|
اخبار
تجلیل از مادران شهدای جاویدالاثر در فرهنگسراهای تهران
آیین گرامیداشت مادران شهدای جاویدالاثر در قالب ویژهبرنامه «مادران چشم به راه» همزمان با سالروز ولادت حضرت علیاکبر(ع) و روز جوان به همت سازمان فرهنگی - هنری شهرداری تهران در فرهنگسراهای شهر تهران برگزار میشود. به گزارش «وطن امروز»، حمیدرضا خونویی، معاون فرهنگی سازمان فرهنگی - هنری شهرداری تهران با اعلام این خبر افزود: این برنامه با هدف تکریم مادران شهدای جاویدالاثر همزمان با میلاد حضرت علیاکبر(ع) و روز جوان در فرهنگسراهای شهر تهران برگزار میشود.
وی اضافه کرد: در این برنامه که با حضور گروههای مردمی و با محوریت حضور نوجوانان برپا میشود، از ۳۰ نفر از مادران شهدای جاویدالاثر در سطح مناطق بیستودوگانه تهران تقدیر میشود.
معاون فرهنگی سازمان فرهنگی - هنری شهرداری تهران با اشاره به سابقه برگزاری این برنامه، بیان کرد: تفاوت این دوره از ویژهبرنامه «مادران چشم به راه» در انتخاب شهدای جاویدالاثر نوجوان است. همچنین بناست اجرای بخشهای مختلف برنامه توسط نوجوانان انجام شود. ویژه برنامه «مادران چشم به راه» شنبه ۱۳ اسفند میزبان جمعی از خانوادههای معظم شهدا، ایثارگران، جانبازان و چهرههای فرهنگی خواهد بود.
***
سرپرست هیأت بازخوانی متون جشنواره رضوی معرفی شد
مهدی لزیری، هنرمند پیشکسوت تئاتر تبریز سرپرست هیأت بازخوانی متون شانزدهمین جشنواره تئاتر رضوی شد. به گزارش «وطن امروز»، هیات بازخوانی شانزدهمین جشنواره تئاتر رضوی متشکل از محمدرضا آریانفر، مرتضی سخاوت و اصغر خلیلی به سرپرستی مهدی لزیری آثار این رویداد را بررسی و ارزیابی خواهند کرد.
مهدی لزیری متولد ۱۳۲۷ از پیشکسوتان تئاتر تبریز و آذربایجان است که فعالیتهای تئاتر و نمایش خود را از سال ۱۳۴۵ هجری شمسی آغاز کرده و ۱۰ سال به عنوان مدیر امور هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و ۱۲ سال به عنوان رئیس امور هنری اداره کل آموزشوپرورش استان و هماینک نیز به عنوان مدرس دانشگاه هنر تبریز به تدریس مدیریت صحنه میپردازد. لزیری نیز پیش از این به عنوان مدیر خانه هنرمندان سازمان فرهنگی - هنری شهرداری تبریز منصوب شده است. همچنین وی در سیوهشتمین جشنواره تئاتر فجر در سال ۹۸، به خاطر «یک عمر فعالیت هنری» مورد تجلیل قرار گرفت.
لزیری نمایشهای بسیاری را در کسوت کارگردانی، بازیگری و طراحی صحنه در کارنامه هنری خود دارد که از آن جمله میتوان به نمایشهای «تو قهرمان نیستی»، «تسلیمشدگان» و «توی گوش سالمم زمزمه کن» اشاره کرد. شانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر رضوی در خرداد ۱۴۰۲ به دبیری کورش زارعی و به میزبانی آذربایجان شرقی برگزار خواهد شد.
