|
ارسال به دوستان
آموزش رایگان فیلمسازی در 10 استان کشور، گامی به سوی عدالت فرهنگی
فیلمسازپروری با طعم عدالت
گروه فرهنگ و هنر: در این سالها پایتخت همواره کانونی برای حضور امکانات و زمینهها برای ظهور استعدادهای هنری بوده است اما واقعیت این است که شهرستانها هم استعدادهای بالقوه کم ندارند و درخشش فیلمسازان شهرستانی در جشنوارههای داخلی و خارجی بارها و بارها این گزاره را اثبات کرده است. به همین خاطر این روزها طرحهای حمایتی بسیاری را میبینیم که در راستای حمایت از فیلمسازان جوان و تحقق عدالت فرهنگی و آموزشی کلید میخورد.
به گزارش «وطنامروز»، تهرانمحوری آفت بزرگی است که در این سالها گریبان استعدادهای بالقوه در عرصههای گوناگون از جمله عرصه فرهنگ و هنر را گرفته است. کمتر فیلمسازی را میتوان نام برد که در راه رسیدن به موفقیت در این عرصه و درخشش روی سکوی جشنوارههای ملی و بینالمللی، از کانال پایتخت نگذشته باشد و این محوریت، کمی با عدالت فرهنگی و آموزشی در تعارض است. حوزه فرهنگ و هنر این روزها اما تحرکاتی علیه این وضعیت داشته که امیدوارکننده است. گریز جشنواره تلویزیونی مستند از تهرانمحوری و انتقال محل برگزاری آن به شهرستانها جزو نخستین تحرکاتی بود که در این راستا صورت گرفت و در این مدت از این دست اتفاقات کم ندیدهایم. تازهترین رخدادهایی که با این هدف انجام شده معطوف به آموزش فیلمسازی و سینماست و با این حساب، میتوان در انتظار درخشش فیلمسازان قدری نشست که قرار است از دل شهرستانها بجوشند. محمد خزاعی، رئیس سازمان سینمایی کشور بتازگی از برگزاری دورههای آموزشی رایگان فیلمسازی توسط انجمن سینمای جوانان ایران خبر داد و گفت: طرح آموزش رایگان فیلمسازی انجمن سینمای جوانان ایران در مرحله اول برای ۱۰ استان کشور پیشبینی شده بود که این روند در سالهای آتی افزایش خواهد یافت.
او استانهای تحت پوشش این طرح را سیستانوبلوچستان، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، ایلام، کهکیلویهوبویراحمد، گلستان، سمنان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری و لرستان برشمرده است که این ترکیب استانها به خودی خود گویای توجه به اقصی نقاط کشور است. خزاعی در این باره تاکید کرده است: از مدتها قبل بحث آموزش رایگان فیلمسازی در سفرهای مختلف استانی مطرح بوده است. این آموزشها در راستای تحقق عدالت فرهنگی و آموزشی به منظور کشف استعدادهای نوظهور و تقویت و گسترش جریان فیلمسازی در استانهای مختلف صورت میگیرد.
به گفته رئیس سازمان سینمایی، علاوه بر ۱۰ استان مذکور، پذیرفتهشدگان سایر استانها نیز از ۱۰ درصد خدمات رایگان آموزشی انجمن سینمای جوانان ایران برخوردار میشوند که انتخاب آنها از طریق آزمون جامع فیلمسازی انجام میشود. او همچنین با بیان اینکه رویکرد عدالت فرهنگی مبتنی بر سیاستهای کلان دولت سیزدهم به عنوان راهبرد اصلی فعالیتهای سازمان سینمایی در این دوره است، اظهار داشت: بسیاری از فیلمسازان مطرح سینمای کشور از سابقه حضور و فعالیت در سینمای جوانان ایران در اقصی نقاط کشور برخوردارند و به نظر میرسد این طرح آموزش رایگان منجر به معرفی استعدادهای تازه فیلمسازی شود.
