|
اخبار
سرلشکر سلامی:
تمرکز دشمن بر متوقف کردن پیشرفت نظام است
فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به اینکه برای شکست دادن دشمن به علم و فناوری نیازمندیم، گفت: دشمنان برای اینکه مدل انقلاب اسلامی را ناتوان و ناکارآمد کنند، بر متوقف کردن پیشرفت نظام متمرکز شدهاند.
سردار سرلشکر حسین سلامی در همایش هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران نخبه با تاکید بر اینکه ما هرگز با دشمن نقطه مشترک پیدا نمیکنیم، ادامه داد: دشمنان میخواهند ما را تحت سیطره خود قرار دهند و تاریخ را تکرار کنند تا تصویری مورد دلخواه خود از جهان بسازند. نبرد در این عرصه است برای اینکه الگویی با محوریت اسلام در سطح مکتب و ایران و جغرافیا شکل نگیرد تا جهان را تحریک کند. نبرد، نبرد الگوها و مدلهاست. برای اینکه مدل انقلاب اسلامی را ناتوان و ناکارآمد کنند تمرکز خود را بر متوقف کردن روند رو به جلو و پیشرفت نظام متمرکز کردهاند. ما محکوم به پیروزی و شکستن بنبستها و تسلیم نشدن در میدان هستیم. این سرنوشت ما برای حرکت و حفظ عزتی است که به دست آوردهایم. فرمانده کل سپاه گفت: به تاریخ نگاه کنید، در هیچ نقطهای نیست که انگلیس کشتار راه نینداخته باشد. جوانان ما تاریخ ۲۰ سال گذشته را نمیدانند، انگلیس ارمغانآورنده کشتار جمعی و استعمار است. حادثه مسجد گوهرشاد طراحی انگلیسیها بود و تکرار این مسائل آرزو و راهبرد دشمنان است اما ایران فعلی ایران گذشته نیست و یک ایران بزرگ در فضای سیاسی و عبور کرده از مرزها و گسترش یافته و ایران قدرتمند در فرهنگ فناوری و دفاعی است. هیچ یک از مقامات انگلیسی در تفکر و نگرش تغییری نکردهاند و همان چرچیل هستند، فقط در قالب جدید فعالیت میکنند. وی ادامه داد: ما برای شکست دادن دشمن به علم و فناوری نیازمندیم. این قویترین و موثرترین ابزار ما در کنار آگاهی و ایمان است. نقش دانشگاه امامحسین(ع) نقش موثری است و میتواند تعیینکننده باشد؛ میتواند یک پیشران قوی و یک پرچمدار بزرگ و یک آفرینشگر اعتماد به نفس باشد و اثباتکننده قدرت توانستن است. در این دانشگاه ذخایر ارزشمندی از توانستنها و استعدادها وجود دارد، دانشگاه نقش تعیینکننده در این حرکت ایران به سمت فتح قلههای فناوری و علم ایجاد خواهد کرد.
***
همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)
پیکرهای مطهر ۴۰۰ شهید گمنام دفاعمقدس در کشور تشییع میشود
فرمانده سپاه حضرت محمدرسولالله از برنامه مراسم وداع و تشییع باشکوه پیکرهای مطهر ۴۰۰ شهید گمنام دفاعمقدس در روز ششم دیماه همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و در آستانه سومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی در کشور خبر داد.
