|
اخبار
ساخت ۱۱ هزار مسکن ملی در بافت فرسوده تهران
معاون مسکن شهری بنیاد مسکن گفت: در قالب طرح نهضت ملی مسکن ۱۰۳ هزار واحد با اولویت شهرهای کوچک توسط بنیاد در حال اجراست اما در برخی شهرهای بزرگ هم پروژههایی را در حال ساخت داریم؛ از جمله در بافت فرسوده تهران ۱۱ هزار واحد میسازیم. حمیدرضا سهرابی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در بخش مسکن شهری سالانه ۲۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن بر عهده بنیاد قرار دارد که ساخت حدود ۱۰۳ هزار واحد آغاز شده است. اولویت اجرای این پروژهها شهرهای کوچک است ولی در برخی شهرهای بزرگ و مراکز استانها از جمله قم، بندرعباس، قزوین، گرگان و تعدادی دیگر از شهرها نیز پروژههایی در دست اجرا داریم. وی افزود: در شهر تهران حدود ۱۱ هزار واحد در قالب تفاهمنامه با شهرداری تهران، عموما در بافت فرسوده احداث میکنیم که کارها آن از حدود ۶ ماه قبل آغاز شده و عمدتا در مراحل فونداسیون به بعد است. معاون مسکن شهری بنیاد مسکن همچنین با اشاره به ساخت واحدهای مسکن ملی برای مددجویان بهزیستی اظهار کرد: ۱۰ هزار واحد در قالب تفاهمنامه با سازمان بهزیستی اجرا میکنیم که خوشبختانه پس از معرفی افراد توسط سازمان بهزیستی حدود ۲۰۰۰ واحد آن شروع شده و پیگیر هستیم تا تعداد باقیمانده هم بزودی آغاز شود. به گفته سهرابی، در بخش روستایی هم ۲۰۰ هزار واحد را آغاز کردهایم که به روستاییان برای این منظور تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی با مدت بازپرداخت ۲۰ ساله و نرخ سود ۵ درصد پرداخت میشود.
***
جمعآوری ۱۵۰۸ معتاد متجاهر در تهران
جانشین فرماندهی انتظامی ویژه شرق استان تهران از جمعآوری ۱۵۰۸ معتاد متجاهر از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون در شرق استان تهران خبر داد. شهرام امیریان در جمع خبرنگاران خاطرنشان کرد: این اقدام در راستای اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و جهت رفاه حال شهروندان و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با موضوع جمعآوری معتادان متجاهر و خطرناک جهت زیباسازی چهره شهر و کاهش سایر جرائم از ابتدای سال ۱۴۰۱ در سطح استان اجرا شد. جانشین فرمانده انتظامی شرق استان تهران در ادامه اعلام کرد: از ابتدای سال جاری ۱۵۰۸ نفر از معتادان متجاهر و خطرناک توسط مأموران پلیس جمعآوری و به کمپهای ترک اعتیاد سطح استان منتقل شدند. این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: چنین طرحهای امنیتی تا پایان سال ادامه داشته و پلیس برای دفاع از امنیت و آرامش مردم با تمام توان شبانهروز تلاش خواهد کرد.
