|
ارسال به دوستان
برف و باران در 21 استان کشور؛ فعالیت سامانه بارشی تا پایان هفته ادامه دارد
ایران سفیدپوش
گروه اجتماعی: با ورود سامانه بارشی جدید به کشور اغلب استانها با بارش برف و باران مواجه شدند؛ آنطور که بارش برف در تهران و البرز باعث تعطیلی مدارس برخی شهرستانها، انسداد محور هشتگرد- طالقان، بالا آمدن آب در مناطقی از پایتخت و اختلال در تردد جادههای شهری و بینشهری شد.
به گزارش «وطنامروز»، بارش پاییزی برف برخی استانها کشور را سفیدپوش کرد. طبق پیشبینی هواشناسی، بارشها همچنان تا پایان هفته در اغلب استانها ادامه دارد به طوری که هلالاحمر و تمام دستگاههای امدادی به حالت آمادهباش درآمدهاند. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران، رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید در ۲۱ استان در پی ورود سامانه جدید بارشی به کشور و بارش برف در مناطق کوهستانی، همچنین کاهش دما تا ۸ درجه سانتیگراد در نوار شمالی کشور خبر داد. صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: سامانه بارشی جدید که از روز گذشته وارد کشور شده استانهای گیلان، مازندران، گلستان و برخی مناطق استانهای اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، همدان، زنجان، قزوین، البرز، تهران، شمال مرکزی، سمنان، خراسان شمالی و خراسان رضوی را با بارش باران و وزش باد مواجه کرد، همچنین در برخی مناطق جنوب خوزستان، شمال بوشهر، کهگیلویهوبویراحمد، غرب فارس و هرمزگان رگبار باران و رعد و برق رخ داد. وی ادامه داد: روز دوشنبه (امروز) بارشها در غرب سواحل دریای خزر و برخی مناطق شمال غرب و استانهای واقع در دامنههای جنوبی البرز مرکزی ادامه خواهد داشت، همچنین با فعالیت سامانه بارشی در جنوب غرب برای برخی مناطق جنوب و شرق خوزستان، شمال بوشهر، کهگیلویهوبویراحمد، شمال و غرب فارس و هرمزگان افزایش ابر، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیشبینی میشود. به گفته رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، روزهای سهشنبه و چهارشنبه (۱۵ و ۱۶ آذر) در غرب سواحل دریای خزر و برخی مناطق شمال غرب کشور بارش پراکنده رخ میدهد، همچنین سهشنبه در جنوب غرب، بخشهایی از جنوب و مرکز کشور بارش پیشبینی میشود. وی در ادامه گفت: چهارشنبه علاوه بر مناطق فوق، در برخی مناطق شرق و شمال شرق کشور بارشهای پراکنده رخ میدهد. همچنین سهشنبه و چهارشنبه هفته جاری بارشها در کهگیلویهوبویراحمد، نیمهشمالی و غرب فارس، شمال بوشهر و جنوب خوزستان از شدت بیشتری برخوردار خواهد بود. ضیاییان ادامه داد: پنجشنبه ۱۷ آذر در غرب سواحل دریای خزر، برخی مناطق جنوب غرب، جنوب شرق و مرکز کشور بارش پراکنده رخ میدهد. طی این چند روز بارشها در مناطق سردسیر و کوهستانی بهصورت برف خواهد بود. وی در ادامه افزود: دوشنبه ۱۴ آذر دما در نوار شمالی بین ۵ تا ۸ درجه سانتیگراد کاهش مییابد. به گفته ضیاییان، تا چهارشنبه دریای خزر و سهشنبه تا پنجشنبه شمال و مرکز خلیجفارس مواج خواهد بود. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی استان تهران طی روزهای آینده نیز گفت: آسمان تهران دوشنبه ۱۴ آذر (امروز) نیمهابری تا ابری و در برخی ساعتها بارش پراکنده و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۶ درجه سانتیگراد و سهشنبه 15 آذر نیمهابری تا ابری و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۷ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
* تداوم بارندگی و کاهش دما در تهران
بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، وضعیت جوی استان تا پایان روز دوشنبه ۱۴ آذر همراه با بارش باران و برف و کاهش دما پیشبینی میشود. بر اساس آخرین نقشهها و مدلهای پیشیابی هواشناسی، وضعیت جوی استان برای امروز 14 آذر با گذر سامانه بارشی، آسمان نیمهابری تا ابری در بعضی ساعات همراه با بارش باران در برخی مناطق توأم با برف و وزش باد و در ارتفاعات مه و بارش برف، همچنین کاهش دما پیشبینی میشود. با توجه به نفوذ پرفشار هوای سرد از نوار شمالی استان، یخبندان در نواحی شمالی و ارتفاعات استان در روزهای آینده دور از انتظار نخواهد بود.
