 تا 7 نفره با حضور شماری از تماشاگران شکل میگیرد. شرکتکنندگان باید جواب سوالی مرتبط با شخصیتهای نمایشی را پیدا کرده و روی یک مار لغزان (بازی مسیریابی مارپیچ) گزینه درست را اعلام کنند. در هر مسابقه بازیهای خانوادگی تکلیف میزان زمان و تعداد نفرات گروهها را معین میکند و در پایان مسابقه جوایز به صورت نقدی به برندگان اهدا میشود.
در این مسابقه شخصیتی به نام مسعود که نقش آن را مصطفی احمدی ایفا میکند، استندآپ کمدی اجرا میکند و مخاطبان در طول مسابقه شاهد گپ و گفت او با مجری برنامه و شرکتکنندگان هستند. دکور مسابقه «پنج ستاره» بر اساس تم مرکزیت طراحی شده و دارای ۳۶۰ درجه شوت است. بخشهای مختلف این دکور را اتاقهای نمایش، دیواره امتیازات، ماز، تماشاگران و استیج مجری تشکیل میدهد. نحوه شرکت در این فصل از مسابقه «پنج ستاره» از طریق فراخوان و تامینکنندگان حرفهای انجام میشود.
مسابقه «پنج ستاره» کاری از گروه تهران و شهروندی است که بزودی فصل جدید آن از شبکه 5 روی آنتن میرود.
***
شبکه تلوبیونی «رؤیا» آغاز به کار کرد
شبکه تلوبیونی «رؤیا» وابسته به دانشگاه صداوسیما، با حضور جمعی از مدیران رسانه ملی به صورت رسمی آغاز به کار کرد.
به گزارش «وطنامروز»، آیین راهاندازی شبکه تلوبیونی دانشگاه صداوسیما با نام شبکه «رؤیا» بعدازظهر دیروز دوشنبه ۱۶ آبانماه در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
مژده لواسانی اجرای این برنامه را برعهده داشت و شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه صداوسیما، وحید جلیلی قائممقام رسانه ملی، محسن برمهانی معاون سیما، علی بهادریجهرمی سخنگوی دولت، غلامرضا نوری معاون فضای مجازی صداوسیما و حسن خجسته از جمله حاضران در این مراسم بودند.
شهاب اسفندیاری در ابتدای این مراسم در سخنانی عنوان کرد: دهههای زیادی است که رؤیای یک «رؤیا» در ذهن نسلهای زیادی بوده است. امروز به فضل خدا و حمایتهای ریاست صداوسیما و معاونت فضای مجازی دانشجویان صاحب شبکه «رویا» شدند.
مدیریت این شبکه تلوبیونی را حامد منصوری سرپرست تولید دانشجویی دانشگاه صداوسیما برعهده دارد.
***
«پردیس ملت» میزبان شانزدهمین سینماحقیقت
پردیس سینمایی «ملت» محل برگزاری شانزدهمین جشنواره بینالمللی سینماحقیقت خواهد بود.
به گزارش «وطنامروز»، پردیس سینمایی «ملت» به عنوان محل برگزاری شانزدهمین جشنواره سینماحقیقت انتخاب شد. نمایش فیلمهای این دوره، کارگاههای آموزشی، آیینهای نکوداشت و مراسم ویژه هر بخش از این رویداد در پردیس «ملت» برگزار خواهد شد. نمایندگان رسانهها، صاحبان آثار و فعالان حوزه مستند میتوانند در پردیس «ملت» به تماشای فیلمهای بخشهای مختلف این دوره بنشینند.
شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مستند ایران سینماحقیقت به دبیری محمد حمیدیمقدم اواخر آذرماه ۱۴۰۱ برگزار میشود.
***
صدور پروانه ساخت 2 اثر سینمایی
پروانه ساخت 2 فیلم سینمایی «پلان آخر بازی» و «آبی غلیظ» صادر شد.
به گزارش «وطنامروز»، فیلم بلند داستانی سینمایی «پلان آخر بازی» به تهیهکنندگی محمد احمدی و نویسندگی و کارگردانی پیمان شاهبداغلو پروانه ساخت خود را دریافت کرد. فیلم «آبی غلیظ» به نویسندگی، تهیهکنندگی و کارگردانی ابراهیم ابراهیمیان نیز دیگر اثر سینمایی بود که در این روز مجوز ساخت گرفت. پروانه این فیلمها ۱۴ آبان صادر شده و تا ۱۶ بهمنماه اعتبار دارد.
