|
هوای پایتخت باز هم برای گروههای حساس «ناسالم» شد
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوا، دیروز شاخص آلودگی هوای پایتخت روی عدد ۱۰۳ یعنی «ناسالم» برای گروههای حساس قرار گرفت. بر اساس این گزارش، پایتختنشینان از ابتدای سال تاکنون ۱۳۵ روز هوای قابل قبول، ۸۶ روز هوای ناسالم برای گروههای حساس، ۸ روز هوای ناسالم، ۲ روز هوای بسیار ناسالم، ۲ روز هوای خطرناک و تنها ۲ روز هوای پاک را تجربه کردند.
ارسال به دوستان
با توزیع انبوه داروهای ساخت داخل و وارداتی نیاز دارو در سطح وسیعی از ماه آینده برطرف میشود
تأمین نیاز همه اقلام دارویی
دستیار رسانهای وزیر بهداشت در گفتوگو با «وطنامروز»: چالشهای تولید دارو در داخل حل شده است
اسدالله خسروی: تولید، واردات و توزیع انواع دارو در کشور سرعت گرفته؛ به شکلی که به گفته مسؤولان وزارت بهداشت از ماه آینده به دلیل توزیع انبوه دارو، کمبود آنچنانی در بازار دارو احساس نخواهد شد. به گزارش «وطن امروز» با توجه کمبود برخی داروها به دلیل ناهماهنگی در تولید این کالا در پی حذف ارز ترجیحی و مصرف بالای آن به دنبال شیوع زودهنگام ویروس آنفلوآنزا نزدیک یک ماه است تولید انبوه دارو در داخل شروع شده و نیاز برخی اقلام نیز از طریق واردات در حال تامین است. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد علاوه بر افزایش تولید ماهانه ۷ میلیون آنتیبیوتیک و ۱۶ میلیون واحد سرم در کشور، ۳ میلیون آنتیبیوتیک و ۶۰۰ هزار واحد سرم نیز وارد کشور میشود. بهرام عیناللهی گفت: با افزایش حجم تولید داخلی دارو، در تولید آنتیبیوتیک به مرز ۷ میلیون واحد در ماه رسیدهایم. وی افزود: علاوه بر این برای رفع نیاز کنونی کشور ۳ میلیون واحد داروی آنتیبیوتیک جدید نیز وارد کشور خواهد شد. عیناللهی با اعلام اینکه میزان تولید سرم به ماهانه ۱۶میلیون واحد رسیده است، یادآور شد: افزون بر این ۶۰۰ هزار واحد سرم در چند روز آینده وارد کشور خواهد شد. همچنین رئیس سازمان غذا و دارو درباره چرایی کمبود سرم، برخی اقلام آنتیبیوتیک و مسکنها و اقدامات انجام شده در جهت تسهیل دسترسی به این اقلام در فصل سرد سال توضیح داد و گفت: پیشبینی میشود با افزایش تولید و وارداتی که انجام میشود، ظرف یکی دو هفته آینده مبحثی به عنوان کمبود آنتیبیوتیک نداشته باشیم.
دکتر سیدحیدر محمدی درباره چرایی کمبود سرم در کشور و اقدامات انجامشده در جهت تامین نیاز بازار و تسهیل دسترسی بیماران گفت: از سال ۹۹ به دنبال شیوع کرونا و بروز پیکهای این بیماری، مصرف سرم در کشور مقداری بالا رفت به طوری که سال ۹۹ و قبل از شیوع کرونا، میانگین مصرف سرم در کشور ماهانه حدود ۱۰میلیون عدد بود؛ این درحالی است که سال ۱۴۰۰ تحت تاثیر پیکهای ناشی از کرونا به یکباره ابتدا این میزان مصرف به ۱۴ تا ۱۵ میلیون عدد رسید و نهایتا هم اواخر همین سال مصرف سرم به بیش از ۱۶ میلیون عدد در ماه رسید.