* هلال احمر به صورت آمادهباش درآمد
در پی هشدار هواشناسی مبنی بر بارش سنگین برف و باران در استانهای کشور، هلالاحمر به حالت آمادهباش درآمد. مهدی ولیپور با اشاره به آمادهباش ۱۰۰ درصدی نیروهای هلالاحمر گفت: در پی صدور هشدار نارنجی هواشناسی و بارش شدید برف و باران و وزش شدید باد در روز سهشنبه در استانهای کهگیلویهوبویراحمد، بوشهر، چهارمحالوبختیاری، جنوب اصفهان، فارس و خوزستان، تدابیر لازم اندیشیده شده و نیروهای هلالاحمر در پایگاههای ثابت و موقت به حالت آمادهباش درآمدهاند. رئیس سازمان امداد و نجات افزود: طبق هشدار هواشناسی، روز چهارشنبه نیز در استانهای بوشهر، فارس و کهگیلویهوبویراحمد انتظار بارشهای شدید میرود و بر همین اساس ضرورت دارد نکات ایمنی در جادههای کشور مدنظر قرار گرفته و شهروندان از ترددهای غیرضروری پرهیز کنند.
* تصادف زنجیرهای در پی افزایش لغزندگی
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور از تصادف زنجیرهای ۲۳ خودرو در آزادراه قزوین - کرج خبر داد. سرهنگ احمد شیرانی از افزایش تصادفات زنجیرهای چند روز گذشته در جادههای کشور خبر داد و گفت: بارشها در جادهها باعث افزایش لغزندگی سطح مسیر شده و خطر تصادف و واژگونیها افزایش یافته است. در این شرایط کاهش سرعت در رانندگی و رعایت احتیاط بیشتر بسیار حائز اهمیت است. وی همچنین از انسداد محور هشتگرد- طالقان به علت بارش برف و کولاک خبر داد و گفت: با توجه به هشدار سازمان هواشناسی، تا روز چهارشنبه این بارشها در جادههای اکثر استانها ادامه خواهد داشت و رانندگانی که در این ایام در جادهها تردد میکنند باید آمادگی رانندگی در این شرایط را داشته باشند.
***
هشدار نارنجی هواشناسی در پی بارشها
سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار نارنجیرنگ نسبت به تشدید فعالیت سامانه بارشی با بارش باران و برف در کشور هشدار داد. بر اثر چنین وضعیتی احتمال مسدود شدن محورهای روستاهای سردسیر، خسارت به زیرساختها بویژه قطعی برق در روستاهای صعبالعبور و سردسیر، اختلال در سفرهای بینشهری، آبگرفتگی معابر عمومی، سیلابی شدن رودخانهها و مسیلها، تاخیر و احتمال لغو پروازها و خسارت به صنعت کشاورزی مورد انتظار است. سازمان هواشناسی برای کاهش آسیبهای ناشی از این مخاطرات، پرهیز از سفرهای برونشهری، خودداری از فعالیت کوهنوردی و جابهجایی عشایر کوچرو، آمادگی زمستانی در ناوگان حملونقل و راهداریها، عدم تردد و اتراق در حاشیه رودخانهها و اطراف مسیلها، پاکسازی و لایروبی شبکه کانالها و آبراهها و آمادگی دستگاههای امدادرسان را توصیه میکند.
