|
اخبار
جزئیات گفتوگوی تلفنی رئیسی و پوتین درباره انرژی و ترانزیت
حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی بعدازظهر پنجشنبه در پاسخ به تماس تلفنی «ولادیمیر پوتین» رئیسجمهور روسیه، ضمن مرور روابط دوجانبه و منطقهای تهران- مسکو، بر لزوم افزایش همکاریها و هماهنگیهای فیمابین تاکید کرد. رئیسجمهور همچنین توافقات ۲ کشور برای گسترش همکاریها در عرصه انرژی و ترانزیت را سازنده و مثبت عنوان کرد و افزود: از حلوفصل مسائل سوریه در چارچوب روند آستانه حمایت میکنیم. «ولادیمیر پوتین» رئیسجمهور روسیه نیز در این گفتوگوی تلفنی از آمادگی و علاقهمندی کشورش برای ارتقای همکاریها با جمهوری اسلامی ایران در زمینه انرژی و نیز گسترش همکاریها در عرصه حملونقل و ترانزیت خبر داد. رئیسجمهور روسیه همچنین بر اهمیت مذاکرات روند آستانه در حل و فصل مسائل سوریه تاکید کرد و همه طرفها را متعهد به آن دانست.
***
خطیب جمعه تهران:
سپاه پاسداران نقطه قوت جمهوریاسلامی است
حجتالاسلام والمسلمین محمدجواد حاجعلیاکبری، امامجمعه موقت تهران در خطبههای نماز جمعه تهران (30 دی)، اقدام پارلمان اروپا در قرار دادن نام سپاه در فهرست آنچه «سازمانهای تروریستی» نامیده است را محکوم کرد و با اشاره به اینکه سپاه پاسداران رکن رکین و نقطه قوت جمهوری اسلامی است، گفت: مردم و اندیشههای توحیدی امامین انقلاب همواره پشتیبان سپاه پاسداران هستند. وی افزود: اقدام زشت و غیرقانونی پارلمان اروپا اگرچه هیچ ارزش و اهمیتی ندارد و آنها کمتر از این حرفها هستند ولی هنوز هم کارشان را به تعبیر خودشان تکمیل نکردند. اینکه سپاه پاسداران سرافراز نخبهپرور ما را هدف قرار میدهند به این خاطر است که سپاه نقطه قوت در اقتدار جمهوری اسلامی و بازدارندگی فعال در عرصه جنگ سخت و نرم است. این اقدام به خاطر این است که مردم ما پشتوانه و قدرت نرم سپاه هستند و تجلی آن را در بسیجیان عزیز ایران، جبهه مقاومت و منطقه میبینیم. این سپاه مقتدر ما است که هزاران هزار عنصر دانا و کارآمد در آن حضور مجاهدانه دارند و آرمانهای انقلاب اسلامی را با قوت بیشتر دنبال میکنند. این اقدام نشاندهنده استیصال دشمنان ما است و متأسفانه اروپاییها مانند عروسک خیمهشببازی در دست آمریکا و صهیونیسم جهانی عمل میکنند؛ آنها الان گرفتار جنگ و سرمای سخت هستند. وی گفت: آنان میخواستند در اغتشاشات به هدف خود برسند ولی نشد و میخواهند با این بازیهای دیپلماتیک مثلا بر ملت رشید ایران فشار وارد کنند و حیثیت رفته خود را بازیابند. مردم عزیز ما سپاه را دوست دارند و نظام اسلامی به این حرکت پاسخهای محکم و متناسبی خواهد داد.
***
نیکزاد:
مجلس در مقابل اقدام اروپا علیه سپاه مقابله به مثل خواهد کرد
علی نیکزاد، نایبرئیس مجلس شورای اسلامی در حاشیه نشست جمعبندی سفر یکروزه خود به شهرستانهای چناران و طرقبه - شاندیز اظهار کرد: ما به عنوان نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیشاپیش هر اتفاقی را که اتحادیه اروپایی بخواهد در قبال سپاه انجام دهد محکوم میکنیم.