وی در این باره افزود: در چنین شرایطی طبیعتا ظرفیت تولید کشور (با ۱۴ میلیون عدد ماهانه) پاسخگوی نیاز بیماران و مراکز درمانی نبود و همه ذخایر سال ۹۹ سرم تولیدی کشور، در 4-3 ماه اول ۱۴۰۰ مصرف شد، بنابراین اگر واردات انجام نمیشد، قطعا به مشکل میخوردیم؛ بر همین اساس نیز در کنار تولید داخلی برای واردات نیز اقدام و انجام شد.
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه در حال حاضر تولیدکنندههای سرم در کشور بسته به میزان مواد اولیهای که در دسترسشان باشد، ماهانه ۱۴ تا ۱۵ میلیون عدد تولید را انجام میدهند، ادامه داد: همچنین بسته به شرایط و نیاز کشور، حدودا یک تا 2 میلیون عدد هم واردات ماهانه انجام میشود. به این ترتیب به دنبال اقدامات انجامشده، مشکل کمبود سرم رفع شده است و البته تا زمانی که سرم در بازار دارویی به وفور نرسد، واردات را ادامه میدهیم. وی در همین راستا افزود: البته 2 شرکت سرمسازی نیز در فاز نهایی راهاندازی هستند که امیدواریم تا پایان امسال وارد زنجیره تولید سرم در کشور شوند. به این ترتیب با وارد شدن آنها به زنجیره، حداقل 2 تا 3 میلیون عدد به ظرفیت سرمسازی در کشور اضافه میشود. بعد از راهاندازی این 2 شرکت اگر مشکلی پیش نیاید، صادرات سرم را نیز در برنامه داریم. محمدی افزود: در حال حاضر به درخواست سازمان غذا و دارو صنعت به صورت 3 شیفت در حال تولید است و این نوید را میدهیم که ظرف یکی دو هفته آینده کمبودهای این اقلام نیز رفع شود.
رفع کمبود دارو از ماه آینده
پدرام پاکآیین، دستیار رسانهای وزیر بهداشت در گفتوگو با «وطنامروز»، درباره تامین نیازهای دارویی با توجه به ورود محمولههای دارو به کشور و همچنین تولید انبوه این کالا در داخل گفت: علاوه بر تلاش بیوقفه داروسازان داخلی با هدف رفع کمبود برخی اقلام دارویی در بازار، با کاهش مالیات بر ارزش افزوده واردات مواد اولیه دارو و تجهیزات و ملزومات پزشکی از 9 درصد به یک درصد برای واردکنندگان دارو در کنار مصوبه جدید بانک مرکزی نسبت به ارائه تسهیلات بانکی به تولیدکنندگان دارو، به نظر میرسد بخش عمدهای از چالشهای تولید دارو در داخل حل شده است.
وی در ادامه افزود: هماکنون اقدامات لازم برای واردات دارو انجام شده و اقلام دارویی از طریق محمولههای وارداتی برای پشتیبانی تامین نیازهای بازار وارد شده است. ارزیابی این است که از اواخر آبان با توجه به تولید انبوه داروهای داخلی همراه با واردات داروهای مورد نیاز خارجی به کشور که به شبکه توزیع وارد میشود، مشکلات کمبود دارو حل خواهد شد.
دستیار رسانهای وزیر بهداشت در ادامه در پاسخ به اینکه برخی داروها به دلیل کمبود آن با قیمت بالایی در بازار به فروش میرسد؛ اقدامات برای دسترسی آسان با قیمت مناسب و مصوب چگونه خواهد بود، افزود: با اجرای طرح دارویار مابهالتفاوت قیمت دارو از جیب مردم پرداخت نمیشود بلکه این افزایش قیمت از طریق بیمهها پرداخت میشود و دارو با قیمت مصوب و مناسب به دست مردم میرسد. وی افزود: چالشهای تولید دارو در داخل حل شده است.
