|
اخبار
شهادت مأمور مدافع نظم و امنیت در عملیات دستگیری قاتل فراری
مامور پلیس مدافع نظم و امنیت ستوانسوم «سعید ربیعی» در درگیری مسلحانه با قاتل فراری در اهواز به درجه رفیع شهادت نائل شد. جانشین فرمانده انتظامی استان خوزستان با اشاره به اینکه فرد قاتل و عامل تیراندازی در محله کیانپارس کشته شد، گفت: صبح دیروز شنبه در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی تیراندازی منجر به قتل در بازار کاوه اهواز، بلافاصله محل اختفای قاتل در کیانپارس اهواز شناسایی و ماموران اعزام شدند. در جریان این عملیات، مدافع نظم و امنیت، ستوانسوم سعید ربیعی به درجه رفیع شهادت نائل شد. سرهنگ حجتالله سفیدپوست با بیان اینکه در بررسیهای اولیه مشخص شد فردی با سلاح گرم اقدام به تیراندازی منجر به قتل و مجروحیت ۲ تن از شهروندان کرد، افزود: ماموران پلیس با رصد فنی و اطلاعاتی ساعاتی پس از وقوع این جنایت محل اختفای قاتل را در منطقه کیانپارس اهواز شناسایی و برای دستگیری وی وارد عمل شدند. وی تصریح کرد: قاتل به محض مشاهده پلیس کورکورانه به سمت آنان تیراندازی کرد که ستوانسوم سعید ربیعی، بر اثر اصابت گلوله مجروح و پس از انتقال به بیمارستان بهرغم تلاش پزشکان به دلیل شدت جراحات وارده به درجه رفیع شهادت نائل آمد. سرهنگ سفیدپوست عنوان داشت: در آتش متقابل ماموران پلیس، قاتل مسلح نیز به هلاکت رسید.
***
ساخت ۱۳ مرکز درمانی در ۳ استان محروم کشور
مدیرعامل بنیاد برکت گفت: بنیاد برکت تا امروز ۱۶۰ مرکز درمانی - بهداشتی در مناطق محروم جامعه به بهرهبرداری رسانده است و امسال هم ۱۳ مرکز درمانی دیگر را افتتاح میکند. محمد ترکمانه گفت: بنیاد برکت از ابتدای تاسیس تا امروز ۱۶۰ بیمارستان، مراکز بهداشتی و درمانی شامل خانه بهداشت، مرکز جامع سلامت، آزمایشگاه، پایگاه اورژانس، مرکز تجهیزات پزشکی و پایگاه سلامت را در مناطق محروم و روستایی ۳ استان سیستانوبلوچستان، خوزستان و خراسان جنوبی بهرهبرداری کرده است. مدیرعامل بنیاد برکت اظهار داشت: بنیاد برکت برای ساخت و تکمیل ۱۷۳ بیمارستان و مرکز بهداشتی و درمانی در استانهای سیستانوبلوچستان، خوزستان و خراسان جنوبی قرارداد دارد که تا به امروز ۱۶۰ بیمارستان و مرکز درمانی و بهداشتی به بهرهبرداری رسیده و ۱۳ مرکز دیگر هم در دست اجراست. وی ادامه داد: یکی از بخشهای حوزه سلامت مربوط به بخشهای سرطان و مراکز ناباوری است که با تجهیز بیمارستان هزار تختخوابی حضرت مهدی(عج) شاهد توسعه چشمگیر جذب گردشگر خواهیم بود. ترکمانه اضافه کرد: بیمارستان برکت از مجهزترین و پیشرفتهترین مراکز درمانی در کشور به شمار میرود. مدیرعامل بنیاد برکت افزود: همچنین ساخت و تکمیل ۲۰ بیمارستان با ظرفیت هزار و ۶۰۰ تختخواب و ساخت بیمارستان برکت با ظرفیت هزار تختخوابی انجام شد. وی یادآور شد: سال گذشته قرارداد ۲۸۰ مرکز بهداشت منعقد شده و تعداد مراکز تکمیل شده ۲۳۰ واحد بوده که شامل مرکز جامع سلامت، خانه و مرکز بهداشت، آزمایشگاه، پایگاه سلامت و اورژانس است. ترکمانه خاطرنشان کرد: مناطق روستایی تحت پوشش هم ۶۵۰ نقطه بوده است که امسال مناطق تحت پوشش خود را در حوزه درمانی و بهداشتی افزایش خواهد داد.
