|
اخبار
اهمیت اهدای خون در روزهای پایانی سال
سخنگوی سازمان انتقال خون کشور از رشد 9.5 درصدی اهدای خون در ۱۱ ماه سال جاری خبر داد و در عین حال بر لزوم توجه به اهدای خون در روزهای پایانی سال و تعطیلات نوروز تاکید کرد تا تامین خون و فرآوردههای مورد نیاز بیماران با مشکل مواجه نشود. عباس صداقت در گفتوگو با ایسنا، درباره وضعیت اهدای خون در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۱، گفت: طبق گزارش روابط عمومی سازمان انتقال خون ایران، در ۱۱ ماه ابتدایی سال جاری حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از هموطنان عزیز کشورمان به مراکز و کلینیکهای اهدای سراسر کشور مراجعه کردهاند که از این تعداد، حدود ۲ میلیون نفر موفق به اهدای خون شدهاند. وی افزود: خوشبختانه با احساس مسؤولیت هموطنان نوعدوست و تلاش تمام کارکنان در مراکز انتقال خون سراسر کشور، سازمان انتقال خون ایران توانسته است در ۱۱ ماهه سال جاری، حدود ۶ میلیون واحد فرآوردههای خون را فرآوری و تامین کند که بر این اساس شبکه ملی خونرسانی کشور در شاخص اهدای خون رشدی حدود 9.5 درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته تجربه کرده است. صداقت در ادامه صحبتهایش با اشاره به نزدیک بودن تعطیلات نوروزی نیز گفت: مردم در روزهای پایانی سال و همچنین در تعطیلات عید مانند همیشه برای اهدای خون مراجعه کنند تا میزان ذخایر خون کاهش پیدا نکند.
***
جانشین رئیس پلیس راهور:
ایمنی خودروها میزان تلفات جادهای را تا ۸۰ درصد کاهش میدهد
جانشین رئیس پلیس راهور گفت: اگر خودروها ایمن باشند، تا ۸۰ درصد از میزان تلفات تصادفات جادهای کاسته میشود. سردار سیدتیمور حسینی در سمپوزیوم قرارگاه ملی کاهش حوادث ترافیکی در جمعیت هلالاحمر و آغاز پویش «نوروز ۱۴۰۲ بدون حوادث ترافیکی» اظهار داشت: راه، وسیله نقلیه و راننده، ۳ عامل عمده تاثیرگذار در تصادفات جادهای هستند اما نمیتوان سهم بالای خودرو و راه را نادیده گرفت. امروز در دنیا خطای انسانی پذیرفته شده است ولی پذیرفتن راه بد و وسیله نقلیه ناایمن پذیرفتهشدنی نیست، باید مثل دیگر کشورهای دنیا جاده خوب و خودروی ایمن، خطای انسانی را جبران کند. سردار حسینی تاکید کرد: راه خوب و خودروی ایمن هم پیش از حادثه و هم پس از حادثه میتواند حافظ جان انسانها باشد و هم اینکه خسارتها را به حداقل برساند. درباره خودرو، استحکام بدنه، ستونهای محکم، کمربند ایمنی مناسب، کیسه هوا و مواردی از این دست خسارتهای جانی و مالی را حتی در صورت وقوع حادثه کاهش میدهد. سردار حسینی اعلام کرد: از سال ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۵ موفق شدیم آمار تلفات جادهای را از ۲۷ هزار به ۱۵ هزار نفر برسانیم اما پس از آن این آمار صعودی شد.
***
سوار کردن ۴ مسافر خلاف تعریف تاکسی است
رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای اسلامی شهر تهران به تغییر فعالیت تاکسیهای زرد به سمت مسافرکشی خصوصی اشاره کرد و گفت: در بودجه سال آینده ونها جایگزین تاکسیها برای جابهجایی جمعیتی و تعدادی خواهند بود. سیدجعفر تشکریهاشمی درباره فعالیت دربستی و تک سفره تاکسیهای زرد به ایرنا گفت: فعالیت کنونی تاکسیها و تعریف تاکسی به عنوان وسایل حملونقل عمومی تعدادی و جمعیتی اشتباه تاریخی بوده است.