فوت ۲ مبتلا به کرونا و شناسایی ۵۰ بیمار جدید طی 24 ساعت
روابط عمومی وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد طی شبانهروز گذشته ۵۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا شناسایی شدند و ۲ بیمار نیز جان خود را از دست دادند. از ظهر روز پنجشنبه تا ظهر جمعه ۲۰ آبان، ۵۰ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۳۷ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه طی این مدت، ۲ بیمار مبتلا به «کووید-۱۹» نیز جان خود را از دست دادند و به این ترتیب مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۱۴۴ هزار و ۶۰۹ نفر رسید. خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۳۳۳ هزار و ۷۴۳ نفر از بیماران کرونایی بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۸۲ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. گفتنی است تاکنون ۶۵ میلیون و ۱۲۸ هزار و ۷۲۲ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۵۳۵ هزار و ۹۹۴ نفر دوز دوم و ۳۱ میلیون و ۳۵۳ هزار و ۹۷ نفر دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کردهاند.
ارسال به دوستان
هشدار هواشناسی نسبت به آلودگی هوا در تهران
بارش باران در اکثر نقاط کشور
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش برف و باران در نوار غربی کشور و دامنههای جنوبی البرز و سایر نقاط کشور خبر داد. صادق ضیاییان دیروز درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: شنبه (امروز) در استانهای ساحلی خزر، برخی مناطق در استانهای واقع در غرب، جنوب غرب، مرکز، شرق و شمال شرق رگبار باران گاهی وزش باد پیشبینی میشود. به گفته رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، یکشنبه (فردا) در شرق دریای خزر، شمال شرق، ارتفاعات کرمان، یزد و هرمزگان و ارتفاعات زاگرس مرکزی در استانهای مرکزی، قم، لرستان و چهارمحالوبختیاری بارش پراکنده پیشبینی میشود. وی افزود: روز دوشنبه ۲۳ آبان بارندگی در ارتفاعات استانهای کرمان و هرمزگان دور از انتظار نیست و در سایر مناطق جوی آرام همراه با آسمان صاف مستقر خواهد شد. ضیاییان گفت: برای سهشنبه ۲۴ آبان با گذر موج تراز میانی از نوار شمالی کشور بتدریج در غرب سواحل دریای خزر ابرناکی و بارش پیشبینی میشود.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران نیز اظهار کرد: آسمان تهران شنبه (امروز) نیمهابری و گاهی بارش پراکنده و وزش باد بتدریج کاهش ابر و اواخر وقت وزش باد با حداقل دمای ۷ و حداکثر دمای ۱۶ و یکشنبه (فردا) صاف تا قسمتی ابری و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۶ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
هشدار هواشناسی نسبت به آلودگی هوا در تهران
اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار زرد رنگ، از پایداری نسبی هوا و سکون جو، عدم وزش باد قابل ملاحظه، افزایش آلایندههای جوی بویژه ذرات معلق کمتر از ۲,۵ میکرون تا اواخر وقت امروز در مناطق مرکزی و نیمه جنوبی استان تهران خبر داد. در این شرایط جوی انباشت نسبی آلایندهها، افزایش شاخصهای آلودگی جو و کاهش کیفیت هوا در حد ناسالم برای گروههای حساس و در صورت عدم مهار منابع آلاینده ثابت و متحرک، در بعضی ساعتها احتمال کاهش کیفیت هوا در برخی مناطق در حد ناسالم برای تمام گروهها دور از انتظار نیست. اداره کل هواشناسی استان تهران برای جلوگیری از آسیبهای این شرایط جوی، مدیریت بهینه در استفاده از سوخت و زمان فعالیت واحدهای صنعتی، اجتناب از حضور در فضای باز برای افراد دارای سابقه بیماریهای قلبی و ریوی، اجتناب از رفت و آمدهای غیرضروری به نواحی پرتردد برای افراد سالمند و خردسال را توصیه کرده است.