***
برگزاری آزمون استخدامی برای جذب ۲۸ هزار دبیر
سرپرست وزارت آموزشوپرورش از صدور مجوز استخدام ۲۸ هزار دبیر دبیرستانها، هنرستانها و مربیان پرورشی و برگزاری یک آزمون استخدامی دیگر در سال جاری خبر داد و گفت: فرصت خوبی برای علاقهمندان تعلیم و تربیت فراهم شده است که وارد این فرآیند شوند. رضامراد صحرایی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه اخیرا یک آزمون استخدامی در اردیبهشتماه برای جذب آموزگار برگزار کردیم، اظهار کرد: قرار است ۲۸ هزار و ۲۰۰ آموزگار جدید پس از پذیرش در آزمون استخدامی وارد سیستم آموزشوپرورش شوند. وی افزود: بیش از ۵۳۰ هزار نفر در این آزمون شرکت کرده بودند. آزمون، نوع سوالات و محتوا تفاوتهایی با آزمونهای گذشته داشت و متحول شده بود و در ادامه هم ارزیابیها متفاوت خواهد بود. سرپرست وزارت آموزشوپرورش با بیان اینکه در ادامه مسیر یک آزمون دیگر هم برای استخدام دبیران دبیرستانها، هنرستانها و مربیان پرورشی برگزار خواهیم کرد، گفت: میزان مجوزهای دریافتی قابل توجه است و فرصت خوبی برای علاقهمندان تعلیم و تربیت است که وارد این فرآیند شوند.
***
ورود ۲۰۰ اتوبوس تا شهریور به تهران
معاون شهردار تهران گفت: امیدواریم تا پایان شهریورماه دستکم ۲۰۰ اتوبوس جدید وارد ناوگان شود. روند ساخت ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس دیگر نیز تا پایان سال پیگیری خواهد شد. جلال بهرامی، اظهار داشت: وضعیت ۱۰۰۰ دستگاه دیگر نیز با تهاتر املاک بزودی مشخص خواهد شد؛ این ۲۰۰۰ دستگاه تعهد ما به شورا برای امسال است. همچنین، در حالی که تنها ۵ هزار میلیارد تومان بودجه برای خرید اتوبوس در بودجه پیشبینی شده است، برای خرید این ۲۰۰۰ دستگاه به بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان منابع نیاز داریم. وی افزود: ۲۰۰ دستگاه اتوبوس نیز تا پایان شهریورماه با همکاری شهابخودرو اورهال خواهد شد. تلاش خواهیم کرد ۳۰۰ دستگاه دیگر از اتوبوسهای تهران نیز با توان شرکتهای داخلی، در ۶ ماهه نخست سالجاری اورهال شوند.
ارسال به دوستان
وزیر بهداشت: درمان اوتیسم در مراکز دولتی رایگان است
وزیر بهداشت گفت: هزینه درمان افراد طیف اوتیسم در مراکز دولتی ۱۰۰ درصد رایگان است و اگر کوچکترین کوتاهیای در این زمینه وجود دارد باید به ما منعکس کنید. بهرام عیناللهی گفت: بحث خدمات دندانپزشکی افراد اوتیسم نیز به ۲ برابر افزایش مییابد. در زمینه فوریتهای پزشکی هم قرار است کد مخصوصی برای خانوادههای اوتیسم درنظر بگیرند که خانواده با آن کد به اورژانس زنگ بزند تا خدمتدهی ویژه انجام شود.