همزمان با صدور مجوز برای این آثار سینمایی، 16 اثر غیرسینمایی نیز پروانه ساخت گرفتند.
***
«ستایش4» ساخته میشود
امید علیمردانی، هنرپیشه سینما و تلویزیون از کلید خوردن تولید فصل جدید «ستایش» در آینده نزدیک خبر داد. به گزارش «وطنامروز»، امید علیمردانی، بازیگر نقش «رستم» فصلهای اول تا سوم سریال «ستایش» از نزدیک بودن آغاز فرآیند تولید فصل چهارم این سریال خبر داد.
علیمردانی در این باره گفت: این نوید را به بینندگان میدهم که سریال «ستایش ۴» قرار است بزودی کلید بخورد و ساخته شود. آرمان زرینکوب، تهیهکننده این سریال هم قبلا گفته بود چهارمین فصل این مجموعه تولید خواهد شد
ارسال به دوستان
مستند «فریدالدین» با موضوع شهید نخبه شاهچراغ روی آنتن شبکه ۲ رفت
برای نخبه شهید حرم
حافظ قرآن و نخبه صنعت برق؛ کارنامه سیدفریدالدین معصومی پروپیمان بود که شهادت آن را تکمیل کرد. حالا شبکه 2 سیما در مستندی زندگی او را که تنها شهید نخبه شاهچراغ است، به تصویر کشیده است.
به گزارش «وطنامروز»، هر چند داغمان تازهتر و کاممان تلختر میشود اما پرداختن به شهدای حرم شاهچراغ و مظلومیتشان، باری است که بر دوش ماست. تلاشها در ابتدای این مسیر با پرداختن به خانواده آرتین سرایداران آغاز و کارهای خوبی انجام شد اما نباید از دیگر شهدای این حادثه غافل شد. سیدفریدالدین معصومی، نخبهای است که در این حادثه به مقام شهادت نائل آمد. او حافظ قرآن بود و شخصیتی بسیار آرام داشت و همیشه بر این باور بود که یک مؤمن باید در جامعه برای دیگران الگو باشد. رعایت حق و حقوق مردم، داشتن تقوا، کمحرف بودن، آرامش قلبی، رازداری و احترام گذاشتن به والدین از جمله خصوصیات شهید معصومی بود. در راستای شناساندن شخصیت این شهید، شبکه 2 اقدام شایان توجهی انجام داده و در مستندی به نام «فریدالدین» به زندگی این شهید پرداخته است. تهیهکنندگی مستند «فریدالدین» را سیدمحمدرضا حسینی و فاطمهزهرا بازاری برعهده دارند و پیام ابراهیمپور کارگردان این اثر است. این مستند ۳۰ دقیقهای که نگاهی علمی، خانوادگی و فرهنگی به زندگی شهید دکتر فریدالدین معصومی دارد، شب گذشته روی آنتن رفت.
شخصیت شهید فریدالدین معصومی البته در یک مستند نمیگنجد. سید ضیاءالدین معصومی برادر شهید سید فریدالدین، به عنوان کسی که از کودکی با وی بزرگ شده، بخشی از خصال برادرش را برشمرد. او درباره زندگی این شهید که حافظ کل قرآن نیز بوده، گفت: برادرم دوره ابتدایی، راهنمایی و متوسطه را در مدارس تهران گذراند و تا مقطع لیسانس در دانشگاه داخل کشور به تحصیلات خود ادامه داد. پس از گرفتن لیسانس با آن رتبه علمی و معدل تحصیلی که داشت برای ادامه تحصیل راهی کشور نیوزیلند شد و پس از پشت سر گذاشتن مقطع فوقلیسانس در رشته مکانیک شاخه مکاترونیک تلفیقی از مهندسی مکانیک، الکترونیک و کامپیوتر به مقطع دکترا رسید. فریدالدین پس از گرفتن دکترا برای خدمت به وطن بازگشت و در نیروگاهسازی و تامین برق کشور شروع به فعالیت کرد و تا قبل از شهادت همچنان این مسؤولیت را برعهده داشت و مدیرعامل هلدینگ برق و انرژی شرکت غدیر بود.