وی ادامه داد: در قبال شیطنتهایی که به ناحق علیه جمهوری اسلامی ایران میشود مانند محکوم کردن سپاه انقلابی و حافظ نظام، جان برکف، از خودگذشته و ایثارگر در عرصههای بینالمللی، باید با یک دیپلماسی قوی نه از نوع پدافند، بلکه از نوع آفند پاسخ داده شود. نیکزاد افزود: در صورتی که نمایندگان طرحی درباره موضع اخیر اروپا در قبال سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ارائه دهند، مجلس به احتمال قوی برای محکوم کردن طرف اروپایی مقابله به مثل خواهد داشت.
نیکزاد به موضوع لایحه بودجه ۱۴۰۲ دولت در مجلس شورای اسلامی نیز اشاره و بیان کرد: پس از ارائه لایحه بودجه توسط رئیسجمهور به مجلس، کمیسیونهای مجلس نمایندگان خود را برای حضور در کمیسیون تلفیق بودجه و اعضای هیاترئیسه آن مشخص کردند و اکنون مهمترین موضوع برای مجلس لایحه بودجه است تا بزرگترین سند مالی کشور را اسفندماه تقدیم کند. وی اضافه کرد: در کنار بودجه، مجلس برنامه هفتم توسعه را هم در دستور کار دارد و در این راستا رئیسجمهوری قول داده است برنامه هفتم را به مجلس تقدیم کند، مجلس هم در این زمینه کمیسیون تلفیق برنامه هفتم را تشکیل خواهد داد و بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۲ و برنامه هفتم توسعه با هم انجام میشود.
***
حسینی:
اقدام پارلمان اروپا علیه سپاه عقدهگشایی از شکست اغتشاشات است
سیدمحمد حسینی، معاون پارلمانی رئیسجمهور اقدام پارلمان اروپا را در قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست آنچه آن را «سازمانهای تروریستی» نامیده است محکوم کرد. وی در صفحه شخصی توئیتر خود نوشت: «آزموده را آزمودن خطاست! نقض قواعد بینالمللی و تبعیت پارلمان اروپا از آمریکا در تروریستی خواندن سپاه، نوعی عقدهگشایی از شکست اغتشاشات است که تیر حمایت آشکارشان به سنگ خورد و این اقدام نمایشی نهتنها دوپینگ معاندان نخواهد بود، بلکه عواقب آن گریبانگیر اروپا خواهد شد».
ارسال به دوستان
باقری با وزیر خارجه نیجر دیدار و گفتوگو کرد
معاون سیاسی وزارت امور خارجه کشورمان در جریان سفر به نیجر با مقامات ارشد این کشور از جمله وزیر خارجه دیدار و گفتوگو کرد. در این دیدار، آخرین وضعیت روابط و همکاریهای ۲ کشور مورد بررسی قرار گرفت و ۲ طرف درباره راههای تقویت و توسعه همکاریهای دوجانبه و بینالمللی تبادل نظر کردند.
ارسال به دوستان
حمایت همهجانبه از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در واکنش به تصویب طرح ضدایرانی در پارلمان اروپا
پاسداری از سپاه ایران
ستاد کل نیروهای مسلح: این اقدام امنیت، آرامش و صلح منطقهای و جهانی را تحت تأثیر قرار خواهد داد که پارلمان اروپا باید مراقب عواقب آن باشد
گروه سیاسی: اقدام پارلمان اروپا در تصویب یک طرح ضدایرانی و حمله به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با واکنش گستردهای در داخل کشور مواجه شد؛ واکنشهایی که هم بر وجود وحدت در داخل کشور تاکید دارد و هم عواقب این تصمیم سیاسی را برای طرف اروپایی متذکر میشود.
به گزارش «وطنامروز»، روز پنجشنبه پارلمان اروپا با تصویب طرحی ضدایرانی، خواستار قرار گرفتن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در فهرست موسوم به «تروریسم» اتحادیه اروپایی شد. اقدام ضدایرانی پارلمان اروپا دنبالهروی از سیاست ترامپ است که برای نخستین بار نهاد نظامی رسمی یک کشور را در فهرست موسوم به تروریستی قرار داد.
سپاه پاسداران بهعنوان یک نهاد و اهرم قدرتآفرین برای جمهوری اسلامی ایران همواره مورد غضب دشمنان خارجی کشورمان و گروههای ضدانقلاب بوده است؛ مسألهای که در ماههای گذشته به بهانه آشوبهای خیابانی نیز از سوی ضدانقلاب خارجنشین بار دیگر نمایان شد. گروههای تجزیهطلب و ضدانقلاب از نخستین روزهای شروع آشوبهای خیابانی بر پیگیری سیاست دولت آمریکا برای قرار گرفتن سپاه در لیست گروههای تروریستی توسط اروپا تاکید کردند.
