|
رشد ۱۰ درصدی تأمین خون در شبکه ملی خونرسانی
سخنگوی سازمان انتقال خون ایران گفت: ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از هموطنان از ابتدای سال تاکنون به مراکز اهدای خون در سراسر کشور مراجعه کردهاند که از این تعداد، یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر موفق به اهدای خون شدهاند و شبکه ملی خونرسانی بیش از ۱۰ درصد رشد داشته است. عباس صداقت افزود: با حمایت مردم، سازمان انتقال خون ایران موفق شد حدود ۵ میلیون واحد محصولات و فرآوردههای خونی مورد نیاز مراکز درمانی کشور را فرآوری و تأمین کند.
ارسال به دوستان
هشدار سازمان هواشناسی نسبت به وقوع سیل، یخبندان و آبگرفتگی معابر در برخی استانها با فعال شدن سامانه بارشی جدید
بارشها در راه است
بوشهر، فارس و خوزستان؛ استانهای در معرض وقوع احتمالی سیل
با ورود سامانه جدید بارشی و نفوذ توده هوای سرد به کشور، سازمان هواشناسی نسبت به بارشهای سیلآسا و کاهش ۳ تا ۱۵ درجهای دمای هوا در اغلب استانها هشدار صادر کرد. براساس تحلیل نقشههای همدیدی و آیندهنگری سازمان هواشناسی، با فعال شدن این سامانه بارشی، بارشها طی روز سهشنبه در استانهای اردبیل، گیلان، مازندران و گلستان و ارتفاعات البرز به صورت پراکنده خواهد بود. در جنوب غرب، مناطقی از غرب، مرکز، شرق، شمال شرق و استانهای هرمزگان، کرمان و بخشهایی از سیستانوبلوچستان بارش برف، باران و وزش باد پیشبینی میشود. همچنین بارشها در استانهای فارس، بوشهر و کرمان از شدت بیشتری برخوردار است. بر اساس اعلام سازمان هواشناسی، چهارشنبه در برخی مناطق استانهای یزد، اصفهان، کرمان، سیستانوبلوچستان، شرق هرمزگان، اردبیل، گیلان، غرب مازندران، شمال خراسان رضوی، شمال آذربایجان شرقی و ارتفاعات البرز در استانهای البرز، تهران و سمنان بارش پراکنده و وزش باد روی میدهد. همچنین روزهای پنجشنبه و جمعه در سواحل غربی دریای خزر و بخشهایی از اردبیل بارش پراکنده روی میدهد. از سویی تا روز جمعه در بیشتر مناطق کشور کاهش محسوس دما پیشبینی میشود. این کاهش دما در شمال شرق 8 تا 15 درجه و در شمال غرب و شرق کشور 6 تا 10 درجه خواهد بود.
این در حالی است که رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از پیشبینی وقوع سیل در ۳ استان بوشهر، فارس و خوزستان در پی ورود سامانه بارشی به کشور و کاهش دمای ۴ تا ۱۲ درجهای در مناطق مختلف خبر داد. صادق ضیاییان افزود: ۲ سامانه بارشی کشور را تحت تاثیر قرار میدهند که دارای بارشهای خوبی نیز هستند. بارشهای این ۲ سامانه به ۲ بخش تقسیم میشود؛ بخشی بهصورت برف و بخش دیگر به صورت باران خواهد بود. بخشی که به صورت باران پیشبینی میشود، احتمال آبگرفتگی معابر و مشکلاتی از این قبیل را ایجاد میکند که در استانهایی مانند بوشهر، جنوب خوزستان، جنوب کهگیلویهوبویراحمد، جنوب فارس و بخشهایی از کرمان اتفاق میافتد اما عمده بارشهای این سامانه بهصورت برف است که در استانهایی مانند چهارمحالوبختیاری، فارس، اصفهان، یزد، کرمان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی رخ میدهد. به گفته رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، این سامانه بارشی روزسهشنبه ۲۰ دی کشور را تحت تاثیر قرار میدهد، علاوه بر مناطق پر خطر اشاره شده تقریبا استانی در کشور نیست که از این بارشها بویژه در روز سهشنبه بینصیب بماند. ضیاییان درباره کاهش دما در کشور هم تصریح کرد: از روز چهارشنبه ۲۱ دی تا روز جمعه ۲۳ دی در اغلب مناطق کشور کاهش دما انتظار میرود.
