|
اخبار
معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی اعلام کرد
افزایش ۳۰ درصدی شکایت از پزشکان در سال ۱۴۰۱
معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی ضمن تشریح وضعیت ثبت پروندههای شکایات پزشکی در سال گذشته اعلام کرد بیش از ۲۰ درصد شکایتها در حوزه اقدامات زیبایی و ترمیمی بوده است. دکتر خردمند درباره پروندههای شکایت از پزشکان در سال گذشته گفت: البته آمارهای چند ماه پایانی سال گذشته هنوز به دست ما نرسیده است اما در مجموع در ثبت شکایت از جامعه پزشکی حدود ۳۰ درصد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ افزایش داشتهایم. لازم به ذکر است در دوران کرونا به دلیل کاهش مراجعات مردم برای اعمال الکتیو همچنین کاهش مراجعه به مراجع قضایی، کاهش معناداری در ثبت شکایات پزشکی داشتیم. وی همچنین ضمن تاکید بر جدیت سازمان نظام پزشکی در رسیدگی و برخورد با تخلفات احتمالی جامعه پزشکی افزود: ۴۶ درصد پروندهها در دادسراهای انتظامی ثبت و برای آنها کیفرخواست صادر شده است. وی همچنین گفت: سال گذشته مجموعا ۳۱ مورد محرومیت کشوری از طبابت داشتیم که تنها یک مورد آن مادامالعمر بود و مابقی از 6 ماه به بالا بوده است. معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی همچنین گفت: بیش از ۲۰ درصد شکایتها مربوط به اقدامات زیبایی و ترمیمی بوده است. همچنین معمولا کیفرخواستهایی که صادر میشود در تهران بیشتر از سایر استانهاست.
***
هشدار جدی برای اپیدمی تزریق آمپول «نوروبیون»
عضو انجمن متخصصان زنان و زایمان ایران گفت: مصرف آمپول نوروبیون که طی سالهای اخیر رواج غیرقابل تصوری یافته است، میتواند به عارضه کبد چرب غیرالکلی و در نهایت نارسایی کبدی منجر شود. دکتر فرناز مشیری افزود: برخی ویتامینهای پیچیده در میان خانواده «ب» نیز بر عملکرد کبد تاثیر میگذارند و برخلاف سایر ویتامینهای محلول در آب، کبد میتواند ویتامین «ب12» را همانند ویتامینهای محلول در چربی برای استفادههای بعدی خود تا چند سال ذخیره کند. وی اظهار داشت: بهطورکلی ویتامینهای پیچیده گروه «ب» برای حفظ سلامت بدن ضروری است ولی با این حال، مانند ویتامینهای محلول در چربی، چنانچه بیشازحد نیاز از ویتامینهای خاص گروه «ب» مصرف کنیم احتمالا با آسیبهای کبدی در آینده روبهرو خواهیم شد. مشیری ادامه داد: محل متابولیزه شدن ویتامین «ب۱۲» همانند برخی دیگر از داروها در کبد است و همین مساله موجب تحمیل بار فراوانی بر این عضو حیاتی میشود. وی با بیان اینکه آمپول نوروبیون طی سالهای اخیر متقاضیان فراوانی پیدا کرده و اغلب مردم به دلیل تقویت قوای جسمانی از آن استفاده میکنند، افزود: این دارو حاوی برخی ویتامینهای گروه «ب» است که بار کبدی را جهت متابولیزه شده افزایش میدهد. وی افزود: ویتامین «ب12» (کوبالامین) در صورت داشتن ذخیره مناسب در کبد میتواند حداکثر برای مدت ۴ سال نیاز فرد سالم را پاسخگو باشد.