***
مقاومسازی ۱۴ پل پایتخت تا پایان سال
رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران درباره جمعآوری پل حافظ توضیحاتی ارائه کرد. حجتالاسلاموالمسلمین آقامیری درباره آخرین وضعیت جمعآوری پل حافظ اظهار کرد: تهران ۷۵۳ پل دارد که ۴۵ درصد آن فلزی و ۵۵ درصد آن بتنی است. وی با بیان اینکه پل فلزی حافظ قدمتش به ۵۰ الی ۶۰ سال رسیده و عمر مفید آن تمام شده است، تصریح کرد: شهرداری تهران مقاومسازی پلها را در دستور کار قرار داده است به گونهای که برای سال جاری برنامه مقاومسازی ۱۴ پل را در دستور کار قرار داده است. رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران با بیان اینکه پل حافظ نیز بر اساس استانداردهای موجود نیاز به مقاومسازی دارد، اظهار کرد: هزینههای مقاومسازی این پل فلزی بسیار زیاد است و این در حالی است که درباره کارکرد ترافیکی این پل نیز ابهاماتی وجود داشت. آقامیری با تاکید بر اینکه پلیس راهور مطالعات ترافیکی درباره کارکرد پل حافظ انجام داده که نشان میدهد این پل تاثیری بر بهبود ترافیک این محور ندارد، ادامه داد: بررسیهای کارشناسی نشان داده جمعآوری این پل و مسطح شدن خیابان تاثیر بیشتری بر بهبود روند ترافیک این معبر دارد.
***
کاهش ۱۸ درصدی آمار سرقت در استان تهران
رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به کاهش ۱۸ درصدی آمار سرقت در استان تهران، مبنای اعطای تسهیلات ارفاقی برای زندانیان را امنیت عمومی و روانی جامعه دانست و گفت: قضات از اعطای تسهیلات ارفاقی به سارقان سابقهدار پرهیز کنند. علی القاصیمهر در چهارمین نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران بر ضرورت پیگیری تکمیل بانک اطلاعات مجرمان حرفهای و خطرناک، اجرای طرح «نگهبان محله» و توسعه دوربینهای مداربسته توسط دستگاههای ذیربط تاکید کرد.
وی مقوله پیشگیری از وقوع جرم را یک مسؤولیت فرادستگاهی دانست و خطاب به دادستانهای حوزههای قضایی استان تهران گفت: با توجه به اینکه هر یک از دستگاهها، نهادها و سازمانها مسؤولیتهای مشخص و تعریفشدهای در حوزه پیشگیری از وقوع جرم دارند و بروز هرگونه قصور یا تقصیر در حوزه پیشگیری از وقوع جرم ممکن است در پدیدار شدن جرم در جامعه و به مخاطره افتادن امنیت روانی و عمومی شهروندان نقش داشته باشد بنابراین به همه دادستانهای حوزههای قضایی استان تهران دستور داده میشود اهمال و کوتاهی دستگاهها در حوزه پیشگیری از وقوع جرم را از باب تضییع حقوق عامه مورد پیگیری قرار دهند و مراتب بهجهت رصد و پیگیری به دبیرخانه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان تهران اعلام شود. القاصیمهر با اشاره به معضل وجود معتادان متجاهر در جامعه افزود: با توجه به اینکه بخش عمدهای از سرقتهای خرد ناشی از رهاشدگی این افراد است، تاکید میشود با استفاده از ظرفیتهای موجود برای تقویت ظرفیت مراکز نگهداری معتادان متجاهر اقدام شود و در نهایت ترتیبی داده شود که معتادان متجاهر پس از جمعآوری به منظور جامعهپذیری تحت کنترل و نظارت باشند.
ارسال به دوستان
دریافت کپی مدارک هویتی غیرقانونی است
معاون امور هویتی سازمان ثبت احوال کشور گفت: سریال پشت کارت هوشمند ملی تنها برای ارائه خدمات ثبت احوال به شهروندان مورد استفاده است. محمدباقر عباسی با بیان اینکه اخذ کپی مدارک هویتی از افراد قطعاً غیرقانونی است، گفت: تمام مدارک هویتی که توسط دستگاههای دولتی صادر میشود دارای اعتبار است و به هیچ وجه نباید کپی آنها اخذ شود.
