|
ارسال به دوستان
جشنواره هفدهم فیلم «مقاومت» میزبان هنرمندانی از ۲۵ کشور جهان است
پرچمداری فرهنگ مقاومت
محمدعلی میرزایی: هفدهمین جشنواره بینالمللی فیلم «مقاومت» جمعه ۱۲ اسفند با حضور جمعی از چهرههای فرهنگی، هنری، نظامی، اقتصادی، سیاسی، مدیران جشنواره و فیلمسازان ایرانی و خارجی راهیافته به این رویداد در عسلویه برگزار شد.
این رویداد هفدهمین تجربه خود را با حضور چهرههای شناختهشدهای از جمله دریادار پاسدار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سیدمحمدیاشار نادری مسؤول بنیاد فرهنگی روایت فتح، دریادار پاسدار مرتضی زارع معاون هماهنگکننده نیروی دریایی سپاه پاسداران، دریادار دوم پاسدار حسین بارگاهی فرمانده منطقه چهارم نیروی دریایی سپاه، جلال غفاریقدیر دبیر جشنواره، عبدالعلی علیعسگری مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیجفارس ایران و سیدمحمد حسینی مدیرعامل انجمن سینمای انقلاب و دفاعمقدس در خلیجفارس آغاز کرد. جلال غفاریقدیر، دبیر هفدهمین جشنواره بینالمللی فیلم «مقاومت» در این مراسم بیان کرد: افتخارآمیز است که همزمان با اعیاد شعبانیه و در آستانه میلاد حضرت علیاکبر(ع) میزبان سینماگرانی هستیم که این روزها در این رویداد دور هم جمع شدهاند. رسالت جشنواره فیلم «مقاومت» صحبت از مقاومت، انقلاب اسلامی، فلسطین و پایداری است. اینکه بگوییم سینما سیاسی نیست، دروغ است، چرا که همه دنیا از این ویژگی به نفع خود استفاده میکند که نمونه آن را درباره جنگ اوکراین شاهد هستیم، پس چه بهتر که ما هم گفتمان انقلاب اسلامی و مقاومت را در سینما به کار گیریم.
دبیر هفدهمین جشنواره بینالمللی فیلم «مقاومت» افزود: سینما مضمون میخواهد و چه مضمونی زیباتر از خلیجفارس که یکی از نقاط مهم جبهه مقاومت ایران اسلامی بوده است. جشنواره هفدهم «مقاومت» را در جایی از جغرافیای ایران آغاز کردیم که روزگاری دچار اشغال پرتغالیها و امثال آنها بود. همزمان با حضور هنرمندان و ستاد برگزاری جشنواره در خلیجفارس، رئیس جمهوری ایران اسلامی نیز با حضور در این پهنه زیبا به افتتاح رویدادهای مهم اقتصادی و صنعتی بومی کشور پرداخت که یکی دیگر از نمودهای مقاومت است و میتواند دستمایه و سوژه هنرمندان و سینماگران باشد. اختتامیه جشنواره نیز روی ناو شهید رودکی همزمان با شام نیمه شعبان برگزار خواهد شد.
* ایران کانون جبهه مقاومت است
عبدالعلی علیعسکری، مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیجفارس ایران هم با حضور در این مراسم گفت: مطالعات تمدنی میگوید آینده منطقه با افزایش قدرت مسلمانان همراه خواهد بود که انقلاب اسلامی آغازگر این رویداد بود، به همین دلیل قدرتهای استکباری و در رأس آنها آمریکا را به تکاپو انداخته است تا مانع آن شوند. کانون جبهه مقاومت و افزایش قدرت مسلمانان جهان ایران اسلامی است و با اینکه برنامههای بسیاری برای متوقف کردن آن انجام میشود، روز به روز شاهد پیشرفتهای گوناگون در ابعاد مختلف هستیم. علیعسگری ادامه داد: منشور گام دوم انقلاب که از سوی مقام معظم رهبری مطرح شده است، شکستن قدرتهای تبلیغاتی رسانه و محاصره تبلیغاتی آنهاست که جشنواره فیلم «مقاومت» یکی از راههای شکستن این محاصره است. جشنواره هفدهم فیلم «مقاومت» میزبان هنرمندانی از ۲۵ کشور جهان است که این روزها میزبان آنها هستیم و امید است این رویداد مهم به اتفاقهای تاثیرگذار جهانی ختم شود.