***
حوزههای امتحان نهایی به دوربین مدار بسته مجهز میشوند
رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشوپرورش گفت: برای تامین امنیت آزمونهای نهایی، حوزههای اجرا به دوربین مدار بسته و راکتهای سیگنالیاب مجهز میشوند. محسن زارعی در رابطه با موضوع برگزاری آزمون نهایی خردادماه اظهار داشت: طبق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی، در سال ۱۴۰۲ سوابق تحصیلی ۴۰ درصد تاثیر قطعی دارد و این میزان در سال ۱۴۰۵ به ۶۰ درصد تاثیر قطعی میرسد. وی افزود: پیش از این برنامه درسی، آموزش معلم و یادگیری در حاشیه قرار گرفته بود و تمرکز به تستزنی بود اما با این مصوبات، مرجعیت مدرسه و معلم دوباره بازمیگردد. این مصوبه توجه دانشآموزان را به یادگیری عمیق معطوف میکند. وی ادامه داد: امکان طراحی سوال را همه دبیران دارند و پس از غربال کردن، سوالات در اختیار طراحان قرار میگیرد. پس از این شناسایی، طراحی همه آزمونهای داخل و خارج از کشور در فضای قرنطینه انجام میشود، سپس سوالات رمزگذاری میشود و در اختیار رئیس حوزه قرار میگیرد. وی با بیان اینکه تصحیح الکترونیک در دستور کار قرار گرفته است، یادآور شد: سامانه و فرآیند مورد تایید همه استانها قرار گرفته است، مشخصات دانشآموزان در برگه رمزینه شده است و هر مصحح برگه دانشآموزان سایر استانها را تصحیح میکند.
***
آغاز جریان مولدسازی و فروش اموال جمعیت هلال احمر
مدیرکل امور املاک و موقوفات هلالاحمر از آغاز جریان مولدسازی و فروش اموال فاقد بهرهبرداری جمعیت هلالاحمر خبر داد. محمد ناطقی در رابطه با اقدامات کارگروه مولدسازی و فروش اموال مازاد گفت: کارگروه مولدسازی و فروش اموال مازاد، مدتی است که فعالیت خود را در جمعیت هلالاحمر آغاز کرده و وفق ضوابط اجرایی مصوب شورای عالی جمعیت هلالاحمر، سازوکاری معادل کارگروههای متشکله در وزارتخانهها و دستگاههای دولتی در جمعیت نیز به وجود آمده است. وی افزود: هدف از تشکیل کارگروه مولدسازی این است که حجم بالایی از املاک بلااستفاده و فاقد بهرهبرداری در جمعیت شناسایی شده و با راهبردهای ترسیم شده از جمله فروش، تبدیل به احسن، تعریف پروژههای درآمدزایی و بعضاً با استفاده از ظرفیت سرمایهگذار و بخش خصوصی مورد بهرهبرداری قرار گیرند. وی اظهار کرد: امروز در جمعیت هلالاحمر انباشتی از املاک وجود دارد که در صورت تقویت نگرش مولدسازی و ایجاد سرمایه پایدار قطعاً سرمایه عظیمیبرای رشد اقتصادی و نیل به اهداف و مأموریتهای هلالاحمر خواهد بود. مرحله نخست فعالیتهای کارگروه مولدسازی، در قالب فروش اموال مازاد و تعریف پروژههای عمرانی با حجمی بالغ بر ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در جمعیت هلالاحمر آغاز شد و با مشارکت سایر استانها، این روند همچنان ادامه خواهد یافت.
ارسال به دوستان
سرپرست وزارت آموزش و پرورش: قطع اینترنت در روزهای امتحان نهایی صحت ندارد
سرپرست وزارت آموزشوپرورش گفت: قطع اینترنت در 11 روز برگزاری امتحانات نهایی صحت ندارد. رضامراد صحرایی، سرپرست وزارت آموزشوپرورش درباره ماجرای قطع اینترنت در روزهای امتحان نهایی که در فضای مجازی منتشر شده است، اظهار کرد: قطع اینترنت در 11 روز برگزاری امتحان نهایی صحت ندارد و تکذیب میشود. این گزینه بررسی شد اما تصمیمی گرفته نشد و چنین برنامهای وجود ندارد.
ارسال به دوستان
روزانه بین هزار تا ۲ هزار سقط جنین در ایران اتفاق میافتد که ۹۳ درصد با رضایت والدین است
بیرحمی در رحم!