ارسال به دوستان
هشدار سازمان هواشناسی نسبت به بارش برف و باران و سرمای شدید در اغلب استانها؛ سامانه بارشی جدید فردا وارد کشور میشود
تداوم بارش، سرما و یخبندان تا شنبه
شمارحادثهدیدگان در سیلاب و کولاک کشور به 10 هزار نفر رسید؛ فوت 3 نفر از هموطنان بر اثر وقوع سیل
به دنبال فعالیت سامانه بارشی و ورود توده هوای سرد به کشور دیروز اغلب استانهای کشور با برف و باران، سرمای شدید و یخبندان مواجه شدند به طوری که تهران سفیدپوش شد و در خیلی از استانها مردم به دلیل کولاک و بارش برف و باران شدید دچار مشکلاتی شدند. طبق اعلام سازمان هواشناسی روز گذشته دمای هوا در ۳۹۰ شهر به زیر صفر رسید. سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر کشور نیز در گزارشی از امدادرسانی به بیش از ۱۰ هزار نفر متاثر از برف و کولاک طی روزهای گذشته خبر داد. شدت بارشها به گونهای بود که متاسفانه ۳ نفر از هموطنان بر اثر وقوع سیل در شهرستان فسا و ریزش آوار در شهرستان منوجان، جان خود را از دست دادند.
بنا بر اعلام رئیس مرکز ملی پیشبینی، مدیریت بحران و مخاطرات وضع هوا، سرما و یخبندان ۳۹۰ شهر کشور را فرا گرفت. صادق ضیاییان درباره وضعیت هوا در کشور گفت: همانطور که انتظار میرفت سرما و یخبندان بخش وسیعی از کشور را فرا گرفت بهطوری که دیروز کمینه دمای هوا در ۳۹۰ شهر و ایستگاه هواشناسی به زیر صفر درجه رسید. وی افزود: از این تعداد دمای حدود ۲۰۰ ایستگاه ۵- درجه و سردتر از آن و دمای ۶۶ ایستگاه بین ۱۰- و ۲۷- درجه سلسیوس بوده است. وی خاطرنشان کرد: بر اساس آخرین نقشههای پیشیابی و مدلهای عددی، سرمای هوا حداقل تا صبح شنبه در کشور ادامه دارد. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه بارشی از جنوب غرب کشور، وزش شدید باد و گرد و خاک در زابل و ادامه روند کاهش دما و ماندگاری هوای سرد تا شنبه 24 دی خبر داد. صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: پنجشنبه 22 دی در سواحل غربی دریای خزر و ارتفاعات البرز مرکزی و غربی بارش رخ میدهد. جمعه۲۳ دی با ورود سامانه بارشی از جنوب غرب کشور در دامنههای زاگرس واقع در جنوب غرب و غرب کشور بویژه استانهای خوزستان، ایلام، لرستان، کرمانشاه، چهارمحالوبختیاری و کهگیلویهوبویراحمد بارش همراه با وزش باد انتظار میرود. همچنین شنبه ۲۴ دی در جنوب غرب و برخی مناطق غرب کشور بارش ادامه خواهد داشت و گستره بارشها بوشهر، شمال و غرب فارس را نیز دربر میگیرد. ضیاییان ادامه داد: یکشنبه 25 دی با تقویت سامانه بارشی، دامنه فعالیت آن علاوه بر مناطق فوق، جنوب بخشهایی از مرکز و دامنههای جنوبی البرز مرکزی را نیز شامل خواهد شد. به گفته وی تا صبح شنبه ۲۴ دی در بیشتر مناطق کشور روند کاهش نسبی دما و ماندگاری هوای سرد انتظار میرود. ضیاییان افزود: تا جمعه ۲۳ دی دریای خزر، چهارشنبه خلیجفارس، پنجشنبه شرق خلیجفارس، تنگه هرمز و دریای عمان و جمعه خلیجفارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج و متلاطم خواهد بود.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی روزهای آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران ۲۲ دی نیمهابری تا ابری با احتمال بارش پراکنده برف و در بعدازظهر وزش باد با حداقل دمای ۲- و حداکثر دمای صفر درجه سانتیگراد و روز جمعه قسمتی ابری، غبار صبحگاهی و در بعدازظهر وزش باد با حداقل دمای ۳- و حداکثر دمای ۲ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
* ماندگاری توده هوای سرد در کشور