علاوه بر این طرح، حوزه هنری نیز تمهیداتی برای حمایت از دانشآموزان برگزیده جشنواره فیلم مدرسه اندیشیده است. سجاد عباسی، معاون حوزه هنری با اشاره به حمایت این مرکز از دانشآموزان برگزیده جشنواره فیلم مدرسه، گفته است: حوزه هنری با حمایت مالی و معنوی از ایدههای بچهها، همچنین با راهاندازی باشگاه شکوفایی به صورت تخصصی در کنار دانشآموزان خواهد بود تا در ادامه این مسیر در کنار آنان باشد و به ارتقا و توانمندسازی این دانشآموزان کمک کند.
عباسی این حمایت را در چند مدل مختلف توصیف کرده است. او در این باره تصریح کرد: یکی از این اقدامات این است که جایزه زندهیاد نادر طالبزاده در بخش مستند تعریف شده است. دیگر اینکه این هفته حوزه هنری میزبان برگزاری کارگاههای هنری دانشآموزان است که نمایندهای از حوزه هنری و باشگاه رشد و شکوفایی در این کارگاهها حضور خواهد داشت و از ایدههای بچهها که ظرفیت توسعه دارد، حمایت میکند.
در این دوره از جشنواره فیلم مدرسه همچنین کارگاههای هنر مربیان، برگزاری نشست صنعت فیلم، یک چشمانداز و گفتوگوی تجربهنگاری با حضور تهیهکنندگان فیلم برگزار میشود که برگزاری چنین کارگاهها و چنین جلساتی را نیز باید به فال نیک گرفت.
جشنواره فیلم رشد نیز به عنوان یکی دیگر از بسترهای رشد و پرورش استعدادهای جوان فیلمسازی، تلاش کرده تا در دوره جدید خود که طی روزهای آتی برگزار خواهد شد، وجه هنری و سینمایی خود را پررنگتر و فعالتر کند و اصطلاحا از حالت ویترینی برای آثار شرکتکنندگان دربیاید. حجتالاسلام لطیفی، معاون وزیر آموزشوپرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی، درباره این گذار جشنواره از حالت ویترینی به حالت هنری و سینمایی گفته است: ما سعی کردیم جشنواره رشد را از یک رویداد صرف درآوریم و آن را به فرآیند تبدیل کنیم. ما به دنبال این هستیم که جشنواره را از حالت ویترینی خارج کنیم. با این حساب، دور نیست زمانی که آموزش فیلمسازی هم بهمثابه یک حرفه پرطرفدار و جذاب در دسترس همگان باشد. تلاشهایی که در راستای حمایت از فیلمسازان جوان و مستعد انجام میشود، ما را به افقی نزدیک میکند که در آن میتوان از عدالت فرهنگی سخن گفت؛ افقی که استعدادهای نهفته این خاک را به جایگاهی که مستحقش هستند میرساند و مدتهاست در انتظار آن هستیم.
ارسال به دوستان
پایان هفته با انتشار یک مجموعه مستند
رهبر انقلاب در قاب «غیررسمی»
اکران خصوصی مستند «غیررسمی» برای اهالی رسانه در دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنهای برگزار شد. به گزارش «وطنامروز»، اکران خصوصی مستند «غیررسمی» برای اهالی رسانه با موضوع دیدار پنجشنبهای رهبر انقلاب اسلامی با نمایندگان گروههای جهادی، یکشنبه ۲۲ آبان در دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنهای با حضور سیدعلی صدرینیا، کارگردان این مستند و ایمان عطارزاده، معاون هماهنگی و رئیس حوزه دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب برگزار شد. در قسمت پنجم مستند «غیررسمی»، تصاویری از حضور سرزده رهبر انقلاب پس از حادثه زلزله بم و فعالیتهای جهادی ایشان از سالهای پیش از انقلاب اسلامی تا دورههای مسؤولیت ایشان پس از پیروزی انقلاب اسلامی به تصویر کشیده شده است. علی صدرینیا، کارگردان «غیررسمی» نیز در این جلسه ضمن اشاره به جزئیات قسمت پنجم «غیررسمی» گفت: قسمت پنجم «غیررسمی» شهریورماه امسال آماده و رونمایی آن نیز در جمع فعالان جهادی شهر فردوس انجام شد. در ماههای اخیر اکرانهای میدانی و استانی آن انجام شد و قرار است این هفته به پخش تلویزیونی برسد. ما یک مسیری را برای غیررسمیها طی کردیم که شاید گفتن آن خالی از لطف نباشد؛ ما میتوانستیم برای روایت این جلسات صرفا به روایات درون جلسات اکتفا کنیم و فقط جلسات پنجشنبهای را روایت کنیم. وی ادامه داد: در «غیررسمی 5» سراغ وجه تازهای رفتیم. میتوانستیم به روایت جلسهای که افراد علاقهمند به خدمترسانی به مناطق محروم هستند، بپردازیم ولی به ذهنمان رسید که آن حرفی که باید زد، روحیه جهادی رهبر انقلاب است و روحیهای که ایشان پیش از انقلاب داشتند، دارند و در حوادث مختلف در سالهای بعد از رهبری نیز دنبال کردهاند.
