|
اخبار
رئیس کمیته امداد:
تا پایان امسال مددجوی بدون مسکن در روستاها نخواهیم داشت
رئیس کمیته امداد گفت: تا پایان سال جاری ۱۰۰ هزار مددجو ضمن خودکفایی و توانمندسازی، از چرخه حمایت کمیته امداد خارج میشوند. سیدمرتضی بختیاری در همایش سراسری مدیران کمیته امداد با تبریک بهار قرآن، ماه مبارک رمضان و تقدیر از خدمات ارائهشده به جامعه هدف توسط امدادگران افزود: در سال «مهار تورم و رشد تولید» نیازمند ورود جهادی برای حل مسائل هستیم. وی با اشاره به همکاری مطلوب بنیاد مستضعفان با کمیته امداد، اظهار کرد: مشارکت بنیاد مستضعفان بویژه در تامین جهیزیه نوعروسان تحت حمایت و لوازم ضروری زندگی مددجویان قابل تقدیر است. رئیس کمیته امداد با بیان اینکه مسکن یکی از ابعاد مهم توانمندی مددجویان است، خاطرنشان کرد: تا پایان سال ۱۴۰۲ مددجوی بدون مسکن در روستاها نخواهیم داشت اما درباره ضمانت وام ودیعه مسکن مددجویان و همچنین تامین مسکن مددجویان شهری نیازمند اتخاذ تدابیر ویژه هستیم. بختیاری بر تعیین سهم تولیدات مددجویان در تولید ناخالص کشور تاکید کرد و گفت: تا پایان سال جاری ۱۰۰ هزار خانواده مددجو ضمن خودکفایی و توانمندسازی، از چرخه حمایت کمیته امداد خارج میشوند. وی خواستار استفاده از ظرفیت همه نهادها و دستگاههای دولتی در مهارتآموزی جامعه هدف بویژه نوجوانان و جوانان مستعد شد و اضافه کرد: نیازمند برنامهریزی دقیق برای نخبگان تحت حمایت بویژه در حوزه اشتغال هستیم. رئیس کمیته امداد بر فعال شدن مراکز مشاوره و ضرورت ورود فرهنگی و تربیتی درباره خانوادههای تحت حمایت تاکید کرد و گفت: جلوگیری از ترک تحصیل دانشآموزان خط قرمز کمیته امداد است که باید با جدیت دنبال شود.
***
گزارش کمیته حقیقتیاب مسمومیت دانشآموزان به صحن مجلس میرود
رئیس کمیته ویژه حقیقتیاب علل مسمومیت دانشآموزان در مجلس گفت: نخستین جلسه کمیته در سال جدید با حضور دستگاههای مرتبط برگزار شد و در صورت جمعبندی نهایی، گزارش کمیته پیرامون علل مسمومیت دانشآموزان تا اردیبهشتماه به صحن مجلس خواهد رفت. حمیدرضا کاظمی در گفتوگو با ایسنا درباره آخرین پیگیریهای انجام شده در کمیته ویژه حقیقتیاب علت مسمومیت دانشآموزان در مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: تاکنون این کمیته ۲ جلسه در سال گذشته با دستگاههای مرتبط امنیتی، حوزه سلامت و سایر دستگاهها برگزار کرده و گزارشی نیز از دستگاهها و اقداماتی که آنها انجام دادهاند گرفتهایم. در سال جدید نیز دوشنبه هفتهای که گذشت نخستین جلسه این کمیته با حضور همه دستگاههای مرتبط برگزار شد. وی در ادامه اظهار کرد: بر اساس گزارشات دریافتی یکسری از افراد که اقداماتی انجام داده بودند، دستگیر شدند و در حال بازجویی هستند. اکنون بنا شده در ۲ هفته آتی، کارگروه مجدد جلسه تشکیل داده و اگر با گزارشات دریافتی به نتیجه نهایی رسیدیم، گزارش نهایی در این موضوع را جهت ارائه به صحن مجلس آماده کنیم. کاظمی گفت: بنده پیشبینی میکنم تا اردیبهشتماه گزارش نهایی کمیته پیرامون مسمومیت دانشآموزان به صحن مجلس برود.