سردار پاسدار حسن حسنزاده در نشست خبری با تشریح برنامههای مراسم وداع با شهدای گمنام اظهار داشت: این مراسم به طور همزمان در تهران و سایر مراکز استانها و شهرهای مختلف برگزار میشود و تمهیدات لازم برای حضور مردم بصیر و انقلابی کشور در این آیین معنوی فراهم شده است. وی افزود: بر اساس برنامهریزی صورت گرفته، پیکر مطهر ۲۰۰ شهید در استانها و ۲۰۰ شهید در تهران روی دستان مردم شهیدپرور و قدرشناس تشییع خواهد شد. به گفته وی، بیشتر شهدای تفحصشده مربوط به عملیاتهای بدر، رمضان، بیتالمقدس، کربلای ۵ و ۶ و والفجر ۱ هستند. حسنزاده حضور جوانان و نوجوانان در اینگونه مراسمها را مهم ارزیابی کرد و افزود: وزارت آموزشوپرورش تقاضا دارد دانشآموزان نقشآفرینی بیشتری داشته باشند؛ حضور جوانان و نوجوانان در مراسم یادواره شهدا در انتقال فرهنگ ایثار و شهادت موثر است. وی ادامه داد: جوانان و نوجوانان ما اعتقادات و گرایشهای قلبی به شهدا دارند و حتی در مواردی که رسانههای معاند القا میکردند که جوانان از فرهنگ دفاعمقدس فاصله گرفتهاند، مدافعان حرم ظهور و بروز مییابند که در دفاع از حرم آلالله حضور مییابند و به مبارزه با داعش برمیخیزند.
***
آخرین وضعیت روند فرجامخواهی پرونده حمید نوری
هیبتالله نژندیمنش، مشاور حقوقی خانواده «حمید نوری» در گفتوگو با میزان جزئیاتی جدید از روند فرجامخواهی در پرونده این شهروند ایرانی بازداشت شده در سوئد را ارائه کرد. وی درباره روند دادگاه تجدیدنظر پرونده حمید نوری در سوئد گفت: در ماه نوامبر اعتراض وکلای حمید نوری به اعمال صلاحیت جهانی توسط دادگاه بدوی صورت گرفت اما تاکنون دادگاه در این باره نظرات خود را اعلام نکرده است. نژندیمنش افزود: از ۱۱ تا ۲۶ ژانویه ۲۰۲۳ (۲۱ دی تا ۶ بهمن) دو طرف پرونده، ادله خود را نزد قضات تجدیدنظر مطرح میکنند. مشاور حقوقی خانواده حمید نوری در پاسح به پرسشی درباره مدت زمان روند فرجامخواهی پرونده مذکور اظهار کرد: این روند تا زمان نهایی شدن پرونده تا آخر سال ۲۰۲۳ ادامه خواهد داشت. نژندیمنش در بخش دیگری درباره اقدامات صورت گرفته از سوی وکلای حمید نوری در پرونده تجدیدنظر گفت: وکلای فعلی نسبت به وکلای قبلی از تجربه و دانش بالاتری برخوردار هستند؛ این وکلا قبلا در پروندههای متضمن ابعاد حقوق بینالمللی کار کردهاند. علاوه بر این یکی از وکلای کنونی حمید نوری وزیر اسبق دادگستری سوئد است. حمید نوری ۱۸ آبانماه سال ۹۸ زمان ورود به فرودگاه استکهلم سوئد به صورتی خشن و غیرقانونی توسط پلیس این کشور بازداشت شد.
ارسال به دوستان
اغتشاشگران با رفتارهای دیکتاتوری به دنبال ایجاد وحشت در جامعه هستند
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: دشمن با رفتارهای دیکتاتورمآبانه از طریق مزدوران داخلیاش به دنبال ایجاد رعب و وحشت در جامعه است که البته مردم تحت تاثیر این رفتارها قرار نمیگیرند. اسماعیل کوثری در گفتوگو با فارس اظهار داشت: رابطه ناگسستنی مردم با نظام و رهبر معظم انقلاب مانع تحقق اهداف دشمن شده و میشود و این نکتهای است که آنها به آن توجه ندارند.
