|
اخبار
تغییر نام 7 معبر و یک بوستان پایتخت
اعضای شورای شهر تهران به تغییر نام 7 معبر و یک بوستان در پایتخت رأی مثبت دادند. نرگس معدنیپور در جلسه شورای شهر تهران با بیان اینکه تاکنون ۱۲۸ مصوبه نامگذاری داشتیم که از این میان ۱۱۹ مصوبه برای نامگذاری معابر به نام شهدا بود، گفت: در ابتدا عرض کنم که سردار حاجباقری درخواست نامگذاری معبری به نام سردار پورجعفری داشتند اما در ۳۰ دی ۹۹ بلوار ایثار در منطقه ۲ به نام سردار شهید پورجعفری نامگذاری شده است. وی اظهار کرد: بوستان فاقد نام در منطقه ۱۷ در محدوده میدان بهاران به نام شهیدان سلمان و روحالله امیر احمدی نامگذاری میشود و همچنین کوچه یکم غربی در منطقه ۲۰ در محدوده دولتآباد به نام شهید عباس مسجدی تغییر نام میدهد. عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه خیابان پنجاه و هفتم در منطقه ۲۰ در محدوده دولتآباد به نام شهید حسن احمدی با حفظ شماره نامگذاری خواهد شد، گفت: همچنین پیشنهاد میشود کوچه نسترن در منطقه ۲۰ در محدوده دولتآباد به نام شهید امیر مختار حسینی نامگذاری شود. معدنیپور افزود: کوچه چهل و دوم در منطقه ۲۰ در محدوده دولتآباد نیز با حفظ شماره به نام شهید رضا خرسند افخم نامگذاری شد و کوچه چهل و چهارم در منطقه ۲۰ در محدوده دولتآباد به نام شهید محمدرضا حلوائیان نامگذاری خواهد شد. وی با بیان اینکه پیشنهاد میشود کوچه سی و سوم در محدوده شهرری در منطقه ۲۰ با حفظ شماره به نام شهید حسین جهانی نامگذاری شود، گفت: همچنین پیشنهاد میشود کوچه اول در منطقه ۲۰ در محدوده خیابان شهید اردستانی در فلکه سوم دولتآباد به نام شهید علیاصغر زینالزاده نامگذاری شود. اعضای شورای شهر تهران با اکثریت آرا تغییر نام 7 معبر و یک بوستان را به تصویب رساندند.
***
دستگیری سارقان خشن
فرمانده انتظامی شهرستان پاکدشت از دستگیری اعضای باند ۱۰ نفره سارقان که اقدام به زورگیری همراه با خشونت کرده بودند، خبر داد. سرهنگ نجمالدین مرادی در این باره گفت: درپی وقوع زورگیری توسط راکبان چند دستگاه موتوسیکلت پلاک مخدوش، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار عوامل پاسگاه فیلستان پاکدشت قرار گرفت و آنها با بررسی دوربینهای مداربسته، اظهارات شکات، تصویرسازی از متهمان و انجام اقدامات فنی و تحقیقات میدانی اطلاعات مشخصی از زورگیران به دست آورده و در اختیار گشتهای کلانتری قرار دادند. وی با بیان اینکه گشت کلانتری در ساعات پایانی شب گذشته با توجه به اطلاعات داده شده به یک موتوسیکلت با 3 سرنشین مظنون شد، گفت: راکبان به محض رویت واحد گشت اقدام به فرار کردند که با هوشیاری گشت، متوقف شده و 3 نفر دستگیر شدند. این افراد 7 نفر دیگر از همدستان خود را نیز در مخفیگاهشان لو دادند که این افراد نیز دستگیر شدند. مرادی افزود: در بازجویی به عمل آمده از متهمان گفتند در جادههای روستایی و مکانهای خلوت با چندین دستگاه موتوسیکلت راه را بر طعمه خود بسته و پس از مضروب کردن وی با قمه، شمشیر و چماق موتوسیکلتش را به سرقت برده و با از بین بردن شماره اصلی موتوسیکلت و کوبیدن شماره جعلی جدید اقدام به فروش آن میکردند.