وی سوار کردن ۴ نفر مسافر را برخلاف تعریف درست تاکسی دانست و افزود: اصولا تاکسی وسیله حملونقل دور تو دور است و بر اساس مبدأ تا مقصد فعالیت میکند. رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: تاکسی به عنوان یک وسیله نقلیه کرایهای خصوصی تعریف شده و در همه جای دنیا نیز از همین الگو پیروی میکند. به گفته تشکری هاشمی، تفاوتی ندارد فعالیت تاکسیها چگونه باشد و به هر شیوه برخط، تلفنی و حتی حضوری تفاوتی در ماهیت کار آن ندارد. وی بر اصلاح مدل کنونی فعالیت تاکسیها تاکید کرد و گفت: در بودجه سال ۴۰۲ روی این موضوع تاکید شد که خودروهای ون برای مسافرکشی جمعیتی جایگزین تاکسیها شوند که لااقل در جابهجایی مسافر نیز شمار محسوسی را شاهد باشیم.
***
سارق و مالخر ۱۳ کیلو طلا دستگیر شدند
جانشین فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری سارق و مالخر ۱۳ کیلو طلا خبر داد. سرهنگ حسینعلی ابنعلی از دستگیری سارق ۱۳ کیلو طلا از یک منزل در شهرستان ری خبر داد و اظهار داشت: متهم و مالخر طلاهای به سرقت رفته دستگیر شدند. وی اظهار داشت: در پی وقوع سرقت ۱۳ کیلوگرم طلا از منزلی در محدوده «باقرشهر» شهرستان ری، موضوع به صورت ویژه در دستور کار عوامل تجسس کلانتری ۱۷۵ این فرماندهی قرار گرفت.
ابنعلی افزود: ماموران پس از انجام تحقیقات علمی و تخصصی و همچنین استفاده از تجهیزات پلیسی و رصد هوشمندانه سارق، موفق شدند متهم را به همراه مالخر اموال مسروقه شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی هر دو متهم را طی عملیاتهای پلیسی جداگانه و غافلگیرانه در مخفیگاهشان دستگیر کنند. این مقام انتظامی اظهار داشت: متهمان دستگیر شده لب به اعتراف گشوده و به سرقت از منزل شاکی و مالخری اموال به سرقت رفته اعتراف کردند. سرهنگ ابنعلی با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی طلاهای به سرقت رفته را ۳۳۰ میلیارد ریال اعلام کردند، افزود: کلیه طلاهای مسروقه در بازدید از مخفیگاه مالخر کشف و با دستور قضایی تحویل شاکی شد. وی در پایان اضافه کرد: این دزد حرفهای تاکنون به ۳ فقره سرقت مشابه دیگر اعتراف کرده است و کشف جزئیات پرونده و شناسایی مالباختگان در دستور کار ماموران این فرماندهی قرار دارد.
ارسال به دوستان
رونمایی از دومین داروی بیهوشی تولید داخل؛ بزودی
رئیس سازمان غذا و دارو گفت هر گونه اختلال در تولید و تامین دارو با واردات جبران میشود. سیدحیدر محمدی با اعلام رونمایی از دومین داروی بیهوشی تولید داخل آن هم بزودی عنوان کرد: بتازگی چندین دارو مانند داروی درمان صرع مقاوم، داروی درمان اختلالات رنگدانهای پوست و داروی بیهوشی را رونمایی کردهایم.
ارسال به دوستان
افتتاح دو هزارمین مدرسه بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)؛ مدرسهای دخترانه که در ایران نمونه ندارد
برای دخترانمان
مجتمع آموزشی ساری به وسعت 10 هزار متر دارای 24 کلاس درس در پایههای تحصیلی ابتدایی تا دبیرستان است
با افتتاح بزرگترین مجتمع آموزشی کشور در ساری و ۴۹ مدرسه دیگر در کشور، تعداد مدارس برکت احداث شده توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام به ۴۰۰۰ رسید.