صدرینیا همچنین اضافه کرد: تلاش مجموعه «غیررسمی» روایتی از وجوه شخصیتی رهبر انقلاب در دیدارهای خصوصی پنجشنبهای ایشان بود که از ابتدا به بهانه این دیدارها سراغ روایتگری آنها رفتیم و حتی تصمیمی برای انتشار آن گرفته نشده بود. در برخی از تصاویر منتشر شده این دیدارها، از نبودن میکروفن در برخی جلسات و نوع فیلمبرداری این نکته مشهود است. کمکم افراد حاضر در جلسه این استقبال و علاقهمندی را برای پخش این جلسات نشان دادند و برخی روایتهایی از این دیدارها را منتشر میکردند.
این اشتیاق در نهایت باعث شد تا موسسه حفظ و نشر رهبر انقلاب به سمت انتشار این جلسات برود. بر اساس اعلام کارگردان مستند «غیررسمی»، این مجموعه جمعه ۲۷ آبانماه ساعت ۱۵ از شبکه 3 سیما، جمعه 27 آبانماه ساعت ۲۰ از شبکه یک سیما، شنبه ۲۸ آبان ساعت ۲۱ از شبکه افق سیما و یکشنبه ۲۹ آبان ساعت ۲۰ از شبکه مستند پخش خواهد شد.
ارسال به دوستان
اخبار
استقبال عراقیها از جشنواره «سلام فرمانده»
مدیر گروه کودک شبکه الکوثر ضمن اعلام زمان معرفی برگزیدگان نخستین دوره جشنواره «سلام فرمانده»، از استقبال خوب کشورهای عراق، بحرین و لبنان از این جشنواره سخن گفت.
به گزارش «وطنامروز»، سمیه مروتی، مدیر گروه کودک شبکه الکوثر درباره زمان اعلام برگزیدگان نخستین دوره جشنواره بینالمللی «سلام فرمانده» و تعدد آثار ارسالی توضیحاتی داد. وی در این باره گفت: اسامی برگزیدگان نخستین دوره جشنواره بینالمللی «سلام فرمانده» که شبکه الکوثر برگزار کرد، روز سهشنبه این هفته (امروز) اعلام میشود. در آیین اختتامیه جشنواره «سلام فرمانده»، گزیدههایی جذاب از بهترین آثار ارسال شده به این جشنواره به نمایش گذاشته خواهد شد. این مراسم امروز سهشنبه ساعت 18 به وقت تهران از شبکه الکوثر پخش خواهد شد.
وی همچنین درباره متقاضیان خارجی و داخلی جشنواره گفت: در میان کشورهای عربی، بیشتر مخاطبان ما به ترتیب از کشورهای عراق، بحرین، لبنان، عربستان سعودی، سوریه، عمان، یمن، موریتانی، کویت، مغرب و مصر بوده و در میان کشورهای اروپایی از استرالیا، دانمارک و ترکیه آثاری به دستمان رسید. همچنین از میان مخاطبان ایرانی، بیشتر مخاطبان از شهرهای آبادان، اهواز، قم، تهران، سمنان و مشهد بودهاند.
4 فیلم مجوز ساخت گرفتند
شورای صدور پروانه ساخت آثار سینمایی در جلسه اخیر با 4 فیلمنامه موافقت کرد.