برادر شهید، درباره دیگر تواناییهای فریدالدین گفت: برادرم به زبان عربی و انگلیسی کاملا مسلط بود و علاوه بر حفظ کل قرآن بر تفسیر موضوعی قرآن کریم نیز تسلط داشت و حدود 5 سال هم حین تحصیلات دانشگاهی، تحصیلات حوزوی و مباحث مرتبط را میگذراند.
سیدضیاءالدین معصومی همچنین اضافه کرد: فریدالدین همیشه سعی میکرد کوچکترین گناه را هم انجام ندهد و همیشه در این جایگاه بسیار مراقبت میکرد که آلوده به معصیت نشود. او سعی میکرد همیشه تمیز، مرتب و آراسته باشد و حرفش هم این بود که یک مومن باید در جامعه برای دیگران الگو باشد.
وی همچنین اظهار داشت: برادرم دائم مشغول کار بود و وقت اضافهای هم که داشت سعی میکرد در کنار خانواده باشد و روی مسائل فرهنگی - تربیتی پسر ۹ ساله و دختر ۴ سالهاش خیلی کار میکرد که هماینک فرزندانش از داشتن پدر محروم هستند.
سفر فریدالدین به شیراز، سفری بود که مسیر شهادت وی از آن گذشت. برادر فریدالدین درباره اطلاع داشتن اطرافیان از این سفر گفت: او ماموریت زیاد میرفت و کلا انسان رازداری بود و مسائل شرکت را جایی بازگو نمیکرد اما عادت داشت همیشه حتی در ماموریت یک روزه به پدر و مادرم اطلاع دهد، زیرا به نظر والدین احترام میگذاشت.
شایستهسالاری، مهمترین کلیدواژهای بود که برادر شهید روی آن تاکید داشت. وی در این باره خاطرنشان کرد: شایستهسالاری نباید در حد شعار باشد، شهید معصومی براستی مدیری شایسته بود، ایمان، تقوا و دانشش با هم گره خورده بود و این امر در تصمیمگیریهایش موجب میشد بحث رعایت بیتالمال و رعایت حقوق مردم را در نظر بگیرد. برادرم بر این باور بود کسی که ایمان یا تخصص نداشته باشد یک جای کار لنگ میزند، به کار گماردن مسؤولی که نه دانش دارد و نه تقوا و نه به حقوق مستضعفان که شعار نظام است، اهمیت میدهد، کار را خراب میکند.
ضیاءالدین معصومی در پایان با تاکید بر ضرورت بصیرت جمعی گفت: روزی نمیرسد که ما دشمن نداشته باشیم، جامعه باید با بصیرت و با چشم باز نخبگان را در جایگاه شایسته خود قرار دهد تا با دشمنشناسی و بصیرت مشکلات جامعه را طرح کنند و برای آن راهحل بیابند. در این حادثه، قلب مردم و امت جریحهدار شد اما موجب شد عدهای آگاه شوند. تشییع پیکر برادرم که در تهران برگزار شد با استقبال زیادی مواجه شد و امیدوارم همیشه تداوم راه شهدا برای مردم یک اولویت باشد. به مردم عزیز عرض میکنم که هوشیار و دشمنشناس باشند، هر حرفی میزنند بدانند که مدیون خون شهدا هستند و شهدا بر کار و رفتار آنها نظارت میکنند، از مسؤولان هم میخواهیم به مردم بیشتر توجه کنند و برای حل مشکلات کشور راهکار ارائه دهند.
ارسال به دوستان
نخستین نشست خبری جشنواره عمار در شهادتگاه شهید آرمان علیوردی برگزار شد
روایت زن ایرانی؛ موضوع محوری عمار
سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار، نخستین نشست خبری خود را با حضور جمعی از اصحاب رسانه در شهادتگاه آرمان علیوردی برگزار کرد. به گزارش «وطنامروز»، نخستین نشست خبری سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار با حضور اصحاب رسانه، جمعی از مسؤولان این جشنواره و پدر شهید آرمان علیوردی روز گذشته در شهادتگاه شهید آرمان علیوردی برگزار شد. عزتالله علیوردی، پدر شهید آرمان علیوردی در ابتدای این نشست درباره خصوصیات اخلاقی این شهید گفت: آرمان پسری مهربان و بسیار دوستداشتنی بود. هر خصوصیت خوبی که سایر شهدا داشتند در شخصیت و رفتار او وجود داشت و در واقع ایشان مصداق سخنان سردار شهید مقاومت حاجقاسم سلیمانی بود که تا کسی شهید نباشد شهید نمیشود. در ادامه حمید صالحی، دبیر اجرایی سیزدهمین جشنواره فیلم عمار با اشاره به انتشار فراخوان جشنواره سیزدهم در مهرماه ۱۴۰۱ گفت: تاکنون آثار فراوانی به دبیرخانه جشنواره رسیده است. صالحی همچنین عنوان کرد: مهلت ارسال آثار تا ۳۰ آبان خواهد بود و آثار جشنواره دیماه به نمایش عموم درمیآید.