خدمات گسترده ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در مناطق محرم و دورافتاده بر کسی پوشیده نیست؛ از ساخت مسکن، مسجد، مراکز درمانی، ورزشی و فرهنگی گرفته تا ایجاد اشتغال فراوان، توسعه زیرساختی و... اکنون نیز با افتتاح دو هزارمین مدرسه، شمار مدارس ساختهشده توسط زیرمجموعههای این ستاد به بیش از 4 هزار مدرسه رسیده است؛ مدارسی که اغلب در مناطق روستایی و کمبرخوردار ساخته شدهاند تا به برکت انقلاب، مسیر محرومیتزدایی در کشور همچنان طی شود. به طوری که صبح پنجشنبه ۱۱ اسفند در مراسمی با حضور سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام، استاندار مازندران، معاون وزیر آموزشوپرورش، نمایندگان مجلس و فرماندار ساری، مدرسه «حیات طیبه برکت شهید سلیمانی» با زیربنای ۱۰ هزار متر به بهرهبرداری رسید. سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام در این مراسم گفت: امروز دعوتیم به جشن تحقق یک آرزوی بزرگ و شکرانه به ثمر نشستن یک نهضت ملی؛ یعنی افتتاح دو هزارمین مدرسه برکت در کشور.
عارف نوروزی با اشاره به سابقه ورود بنیاد برکت به نهضت مدرسهسازی گفت: در سالهای اخیر با دستور رهبرمعظم انقلاب، نهضت ساخت مدرسه توسط ستاد اجرایی فرمان امام در مناطق محروم و روستایی کشور کلید خورد.
وی افزود: در سال اول ۲۳ مدرسه احداث شد، امروز دو هزارمین مدرسه برکت با نام قهرمان ملی ایران، حاج قاسم سلیمانی افتتاح شد و این یعنی به طور میانگین ۱۵۰ مدرسه در سال توسط بنیاد برکت احداث شده که این رقم در سالهای اخیر به ۲۲۰ مدرسه در سال رسیده است. سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام ادامه داد: با ساخت این ۲ هزار مدرسه، 10 هزار و ۲۵۰ کلاس درس در کشور ایجاد شد که برای ساخت این مدارس ۴ هزار و ۳۴۷ میلیارد تومان توسط ستاد و شرکا هزینه شده است. نوروزی خاطرنشان کرد: در مجموعه بنیاد ۱۵ خرداد هم از ابتدای فعالیت تاکنون ۲ هزار و ۲۸ مدرسه احداث شده که با لحاظ کردن این آمار، مدارس ساختهشده توسط زیرمجموعههای ستاد اجرایی فرمان امام به ۴ هزار و ۲۸ مدرسه رسیده است. وی تاکید کرد: اغلب مدارس ساختهشده توسط ستاد اجرایی در مناطق محروم و روستایی بوده است اما دلیل ورود بنیاد برکت به این پروژه که در شهر ساری احداث شده، نیمهکاره ماندن چندساله ساخت این مدرسه و درخواست کمک برای تکمیل آن بود.
نوروزی افزود: این مدرسه 24 کلاسه در زمینی به وسعت 10 هزار متر بنا شده و نمونه یک مدرسه سبز و الگویی برای «مدارس آینده» و مطابق اصول محیط زیست است و با سرمایهگذاری 120 میلیارد تومانی احداث شده است.
وی ادامه داد: امروز همزمان با این مدرسه، 50 باب مدرسه با 251 کلاس درس هم در 9 استان (مازندران، خوزستان، سیستانوبلوچستان، هرمزگان، اردبیل، گیلان، قزوین، لرستان و فارس) با مشارکت 32 میلیارد تومانی بنیاد برکت افتتاح میشود.
سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام در خاتمه افزود: ساخت 700 مدرسه دیگر نیز در دستور کار بنیاد برکت قرار دارد، همچنین علاوه بر موارد فوق، مشارکت با آموزشوپرورش برای جایگزینی ۱۰۰۰ باب مدرسه کانکسی با مدارس استاندارد در حال انجام است. استاندار مازندران نیز در این آیین گفت: مدرسه حیات طیبه برکت سردار سلیمانی در کشور نمونه ندارد. خرسندیم که امروز پس از چند سال وقفه، با کمک بنیاد برکت شاهد افتتاح این مدرسه هستیم. سیدمحمود حسینیپور افزود: این مجموعه آموزشی دولتی، پایه تحصیلی ابتدایی تا دبیرستان را تحت پوشش قرار میدهد و ۲۴ کلاس درس و تمام امکانات لازم استاندارد را دارد. وی همچنین خاطرنشان کرد: افتتاح این مجتمع آموزشی در یک منطقه محروم با این امکانات، کار باعظمت، بابرکت و ماندگاری است و از این بابت از زحمات شبانهروزی دکتر نوروزی و همکارانشان در ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد برکت سپاسگزاریم.