ارسال به دوستان
رشد 6 درصدی بارندگیها از ابتدای سال آبی نسبت به سال گذشته؛ 17 سد مهم کشور پرشدگی بیش از 75 درصدی را تجربه کردند
بهار بارشها
سازمان هواشناسی نسبت به تداوم بارشها با ورود سامانه بارشی جدید به کشور و احتمال آبگرفتگی در برخی استانها هشدار داد
گروه اجتماعی: بارندگیهای اخیر در کشور همراه با ذوب سطح پوشش برفی سبب افزایش درصد پرشدگی سدها شده به طوری که طبق تازهترین گزارش دفتر اطلاعات و دادههای آب شرکت مدیریت منابع آب وزارت نیرو درصد پرشدگی سدهای کشور در مجموع به ۶۴ درصد رسیده است و در این میان ۱۷ سد مهم کشور پرشدگی بیش از ۷۵ درصد را تجربه کردهاند. علاوه بر این میزان بارندگیها در کشور از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهرماه ۱۴۰۱) تا روز ۱۵ اردیبهشت به 188.1 میلیمتر رسید که نسبت به سال آبی گذشته ۶ درصد رشد نشان میدهد. این در حالی است که بارشها همچنان در اغلب استانهای کشور ادامه دارد و از آنجایی که سازمان هواشناسی پیشبینی کرده است سامانه بارشی جدید از سهشنبه هفته جاری وارد کشور میشود و بخش عمدهای از استانهای کشور را تحت تاثیر قرار میدهد، بنابراین میتوان امیدوار بود این بارشها ظرفیت پرشدگی خیلی از سدهای کشور را بهبود بخشد. هرچند هنوز برخی از سدها در استانهای شمالی از جمله تهران، البرز، سمنان و قزوین شرایط مساعدی ندارند.
* رشد ۶ درصدی بارشها در کشور طی ۸ ماه گذشته
تازهترین گزارش دفتر اطلاعات و دادههای آب شرکت مدیریت منابع آب نشان میدهد میزان بارندگیها در کشور از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهرماه ۱۴۰۱) تا روز ۱۵ اردیبهشت به 188.1 میلیمتر رسید که نسبت به سال آبی گذشته ۶ درصد رشد نشان میدهد اما نسبت به دوره بلندمدت کاهش ۱۵ درصدی دارد. میزان بارش در این مدت در مقایسه با دوره بلندمدت با بارش 221.9 میلیمتر، کاهش ۱۵درصدی نشان میدهد. بر پایه این گزارش، استان کهگیلویه و بویراحمد در بین استانهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا ۱۵ اردیبهشت با دریافت 780.9 میلیمتر بارش در مقایسه با 560.8 میلیمتر بارش پارسال، با رشد ۳۹ درصدی مقام پربارشترین استانهای کشور را دارد. همچنین استان چهارمحالوبختیاری از ابتدای سال آبی جاری تا اول اردیبهشت با دریافت 737.6 میلیمتر بارش در مقایسه با 598.1 میلیمتر بارش سال آبی پارسال با رشد ۲۳ درصدی مقام دوم پربارشترین استانهای کشور را از آن خود کرده است. استان سیستانوبلوچستان نیز در مدت یادشده با دریافت 59.6 میلیمتر بارش در مقایسه با 63.9 میلیمتر بارش پارسال با کاهش ۷ درصدی، دارای کاهش بارندگی است. ایران دارای اقلیم خشک و نیمهخشک بوده و دارای متوسط بارش ۲۵۰ میلیمتر است که این میزان بارش حدود یکسوم متوسط جهانی است. متوسط بارش کشور در گذر زمان رو به کاهش بوده است به طوری که میانگین بارش ۵۳ ساله کشور حدود ۲۵۰ میلیمتر بوده اما میانگین ۱۳ ساله اخیر به ۲۳۲ میلیمتر کاهش یافته است.
* میزان پرشدگی ۱۷ سد مهم کشور به بیش از ۷۵ درصد رسید
درصد پرشدگی سدهای کشور در مجموع به ۶۴ درصد رسیده است اما در این میان ۱۷ سد مهم کشور پرشدگی بیش از ۷۵ درصد را تجربه کردهاند. وضعیت بارندگیهای اخیر در کشور و ذوب شدن سطح پوشش برفی سبب افزایش درصد پرشدگی سدها شده است. تازهترین گزارش دفتر اطلاعات و دادههای آب شرکت مدیریت منابع آب ایران بیانگر آن است که درصد پرشدگی سدهای کشور تا ۹ اردیبهشت به ۶۴ درصد رسید که نشان از آن دارد هنوز ۳۶ درصد حجم مخزن سدها خالی است اما در این میان از مجموع سدهای کشور ۱۷ سد مهم با درصد پرشدگی بیش از ۷۵ درصد روبهرو شدهاند.