***
پایان صفهای انتظار مراکز معاینه فنی با نوبتدهی اینترنتی
مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران گفت: خوشبختانه کیفیت خدمات معاینه فنی و دقت و صحت انجام کار در مراکز معاینه فنی شهر تهران ممتاز و برجسته است.
شادی مالکی در توضیح مدیریت صف در مراکز معاینه فنی پایتخت و حل مشکل اتلاف وقت شهروندان توضیح داد: از ۲ ماه گذشته در راستای تسهیل در ارائه خدمات به شهروندان نسبت به اینترنتی کردن تعدادی از مراکز اقدام شده که خوشبختانه این رویکرد توانسته در حل معضل صف موثر واقع شود. در حال حاضر به رغم مراجعه روزانه بالغ بر ۷ هزار دستگاه خودرو به مراکز معاینه فنی شهر تهران، کلیه مراکز فاقد صف انتظار هستند و مراجعان در کمتر از نیم ساعت نسبت به دریافت معاینه فنی اقدام میکنند.
مالکی درباره مراکز معاینه فنی اینترنتی توضیح داد: در حال حاضر پذیرش در ۱۰ مرکز معاینه فنی شهر تهران مشتمل بر ۲۸ خط معاینه فنی خودروهای سبک صرفا اینترنتی انجام میشود. مراجعه به مراکز بیهقی، نیایش، شهید آبشناسان، سراج، دماوند و شهید چمران و ۴ واحد سیار نوبنیاد، گیلان هنگام تنها با تعیین وقت قبلی از طریق نوبتگیری اینترنتی در سامانه «تهران من» امکانپذیر است. البته تاکید میشود به جز ۱۰ مرکز، مراجعه به صورت حضوری یا نوبتگیری اینترنتی به سایر مراکز امکانپذیر است.
***
جمعآوری ۶۰۰۰ نفر در طرح نوروزی مبارزه با موادمخدر
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران از دستگیری ۳۸۱۸ خردهفروش مواد مخدر در تهران بزرگ از ۱۵ اسفند گذشته تا ۱۵ فروردین خبر داد. مصطفی هادیزاده در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: از ۱۵ اسفند گذشته تا ۱۵ فروردین، ستاد مبارزه با مواد مخدر طرحی تحت عنوان طرح نوروزی جمعآوری معتادان متجاهر و برخورد با خردهفروشان مواد مخدر در تهران را اجرا کرده است. به گفته وی، طی این یک ماه در قالب اجرای طرح نوروزی در تهران بزرگ، پلیس موفق به جمعآوری ۵۹۷۷ نفر شده است که از این تعداد ۲۹۰۱ نفر مشمول نگهداری در مراکز ماده ۱۶ بودهاند؛ به عبارتی ۴۹ درصد از این افراد در این یک ماه وارد مراکز ماده ۱۶ شدهاند و ۵۱ درصد دیگر به دلایل مختلف مشمول نگهداری در این مراکز نبودهاند. دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران همچنین اعلام کرد طی ۱۵ اسفند سال گذشته تا ۱۵ فروردینماه ۳۸۱۸ خردهفروش مواد مخدر نیز دستگیر شدند.
ارسال به دوستان
میزبانی پل طبیعت از ۲۰۰۰ روزهدار در مراسم «افطاری ساده»
همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع)، مراسم افطاری ساده و برنامههای فرهنگی و هنری با حضور ۲ هزار نفر در پل طبیعت برگزار شد. در شب میلاد امام حسن مجتبی(ع) منطقه فرهنگی و گردشگری عباسآباد در قالب سلسله برنامههای باغ رمضان میزبان روزهداران بود. در این مراسم سفره افطاری ساده به طول ۲۷۰ متر با حضور ۲ هزار نفر روی پل طبیعت برپا شد.