ارسال به دوستان
نگاهی به پاییز 1401 و پستونشینی آشوبگرانی که کارشان به تحریم یلدا هم رسید
جوجهها را آخر پاییز شمردند
محمد سلشحور: پاییز سال 1401 در حالی به پایان رسید که ایران و ایرانیان مجموعه خاطرات تلخی را در 90 روز ملتهب تجربه کردند؛ تصاویر زنندهای از جنایاتی همچون حادثه تروریستی شیراز و ایذه، جمعه خونین زاهدان و میدانداری اغتشاشگرانی که متوحشانهترین اعمال و رفتار را در مواجهه با نیروهای مدافع امنیت از خود نشان دادند. خون ناحق ریخته دهها تن از بهترین جوانان این مرز و بوم و طمع دشمنان خارجی برای تبدیل کردن ایران به زمین سوخته جنگ داخلی باعث شد غم ایام بر دل بسیاری از مردم سنگینی کند. حالا راحتتر و مستندتر از 3 ماه قبل و آخرین روزهای تابستان میتوان به این واقعیت اقرار کرد که فروپاشی اجتماعی ایران و کلید زدن جنگ مردم علیه مردم با فعال کردن گسلهای قومی، مذهبی و سیاسی مهمترین نقشه دشمنان در ماههای اخیر بوده است؛ نقشهای که در آن از رسانههای فارسیزبان خارجنشین تا گروههای تروریستی و جریانهای تجزیهطلب در یک راستا با هدفی مشترک حرکت میکردند. تعبیر «جنگ ترکیبی» برای توصیف حوادث ماههای اخیر از سوی رهبر حکیم انقلاب را باید کاملترین تعبیر برای ادراک شرایط سختی دانست که کشور با آن مواجه شد. در این جنگ ترکیبی ابتدا باور عمومی مورد هجمه و حمله رسانههای ضدانقلاب قرار گرفت و بعد تلاش شد با به میدان آوردن اشرار و مشروعیتبخشی به تروریسم و خشونت، مقدمات جنگ داخلی را در ایران فراهم کنند. در این فضا گروههای مختلف سیاسی و اجتماعی نیز به عنوان مهرههای یک پازل وظیفه جهتبخشی به اعتراض بالقوه جامعه را داشتند؛ اعتراضی که رد معیشت را میشد در آن دید اما جهتگیری میدانی فرهنگی و اجتماعی بر آن غالب شده بود.
با تمام این اوصاف پاییز تلخ 1401 در شرایطی به نقطه پایانی خود رسید که در فصل شمردن جوجههایش نشان چندانی از موفقیت ضدانقلاب را نمیتوان مشاهده کرد. ضدانقلابی که در برهههایی با ایجاد این توهم که تنها چند قدم تا براندازی باقی مانده است باعث و بانی توهم جمعی از نیروهای خارجنشین شد، حالا پس از گذشت 3 ماه بیش از همه به دنبال اثبات موجودیت خود است؛ موجودیتی که دیگر قرار نیست نمود عملی و بروز بیرونی داشته باشد و بیشتر در پوشش «حضور نداشتن» برای خود موجودیت میخرد.