وی ادامه داد: اعداد این کاهش دما در مناطق مختلف متفاوت است اما شاهد کاهش ۴ تا ۱۲ درجهای دما در اغلب مناطق کشور خواهیم بود. بیشترین کاهش دما در مناطق شمال شرق کشور انتظار میرود. ضیاییان در پاسخ به سوال ایسنا که آیا این بارشها منجر به وقوع سیل در مناطق ذکر شده میشود؟ توضیح داد: مخاطره این سامانه بارشی جاری شدن روانآب و سیلابی شدن مسیلها در استانهای جنوبی کشور است. وی افزود: در بخشهای جنوبی استان خوزستان احتمال آبگرفتگی معابر، در استان بوشهر احتمال آبگرفتگی معابر و جاری شدن روانآب و سیلاب وجود دارد، همچنین این مخاطرات در جنوب استان فارس نیز انتظار میرود. در سایر استانها چون در ارتفاعات و مناطق دیگر آنها بارش به صورت برف است، روانآب و سیل جاری نمیشود و مخاطرات مربوط به برف پیشبینی میشود.
وی به ارائه توصیههایی به اهالی مناطقی که بارش برف در آنها پیشبینی شده است، پرداخت و گفت: کوهنوردان از رفتن به کوهستان خودداری کنند و مردم مسافرتهای غیرضرور را به علت لغزندگی جادهها و برفگیر شدن گردنهها انجام ندهند. ضیاییان در پایان تاکید کرد: در برخی استانها مانند چهارمحالوبختیاری، کهگیلویهوبویراحمد و فارس احتمال انسداد راههای روستایی نیز وجود دارد.
* کاهش دما و ماندگاری هوای سرد در کشور
سازمان هواشناسی کشور نسبت به احتمال خسارت به محصولات و ادوات کشاورزی بر اثر نفوذ هوای سرد و ۸ تا ۱۰ درجه هشدار داد. این سازمان با صدور هشدار نارنجی از نفوذ هوای سرد و کاهش محسوس دما به طور میانگین، ۸ تا ۱۰ درجه و ماندگاری هوای سرد تا روز جمعه ۲۳ دی خبر داد. این وضعیت جوی از اوایل وقت چهارشنبه تا اواخر وقت جمعه (۲۱ تا ۲۳ دیماه) در ایلام، خوزستان، بوشهر، جنوب فارس، جنوب کرمان و سیستانوبلوچستان مورد انتظار است. بر اثر این مخاطرات احتمال خسارت به محصولات و ادوات کشاورزی وجود دارد. سازمان هواشناسی تسریع در برداشت گلنرگس و ذرت دانهای در استان ایلام، تسریع در برداشت پرتقال و محافظت از مزارع سیبزمینی استان کرمان، تسریع در برداشت پرتقال استان سیستانوبلوچستان و گوجه فرنگی استان بوشهر و محافظت از صیفیجات شمال استان خوزستان در برابر کاهش دما را لازم میداند. این سازمان تأمین سوخت و سرویس و راهاندازی وسایل حرارتی و کنترل دما و رطوبت و تهویه در گلخانهها، مرغداریها و دامداریها با توجه به کاهش محسوس دما، محافظت از تاسیسات و مراقبت از سیستمهای آبیاری تحت فشار با توجه به پایین بودن دمای سطح زمین بویژه در مناطق مرتفع و کوهستانی، تداوم افزایش رطوبت در مزارع و باغات با هدف تعدیل دمای محیط از طریق انجام آبیاری خارج از نوبت، خودداری از انجام هرس درختان، عدم کود دهی استخرهای پرورش ماهیان گرمآبی و عدم مبارزه شیمیایی در مناطقی که احتمالا دما به زیر صفر میرسد را توصیه میکند. همچنین با بررسی نقشههای هواشناسی و مدلهای پیشیابی عددی وضعیت جوی استان تهران، طی روز سهشنبه 20 دی افزایش ابرناکی، بارشهای برف و باران همراه با وزش باد و کاهش محسوس دما دور از انتظار نیست. با نفوذ زبانههای پرفشار به سطح استان از روز سهشنبه تا اواخر هفته و روند کاهشی محسوس دما، در ارتفاعات یخبندان، پدیده مه و لغزندگی سطح جادهها پیشبینی میشود به طوری که تا پایان هفته دمای هوا ۸ تا ۱۰ درجه سانتیگراد سردتر خواهد شد.