ارسال به دوستان
سازمان راهداری: بیش از ۸۰۰ نقطه حادثهخیز در راههای کشور شناسایی و عملیات ایمنسازی آنها شروع شده است
آغاز عملیات رفع خطر در جادهها
رئیس پلیس راهور فراجا خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی تصادفات فوتی در صحنه
آمار کشتهشدگان ناشی از تصادفات جادهای در نوروز امسال در حالی نسبت به سال گذشته کاهشی بود که طبق گزارش پلیس راهور میزان سفرهای نوروزی امسال نسبت به سال پیش 40 درصد افزایش یافته بود. طبق بررسیها روند نزولی میزان تصادفات جادهای در ایام نوروز به دلیل توجه به رفع بخش عمدهای از نقاط حادثهخیز جادههای کشور در کنار همکاری شبانهروزی نیروهای راهداری، پلیس و سایر ارگانها و دستگاههای مرتبط بوده است. تعداد نقاط حادثهخیز در جادههای کشور هزار و 585 نقطه پرتصادف است که سال گذشته وزیر راه و شهرسازی بر شناسایی و رفع ۸۸۷ نقطه حادثهخیز این جادهها به عنوان اولویت دولت سیزدهم تاکید کرد.
در این باره رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای کشور اخیرا اعلام کرد: رفع ۸۸۷ نقطه حادثهخیز در جادههای کشور به تازگی با نصب تابلوهای هشداری و عملیات عمرانی آغاز شده است. داریوش امانی افزود: مصمم هستیم تمام این نقاط حادثهخیز را تا پایان دولت سیزدهم برطرف کنیم. این در حالی است که سال گذشته ۳۵۹ پروژه رفع نقاط حادثهخیز در راههای کشور افتتاح شد.
همچنین معاون راهداری سازمان راهداری و حملونقل جادهای گفت: ۸۰۰ نقطه حادثهخیز در راههای کشور شناسایی شده که ایمنسازی نیمی از آنها با آشکارسازی یا بهبود مهندسی در دستور کار قرار دارد. رضا اکبری دیروز در نشست شورای راهداری استان بوشهر اظهار کرد: مدیران شهرستانی راهداری و حملونقل جادهای استان باید تمرکز خود را بر کاهش نقاط حادثهخیز و نگهداری جادهها بگذارند. وی افزود: نگهداری راهها، حذف نقاط حادثهخیز و نوسازی ماشینآلات در دستور کار سازمان راهداری و حملونقل جادهای است. معاون راهداری سازمان راهداری و حملونقل جادهای اضافه کرد: در استان بوشهر ۱۰ نقطه حادثهخیز شناسایی شده که اعتبار ایمنسازی همه آنها امسال تامین میشود، در حالی که برای سایر نقاط کشور در چند مرحله برنامهریزی شده است. اکبری با اشاره به هزینه بالای احداث راه بویژه بزرگراهها ادامه داد: برآورد هزینه هر کیلومتر آسفالت راهها به ۳ میلیارد تومان رسیده که در شرایط تنگنای اعتبارات، باید به صورت جدی بر نگهداری راهها بویژه محورهای بزرگراهی و اصلی تمرکز کرد. وی افزود: اقداماتی نظیر آسفالت حفاظتی و روکش و لکهگیری آسفالت، عمر مفید راهها را سالها افزایش میدهد. معاون راهداری سازمان راهداری و حملونقل جادهای گفت: بر اساس برنامهریزی انجام شده امسال هزار دستگاه ماشینآلات سنگین راهداری خریداری میشود. وی بیان کرد: رویکرد ما این است که به ازای هر ماشینآلاتی که مدیران راهداری شهرستانها تامین میکنند، ۲ دستگاه نیز از سوی سازمان راهداری به آن شهرستان اختصاص یابد. به گفته اکبری با توجه به اینکه بوشهر درباره این رویکرد طی سالهای قبل عملکرد خوبی داشته، انتظار میرود امسال به طور میانگین از اعتبارات شهرستانی و ملی هر شهرستان بوشهر حداقل ۳ دستگاه جدید ماشینآلات راهداری داشته باشد که نقش بسزایی در ارتقای توان عملیاتی ادارات شهرستانی دارد.