* مقاومت تنها راه آزادسازی مردم فلسطین است
خالد قدومی، نماینده حماس در ایران نیز در این مراسم گفت: مقاومت تدبیر ریشهای برای ایستادگی برابر استکبار جهانی است که فلسطین یکی از محورهای آن است. هزاران شهید برای مقاومت تاکنون تقدیم کردهایم. گفتمان مقاومت تنها و بهترین راه ما برای مبارزه تا پیروزی نهایی و آزادسازی مردم فلسطین است، چرا که فلسطین همه راههایی از جمله سازش را تجربه کرده و هیچگاه دستاوردی نخواهد داشت. سازش هیچ جا و مکانی در گفتمان مقاومت فلسطین ندارد و تا پایان اشغال رژیم کودککش صهیونیستی از سرزمینهای قدس اشغالی مقاومت ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به شهدای بسیاری که فلسطین در مقاومت برابر رژیم صهیونیستی داده است، گفت: شما اصحاب رسانه باید تصویر رژیم کودککش صهیونیستی که به زنان ناتوان و بیدفاع سیلی میزند نشان دهید تا همه بدانند فلسطین اسیر چه ظالمانی شده است.
* بزودی جشنواره فیلم «مقاومت» را در فلسطین برگزار میکنیم
جانشین فرمانده سپاه پاسداران نیز در این مراسم گفت: امام در نخستین سخنرانیهای خود از فلسطین سخن گفتند و در سالهای پس از انقلاب هم این راه را ادامه دادند و بعد هم امام خامنهای آن را پیش گرفت. استکبار جهانی و در رأس آنها آمریکا، جنگ با انقلاب اسلامی و علیه حق را 44 سال است علنی آغاز کردهاند و به آن اذعان دارند. فیلم «مقاومت» سلاح مهمی است که میتواند کار صدها سخنرانی و دهها کتاب را انجام دهد. پس باید مورد استفاده ما قرار گیرد تا مانع از موفقیت دشمنیهای استکباری شویم.
سردار علی فدوی با بیان اینکه باید بزودی جشنواره فیلم «مقاومت» را در فلسطین برگزار میکنیم، چرا که رژیم صهیونیستی ۸۰ سالگی خود را نخواهد دید، تصریح کرد: آنها با آگاهی به اینکه 80 سالگی خود را پشت سر نخواهند گذاشت، به فکر جای تازهای در دنیا هستند، در حالی که همه دنیا چنان آگاه شدهاند که دیگر دچار فریب آنها نخواهند شد. وی با تاکید بر نقش مهم اهالی سینما در اشاعه فرهنگ مقاومت افزود: سینماگران میتوانند با آثار خود حقیقت را برملا، از حق دفاع و برابر جبهه باطل مقاومت کنند. شک نکنید اگر در جبهه حق باشید، پیروز خواهید شد. با اینکه از نظر نظامی و دانش نسبت به ابرقدرتهای استکباری جهان بالاتر نیستیم اما آنها شاهد اقبال برای بهرهبرداری از تجهیزات و دانش نظامی ما هستند، چرا که کار را برای خدا و حق انجام دادیم، پس شک نداشته باشید در همه امور میتوانیم با همین اعتقاد پای کار بایستیم و موجب جهانی شدن تلاشهایمان شویم.
انسیه شاحسینی، کارگردان سینما نیز در نشست زن و سینمای مقاومت گفت: ۲ نوع مقاومت داریم؛ مقاومتی که مجبور به حمل سلاح است و مقاومتی که تاثیرش خیلی بیشتر از حمل سلاح است. نوع اول در برابر دشمنان است و نوع دوم افرادی هستند که رویا دارند و میخواهند با خودشان بجنگند که این بسیار سختتر است.کسانی که شکست میخورند و مجددا بلند میشوند، صاحبان رویا هستند، شهدای عاشورا همگی صاحب رویا بودند، لذا برای انجام هرکاری ابتدا در رویاهایتان رسیدن به هدف را تصویر و سپس شروع کنید.