فراخوانهای سریالی و شکست خورده اعتصاب به دنبال آن میگشت تا حتی در خیابانهای خالی نیز برای خود وزنی را تعیین کند. با این حال «نه» مردم به آشوبگران و شکست این فراخوانها باعث شد ضدانقلاب نیز مجددا به دنبال فضایی غیر از خیابان و کف جامعه برای عرض اندام خود بگردد. بازی ناشیانه یک هنرپیشه برای ایجاد یک موج سیاسی جدید هم چندان کارساز نبود تا در نهایت آنچه در روزهای پایانی پاییز از ضدانقلاب و توهم براندازی باقی میماند، کمپین مضحک تحریم یلدا(!) باشد. اما تحریم آیینی قدیمی همچون یلدا در چه پازلی طرح و پیگیری میشد؟
* علیه یک زندگی معمولی
ادبیات جریانبرانداز برخلاف شعار مرسومش کمترین نسبت را با زندگی و آزادی دارد. کافی است فهرستوار به سوژههایی که در 3 ماه گذشته با غضب ضدانقلاب همراه شده نگاهی بیندازیم. حمله به تیمملی فوتبال و نمایندگان ورزشی ایران، خصومت با نمادهای ملی همچون پرچم و سرود، توبیخ افراد برای شرکت در میهمانی و در نهایت تحریم یلدا به عنوان سنتی آیینی جملگی در 2 خصیصه مشترک بودند: «جریان داشتن زندگی» و «حس جمعی». گویی ضدانقلاب هر چیزی که زندگی معمولی مردم را شکل و قوام ببخشد به عنوان پادزهر توطئههای خود میبیند. آشوب به التهاب و خصومت زنده است و هر جا زندگی معمولی جای التهاب و ارتباط و تعامل روزمره جای خصومت و نفرتپراکنی را بگیرد با نفرت آشوبگران مواجه میشود. بر همین اساس تقلای این ایام ضدانقلاب را بیش از هر چیز باید تلاشی برای تضعیف ابزارهای انسجامبخش ملی دانست. هر آنچه حس و خاطره مشترکی را برای ایرانیان خلق کند، با دشمنی این جریان مواجه خواهد شد.
از سوی دیگر حمله به آیینهای جمعی همچون یلدا این فرصت را به جریان ویرانیطلب میدهد تا بدون آنکه نمودی در عرصه عمومی پیدا کند، کماکان برای خود موجودیتی خلق کند. در این فضا مردم میتوانند بیاعتنا به فراخوانها باشند اما تکرار فراخوانها به عنوان شاهد مثالی از زنده بودن ضدانقلاب دیده شود.
* پایان 90 روز آشوب و آماده برای خواب زمستانی
در 3 ماه گذشته دشمنان خارجی ایران با بازیگری ضدانقلاب یک جنگ ترکیبی بیسابقه را به کشورمان تحمیل کردند. احتمالا جریان ضعیف شده آشوب و ویرانیطلب در ماههای آینده به خواب زمستانی برود و گستره فعالیتش محدود شود. با این حال نباید چشم بر زخمی که در این 90 روز بر پیکره جامعه ایران وارد شده بست. اهرم اصلی ضدانقلاب در این ایام نفرتپراکنی و حرکت به سمت نزاع مردم علیه مردم بوده است. فروپاشی سامان اجتماعی ایران از طریق تضعیف تمام مؤلفههای وحدتبخش مسالهای بوده که با جدیت پیگیری شده است. تقویت آیینهای جمعی، باز کردن فضای سیاسی، امکانبخشی به گروهها و جریانهای اصیل برای حاکم کردن فضای مفاهمه و تعامل و مواردی از این دست باطلالسحر نقشههای آشوبگران خواهد بود.
جریان آشوب در ماههای گذشته تمام توان خود را برای نرمالیزه کردن ایده ترور و سفیدشویی تروریستها به کار بست. در نخستین سطح تلاش میشد درباره اصل وجود تروریسم تشکیک وارد شود؛ تشکیکی که با اینهمانی میان مدافعان امنیت و تروریستها باعث افزون شدن خشم عمومی میشد. واقعه حمله به شاهچراغ در چنین فضایی پیگیری شد و البته با روشن شدن اصل ماجرا و انتشار اسناد و ادلهای که دال بر عاملیت داعش بود، بیاعتباری روایت ضدانقلاب برملا شد. با این حال پس از ایجاد تشکیک در اصل وجود تروریسم حاضر در پوشش اعتراض، خط بعدی رسانههای ضدانقلاب مشروعیتبخشی به این تروریسم با گنجاندن آنها در جایگاه قربانی و دادگر بود. میدانداری تروریستها و تبدیل شدن خیابان به عرصه جنگ داخلی، آرزو و نقشه قدیمی دشمنان انقلاب و نظام بوده است. برآمدن از پس این توطئه نیازمند شناخت صحیح ضربات وارد شده بر جامعه ایران است.