* ضرورت تأمین اعتبار برای رفع نقاط پرتصادف در جادهها
رئیس پلیس راهور فراجا از ضرورت تامین اعتبار برای رفع نقاط حادثهخیز در جادههای کشور خبر داد. سردار سیدکمال هادیانفر با اشاره به وجود ٨٨٧ نقطه پرتصادف در جادههای کشور گفت: نقاط حادثهخیز دیگری هم در جادههای کشور وجود دارد اما این تعداد به عنوان نقاط پرتصادفتر و دارای اولویت برای ایمنسازی در نظر گرفته شده است. وی با بیان اینکه ۵ هزار میلیارد تومان اعتبار برای ایمنسازی این نقاط لازم است، گفت: درباره نقاط حادثهخیز در قانون هم آمده این موضوع تکلیف وزارت راه، شهرداریها و وزارت کشور است و در این میان تنها پلیس شتابدهنده است و تکلیف قانونی ندارد. رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: اما وقتی تصادفات را تحلیل میکنیم، میبینیم درصد زیادی از تصادفات ما همچنان در نقاط حادثهخیز رخ میدهد که باید جلوی این تکرار را بگیریم و از این رو پیگیر ایمنسازی این نقاط هستیم. هادیانفر با بیان اینکه این موارد در جلسات متعددی بررسی شده است، گفت: در جلسه شورای عالی ترافیک با حضور رئیسجمهور، در جلسه با معاونان رئیسجمهور و وزرا و... بر این موضوع تاکید شد. یکی از مصوبات ما رفع نقاط حادثهخیز در طول ۲ سال بود که البته مواردی مانند کمبود منابع مالی برای رفع این نقاط وجود دارد. وی با بیان اینکه بعضی نقاط حادثهخیز و پرتصادف نیازمند تغییر هندسی و فیزیکی هستند، به ایسنا گفت: این موارد هزینه زیادی دارد اما بعضی نقاط نیازمند آشکارسازی است که هزینه آنها کمتر است. رئیس پلیس راهور فراجا تاکید کرد لازم است منابع مالی برای نقاط حادثهخیز زودتر از سوی دولت تامین شود.
* کاهش ۵۰ درصدی تصادفات فوتی در صحنه
رئیس پلیس راه پایتخت از کاهش ۵۰ درصدی تصادفات فوتی در صحنه و توقیف ساعتی ۱۳۳۷ دستگاه خودروی حادثهساز در طرح نوروزی خبر داد. سرهنگ نورالله خادم در گفتوگو با فارس، به آمار و عملکرد اجرای طرح نوروزی توسط پلیس راه پایتخت اشاره و اظهار کرد: با همکاری و تلاش شبانهروزی ماموران پلیس راه پایتخت در طرح نوروزی که در بازه زمانی ۲۵ اسفند تا ۱۴ فروردین اجرا شد، شاهد کاهش ۷۱ درصدی تصادفات جرحی و رتبه اول کشوری این فرماندهی برابر گزارش اولیه راهور انتظامی کشور بودیم. وی از کاهش ۵۰ درصدی تصادفات منجر به فوت در صحنه خبر داد. تردد، ثبت ساعتی و کنترل تعداد ۶۶۷۳۳ اتوبوس بینشهری در مقابل پاسگاههای این فرماندهی تصریح کرد: ورود و خروج ۱۳ میلیون خودرو نیز در طرح نوروزی ثبت و ضبط شد. خادم ادامه داد: افزایش ۳۰ درصدی برخورد با تخلفات حادثهساز و توقیف ساعتی ۱۳۳۷ دستگاه خودرو که رانندگان آنها مرتکب تخلفات حادثهساز شده بودند از دیگر اقدامات ماموران پلیس راه پایتخت است. وی خاطرنشان کرد: تخلفات حادثهساز از جمله سبقت و سرعت غیرمجاز و حرکت در شانه خاکی راه از جمله خط قرمز پلیس راه و راهور فراجا بوده و پلیس در راستای حفظ ایمنی خود راننده، سرنشینان و خودروهای دیگر، بدون اغماض با رانندگان متخلف برخورد میکند. بنا به این گزارش، طبق اظهارات رئیس پلیس راهور فراجا، بخشی از علت بروز تصادفات جادهای، سرعت بالا، سبقت، توجه نکردن به جلو، خستگی و خوابآلودگی است و بخش دیگر به ایمن نبودن خودرو و استاندارد نبودن راهها مرتبط است.