شاهحسینی گفت: یاسر عرفات زمانی خسته شد که دست از رویاهایش کشید! در موقعیت جنگ، شرایط عوض میشود، عشق به نفرت و نفرت به عشق تبدیل میشود و کسانی که به درام جنگ میخواهند بپردازند باید این را بدانند و به آن بپردازند.
وی افزود: ذهنهای خود را باز کنید، هر محبتی بد نیست و عاشقانه به اشیا نگاه کنید تا آنها هم عاشقانه به شما نگاه کنند. موقعیت را تعریف کنید. شاهحسینی درباره شخصیتپردازی در فیلم مقاومت و جناحگیری دشمن گفت: دشمن هم رویا دارد، حتی رژیم صهیونیستی و این رویا برای ما کابوس است و هر کسی با زاویه دید خود به خواست خود نگاه میکند. وی درباره اسلوب بیان سینمایی یادآور شد: در سینمای ما از زن استفاده ابزاری نمیشود. از سوی دیگر فیلمهای دفاعمقدس ما اگر فیلمنامه قوی داشته باشد، اصلا نیازی نیست از یک بازیگر معروف استفاده کنند تا فیلم دیده شود. آنطور که در غرب از زن در کارهای سینمایی استفاده میشود، در ایران دیده نمیشود و وجود ندارد.
***
کدام سینماها فیلمهای جشنواره فیلم مقاومت را در تهران اکران میکنند؟
همزمان با افتتاحیه هفدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، اکران آثار سینمایی، مستند و پویانمایی در سینماهای سراسر کشور (354 نقطه از 31 استان) با همکاری حوزه هنری، موسسه راوی نو، خانه اکران مردمی بسیج و عماریار از 12 اسفندآغاز شده و تا 17 اسفندماه 1401 ادامه خواهد داشت. اکرانها در 3 نوبت صبح، بعد از ظهر و شب انجام میشود که در قالب مجموعه برنامههایی شامل اکران آثار کوتاه داستانی، مستند، انیمیشن و فیلم سینمایی به صورت چرخشی در سینماهای منتخب جشنواره اکران و میزبان مخاطبان خواهد بود. به این ترتیب، هفدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت در نوبت صبح از ساعت 10 تا 12 با اکران انیمیشن، ویژه رده سنی نوجوانان و جوانان و در نوبت بعدازظهر از ساعت 17 تا 19 با اکران فیلم مستند و در نوبت شب از ساعت 20 تا 22 با اکران فیلمهای سینمایی منتخب شامل موقعیت مهدی، شماره 10، اتاقک گلی، گلهای باوارده، سرهنگ ثریا، غریب و ضد، میزبان عموم هنردوستان و هنرمندان در سراسر کشور است. فیلمهای انتخاب شده برای اکران در جشنواره، آثاری هستند که بیشتر مورد توجه فیلمسازان جوان و دانشجویان است. سینماهای منتخب هفدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت در تهران شامل ۲ سینمای شاهد و آزادی است. هفدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت در تهران با سینما شاهد و پردیس سینمایی آزادی از آثار و مخاطبان خود میزبانی میکند. سینما شاهد در این جشنواره با ۲ سالن سبلان و شیدا و ظرفیتی حدود 450 نفر و سینما آزادی در سالن شهر قصه با ظرفیتی حدود 167 نفر میزبان علاقهمندان و مخاطبان جشنواره است.