***
مستند سینمایی «صد سال تطور» آماده نمایش شد
مستند سینمایی صد سال تطور با موضوع تاریخ تحولات یک قرن اخیر، آماده نمایش شد. محمدباقر مهرآبادی که ۲ ماه گذشته تدوین این مستند بلند را آغاز کرده بود، اکنون صداگذاری آن را به پایان رسانده و این فیلم به مدت 90 دقیقه آماده پخش شده است. صالح مدرسهای به عنوان پژوهشگر، هدایت این پروژه را بر عهده داشت. وی قرائت جدیدی را در بازخوانی تاریخ تحولات 100 ساله اخیر ارائه کرده است. از سوی دیگر، حضور متفاوت ادگاردو روبین اسعد در این فیلم، زاویه متفاوتی را روی بیننده گشوده است.
محمدرضا مکرمی، برنامهریز و مدیر تولید این پروژه در این باره گفت: تاکید کارگردان، بر وجه علمی و پژوهشی راوی است و تلفیق نگاه جسورانه این دو، اطلاعات ذیقیمتی را در فیلم ارائه میدهد. کشف و تحلیل صحیح کارگردان، پرده از برخی ابهامات شروع قرن گذشته برداشته و نقطه عطفی در ساخت چنین آثاری محسوب میشود؛ این مستند سینمایی اگر درست دیده شود، سرآغاز یک تحول پژوهشی است. برخی عوامل این پروژه عبارتند از: حسین اسدیزاده (مشاور کارگردان)، امیرحسین قلندری و علی وفایی (تصویربردار)، علیرضا رهبر (صدابردار)، محمدباقر مهرآبادی (تدوینگر و صداگذار)، سیدحسن جوادی (جلوههای ویژه)، عباس فرامرزی (عکاس)، محمدرضا مکرمی (برنامهریز و مدیر تولید)، سعید کاری (مسؤول گروه تصویر شهر فرودگاهی امام خمینی) و خانه هنرمندان امروز (مجری طرح).
***
کنسرتهای داغ این روزهای خوانندگان
با بازگشت کنسرتهای پاپ به سالنها، خوانندگان مختلفی از برگزاری اجراهای خود خبر میدهند که این تعداد تا رسیدن به تعطیلات نوروز، به مرور بالاتر میرود. به گزارش «وطن امروز»، پس از اینکه در روزهای گذشته خوانندگان و موسیقیدانهای مختلفی چه در جشنواره موسیقی فجر و چه خارج از جشنواره روی صحنه رفتند، اکنون تعداد دیگری از فعالان حوزه موسیقی از کنسرتهای پیشروی خود خبر میدهند تا بلکه در اندک زمان باقیمانده به ماه رمضان بتوانند از فرصت حضور در صحنه استفاده کنند.
اسامی خوانندگانی که در روزهای آینده روی صحنه خواهند رفت به ترتیب زیر است:
زانکو یکشنبه 7 اسفند در یک سانس ساعت ۲۱:۵۰، معین زندی سهشنبه ۹ اسفند در ۲ سانس ۱۹ و ۲۲، علیرضا طلیسچی چهارشنبه ۱۰ اسفندماه در ۲ سانس ۱۹ و ۲۲، مجید رضوی ۱۵ اسفند و احمد سلو ۱۶ اسفند
همگی این اجراها در سالن میلاد نمایشگاه روی صحنه میروند. همچنین محسن شریفیان ۱۰ و ۱۱ اسفند ساعت ۲۱ در تالار وحدت و کنسرت نمایش «کافه عاشقی» تا ۱۲ اسفند در تئاتر شهرزاد ساعت ۱۹ روی صحنه میروند.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
مشعل هفدهمین جشنواره فیلم مقاومت روشن شد
سینما روی عرشه مقاومت