این اقدام بزدلانه در شرایطی است که سپاه پاسداران در دهه گذشته همواره در خط مقدم مبارزه با تروریسم تکفیری در منطقه بوده است. سپهبد شهید حاجقاسم سلیمانی قهرمان جریان مقاومت در مبارزه با داعش و دیگر گروههای تروریستی مورد حمایت غرب بوده و خود در اقدامی تروریستی از سوی دولت آمریکا 13دی 98 در فرودگاه بغداد به شهادت رسید.
وجه مضحک دیگر این اقدام پارلمان اروپا به لابی گسترده سازمان منافقین برای تصویب این طرح مربوط میشود؛ سازمان دریوزهای که دستش به خون بیش از 17 هزار شهید ترور در ایران آلوده است و سرآمد اقدام تروریستی در تاریخ کشورمان است. همین مسأله به تنهایی کفایت میکند تا بر صدق و صحت مسیر سپاه پاسداران در مبارزه با تروریسم تاکید شود.
* حرکتی از سر استیصال
رئیسجمهور ساعاتی پس از تصویب این طرح به اقدام اخیر پارلمان اروپا در قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمانهای تروریستی اتحادیه اروپایی و گسترش تحریمها علیه کشورمان اشاره کرد و گفت: این حرکت از روی استیصال و پس از تلاشهای ناموفق خیابانی آنها برای ضربه به مردم ایران انجام شد تا بلکه به خیال خود بتوانند ملت ایران را متوقف کنند. حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را نیروی رسمی و بخشی از سازمان نظامی کشور خواند و افزود: این اقدام بر خلاف قوانین بینالملل و منشور سازمان ملل است.
* مجلس آماده مقابله به مثل
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در یادواره شهدای شهرستان انزلی گفت: دستگاه محاسباتی اروپاییها این نوبت هم اشتباه کرد، اگر اتحادیه اروپایی چنین تصمیمی بگیرد و سپاه را به عنوان سازمان تروریستی اعلام کند به این معناست که خود اتحادیه اروپایی یک سازمان بزرگ حمایت از تروریسم است. وی تصریح کرد: سپاه منحصر به فردترین سازمان ضدتروریستی در منطقه و جهان است، اروپا مراقب باشد حامی خواست داعش نشود، اروپاییها امروز در حال نشان دادن این هستند که حمایت از تروریسم را به سیاست رسمی خود تبدیل کنند. قالیباف تاکید کرد: هشدار میدهم در صورت نهایی شدن این تصمیم مجلس ایران قطعا مقابله به مثل خواهد کرد و این کاملا منطقی است که ما دولتهای اروپایی را حامی تروریسم و ارتشهای آنها را در گروه تروریستی در نظر بگیریم و به شیوه کاملا متفاوت در منطقه با آنها برخورد خواهیم کرد.
* اروپا منتظر عواقب تصمیمش باشد
ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز با صدور بیانیهای، اقدام پارلمان اروپا در قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست آنچه «سازمانهای تروریستی» نامیده است را محکوم کرد. در بخشی از این بیانیه آمده است: «ملتهای مسلمان و ستمدیده منطقه و آزادگان جهان در سالهای اخیر شاهد اقدامات جدی و تعیینکننده جمهوری اسلامی ایران در مقابله با تروریسم وحشی، بودهاند و بر نقش ایران در سرکوب تروریسم در منطقه واقف هستند. بدون تردید پیشنهاد قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست ساختگی و ریاکارانه گروههای تروریستی ناشی از تسلیم و تبعیت کورکورانه از سیاستهای خصمانه آمریکا علیه انقلاب اسلامی و بیانگر وابستگی و سرسپردگی سران اروپایی به آمریکا و صهیونیسم جهانی است. ارتش جمهوری اسلامی ایران ضمن محکومیت قاطع اقدام غیرقانونی پارلمان اروپا در پیشنهاد قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست خودساخته و بیاعتبار سازمانهای تروریستی، اعلام میدارد که منسجمتر از گذشته، دست در دست سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از امنیت و آرامش مردم ایران، نظام جمهوری اسلامی و ثبات منطقه حراست و صیانت مینماید».