سازمان هواشناسی کشور نسبت به استقرار توده هوای سرد در کشور، بازگشت آلودگی هوا به تهران و کرج و بارش برف و باران در ۱۷ استان هشدار داد. این سازمان با صدور هشدار نارنجی از تداوم و استقرار توده هوای سرد در روز شنبه ۲۴ دی در شمال شرق و شرق و جنوب شرق و شمال غرب و دامنه و ارتفاعات البرز، گیلان، گلستان و مازندران خبر داد. بر اثر این شرایط جوی احتمال افزایش مصرف منابع انرژی بویژه برق و گاز، یخبندان و لغزندگی جادهها و خسارت به صنعت کشاورزی وجود دارد. سازمان هواشناسی کشور مدیریت مصرف منابع انرژی، احتیاط در سفرها، محافظت و پوشش لولههای آب، استفاده از ضد یخ در رادیاتور خودروها و ماشینآلات کشاورزی را لازم میداند. این سازمان در ادامه با صدور هشدار کشاورزی نارنجیرنگ نسبت به تداوم و ادامه استقرار توده هوای سرد در روز شنبه ۲۵ دی در شمال شرق و شرق و جنوب شرق و شمال غرب و ارتفاعات و دامنه تهران، البرز، قزوین، گیلان و مازندران هشدار داد. سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار زرد از افزایش غلظت آلایندههای جوی و کاهش کیفیت هوا همراه با رشد شاخص تا شنبه ۲۴ دیدر تهران و کرج خبر داد. این سازمان در ادامه با صدور هشدار زردرنگ دیگری نسبت به نفوذ سامانه بارشی، بارش باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد، در نواحی سردسیر و مرتفع بارش برف و رخداد مه هشدار داد. این وضعیت جوی در روز جمعه ۲۳ دی در لرستان، خوزستان، ایلام، کهگیلویهوبویراحمد، بوشهر و چهارمحالوبختیاری، روز شنبه ۲۴ دی در خوزستان، ایلام، غرب و جنوب همدان، لرستان، کرمانشاه، جنوب کردستان، چهارمحالوبختیاری، کهگیلویهوبویراحمد، نیمه غربی فارس، بوشهر و غرب و جنوب اصفهان و یکشنبه ۲۵ دی در خوزستان، کهگیلویهوبویراحمد، چهارمحالوبختیاری، لرستان، فارس، بوشهر، ایلام، کرمانشاه، اصفهان، کردستان، همدان، مرکزی، قم، جنوب زنجان، قزوین، البرز و تهران دور از انتظار نیست.
* شمار حادثهدیدگان در سیلاب و کولاک کشور به 10 هزار نفر رسید
سرپرست سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر کشور از امدادرسانی به بیش از ۱۰ هزار نفر متاثر از برف و کولاک خبر داد.
محمودی با اشاره به تاثیر 31 استان کشور از آبگرفتگی و کولاک و با بیان اینکه از تاریخ 18 تا 21 دیماه، امدادرسانی در23 استان انجام شده است، اظهار کرد: در 23 استان، 114 شهرستان، 209 منطقه، 116 محور، 15 شهر، 65 روستا و 13 منطقه عشایرنشین امدادرسانی شد. وی با اشاره به اینکه هزار و 748 نفر اسکان اضطراری پیدا کردند، ادامه داد: در این مدت زمان، به 10هزار و 206 نفر از شهروندان امدادرسانی شد که 25 نفر از آنان به مناطق امن و 18 نفر نیز به مراکز درمانی منتقل شدند. متاسفانه ۳ نفر از هموطنان نیز بر اثر سیل در شهرستان فسا و ریزش آوار در شهرستان منوجان، جان خود را از دست دادند. محمودی افزود: در این مدت 690 خودرو از برف رهاسازی و آبگرفتگی در 51 خانه مسکونی نیز تخلیه شد. سرپرست سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر عنوان کرد: در این مدت 27 دستگاه چادر، 2 هزار و 441 تخته پتو، 280 تخته موکت، 2 هزار و 157 کیلوگرم نایلون، 224 ست شستوشو، 96 شعله والور، 595 بسته غذایی، 2 هزار و 544 قرص نان، 44 کیلوگرم خرما، هزار و 540 قوطی کنسروجات، 495 کیلوگرم برنج، 155 کیلوگرم حبوبات، 295 بطری آب معدنی و 235 بسته بیسکویت توزیع شد. بر اساس این گزارش، در این مدت زمان، 326 تیم عملیاتی شامل هزار و 98 نفر به شهروندان خدماترسانی کردند.