ارسال به دوستان
۹۰ تن آنتیبیوتیک بزودی در سطح کشور توزیع میشود
شارژ قفسه داروخانهها
تولیدکنندگان داخلی دارو در حالی همچنان ۳شیفته مشغول کارند تا دارو در حجم انبوه تولید شود که مسؤولان نیز برای رفع کمبود برخی اقلام دارویی، اقدامات لازم برای واردات این کالای سلامتمحور را در دستور کار قرار دادهاند؛ آنگونه که طی ۲ ماه اخیر چندین محموله دارویی به کشور وارد و در داروخانهها توزیع شده است. بنا به این گزارش، حذف ارز 4200 تومانی مشکلاتی را برای تولیدکنندگان صنایع دارویی و واردکنندگان مواد اولیه این کالا ایجاد کرد، به شکلی که موجب شد تولید دارو برخط انجام نشود و شاهد کمبود برخی اقلام دارویی باشیم اما اکنون مدتی است با ازسرگیری تولید و انجام واردات دارو، مشکل کمبود دارو در حال مرتفع شدن است. سخنگوی وزارت بهداشت گفت: ۲ محموله جدید آنتیبیوتیک بزودی در سطح داروخانههای کشور توزیع میشود. پدرام پاکآیین با عنوان این مطلب که محموله جدید آنتیبیوتیک به میزان ۴۰ تن یکشنبه سیزدهم آذرماه از گمرک فرودگاه بینالمللی امام خمینی(ره) و از مبدأ هند وارد کشور شد، افزود: این محموله شامل یک میلیون انواع سوسپانسیون آنتیبیوتیک، آزیترومایسین ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیگرم، شربت آموکسیسیلین، شربت کوآموکسیکلاو و سفکسیم است.
وی گفت: با هماهنگیهای انجام شده توسط وزارت بهداشت، این محموله وارد کشور شده و بلافاصله پس از آزمایشهای لازم و شناسهگذاری در سراسر کشور توزیع میشود. دستیار رسانهای وزیر بهداشت همچنین اظهار داشت: روز جمعه نیز محموله بعدی به میزان ۵۰ تن حاوی یک میلیون و ۲۰۰ هزار آنتیبیوتیک دیگر از همین 4 نوع با هماهنگی وزارت بهداشت و با هدف تکمیل بازار آنتیبیوتیک وارد کشور خواهد شد.
* افزایش 4 برابری تولید ایبوپروفن
مدیرعامل شرکت داروسازی سها از افزایش 4برابری تولید شربت ایبوپروفن در یک ماه گذشته در مجموعه داروسازی سهاهلال خبر داد. حسین عطار با اشاره به تولیدات مجموعه سها در ماه گذشته و افزایش 4 برابری تولید ایبوپروفن گفت: در آبانماه سال جاری 2 میلیون و 70 هزار بطری سوسپانسیون (شربت) ایبوپروفن تولید و از طریق شرکت داروسازی سها در میان شرکتهای پخش دارویی توزیع شده است. وی افزود: در این مدت 65 درصد از این تولیدات به میزان یک میلیون و 400 هزار عدد به داروخانهها ارائه شده و در اختیار هموطنان قرار گرفته است. عطار با اشاره به اینکه برنامهریزیها برای تولید داروهای دیگر که مورد نیاز جامعه است آغاز شده، گفت: مطالعات و طراحی فرمولاسیون روی چند محصول جدید انجام شده است. از سوی دیگر فنی توئین کامپاندو و گاباپنتین از جمله داروهایی هستند که تولید آنها در دستور کار قرار گرفته و با توجه به نیاز کشور تولید آنها نیز بزودی شروع میشود.