ارسال به دوستان
پلیس راهور: ۱۷ میلیون وسیله نقلیه فرسوده در کشور وجود دارد
نقص فنی خودرو عامل 50 درصد تصادفات
نقص فنی خودرو به صورت مستقیم و غیرمستقیم روی ۵۰ درصد تصادفات تاثیرگذار است و اگر ایمنی خودرو مطلوب بود، تصادفات به این حجم که در کشور رخ میدهد، اتفاق نمیافتاد. جانشین رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به وضعیت نامناسب اسقاط وسایل نقلیه در کشور گفت: ۱۷ میلیون وسیله نقلیه فرسوده در کشور داریم. سردار سیدتیمور حسینی با اشاره به موضوع اسقاط خودروها گفت: طبق برآوردها ۱۷ میلیون وسیله نقلیه فرسوده در کشور داریم که شامل ۴۷ درصد وسایل نقلیه میشود. براساس آمار گوناگون، نقص فنی خودرو به صورت مستقیم و غیرمستقیم روی ۵۰ درصد تصادفات تاثیرگذار است و اگر ایمنی خودرو مطلوب بود، این تصادفات به وقوع نمیپیوست. در اغلب تصادفات اگر خودرو قابلیت این را داشت که راننده را در موقعیت عدم فرار قرار ندهد، سانحه رخ نمیداد و این نقش و تاثیر مهم وضعیت فنی خودرو روی بروز تصادفات را نشان میدهد. وی ادامه داد: سازمان استاندارد کار خوبی انجام داد و جلوی ورود برخی خودروهای ناایمن به ناوگان حملونقل را گرفت. بهرغم این موضوع، ما شاهد پدیدهای هستیم که در آن ساینای معمولی را تبدیل به ساینای اس میکنند یا از پسوندهای پلاس استفاده میکنند؛ تنها قیمت گزافتری روی محصول خود میگذارند و با این پسوندها و پیشوندها مجوز خودرو را دریافت میکنند. در کل وضعیت ما در زمینه خودرو اصلا مناسب و در شأن مردم ما نیست. حسینی با اشاره به آمار اسقاط خودرو در سال ۱۴۰۰ اظهار کرد: سال ۱۴۰۰ یک میلیون و ۳۰۰ هزار وسیله نقلیه در کشور تولید شد و در سمت مقابل تنها ۲۹ هزار وسیله نقلیه اسقاط شد! حتی با نسبت ۴ به یک و اسقاط یک وسیله به ازای تولید ۴ وسیله نقلیه، باید ۲۵ درصد از این عدد اسقاط میشد. فلسفه اسقاط خارج شدن وسایل نقلیه فرسوده و ورود خودروهای باکیفیت است اما متاسفانه با اصلاحیه جدیدی که در قانون ساماندهی صنعت خودرو پیشنهاد شده است، باید فاتحه موضوع اسقاط را خواند؛ نمیدانم این اصلاحیه با چه منطق و فلسفهای ارائه شده است. در این اصلاحیه از قرعهکشی نیز حرف یه میان آمده درحالی که ما قرار است قرعهکشی را تعطیل کنیم اما با این اصلاحیه قرار است قرعهکشی نیز به قانون بیاید. من از مجلس شورای اسلامی میخواهم به هیچ عنوان به این اصلاحیه رای ندهد. جانشین رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا تاکید کرد: روندی که ما در اسقاط در پیش گرفتهایم ایراد دارد. این حوزه تبدیل به حوزهای پررانت و فساد شده است. برخی با استفاده از رانتشان ۵۰۰ گواهی اسقاط میگیرند و بعدا آن را به فروش میرسانند. همه در این آشفتگی دستوپا میزنند و تنها عدهای در این میان سود میبرند. اگر خودروی فرسودهای نداشتیم، میشد با این وضعیت کنار آمد اما زمانی که ۱۷ میلیون خودروی فرسوده داریم، باید به اسقاط به صورت جدیتری پرداخته شود. حسینی اظهار کرد: ما ۱۲ میلیون موتوسیکلت داریم که ۹۲ درصد آنها فرسوده هستند اما آمار اسقاط در میان آنها صفر مطلق است؛ اسقاط نیازمند سیاستهای تشویقی است. وقتی از پلیس انتظار برخورد دارند، باید بگویند آیا میتوان از تردد ۴۷ درصد وسایل نقلیه که فرسوده هستند در تهران جلوگیری کرد؟ ارسال به دوستان