***
وجود ۱۲۹ ساختمان پرخطر ناایمن در تهران
سخنگوی سازمان آتشنشانی تهران با بیان اینکه مشکلات ناظر بر ایمنی ورزشگاه آزادی مربوط به مقاومت سازهای است، گفت: مالکان ۱۰ مورد از ساختمانهای ناایمن برای ایمنسازی پای کار آمدهاند. جلال ملکی با اشاره به وضعیت ایمنی ورزشگاه آزادی گفت: مسائل و مشکلات ناظر بر ایمنی ورزشگاه آزادی ارتباطی با سازمان آتشنشانی تهران ندارد بلکه به نظام مهندسی بازمیگردد و صحبتها درباره مقاومتسازهای است. سخنگوی سازمان آتشنشانی تهران همچنین درباره آخرین وضعیت ساختمانهای ناایمن اظهار کرد: بارها اعلام شده است که در شهر تهران ۱۲۹ ساختمان پرخطر وجود داشته که با پیگیریهای آتشنشانی و شهرداری تهران با مالکان ۷۰ مورد از این ساختمانها با حضور نمایندگان دستگاهها و نهادهای ذیربط از جمله دستگاه قضایی جلساتی برگزار شد و تاکنون مالکان ۱۰ مورد از این ساختمانها پای کار آمده و برای ایمنسازی اقدام کردهاند. وی اظهار کرد: امیدواریم تا پایان سال مابقی مالکان نیز پای کار بیایند و برای تشکیل پرونده و ایمنسازی اقدام کنند، چرا که پس از پایان فرصت تعیینشده برای ایمنسازی ساختمانهای ناایمن، اختیار کار با دستگاه قضایی خواهد بود و پیگیریها از سوی قوهقضائیه انجام خواهد شد.
***
صدور بنکارتهای غیرنقدی برای زنان باردار
مدیرکل بهداشت و درمان و بیمههای اجتماعی کمیته امداد با اشاره به اجرای برنامه رفع سوءتغذیه برای ۶۰ هزار مادر باردار و شیرده و ۶۰ هزار کودک زیر ۵ سال طی سال جاری که توسط کمیته امداد اجرا میشود اعلام کرد اجرای این برنامه بین ۵۰ تا ۶۰ درصد در کاهش سوءتغذیه اثربخشی داشته است. مجتبی احمدلو در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اجرای برنامه رفع سوءتغذیه مادران باردار و شیرده و کودکان زیر ۵ سال اظهار کرد: در سال جاری به ۶۰ هزار مادر باردار و شیرده با سرانه سبد غذایی ماهانه ۲۵۰ هزار تومان و با بودجه ۱۸۰ میلیارد تومان و ۶۰ هزار کودک دچار سوءتغذیه زیر ۵ سال که از سوی وزارت بهداشت به کمیته امداد معرفی شدهاند با سرانه سبد غذایی ماهانه ۱۲۵ هزار تومان و بودجه ۹۰ میلیارد تومانی کمک میکنیم. وی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد این مادران و کودکان تحت پوشش کمیته امداد نیستند، یادآور شد: این خانوادهها جزو ۵ دهک اول قرار دارند که در این طرح از آنها حمایت میشود.
ارسال به دوستان
۱۰ هزار و ۸۰۰ تخت به تختهای بیمارستانی کشور افزوده شد
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: حدود ۱۰ هزار و ۸۰۰ تخت بیمارستانی در کشور افزوده شد و هر تخت به تجهیزات، ملزومات و دارو نیاز دارد که بازاری برای دانشبنیانها ایجاد کرده است. سعید کریمی افزود: در حال حاضر بسیاری از تجهیزات پزشکی بیمارستانی حتی تجهیزات با تکنولوژی بالا که مورد استفاده قرار میگیرد، تولید داخل است.