* هشدار مدیریت بحران درباره بازگشت آلودگی هوا به پایتخت
مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از بازگشت آلودگی به هوای پایتخت خبر داد و از مردم خواست در مصرف حاملهای انرژی و بویژه گاز صرفهجویی کنند. حامد یزدیمهر با اشاره به صدور هشدار زرد مدیریت بحران مبنی بر کاهش دما در استان تهران، گفت: هماکنون با کاهش دما شاهد افزایش مصرف انرژی در پایتخت هستیم و در همین راستا از همه مردم میخواهیم نسبت به این موضوع توجه ویژه داشته باشند و مدیریت مصرف حاملهای انرژی را در دستور کار قرار دهند. وی در ادامه از صدور هشدار زرد آلودگی هوا نیز خبر داد و گفت: طبق اعلام سازمان هواشناسی تا روز شنبه ۲۴ دیماه در بعضی ساعات افزایش شاخص آلودگی هوا در حد ناسالم برای گروههای حساس را خواهیم داشت و توصیه مدیریت بحران، کاهش ترددهای غیرضروری، پرهیز از ورزش در فضای باز و مدیریت منابع آلاینده ثابت و متحرک است.
ارسال به دوستان
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده در پاسخ به «وطن امروز» مطرح کرد
برنامهریزی برای تحقق بیمه زنان خانهدار
کنگره «بانوان تأثیرگذار» در روزهای آینده برگزار میشود
رئیس ستاد بزرگداشت هفته مقام زن از پایهریزی کنگرهای با عنوان بانوان تاثیرگذار به مناسبت هفته مقام زن خبر داد. نشست خبری ستاد بزرگداشت هفته مقام زن و روز مادر با حضور انسیه خزعلی، رئیس ستاد بزرگداشت هفته مقام زن و روز مادر و معاون امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری برگزار شد. خزعلی درباره برنامههای امسال هفته مقام زن گفت: کنگره بزرگی با عنوان بانوان تأثیرگذار امسال پایهریزی شده است که در سطح ملی و بینالمللی گسترش خواهد یافت. وی عنوان کرد: این کنگره ۳ رویکرد دارد. اول جشنوارهای با عنوان جشنواره بانوی ایرانی که در بخشهای هنری آثاری برای ما ارسال شده که از منتخبان آنها تقدیر خواهد شد. همچنین بخش دیگر مختص دختران ۱۲ تا ۱۸ ساله است و بهترین ایدهها در این بخش شناسایی شده که از برترها تقدیرخواهد شد. وی ادامه داد: رویکرد سوم، زنان تأثیرگذار در عرصههای فردی، اجتماعی و بینالمللی است که شناسایی از طرق مختلف انجام شده که یکی از طریق معاونتها، مشاورهها و مدیریتهای بانوان در سراسر کشور بوده که افرادی معرفی شدند و راه دیگر از طریق سامانهای بوده که راهاندازی شده و بانوان یکدیگر را معرفی کردند و در قسمت خارجی از طریق وزارت خارجه بانوان شناسایی شدند.