بانکیپور در گفتوگو با «وطنامروز»: فرزندانی که به دنیا میآیند صاحب سهام و زمین میشوند
توجه به رشد جمعیت با هدف مواجه نشدن کشور با بحران سالخوردگی در آینده نه چندان دور، موضوع مهمی است که مسؤولان برای رهایی از این پدیده خطرناک برنامههای زیادی ترسیم کردهاند. بر همین اساس تاکنون در قانون جوانی جمعیت ۲۱ مانع شناسایی و برای هرکدام راهحلی ارائه شده است تا کشور در 2 دهه آینده با مشکل کاهش جمعیت جوان و بحران پیری روبهرو نشود. توجه به این موضوع در حالی است که نرخ رشد جمعیت کشور به کمتر از یک درصد رسیده است؛ مسأله نگرانکنندهای که متاسفانه در این شرایط طبق گزارشهای موجود روزانه بین 1000 تا 2000 سقط جنین در کشور اتفاق میافتد. رئیس کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت و خانواده مجلس شورای اسلامی در نشست خبری افتتاح رسمی شبکه تلویزیونی ایران جوان گفت: جمعیت جوان در هر جامعه یک نعمت است. اگر قدر جوانها را ندانیم و استفاده نکنیم، در چند سال آینده این نعمت از ما گرفته میشود و بحران پیری جمعیت جای آن را میگیرد.
امیرحسین بانکیپورفرد در نشست خبری افتتاح شبکه تلویزیونی «ایران جوان» با بیان اینکه بحران پیری جمعیت، بزرگترین ابربحران تاریخ کشور خواهد بود، خاطرنشان کرد: در بقیه بحرانهایی که در کشور اتفاق افتاده، جامعه حداکثر طی ۳۰ سال به حالت عادی بازگشته ولی وقتی کشور دچار بحران پیری جمعیت میشود تا ۱۵۰ سال نمیتواند از این سیاهچاله بیرون بیاید و طولانی شدن این بحران میتواند خطرات زیادی در حوزههای اقتصادی، اجتماعی و امنیتی به همراه داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه برای پیشگیری از این بحران فقط 5 سال فرصت داریم، اضافه کرد: برای افزایش جمعیت در وهله اول باید الگوی ازدواج و فرزندآوری تغییر کند. در همین رابطه قانون جوانی جمعیت ۲۱ مانع را شناسایی و برای هرکدام راهحلی ارائه کرده است.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در ادامه به بیان اقداماتی که جهت فرهنگسازی لازم است انجام شود پرداخت و اظهار کرد: مادرانی که صاحب فرزند میشوند باید از حقوق خود مطلع شوند و بدانند در قانون جوانی جمعیت، حقوق چهلگانه برایشان در نظر گرفته شده است.
بانکیپورفرد با اشاره به اینکه حل مشکلات اقتصادی تنها راهحل افزایش جمعیت نیست، از اقدامات مجلس و دولت در این زمینه سخن گفت و خاطرنشان کرد: مبلغ وام ازدواج ۷ برابر شده است. سال گذشته ۸۲۰ هزار نفر تسهیلات فرزندآوری گرفتند، نیمی از سهمیه ثبتنام خودرو به مادران اختصاص یافته، به والدینی که فرزند سومشان به دنیا بیاید ۲۰۰ متر زمین اهدا میشود و برای درمان زوجهای نابارور نیز در بخشهای دولتی ۹۰ درصد و در بخش خصوصی ۵۰ درصد هزینهها را بیمه تقبل میکند. وی در پاسخ به سوال «وطن امروز» درباره اینکه ترس خیلیها از فرزندآوری، تضمین آینده شغلی و معیشتی فرزند است؛ چه برنامههایی برای تضمین آینده فرزندانی که به دنیا میآیند در قانون جمعیت جوانی در نظر گرفته شده است؟ گفت: فرزندانی که به دنیا میآیند آینده خوبی خواهند داشت، چرا که ضرورت جذب نیروی کار بر خلاف دهه اخیر بشدت افزایش مییابد.
وی ادامه داد: علاوه بر این یک میلیون سهام به فرزندانی که به دنیا میآیند داده میشود که این سهام نیز پشتوانه خوبی برای آینده آنهاست. از طرفی با توجه به اعطای زمین به والدین آنها مشکل تامین مسکن آنها را در آینده تهدید نمیکند.
وی با اشاره به برخی سیاستهای مجلس شورای اسلامی در ارائه تسهیلات فرزندآوری اظهار کرد: با ارائه تسهیلات فرزندآوری از جمله اهدای زمین، تامین هزینه ناباروری و طرح خودروی مادران، زمینه رفع برخی موانع فرزندآوری ایجاد شد.