ارسال به دوستان
سرپرست وزارت آموزشوپرورش: بیش از ۵۴ میلیون سند مربوط به رتبهبندی معلمان بررسی شد
رسیدگی فوری به اعتراض معلمان
موضوع رتبهبندی معلمان و عدم رسیدگی دقیق به این موضوع چون پرداخت نشدن حقوق بخشی از فرهنگیان در شب عید امسال موجب تا وزیر آموزشوپرورش استعفا کند. حال با روی کار آمدن سرپرست وزارت آموزشوپرورش وی بر رسیدگی فوری اعتراض معلمان به نحوه رتبهبندی تاکید داشته و اعلام کرده بیش از ۵۴ میلیون سند مربوط به رتبهبندی معلمان بررسی شده است. رضامراد صحرایی در دیدار با تشکلهای فرهنگیان گفت: حکمرانی در آموزشوپرورش با مشارکت معلمان و خانوادهها و شنیدن صدای آنها به سرمنزل مقصود میرسد. وی با تبریک ایام ماه مبارک رمضان اظهار کرد: نخستین جلسه خود را برای درک بیشتر مسائل آموزشوپرورش و معلمان به تشکلهای فرهنگیان اختصاص دادهام، زیرا میدانم تشکلها با کف مدرسه و معلمان ارتباط نزدیکی دارند. وی ادامه داد: معلمی مسؤولیت سنگینی و دارای جایگاه ویژهای است، نباید شأن معلم به فهم دیگران مرتبط شود، شأن معلم مربوط به ماموریت معلم است، لذا نباید شأن معلم به حقوق و دریافتی معلم متصل شود، بنابراین باید به عنوان متولی نظام تعلیم و تربیت شأن معلمان را حفظ و مسائل معیشتی آنان را حل کنیم و رسالت خود را ایجاد و ارتقای شأن معلم بدانیم. سرپرست وزارت آموزشوپرورش گفت: حکمرانی در آموزشوپرورش بدون مشارکت معلمان و خانوادهها و شنیدن صدای آنها به سرمنزل مقصود نمیرسد. صحرایی تصریح کرد: نظام پیشرفت هر کشور در مدرسه شکل میگیرد و بر این اساس باید مدارسی را طراحی کنیم که پیشرفت کشور را رقم میزند. وی با اشاره به اینکه یکی از مسائل فوری و جاری آموزشوپرورش رتبهبندی معلمان است، اظهار کرد: دولت گذشته به دلیل مشکلاتی که رتبهبندی داشت و امروز ما با آن مواجه هستیم، رتبهبندی معلمان را به مدت ۳ سال اجرایی نکرد اما وجود اعضای جوان در شورای معاونان وزارت آموزشوپرورش در دولت سیزدهم باعث شد همت کافی برای اجرای رتبهبندی ایجاد شود.