وی در پاسخ به سوال «وطن امروز» درباره حمایت از زنان خانهدار در قالب پوشش بیمهای گفت: بیمه زنان خانهدار یکی از مواردی است که سالهاست مطرح است اما آن چیزی که مطرح بوده هنوز امکان آن فراهم نشده است امیدواریم در سالهای آتی بتوانیم این موضوع را محقق کنیم. البته اکنون برخی زنان خانهدار با پرداخت بخش عمدهای از هزینهها بیمه میشوند اما مد نظر ما این است که بخشی را هم دولت عهدهدار شود. خزعلی اظهار کرد: برای زنان خانهدار روستایی بحث بیمه محقق شده است که امیدواریم بتوانیم این مساله را گسترش دهیم تا شامل همه زنان خانهدار شود. معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده اظهار کرد: طرحی به عنوان خانه مولد داریم که توانمندیهایی که یک خانم خانهدار میتواند داشته باشد در آنجا دیده شده؛ که امیدواریم به نتیجه برسد. معاون رئیس جمهور در امور زنان افزود: برای زنان خانه دار روستایی دارای سه فرزند موضوع بیمه در نظر گرفته شده است و امیدواریم این موضوع گسترش یابد و شامل همه زنان خانهدار شود.
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور در ادامه گفت: آزادسازی زنان زندانی در استانهای سراسر کشور همزمان با میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته گرامیداشت مقام زن انجام میشود. وی ادامه داد: سال گذشته ۳ بار از زندان زنان بازدید داشتم و مسائل مختلف آنها را از نزدیک پیگیری کردم و موارد کذبی که مطرح میشد هیچ یک مصداق خارجی نداشت. طی ۲ باری هم که بعد از قضایای اخیر از زندان بازدید کردم، اعلام شد بسیاری از افراد آزاد شده و سطح زندانیان زن کاهش یافته است. خزعلی با بیان اینکه حجاب مساله فرهنگی و اجتماعی است، اذعان کرد: باید نگاههای خود را با شاخصهای مقام معظم رهبری تنظیم کنیم و از دوقطبیسازی پرهیز شود. خزعلی در ادامه از برگزاری جشن خانوادگی بزرگ بانوان فاطمی در میدان امام حسین در ساعت ۱۴:۳۰ روز جمعه خبر داد.
ارسال به دوستان
«سطح هشدار کرونا» در سازمان جهانی بهداشت بررسی میشود
شیب افزایشی کند کرونا در کشور
کرونا در حالی همچنان تهدیدکننده سلامت جامعه است که زیرسویههای جدید این بیماری هنوز در سطح وسیع در کشور فعال نشدهاند. یک اپیدمیولوژیست با بیان اینکه افزایش موارد بیماری «کووید-۱۹» در کشور فعلا شیب تندی ندارد، گفت: در عین حال احتمال دارد طی هفتههای آینده افزایش شهرهای قرمز را هم شاهد باشیم. بابک عشرتی درباره وضعیت کرونا در کشور با شناسایی سویههای XBB، BQ1 و... گفت: از قبل پیشبینی میکردیم اوایل بهمن افزایش موارد کرونا را در کشور شاهد باشیم که البته لزوما به دلیل زیرسویههای جدید نیست و از قبل پیشبینی میشد. در عین حال درست است سویههای جدیدی را شناسایی کردیم اما هنوز اکثر موارد ما مربوط به زیرسویه BA5 است و ویروس غالب در کشور زیرسویه BA5 است. وی افزود: در برخی استانها افزایش موارد را شاهد بودیم و احتمال میدهیم این افزایش موارد فعلا ادامه داشته باشد به طوری که خیزی داشته باشیم که تا اسفندماه ادامه یابد اما برای پاسخ به اینکه شدت این موج چقدر است و چقدر درگیر میشویم، هنوز زود است. وقتی شکل منحنی موج را نگاه میکنیم، سریع بالا نمیرود اما همانطور که از قبل هم پیشبینی میشد، این موج افزایشی ایجاد شده است. وی درباره احتمال ایجاد مجدد شهرهای قرمز، با توجه به افزایش شهرهای نارنجی و زرد کرونایی در کشور گفت: در حال حاضر هنوز تعداد شهرهای قرمز یا بسیار پرخطر کرونایی صفر است اما ظرف هفتههای آینده احتمال