ارسال به دوستان
سردار رادان در مراسم معارفه خود به عنوان فرمانده کل انتظامی کشور از معماری جدید فراجا خبر داد
اقتدار توأم با آرامش
آیین تکریم و معارفه فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران دیروز با حضور مقامات لشکری و کشوری از جمله سردار محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و احمد وحیدی، وزیر کشور برگزار و حکم فرماندهی کل فراجا توسط رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح به سردار احمدرضا رادان اعطا و از سردار حسین اشتری فرمانده سابق فراجا تقدیر شد. سردار محمدعلی نورینژاد، معاون هماهنگکننده فرماندهی کل انتظامی در ابتدای این مراسم اظهار کرد: امروز در سراسر کشور یاد و نام شهید سلیمانی میدرخشد و ما هم تمام تلاش خود را داریم تا یاد این شهید بزرگوار و همچنین سردار شهید احمد کاظمی را زنده نگه داریم. وی افزود: امیدواریم همدلی و پشتیبانیای که بین نیروهای مسلح بوده است همچنان ادامه داشته باشد تا در صحنههای عملیاتی و میدانی همچنان شاهد افتخارآفرینی باشیم. سردار احمدرضا رادان که سابقه فرماندهی انتظامی در کردستان، سیستانوبلوچستان و خراسان را در کارنامه خود دارد، از سال ۸۵ تا ۸۷ فرمانده انتظامی تهران بزرگ و از سال ۸۷ تا ۹۳ جانشین فرمانده نیروی انتظامی بوده است. وی همچنین از سال ۹۳ تاکنون نیز در جایگاه ریاست مرکز مطالعات راهبردی فراجا مشغول به فعالیت بود که با حکم مقام معظم رهبری به سمت فرمانده کل انتظامی کشور منصوب شد. سردار محمد شیرازی، رئیس دفتر فرمانده کل نیروهای مسلح ایران، متن حکم رهبر انقلاب را در این مراسم قرائت کرد.
* مأموران انتظامی، امنیت را به کشور بازگرداندند
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: مأموران انتظامی در 110 روز گذشته به طور شبانهروزی از امنیت و هویت، جانانه دفاع کرده و با ایستادگی، صبر و حوصله و تدبیر، امنیت را به کشور بازگردانده و بر دهان دشمن کوباندند. سردار سرلشکر محمد باقری در مراسم معارفه سردار رادان به سمت فرماندهی کل نیروی انتظامی با تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا(س)، به عملکرد پلیس در دوران اغتشاشات اشاره و اظهار کرد: در بیش از 110 روز گذشته عزیزان ما در فرماندهی انتظامی در سراسر کشور به طور شبانهروزی از امنیت، هویت و جان و مال مردم به طور جانانه دفاع کرده و با ایستادگی و صبر و حوصله و تدبیر، امنیت را به کشور بازگردانده و به دهان دشمنان کوباندند که میخواستند با جنگ ترکیبی کشور را دچار اغتشاش کنند. وی گفت: البته نیروی انتظامی در این مدت با کممهریهایی مواجه شد، اگرچه عزیزان ما در نیروی انتظامی کشور نگاه به تشویقها و خوشامدگوییهای دیگران ندارند و کسانی که بیمهری کردند، بنا بر امر فرمانده معظم کل قوا باید این جبران را داشته باشند. سردار باقری گفت: در این ۳ ماه و نیم اخیر عزیزان انتظامی در کنار همه انجام مسؤولیتهای امنیتی در سراسر کشور، برای برقراری امنیت و جلوگیری از اغتشاش، تخریب و آسیب به خیابانها آمده و ایستادگی کرده و امنیت و آرامش را به کشور بازگرداندند.