ارسال به دوستان
ضرورت رعایت پروتکلهای بهداشتی برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای ویروسی
موج دوم آنفلوآنزا در راه است
احتمال شیوع کرونا و آنفلوآنزا در زمستان
هر چند موج کرونا کاهش یافته و آمار مرگومیر این بیماری حتی 5 روز متوالی در کشور صفر گزارش شد اما همچنان مانند آتشی زیر خاکستر وجود دارد؛ آنطور که چند روز است دوباره شاهد فوت مبتلایان به کرونا در کشور هستیم و به گفته کارشناسان بهداشت، احتمال شیوع این بیماری در زمستان وجود دارد. معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه موارد آنفلوآنزا در کشور در ۲ هفته گذشته کاهش خوبی در سطح بیمارستانها داشته است، گفت: در زمینه کرونا نیز با توجه به افزایش موارد در کشورهای اروپایی و آسیایی، احتمال افزایش موارد در کشور ما هم وجود دارد. حسین فرشیدی درباره آخرین وضعیت کرونا و آنفلوآنزا در کشور گفت: هفته گذشته طبق آمار تنها یک فوتی ناشی از «کووید-۱۹» در کشور داشتیم و تقریبا در اکثر استانها هم رنگ آبی نقشه کرونایی را شاهد بودیم. وی در ادامه افزود: اگر چه مساله مهم این است که وقتی آمار را به این صورت ارائه میکنیم، برای همه اینطور تداعی میشود که کرونا دیگر تمام شده است، این در حالی است که باید به اطرافمان هم نگاه کنیم. وضعیت ابتلا و مرگومیر در برخی کشورها که آمارهای بسیار سنگینی در 7 یا 8 ماه گذشته داشتند، بهبود یافت اما مجددا در حال حاضر آمارهایشان بالا رفته است؛ این موضوع هم در سطح آسیا و هم در سطح اروپا و جاهای دیگر دیده میشود. فرشیدی تاکید کرد: در حال حاضر خدا را شکر وضعیت کرونا در کشور خوب است و در یکی، دو هفته گذشته شاید بهترین شرایط را در مدت شیوع ۳ ساله کرونا داشتیم و امیدواریم که به همین صورت ادامه یابد اما نکته مهم این است که بدانیم کرونا هنوز تمام نشده است و اگر کمی بیدقتی کنیم و رعایت پروتکلهای بهداشتی کم شود، ممکن است دوباره سراغ ما هم بیاید. فرشیدی درباره احتمال افزایش موارد کرونا در زمستان نیز تاکید کرد: با توجه به افزایش موارد کرونا در کشورهای اروپایی و آسیایی، احتمال افزایش موارد در کشور ما هم وجود دارد. وی درباره وضعیت آنفلوآنزا در کشور نیز گفت: در حال حاضر موج آنفلوآنزا در حال فروکش کردن است و وضعیت بیمارستانهای ما هم این موضوع را نشان میدهد به طوری که آمارهای بیمارستانی ما کاهش شیوع را نشان میدهد. وی افزود: باید توجه کرد که علائم بسیاری از بیماریهای ویروسی شبیه هم است و عمده آنها در سال گذشته تحت عنوان کووید شناخته میشدند اما حالا که کووید کاهش یافته، سایر بیماریهای ویروسی هم خود را نشان میدهند.