گروه فرهنگ و هنر: ژانرهای متداول دنیا در اصابت با فرهنگهای مختلف تغییر ماهیت نمیدهند و در این میان تنها گونهای که در اصابت با فرهنگ ایرانی تغییر ماهیت داد سینمای جنگ بود، چون سینمای جنگ در دنیا متداول بود ولی وقتی با فرهنگ جبهه و بچههای رزمنده برخورد کرد گونهای دیگر از تصویرگری را به دنیا معرفی کرد؛ یعنی سینمای «دفاع مقدس» که عناصر متفاوتی داشت و حرف خود را به شکل متفاوت به دنیا میگفت و این جریان تا امروز ادامه پیدا کرده است. این گزاره شاید مهمترین جشنواره «فیلم مقاومت» باشد؛ جشنوارهای که امسال در هفدهمین دوره خود از فیلمسازان و فعالان این حوزه میزبانی خواهد کرد. نشست خبری هفدهمین جشنواره فیلم مقاومت با شعار «گفتمان مقاومت، نهضت جهانی مستضعفان و آزادی قدس شریف» به همت انجمن روایت فتح با حضور جلال غفاریقدیر دبیر جشنواره، سیدمحمد حسینی مدیرعامل انجمن سینمای دفاع مقدس، محمدعلی مومنی مسؤول کمیته بینالمللی جشنواره، محسن جوادی مسؤول کمیته استانها و اکرانهای سراسر کشور و محسن رفیعی دبیر اجرایی جشنواره صبح دیروز در مجتمع فرهنگی اسوه برگزار شد. در ابتدای این نشست خبری، جلال غفاریقدیر، دبیر هفدهمین جشنواره فیلم مقاومت گزارشی را از این رویداد ارائه داد و گفت: هفدهمین دوره از این رویداد در آذر ۱۴۰۱ فراخوان خود را اعلام کرده است. با اینکه زمان کمی کمتر از ۲ ماه برای دریافت آثار در مضامین هفدهگانه اعلان شد اما با استقبال فوقالعادهای در عرصه آثار داستانی، مستند و پویانمایی روبهرو شد. این جشنواره به صورت دوسالانه است و ایجاد یک هیجان و فضای رقابتی بین هنرمندان کار سختی بود. میزان آثاری که در جشنواره اعلام شده به قدری است که میتوانیم ادعا کنیم شاهد استقبال مطلوب در بخشهای ملی و بینالمللی در حوزه سینمای مقاومت هستیم.
وی افزود: توجه به مقاومت به مثابه یک گفتمان از اولویتهای ما بود و رویکرد متعالی که به اسم مقاومت تعریف شده بود و بر این اساس بر مضمونگرایی این جشنواره تاکید داشتیم. گفتمان مقاومت تاریخی جهانشمول، این ظرفیت را دارد که تکثیر موضوعی پیدا کند. میتوان مسیر جهتگیری آینده سینما را زیرمجموعه موضوعات مقاومت قرار داد و هنرمندان میتوانند با این محوریت در هنر تصویر، آثاری را خلق کنند.
* سینمای مقاومت به دنبال یک حرکت پژوهشی و گفتمانی
غفاری بیان کرد: ایجاد بخش فلسطین به مثابه پاره تن جهان اسلام، در جستوجوی آرمانی است که همه مسلمانان جهان دنبال میکنند تا اسرائیل کودککش و غاصب سرزمینی که حقی در آن نداشته، وجود نداشته باشد. موضوع فلسطین از سوی آزادیخواهان مورد حمایت بود و امروز در نقطهای هستیم که میگوییم هنر هفتم باید حقانیت این گفتمان را به پرده سینما نزدیک کند. دفاع مقدس برآمده از هویت آب و خاک ما است و کم از این سینما صحبت شده است و بعضا به دلیل نبود گفتوگو به ضد خودش بدل شده است. ظهور و کشف استعدادهایی که در گام دوم انقلاب باید به آنها توجه شود، از رویکردهای ما است اما این مسیر توسط جوانان و فیلمسازان نسل مقاومت راه خود را باز کرده و این جشنواره آنها را همراهی میکند. به گفته دبیر جشنواره، آسیبشناسی، توان جریانسازی و تاثیرگذاری