* پلیس مقتدر و حرفهای، امین و مردمی؛ سرلوحه رئیس جدید پلیس کشور
فرمانده کل انتظامی کشور گفت: حرکت پرشتاب و عالمانه به سوی تحقق «پلیس مقتدر و حرفهای، امین و مردمی» سرلوحه آرمانهای من و همکارانم در این دوره از مسؤولیت است. سردار احمدرضا رادان در مراسم معارفه خود در جمع مقامات کشوری و لشکری مهمترین برنامههای دوران فرماندهیاش را اعلام کرد. سردار رادان تصریح کرد: حرکت پرشتاب و عالمانه به سوی تحقق پلیس مقتدر و حرفهای، امین و مردمی سرلوحه آرمانهای من و همکارانم در این دوره از مسؤولیت است. وی با بیان اینکه برای این جهاد خداپسندانه برنامهها و نیازهای روشنی داریم، به مهمترین آنها اشاره و تأکید کرد: خدمت عاشقانه و شبانهروزی به تمام شهروندان، سرعت و کیفیتبخشی به خدمات انتظامی، تضمین و اجرای پیگیرانه معیارهای اخلاق حرفهای و تکریم مراجعان، مقابله قاطع با ناامنیهای اجتماعی و جرائم خرد و کلان و ارتقای سطح معیشت و منزلت کارکنان و خانوادههایشان از جمله تعدادی از مهمترین برنامههای پلیس جمهوری اسلامی ایران است.
* معماری جدید فراجا
فرمانده جدید کل انتظامی کشور با اشاره به اینکه مسیر حساس و پرثوابی در پیش داریم، گفت: معماری جدیدی در فراجا انجام خواهد شد. سردار احمدرضا رادان در جمع خبرنگاران افزود: نهضت علمی و کشف جرم با قدمهایی همراه با آرامش و اقتدار خواهیم داشت. وی اظهار داشت: با تمام نظرات نخبگان و اهالی فن حتما این هدف مهم و معماری جدید در فراجا محقق میشود.