* لزوم آمادگی برای موج دوم آنفلوآنزا در بهمنماه
پس از بروز سالانه بیماری آنفلوآنزا که از اواخر مهرماه سال جاری شروع شد و در اواسط آبانماه به اوج موج اولیه خود رسید، حالا در سیر نزولی پیک بروز اولیه قرار داریم. سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با بیان این مطلب گفت: بروز سالانه آنفلوآنزا به طور معمول دارای ۳ موج است که موج اولیه بروز بیماری معمولا در ابتدای فصل پاییز، موج دوم معمولا با شدت کمتر از موج اولیه در ماههای بهمن و اسفند و موج سوم در اردیبهشتماه سال بعد رخ میدهد. شهنام عرشی افزود: با توجه به گذر از پیک بزرگ موج اولیه و روند کاهشی فعلی آن، از هماکنون باید آمادگی جهت بروز موج دوم در بهمنماه سال جاری را داشته باشیم. در این راستا آموزشهای بهداشت فردی و اجتماعی با تاکید بر استفاده از ماسک بویژه در اماکن بسته و بدون تهویه، شستوشوی مرتب دستها، تهویه مناسب اماکن بالاخص اماکن تجمعی و انجام واکسیناسیون آنفلوآنزا در گروههای هدف و اولویتدار بسیار ضروری است. سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت اظهار داشت: به دلیل احتمال ابتلا به بیماری در تمام فصول سال، انجام واکسیناسیون آنفلوآنزای سالانه منوط به انجام آن فقط در اوایل مهرماه نیست و در هر زمان از سال برای گروههای اولویتدار، با توجه به دسترسی به واکسن آنفلوآنزا، الزامی و ضروری است. بنا بر اعلام وزارت بهداشت، عرشی اظهار کرد: همچنین لازم است در صورت علامتدار بودن، نسبت به مراجعه به پزشک اقدام و از مصرف خودسرانه دارو و خوددرمانی پرهیز کرد و توصیه میشود تا رفع علامتهای حاد بیماری، از حضور در محل کار و مدرسه اجتناب شود.
***
۳ بیمار کرونایی فوت کردند
مرکز اطلاعرسانی وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۳ بیمار مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۴ هزار و ۶۴۰ نفر رسید. بر این اساس از ظهر روز شنبه تا ظهر یکشنبه ۱۳ آذر ۵۶ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۳۸ نفر از آنها بستری شدند. همچنین تاکنون ۷ میلیون و ۳۳۵ هزار و ۳۰۱ نفر از بیماران کرونایی بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. علاوه بر این ۷۳ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. تاکنون ۶۵ میلیون و ۱۴۱ هزار و ۹۷۹ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۵۵۱ هزار و ۷۶۵ نفر دوز دوم و ۳۱ میلیون و ۳۸۱ هزار و ۵۸ نفر، دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۷۴ هزار و ۸۰۲ دوز رسید. در حال حاضر هیچ شهری در وضعیت قرمز قرار ندارد، همچنین ۳ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۹۴ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۵۱ شهرستان در وضعیت آبی بیماری کرونا قرار دارند.
ارسال به دوستان
«عاطفه نعامی» در منزل شخصی خودکشی کرد
رئیس کل دادگستری استان البرز در رابطه با جزئیات پرونده «عاطفه نعامی» اطلاعاتی ارائه کرد. در روزهای گذشته رسانههای ضدانقلاب مدعی شدند جسد فردی به نام عاطفه نعامی ۳۷ ساله که طی چند هفته گذشته در اعتراضات حضور داشته، پس از ۸ روز ناپدید شدن در خانهاش در منطقه عظیمیه کرج پیدا شده است. این رسانهها مدعی شدند عاطفه نعامی در جریان اعتراضات بازداشت شده و به دلیل شکنجه (!) جان باخته است. حسین فاضلیهریکندی، رئیس کل دادگستری استان البرز در رابطه با جزئیات پرونده این فرد اظهار کرد: طبق گزارش مرجع انتظامی، در تاریخ ۵ آذرماه شخصی به کلانتری اطلاع میدهد که چند روزی از نامزد خود بیاطلاع بوده که به همراه خواهرزاده نامزدش و یک کلیدساز به منزل وی مراجعه کرده و پس از باز کردن در متوجه میشوند متوفی در بالکن منزل اقدام به خودکشی کرده است.