ارسال به دوستان
جشنواره فیلم 100 به کار خود پایان داد
آمادگی فضای فیلم کوتاه برای آمدن جوانان
سیزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم 100 که به دبیری یوسف منصوری و به همت سازمان سینمایی سوره برگزار شد، جمعه شب 12 اسفند با انجام مراسم اختتامیه در تالار ایوان شمس پایان یافت. به گزارش «وطن امروز»، محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی، محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری، حمیدرضا جعفریان رئیس سازمان سینمایی سوره، مهدی آذرپندار مدیرعامل انجمن سینمای جوان، حبیب والینژاد و رسول صدرعاملی از تهیهکنندگان سینما، علیاصغر پورمحمدی از مدیران تلویزیون، یزدان عشیری مدیر روابطعمومی سازمانسینمایی، نازنین پیرکاری مدیرعامل تصویرشهر، محمدرضا رضاپور مدیر شبکه نمایش، محسن یزدی مدیر شبکه مستند، محمدرضا خوشرو مدیر شبکه نسیم، محمدجواد موحد مدیر باشگاه فیلم سوره، خوزه آنتونیو رودریگز دلا سیرا وزیرمختار کشور ونزوئلا، کاظم دانشی فیلمساز و اعضای هیات انتخاب و داوری و شورای سیاستگذاری سیزدهمین جشنواره فیلم 100 از جمله کمال تبریزی، محمدحسین لطیفی، هادی مقدمدوست، محمدرضا شهیدیفر، آزاده آلایوب، محمد خیراندیش، علی جانباز، هادی محمدیان، امیررضا مافی، جواد قارایی، محمدرضا خردمندان، ویلیام استرلینگر، الکساندروس گاستاپولوس، هادی اسماعیلی، سجاد نوروزی، محدثه پیرهادی، علی قربانی، محمد روحالامین و الهه طاهایی در این مراسم حضور داشتند. در ادامه کلیپ صحبتهای یوسف منصوری، دبیر جشنواره فیلم 100 پخش شد. عبدالله روا اعلام کرد در طول مراسم کلیپهای طنزی پحش خواهد شد که با این ایده ساخته شدهاند که اگر کارگردانهای بزرگ سینما فیلم 100 ثانیهای میساختند چگونه فیلمی بود. کلیپ اول «رهایی» نام داشت و به عنوان فیلم 100ثانیهای مسعود کیمیایی احتمالا میساخت پخش شد و در سکانسهای متعددی باعث خنده حضار شد. سپس گروه «آکاپلا نیاوران» روی صحنه آمد و به اجرا پرداخت.
پس از آن کلیپ آثار بخش بینالملل جشنواره 100، موشن هیات انتخاب و تیزر معرفی اعضای هیات داوران این بخش برای مخاطبان به نمایش درآمد. در ادامه کمال تبریزی درباره رسول صدرعاملی گفت: خاطرهای به آن صورت از رسول صدرعاملی ندارم اما چیزی که امشب دلم میخواست بگویم، البته با اجازه رسول عزیز چون میداند خیلی لزومی ندارد خاطرهها هر جایی بیان شود. وی ادامه داد: دلم میخواهد از جشنواره بگویم که در سالهای قبل یک الی ۲ دوره داور جشنواره بودم و با امسال که مقایسه میکنیم قابل باور است و خیلی از بچهها رشد کردهاند. امیدوارم روز به روز بچهها رشد کنند، فیلمهایی هم که انتخاب شدند درجه یک بودند. فیلمهایی که در واقع نامزد شدند هم برنده شدند و فکر نکنیم کسانی که دیپلم افتخار گرفتند، تنها برنده این جشنواره هستند.
تبریزی در پایان گفت: در سینمای بلند ممکن است فیلمی حس ناامیدی به وجود بیاورد. امیدوار هستم فیلمهای زیبا، شکوفا و پرباری در آینده از این جوانان در سینمای ایران ببینیم. سپس ویدئوی بخش مستند ملی جشنواره 100 به نمایش درآمد و برندگان این بخش معرفی شدند.
دیپلم افتخار بخش مستند ملی به اثر «دونده» ساخته محمد نجفی تعلق گرفت و وی گفت: ممنونم از جشنواره فیلم 100 که به دیده شدن بچهها کمک میکند. همچنین از دوستان سفیر فیلم تشکر و از این عزیزان دعوت میکنم در کارگاههای سفیرفیلم هم شرکت کنند. تندیس اول بخش مستند ملی به « مادر» ساخته نعمتالله سرگزایی تعلق گرفت. در ادامه کلیپ دوم 100 ثانیهای با نام «فرزانه» به عنوان اثری که اگر داریوش مهرجویی میساخت، احتمالا پخش میشد، برای مخاطبان به نمایش درآمد.
پس از پخش ویدئوی کوتاهی از بخش داستانی ملی، جوایز برندگان اهدا شد. دیپلم افتخار بخش داستانی ملی به اثر «ماموریت کاری» ساخته حسن حبیبزاده رسید و تندیس نخستین بخش داستانی ملی به اثر «ردپا» ساخته مصطفی اعلمی اهدا شد.