ارسال به دوستان
افشای اظهارات مکرون در ملاقات با مسیح علینژاد
اعتقادی به تغییر نظام سیاسی ایران نداریم!
گروه سیاسی: لادن برومند از همراهان مسیح علینژاد در دیدار با مکرون، گفت رئیسجمهور فرانسه در این دیدار اعلام کرده نه وظیفه داریم، نه اعتقاد داریم و نه مایلیم نظام سیاسی ایران را تغییر دهیم.
به گزارش تسنیم، 20 آبان امسال مسیح علینژاد به همراه چند نفر دیگر از جمله لادن برومند، رئیس بنیاد برومند با امانوئل مکرون، رئیسجمهور فرانسه دیدار کردند. سفر علینژاد و هیات همراه وی به فرانسه و دیدار با رئیسجمهور این کشور، به همت مؤسسهای به نام JFK (سازمان عدالت برای کردستان) صورت گرفته بود. این سازمان توسط «برنارد لوی» تأسیس و اداره میشود و تمرکز ویژهای بر احزاب تجزیهطلب کرد دارد که نشان میداد هزینه و برنامهریزی آن با تجزیهطلبان بوده است. لوی که یک فرانسوی یهودی است در اکثر اتفاقات منطقه حضور داشته و هر جا سخن از جنگ و تجزیه در غرب آسیا باشد خود را به آنجا میرساند. او در حوادث سال 2011 لیبی خواستار به رسمیت شناخته شدن شورای انقلاب ملی لیبی و مداخله ناتو در این کشور بود. در بحران سوریه خواستار مداخله نظامی بود و در زمان برگزاری همهپرسی در اقلیم کردستان، با خانواده بارزانی دیدار کرد. در زمان جدایی سودان جنوبی نیز در کنار رهبر شورشیان جنوب سودان عکس یادگاری گرفت. در 2017، دانشگاه اسرائیلی بار ایلان برای «سهم مؤثری که او در بیش از 40 سال برای تحقق آرمان مردم و ملت یهود» داشته است دکترای افتخاری به او داد. او پیشتر نیز همین درجه را از ۲ دانشگاه تلآویو و اورشلیم گرفته بود. از شاهکارهای لوی در سیاست عملی تشویق دولت فرانسه برای فراهم کردن مقدمات سقوط قذافی بود و اعلام کرد در این جنگ «من وفاداری به نامم، به صهیونیسم و اسرائیل را همچون پرچمی به دوش کشیدم». لوی از آن پس نیز تأکید کرد که با شرکت در بحران لیبی «به فکر منافع اسرائیل بوده است».
لادن برومند سهشنبهشب در مصاحبه با BBC بخشی از صحبتهای مکرون در این دیدار را به طور ناخواسته در مناظره با یک میهمان دیگر فاش کرد. وی گفت مکرون در این دیدار اعلام کرده که «نه وظیفه داریم، نه اعتقاد داریم و نه مایلیم نظام سیاسی ایران را تغییر دهیم!»
ارسال به دوستان
رئیس قوه قضائیه:
تا نقطه مطلوب عدالت فاصله داریم
گروه سیاسی: رئیس قوه قضائیه روز گذشته در نشست با مدیران و کارکنان پژوهشگاه دستگاه قضا، ضمن اشاره به کارهای متنوع و متکثر این پژوهشگاه، اظهار کرد: در جمع حاضر، تعداد بانوان نسبتاً برابر با آقایان است که این امر مایه خرسندی میباشد و بیانگر آن است که بانوان پژوهشگر و اندیشمند ما در پژوهشگاه قوه قضائیه حضوری فعال و اثرگذار دارند.