وی افزود: بلافاصله عوامل کلانتری و آگاهی در محل حاضر و جسد متوفی را زیر پتو و در حالی که یک شیلنگ گاز مربوط به آبگرمکن دیواری نیز در زیر پتو قرار داشت، مشاهده میکنند. رئیس کل دادگستری استان البرز با بیان اینکه جسد دچار فساد نعشی شده بود، بیان کرد: در بازرسی از منزل وی دستنوشتههایی حاکی از خودکشی در قالب وصیت و تقسیم اموال کشف شد. فاضلیهریکندی گفت: طبق گزارشهای واصله، آثار ضرب و جرح روی جسد رویت نشد و صرفاً جسد دچار فساد نعشی شده بود و زمان تقریبی فوت هم 30 آبان اعلام شده است. وی با تاکید بر اینکه اخبار مربوط به ضرب و جرح و شکنجه این فرد در اغتشاشات اساساً صحت ندارد، افزود: نهتنها پروندهای برای نامبرده در این زمینه تشکیل نشده است، بلکه طی استعلام به عمل آمده از تمام ضابطان درباره مشخصات افراد دستگیر شده که بدون تشکیل پرونده آزاد شدهاند، مشخصات وی در این فهرست نیز یافت نشد.
هریکندی ادامه داد: با توجه به دستنوشته مکشوفه، قفل بودن در از داخل منزل و فقدان آثار ضرب و جرح، میتوان گفت نامبرده مرتکب خودکشی شده است که البته بررسی بیشتر در این زمینه ادامه دارد. فاضلیهریکندی گفت: هیچ سابقهای از تشکیل پرونده یا بازداشت در اغتشاشات اخیر برای متوفی ثبت نشده است و نامزد وی هم ضمن تایید این موضوع حتی شرکت وی در تجمعات را هم قویا تکذیب کرده است.
وی تاکید کرد: در گواهی معاینه جسد پزشکی قانونی هیچ آثاری از ضرب و جرح و شکستگی و... وجود ندارد و طبق اعلام پزشکی قانونی علت تامه فوت پس از وصول نتیجه آزمایشات اعلام خواهد شد.
ارسال به دوستان
اخبار
2 توله یوز ماده پیدا شده در توران و امیدها برای افزایش نسل یوز ایرانی
همان قدر که تولد ۲ توله «یوزپلنگ ماده» در توران خبری مسرتبخش محسوب میشود، جدا شدن آنها از طبیعت نیز نگرانکننده است، چرا که جدا شدن از مادر، سرمای هوا و... بقای این توله یوزپلنگها را با چالش روبهرو کرده است. روز شنبه خبر تولد غیرمنتظره 2 توله یوزپلنگ ایرانی در فصل پاییز، مسرتبخش بود اما نکتهای که اهمیت بیشتری از تولد 2 تولهیوز داشت، انتقال آنها به پاسگاه محیطبانی توران و جدا شدن از طبیعت بود. ماده یوزپلنگها که بین 16 تا 20 روز سن دارند، توسط یک چوپان کشف شده و سازمان محیطزیست نیز که چاره دیگری نداشته، توله یوزها را به منظور حفاظت بیشتر به پاسگاه محیطبانی منتقل کرده است. با وجود اینکه پایشها در منطقه برای پیدا کردن مادر یوزپلنگها ادامه دارد اما هنوز اثری از یوز مادر یافت نشده است. جدایی تولهیوزپلنگها از مادر در این سن احتمالاً به معنای این است که یوزها شانسی برای پذیرش توسط مادر ندارند و ناچاراً باید در شرایط اسارت زندگی کرده و حال و روز «پیروز» را تجربه کنند. البته ماده بودن تولهیوزپلنگها بسیار امیدوارکننده است، چرا که در صورت بقا میتوان از آنها برای افزایش نسل یوزپلنگ ایرانی در شرایط نیمهاسارت استفاده کرد؛ هر چند همین زندگی در شرایط نیمه اسارت نیز در هالهای از ابهام است، چرا که جدا شدن از مادر، سرمای هوا و... بقای این تولهیوزپلنگها را با چالش روبهرو کرده است. خوشبختانه در حال حاضر بر اساس اعلام مدیرکل محیطزیست استان سمنان حال تولهیوزپلنگها خوب و پایدار گزارش شده است.
***
تحویل ۱۲۵۰۰ خانه به خانوادههای دارای چند معلول
معاون بنیاد مستضعفان با اعلام خبر تحویل ۱۲هزار و ۵۲۰ خانه به خانوادههای دارای ۲ معلول و بیشتر، از تخصیص ۹۲۰ میلیارد تومانی بنیاد برای خانهدار شدن خانوادههای ۲ معلول خبر داد.