دارد که افزایش شهرهای قرمز را هم شاهد باشیم. عشرتی در ادامه تاکید کرد: علاوه بر اینکه همچنان باید به ماسک زدن، شستن دستها و رعایت فاصله فیزیکی توجه داشته باشیم، باید بحث جداسازی افراد علامتدار از افراد سالم را هم جدی بگیریم به طوری که افراد علامتدار تا زمانی که علائم دارند، اصلا نباید در محل کار، مدرسه یا دانشگاه حاضر شوند. معمولا توصیه میشود تا ۵ روز بعد از قطع علائم که عمدتا هم قطع تب مد نظر است، افراد باید در قرنطیه بمانند. وی گفت: موضوع دیگر بحث واکسیناسیون است. دوزهای یادآوری که وزارت بهداشت توصیه کرده، حتما باید تزریق شوند که بیشتر هم در ارتباط با افراد بالای ۱۸ سال است، بویژه افراد بالای ۱۸ سالی که به بیماری زمینهای مبتلا هستند حتما باید دوز یادآور را تزریق کنند. منظور هم از بیماری زمینهای، بیماریهایی مانند بیماریهای مزمن کلیوی، دیابت، سرطانها و... است که افراد بالای ۱۸ سال مبتلا به این بیماریها باید دوز یادآور واکسن کرونا را تزریق کنند.
* بررسی «سطح هشدار کرونا» در سازمان جهانی بهداشت
۳ سال پس از آغاز همهگیری کرونا، اکنون قرار است سازمان جهانی بهداشت (WHO) در نشستی درباره اینکه «شیوع این بیماری همچنان به عنوان یک «وضعیت اضطراری» برای سلامت عمومی در سطح جهانی باقی بماند یا خیر» تصمیمگیری کند. خبرگزاری رویترز به نقل از سخنگوی سازمان جهانی بهداشت نوشت: اعضای کمیته این سازمان روز ۲۷ ژانویه (هفتم بهمنماه) در ژنو تشکیل جلسه خواهند داد و ارزیابی میزان خطر کنونی شیوع ویروس کرونا در دستور کار این نشست است. به گفته سخنگوی سازمان جهانی بهداشت، در نشست آتی کمیته سازمان بررسی خواهد شد که آیا همهگیری ویروس کرونا کماکان در «بالاترین سطح هشدار» قرار دارد یا نه و بعد از آن اعضای کمیته دیدگاههای مشورتی خود را با تدروس آدهانوم، مدیر کل سازمان بهداشت جهانی در میان میگذارند.
* شناسایی ۱۰۶ بیمار جدید کرونایی
روابط عمومی وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: طی شبانهروز گذشته ۱۰۶ بیمار مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شدند و ۳ بیمار نیز جان سپردند. بر این اساس از ظهر سهشنبه تا چهارشنبه ۲۱ دی، ۱۰۶ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۴۷ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه طی این مدت، ۳ نفر از بیماران «کووید-۱۹» در کشور جان خود را از دست دادند تا مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۴ هزار و ۷۲۰ نفر برسد. این در حالی است که خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۳۳۶ هزار و ۵۷۵ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. ۱۷۶ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» نیز در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تاکنون ۶۵ میلیون و ۱۶۵ هزار و ۳۲۹ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۵۷۲ هزار و ۳۳۳ نفر دوز دوم و ۳۱ میلیون و ۵۳۶ هزار و ۸۲۹ نفر دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کردهاند. مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور نیز به ۱۵۵ میلیون و ۲۷۴ هزار و ۴۹۱ دوز رسید. در شبانهروز گذشته ۸ هزار و ۳۳۶ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. در حال حاضر ۷ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۰۱ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۴۰ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|