فستیوالها در این حوزهها اهمیت دارد. جایزه آوینی به فیلمنامه توجه میکند، چرا که زیرساخت فیلمهای مقاومت ممکن است تولید چند ساله را طی کنند و فراخوان دو ماهه ما پاسخگوی آنها نیست. این جایزه، بستر توجه به سوژه دراماتیک است و ما از عدم خلق سینمایی که بتواند روایتگر گفتمان مقاومت باشد، به مقولهای پر از سوژههای دراماتیک و قصه تکاندهنده آدمها میرسیم. وی تصریح کرد: تاکنون ما درباره سینمای مقاومت یک حرکت پژوهشی و گفتمانی انجام ندادهام و در فضای آکادمیک ما ادبیات سینمای مقاومت وجود ندارد. در تلاشیم در ادبیات آکادمیک توسعه رخ دهد و هنرجویان بتوانند به آثاری برسند که پرورشدهنده نسلی از انسانها باشد که با این مضمون از سینما درگیر شوند. شکل برگزاری جشنوارههای دنیا را سنت لیبرال پایهگذاری کرده است. ما این بار سعی کردیم از کاخ جشنواره فاصله بگیریم و ایده خلیجفارس از آنجا شکل گرفت. سواحل خلیجفارس و قصههای تاریخی و معاصر خلیج فارس برای ما پررنگ شد و تلاش کردیم گفتمان مقاومت به گوشها سنگین نیاید. افتتاحیه این رویداد از ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ در بندر کنگان و روستای شیربنو در خلیجفارس برگزار میشود و در طول برگزاری این رویداد با کارگاههای آموزشی، نقد فیلم و فضای تخصصی سینمای داخلی و جهانی و اکرانها در بازه یک هفتهای در خدمت برگزیدگان و شرکتکنندگان خواهیم بود.
* در ۳۵۴ نقطه ایران اکران خواهیم داشت
جلال غفاریقدیر گفت: در ۳۵۴ نقطه ایران اکران خواهیم داشت. ظرفیتهای ملی و استانی درگیر شدند و سینما باید تعهد خود را به مردم به ثمر برساند و فیلمهای مقاومت فرصتی را پیدا کنند که در سینماها اکران شوند و آثار برگزیده به رویت سینمادوستان و مقاومتدوستان برسد. ۶۷۴ اثر در بخش اصلی جشنواره و جایزه شهید سلیمانی دریافت شده که شامل ۴۷ اثر سینمایی، ۱۱ سریال، ۶۵ مستند، ۱۷۹ فیلم کوتاه، ۶۷ مستند نیمهبلند، ۱۸۲ مستند کوتاه و ۱۲۳ پویانمایی کوتاه و بلند است.
غفاری عنوان کرد: در بخش نثر روایت، 291 اثر کوتاه با معدل سنی فیلمسازان ۳۰ سال به پایین دریافت کردیم. در بخش جایزه دفاع مقدس که جایزه «رسول ملاقلیپور» نام دارد، ۳۵۰ اثر دریافت شد و در بخش فلسطین نیز با حضور سینماگران داخلی ۱۴۹ اثر در دبیرخانه دریافت شده است. همچنین ۴۰۰ فیلمنامه بلند، کوتاه و اقتباسی و در بخش پژوهش هم بالغ بر ۲۰۰ اثر دریافت شده است.
در ادامه این نشست محمدعلی مومنی، مدیر کمیته بینالملل جشنواره گفت: به یاری خداوند و همت عزیزان از بیش از ۵۰ کشور دنیا در بخشهای مختلف جشنواره اثر دریافت کردیم و این تنوع برای جشنواره جذاب بود. بیش از ۳۰۰ فیلمساز غیرایرانی آثار ارسال کردند و ۵۰۰ اثر را دریافت کردیم و وارد جشنواره شدهاند. برای ایام برپایی جشنواره که در خلیجفارس برگزار میشود، از ۲۰ کشور دنیا دعوت شده است که برخی از آنها را به صورت برخط و همراه با وبینار در خدمتشان خواهیم بود.