سال گذشته 820 هزار نفر تسهیلات فرزندآوری و 100 هزار مادر تسهیلات خودرو دریافت کردند و در حوزه ازدواج نیز نزدیک یک میلیون و 400 هزار نفر تسهیلات ازدواج جدید دریافت کردند. در موضوع خودرو نیز 300 هزار میلیارد تومان به مادران کمک کردیم. وی گفت: همچنین 200 متر زمین به والدین که این زمینها در روستا یا شهر پدر و مادر یا شهرکهاست، اهدا میشود. همچنین 9 ماه مرخصی برای مادران، حذف شیفت شب برای مادران و استفاده از دورکاری برای مادران اجرا میشود.
وی در ادامه به وضعیت نگرانکننده سقط جنین در کشور اشاره کرد و افزود: در هر جامعهای که ارزشهای خانوادگی کمرنگ شود، سقط جنین افزایش مییابد. هم اکنون روزانه بین هزار تا ۲ هزار سقط جنین در ایران اتفاق میافتد که ۹۳ درصد داخل خانواده و ۷ درصد خارج از نهاد خانواده است و طبق آمار رسمی این تعداد ۱۰ برابر بیشتر از کشتههای کروناست.
* آغاز به کار تلویزیونی برای تشویق فرهنگ فرزندآوری
رئیس بنیاد 15 خرداد با اشاره به افتتاح تلویزیون اینترنتی «ایران جوان» گفت: ما تلاش کردهایم برای تولید محتوای متناسب با جمعیت، برنامهریزی کنیم و در این راستا تهیه محصولات رسانهای برای رفع گرههای ذهنی و تشویق مردم به فرزندآوری در دستور کار قرار گرفته است. حمیدرضا علیانزادگان با اشاره به افتتاح رسمی شبکه تلویزیون ایران جوان گفت: ما تلاش کردهایم با شکل دادن مرکز نوآوری جمعیت، برای تولید محتوای متناسب با جمعیت برنامهریزی کنیم. تفاهمنامههایی در اینباره امضا شده است که یکی از بخشها تهیه محصولات رسانهای برای رفع گرههای ذهنی و تشویق مردم به فرزندآوری است. وی ادامه داد: بنیاد 15 خرداد در گام دوم خود در راستای سیاستهای جمعیتی تلاش کرده به سلامت و عمران اجتماعی توجه بیشتری کند و آن را سرلوحه کار خود قرار دهد، به طوری که امروز به موضوع جوانی جمعیت و رفع نگرانیهای پیری جمعیت باید بپردازیم و از آنجا که تأکید مقام معظم رهبری و همت دولت و مجلس بر مسأله جمعیت معطوف شده است ما نیز زمان بیشتری را برای این موضوع در نظر گرفتهایم. رئیس بنیاد 15 خرداد به اقدامات این بنیاد در کمکرسانی به مردم اشاره کرد و گفت: سال گذشته پویش لبخند مادری را اجرا و در این پویش 5 هزار بسته لبخند مادری را به خانوادههای با تعداد فرزندان بالا اعطا کردیم. در این راستا بنیاد کرامت رضوی و بخشی از مردم ما را در این پویش لبخند مادری همراهی کردند. وی تأکید کرد: در آینده به دنبال این موضوع هستیم که به ازای هر فرزند ایرانی یک لبخند مادری تقدیم کنیم و خود را معطوف به بخشهای کوچک نخواهیم کرد و منفعت آحاد جامعه را در نظر خواهیم داشت.
علیانزادگان با اشاره به تلاشهای بنیاد 15 خرداد برای مسأله جمعیت گفت: در همین راستا مطالعات جمعیتی را آغاز و این موضوع را بازنگری میکنیم به طوری که تا پیش از پایان سال جاری اطلس ملی جمعیت را تهیه و تدوین خواهیم کرد و آن را در اختیار ستاد ملی جمعیت قرار میدهیم. در ادامه یاسر اشراقی، مدیر شبکه تلویزیونی ایران جوان با اشاره به افتتاح این شبکه تلویزیونی گفت: مسأله جمعیت بسیار مهم بوده و بر همین اساس با توجه به قانون جوانی جمعیت سعی کردیم تلویزیون اینترنتی ایران جوان را راهاندازی کنیم. وی ادامه داد: در قانون جوانی جمعیت به مسأله فرزندآوری اشاره و در مادههای یک و 28 و 29 این قانون صراحتا بر موضوع فرزندآوری تأکید شده است، بر همین اساس با مجوزهای رسمی و با همکاری کامل صداوسیما شبکه تلویزیونی ایران جوان را افتتاح کردهایم که به صورت خطی و غیرخطی در خدمت مردم خواهد بود.