مدیرعامل بنیاد برکت نیز در این مراسم گفت: مدرسه حیات طیبه برکت سردار سلیمانی در ساری بزرگترین مجتمع آموزشی و پروژه نمونه و فاخری است که در آن تمام امکانات در تمام مقطع تحصیلی در نظر گرفته شده است.
محمد ترکمانه با اشاره به تاریخچهای از فعالیت ۱۵ساله این بنیاد اظهار کرد: نخستین تفاهمنامه بنیاد برکت با اداره تجهیزات و نوسازی مدارس در سال ۱۳۸۷ منعقد و یک سال بعد نخستین مدرسه در استان البرز افتتاح شد و تاکنون نیز ادامه دارد. وی افزود: امروز شاهد افتتاح دو هزارمین مدرسه از ۲ هزار و ۷۰۰ مدرسه طبق تفاهمنامه هستیم که در این مدارس ۲۵۰ هزار دانشآموز تحصیل میکنند و به نوعی از عدالت آموزشی برخوردار شدند.
وی همچنین اذعان داشت: بنیاد برکت در بحث ساخت مراکز بهداشتی درمانی، ساخت پل، آبرسانی، ساخت مساجد و حسینیه، ساخت مسکن محرومان و ... مشارکت دارد و تا امروز ۵۳ هزار پروژه عمرانی را به سرانجام رسانده است.
معاون وزیر آموزشوپرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس نیز در این مراسم گفت: در سند تحول به مدارس چندساحتی یا حیات طیبه اشاره شده که ما امروز شاهد افتتاح یکی از بزرگترین و مجهزترین آنها هستیم که با کمک ستاد اجرایی فرمان امام تکمیل شد و در خدمت مردم قرار گرفت.
حمیدرضا خانمحمدی با بیان اینکه تقدیم ۳۶ هزار شهید دانشآموز و ۵ هزار شهید معلم نشان از تاثیر تربیت آموزشی دارد، اظهار کرد: امروز به برکت پشتکار و ظرفیت ستاد اجرایی فرمان امام و مدیریت جهادی دکتر نوروزی شاهد افتتاح دو هزارمین مدرسه برکت در کشور هستیم که اغلب این مدارس در مناطق روستایی و کمبرخوردار احداث شده است. وی با اشاره به اینکه یکی از دغدغههای مقام معظم رهبری بحث سند تحول است، افزود: در سند تحول به مدارس چندساحتی یا حیاتطیبه اشاره شده که ما امروز شاهد افتتاح یک مورد از آن هستیم و اعتقاد داریم مدرسه کانون تربیت و پیشرفت محله است. گفتنی است سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام در جریان سفر یک روزه خود به استان مازندران ابتدا در جلسه شورای اداری استانداری مازندران شرکت کرد.
دیدار با آیتالله محمدیلایینی، نماینده ولیفقیه در استان، بازدید از چند پروژه و همچنین اهدای بستههای لبخند مادری به چندخانواده دارای ۳ فرزند به بالا و اهدای جوایزی به گروههای جهادی فعال در مناطق محروم استان و همکار بنیاد احسان، از دیگر بخشهای این سفر یک روزه بود.
ارسال به دوستان
جدیدترین اخبار درباره معمای مسمومیت دانشآموزان
فرضیههای ماجرای سمی
با آنکه بیش از ۳ ماه از مسمومیت دانشآموزان در برخی مدارس کشور میگذرد اما علت آن همچنان نامشخص است؛ موضوع مهمی که البته از سوی دستگاههای نظارتی، امنیتی و عوامل اطلاعاتی با جدیت در حال پیگیری است ولی با توجه به بررسیهای دقیق تاکنون عامل یا ماده خاصی که مسمومیت دانشآموزان ناشی از آن باشد کشف نشده است. کارشناسان و متخصصان معتقدند این نحوه مسمومیت با توجه به فراوانی موضوع میتواند تلفیقی از پروژه ایجاد ناامنی توسط سرویسهای امنیتی دشمن و نیز برخی شیطنتهای دانشآموزان باشد..