ارسال به دوستان
افزایش 9 برابری واکسیناسیون کرونا برای ایجاد ایمنی در مقابل سویههای جدید اُمیکرون؛ تزریق 15 هزار و 600 دوز واکسن در یک شبانهروز
متقاضیان واکسن کرونا به صف شدند
معاون بهداشت وزارت بهداشت: ۱۰ تا ۱۵ درصد جمعیت کشور تاکنون هیچ واکسنی تزریق نکردهاند
صف واکسیناسیون در حالی شلوغ شده که وزارت بهداشت اعلام کرده است در حال حاضر مراکز جامع بهداشت در شهرهای سراسر کشور برای انجام واکسیناسیون فعالند و چنانچه در روزهای آینده با شیوع گسترده این بیماری جمعیت متقاضی برای تزریق واکسن کرونا از ظرفیتی که هست، بیشتر شود، مراکز تجمیعی واکسیناسیون و مراکز مخصوص واکسن مجدد فعال خواهد شد. با ورود سویههای جدید اُمیکرون به کشور و هشدارهایی که مسؤولان بهداشت و درمان درباره سرایتپذیری بالای این بیماری میدهند، استقبال از دریافت واکسن این بیماری نیز این روزها بیشتر شده است به طوری که از ظهر روز دوشنبه تا ظهر سهشنبه، ۱۵ هزار و ۶۶۰ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شد. این در حالی است که ماه گذشته آمار تزریق واکسن کرونا در کشور به کمتر از 1700 دوز در یک شبانهروز رسیده بود. آمارهای روزانه وزارت بهداشت نشاندهنده آن است که روند تزریق واکسن کرونا در کشور صعودی شده است. این در حالی است که با عبور از دوران سخت کرونا در کشور و صفر شدن مرگ روزانه مبتلایان و همچنین کاهش موارد ابتلا و بستری بیماران، روند واکسیناسیون نیز کند شد به طوری که آمار روزانه تزریق واکسن کرونا به کمتر از ۲۰۰۰ دوز رسید. حالا اما با ورود سویههای جدید اُمیکرون به کشور و هشدارهایی که مسؤولان بهداشت و درمان در این باره مطرح میکنند، به نظر میرسد استقبال از دریافت واکسن نیز افزایش یافته است به طوری که در شبانهروز گذشته 15 هزار و 660 دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. گفتنی است تاکنون ۶۵ میلیون و ۱۵۵ هزار و ۹۹۶ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۵۶۵ هزار و ۳۲۷ نفر دوز دوم و ۳۱ میلیون و ۴۲۲ هزار و ۶۸۹ نفر دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کردهاند. به این ترتیب مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۱۴۴ هزار و ۱۲ دوز رسید. توصیه وزارت بهداشت به تزریق یک دوز واکسن برای افراد بالای ۱۸ سال در کشور، باعث شده برخی هموطنان دوباره برای دریافت واکسن کرونا به صف شوند. سرعت بالای انتقال بیماری در زیرسویههای جدید اُمیکرون، یکی از دلایل استقبال از واکسن کروناست. حمیدرضا جماعتی، دبیر کمیته علمی کشوری کرونا با بیان اینکه تزریق یک نوبت دوز یادآور واکسن کرونا برای افراد پرخطر و سالمندان حتماً باید انجام شود، گفت: افرادی که علائم مختصر و خفیف بیماری را دارند - که در زیرسویههای جدید ممکن است علائم گوارشی بیشتر مشاهده شود - توصیه بر این است حداقل ۵ روز در منزل قرنطینه شوند و در صورت از بین رفتن علائم بالینی، به محل کار خود مراجعه کنند. وی افزود: درباره علائم شدیدتر، قرنطینه به مدت یک هفته تا ۱۰ روز توصیه میشود و در صورتی که نیاز به بستری شدن فرد در بیمارستان باشد، بر اساس تجویز و نظر پزشک متخصص این کار انجام میشود.