ارسال به دوستان
هیچ مسألهای مهمتر از جمعیت برای آینده کشور نیست
وزیر کشور گفت: هیچ مسألهای مهمتر از جمعیت برای آینده کشور نیست و باید برای آن حرکتی کرد. نرخ تولد و بارداری در کشور آنقدر پایین است که حتی نمیتوان آن را با کشورهای مسلمان دیگر مقایسه کرد. احمد وحیدی در اجلاسی با موضوع «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت»، با اشاره به اهمیت مسأله جمعیت، گفت: اگر بگوییم مسأله کاهش نرخ باروری و پیری جمعیت بسیار نگرانکننده است و باید در این رابطه چارهاندیشی شود، اغراق نکردهایم.
وی ادامه داد: ضرورت دارد توجه ما دائما و به طور قطعی به این مسأله مهم معطوف شود. امروز ما در معرض اجرای سیاستهای جوانی جمعیت در کشور هستیم و دستگاهها وظایف خود را انجام دادهاند اما به صرف قانون مسأله جمعیت حل نمیشود. وزیر کشور ادامه داد: موتور محرکه به حرکت درآمدن قانون بسیار اهمیت دارد و باید با یک حرکت جهادی همهجانبه برای تحقق افزایش نرخ باروری حرکت کنیم.
وحیدی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره خطر کاهش جمعیت در کشور ابراز کرد: ایشان با استفاده از واژههایی مانند خطر هولناک پیری جمعیت در بسیاری از سخنان خود به این مسأله مهم اشاره کردهاند که این بیانگر اهمیت بسیار بالای افزایش نرخ جمعیت در کشور است. وزیر کشور گفت: هیچ مسألهای مهمتر از جمعیت برای آینده کشور نیست و باید پیرو این مسأله حرکت کرد. نرخ تولد و بارداری در کشور آنقدر پایین است که حتی نمیتوان آن را با کشورهای مسلمان دیگر مقایسه کرد. وی ادامه داد: حتی نرخ جانشینی جمعیت در کشورهای غربی 2.1 است. این در حالی است که همین نرخ در ایران کمتر از این میزان است و باید با تلاش و همت جدی برای مقابله با کاهش نرخ باروری تلاش کرد.
وحیدی یادآور شد: استانداران هر استان باید برنامهای برای افزایش نرخ جمعیت در شهرها و روستاها داشته باشند تا شاهد افزایش نرخ جانشینی جمعیت باشیم.
وحیدی یکی دیگر از مسائل پیشروی کشور را سقط جنین عنوان کرد و گفت: این مسأله نیز بسیار نگرانکننده است و از نظر دینی و عقایدی بسیار مذموم است. آمارهایی در این باره وجود دارد اما باید همتها معطوف جلوگیری از سقط جنین شود.
وزیر کشور به مسأله ناباروری و زوجین نابارور اشاره کرد و گفت: این مشکل نیز علاوه بر چالشهایی که برای خانوادهها به وجود میآورد میتواند یأس و ناامیدی و کاهش جمعیت در کشور را نیز به دنبال داشته باشد. وی با اشاره به مشوقهای افزایش جمعیت و باروری گفت: در حال حاضر مشوقهایی برای افزایش جمعیت در کشور وجود دارد که اینها مادی هستند اما این مشوقها باید به صورت فرهنگی نیز در دستور کار قرار گیرند، چرا که جمعیت مسألهای مربوط به آینده کشور است. وحیدی ازدواج و فرزندآوری را 2 شاخص مهم جمعیت عنوان کرد و گفت: استانها و استانداران برای ازدواج و فرزندآوری باید برنامهریزی کنند، بویژه در 3 استان ایلام، البرز و مازندران که کمترین نرخهای تولد و جمعیت را به خود اختصاص دادهاند.