حجتالاسلام غلامحسین محسنیاژهای بیان داشت: نتایج حاصل از پژوهش باید ملموس و عینی باشد؛ در اثر یک پژوهش باید امور، فرآیندها و رویهها بهبود و ارتقا یابند و کمهزینهتر و آسانتر شوند؛ پژوهشی که در کتابخانه بماند و صرفاً به یک سند تبدیل شود، از ارزش و اعتبار بالایی برخوردار نیست. وی تصریح کرد: پژوهشگاه قوه قضائیه باید تحولات آینده را پیشبینی کند و بر مبنای این تحولات، امور پژوهشی خود را به پیش ببرد.
رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه یکی از مسؤولیتهای اصلی و اساسی دستگاه قضایی گسترش عدالت است، تصریح کرد: ما بعضا در قبال یک سری مقولات، حرکات سینوسی و پرنوسان داریم و علت این امر آن است که از همهجانبهنگری برخوردار نیستیم و به تاثیر و تأثر مسائل بر یکدیگر توجه نمیکنیم؛ در قضیه گسترش عدالت، بهرغم قدمهای بسیار بلندی که طی ۴ دهه اخیر برداشته شده است اما نتوانستهایم به یک جامعنگری در قبال ابزارهای بسط عدالت نایل شویم و به نقطه مطلوب در این مقوله برسیم، لذا پژوهشگاه عدلیه میتواند در این مهم به ایدهپردازی و ارائه راهکار بپردازد.
رئیس عدلیه در ادامه به یکی از عارضههای عرصه تدوین اسناد و سیاستها اشاره کرد و عدم توجه به زمینههای اجرای اسناد و سیاستهای تدوینی را یک آسیب و آفت دانست و گفت: اسناد زیادی در کشور ما تدوین و تهیه شده اما به برخی از آنها خیلی کم عمل شده است؛ نباید اینگونه باشد که با صرف وقت و انرژی و هزینه، برنامه و سندی به رشته تحریر درآید اما در مقام اجرا، توفیقات لازم کسب نشود، لذا پژوهشگاه قوه قضائیه باید در تدوین و تنظیم اسناد به مقوله زمینههای اجرایی شدن آنها توجه و اهتمام داشته باشد و شرایطی را فراهم آورد که محصول کارش سریعاً در معرض دید و نظر اندیشمندان و منتقدان قرار گیرد تا پس از انجام اصلاحات لازم به مرحله عملیاتی برسد.
محسنیاژهای در ادامه به برخی حوزههای بدیع اشاره کرد که پژوهشگاه قوه قضائیه میتواند در قبال آنها به پژوهشهای کاربردی و ایدهپردازی مبادرت ورزد؛ یکی از این حوزهها چگونگی تجمیع میان دو مقوله «کشف توطئهها و افراد نفوذی» و در عین حال ضرورت «حفظ حریم خصوصی افراد» بود.
وی در ادامه بیان کرد: همه انسانها ممکن است کم یا زیاد مرتکب خطا و جرم شوند؛ حال سوال اساسی این است: چه تدابیری اتخاذ کنیم این انسان خطاکار یا مجرم در عین اعمال مجازات قانونی در قبال او، از حیز انتفاع ساقط نشود؛ در برخی موارد نحوه برخورد با یک فرد خطاکار یا مجرم به گونهای است که راه بازگشت برای او مسدود میشود و او ناگزیر غرق در خطا و جرم خود میشود. پژوهشگاه قوه قضائیه در این حوزه نیز میتواند مبادرت به ایدهپردازی و پژوهش کاربردی کند.
ارسال به دوستان
قوه قضائیه به خبرسازی و عملیات روانی جراید اصلاحطلب درباره احکام متهمان پرونده شهید عجمیان واکنش نشان داد
دروغپردازی برای حکم صادر نشده!