عاملان تخریب خودرو، سارقان موبایل و لوازم اتومبیل در پایتخت دستگیر شدند
خلع سلاح و دستگیری اراذل و اوباش
فروشنده سلاح، سارقان موبایل و لوازم خودرو و همچنین اراذل و اوباش خشن مسلح به دام پلیس افتادند. رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ با اشاره به مهمترین پروندههای پلیس پیشگیری در روزهای اخیر، از دستگیری سارق موبایلقاپ، عاملان تخریب خودرو در نازیآباد، فروشنده سلاح سرد و کشف لوازم سرقت خودرو خبر داد. سرهنگ جلیل موقوفهای با اشاره به دستگیری سارق موبایلقاپ در مسعودیه تهران گفت: پس از وقوع چند مورد سرقت تلفن همراه در محله مسعودیه تهران به روش موبایلقاپی، رسیدگی به موضوع و دستگیری سارق در دستور کار تیم عملیات کلانتری این محل قرار گرفت. وی ادامه داد: ماموران در جریان گشتزنی به یک دستگاه موتوسیکلت که در حال زاغزنی عابران بود مشکوک شدند. با این اتفاق ماموران این کلانتری متهم را زیر نظر گرفتند و در همین حین سارق میخواست موبایل شهروندی را بدزدد که به علت هوشیاری شهروند موفق به سرقت آن نشد. ماموران با مشاهده این صحنه، فورا وارد عمل شدند و در یک عملیات منسجم پلیسی موتوسیکلت را متوقف و سارق را دستگیر کردند. وی در تحقیقات ابتدایی به جرم خود اعتراف کرد و ۱۰ تن از مالباختگان نیز متهم را شناسایی کردند. رئیس پلیس پیشگیری پایتخت در ادامه با اشاره به دستگیری عاملان تخریب 4 خودرو در محله نازیآباد اظهار کرد: پس از اعلام یک فقره درگیری و ایجاد رعب و وحشت در محله نازیآباد، فورا ماموران تیم عملیات کلانتری این محل وارد عمل شدند و به محل وقوع این حادثه رفتند. وی ادامه داد: ماموران هنگام رسیدن به محل با 2 نفر از اراذل و اوباش محلی که با در دست داشتن سلاح سرد ضمن قدرتنمایی و درگیری با شهروندان در حال تخریب خودروهای پارکشده در کنار خیابان بودند مواجه شدند. متهمان با مشاهده پلیس، به ماموران حملهور شدند که در نهایت هر دو متهم خلع سلاح و دستگیر شدند. متهمان ۳۳ ساله در تحقیقات ابتدایی به بزه انتسابی و تخریب خودرو و ایجاد رعب و وحشت معترف شدند. موقوفهای اضافه کرد: در بررسی انجام شده مشخص شد 4 دستگاه خودرو در این زمینه تخریب شدهاند که مالکان این خودروها شناسایی شدند. وی در ادامه با اشاره به دستگیری یک فروشنده سلاح سرد در پایتخت گفت: ماموران تیم عملیاتی کلانتری آزادی با جمعآوری اطلاعات و انجام تحقیقات میدانی، موفق به شناسایی فردی که در غرب تهران اقدام به معامله سلاح میکرد شدند. همچنین مخفیگاه متهم شناسایی و هماهنگیهای قانونی در این زمینه انجام شد. موقوفهای ادامه داد: ماموران با حضور در مخفیگاه وی، طی یک اقدام و عملیات ضربتی متهم را در محل دستگیر کردند. در بازرسی از این محل یک قبضه سلاح جنگی به همراه خشاب مربوط و یک قبضه سلاح سرد (قمه) کشف و متهم برای بررسیهای پلیسی به کلانتری منتقل شد. وی در ادامه با اشاره به