* الزام تست منفی برای مسافران کشورهای آلوده
معاون بهداشت وزارت بهداشت ضمن اعلام گروههای واجد شرایط دریافت واکسن کرونا گفت: در حال حاضر مراکز جامع بهداشت در شهرهای سراسر کشور برای انجام واکسیناسیون فعالند. حسین فرشیدی درباره وضعیت موج هشتم کرونا در کشور گفت: در حال حاضر سویه غالب در گردش کرونا در کشور همان سویه BA5 با نزدیک به ۹۰ درصد موارد است. در عین حال سویههای جدید که در کشور شناسایی شدهاند، شامل BQ1، XBB و BA، 2.75 بوده است که زیرمجموعه واریانت اُمیکرون هستند. انتظار میرفت که با توجه به شیوع این زیرسویهها در شرق و غرب دنیا، این زیرسویهها وارد کشور ما هم شوند.
وی گفت: در حال حاضر مراکز جامع بهداشت در شهرهای سراسر کشور برای واکسیناسیون فعالند. مراکز جامع واکسیناسیون به دلیل اینکه میزان مراجعهکنندگان بسیار کم بود، جمع شده بودند اما در حال حاضر مراکز بهداشت ما این توانایی را دارند که ضمن اینکه تمام خدمات بهداشت و خدمات پایه را ارائه میدهند، خدمات واکسیناسیون و تزریق واکسن کرونا را هم انجام دهند. اگر جمعیت متقاضی تزریق واکسن کرونا از ظرفیتی که داریم بیشتر باشد، مجددا فعالسازی مراکز تجمیعی واکسیناسیون و مراکز مخصوص واکسن را دنبال میکنیم.
فرشیدی تاکید کرد: افرادی هستند که اصلا واکسن کرونا را تزریق نکردهاند که حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد جمعیت را شامل میشوند توصیه ما به این افراد این است که حتما واکسن کرونا را تزریق کنند. همچنین افرادی که دوزهای اول و دوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند اما دوزهای یادآور را تزریق نکردهاند هم بهتر است حتما یک دوز واکسن دیگر تزریق کنند. بنابراین افراد بالای ۱۸ سالی که 2 دوز واکسن کرونا تزریق کردهاند، حتما یک دوز یادآور تزریق کنند. درعین حال افراد با ریسک بالا، شامل افراد در سنین بالا، بیماران قلبی، بیماران مبتلا به ضعف ایمنی و ... که 6 ماه از آخرین نوبت تزریق واکسنشان گذشته، بهتر است یک نوبت دیگر واکسن تزریق کنند. این گروه با تزریق یک نوبت دیگر واکسن کرونا میتوانند ایمنی بهتری در برابر کرونا داشته باشند.
وی درباره شرایط واکسیناسیون افراد زیر ۱۸ سال نیز گفت: افراد زیر ۱۸ سالی که واکسن تزریق کردهاند، همان ۲ دوز واکسن برایشان کافی است اما آنهایی که هنوز ۲ دوز واکسن را تزریق نکردهاند، توصیه میکنیم واکسن را تزریق کنند.
* دپوی بیش از ۲۰ میلیون واکسن ایرانی
فرشیدی با بیان اینکه در حال حاضر ظرفیت خوبی در زمینه واکسنهای ایرانی کرونا داریم، گفت: در حال حاضر مراکز بهداشت از انواع واکسنهای داخلی کرونا برای واکسیناسیون استفاده میکنند و حجم واکسنی که در اختیار دانشگاههای علوم پزشکی است کافی است. هماکنون بالای ۲۰ میلیون واکسن ایرانی داریم، البته مقداری واکسن خارجی هم داریم که حجم آن بسیار کم است.
وی درباره برنامههای وزارت بهداشت برای غربالگری در مرزهای کشور گفت: بر اساس همان قوانین قبلی مرزها را کنترل میکنیم. بر این اساس اعلام کردهایم افرادی که از کشورهای خارجی میآیند، چه از مرزهای هوایی، چه زمینی و چه دریایی، حتما تست منفی کرونا داشته باشند، بویژه مسافرانی که از کشورهایی که پیک کرونا را دارند، وارد کشور میشوند باید تست منفی داشته باشند. همچنین تزریق واکسن را هم چک میکنیم. بنابراین در حال حاضر مسافرینی که از کشورهای آلوده وارد کشور میشوند، باید تست منفی داشته باشند. اگر تست نداشته باشند، در داخل کشور از آنان تست میگیریم و اگر تستشان مثبت باشد، باید در قرنطینه قرار گیرند.