* محمد خزاعی: فضا برای آمدن جوانان آماده است
سپس محمد خزاعی، رئیس سازمان سینمایی روی صحنه آمد و بیان کرد: خوشحالم که امشب در خدمت شما هستیم و خوشحالترم از اینکه در این رویداد استعدادهای خوبی کشف شد، هیات داوران آثار فیلمسازان را دیدند و انتخابشان کردند. این موضوع آینده خوبی را برای سینمای ایران رقم میزند. روزهای خوب و پرتلاشی را پیش رو داریم، فضا آماده است برای اینکه جوانان بیایند و سینما پوستاندازی کند البته در کنار پیشکسوتان منتظر همه شما هستیم. مراسم با اجرای گروه «آکاپلا نیاوران» به پایان رسید.
ارسال به دوستان
دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر داد
صدور مجوز ۲۳۹ آهنگ و ۱۷ آلبوم موسیقی
آمار مجوزهای صادره دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بهمنماه ۱۴۰۱ اعلام شد. به گزارش «وطن امروز»، دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بهمنماه ۱۴۰۱، مجوز ۲۳۹ تکآهنگ، ۱۷ آلبوم موسیقی، ۷ نماهنگ و ۸ تاسیس و تمدید استودیوی صدابرداری و مراکز تولید و تکثیر آثار صوتی و تصویری را صادر کرده است. در میان تکآهنگهای مجوزگرفته، ۲۰۰ اثر در ژانر موسیقی پاپ، ۱۱ اثر در ژانر موسیقی سنتی، ۱۵ اثر در ژانر موسیقی تلفیقی، 6 اثر در ژانر موسیقی نواحی، ۳ اثر در ژانر موسیقی کلاسیک، ۳ اثر در ژانر موسیقی الکترونیک و یک سرود تولید شدهاند. در بخش آلبومها نیز مجوز 6 آلبوم موسیقی سنتی، ۴ آلبوم موسیقی پاپ، ۴ آلبوم موسیقی تلفیقی، ۲ آلبوم موسیقی نواحی و یک آلبوم موسیقی کلاسیک در بهمنماه صادر شده است. در بخش نماهنگها نیز یک نماهنگ در گونه موسیقی سنتی و ۶ نماهنگ در گونه موسیقی پاپ مجوز گرفتهاند. برای این آثار مجوز انتشار صادر شده و زمان انتشارشان در اختیار مالک اثر است. در این ماه همچنین ۸ مجوز اجرای صحنهای نیز صادر شد و دفعات اجرای صحنهای در بهمنماه به ۱۹ اجرا رسید. با توجه به تفویض اختیار در بخش اجرای صحنهای به اداره کل ارشاد استانها، این آمار فقط مربوط به مجوزهایی است که توسط دفتر موسیقی صادرشده است. ارسال به دوستان
معاون سیمای رسانه ملی اعلام کرد
ساخت سریال با موضوع شهیدان لاجوردی، صدرزاده، مهدوی و صدوقى
معاون سیما گفت: سریالهایى با موضوع شهیدان لاجوردی، صدرزاده، نادر مهدوی و صدوقى در دستور ساخت داریم. همچنین تولید مجموعههایى از شهداى خبرنگار همچون شهید رهبر و همچنین آثار کوتاهى با موضوع زندگینامه شهدا در قالب پویانمایى در حال تولید است. به گزارش «وطن امروز»، معاون سیما در دومین روز سفر خود به شیراز با حضور در منزل شهیدان ندیمی و مهدوی با خانواده این شهدای والامقام دیدار و گفتوگو کرد.
محسن برمهانی ابتدا با حضور در منزل شهید ندیمی از شهدای حادثه تروریستی شاهچراغ، با مادر و برادر این شهید والامقام گفتوگو کرد. معاون سیما پس از این دیدار به منزل خانواده شهید محمد مهدوی از شهدای مربوط به حادثه تروریستی حسینیه شیراز رفت و خانواده این شهید را تکریم کرد. معاون سیما در جریان این دیدارها خطاب به خانوادههای معظم شهدای مظلوم این ۲ حادثه تروریستی گفت: ما همواره مدیون ایثار شهدا و خانوادهاى معظمشان هستیم که بهترین سرمایههاى خود را در راه این کشور تقدیم کردند و درخت انقلاب به برکت خون شهدا تنومندتر شده است.