* سازمان انتظامی کشور در اغتشاشات اخیر مظلوم مقتدر بود
فرمانده سابق نیروی انتظامی با تشریح عملکرد خود در 8 سال فرماندهی انتظامی کشور از همراهی ماموران و فرماندهان انتظامی کشور تقدیر و تشکر کرد. سردار حسین اشتری در این مراسم اظهار داشت: از رهبر بزرگوار و معزز که با حسن اعتماد این توفیق را برای سرباز کوچک خود فراهم کرد، از صمیم دل تشکر و قدردانی میکنم. وی گفت: در مقاطع 8 ساله شاهد بحرانهایی در سالهای 96، 98 و 1401 و دوران شیوع ویروس کرونا بودیم که در مدیریت و کنترل آن سهم بزرگی ایفا کرده و با ستاد کرونا همکاری بسزایی داشتیم که مشهود و تحسینبرانگیز بود. اشتری در ادامه گفت: بازسازی و تقویت اعتماد و کوشش برای ارتقای سرمایه اجتماعی فراجا، اصلاح روشها و بهکارگیری نخبگان در اولویت برنامههای ما طی این مدت بود. همچنین آموزش حرفهای و تخصصی در کنار آموزشهای دینی و بصیرتافزایی هیچگاه از یاد ما نرفت. وی افزود: در فتنه اخیر به رغم همه دسیسهها و عملیاتهای روانی، پای ما نلغزید و اقتداری همراه با مظلومیت را به نمایش گذاشتیم و به قول مقام معظم رهبری مظلوم مقتدر بودیم.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
دبیر کمیته علمی کشوری کرونا هشدار داد
احتمال شیوع زیرسویه جدید کرونا در کشور
کاهش روزهای بدون فوتی کرونا، ۳ رقمی شدن تعداد مبتلایان روزانه و افزایش شهرهای نسبتا پرخطر کرونایی، نشانههایی است که زنگ هشدار موج هشتم کرونا را در کشور؛ آن هم با سویههای جدید به صدا درآورده است. در هر حالی که متخصصان حوزه بهداشت از قدرت انتقال بالای این بیماری میگویند، میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در کشور به کمتر از 40درصد است. دبیر کمیته علمی کشوری کرونا گفت: در حال حاضر شیوع زیرسویههای BA.2.75، XBB.1 و BQ در کشور در حال افزایش است که این زیرسویهها میتوانند از نظر سرایتزایی جدی باشند اما از نظر مرگومیر و بستری، نسبت به زیرسویههای قبلی، ممکن است تفاوت زیادی نداشته باشند. حمیدرضا جماعتی با اشاره به برگزاری هشتادویکمین جلسه کمیته علمی کشوری کرونا اظهار داشت: در این جلسه، آخرین وضعیت دستورالعملهای درمانی کرونا در دنیا بررسی و مشخص شد در زیرسویههای جدید اُمیکرون -که میزان بستری و مرگومیر کمتری نسبت به سویههای قبلی نظیر دلتا دارند- باید به دنبال تقویت بخش سرپایی باشیم. وی در ادامه افزود: تغییری در درمانهای بستری در راهنماهای بالینی در کشورهای مختلف ایجاد نشده اما در درمان سرپایی، بیشتر تمرکز بر درمانهای خوراکی ضدویروسی بویژه برای بیماران خفیف تا متوسط، افراد مسن، بیماران با ضعف سیستم ایمنی و بیماران دارای عوامل خطر در 5 روز اول بیماری است، چراکه این عوامل موجب شدت بیماری میشود و توصیه بر این است در 5 روز اول این بیماران از داروهای ضدویروسی خوراکی استفاده کنند. دبیر کمیته علمی کشوری کرونا خاطرنشان کرد: یکی از بهترین داروهای ضدویروسی خوراکی، «پکسلووید» است که در راهنماهای بالینی خیلی از کشورها توصیه میشود و در مطالعات مختلف نشان داده شده که تاثیر این دارو در کاهش بستری بیماران خفیف تا متوسط که با توجه به شرایطشان (افراد با سن بالا، ضعف سیستم ایمنی و وجود عوامل خطر) تحت درمان با این دارو قرار