بارشهای بهاری موجب شد تا پس از سرریز شدن آب در سدهای استان خوزستان و لرستان، سد گاران در استان کردستان نیز سرریز شود. این سد با هدف تامین آب کشاورزی منطقه مریوان و قزلچهسو (به میزان ۱۰ هزار و ۴۵۰ هکتار) و تامین آب شرب و صنعتی شهرستان مریوان به میزان ۲۰ میلیون متر مکعب در سال ۹۲ آبگیری شده و یکی از سدهای کردستان است که در پی بارندگیهای خوب بهاری در این منطقه سرریز شده است. این سد در ۲۰ کیلومتری شمال شرقی شهر مریوان واقع شده و حجم مخزن این سد ۱۰۰ میلیون متر مکعب است.
* بارش باران در غالب استانها
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وقوع رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک همچنین افزایش ۸ تا ۱۲ درجهای دما در شمال شرق و شرق کشور خبر داد.
صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: یکشنبه (امروز) در برخی مناطق شمال غرب، غرب سواحل دریای خزر و ارتفاعات البرز غربی و دوشنبه (فردا) در برخی مناطق شمال غرب و برخی مناطق استانهای زنجان، قزوین، البرز و ارتفاعات تهران رگبار پراکنده گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیشبینی میشود. وی افزود: سهشنبه ۱۹ اردیبهشت با ورود سامانه بارشی از شمال غرب کشور در مناطقی از شمال غرب، غرب، دامنهها و ارتفاعات زاگرس مرکزی، غرب سواحل دریای خزر و استانهای واقع در دامنههای جنوبی البرز و چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت در برخی مناطق شمال غرب، شمال شرق، استانهای ساحلی دریای خزر و دامنهها و ارتفاعات البرز افزایش ابر، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت رخ میدهد. به گفته رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا امروز در شمال غرب و غرب، فردا در غرب، بخشهایی از شمال غرب و استانهای واقع در دامنههای جنوبی البرز، سهشنبه در غرب، جنوب غرب و بخشهایی از مرکز کشور و چهارشنبه در استانهای واقع در دامنهها و ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی، بخشهایی از مرکز خراسان جنوبی و شرق سمنان در بعضی ساعات وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک پیشبینی میشود.
وی افزود: طی ۳ روز آینده در شمال شرق و شرق کشور دما بین ۸ تا ۱۲ درجه سانتیگراد افزایش مییابد. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران نیز اظهار کرد: آسمان تهران یکشنبه (امروز) صاف و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتیگراد و دوشنبه (فردا) صاف، در بعدازظهر افزایش ابر و گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۸ و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
* سازمان هواشناسی نسبت به احتمال آبگرفتگی معابر در ۶استان هشدار داد
سازمان هواشناسی کشور نسبت به خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا در ۱۴ استان و احتمال آبگرفتگی معابر بر اثر بارش باران در ۶ استان هشدار داد. این سازمان با صدور هشدار زردرنگ از وزش باد نسبتا شدید تا شدید، در نواحی مستعد گردوخاک و کاهش کیفیت هوا خبر داد. این وضعیت جوی روز یکشنبه (امروز) در ایلام، کرمانشاه، کردستان، زنجان، همدان، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی و روز دوشنبه (فردا) در همدان، زنجان، مرکزی، اصفهان، قم، البرز، قزوین، چهارمحالوبختیاری و شمال لرستان مورد انتظار است. بر اثر این مخاطرات احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برونشهری از جمله سقوط بنر، تابلوهای تبلیغاتی، داربستها، سازههای موقت، احتمال سقوط اشیاء از ارتفاعات و احتمال شکستن نهالها و درختان کهنسال، در مناطق مستعد خیزش گردوخاک، کاهش دید و کاهش کیفیت هوا وجود دارد. همچنین این سازمان در ادامه این هشدار نسبت به ناپایداریهای محلی، رگبار باران، رعدوبرق، در مناطق مستعد تگرگ، وزش باد شدید موقت هشدار داد. این وضعیت جوی بویژه در ساعات بعدازظهر یکشنبه ۱۷ (امروز) در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، ارتفاعات قزوین و زنجان و دوشنبه (فردا) در شمال آذربایجان غربی، شمال آذربایجان شرقی و ارتفاعات و دامنه قزوین و البرز رخ خواهد داد. براثر این مخاطرات احتمال صاعقه، احتمال تگرگ، احتمال آبگرفتگی معابر به طور محدود و احتمال جاری شدن روانآب وجود دارد.