وی با بیان اینکه تکریم خانواده معظم شهدا وظیفه و توفیق است ادامه داد: در رسانه مکلف به معرفى شهدا و زنده نگه داشتن یاد ایشان هستیم و انشاءالله این لیاقت شامل حالمان بشود که رهرو راه و هدف مقدس شهیدان باشیم. معاون سیما در حاشیه این بازدیدها گفت: سریالهایى با موضوع شهیدان لاجوردی، صدرزاده، نادر مهدوی و صدوقى را در دستور ساخت داریم. همچنین تولید مجموعههایى از شهداى خبرنگار همچون شهید رهبر و همچنین آثار کوتاهى با موضوع زندگینامه شهدا در قالب پویانمایى در حال تولید است. در این دیدارها احمد پهلوانیان مدیرکل صداوسیماى فارس و سلیم غفورى قائممقام معاون سیما و حمید خواجهنژاد مدیر روابط عمومی سیما حضور داشتند. گفتنی است، شهید مجتبی ندیمی در ۴۵ سالگی در پى حمله تروریستى در حرم شاهچراغ به فیض شهادت رسید. شهید مهدوی متولد ۱۳۶۶ سال ۸۷ در حسینیه سیدالشهدای(ع) شیراز با انفجار بمب توسط گروهک تروریستی تندر به سرکردگى جمشید شارمهد به شهادت رسید. بر اساس این گزارش، برنامه سفر معاون سیما به شیراز با بازدید از بیمارستان خیرساز ابوعلی سینا خاتمه یافت. بیمارستان خیریه ابوعلی سینا بزرگترین مرکز درمانی - پژوهشی پیوند اعضا در منطقه خاورمیانه است که با کمک خیران ساخته شده و در حال توسعه است.
ارسال به دوستان
اخبار
مرضیه برومند مدیر عامل خانه سینما شد
هیاتمدیره خانه سینمای ایران مرضیه برومند، فیلمساز پیشکسوت سینمای ایران را به عنوان مدیرعامل خانه سینمای ایران انتخاب کرد. به گزارش «وطن امروز»، در متن ارسالی خانه سینما آمده است: مرضیه برومند با بیش از 40 سال سابقه فعالیت در تئاتر، تلویزیون و سینمای ایران یکی از مهمترین زنان تاثیرگذار ایرانی است.
هیاتمدیره خانه سینمای ایران به نمایندگی از جامعه اصناف سینمایی با ابراز خشنودی از پذیرش این پیشنهاد از سوی خانم مرضیه برومند، امیدوار است این انتخاب زمینه بهبود وضعیت جامعه سینماگران ایران را فراهم سازد.
***
پوستر یازدهمین دوسالانه ملی نگارگری ایران منتشر شد
پوستر یازدهمین دوسالانه ملی نگارگری ایران در حالی که تنها چند ساعت تا گشایش رسمی این رخداد هنری زمان باقی است، منتشر شد. این پوستر، نگاهی متفاوت به نگارههای آشنای نگارگری با موضوع معراج پیامبر اکرم(ص) دارد و با استفاده از سیلوئت (سایهنما) پیکرهها، فضاسازی نگارهها و بهرهگیری از فضای مثبت و منفی، چیدمان و طراحی شده است.
در طراحی پوستر دوسالانه یازدهم تلاش شده است تا رنگهایی به دور از کلیشههای همیشگی نقاشی ایرانی انتخاب شوند؛ اگر چه این انتخاب، با اصالت هنر نگارگری بیگانه نیست. گفتنی است آیین گشایش یازدهمین دوسالانه ملی نگارگری ایران، عصر دیروز (شنبه ۱۳ اسفند) از ساعت ۱۷ در فرهنگستان هنر، موسسه فرهنگی- هنری صبا برگزار شد. نمایشگاه آثار منتخب هنرمندان تا ۲۰ فروردین ۱۴۰۲ دایر خواهد بود.