***
شناسایی ۱۱۹ بیمار جدید «کووید-۱۹»
طبق آخرین گزارشها از وزارت بهداشت، طی روز دوشنبه تا سهشنبه ۱۳ دی بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۱۹ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۶۹ نفر آنها بستری شدند و متاسفانه 3 نفر جان باختند تا آمار جانباختگان این بیماری در کشور به 144 هزار و 694 نفر برسد. خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۳۳۶ هزار و ۲۵۸ نفر از بیماران کرونایی بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۱۲۱ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. در حال حاضر شهرستانی در وضعیت قرمز نداریم اما ۴ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۶۲ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۸۲ شهرستان در وضعیت آبی بیماری کرونا قرار دارند.
ارسال به دوستان
تهرانیها در 2 هفته اخیر 10 روز متوالی هوای آلوده استنشاق کردند
سنگینی انباشت آلایندهها بر آسمان پایتخت
هوای تهران باز هم روز گذشته در 29 ایستگاه در شرایط آلوده قرار گرفت. بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوا، دیروز هوا همچنان در شرایط ناسالم گزارش شد و ۲۹ ایستگاه نیز در شرایط آلوده قرار گرفتند که از این تعداد شرایط ۲۶ ایستگاه به رنگ «قرمز» درآمد. شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۱۹۳ آلودهترین ایستگاه سنجش کیفیت هوای تهران بود. طبق پیشبینی هواشناسی، آلودگی هوا در کلانشهر تهران به دلیل انباشت آلایندهها امروز نیز ادامهدارخواهد بود به طوری که کمیته اضطرار آلودگی هوا ضمن عیرحضوری کردن مدارس و دانشگاهها توصیه کرده است دستگاههای اجرایی با درخواست کارمندانی که میتوانند به صورت دورکاری فعالیت کنند موافقت کنند. در این شرایط ناسالم سازمان هواشناسی توصیه میکند هموطنان از تردد غیرضروری و انجام فعالیت فیزیکی و ورزشی در فضای باز پرهیز کنند.
معاون نظارت و پایش حفاظت محیطزیست استان تهران ضمن اشاره به پیشبینیپذیر بودن افزایش شاخص آلایندهها بالای ۱۵۰ در فصل زمستان باتوجه به سالهای گذشته گفت: ما به عنوان محیطزیست معتقدیم امسال با شرایط خاصی به جهت طولانی بودن وارونگی دما (اینورژن) مواجه هستیم.
زهره عبادتی در پاسخ به سوال ایسنا که آیا سوخت پرگوگرد علت افزایش آلاینده دیاکسید گوگرد است، توضیح داد: در استان تهران سوخت استاندارد توزیع میشود اما بسیاری از خودروهای سنگین حمل بار و مواد اولیه که در بزرگراه آزادگان و کمربندیهای اطراف تهران تردد میکنند، داخل تهران سوختگیری انجام نمیدهند. واقعیت این است که سوخت توزیعشده در کل کشور استاندارد نیست و احتمال سوزاندن سوخت غیراستاندارد توسط این خودروها وجود دارد. بدین جهت آلایندگی آنها در شرایط وارونگی دما میتواند به افزایش دیاکسیدگوگرد نیز کمک کند. وی درباره علت آلودگی اخیر هوای تهران افزود: علت اصلی آلودگی هوای تهران در سال جاری، پدیده وارونگی دما (اینورژن) بهصورت طولانیمدت است که البته یک پدیده کاملا طبیعی است. در سالهای گذشته تداوم اینورژن به این شکل نبوده است. به عنوان نمونه 2 تا 3 روز در چنین شرایطی بودیم و پس از 3 روز ناپایداری جوی ایجاد میشد و از شرایط اینورژن خارج میشدیم. عبادتی به مدتزمان وارونگی دما در سال جاری اشاره کرد و توضیح داد: ۱۴ روز متوالی در آذرماه سال جاری پدیده وارونگی دما را داشتیم که بیسابقه بوده است و اکنون نیز در دیماه در نهمین روز اینورژن قرار داریم.