نهم آذرماه اخبار ضدونقیضی از مسمومیت دانشآموزان دختر در مدارس قم منتشر شد. پس از چند روز مشخص شد دهها مدارس دخترانه در قم دچار آلودگی سمی شدهاند و دختران این مدارس دچار حالت تهوع، حس خفگی و بیحسی شده بودند. خوشبختانه هیچکدام از این دانشآموزان نیاز به بستری طولانی پیدا نکردند و مرخص شدند.
اما این مسمومیتها به قم محدود نشد و موارد مشابهی در مدارس بروجرد، اصفهان، کرمانشاه، پردیس، تهران، اردبیل و فردیس کرج گزارش شد. تقریبا دانشآموزان همان علائم مشابه را داشتند و کسی هم بستری نشد.
* احتمالات درباره گازهای سمی
به هر حال تاکنون درباره عامل مسمومیتها فرضیههای مختلفی مطرح شده است، هر چند برخی از این فرضیهها تکذیب شده اما یکی از نخستین فرضیهها درباره مسمومیت دانشآموزان، بحث مسمومیت با گاز آمونیاک (NH3) بود. دیگر فرضیه مسمومیتها نیز گاز N2 و انتشار آن در مدارس اعلام شد. سپس گازهای دیاکسیدکربن و مونوکسیدکربن دیگر مواردی بودند که در قضیه مسمومیت دانشآموزان از آنها نام برده شد. البته برخی دانشآموزان مسموم شده بوی شبیه به تخممرغ گندیده و عطر تند، همچنین برخی دیگر بوی گاز و بوی نارنگی را عنوان میکنند. فرماندار بروجرد درباره علل مسمومیت دانشآموزان این شهر، نقص فنی سیستم گرمایشی مدرسه و همچنین نشت گاز سالن ورزشی مجاور را اعلام کرده بود. همچنین در حادثه دبیرستان دخترانه ۱۳ آبان تهرانسر تهران نیز برخی پرتاب کپسول دودزا به داخل حیاط مدرسه را علت مسمومیت جزئی دانشآموزان دانستند که البته بلافاصله مشخص شد چنین موضوعی صحت ندارد و اساسا کپسولی به حیاط مدرسه پرتاب نشده بود. علاوه بر این برخی دیگر نیز گفتند انتشار گاز از تانکر حامل مواد پتروشیمی کنار مدرسهای در پردیس هم علت مسمومیت دانشآموزان یکی از مدارس این شهرستان بوده است که البته این مورد هم صرفا یک فرضیه است. تحقیقات اولیه درباره مسمومیت دانشآموزان شاهینشهر و میمه هم حاکی از انتشار گاز فلفل در مدارس بود. در همین رابطه گفته شده یکی از دانشآموزان که اقدام به انتشار اسپری فلفل در کلاس درس کرده بود، دستگیر شده است. با توجه به این موارد عدهای شیطنت دانشآموزان متاثر از شبکههای اجتماعی و استفاده از بمبهای بدبو (شوخی) را دلیل این بوها اعلام کردهاند، البته اینها صرفا فرضیههایی هستند که به قطعیت نرسیدهاند. با گسترش اخبار مسمومیتها در ایران، بازوهای رسانهای فارسیزبان جریان غربی- عربی، دیگر شبکههای فارسیزبان،کانالهای تلگرامی و کاربران توئیتریشان با بمباران مطالب (تاییدشده و نشده) سعی کردند با استفاده از نظریه برجستهسازی، ناامنی و ناامیدی، پازل جنگ ترکیبی علیه ایران را کامل کنند. یکی از سناریوهایی که از روزهای اول این مسمومیتها طرحریزی شد و تا به امروز هم دنبال میشود، ترساندن خانوادهها بویژه با انتشار شایعاتی همچون فلج شدن یا فوت دانشآموزان بر اثر استنشاق این بو بوده است؛ دروغهایی که هیچ کدام از آنها واقعیت نداشت و دانشآموزی دچار آن نشد. در راستای این سیاست، شبکههای ماهوارهای فارسیزبان و دیگر عوامل ضدانقلاب، حتی فوت فاطمه رضایی، دانشآموز قمی را که بر اثر عفونت شدید از دنیا رفته بود به این ماجرا گره زدند تا ماجرای دیگری همچون مهسا امینی را علم کنند و اغتشاش دیگری راه بیندازند. این درحالی است که پدر و برادر فاطمه رضایی ضمن انتقاد از فتنهانگیزی افرادی مانند علی کریمی، اعلام کردند فاطمه رضایی ۳ هفته آخر عمرش اصلا در مدرسه حاضر نبوده که بخواهد دچار مسمومیت شود. پزشک معالج وی نیز هرگونه شباهت علائم بیماری فاطمه با دانشآموزان مسموم را رد کرد. پس از شکست در سناریوی اول، ضدانقلاب در یک چرخش ۱۸۰ درجهای، گزاره عوامل خارجی را مطرح و عنوان کرد چون جمهوری اسلامی نمیتواند علل این مسمومیتها را پیدا کند پس ناکارآمد است. این درحالی است که کارشناسان و متخصصان معتقدند این نحوه از مسمومیتها با توجه به فراوانی موضوع باید در کنار فرضیههای امنیتی و خرابکاری سرویسها و معاندین، برخی فرضیههای مبتنی بر شیطنت دانشآموزان را نیز در نظر گرفت.