وی افزود: نشستها و کارگاههای نقد و آموزشی برگزار خواهد شد و اساتیدی هستند که به صورت حضوری و وبینار در خدمتشان خواهیم بود. ۴ هیات سینمایی از سوریه، لبنان، ترکیه و یمن در دبیرخانه حضور پیدا کردند و تمایل و ابراز داشتند که برای سال آینده این جشنواره در کشور سوریه برگزار شود. در برنامهریزی، شبهای فیلم مقاومت را در کشورهای دیگر برگزار خواهیم کرد و قصد داشتیم در ترکیه و سوریه قبل از برگزاری ایام جشنواره، شب فیلم مقاومت را داشته باشیم که با زلزله تلخ در این ۲ کشور مواجه شدیم و بنا شد تا بعد از ایام جشنواره و بعد از ماه مبارک رمضان بتدریج شبهای فیلم مقاومت را در کشورهای دیگر برگزار کنیم. مدیر کمیته بینالملل هفدهمین جشنواره مقاومت در پایان گفت: برگزاری نشستهای هماندیشی با حضور اتحادیه بینالمللی فیلمسازان مقاومت از رویکردهای این جشنواره است، زیرا تاکنون به صورت همکاری مشترک کشورها با یکدیگر، تولید آثار نداشتند و با فیلمسازان بیش از ۲۰ کشور دنیا این مقدمات را فراهم کردیم، البته ادعایی نداریم و صرفا هماندیشی را ترتیب دادیم. ما در خلال جشنواره غرفههایی را تدارک دیدیم که به دنبال ایجاد بازار فیلم نبوده است و انشاءالله شاهد شکل گرفتن ارتباط خوبی باشیم.
* عرشه کشتی؛ میزبان اختتامیه
در پایان این نشست سیدمهدی ناظمی، دبیر بخش داوری جشنواره مقاومت گفت: بهروز افخمی رئیس کمیته داوران است که ۴ داور خارجی و ۲ داوری ایرانی او را همراهی خواهند کرد. همچنین در بخش دفاع مقدس شهریار بحرانی رئیس داوران خواهد بود و محسن برمهانی در بخش فلسطین و شهاب اسفندیاری در بخش نثر روایت رئیس داوران خواهند بود. در داوری بخش فیلمنامه نیز بهمن حبشی حضوری پررنگ خواهد داشت. در همین ارتباط جواد تمدنی، مدیر کمیته روابط عمومی این رویداد خبر داد: با موافقت جلال غفاری قدیر در آیین اختتامیه از رسانههای برتر این جشنواره که در این مسیر همراه ما بودند، تقدیر خواهد شد. محسن رفیعی، دبیر اجرایی جشنواره هم اظهار کرد: دوره هفدهم جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۱۵ افتتاح میشود و افتتاحیه آن همزمان با افتتاح این جشنواره در ۳۲ استان کشور است. مراسم پایانی جشنواره ۱۷ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۲۰ تا ۲۳ روی عرشه کشتی ایرانی در سواحل نیلگون خلیجفارس برگزار خواهد شد و برنامههای متعدد و متنوعی برای مدعوین و حضار در نظر گرفته شده است و بیشترین وجه آن آموزشی، نقد فیلم و نمایش آثار منتخب جشنواره و ارتقای سطح نگرش فیلمسازان به مفهوم مقاومت است. ما در تهران شاهد حضور ۴۵ درصدی آثار نسبت به شهرهای دیگر کشور هستیم و استان قم و اصفهان بعد از تهران صدرنشین هستند.
ارسال به دوستان
با حضور جمعی از هنرمندان انجام شد
بدرقه پیکر شهرام عبدلی به خانه ابدی
گره فرهنگ و هنر: مراسم تشییع پیکر زندهیاد شهرام عبدلی با حضور جمعی از هنرمندان در خانه هنرمندان برگزار شد. به گزارش «وطن امروز»، مراسم تشییع پیکر زندهیاد شهرام عبدلی، بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون که برای حضور در یک سریال تلویزیونی به مشهد رفته بود و در این شهر درگذشت، دیروز هفتم اسفندماه در خانه هنرمندان ایران برگزار شد.