کشف ۱۰ فقره سرقت لوازم خودرو گفت: رخ دادن چند فقره سرقت لوازم خودرو در محله خزانه تهران سبب شد تا رسیدگی پرونده و دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار تیم عملیات کلانتری خزانه قرار گیرد، بنابراین ماموران پلیس با زیرنظر گرفتن یک سارق به شکل نامحسوس، مشاهده کردند وی اقدام به بازکردن در خودروی یکی از شهروندان کرده است. ماموران پلیس با مشاهده این اتفاق فورا وارد عمل شدند و سارق را دستگیر کردند. ارسال به دوستان
اخبار
انهدام یک شرکت هرمی در غرب تهران
فرمانده انتظامی شهرستان شهریار از انهدام یک شرکت هرمی و دستگیری ۹ نفر از اعضای آن خبر داد. سرهنگ پیمان فتاحی در این باره گفت: به دنبال دریافت گزارشی از فعالیت اعضای یک شرکت هرمی در فاز 2 شهرک اندیشه در شهرستان شهریار، بررسی و رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران پلیس قرار گرفت. وی با بیان اینکه ماموران کلانتری ۱۵ اندیشه با انجام تحقیقات نامحسوس از صحت موضوع اطمینان حاصل کردند، افزود: محل فعالیت اعضای این باند در شهر اندیشه شناسایی و ماموران انتظامی پس از هماهنگی با مقام قضایی به محل مورد نظر اعزام شدند. فتاحی ادامه داد: ماموران ۹ نفر از اعضای این شرکت هرمی را دستگیر و شبکه اصلی این باند کلاهبرداری را متلاشی کردند. همچنین مقدار زیادی اقلام تبلیغاتی از محل فعالیت متهمان که در یک منزل مسکونی بود کشف و ضبط شد. وی از تشکیل پرونده برای متهمان دستگیر شده خبر داد و گفت: این افراد پس از تشکیل پرونده برای ادامه روند رسیدگی به جرم و سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شدند.
***
120 هزار «بازمانده از تحصیل»
در کشور از راه دور آموزش میبینند
مدیرکل آموزش مراکز آموزش از راه دور وزارت آموزشوپرورش از تحصیل بیش از 120 هزار بازمانده از تحصیل در مراکز آموزش از راه دور کشور خبر داد. ایرج شاهملکی در جمع خبرنگاران، با اشاره به وجود 1448 مدرسه آموزش از راه دور در سطح کشور گفت: در حال حاضر 127 هزار دانشآموز در این مدارس مشغول تحصیل هستند. وی افزود: ماموریت اصلی این مدارس افزایش پوشش تحصیلی دانشآموزان بازمانده از تحصیل است که در مراکز کمتر توسعهیافته و مناطق عشایری و روستایی ساکن هستند. شاهملکی با اشاره به تشکیل قرارگاه جهاد عدالت تربیتی در سطح وزارت آموزشوپرورش گفت: مدارس از راه دور در راستای ماموریت همین قرارگاه است تا بتوانیم بازماندگان از تحصیل را تحت پوشش قرار دهیم و آنها را از آموزشوپرورش بهرهمند سازیم. وی با بیان اینکه عمده فعالیتهای این مدارس بر بستر فضای مجازی است، گفت: ویژگی مهمی که این مدارس دارند انعطاف در شیوه آموزش آنهاست تا در مناطقی هم که دسترسی به فضای مجازی فراهم نیست، بتوانیم از شیوههای دیگر آموزشی استفاده کنیم. این مسؤول یادآور شد: مخاطبان این مدارس دانشآموزان بازمانده از تحصیل بالای 18 سال و نیز دانشآموزان لازمالتعلیم زیر 18 سال هستند که تعداد دسته دوم در این مدارس بسیار اندک و حدود 4 هزار نفر است و عمده جامعه مخاطبان این مدارس همان دانشآموزان بازمانده از تحصیل هستند.