به گزارش «وطنامروز»، فیلمنامههای «نپتون» به تهیهکنندگی مهدی ودادی، کارگردانی محمدابراهیم غفاریان زوارزاده و نویسندگی مرجان رئیسالساداتی و «مصطفی» به تهیهکنندگی مهدی محرابی، کارگردانی سیدمحمدرضا ممتاز و نویسندگی یوسف وجداندوست موافقت شورای پروانه ساخت سازمان سینمایی را اخذ کردند.
همچنین «اکتبر» به تهیهکنندگی، کارگردانی و نویسندگی عباس مرادیان کرهرودی و «جشن مردگان» به تهیهکنندگی عباس جهانبخشی، کارگردانی علیرضا صبوری و نویسندگی ایرج فلاح آهیدشتی پروانه ساخت دریافت کردند.
اجرای «جهان بانو» تمدید شد
نمایش میدانی «جهان بانو» که از ابتدای ماه جاری نمایش خود را آغاز کرده بود، به دلیل استقبال بالای مخاطبان تا چهارم آذرماه تمدید شد.
به گزارش «وطنامروز»، نمایش میدانی «جهان بانو» به تهیهکنندگی علی اسماعیلی و کارگردانی حسن بزرا از اول آبانماه در بوستان ولایت اجرای خود را آغاز کرده که به دلیل استقبال مخاطبان اجرای این اثر نمایشی تا چهارم آذرماه تمدید شده است.
این نمایش درباره زنان تاثیرگذار و تاریخساز است و از ابتدای عالم تا زمان حال را در بر میگیرد. داستان «جهان بانو» از خلقت حضرت حوا آغاز میشود و در ادامه قصه زندگی حضرت هاجر، حضرت آسیه، حضرت مریم، حضرت خدیجه، حضرت زهرا(س)، حضرت زینب(س) و حضرت فاطمه معصومه (س) را روایت میکند. بعد از آن نمایش وارد تاریخ معاصر ایران میشود و نقش زنان تاثیرگذار در ماجرای کشف حجاب دوره رضاخان، دوران انقلاب، دفاعمقدس و در نهایت سالهای اخیر و ایثار کادر درمان در دوران کرونا را به تصویر میکشد.
این نمایش که هر روز ساعت ۱۸ در بوستان ولایت تهران اجرا میشود، تاکنون بیش از 30هزار بیننده داشته است.
موسیقی در تلویزیون متحول میشود
مدیر دفتر موسیقی صداوسیما از نزدیک بودن زمان رونمایی از سند تحول موسیقی در رسانه ملی خبر داد.
به گزارش «وطنامروز»، گردهمایی اهالی شعر و موسیقی رسانه ملی 19 تا 21 آبانماه با حضور وحید جلیلی قائممقام رئیس سازمان در امور فرهنگی، مسلم رحیمی قائممقام معاون امور استانها، محمدباقر باقرزاده مدیرکل صدا و سیمای مرکز گیلان و اهالی شعر و موسیقی از 33 استان کشور در زیباکنار برگزار شد.
علیرضا قزوه، مدیر دفتر شعر، موسیقی و سرود سازمان صداوسیما در این مراسم اظهار کرد: به زودی با حضور رئیس سازمان صداوسیما سند تحول موسیقی در رسانه ملی به طور جامع رونمایی خواهد شد و با چشمانداز مثبتی که به این موضوع وجود دارد، رو به افق روشنی در عرصه شعر و موسیقی گام خواهیم برداشت.
دوران تحول رسانه ملی از زمان آغاز ریاست پیمان جبلی بر سازمان صداوسیما آغاز شده و همچنان ادامه دارد.
گیشه جهان در چنگال «پلنگ سیاه 2»
سری دوم فیلم «پلنگ سیاه» با عنوان «پلنگ سیاه: واکاندا برای همیشه»، در نخستین روز اکران خود رکورد زد. به گزارش «وطنامروز»، «پلنگ سیاه: واکاندا برای همیشه» در نخستین اکران خود در گیشه داخلی آمریکا با 180 میلیون دلار در صدر ایستاد و به فروش 330 میلیون دلاری در اکران جهانی رسید.