در این مراسم هنرمندانی چون کورش سلیمانی، جواد هاشمی، شهره سلطانی، آناهیتا همتی، میرطاهر مظلومی، گیتی معینی، رضا توکلی، شکرخدا گودرزی، امیررضا دلاوری و رابعه اسکویی حضور داشتند.
مرتضی یراقبافان در ابتدای این مراسم آیاتی از قرآن مجید را قرائت کرد. سپس جواد هاشمی که اجرای این مراسم را بر عهده داشت با خواندن شعری بیان کرد: خوش آمدید به محفلی که پر از درد، غم و اندوه است. به روح شهرام سلام میکنم. من برای آنها که شهرام را از نزدیک میشناسند هم میگویم که او جزو نوادر هنرمندان بود، عمیق بود و فکر میکرد. شاید تواناییها و هنرهای او در پس پرده بازیگریاش پنهان شده بود. حیف که خداوند گلچین است و گلها را میچیند. شهرام الان در بهترین جا به ما لبخند میزند. او بیشتر از اینکه غم خود را بخورد، غم دیگران را میخورد.
در ادامه مراسم، کورش سلیمانی گفت: عشق او به پدرش را همه میدانند. آدمی که اینقدر قدرشناس است آدم شریفی است. خطاب به فرزندانش میگویم پدر شما سربلند و با افتخار بود؛ منت روزگار را نکشید، حرص خورد و غصه خورد.
هاشمی در ادامه دوباره پشت تریبون قرار گرفت و گفت: شهرام عبدلی در حرم امام رضا(ع) طواف داده شد. خودش همیشه دغدغه مردم را داشت. شهرام با همه بزرگیاش همه حقش را از سینما نگرفت و خیلی بزرگتر از آن بود که مردم در قاب تصویر دیدند.
در ادامه این مراسم میرطاهر مظلومی ضمن تسلیت به خانواده عبدلی بیان کرد: زمین به خاطر حضور برخی آدمهاست که نفس میکشد. والله که عبدلی یکی از همانها بود. او باشرف، نجیب و محترم بود. به من زنگ میزدند و میپرسیدند چه میتوان کرد؟ من هم میگفتم هر کسی شفا میخواهد اینجا میآورند. پروژه ۱۴۰ نفره ما هر شب تک به تک در حرم امام رضا(ع) دعا میکردند.
در بخش دیگر این مراسم ایرج راد، رئیس هیاتمدیر خانه تئاتر پشت تریبون قرار گرفت و بیان کرد: غم بزرگی است. همه کسانی که او را از نزدیک میشناختند شیفته اخلاق و معرفت او بودند. همانطور که گفته شد شما عزیزان، هنرمندان را در قاب میبینید و ذهنیتی از بازی و نقش آنها دارید اما از اخلاق و منش آنها بیخبرید و ناکامیها و تحمل رنجهایشان را نمیبینید.
امیر رحیمزاده، تهیهکننده سریال «آسوده باش» در ادامه مراسم درباره حضور شهرام عبدلی در این پروژه گفت: او مدت کوتاهی در پروژه همراه ما بود اما در همین مدت کوتاه آسودگی را به همه ما آموخت. تمام سعی و تلاش ما این بود که شهرام عزیز با پای خود از بیمارستان بیرون بیاید اما تقدیر این نبود. او در روز افتتاحیه سریال نکتهای گفت که جالب بود و آن این بود که همه ما که اینجا هستیم از امام رضا(ع) دعوتنامه داریم. ۲۴ ساعت قبل از فوت شهرام باخبر شدیم خدام حرم امام رضا(ع) اعلام آمادگی کردهاند که با پرچم گنبد به بیمارستان بروند. به دلیل بحثهای بهداشتی و شرایط بیمارستان ملاحظاتی وجود داشت اما دوستان آنجا حاضر شدند. همسر شهرام از خدام خواست به اتاق کناری شهرام که یک کودک فلج در آن بستری بود هم بروند. امروز از بیمارستان قائم مشهد خبر رسید آن کودک فلج بهبود یافته است.