* بررسی رتبهبندی معلمان
صحرایی ادامه داد: بیش از ۵۴ میلیون سند در حوزه رتبهبندی معلمان بررسی شد که این مقدار سند آمار بسیار زیادی است و نشان از کار بزرگی است که در اجرای قانون رتبهبندی معلمان انجام شد. هدف در بررسی اعتراضات رتبهبندی کمک به معلمان از طریق مسیرهای قانونی است. وی با تبیین سیاستهای وزارت آموزشوپرورش، درباره رتبهبندی معلمان در 3 مسیر اظهار کرد: رسیدگی به اعتراضات معلمان درباره رتبههای اعلام شده یکی از برنامههای آموزشوپرورش است که در این مسیر نیز هدف، کمک به معلمان در کسب رتبههای خود البته بر اساس قانون خواهد بود. صحرایی ادامه داد: کارگروه نظارت تشکیل خواهد شد تا ویژگیهای متعارف رتبهها مشخص شود و با هدف صحتسنجی و اعتباربخشی، رتبهها سنجیده خواهد شد تا کیفیت رتبهبندی افزایش یابد.
سرپرست وزارت آموزشوپرورش تصریح کرد: هدف اصلی رتبهبندی بهبود کیفیت مدارس است، لذا باید مسیر رشد معلم را ترسیم کنیم؛ آموزشهای خاصی برای توسعه شایستگیهای معلمی باید برگزار و معلم باید دائم به روز شود. دانشآموزان ما تغییرات بسیاری را تجربه میکنند، لذا باید برای به روزآوری معلمان در راستای هدایت نسل تلاش کنیم و تا زمانی که این کارها را انجام ندهیم، تحول اتفاق نخواهد افتاد. وی با بیان اینکه تشکلها در تدوین برنامه هفتم توسعه، به آموزشوپرورش کمک کنند، اظهار کرد: برنامههای جاری نباید با سندهای بالادستی ابلاغی نظام به آموزش و پرورش، مغایرت داشته باشد. سرپرست وزارت آموزشوپرورش اظهار کرد: اگر با هم کار کنیم، تکثیر میشویم و باید اصلیترین دغدغه ما نظام تعلیم و تربیت باشد، بویژه به کودکان و نوجوانان که در دورهای زندگی میکنند که سرعت تغییرات زیاد است، لذا باید به آنها کمک کنیم در این دنیای به سرعت در حال تغییر مسیر رشد صحیح خود را پیدا کنند. به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، شایان ذکر است در این دیدار نمایندگانی از تشکلهای کانون تربیت اسلامی، جامعه اسلامی فرهنگیان، جمعیت اسلامی فرهنگیان، جمعیت فرهنگیان جوان، هیات هماندیشی بسیج فرهنگیان، جمعیت فرهنگیان جهادی، کانون فرهنگیان شاهد و ایثارگر، کانون مدارس اسلامی، جمعیت معلمان و فرهیختگان، گروه معلمان فکور و کنگره معلمان انقلاب اسلامی حضور داشتند.