ستاد کل نیروهای مسلح هم در بیانیهای نسبت به عواقب این اقدام به طرف اروپایی تذکر داد. در بخشی از این بیانیه آمده است: «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نهاد و مجموعه مقتدر و مردمی است که اگر مجاهدتهای او در محور مقاومت به فرماندهی قهرمان منطقهای و بینالمللی مبارزه با تروریسم یعنی شهید حاجقاسم سلیمانی نبود، چهبسا دولتهای اروپایی، امروز تحت سیطره و پرچم داعش بودند و سران آن به بردگی گرفته میشدند. اقدام اخیر پارلمان اروپا، علاوه بر اینکه بدعتی در قواعد و مقررات بینالمللی است، امنیت، آرامش و صلح منطقهای و جهانی را تحت تاثیر قرار خواهد داد که پارلمان اروپا باید مراقب عواقب آن باشد». در ادامه این بیانیه با یادآوری اینکه بر اساس ماده ۳۹ منشور ملل متحد، تعیین و شناسایی گروهها و سازمانهای تروریستی با شورای امنیت است و اقدامات یکجانبه دولتهای عضو بر اساس بند ۷ ماده ۲ منشور ملل متحد مردود، فاقد وجاهت بینالمللی و غیرالزامآور است، آمده: «این قبیل تصمیمات بدعتآمیز و غیرموجه که بیشتر با هدف تحت تاثیر قرار دادن دستگاه محاسباتی جمهوری اسلامی ایران طراحی و به اجرا گذاشته شده است، نخواهد توانست تمرکز تصمیمگیران جمهوری اسلامی ایران را در پیگیری منافع ملی دچار اختلال کند».
وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح اقدام پارلمان اروپا در قرار دادن نام سپاه در فهرست آنچه که «سازمانهای تروریستی» نامیده است را محکوم و تاکید کرد: تداوم این رویه اشتباه با پاسخ قاطع، محکم و پشیمانکننده روبهرو خواهد شد. در بخشی از این بیانیه آمده است: «آشکارترین دلیل مضحک بودن این اقدام آن است که با هدایت بزرگترین پدیدآورندگان و حمایتکنندگان جریانهای تروریستی در جهان یعنی آمریکای جنایتکار و صهیونیزم بینالملل شکل گرفته و ادامهای بر خطاهای محاسباتی اروپا در حمایت از اغتشاشگران، براندازان و حتی منافقان روسیاهی است که روزگاری در فهرست تروریستهای اروپا قرار داشتند. وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ضمن محکومیت این اقدام، عواقب آن را متوجه کشورهای اروپایی دانسته و اعلام مینماید که تداوم این رویه اشتباه با پاسخ قاطع و محکم و پشیمانکننده روبهرو خواهد شد».
* بدعت نامشروع پارلمان اروپا
در ادامه واکنشها به اقدام بزدلانه اتحادیه اروپایی هادی طحاننظیف سخنگوی شورای نگهبان در توئیتر نوشت: «سپاه از بدو انقلاب اسلامی تاکنون برای حمایت از مستضعفان در برابر جنایات ضدبشری و حفظ صلح و امنیت منطقه، همواره در حال مبارزه با تروریسم بوده است. بدعت نامشروع پارلمان اروپا در تروریستی خواندن نهادی برآمده از قانون اساسی، طبق بند ۷ ماده ۲ و ۳۹ منشور ملل متحد وجاهتی نخواهد داشت». ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه نیز در توئیتی در واکنش به اقدام پارلمان اروپا در قرار دادن سپاه در لیست گروههای تروریستی نوشت: «رژیم آپارتاید اسرائیل بزرگترین هویت تروریستی سازمانیافته جهان، رژیم انگلیس بنیانگذار و رژیم آمریکا بزرگترین حامی آن است. علت خشم «کلوپ جهانی تروریستها» از سپاه روشن است؛ «سپاه بزرگترین نهاد ضدتروریسم جهان» است».