ارسال به دوستان
نوید محمودی:
«پوست شیر» در فصل سوم تمام میشود
سریال «پوست شیر» قرار است 3 روز دیگر به نمایشخانگی بازگردد. فصل سوم و اتفاقات مهمی که نقطه نظرات مردم در پلتفرمها و کانالهای مجازی را جلب کرده، گویای این است که همه منتظرند تا سرانجام کاراکترهای این سریال را ببینند و پرسش بسیاری از مخاطبان این است: آیا این سریال ادامه خواهد داشت؟ خبرگزاری تسنیم به این بهانه با نوید محمودی تهیهکننده سریال صحبت کرده است. وی میگوید: روزهای فیلمبرداری را سپری میکنیم و مراحل فنی هم پیش میرود تا همان 10 اسفند پخش سریال در فصل سوم ادامه یابد. 8 قسمت را برای فصل سوم خواهیم داشت و فیلمبرداری سریال هم در اسفندماه دنبال میشود.
وی در پاسخ به این سوال که بسیاری میپرسند «پوست شیر» فصل دیگری دارد یا اینکه فصل سوم، ایستگاه پایانی ماجراهای نعیم، ساحل، لیلا و سرگرد مشکات خواهد بود، گفت: «پوست شیر» فصل دیگری ندارد؛ فعلا به این نکته فکر نکردهایم. باید تمام شود و در وهله اول یکی دو ماه استراحت خواهیم کرد. محمودی درباره ادامه سریال گفت: الان که با شما صحبت میکنم هم میتوانم بگویم نه و هم بگویم بله! به این نکته بستگی دارد که ببینیم قصه جان ادامه دادن دارد یا خیر. الان که صحبت میکنم به هیچ نتیجهای در این باره نرسیدیم. صادقانه الان راجع به هیچ چیزی تصمیم نگرفتهایم.
وی اشاره کرد: قصه «پوست شیر» در فصل سوم تمام میشود؛ الان که با شما صحبت میکنم ۲ فیلمنامه سینمایی آماده داریم که یکی را برادرم جمشید و یکی را خودم کارگردانی خواهیم کرد. گفتوگوهایی هم درباره ساخت سریال داشتیم اما واقعیت این است که هیچ عجلهای نداریم به چیزی برسیم که انشاءالله فضای خوش «پوست شیر» را ادامه دهیم. دوست داریم هر کار دیگری میسازیم با اقبال «پوست شیر» مواجه شود و این آرزو و هدف و رویکرد ما در ادامه تولید فیلم و سریال است.
ارسال به دوستان
با حضور 100 خانواده شهید از 6 کشور مقاومت
برگزاری نخستین یادواره شهدای رسانه محور مقاومت
گروه فرهنگ و هنر: مدیرکل روابط عمومی و اطلاعرسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران از برگزاری نخستین یادواره شهدای رسانه محور مقاومت با حضور 100 خانواده شهید از 6 کشور مقاومت خبر داد. به گزارش «وطن امروز»، نشست خبری «نخستین یادواره شهدای رسانه محور مقاومت»، روز شنبه ششم اسفندماه با حضور سیدحمید طباطبایی، مدیرکل روابط عمومی و اطلاعرسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران و دبیر این یادواره در مجتمع فرهنگی رسولزاده برگزار شد. طباطبایی در ابتدای این نشست عنوان کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران با هدف بزرگداشت یاد شهدا که یکی از ماموریتهای بنیاد است و همچنین ارج نهادن به مقام شهدای رسانه و نقش آنها در محور مقاومت، روز دوشنبه 8 اسفند نخستین یادواره شهدای رسانه محور مقاومت را در مرکز همایشهای بینالمللی صداوسیما برگزار خواهد کرد.