گرفتهاند، بیش از 80 درصد بوده است. جماعتی با بیان اینکه بر اساس گزارشهای ارائه شده در کمیته علمی کشوری کرونا، زیرسویه BA.5 بهتدریج در حال کاهش است، گفت: در حال حاضر شیوع زیرسویههای BA.2، XBB.1 و BQ در کشور در حال افزایش است. این زیرسویهها میتوانند از نظر سرایتزایی جدی باشند اما از نظر مرگومیر و بستری، نسبت به زیرسویههای قبلی ممکن است تفاوت زیادی نداشته باشند. در برخی کشورها از جمله آمریکا، شیوع زیرسویه XBB.1.5 در حال افزایش است که سرایتزایی و تکثیر بالایی دارد اما از نظر شدت بیماری، بستری و مرگومیر، تفاوت چشمگیری با زیرسویههای غالب برخی کشورها ندارد. دبیر کمیته علمی کشوری کرونا ضمن تاکید بر لزوم تقویت بخش سرپایی در مدیریت کرونا در کشور، یادآور شد: با توجه به موجها و جهشهایی که در ویروس کرونا شکل میگیرد که سرایتزایی سویهها معمولا افزایش مییابد؛ اگرچه شاید میزان بستری و مرگومیر چندان افزایش نیابد، لازم است تمرکز بیشتری بر تقویت بخش سرپایی در درمان کرونا شود؛ چراکه در غیر اینصورت با محدودیت تختهای بیمارستانی، خستگی کادر درمان و مشکلات آموزشی برای پزشکان، دستیاران و اینترنها، با اشغال سایر بخشهای بیمارستانی برای بیماران کرونایی روبهرو میشویم و نیاز است که بار بیمارستانی و فشار بر سیستم درمانی اضافه نشود. ارسال به دوستان
اخبار
کشف بیش از ۱۹۰ کیلوگرم هروئین
در گمرک مرزی دوغارون
رئیس پلیس پیشگیری فراجا از کشف بیش از ۱۹۰ کیلوگرم مواد مخدر از نوع هروئین در گمرک مرزی دوغارون خبر داد. سردار رضا بنیاسدیفر در تشریح این خبر گفت: مأموران یگان حفاظت گمرک مرزی دوغارون - شهرستان تایباد استان خراسان رضوی - حین کنترل خودروهای ورودی به خاک جمهوری اسلامی ایران از یکی از کشورهای همسایه شرقی به یک دستگاه تریلر تانکردار مشکوک شدند.
وی ادامه داد: پس از انتقال این تریلر تانکردار به قسمت ایکسری و تهیه عکس و آنالیز تصاویر به دست آمده توسط کارشناسان خبره، مشخص شد در کف تانکر تعداد ۵ ردیف جاساز وجود دارد. این مقام ارشد انتظامی بیان داشت: پس از باز کردن کف تانکر و جاساز تعبیه شده، ۱۴۴ بسته مواد مخدر که به صورت ماهرانه داخل خشاب فلزی در لفافه پلاستیکی با کاربن و چسب نواری بستهبندی شده بودند کشف شد.
رئیس پلیس پیشگیری فراجا افزود: پس از استخراج و توزین آن، ۱۹۲ کیلو و ۸۰۰ گرم مواد مخدر از نوع هروئین فشرده کشف شد که پس از هماهنگی با مرجع قضایی، متهم و مواد مخدر مکشوفه تحویل یگان انتظامی تایباد شد.
***
۳ کشته و ۷ مصدوم بر اثر ریزش کوه در جاده اردبیل- سرچم
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان اردبیل گفت: ریزش کوه در مسیر اردبیل- سرچم و واژگونی یک دستگاه اتوبوس، منجر به جان باختن ۳ نفر از هموطنان و مصدوم شدن 7 نفر شد. حمید قویدل روز گذشته در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: پیرو گزارش دریافتی ساعت ۳۹ دقیقه بامداد امروز (۱۹ دی) از نیروی انتظامی مبنی بر انحراف و واژگونی یک دستگاه اتوبوس بر اثر ریزش کوه در کیلومتر ۴۳ جاده کوثر - سرچم (مابین تونل ۱۱ و ۱۲)، سریع ۴ تیم عملیاتی از جمعیت هلالاحمر شهرستانهای کوثر و خلخال متشکل از ۱۱ نجاتگر با ۵ دستگاه خودروی امدادی به محل حادثه اعزام شدند.