بنا به گفته صالحی، فراخوان سیزدهمین دوره این رویداد سینمایی در ۵ بخش «رقابت اصلی جشنواره»، «جوایز مردمی»، «فیلم ما»، «اکران مردمی» و «قصه ما» منتشر شده است و در بخش «رقابت اصلی جشنواره»، آثار دریافتی با قالبهای داستانی، مستند، پویانمایی، نماهنگ، تولیدات تلویزیونی، فیلم ما و فیلمنامه و در موضوعات «رویای ایرانی»، «نقد درونگفتمانی»، «حافظه ملی»، «جنگ اقتصادی»، «جنگ نرم»، «ملت قهرمان»، «نهضت جهانی مستضعفین» و «فتنه ۸۸» با هم به رقابت میپردازند.
وی درباره ادوار قبلی جشنواره گفت: شبکه اکران مردمی جشنواره عمار سال گذشته با رشد قابل توجهی روبهرو شد و برخی فیلمهای سینمایی نیز در ظرفیت اکران مردمی جشنواره عمار اکران شد که منجر به فروش 3.5 میلیاردی این فیلمها شد. اکران مردمی جشنواره سیزدهم نیز مانند سالهای گذشته خواهد بود و فعالان فرهنگی میتوانند با مراجعه به سایت اکران مردمی جشنواره عمار درخواست خود را ثبت کنند. اکران مردمی جشنواره عمار در ۳۰ شهر توانست سینماهای تعطیل شده را به عرصه پخش فیلم برگرداند که قابل توجه بود.
همچنین سعید خورشیدی، مسؤول سیاستگذاری سیزدهمین جشنواره عمار در نشست خبری این رویداد، شهدا و خانوادههای آنان را پشتوانه معنوی جشنواره مردمی فیلم عمار دانست و گفت: ارتباط با شهیدان و آرمانهای آنان، صیانتکننده جشنواره عمار از لغزشها و انحرافات است. خورشیدی با گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم استاد نادر طالبزاده گفت: استاد طالبزاده با جمع میان اندیشه، هنر و رسانه، گسل موجود بین این 3 عرصه را شناخت و با جشنواره عمار سعی داشت این گسل را کمتر کند. وی موضوع محوری جشنواره امسال را اینگونه معرفی کرد: با توجه به رسالت جشنواره عمار امسال «روایت زن ایرانی» به عنوان شعار محوری جشنواره فیلم عمار انتخاب شده است تا به بازنمایی فعالیتهای گسترده زنان در انقلاب اسلامی بپردازد. وی گفت: انقلاب اسلامی با میدان دادن به زن مسلمان ایرانی هم در مقابل تفکرات متحجرانه درباره زنان ایستاد و هم نشان داد حضور فعال زن در عرصه اجتماع مساوی با برهنگی و بیحجابی که غربگرایان تبلیغ میکنند نیست، بلکه زن ایرانی میتواند با رعایت موازین الهی و اسلامی نقشآفرینی گستردهای در جامعه داشته باشد. در ادامه این نشست سهیل اسعد، دبیر سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار هم با اشاره به اینکه سینمای ایران از مسائل شهوانی عبور کرده و امروز یک سینمای مطرح در جهان محسوب میشود، یادآور شد: ما با مبانی فکری انقلاب اسلامی امروز توانستیم سینمای انقلاب اسلامی سینمایی را در سطح بینالمللی مطرح و عرضه کنیم و این جایگاه بالایی دارد.
در پایان این نشست، شهادتگاه شهید آرمان علیوردی با حضور خانوادههای شهدای امنیت از جمله شهید عباس نامجو، شهید قربان محمد دروگر نیت، شهید علی خرسندینیا، شهید محسن طلوعی، شهید پوریا احمدی و شهید جواد رضایی گلباران شد.