این دنباله رکورد افتتاحیه ماه نوامبر در آمریکای شمالی را کنار زد و از مرز 158 میلیون دلاری قبلی که در «بازیهای گرسنگی: اشتعال» در سال 2013 ثبت شده بود، گذشت.
ارسال به دوستان
یادداشتی از محمد محمدی در باب هجدهمین جشنواره تئاتر مقاومت
فصل بلوغ تئاتر
بیش از 3 دهه از عمر مهمترین رویداد تئاتری انقلاب و دفاعمقدس میگذرد؛ جشنوارهای که حتی خوشبینترین هنرمند تئاتر نیز در روزهای ابتدایی و شروع به کار آن که با عنوان یادواره تئاتر دفاعمقدس پا در میدان هنرهای نمایشی گذاشت نیز فکرش را هم نمیکرد روزگاری و با ممارست و اهتمام بانیان و برگزارکنندگان بدل به یکی از ۳ رویداد مهم تئاتر کشور شود. اما آنچه حائز اهمیت است دوره هجدهم را باید دوره رشد و اعتلای این جشنواره مهم و مؤثر دانست؛ دورهای که با سایر ادوار متفاوت و صدالبته سختتر و سنگینتر در حال برگزاری است. دوره هجدهم از یک سو باتجربه 17 دوره گذشته و از سوی دیگر با اتخاذ سیاستهای بهروز و اشراف کامل بر حوزه تئاتر و هنرهای نمایشی کشور با طرحریزی و برنامهریزی صورت گرفته است. امروز شاهد حضور گسترده هنرمندان سراسر کشور در این رویداد هستیم؛ هنرمندان استانی که اغلب جایگاهشان در این جشنواره و سایر جشنوارهها همواره یا بخش کوچکی را شامل میشد یا اساسا دیده نمیشدند و همواره میدان دست پایتختنشینها بود و با همین رویه تئاتر استانی به کل رها شده بود اما دوره هجدهم قدمبهقدم در استانها پیش رفته تا سیاست عدالت فرهنگی را که سالها مغفول و مجهور مانده بود زنده کند. از همین رو مقصد نخست جشنواره پس از برپایی بخش بینالملل که آن نیز برای نخستینبار انجام شد، استان یزد در بخش تئاتر خیابانی بود که در نهایت با حضور 13 گروه و انتخاب 5 اثر برای جشنواره تئاتر فجر خاتمه یافت اما مقصد بعدی استان فارس در بخش رادیو تئاتر بود که با حضور یکصد و 10 هنرمند در قالب 11 گروه با انتخاب 3 اثر برای جشنواره تئاتر فجر رکورد 8 اثر راهیافته به مهمترین رویداد تئاتری کشور را زد.
ذکر این نکته نیز قابل تأمل است که تاکنون و در طول ادوار برپایی تئاتر مقاومت، در نهایت در مجموع تمام بخشها در بهترین حالت تنها یک الی ۲ اثر به جشنواره فجر راه پیدا میکردند که تاکنون و با برپایی ۲ بخش رقابتی از جشنواره تئاتر مقاومت 8 اثر منتخب به فجر راه پیدا کردهاند. در بخش رادیو تئاتر بهرغم ابتکار در معرفی منابع از بین کتب برگزیده انتشارات روایت فتح شاهد حضور 11 اثر بودیم که طی ۳ روز از استانهای گیلان، تهران، همدان، اردبیل و فارس راهی جشنواره در استان فارس شدند؛ استانی که بیشک اگر نخستین استان تئاتری نباشد قطعا آن را باید یکی از 2 استان پرمخاطب و تئاتری کشور بدانیم و همین پارامتر بود که تمام اجراهای جشنواره در ۲ مجموعه بزرگ حافظیه و مرکز اسناد استان فارس را مملو از مخاطب کرده بود. از طرفی رکورد پرمخاطبترین آثار اجراشده در بخش رادیویی نیز متعلق به 2 اثر با محور و موضوع حاجقاسم بود که هم نشان از علاقهمندی