ارسال به دوستان
رئیس جمعیت هلال احمر در پاسخ به پرسش «وطن امروز»:
خدمات هلالاحمر هوشمند میشود
هلال احمر در حال برنامهنویسی برای حرکت در مسیر هوشمندسازی است تا خدمات این جمعیت تسهیل و اقدامات انجامشده شفاف شود. رئیس جمعیت هلالاحمر با اشاره به شفافسازی مالی در هلالاحمر گفت: امسال تامین ۱۰۰۰ خودروی نجات و ۳۰۰ آمبولانس انجام میشود. پیرحسین کولیوند در نشست خبریای که به مناسبت یکصدویکمین سالروز تشکیل صلیب سرخ و هلالاحمر برگزار شد، اظهار داشت: شفافسازی مالی در هلالاحمر انجام شده و این موضوع افزایش سرمایه اجتماعی و افزایش اعتبار در میان دستگاهها را به همراه داشته است. وی از افزوده شدن ۳۰۰ آمبولانس تا خرداد و ۱۰۰۰ خودروی نجات تا پایان سال خبر داد و گفت: مرکز نوآوری و مرکز تغییرات اقلیمی در هلالاحمر راهاندازی شد. رئیس جمعیت هلالاحمر از راهاندازی مرکز شبیهسازی مخاطرات شایع در آینده نزدیک خبر داد و متذکر شد: این مرکز به صورت بینالمللی فعالیت خواهد کرد. کولیوند گفت: عملیات سلامت در حج طی ۳ مرحله در داخل و خارج از کشور انجام میشود و اکنون سلامت ۹۰ درصد زائران تأیید شده است. امسال از پزشکان و پیراپزشکان داوطلب کمک گرفتهایم که حدود ۴۰۰ نفر هستند. رئیس جمعیت هلالاحمر گفت: در منا و عرفات مرکز درمانی صحرایی خواهیم داشت و بیمارستانهایی در مکه و مدینه هم دایر خواهد بود. بیمارانی که دارو مصرف میکنند حتما به میزان مدت سفر دارو بیاورند و منعی برای بردن داروها نیست. کولیوند با اشاره به اربعین سال جاری گفت: امسال در نقطه صفر مرزی تا نجف پایگاههای امداد خواهیم داشت و از نجف نیز در فاصله ۱۰۰ عمود، مرکز بهداشتی - درمانی خواهیم داشت؛ ضمن اینکه ۲ کنگره بینالمللی در ایران و عراق برای ایجاد هماهنگی بیشتر در اربعین برگزار خواهیم کرد. وی بیان کرد: هیات دولت برای شارژ انبارهای امدادی مصوبهای داشته اما فقط 10 درصد اعتبارات تخصیص دادهشده، البته مقرر است در ادامه اعتبارات بیشتری تخصیص یابد تا هلالاحمر در مواقع اضطراری با مشکل مواجه نشود. وی در پاسخ به «وطن امروز» درباره توجه به خدماتدهی هوشمند و اینکه اقدامات هلالاحمر در این زمینه در چه نقطهای قرار دارد، گفت: شکی نیست که با هوشمندسازی خدمات، اقدامات به صورتی شفاف انجام میشود. هم اکنون در حال برنامهریزی این موضوع هستیم و بزودی این کار در هلالاحمر انجام خواهد شد.