ارسال به دوستان
چتر بیمه سلامت بر سر 45 میلیون ایرانی
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: تلاش میکنیم امسال با همکاری وزارت بهداشت، نظام ارجاع را در شهرها اجرایی کنیم. محمدمهدی ناصحی با بیان اینکه دوسوم جمعیت کشور از بیمه همگانی برخوردارند، افزود: کسانی که از بیمه سلامت برخوردار نیستند هم به صورت بالقوه از خدمات سلامت استفاده میکنند و به محض نیاز به خدمات درمانی در بیمارستانها تحت پوشش بیمه سلامت قرار میگیرند. وی گفت: شاخص پوشش جمعیتی بیمه سلامت در سال ۱۴۰۱ با بیمه شدن ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از ۳ دهک پایین جامعه ارتقا یافت. ناصحی با بیان اینکه استحقاقسنجی در سال جدید در حال تکمیل است، افزود: تعداد دقیق افراد بیمه نشده هم پس از تکمیل سامانهها اعلام میشود، البته عمده افراد در کشور بیمه هستند و از خدمات سلامت استفاده میکنند و به محض مراجعه به مراکز درمانی، بیمه سلامت میشوند. مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ادامه داد: همچنین بسیاری از اتباع که قانونی در کشور حضور دارند، بیمه سلامت هستند. ناصحی تاکید کرد: در سال جدید تلاش میکنیم نظام ارجاع را در شهرها نیز با همکاری وزارت بهداشت اجرایی کنیم. مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: اجرای کامل نسخه الکترونیک و پرونده الکترونیک سلامت و افزایش خدمات تحت پوشش صندوق بیماران خاص از جمله برنامههای بیمه سلامت در سال جدید است. وی افزود: بیمه سلامت به عنوان یکی از بزرگترین بیمههای پایه سلامت کشور، بیش از ۴۵ میلیون نفر از جمعیت کشور را تحت پوشش دارد که عمدتا افرادی هستند که یارانه بیمهای آنها را دولت پرداخت میکند، همچنین بیش از ۲۰ میلیون نفر بیمه شده روستایی و نزدیک به ۱۷ میلیون نفر بیمه همگانی هستند و ۳ صندوق دیگر ما هم کارکنان دولت، سایر اقشار و بیمه خویشفرمای بیمه ایرانیان است. ناصحی ادامه داد: بحث پوشش همگانی جمعیت به درجه بسیار بالایی رسیده است و ما ادعا میکنیم که در حال حاضر هر فرد ایرانی بالقوه بیمه شده است و حتی افراد دهک بالا ۳ ماه رایگان بیمه میشوند. در پوشش همگانی شاید بتوان گفت برترین منطقه میباشیم، حالا یک عده دهکهای بالا خودشان نمیآیند که بیمه میشوند؛ این دیگر اختیارشان است. طبق قانون این افراد میتوانند انتخاب کنند که بیمه باشند یا نباشند ولی در دهکهای پایین، خوشبختانه پوشش قوی و مناسبی از جهت جمعیتی داریم. ارسال به دوستان
۸۲۸ نفر در شرایط شدید بیماری «کووید-19»؛ آمار جانباختگان روزانه کرونا به ۳۶ نفر رسید
حواستان به کرونا هست؟
با آنکه مدتی است تعداد مبتلایان و فوتیهای ناشی از «کووید-19» در کشور افزایش یافته اما همچنان اغلب مردم نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی بیتوجهند، این در حالی است که در صورت شیوع گسترده دوباره این بیماری افراد مسن و کسانی که واکسن نزدهاند یا دارای بیماریهای زمینهای هستند در معرض خطر قرار میگیرند. در همین ارتباط وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد در شبانهروز گذشته، ۱۰۶۴ بیمار «کووید-19» در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۳۶ بیمار نیز جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند. بر این اساس از ظهر پنجشنبه تا ظهر جمعه ۱۸ فروردین ۱۰۶۴ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۵۶۵ نفر از آنها بستری شدند. به این ترتیب مجموع بیماران
«کووید-19» در کشور به ۷ میلیون و ۵۹۷ هزار و ۹۸ نفر رسید. متاسفانه در طول این مدت، ۳۶ نفر از بیماران «کووید-19» در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۵ هزار و ۵۳۴ رسید. خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۳۴۸ هزار و ۴۲۰ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. این در حالی است که ۸۲۸ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تاکنون ۵۶ میلیون و ۹ هزار و ۵۲۴ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. همچنین تاکنون ۶۵ میلیون و ۲۱۲ هزار و ۹۴۱ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۶۰۸ هزار و ۴۰۹ نفر دوز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۸۱ هزار و ۵۶۹ نفر نیز دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۵۰۲ هزار و ۹۱۹ دوز رسیده است. همچنین در حال حاضر ۱۹ شهرستان در وضعیت قرمز، ۴۵ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۳۳ شهر در وضعیت زرد و ۱۵۱ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|