مخاطبان به این سردار پرافتخار انقلاب داشت و هم شناخت و ظرفیت بالای این شخصیت محبوب ایرانیان در تولید آثار هنری که خود یکی از برکات برپایی جشنواره در استان و صدالبته اتخاذ سیاست معرفی منابع و مراجع و ایجاد تولیدات زنجیره در حوزه هنر بویژه هنرهای نمایشی است. اما آنچه در استان فارس و در بخش رادیو تئاتر به وقوع پیوست، استقبال هنرمندان و علاقهمندان به تئاتر مقاومت است؛ تئاتری که بیشک با مروری بر سوابق اجرایی این بخش در سایر جشنوارهها و استقبالهای بیرونق و بیرمق، میتوان آن را یک افتخار مهم در تئاتر ایران دانست. از یکسو تمرکز ویژه بر بخشهای مختلف یک جشنواره که سابقاً محدود و به نوعی زیر بلیت بخش اصلی یا همان صحنه بودند و از سوی دیگر ظرفیتسنجی در تولیدات حرفهای در گستره ایران اسلامی با موضوع مقاومت که همواره در لابهلای متون و آثار پایتختنشینها گم و نادیده گرفته میشدند را میتوان از جمله پارامترهای اعتلا و رشد جشنواره تئاتر مقاومت در دوره هجدهم دانست. حال میتوانیم خرسند و خشنود باشیم که تئاتر مقاومت پس از 3 دهه به رشد و بلوغ خود دستیافته است؛ این همان نقطه و جایگاهی است که 30 سال پیش و در آبان سال 1373 در روزهایی که در اتاق کوچکی در خیابان شهید مطهری زمانی که ستاد نخستین یادواره تئاتر دفاعمقدس (تئاتر مقاومت) در حال شکلگیری بود، حتی خوشبینترین اعضای آن دوره نیز هرگز فکرش را هم نمیکردند که روزگاری این یادواره یک هفتهای به یکی از مهمترین و مؤثرترین رویدادهای تئاتر نهتنها در تهران که در سراسر کشور و گستره ایران اسلامی تبدیل شود.
ارسال به دوستان
توافق سینما و تلویزیون بر سر تبلیغ تلویزیونی 5 فیلم
تبلیغ سینما دوباره در تلویزیون
در حالی که فعالان عرصه سینما در شرایط نهچندان مساعد فعلی این صنعت، توقع یاری از سوی صداوسیما دارند، از توافقی بین سازمان سینمایی و صداوسیما برای تبلیغ گسترده فیلمهای در حال اکران خبر میرسد.
به گزارش «وطنامروز»، در حاشیه جلسه شورای عالی سینما در نهاد ریاستجمهوری با توافق محمد خزاعی، رئیس سازمان سینمایی و پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما، مقرر شد در گام اول تیزر ۵ فیلم سینمایی در حال اکران از طریق شبکههای تلویزیون پخش شود. با پخش گسترده و رایگان تیزر فیلمهای در حال اکران در سینماها از تلویزیون، فصل تازهای از همکاریهای دوجانبه سازمان سینمایی و صداوسیما آغاز خواهد شد.
در این جلسه محمد خزاعی، رئیس سازمان سینمایی کشور با اشاره به رویکرد همکاریهای جمعی ۲ سازمان، فعالیت کارگروه مشترک و تاکید بر گسترش و تعمیق هر چه بیشتر روابط و همکاریهای دوجانبه، گفت: تعامل سازمان سینمایی و صداوسیما، به منظور ارتقا و گسترش فرهنگ فیلم دیدن و رونق بیشتر سالنهای سینمایی صورت گرفته است.
وی افزود: در مرحله نخست این طرح، قرار است تیزر فیلمهای سینمایی «بخارست»، «بامبالا»، «لوپتو»، «بیرو» و «طبقه یکونیم» از شبکههای مختلف تلویزیون به آنتن پخش سپرده شوند.