دبیر نخستین یادواره شهدای رسانهمحور مقاومت ضمن اشاره به اینکه این یادواره با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران، سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه رادیو و تلویزیونهای کشورهای اسلامی برگزار خواهد شد، اضافه کرد: در مرحله اول شناسایی شهدای رسانهای کشورهای محور مقاومت، ۳۹ شهید و ۷۶ جانباز رسانهای در عراق، ۵۴ شهید و یک جانباز رسانهای در سوریه، ۱۷ شهید و ۲۱ جانباز رسانهای در لبنان، ۱۸ شهید رسانهای در یمن، ۴۵ شهید و ۴۲ جانباز رسانهای در فلسطین، ۵۵ شهید و ۲ جانباز رسانهای در افغانستان و ۱۷۱ شهید و ۱۷ جانباز رسانهای در ایران شناسایی شد. طباطبایی ادامه داد: در نخستین یادواره شهدای رسانه محور مقاومت از میان این تعداد شهدا، موفق به دعوت از ۱۷ خانواده شهید رسانه از لبنان، ۳ خانواده شهید رسانه از فلسطین، ۳۵ خانواده شهید رسانه از عراق، ۲۰ خانواده شهید از سوریه، ۹ خانواده شهید رسانه از افغانستان، ۱۵ خانواده شهید رسانه از یمن - جمعا 100 خانواده شهید از ۶ کشور مقاومت - به همراه ۱۵۸ خانواده شهید رسانه از ایران شدیم و در روز یادواره میزبان این عزیزان خواهیم بود. وی افزود: علاوه بر این در نخستین یادواره شهدای رسانهمحور مقاومت، پذیرای مدیران رسانهای محور مقاومت - بهویژه رسانههایی که این شهدا در آن فعالیت داشتند - نیز هستیم. روز یکشنبه ۷ اسفند به مدت ۵ روز پذیرای خانواده شهدا و مدیران رسانهایمحور مقاومت هستیم. خانواده شهدا در دهکده نشاط و عوامل رسانهای در هتل آزادی ساکن و حاضر هستند که لیست خانوادهها و عوامل رسانهای در اختیار رسانهها قرار میگیرد تا در صورت تمایل به دیدار و مصاحبه و بازدید از خبرگزاریها، هماهنگی لازم انجام شود. دبیر نخستین یادواره شهدای رسانه محور مقاومت همچنین از حضور روسای موسسه شهدای ۵ کشور در این یادواره خبر داد و گفت: به دلیل محدودیتهایی که برای کشور یمن و مصر وجود داشت، روسای موسسه شهدای این دو کشور امکان حضور وجود نداشت.
طباطبایی در ادامه اعلام کرد: بعدازظهر دوشنبه هشتم اسفند، طی یک کنفرانس خبری در هتل آزادی، یک تفاهمنامه فرهنگی بین بنیادهای شهید کشورهای محور مقاومت امضا خواهد شد. البته این تفاهمنامه تنها در بعد فرهنگی است و شامل همکاریهای فرهنگی بین بنیادهای شهید کشورهای محور مقاومت و بحث ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در این کشورها است. مدیرکل روابط عمومی و اطلاعرسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان، وزیر فرهنگ و گردشگری و آثار باستانی کشور عراق، رئیس هیات اعلام و اتصالات عراق، رئیس شبکه العراقی - شبکه ملی عراق - جانشین رئیس موسسه شهید کشور عراق، مسؤول مدیریت اعلام حشدالشعبی عراق، وزیر فرهنگ کشور لبنان، مسؤول کمیسیون اعلام مجلس لبنان، مسؤول رسانهای حزبالله و مسؤول موسسه شهید لبنان، وزیر بنیاد شهید افغانستان و جمعی از مسؤولان سوریه و یمن را از میهمانان ویژه نخستین یادواره شهدای رسانهمحور مقاومت اعلام کرد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|