ارسال به دوستان
سازمان هواشناسی:
سامانه بارشی دوشنبه وارد کشور میشود
با ورود موج جدید بارشی از دوشنبه استانهای مناطق غرب، مرکزی و دامنه جنوبی البرز با بارش برف و باران مواجه خواهند شد. سازمان هواشناسی با اشاره به تداوم بارش برف و باران در برخی استانها در روزهای پیش رو، اعلام کرد کاهش محسوس دمای هوا طی روزهای آینده در استانهای ساحلی دریای خزر دور از انتظار نیست.
هر چند در چند روز گذشته شدت بارشها چون هفته گذشته اغلب استانهای کشور را در برنگرفت اما نزولات جوی به صورت پراکنده در برخی استانها رخ داده به طوری که روز گذشته در برخی مناطق استانهای خراسان جنوبی، سیستانوبلوچستان، شرق هرمزگان، آذربایجان غربی و شمال آذربایجان شرقی، رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت اتفاق افتاد.
طبق پیشبینی سازمان هواشناسی شنبه 13 اسفند در برخی مناطق استانهای غربی، دامنههای زاگرس مرکزی، البرز مرکزی و یکشنبه در برخی مناطق خراسان رضوی بارش پراکنده گاهی همراه با رعدوبرق رخ میدهد.
روز دوشنبه نیز با ورود موج بارشی جدیدی به کشور در استانهای واقع در شمال غرب و غرب و سهشنبه علاوه بر این مناطق در نواحی مرکزی، سواحل شمال و دامنههای جنوبی البرز، بارش برف و باران روی میدهد.
بر اساس اعلام سازمان هواشناسی از شنبه تا دوشنبه هفته آینده وزش باد گرم جنوبی همراه با افزایش دما در استانهای ساحلی دریای خزر و سهشنبه با شمالی شدن جریانهای هوا روی دریای خزر کاهش محسوس دما روی میدهد، ضمن اینکه دریای خزر روز سهشنبه مواج است. همچنین شنبه 13 اسفند برای استانهای غربی کشور پدیده گردوخاک و وزش باد پیشبینی میشود.
* ذوب برف و احتمال سقوط بهمن در ارتفاعات کوهستانی کشور
رئیس مرکز مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از احتمال سوز باد و ریزش بهمن در کوهستانهای کشور خبر داد. صادق ضیاییان با اشاره به روند افزایش دما در روزهای گذشته گفت: احتمال ذوب برف و وقوع بهمن بویژه در دامنههای البرز وجود دارد، به گفته وی، در این شرایط کوهنوردان باید از تردد در مسیر درهها، شیبها و قرار گرفتن روی نقابهای برفی، حرکت در امتداد و به سمت آنها پرهیز کنند.