ارسال به دوستان
رئیس پلیس راهور فراجا: رنگبندی گواهینامههای رانندگی در راه است
صدور گواهینامه طلایی برای رانندگان قانونمدار
تلاش برای کاهش میزان تصادفات و آمار جانباختگان جادهای و شهری نیازمند برنامهریزی کارشناسانه، فرهنگسازی و برخورد قانونی با متخلفان و همچنین خودروسازانی است که محصولات بیکیفیت تولید میکنند. رئیس پلیس فراجا گفت: بر اساس طرحی که از سوی پلیس به دولت پیشنهاد شده و اکنون هم در دست بررسی است، گواهینامههای رانندگی در 3 سطح طلایی، نقرهای و سفید رنگبندی میشود.
سردار کمال هادیانفر در نشست با خبرنگاران افزود: رنگبندی طلایی مربوط به رانندگانی است که دارای تخلف نیستند و در تمام این رنگبندیها مشوقها و امتیازاتی دیده شده است و طرح مذکور که پیشنهاد پلیس است، در دست بررسی دولت قرار دارد.
وی همچنین به گواهینامه موتوسیکلت اشاره کرد و اظهار داشت: ۱۲ میلیون و ۷۰۰ هزار موتوسیکلت در کشور داریم که حدود نیمی از دارندگان این وسایل نقلیه، گواهینامه ندارند. هادیانفر سخت بودن مراحل و هزینه بالا را عمده مانع برای دریافت گواهینامه موتوسیکلت دانست و افزود: اجرای طرحی برای کاهش ۵۰ درصدی هزینهها یکی از اقدامات پلیس است که از طریق آموزشگاههای رانندگی منجر به کوتاه شدن مراحل اخذ گواهینامه و صدور سیستمی آن خواهد شد. رئیس پلیس راهور فراجا درباره گواهینامههای بینالمللی هم گفت: در حال حاضر با ۷۶ کشور بر اساس کنوانسیون وین دارای توافق برای تبادل گواهینامه هستیم و اکنون به دنبال دوزبانه کردن گواهینامههای رانندگی هستیم.
وی ادامه داد: اکنون با ۱۰ کشور توافق تبادل گواهینامه انجام شده و منتظر نهایی و اجرایی شدن این توافق هستیم. به گفته وی، توافق تبادل گواهینامه با کشورهای اسپانیا، چین، بلغارستان، ترکیه، ایتالیا، قطر، اندونزی و 3 کشور دیگر است و جمهوری اسلامی ایران با همه کشورهای دنیا غیر از آمریکا و رژیم صهیونیستی آماده تبادل گواهینامه است. در ادامه این نشست سردار هادیانفر گفت: سال گذشته در هر ساعت ۲ تا ۳ نفر از هموطنان در سوانح خودرویی جان خود را از دست میدادند و ۲۵ نفر هم مصدوم میشدند؛ از این رو برای رفع این مساله، توقف تولید خودروهای ناایمن مانند پراید و ۴۰۵ در دستور کار ما قرار دارد. وی اظهار کرد: عدم ارتقای کیفی خودروهای تولیدی در حالی است که هنوز در تصادفات شاهد حریق هستیم یا به دلیل آلیاژ بهکاررفته در خودروها هنگام سوانح، درها قفل و سرنشینان محبوس میشوند که این مساله مرگومیر و مصدومیت را افزایش میدهد.
وی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر سهم دستگاهها در کاهش تصادفات و جانباختگان افزود: طبق قانون ۳۲ دستگاه در این مساله نقش دارند که باید به وظایف خود عمل کنند. هادیانفر گفت: شمار دارندگان گواهینامه رانندگی در کشور در آستانه ۵۲ میلیون نفر است که بیش از ۸۰ درصد از این تعداد مربوط به خودرو است.
وی با اشاره به افزایش 4درصدی صدور گواهینامه خودرو و ۲۵درصدی تردد خودرویی ادامه داد: تعداد خودروهای کشور امسال به ۴۰ میلیون وسیله نقلیه افزایش مییابد و به طور میانگین به ازای هر ۲ نفر یک خودرو در کشور داریم. هادیانفر ادامه داد: پارسال ۱۹ هزار و ۴۹۰ نفر از هموطنان در شهر و جاده بر اثر تصادف جان باختند که افزایش ۱۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۰ داشته است که پیشتر هم پیشبینی کرده بودیم.