وی با بیان اینکه دیگر مصدومان حادثه توسط عوامل اورژانس به مراکز درمانی انتقال یافتند، افزود: این حادثه 7 مصدوم و ۳ فوتی داشت که پیکر ۲ نفر از افراد فوتی بعد از عملیات رهاسازی به عوامل نیروی انتظامی حاضر در صحنه تحویل شدند و ۲ نفر از مصدومان حادثه نیز حین انتقال به مرکز درمانی در مسیر به عوامل اتوبوسآمبولانس اورژانس تحویل داده شدند.
***
۵۰۰ هزار موتور برقی جایگزین موتورهای آلاینده پایتخت
رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران درباره تلاش شهرداری تهران برای ورود موتوسیکلتهای برقی به خیابانهای پایتخت توضیحاتی ارائه کرد. حجتالاسلاموالمسلمین آقامیری درباره اجرای طرح موتوسیکلت برقی در تهران با بیان اینکه شهرداری برنامه دارد که ۵۰۰ هزار دستگاه موتوسیکلت برقی را جایگزین موتوسیکلتهای آلاینده کند، گفت: بر این اساس شهرداری تسهیلاتی را برای خرید موتوسیکلت برقی ارائه میکند که مسؤولان در حال رایزنی با بانکها هستند.
وی با بیان اینکه باید تمهیداتی اندیشیده شود تا خرید موتوسیکلت برقی برای شهروندان سهل باشد، افزود: نباید خرید موتوسیکلت باری بر دوش خانوادهها باشد. البته هنوز برنامه آن نهایی نشده است اما تسهیلاتی فراهم خواهد شد که شهروندان بتوانند موتوسیکلتهای برقی را جایگزین موتورهای آلاینده خود کنند. آقامیری با بیان اینکه اول باید برای «پیکهای موتوری» که فعالیتشان نیاز به مجوز شهرداری دارد این موتورهای برقی را فراهم کنیم و بعد از آن تسهیلات به شهروندانی داده شود که در مرکز شهر با موتوسیکلت رفتوآمد میکنند، به ایسنا گفت: موتوسیکلتسواران باید مجاب به خرید موتور برقی شوند و بعد از آن میتوانیم محدودیتهایی را درباره تردد موتورهای آلاینده ایجاد کنیم. مثلا اعلام کنیم در محدوده مشخص فقط تردد با موتوسیکلت برقی امکانپذیر است و در صورت استقبال شهروندان میتوانیم محدوده را افزایش دهیم.
***
راهاندازی ۲۰۰۰ پروژه بهداشتی در کشور تا پایان سال
مدیرکل دفتر توسعه منابع فیزیکی و پروژههای عمرانی وزارت بهداشت با اشاره به اهمیت ارائه خدمات سلامت باکیفیت با اولویت مناطق محروم و کمبرخوردار، از راهاندازی ۲ هزار پروژه بهداشتی تا پایان سال خبر داد. امیر ساکی با اشاره به اهمیت ارائه خدمات سلامت باکیفیت با اولویت مناطق محروم و کمبرخوردار، از راهاندازی ۲ هزار پروژه بهداشتی تا پایان سال خبر داد. وی با اعلام این خبر افزود: با نظارتهای مستمری که بر مراحل پیشرفت این پروژهها داریم، امیدواریم تمام ۲ هزار پروژه مذکور طبق برنامهریزیهای انجامشده در موعد مقرر برای استفاده مردم آماده بهرهبرداری شوند.
وی ارتقای زیرساختهای نظام شبکه و توزیع عادلانه خدمات سبد سلامت بویژه در مناطق مرزی، روستایی و حاشیه شهرها را از اهداف موردنظر این پروژهها بیان و تصریح کرد: تکمیل، تجهیز و راهاندازی این پروژهها با سرعت مناسبی در حال انجام است. وی ابراز امیدواری کرد هزینه بسیار بالای تکمیل و تجهیز این پروژهها با تأمین نیروی انسانی بهموقع از طریق صدور مجوز توسط سازمانهای ذیربط بر زمین نماند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|