* دورکاری کارمندان استان تهران
جزئیات دورکاری کارمندان استان تهران برای روز چهارشنبه ۱۴ دیماه از سوی کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد. کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران دورکاری کارمندان دستگاههای اجرایی استان را برای چهارشنبه ۱۴ دیماه تصویب کرد، لذا مقرر شد به رؤسای دستگاههای اجرایی توصیه شود با درخواست دورکاری آن دسته از کارمندانی که فعالیتشان قابلیت دورکاری دارد، موافقت کنند. این پیشنهاد از سوی اعضای کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران طرح و به مراجع بالادستی ارائه شد. پیشبینی اداره کل هواشناسی استان تهران برای روز چهارشنبه افزایش غلظت و انباشت آلایندهها در استان تهران است، لذا اعضای این کمیته با اجماع پیشنهاد دورکاری فعالیت آندسته از کارمندانی که امکان و قابلیت دورکاری دارند را به مراجع بالادستی ارائه داد. بر این اساس بنا به تشخیص روسای دستگاهها و سازمانها در استان تهران برای چهارشنبه ۱۴ دیماه زمینه دورکاری کارکنان دستگاهها میسر است و توصیه میشود روسای دستگاهها با درخواست دورکاری کارمندان موافقت کنند.
ارسال به دوستان
آمادهباش برای وقوع احتمالی سیل
سامانه بارشی جدید که امروز در کشور فعال میشود، اغلب استانهای کشور را دربر میگیرد به طوری که طبق پیشبینیها به دنبال این بارشها، احتمال جاری شدن سیل و وقوع کولاک شدید وجود دارد. سازمان هواشناسی نسبت به تشدید بارش برف و وقوع کولاک و احتمال تگرگ، همچنین سیلابی شدن مسیلها و آبگرفتگی معابر هشدار داد. سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجیرنگ از تشدید فعالیت سامانه بارشی، رگبار باران، رعدوبرق، احتمال بارش تگرگ و وزش باد شدید موقت از بعدازظهر چهارشنبه تا بعدازظهر جمعه (۱۴ تا ۱۶ دی) خبر داد. این شرایط جوی چهارشنبه در چهارمحالوبختیاری، کهگیلویهوبویراحمد، خوزستان، ایلام، غرب فارس، شمال بوشهر و جنوب لرستان، پنجشنبه در بوشهر، فارس، خوزستان، چهارمحالوبختیاری، کهگیلویهوبویراحمد، جنوب و غرب اصفهان و جنوب لرستان و ایلام و جمعه در جنوب فارس، غرب و شمال هرمزگان پیشبینی میشود. بر اثر این مخاطره، آبگرفتگی معابر عمومی، اختلال در سفرهای بینشهری، اختلال در ترددهای داخل شهری، اختلال در فعالیتهای عمرانی، سیلابی شدن رودخانهها و مسیلها، بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانهها، احتمال برخورد صاعقه، احتمال تاخیر و لغو پروازها دور از انتظار نیست.
سازمان هواشناسی برای جلوگیری از آسیبها و مخاطرات، آمادگی ناوگان حملونقل و راهداریها، عدم توقف و تردد در حاشیه رودخانهها و مسیلها، پاکسازی آبروها و کانالهای عبور آب درونشهری، پاکسازی دهانه پلها، پرهیز از سفرهای غیرضروری، اجتناب از فعالیتهای کوهنوردی و جابهجایی عشایرکوچرو، انجام اقدامات پیشگیرانه از خسارت توسط شهرداریها، راهداریها، دستگاههای امدادی و سایر دستگاههای اجرایی مسؤول را توصیه کرده است. این سازمان همچنین از بارش برف و کولاک از بعدازظهر چهارشنبه تا عصر پنجشنبه ۱۵ دی خبر داد.