ارسال به دوستان
سریال شبکه 3 پربینندهترین سریال نیمه نخست پاییز
«بیهمگان» در تلوبیون 6 میلیونی شد
سریال «بیهمگان» با عبور از ۶ میلیون بازدید آرشیو و میانگین ۷۰ هزار کاربر همزمان آنلاین هنگام پخش، پربازدیدترین سریال تلوبیون در نیمه نخست پاییز ۱۴۰۱ شد. به گزارش «وطنامروز»، سریال «بیهمگان» که از نخستین روزهای مهرماه روی آنتن شبکه 3 رفته، با عبور از ۶ میلیون بازدید آرشیو و میانگین ۷۰ هزار کاربر همزمان آنلاین در هنگام پخش، پربازدیدترین سریال تلوبیون در نیمه اول پاییز ۱۴۰۱ شد. پخش مجموعه تلویزیونی «بیهمگان» به کارگردانی مشترک بهرنگ توفیقی و اصغر هاشمی از ششم مهر در شبکه 3 آغاز شده و در آستانه پخش قسمتهای پایانی، با عبور از مرز ۶ میلیون مرتبه تماشای آرشیو، پربازدیدترین سریال تلوبیون در نیمه نخست پاییز ۱۴۰۱ شده است. علاوه بر تماشای میلیونی آرشیو، بیش از ۷۰ هزار ایرانی هنگام نخستین پخش هر شب، از بخش پخش زنده شبکه 3، سریال را به صورت همزمان آنلاین از تلوبیون تماشا میکنند. همچنین ۱۷ اپیزود از سریال «بیهمگان» در میان ۲۰ اپیزود پربازدید یک ماه اخیر تلوبیون قرار دارد. سریال «بیهمگان» به تهیهکنندگی مهران مهام و نویسندگی علیرضا کاظمیپور و سعید جلالی، با محوریت خانواده و چالشهای گروه سنی جوان تولید شده و در آستانه پخش قسمتهای پایانی است. این سریال هر شب ساعت ۲۰:۴۵ از شبکه 3 پخش میشود. بر اساس آمار موجود در سایت و اپلیکیشن تلوبیون، قسمت اول «بیهمگان» ۲۴۱ هزار مرتبه تماشا شده است و قسمت بیست و هفتم، با ۲۵۷ هزار مرتبه تماشا، پربازدیدترین قسمت این سریال و پربازدیدترین اپیزود تلوبیون در مهرماه بوده است. هر قسمت از سریال «بیهمگان» به طور میانگین ۱۸۸ هزار بازدید داشته است. مهدی سلطانی، سمیرا حسنپور، محمد صادقی، کاوه خداشناس، کاظم هژیرآزاد، سپند امیرسلیمانی، نسرین بابایی، جلیل فرجاد، زهره فکورصبور و... از جمله بازیگرانی هستند که در سریال «بیهمگان» نقشآفرینی کردهاند. ارسال به دوستان
کانون پرورش فکری با هدف ترویج فرهنگ ایرانی- اسلامی محصولاتش را در جامجهانی عرضه میکند
کانون در مسیر قطر
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای شناساندن فرهنگ ایرانی- اسلامی، با حضور هنرمندانش، محصولات کانون را در جامجهانی ۲۰۲۲ قطر عرضه خواهد کرد.
به گزارش «وطنامروز»، حامد علامتی، مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از حضور فعال کانون پرورش فکری در جامجهانی قطر جهت عرضه محصولات فرهنگی خبر داد. او با اشاره به فعالیتهای کانون در بیستودومین دوره جامجهانی فوتبال گفت: کانون در این دوره از جامجهانی ۲۰۲۲ قطر سعی دارد در شناساندن فرهنگ ایرانی- اسلامی به شرکتکنندگان، ایفای نقش داشته باشد؛ به همین دلیل با توجه به اینکه به لحاظ ادبی، هنری و فرهنگی تجربه داریم، در این زمینه از ظرفیتهای کانون بهرهمند خواهیم شد. وی ادامه داد: در ایام جامجهانی ۲۰۲۲ قطر، قرار است تعدادی از هنرمندان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را به قطر ببریم تا تعدادی از محصولات کانون را در آنجا عرضه کنیم، البته ممکن است برخی از هنرمندان اعزامی کانون لزوما عضو کانون نباشند اما بنا داریم تا از محصولات تولیدی هنرمندان در این ایام استفاده کنیم و هنر ایرانی- اسلامی را به جهانیان بشناسانیم.