خزاعی ضمن تاکید بر نزدیکی و تعامل هر چه بیشتر بین سینما و تلویزیون و به موجب آن، ترسیم چشمانداز روشنی پیش روی دستاندرکاران سینما، ادامه داد: یکی از دغدغههای تهیهکنندگان و کارگردانان سینما در ادوار مختلف، نحوه پخش تیزرهای فیلمهای در حال اکران از تلویزیون بوده است که به نظر میرسد با این اقدام، در دوره جدید گامهای عملی و جدی در جهت رفع موانع برداشته شود.
ارسال به دوستان
سیما رنگ و بوی جام جهانی میگیرد
روا با «قطرنامه» روی آنتن
در فاصله 6 روز مانده به جامجهانی 2022 قطر شبکههای ۳ و ورزش سیما جزئیات ویژهبرنامههای جامجهانی ۲۰۲۲ را اعلام کردند که در بین آنها برنامه «جام 2022» با اجرای محمدرضا احمدی و محمدحسین میثاقی و «قطرنامه» با اجرای عبدالله روا به چشم میخورد. به گزارش «وطنامروز»، شبکههای ۳ و ورزش سیما جزئیات ویژهبرنامههای جامجهانی ۲۰۲۲ را اعلام کردند. مهدی هاشمی، تهیهکننده ویژهبرنامه «جام ۲۰۲۲» شبکه ۳ با بیان اینکه رسانه ملی تدارک ویژهای در این دوره جامجهانی در تمام بخشها دیده است، بیان کرد: شبکه ۳ متولی اصلی این دوره از مسابقات است. در هفته اول روزانه ۴ بازی داریم که قبل از شروع مسابقات از ساعت ۱۲:۳۰ ویژهبرنامهها شروع میشود و تا پایان شب ادامه دارد و یک ویژهبرنامه هم از ساعت ۳۰ دقیقه بامداد تا ۲:۳۰ بامداد روی آنتن میرود که تقریبا ۱۲ ساعت برنامه داریم. تهیهکننده ویژهبرنامه «جام ۲۰۲۲» افزود: ۲۵۰ آیتم متفاوت قبل از شروع جام تولید شده است. گروهی به قطر اعزام کردیم که بعضی از آیتمها حین برگزاری جامجهانی تولید میشود و سعی شده در تولید آیتمها از تکنولوژیهای روز «ای آر» استفاده کنیم که جذابیتهای بصری این جام را بالا ببریم. هاشمی افزود: ویژهبرنامه «جام ۲۰۲۲» از جمعه ۲۷ آبان با اجرای محمدرضا احمدی و محمدحسین میثاقی روی آنتن میرود.
سینا معتضدی، مدیر شبکه ورزش نیز درباره تدارک این شبکه تخصصی برای فوتبالدوستان گفت: با توجه به اینکه شبکه ورزش، شبکه تخصصی معاونت سیما در حوزه ورزش است سعی کردیم ویژگیهایی را در تعدد، تنوع قالب و ساختار برنامهها لحاظ کنیم. معتضدی اصلیترین برنامه جامجهانی شبکه ورزش را برنامه «جام ۲۲» عنوان کرد که از اول مهرماه روزهای دوشنبه و جمعه ساعت ۲۱ پخش آن آغاز شده و نخستین برنامه تحلیلی معاونت سیما درباره جامجهانی قطر است که رسول مجیدی، مجری اصلی این برنامه است. وی خاطرنشان کرد: یکی از بخشهای جذاب و دیدنی این برنامه «قطرنامه» است که جذابیتها و حاشیههای جامجهانی را با رویکرد طنز با اجرای عبدالله روا به تصویر میکشد. همچنین مسابقه «تله کیو جام ۲۲» با همکاری تلوبیون هر شب ساعت ۲۱:۳۰ پخش میشود و علاقهمندان میتوانند از طریق تلوبیون، آنلاین در مسابقه شرکت کنند. مسابقه بزرگ پیشبینی هم طراحی شده است که مخاطبان میتوانند در آن شرکت کنند و با پیشبینی نتایج بازیها امتیازات خود را افزایش دهند که در پایان جامجهانی به نفرات برتر جوایز نفیسی اهدا خواهد شد. محمد میر نیز از طرف این برنامه در قطر حاضر خواهد بود تا مخاطبان را از آخرین اخبار جامجهانی مطلع کند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|