گروه سیاسی: با شروع دادگاه بررسی اتهامات بازداشتشدگان اغتشاشات اخیر و صدور احکام برخی اوباش، بازار شایعات و جوسازیهای امنیتی نیز داغ شده است. کمپینهای مجازی ضدانقلاب در دفاع از محکومان از سویی و تشکیک نسبت به برخی احکام صادر شده از سوی دیگر، با واکنشهایی حتی از سوی رئیس قوه قضائیه نیز مواجه شدهاند. بعد از اعدام مجیدرضا رهنورد که اقدام به ترور 2 جوان بسیجی در مشهد کرده بود، برخی سلبریتیها و چهرههای شناختهشده به حمایت از قاتل رو آوردند؛ مسالهای که با واکنش سخنگوی قوه قضائیه نیز در نشست خبری روز سهشنبه مواجه شد. مسعود ستایشی اظهار کرد: تمسک به مقررات قانونی باید مورد توجه قرار گیرد، بنابراین قانون برای این گونه موارد، یعنی جرائم خشن، فصلالخطاب است. حتما باید به تصمیمات قوه قضائیه تمکین کنیم، همچنین هیچ مماشاتی با موضوع تشویش نمیکنیم. ستایشی یادآور شد: بارها اعلام کردهایم انحراف و تشویش اذهان عمومی و اظهارنظرهای غیرمستند و بدون مدرک از سوی هر فرد شاخص یا غیرشاخص مطرح شود، خط قرمز قطعی و غیرقابل گذشت است و دستگاه قضایی موظف است برای صیانت از امنیت روانی جامعه و احقاق حقوق عامه نسبت به آن حساسیت به خرج داده و از آن گذشت نکند و کوتاه نیاید. با این حال در روزهای اخیر یکی از روزنامههای اصلاحطلب تمام اهتمام خود را بر تبرئه یکی از متهمان شهادت شهید سیدروحالله عجمیان معطوف کرد و با مانور روی پزشک بودن متهم سعی کرد تا از اساس وارد بودن اتهام به متهم را زیر سوال ببرد. در این میان همچنین خبری مبنی بر نامهنگاری یکی از مقامات کشور برای لغو حکم اعدام متهم مذکور (حمید قرهحسنلو) و موافقت با این درخواست منتشر شد. روزنامه اعتماد هم این خبر را تایید کرد و از لغو حکم این متهم نوشت. این خبرسازی اما با واکنش قوه قضائیه روبهرو شد و مرکز رسانه این قوه در گزارشی نوشت: «در مورد پرونده متهمان جنایت ۱۲ آبانماه استان البرز تا این لحظه هنوز حکم قطعیای صادر نشده است و پرونده متهمان شهادت سیدروحالله عجمیان در دیوان عالی کشور در حال بررسی است و سیر قضایی و طبیعی خود را طی میکند؛ به همین دلیل نامهنگاری در این باره موضوعیت ندارد». این گزارش حاکی است احکام بر اساس قانون صادر و پس از طی روند دادرسی و تشریفات قانونی نهایی میشوند.
* درخواست اعاده دادرسی ماهان صدرات پذیرفته شد
همچنین بر اساس گزارش روابط عمومی دیوان عالی کشور، درخواست اعاده دادرسی متهم «ماهان صدراتمرنی» یکی از متهمان اغتشاشات اخیر پذیرفته شد. روابط عمومی دیوان عالی کشور اعلام کرد: با توجه به دلایل و مدارک جدیدالتحصیل در پرونده ماهان صدراتمرنی، درخواست اعاده دادرسی متهم در انطباق با بند ج ماده ۴۷۴ قانون آیین دادرسی کیفری تشخیص داده شد، لذا مستندا به مقررات ماده ۴۷۶ قانون مذکور، پرونده برای رسیدگی مجدد به دادگاه همعرض صادرکننده رأی ارجاع شد.
لازم به ذکر است طبق ماده ۴۷۴ قانون آیین دادرسی کیفری، اعاده دادرسی نسبت به رأی قطعی پس از حدوث واقعه جدید یا ارائه مستندات جدید صورت میگیرد که پرونده در همین راستا مطرح و منتهی به تصمیم مزبور شده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|