این رخداد هنری به همت مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر، دانشگاهها و جامعه هنری به منظور توسعه و اعتلای جایگاه نگارگری در ایران معاصر، ایجاد زمینهای مناسب برای رشد و شکوفایی نگارگری متناسب با حفظ و تداوم اصول بنیادین این هنر و حمایت از هنرمندان مستعد این عرصه، در گرایشهای نگارگری، گل و مرغ، تذهیب و طراحی نگارگری برگزار میشود.
***
برگزاری ۳ وبینار تخصصی تئاتر دینی در رویداد بینالمللی صاحبدلان
همزمان با برگزاری دوازدهمین دوره سراسری و نخستین دوره رویداد بینالمللی تئاتر صاحبدلان وبینارهای تخصصی تئاتر دینی با همکاری دانشکده هنر و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره برگزار میشود.
به گزارش «وطن امروز»، در جریان برگزاری دوازدهمین دوره سراسری و نخستین دوره رویداد بینالمللی تئاتر صاحبدلان با دبیری محمود فرهنگ، ۳ وبینار تخصصی تئاتر دینی با محوریتهای انسان و شیطان از دیدگاه قرآن در ادبیات نمایشی جهان اسلام، حقوق بشر از نظر قرآن در تولید آثار نمایشی و حقوق زن و مرد از دیدگاه قرآن در ادبیات نمایشی برگزار میشود. هر ۳ وبینار به صورت زنده از تلویزیون تئاتر ایران پخش خواهد شد.
نخستین وبینار تخصصی تئاتر دینی با موضوع انسان و شیطان از دیدگاه قرآن در ادبیات نمایشی جهان اسلام، روز یکشنبه 14 اسفند 1401، ساعت 16 الی 19 با حضور دکتر احمد جولایی (مسؤول جلسه)، دکتر اخلاق احمد (از هندوستان)، دکتر حامد هوشیاری، دکتر شراره یوسفنیا و دکتر محمد نجاری از ایران برگزار میشود.
***
پهلوان گود گرمدشت به پله چهارم رسید
کتاب «پهلوان گود گرمدشت» سرگذشتنامه اسطوره مقاومت در نبرد الی بیتالمقدس شهید حسین قجهای به قلم گلعلی بابایی است. به گزارش «وطن امروز»، پهلوان گود گرمدشت جلد هشتم از مجموعه «بیستوهفت در ۲۷» زندگینامه اسطوره مقاومت «شهید حسین قجهای» در نبرد بیتالمقدس به قلم گلعلی بابایی است که زمستان 1401 به چاپ چهارم رسید.
این کتاب با ۱۷ فصل به همراه اسناد و تصاویر در ۲۴۸ صفحه از سوی نشر ۲۷ بعثت در سال ۱۳۹۳ برای نخستین بار منتشر شده و هماکنون چاپ چهارم آن در بازار نشر قرار دارد.
در بخشی از این کتاب میخوانیم: گرگ و میش هوای روز چهارشنبه 15 اردیبهشت ۱۳۶۱، من و سیدباقر موسوی راه افتادیم سمت موضع گردان سلمان فارسی تا از آخرین وضعیت این گردان اطلاعاتی به دست بیاوریم و برای تصمیمگیری در اختیار فرمانده تیپ قرار دهیم.
وقتی وارد محدوده گردان شدیم، حسین قجهای و نیروهایش بدجور در محاصره افتاده بودند. فشار وحشتناک دشمن از یک طرف و کمبود نیرو، مهمات، آذوقه و آمبولانس هم از طرف دیگر چنان عرصه را بر حسین تنگ کرده بود که ما هر آن منتظر بودیم تا نیروهای گردان سلمان خط را رها کرده، به عقب بیایند. دیدیم حسین تنهای تنها وضعیت آشفتهای دارد. تعداد زیادی از مجروحان و شهدا در اطراف موضع گردان سلمان روی زمین افتاده بودند و به دلیل نبود امکانات، هیچ کاری نمیشد برایشان انجام داد. قبل از اینکه ما چیزی بگوییم، حسین پیشدستی کرد و با حالتی بغضآلود گفت: فلانی، به برادر احمد بگو یک کاری برای این بچهها بکنند.
با دست خالی که نمیشود با تانک و توپ جنگید. بعد با حالتی حزنآلود ادامه داد: حتما باید یک تیری به سرم بخورد و بعد آنها بفهمند که اینجا هم خبری هست.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|