***
اعلام جزئیات اجرای طرح «پزشک خانواده»
معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به برنامههای وزارت بهداشت برای بازآموزی نیروهای بهداشتی برای ارائه خدمات در طرح پزشک خانواده گفت: فرآیند آموزش و بازآموزی نیروهای بهداشتی در این طرح در دستور کار قرار گرفته است. حسین فرشیدی گفت: برای اجرای پزشک خانواده، باید ابتدا زیرساختهای مورد نیاز شبکه بهداشت کشور تقویت شود، چرا که تقویت شبکه بهداشت، مورد تاکید ویژه مقام معظم رهبری، رئیسجمهور و وزیر بهداشت است تا دسترسی عادلانه آحاد جامعه به خدمات بهداشتی فراهم شود. وی در ادامه افزود: مراکز بهداشتی در شهرها و روستاها در طرح پزشک خانواده، پذیرای بیماران خواهند بود که در این زمینه اقدامات خوبی برای توسعه زیرساختهای این حوزه انجام شده و تا پایان سال جاری، بیش از 2 هزار پروژه بهداشتی در سطح کشور آماده و تکمیل میشود تا در این طرح مهم، مورد استفاده قرار گیرد. معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به برنامههای وزارت بهداشت برای بازآموزی نیروهای بهداشتی برای ارائه خدمات در طرح پزشک خانواده یادآور شد: فرآیند آموزش و بازآموزی نیروهای بهداشتی در این طرح، در دستور کار قرار گرفته است. در حوزه سیاستهای جمعیتی نیز تغییراتی ایجاد میشود که امیدواریم با رویکرد جدید شاهد تحقق سیاستهای رشد جمعیت باشیم. وی ادامه داد: پزشک خانواده مزیتهای فراوانی از جمله کاهش تقاضای القایی برای خدمات بهداشتی، درمانی و دارویی، کاهش هزینههای پرداختی از جیب و کاهش بار مالی هزینههای سلامت در سبد هزینههای خانوار دارد.
اختصاص ۸۰ درصد سازههای تبلیغاتی پایتخت به جامجهانی
پویش «همه هوادار ایران»
برگزار میشود
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران از برگزاری پویش «همه هوادار ایران» همزمان با مسابقات جامجهانی فوتبال ۲۰۲۲ خبر داد. رضا صیادی در مراسم رونمایی از پویش «همه هوادار ایران» گفت: در آستانه برگزاری مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر این پویش و کمپین در شهر تهران اجرا خواهد شد. وی با اشاره به رونمایی از پویش «همه هوادار ایران» افزود: با توجه به حضور ایران در جامجهانی و در قالب این پویش قرار است ۸۰ درصد سازههای تبلیغاتی همزمان با آغاز مسابقات جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ به این مسابقات و هواداری از تیم ملی فوتبال کشورمان اختصاص پیدا کند. مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران ادامه داد: مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر امسال حساسیتهای خود را دارد و یکی از رویدادهای مهم است و میتواند به عنوان محور وحدت قرار بگیرد، بر همین اساس شهرداری تهران نیز برنامه ویژهای را برای آن پیشبینی کرده است. صیادی تاکید کرد: از فردا (امروز) نصب تبلیغات جام جهانی با محوریت حمایت از تیم ملی فوتبال کشورمان در این مسابقات در بیش از ۸۰ درصد سازههای تبلیغاتی اعم از سازههای فرهنگی و تجاری انجام خواهد شد. وی گفت: بر همین اساس قرار است این آثار در میدان آزادی، راهآهن، ولیعصر و... قرار داده شود. همچنین نصب پرچم ویژه پویش «همه هوادار ایران» در بالای پلهای شهر نصب خواهد شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|