ارسال به دوستان
بیانیه تبیینی وزارت اطلاعات درباره مجازات علیرضا اکبری و پشت پرده واکنش شتابزده لندن
شبکه جاسوسی ناامن انگلیس
از این پس، بازی با ابزارهای کثیفی چون ویزا و اقامت یا اعطای تابعیت برای رهاندن جواسیس از مجازات ثمری نخواهد داشت
گروه سیاسی: «ابهت دستگاه اطلاعاتی انگلیس و حاشیه امن جواسیس آن شکسته شد». این توصیفی بود که وزارت اطلاعات درباره شناسایی و دستگیری علیرضا اکبری به کار برد؛ توصیفی که با توجه به حجم عصبانیت دولت و مقامات انگلیس چندان دور از نظر نیست.
به گزارش «وطن امروز»، هفته گذشته اعدام جاسوس و شاهمهره اطلاعاتی انگلیس خبرساز شد. علیرضا اکبری که از او به عنوان «ابرجاسوس» انگلیس در دستگاههای امنیتی یاد میشد در حالی سزای خیانت خود را دید که نخستوزیر و وزیر خارجه انگلیس با تندترین ادبیات که دور از آداب دیپلماتیک بود عصبانیت خود را از اعدام این عنصر خودفروخته نشان دادند. در همین زمینه روز گذشته وزارت اطلاعات درباره مجازات علیرضا اکبری بیانیهای صادر کرد. متن کامل این بیانیه به این شرح است:
در پی موفقیت سربازان گمنام امام زمان(عج) در شناسایی و دستگیری یکی از مهمترین جواسیس و عناصر نفوذی رژیم انگلیس خبیث و سپس محاکمه و اجرای حکم قانونی وی توسط دستگاه محترم قضایی کشور، شاهد واکنش عصبی و دیوانهوار دولت انگلیس بودیم. این واکنشِ مهارگسیخته و خارج از عرف توسط دولتمردان انگلیسی، ناشی از دلایل روشنی است که بر صاحبنظران حوزههای سیاسی و امنیتی پوشیده نیست. این ضربه حیثیت و اعتبار مدعی قدیمیترین سرویس جاسوسی را نزد افکار عمومی و سازمانهای اطلاعاتی جهان و برای سایر جواسیس آن دستگاه اطلاعاتی فروریخت و سبب بروز چالشهای اساسی در انگیزه افسران اطلاعاتی و جواسیس آنان شد. از سوی دیگر، ابهت دستگاه اطلاعاتی انگلیس و حاشیه امنِ جواسیس آن شکسته شد و افسران اطلاعاتی آن سازمان با این چالش مواجهند که از این پس، چگونه باید آبرو و اعتبار خود را نزد عوامل خویش، ترمیم نمایند؟ آیا انگلیس چنان که ادعا میکند صاحب امنترین شبکه جواسیس است که هیچ وقت شناسایی و مجازات نخواهند شد؟ اطلاعات واصله از درون سرویس جاسوسی انگلیس نشان میدهد این بحران، ماهیت وجودی و کارکردی دستگاه اطلاعاتی انگلیس را زیر سوال برده است. این پیروزی به قدری بیسابقه است که مایه حیرت آگاهان و صاحبنظران امور اطلاعاتی شده و در همین مدت کوتاه از رسانهای شدن موضوع، درخواستهای متعددی برای تشریح تجارب این پرونده از سوی برخی سرویسهای اطلاعاتی دریافت شده است.