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان گفت: همچنان تعداد اعزامی از سوی کانون به جامجهانی ۲۰۲۲ مشخص نیست و در حال رایزنی هستیم، البته باید گفت تعدادی از دانشآموزانی که در حال تحصیل هستند و عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ایران هستند، در برنامههایمان مشارکت خواهند داشت.
علامتی گفت: ما در امارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نداریم اما برای دانشآموزانی که در مدارس بینالمللی تحصیل میکنند، خدمات کانون را به داخل مدارس بردهایم و در مدارس برایشان برخی برنامههای کانون را اجرایی میکنیم.
ارسال به دوستان
به همت مؤسسه بوستان کتاب منتشر شد
نگاهی جامع به عاشورا در «با ما به کربلا بیایید»
کتاب «با ما به کربلا بیایید» اثر حجتالاسلام والمسلمین احمد صادقیاردستانی روانه بازار نشر شد.
به گزارش «وطنامروز»، کتاب «با ما به کربلا بیایید» اثر حجتالاسلام والمسلمین احمد صادقی اردستانی به همت مؤسسه بوستان کتاب منتشر شد. این اثر پژوهشی است که در موضوع جنبش امام حسین(ع) سامان یافته و مباحثی چون عزیمت امام حسن(ع) از مدینه، تدابیر امام و ناکامیهای سپاه یزید، فضیلت عزاداری برای ایشان، نبشهای سیاسی حضرت زینب(س) و تدابیر ایشان برای مدیریت بحران، عاقبت کار و کیفر دنیایی قاتلان امام حسین(ع)، تاریخچه حرم امام حسین(ع) و مباحثی از این دست در آن گنجانده شده است و نگاهی جامع به پدیده عاشورا دارد.
کتاب «با ما به کربلا بیایید» در 18 فصل تألیف شده است؛ در فصل اول این اثر که با عنوان «مدینه و امام حسین(ع)» نگارش یافته، به مهبط وحی، دعوت و بیعت، بیعت و هجرت، ایثار انصار، رفتار اصحاب و گفتار پیامبر(ص) پرداخته شده است. فصل دوم به مسلم بن عقیل به عنوان نخستین شهید عاشورایی اختصاص یافته و در سومین فصل به مباحثی از جمله وصیت معاویه به یزید، معاویه در مدینه، بر فراز منبر پیامبر(ص) و موضعگیریهای امام حسین(ع) اشاره شده است.
نویسنده در فصل بعدی ضمن بیان مبحثی درباره شهر شدن کوفه، به داستان شهرسازی پرداخته و در ادامه به نکوهش و ستایش کوفیان و همچنین به قبایل کوفه میپردازد. پنجمین فصل نسبت به دقت در حلال و حرام تأکید کرده و ضمن اشاره به زیباییهای وجدان و ایمان، به بیان داستانهایی در این راستا میپردازد. در فصل ششم هم به بیان مباحثی درباره «اربعین حسینی» و اتفاقات پیش آمده در این باره اشاره شده است. هفتمین فصل از این اثر، به بیان توضیحاتی درباره «دفن پیکر مقدس امام حسین(ع)» اشاره میکند.
فصل هشتم پس از بیان چرایی گریه، به ۲ قسم گریه پوچ و گریه بامعرفت اشاره کرده است. فصل نهم به پیشگویی امام علی(ع) درباره مکان نبرد امام حسین(ع) و خصوصیات یاران آن حضرت اشاره دارد. «زینب(س) در سفرهای 20 گانه» عنوان دهمین فصل از این اثر است که در این فصل، 8 سفر مجاهدانه آن حضرت مرور شده است. در فصل یازدهم به چند سؤال درباره زندگی حضرت زینب کبری(س) پاسخ داده شده است.
نویسنده در دوازدهمین فصل از این کتاب به «مدیریت بحران در سیره حضرت زینب(س)» پرداخته است و در فصول سیزدهم الی هجدهم نیز به موضوعاتی همچون تاریخچه حرم امامحسین(ع)، عاقبت کار و کیفر دنیایی قاتلان امامحسین(ع)، چهل حدیث اخلاقی- اجتماعی سیدالشهدا و... اشاره شده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|