وحید خاوئی با اشاره به آخرین وضعیت پروژه احداث مسکن خانوادههای دارای ۲ معلول و بیشتر که توسط بنیاد مستضعفان و سازمان بهزیستی در حال انجام است، اظهار کرد: به دنبال اجرای تفاهمنامههای قبلی منعقد شده میان بنیاد مستضعفان و بهزیستی، تا پایان آبانماه سال جاری بیش از ۱۲ هزار و ۵۲۰ خانواده دارای ۲ معلول و بیشتر خانهدار شدهاند و روند اجرایی کامل این تفاهمنامهها همچنان ادامه دارد. معاون بنیاد مستضعفان و مدیرعامل بنیاد علوی افزود: این تعداد واحد مسکونی در قالب ۲ تفاهمنامه احداث شده که با تکمیل اجرای آنها، ۱۸۳۰۰ خانواده دارای ۲ معلول و بیشتر در سراسر کشور خانهدار میشوند.
وی درباره سرمایهگذاری بنیاد مستضعفان برای اجرای این پروژه گفت: بنیاد مستضعفان برای احداث مسکن خانوادههای دارای چند معلول، بیش از ۹۲۰ میلیارد تومان را تخصیص داده است که این اعتبار برای احداث بیش از ۱۰ هزار و ۱۵۰ واحد مسکونی در مناطق شهری و ۸ هزار و ۱۴۰ واحد در مناطق روستایی است.
***
جمعآوری دکلهای مخابراتی غیرمجاز از سطح پایتخت
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه هر گونه نصب دکل مخابراتی باید بر اساس مجوز و آییننامه شورای شهر تهران باشد، گفت: شهرداری تهران باید دکلهای مخابراتی غیرمجاز را جمعآوری کند. مهدی چمران با اشاره به اینکه نصب دکلهای مخابراتی با مجوز میتواند منابع مالی سالمی را برای شهرداری تهران به همراه داشته باشد، گفت: این در حالی است که ما شاهد نصب این دکلها در زمینهای شهرداری هستیم اما هیچ عوارضی از این محل به شهرداری پرداخت نمیشود. وی در واکنش به نصب دکلهای مخابراتی بدون مجوز در سطح شهر تهران هشدار داد: در صورتی که این دکلها با مجوز نصب نشود حتما اقدام به جمعآوری آنها خواهیم کرد. چمران گفت: مصوبات کمیسیون ماده 100 تنها برای تخریب ساختمانها نیست و این موضوع همه موارد را در بر میگیرد و هر گونه فعالیت عمرانی بدون مجوز اعم از نصب دکلهای مخابراتی باید تخریب شوند. رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اینکه در بسیاری از پشتبامها و معابر شهر تهران دکلهای مخابراتی متعددی نصب شده، خاطرنشان کرد: در حال حاضر شاهد نصب انواع و اقسام دکلها در شهر تهران هستیم.
***
مناسبسازی 10 هزار منزل مسکونی معلولان
مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد گفت: طرح مناسبسازی ۱۰ هزار منزل مسکونی معلولان توسط بنیاد در دستور کار قرار دارد. حمیدرضا علیانزادگان در آیین آغاز پویش ملی لبخند مادری استان ایلام اظهار داشت: پویش «لبخند مادری» با هدف تشویق به فرزندآوری و حمایت از خانوادههای دارای بیش از 3 فرزند است. وی با اشاره به مشارکت صداوسیما و رسانهها در معرفی این پویش تاکید کرد: به مادران دارای فرزندان سه قلو به بالا، علاوه بر این بستهها، ۱۰ میلیون ریال کارت هدیه، ۲۰ میلیون ریال افتتاح حساب سپرده سرمایهگذاری برای هر فرزند و ۱۲۰ میلیون ریال وام قرضالحسنه خرید کالا سرانه هر فرزند پرداخت میشود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|