این وضعیت جوی برای چهارشنبه در غرب چهارمحالوبختیاری، کهگیلویهوبویراحمد، جنوب لرستان و پنجشنبه در غرب چهارمحالوبختیاری، کهگیلویهوبویراحمد مورد انتظار است. در این شرایط جوی انسداد جادهها و محورهای مواصلاتی بویژه محورهای روستایی سردسیر، لغزندگی جادهها و معابر عمومی، اختلال در ناوگان حملونقل، اختلال در فعالیتهای عمرانی، اختلال در انتقال حاملهای انرژی سوخت، برق و گاز پیشبینی میشود.
به توصیه سازمان هواشناسی، باید آمادگی دستگاههای اجرایی مسؤول و دستگاههای امدادرسان برای مقابله با برف، یخبندان، مه و کولاک در جادهها، پرهیز از رفت و آمدهای غیرضروری در سفرهای بینشهری، اجتناب از فعالیتهای کوهنوردی و جابهجایی عشایرکوچرو و مدیریت حاملهای انرژی در دستور کار قرار گیرد. به گزارش ایسنا، در هشدار نارنجیرنگ سازمان هواشناسی پیشبینی میشود پدیدهای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارتهای احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آمادهباش دستگاههای مسؤول برای مقابله با یک پدیده خسارتزا صادر میشود.
ارسال به دوستان
نامگذاری ۴۷۰ مدرسه به نام سردار شهید سلیمانی
470 مدرسه در کشور به نام سردار شهید حاجقاسم سلیمانی مزین شده است. سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: ۴۷۰ مدرسه از زمان شهادت حاجقاسم به نام ایشان نامگذاری شده است. حمیدرضا خانمحمدی سهشنبه ۱۳ دیماه در آیین افتتاح مدرسه ۱۵ کلاسه شهید سلیمانی در ملایر که توسط این شهید بزرگوار کلنگزنی شده بود، اظهار کرد: در سالگرد شهادت سردار سلیمانی، مدرسهای را افتتاح کردیم که حاجقاسم کلنگش را زده بود.
وی با بیان اینکه باید با عمل به مکتب حاجقاسم رهرو خوبی برای این شهید بزرگوار باشیم، تصریح کرد: حاجقاسم سرشار از عشق و محبت و عاطفه بود. شما در هیچ تصویری از حاجقاسم، اسلحه نمیبینید، چراکه او بر دلها حکومت میکرد.
سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه این مدرسه خاص است و باید نگاه خاص و برنامهریزی خاص داشته باشد، مطرح کرد: مدرسهای که قدمگاه حاجقاسم بوده و کلنگش را بر زمین زده، باید پایگاه ترویج مکتب شهید سلیمانی با رویکرد دختران انقلابی و مبارز باشد.
خانمحمدی ادامه داد: این مکان باید جایی باشد که اندیشه و رفتار حاجقاسم ترویج شود. او برای خدمت به مردم، همه را همسو میکرد. شعار «من یک سلیمانی هستم» باید زنده نگاه داشته شود؛ چراکه هر کس در توان خود میتواند یک کار جهادی راه بیندازد. وی با بیان اینکه اسلام ناب با مبارزه و مقاومت عجین شده است، اظهار کرد: وقتی ما در خواب غفلت بودیم سردار سلیمانی را به شهادت رساندند، افرادی که فکر میکردند با حذف حاجقاسم، مبارزه و مقاومت تمام میشود اما شهید حاجقاسم از خود حاجقاسم مبارزتر و ترسناکتر است. خانمحمدی با بیان اینکه ۴۷۰ مدرسه از زمان شهادت حاجقاسم به نام ایشان نامگذاری شده است، گفت: پر چفیه حاجقاسم بر کل دشمنان غالب خواهد بود، چراکه حضرت زهرا(س) را دارند و متوسل به آن بانوی بزرگ هستند. کاری که سردار سلیمانی شروع میکرد چون برای رضای خدا بود حتماً به نتیجه میرسید. او برای خدا حرکت کرد و همه چیز برایش مهیا شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|