* سال گذشته ۷۰۰ هزار جوان به جمعیت هلالاحمر پیوستند
رئیس جمعیت هلالاحمر بیان داشت: سال گذشته ۷۰۰ هزار جوان به جمعیت هلالاحمر افزوده شد و بنا داریم میزان داوطلبان و جوانان عضو هلال را افزایش دهیم. کولیوند به تربیت نیروی انسانی جوان، مسؤولیتپذیر و کاردان اشاره و بیان کرد: باید کارهای پژوهشی را در هلالاحمر گسترش دهیم. وی گفت: طرح نذر آب همچنان ادامه دارد و فقط بحث تامین مستقیم آب نیست. رئیس جمعیت هلالاحمر با اشاره به موضوع اضطراب حادثهدیدگان در بلایا و حوادث گفت: کمک به این بیماران توسط تیمهای سحر انجام میشود و فعالیت این افراد اثربخش است. در زلزله خوی و حادثه متروپل این موضوع بسیار مشهود بود. وی در پاسخ به پرسشی درباره همکاری هلالاحمر با صلیب سرخ در روسیه گفت: همکاری دوجانبه و چندجانبه با کشورهای مختلف از جمله روسیه داریم و صادرات تجهیزات پزشکی تولیدی ما به روسیه انجام میشود. همچنین تجارب موفق را منتقل میکنیم. کولیوند در پاسخ به پرسشی درباره استفاده از ظرفیت سربازان در این جمعیت گفت: خوشبختانه ستاد کل نیروهای مسلح همکاری خوبی با جمعیت هلالاحمر دارد و امسال هم سهمیه سالانه سربازان را به ٢٠٠ نفر برای جمعیت هلالاحمر افزایش دادند.
ارسال به دوستان
قوانین مهدهای کودک در بنگاههای اقتصادی بازنگری میشود
ارائه خدمات جدید دولت به مادران شاغل
توجه به مادران شاغل در طول بارداری و پس از آن همچنان مد نظر دولت است تا این موضوع مانعی برای فرزندآوری و دغدغه ایجاد مشکل برای شغل آنها نشود. مدیرکل امور اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: پژوهشها میگویند باید ارتباط عاطفی بین مادر و کودک برقرار باشد، بر همین اساس لازم دیدیم موضوع مراکز نگهداری فرزندان مادران شاغل را بازنگری کنیم.
هادی بهداد با اشاره به ماده ۷۸ قانون کار درباره توجه به مادران دارای فرزند، اظهار کرد: این ماده قانونی تأکید میکند که کارفرمایان مکلفند به مادران شیرده تا پایان ۲سالگی پس از هر ۳ ساعت نیم ساعت فرصت شیر دادن بدهند. وی افزود: براساس این ماده قانونی کارفرمایان همچنین مکلف هستند با توجه به تعداد فرزندان کارگرها و گروه سنی آنها، مراکزی مانند شیرخوارگاه یا مهد کودک را در محل نزدیکی محل کار تأسیس و ایجاد کنند.
بهداد با انتقاد از عدم پیادهسازی سیاستهای جمعیتی در سالهای گذشته اظهار کرد: در سالهای گذشته با توجه به آنکه سیاستهای جمعیتی در کشور بخوبی پیگیری نمیشد، شاهد این بودیم که تعداد مراکز نگهداری کودکان در مجاورت بنگاههای اقتصادی کاهش پیدا کرده و بسیاری از این موضوعات به صورت تشریفاتی برقرار و هزینه مختصری به بانوان اعطا شود. وی ادامه داد: پژوهشهای علمی اثبات کردهاند باید ارتباط عاطفی بین مادر و کودک برقرار باشد، بر همین اساس لازم دیدیم با توجه به آییننامه مصوب هیات دولت در دهه ۷۰، موضوع مراکز نگهداری در ماده ۷۸ را بازنگری کنیم. مدیرکل امور اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره بازنگری مراکز نگهداری کودکان، عنوان کرد: در هماهنگیهای انجام شده با برخی سازمانها، این آییننامه را بازنگری و پیشنویس اولیه آن را اواخر سال گذشته آماده کردیم و بهزودی این طرح را برای طی مراحل تصویب در هیأت دولت ارائه خواهیم داد.