رژیم انگلیس خبیث که با فشار فزاینده افکار عمومی درباره مشکلات داخلی خود مواجه است راهکارهایی را اتخاذ کرده است که جملگی ریشه در استیصال دارند؛ از جمله همراهسازی آمریکا، فرانسه و آلمان در جنگ رسانهای علیه ایران. اشک تمساح غربیها برای اکبری در شرایطی است که نهادهای نظامی ایران همواره هدف تهاجم رسانهای و اطلاعاتی کشورهای غربی بوده است. پس چگونه و با چه توجیهی به یکی از مقامات آن به راحتی و سرعت اقامت و تابعیت دادند؟ انگلیسیها زمانی که اکبری را طی ۲ مرحله به جاسوسی کشاندند، برای فرارش از ایران نقشه کشیدند، بیش از ۲ میلیون یورو به او دستمزد پرداخت کردند، خانههای اشرافی در وین و لندن و جنوب اسپانیا برایش تهیه کردند و خارج از روال عادی به وی کارت اقامت، سپس تابعیت و گذرنامه انگلیسی دادند؛ خوب میدانستند او را به سوی چه سرنوشتی سوق میدهند. آیا حضور یکی از مدیران SIS و یک نماینده پارلمان انگلیس در دادگاه لندن برای تسریع در اخذ تابعیت برای اکبری، ناشی از نوعدوستی انگلیسیها و کمک به مهاجران بوده است؟ اجرای این حکم نتیجه مستقیم جنایت دستگاه اطلاعاتی انگلیس است. رژیم انگلیس حریصانه از علیرضا اکبری اطلاعات مربوط به پروژههای سری نظامی و موشکی ایران، روشهای دور زدن تحریمها، اطلاعات مربوط به برخی نهادهای امنیتی، دفاعی و سیاسی کشور و دانشمندان بزرگی همچون شهید فخریزاده را درخواست میکرد و آن جاسوس وطنفروش، فارغ از میزان موفقیت، نهایت تلاش خود را برای ایفای آن نقش خائنانه به عمل میآورد. خیانت علیرضا اکبری به کشورش محصول بازی کثیف رژیم انگلیس، بهرهگیری از نقاط ضعفش، و کشاندن او به مسیر وطنفروشی بود و عملاً همان رژیم خبیث باید پاسخگوی انحراف، خیانت و مجازات «جاسوس اکبری» باشد، نه آنکه مزورانه لباس عزا بهتن کند و بانگ خونخواهی وی را سر دهد.
وزارت اطلاعات با قاطعیت اعلام مینماید از این پس، بازی با ابزارهای کثیفی چون ویزا و اقامت برای آلودهسازی و یا اعطای تابعیت برای رهاندن جواسیس از مجازات ثمری نخواهد داشت و اکنون خط بطلان دائمی بر مصونیت کاذب ایجادشده از سوی سرویس اطلاعاتی انگلیس کشیده شده است.
انگلیسیهای حیلهگر که هنوز در توهم قرن نوزدهمی «تفرقه بینداز و حکومت کن» به سر میبرند، القای خطوط شیطانی اختلافافکنی بین دستگاههای مختلف و سلایق کشور را در پیش گرفتند. در همین راستا مجازات قانونی این عنصر خائن را به تعارض سلایق سیاسی و مقامات کشور منتسب و هر یک از مقامات و رسانههای انگلیسی، بخشی از این سناریو را اجرا کردند. از یک سو اتهاماتی را متوجه برخی دستگاههای دفاعی و امنیتی و مسؤولان شناخته شده کشور کردند و در عین حال مزورانه خطکشیهای جعلی «میانهرو- تندرو» را برجسته نمودند. وزارت اطلاعات قاطعانه اعلام میکند اگر مسؤولان کشور و سلایق مختلف سیاسی وفادار به جمهوری اسلامی ایران، نسبت به برخی موضوعات داخلی نظرات متفاوتی داشته باشند (که کاملاً طبیعی است) اما نسبت به خباثت رژیم انگلیس و دشمنیهایش علیه این ملک و ملت، اتفاق نظر کامل دارند. رویکرد مقامات کشور، رسانهها و جریانات سیاسی نسبت به مجازات جاسوس اکبری مؤید این مدعاست.
روشن است ضربه سخت وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران بر پیکره سرویس اطلاعات مخفی انگلیس (SIS) نخستین اقدام ضداطلاعاتی ایران علیه انگلیس نیست و آخرین آن هم نخواهد بود. اما قطعاً نقطه عطفی در شناسایی و برخورد جدی با جاسوسی از ایران اسلامی توسط عناصر خبیث انگلیسی است که با قوت و جدیت بیش از پیش ادامه خواهد یافت. از همین رو به افرادی که به هر نحو در دام سرویسهای جاسوسی افتادهاند توصیه میگردد با معرفی خود به وزارت اطلاعات از تخفیف در مجازات و رأفت اسلامی بهرهمند گردند؛ در غیر این صورت از تعقیب و مجازات در امان نخواهند بود.
در پایان لازم است از همکاری مجدانه مسؤولان محترم قوه قضائیه، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و بویژه دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی که با همکاری خود در جریان تحقیقات، تعقیب و مجازات این جاسوس انگلیس نقش مؤثری ایفا کردند، قدردانی نماییم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|