ارسال به دوستان
دستگیری بیش از ۱۶ هزار سارق و مالخر
از زمان اجرای طرح ویژه عملیاتی پلیس برای مبارزه با سرقت تاکنون بیش از ۱۶ هزار سارق و مالخر شناسایی و دستگیر شدهاند. در اجرای دستور سردار احمدرضا رادان، رئیس پلیس کشور مبنی بر مقابله قاطع با سارقان و پدیدههای ناامنساز، طرح ویژه عملیاتی پلیس از دوشنبه ۲۴ بهمن شروع شده و با جدیت ادامه دارد. به گزارش پایگاه خبری پلیس، در بازه زمانی اجرای این طرح ویژه در سراسر کشور، تاکنون ۱۶ هزار و ۶۴۲ نفر سارق و مالخر شناسایی و دستگیر شدهاند، همچنین در این مدت ۲۱ هزار و ۹۱۷ فقره پرونده سرقت کشف شده است.
* زنگ خطر پلیس برای چهارشنبهسوری
در حالی که هنوز 10 روز به آخرین چهارشنبه سال باقیمانده است، برخیها برای هیجان چهارشنبه سوری خود را آماده کردهاند، غافل از اینکه برگزاری چنین مراسمی چنانچه با ترقهبازی و آتشبازی همراه شود، بیتردید سال نو برای خیلیها به عزا تبدیل میشود. در این ارتباط رئیس پلیس پایتخت از اجرای طرح ویژه پلیس برای روزهای پایانی سال خبر داد و با اعلام خطر نسبت به حوادث چهارشنبهسوری اعلام کرد کشفیات مواد محترقه در تهران ۴ برابر شده است. سردار عباسعلی محمدیان در جمع خبرنگاران گفت: متاسفانه از هم اکنون شاهد ورود برخی مواد محترقه پرخطر به تهران هستیم، این مواد به صورت قاچاق وارد کشور میشود. از طرف دیگر با افزایش توزیع موادمحترقه دستساز هم روبهرو هستیم. وی ادامه داد: اگرچه پلیس به واسطه جدول زمانی ماموریتها از چند هفته قبل اقدامات خود را آغاز کرده است اما نگران سلامت جوانان و نوجوانانی هستیم که آشنایی با این مواد ندارند و چه بسا ممکن است حوادثی برایشان رخ داده و آسیب ببینند و حتی جان خود را از دست دهند. رئیس پلیس پایتخت با بیان اینکه افرادی که این مواد را درست میکنند عمدتا افراد بیتجربه هستند، گفت: این مواد به قدری خطرناک است که حتی گاهی همکاران ما هم که اینها را کشف میکنند و با وسایل خاص آن را جابهجا میکنند، احساس خطر دارند. از این رو ما جداً نگران سلامتی جوانان و نوجوانان هستیم، چرا که امکان دارد برخی افراد سودجو برای رسیدن به مطامع و اهدافشان از سادگی و بیتجربگی جوانان سوءاستفاده کنند و این مواد پرخطر را به آنها بدهند. رئیس پلیس پایتخت از خانوادهها درخواست کرد در این ایام بر رفتار جوانان خود نظارت بیشتری داشته باشند و گفت: بارها دیده شده است جوانان با اعتماد به اینکه یک مغازه این مواد پرخطر را به فروش میرساند، مواد محترقه را خریداری کرده و در نتیجه آن خانه آسیب دیده یا حتی جوان جان خود را از دست داده است. وی با بیان اینکه من این زنگ خطر را از امروز به صدا در میآورم، گفت: میزان کشفیات مواد محترقه و دستساز ما نسبت به سالهای قبل ۴ برابر بیشتر شده است. محمدیان درباره اجرای طرح نوروزی پلیس نیز به ایسنا گفت: طرح نوروزی پلیس پایتخت از ابتدای اسفند آغاز شده است، این طرح در اطراف بازارها و مراکز خرید از ابتدای اسفند آغاز شده و ماموران پلیس هم به صورت آشکار و هم پنهان در این محلها حضور دارند و درصددیم ایام نوروز و ایام خرید بسیار خوبی برای مردم باشد. رئیس پلیس پایتخت با بیان اینکه تمام تلاش پلیس بر این است که سارقان را در لحظه شناسایی کنند، گفت: اما مردم باید بدانند سارقان برای کیفزنی و جیببری در کمین هستند. از شهروندان تقاضا میکنم هنگام خرید مراقب گوشیهای تلفن همراه و کیف خود باشند و آن را در معرض دید قرار ندهند. مردم بدانند دستگیری سارقان از برنامههای ویژه پلیس پایتخت بویژه از ابتدای اسفند است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|