وی به فارس گفت: اگر بتوانیم این مراکز نگهداری کودکان را گسترش دهیم از آنجایی که تعداد فرزندان کارگران ما در بنگاههای اقتصادی هم بسیار زیاد هستند میتوانند از خدمات آموزشی مطلوبی بهرهمند شوند و ارتباط عاطفی بین مادر و فرزند برقرار شود.
ارسال به دوستان
معاون علمی رئیسجمهور عنوان کرد
ایجاد ۲۰۰۰۰ شرکت دانشبنیان در افق ۱۴۰۴
معاون علمی رئیسجمهور گفت: برای اینکه کشور به درصد مهمی از تولید ناخالص ملی برسد و اشتغال در دانشبنیانها اجرایی شود، برنامهریزی شده است تا افق ۱۴۰۴، بیست هزار شرکت دانشبنیان در کشور داشته باشیم. نخستین نشست خبری معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهوری با موضوع تشریح برنامههای معاونت علمی دیروز در محل این معاونت برگزار شد. روحالله دهقانیفیروزآبادی در ابتدای این نشست اظهار کرد: در حال حاضر 8 هزار و 500 شرکت دانشبنیان در حوزههای فعالیتی مختلف به ارائه محصول یا خدمات میپردازند. وی با بیان اینکه «امید داریم نسل چهارم معاونت علمی با سیاستهای جدیدی که طراحی، پیادهسازی و اجرایی میکند، در رشد اقتصاد دانشبنیان تاثیر بگذارد»، گفت: برای اینکه کشور به درصد مهمی از تولید ناخالص ملی برسد و اشتغال در دانشبنیانها اجرایی شود، برنامهریزی شده است تا افق 1404، بیست هزار شرکت دانشبنیان در کشور داشته باشیم. بهگفته دهقانیفیروزآبادی، طی 10 سال تنها 6 هزار و 500 شرکت دانشبنیان تاییدیه دریافت کردند؛ سال 1400 تعداد 500 شرکت دانشبنیان و سال 1401 تعداد 1400 شرکت تاییدیه دریافت کرد.
وی خاطرنشان کرد: در افق 1404 فعالیت 20هزار شرکت دانشبنیان را ضروری میدانیم. معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهوری ادامه داد: از سال 1389 قانون حمایت از دانشبنیانها تصویب و طی 12 سال اجرایی شد؛ از سال گذشته قانون طرح جهش به تصویب رسید تا در نقاطی که ناهماهنگی و نبود تناسب به چشم میخورد، بر اساس این قانون رفع شود. وی با اشاره به بحرانهای کشور در حوزه آب گفت: آبهای ژرف یکی از موضوعات مهم در این حوزه است که معاونت علمی ورود خوبی به آن داشته و این ستاد نیز ماموریتهایی برای خود تعریف کرده است که نه تنها در حوزه آبهای ژرف، بلکه در زمینه توسعه فناوریهای آب و افزایش راندمان و بازچرخانی آب و پیدا کردن منابع جدید آبی و توسعه کنتورهای هوشمند است. دهقانیفیروزآبادی با تاکید بر اینکه سرمایهگذاری در حوزه دانشبنیانها تنها از سوی دولت یک اقدام شکستخورده است، ادامه داد: ما معتقدیم در جاهایی که بخش خصوصی رغبتی به سرمایهگذاری ندارد، بخش دولتی لزوما باید در آن حوزهها سرمایهگذاری کند. وی اضافه کرد: در سالهای قبل مشاهده کردیم فعالیت شرکتهای دانشبنیان برای بسیاری از مردم شناخته شده است و تمایل به سرمایهگذاری در این حوزه دارند، از این رو یکی از ابزارهای قابل توسعه برای سرمایهگذاری استفاده از سرمایههای مردمی است. وی توسعه گلخانههای هوشمند با بهرهگیری از سرمایهگذاری جمعی را از زمینههای استفاده از سرمایههای مردمی عنوان کرد و گفت: در این زمینه پول دولتی صرفا برای پوشش ریسک سرمایهگذاری مردمی استفاده میشود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|