رئیس پلیس راهور تاکید کرد: از دولت هم میخواهیم برای کاهش تصادفات به پلیس کمک کند و با ایجاد تحول در قوانین، پای کار بیاید. به گفته وی، اگر همین روند ادامه داشته باشد در پایان سال ۱۴۰۲ تعداد کشتههای حوادث رانندگی از مرز ۲۰ هزار نفر عبور خواهد کرد.
ارسال به دوستان
مدیریت بحران برای خیزش گرد و غبار و باد شدید در تهران به صورت آمادهباش درآمد
تداوم بارشهای بهاری در اغلب استانها
بارشهای بهاری همچنان در اغلب استانهای کشور ادامه دارد و بر اساس پیشبینی سازمان هواشناسی این بارشها به صورت پراکنده تا پایان هفته تداوم دارد. رئیس مرکز پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران در نقاط مختلف کشور و کاهش دما در نیمه شمالی ایران خبر داد. صادق ضیاییان درباره وضعیت جوی کشور اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشههای پیشبینی هواشناسی، دوشنبه (امروز) در استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، سواحل دریای خزر، ارتفاعات و دامنههای جنوبی البرز واقع در استانهای زنجان، قزوین، البرز، تهران، سمنان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی بارش باران، گاهی رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت همچنین در مناطق مستعد ریزش تگرگ پیشبینی میشود. وی خاطرنشان کرد سهشنبه (فردا) بارش در مازندران، گلستان و خراسان شمالی ادامه خواهد داشت و در نواحی شمال شرق، شمال غرب کشور و ارتفاعات البرز بارش خفیف باران پیشبینی میشود.
ضیاییان ادامه داد: چهارشنبه 27 اردیبهشت در بخشهایی از شرق کشور و سواحل غربی دریای خزر و همچنین پنجشنبه 28 اردیبهشت در سواحل دریای خزر ابرناکی، بارش خفیف و پراکنده رخ میدهد. وی خاطرنشان کرد: طی روز دوشنبه (امروز) در اغلب مناطق کشور بویژه در مرکز، جنوب و استانهای واقع بر دامنههای جنوبی البرز وزش باد شدید رخ خواهد داد که در مناطق مستعد باعث خیزش گردوخاک میشود. این شرایط سهشنبه (فردا) نیز در مرکز، جنوب و نیمه شرقی کشور انتظار میرود. ضیاییان در ادامه تصریح کرد: روزهای آینده در نوار غربی کشور وزش باد شدید همراه با نفوذ گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیشبینی میشود.
رئیس مرکز پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با بیان اینکه طی 2 روز آینده در نیمه شمالی کشور روند کاهشی دما پیشبینی میشود، افزود: تا چهارشنبه شرق خلیجفارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج خواهد بود.
* صدور هشدار نارنجی مدیریت بحران تهران
مدیرکل مدیریت بحران استان تهران نسبت به ورود توده گرد و غبار و وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در این استان هشدار داد.
حامد یزدیمهر با اشاره به صدور هشدار نارنجی سازمان هواشناسی مبنی بر احتمال وقوع باد شدید و ورود ذرات گرد و غبار استان تهران گفت: طبق پیشبینی سازمان هواشناسی مبنی بر افزایش نسبتا شدید وزش باد تا اواخر وقت دوشنبه ۲۵ اردیبهشت، مدیریت بحران تهران به حالت آمادهباش درآمده و دستگاههای مربوطه را نیز به حالت آمادهباش درآورده است.
یزدیمهر افزود: در حال حاضر هشدار نارنجی سازمان هواشناسی صادر و متعاقبا ابلاغ این هشدار و دستورات لازم توسط اداره کل مدیریت بحران به دستگاههای عضو ستاد بحران انجام شده است، لذا به افراد مسن و دارای بیماریهای خاص و گروههای حساس توصیه میشود دوشنبه 25 اردیبهشت از حضور در محیط سرباز بپرهیزند و خود را در معرض گرد و غبار قرار ندهند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|