|
ارسال به دوستان
بر اساس آمار در 3 ماه نخست سال جاری بیشترین کتابهای روانهشده به بازار نشر آثار تألیفی بوده است
بهار بازار نشر
با یک بررسی و نگاه آماری میتوان گفت بهار امسال برای کتابخوانان و ناشران پربار بوده است؛ هم به جهت حضور فعال ناشران در نمایشگاه کتاب و هم به جهت اینکه برخی کتابها با اقبال عمومی مواجه شد. محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه جلسه هفته گذشته هیات دولت گفت: «نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران جزو پررونقترین رویدادهای فرهنگی در دنیاست، البته اطلاعات کاملا دقیقی ندارم که پررونقترین است اما اطمینان دارم جزو معدود رویدادهایی است که با این میزان از استقبال عمومی همراه است. همکاران ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر نهادهای همکار تلاش کردند و دست به دست هم دادند تا نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، آبرویی برای عظمت ایران اسلامی شد. چه پاداشی برای من، شما و همه زحمتکشان نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران و علاقهمندان عرصه فرهنگ بالاتر از اینکه لبخند رضایت را بر لبان مقام معظم رهبری مدظلهالعالی دیدیم. این بزرگترین پاداش برای ما بود. مقام معظم رهبری مدظلهالعالی بیش از ۳ ساعت برای بازدید از سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران وقت گذاشتند و با محبت از این نمایشگاه یاد کردند».
این آمار امیدوارکننده در حالی است که بتازگی شاهد بودیم برخی انتشارات به دلیل مسائل بعضا مالی رو به تعطیلی رفتهاند و باید توجه داشت برای تداوم رونق بازار نشر همچون بهار، باید به همه ابعاد حمایتی نسبت به انتشارات توجه داشت. بر اساس اعلام خانه کتاب و ادبیات، طرح کتابخوان با هدف معرفی کتابهای فاخر و ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی چندسالی است در سطح کشور اجرا میشود. ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی و ترویج سبک زندگی اسلامی، ازدواج، تربیت فرزند، اخلاق اجتماعی، خانواده، سلامت، کودک و نوجوان، علمی و دینی از دیگر اهداف اجرای طرح کتابخوان است.
بر اساس بانک اطلاعات کتاب خانهکتاب و ادبیات ایران در بهار ۱۴۰۲ مجموعا ۲۱ هزار و ۶۹۳ عنوان کتاب از سوی ۲ هزار و ۱۹۴ ناشر فعال در حوزههای مختلف در کشور منتشر شده است.
این آمار نشان میدهد بیشترین کتابهای روانهشده به بازار نشر در 3 ماه نخست سال جاری آثار تالیفی بوده که با ۷۳ درصد معادل ۱۵ هزار و ۷۷۲ نسخه از سوی ۲۲ هزار و ۱۰۱ نفر تالیف شده است. آثار ترجمهای با ۵ هزار و ۹۲۱ نسخه سهم ۲۷ درصدی آثار منتشر شده را به خود اختصاص دادهاند که از سوی ۵۸۱ مترجم ارائه شدهاند. نسبت جنسیتی مولفان (نویسنده، گردآورنده، شاعر، مصحح و...) در 3 ماه نخست سال جاری نشان میدهد بیشترین آثار تالیفی با سهم ۶۴ درصدی به مردان تعلق گرفته است و زنان مولف و نویسنده سهم ۳۶ درصدی از تعداد کل آثار منتشر شده در این فصل را به نام خود ثبت کردهاند. مترجمان مرد نیز سهم بیشتری از آثار ترجمهای در این مدت را در مقایسه با زنان به خود اختصاص دادهاند.
آمارها نشان میدهد در بهار سال جاری هزار و ۷۵۱ ناشر توانستند بین یک تا ۱۰ عنوان کتاب و ۴۴۳ ناشر بیش از ۱۰ عنوان کتاب منتشر کنند و در اختیار خوانندگان قرار دهند.
۱۳ هزار و ۷۴۶ نسخه کتاب معادل ۶۳ درصد از کل کتابهای منتشر شده در این 3 ماه به کتابهای جدید و چاپ اولی اختصاص داشته و کتابهای چاپ مجدد با سهم ۳۷ درصدی یعنی ۷ هزار و ۹۴۷ نسخه، عملکرد صنعت نشر در فصل بهار را نشان میدهد. تعداد شمارگان مربوط به کتابهای منتشر شده در بهار امسال مجموعاً ۱۸ میلیون و ۹۴۵ هزار و ۸۲ نسخه در موضوعهای مختلف است و میانگین شمارگان کتابهای منتشر شده نیز ۸۷۳ نسخه را نشان میدهد.
سهم عناوین تولیدشده کودک و نوجوان در 3 ماه اول امسال ۳ هزار و ۱۸۹ عنوان است که آثار تالیفی سهم ۶۰ درصدی (هزار و ۹۰۵) و آثار ترجمهای سهم ۴۰درصدی (هزار و ۲۸۴) را به خود اختصاص داده است. ۴۸ درصد کتابهای چاپشده در حوزه کودک و نوجوان چاپ جدید و مابقی چاپ مجدد است. همچنین شمارگان کتابهای منتشر شده در این فصل ۴ میلیون و ۴۲۸ هزار و ۹۳۹ نسخه و میانگین شمارگان کتابهای منتشرشده، هزار و ۳۸۹ نسخه است. بیشترین کتابها در بهار سال جاری در موضوعهای ادبیات، کودک و نوجوان، کمکدرسی، علوم اجتماعی، علوم عملی، دین، فلسفه، تاریخ و جغرافیا، هنر، زبان، علوم طبیعی و ریاضیات و کلیات چاپ شده است.
سهم تهران در تولید کتابهای منتشرشده در فصل بهار ۱۴ هزار و ۶۶۰ عنوان کتاب معادل ۶۸ درصد کل کتابهای تولیدشده در کشور است و ناشران قم، خراسان رضوی، البرز، آذربایجان شرقی، اصفهان، گیلان، فارس، مازندران و گلستان در جایگاههای بعدی قرار گرفتهاند. از مجموع کل کتابهای منتشر در تهران ۹ هزار و ۸۱۳ عنوان کتاب تالیف و ۴ هزار و ۸۴۷ عنوان ترجمه در اختیار علاقهمندان کتاب قرار گرفته است. همچنین ناشران تهرانی ۸ هزار و ۲۶۲ عنوان کتاب جدید و ۶ هزار و ۳۹۸ عنوان کتاب چاپ مجدد در 3 ماه اول سال جاری منتشر کردهاند. کتابهای «زن، زندگی، آزادی» از دفتر نشر معارف، «عادتهای اتمی: یک راه ساده و اثبات شده برای ایجاد عادات خوب و شکستن عادات بد(تغییرات کوچک، نتایج قابل توجه)» از انتشارات نوین توسعه، «تکههای از یک کل منسجم» از انتشارات بینشنو، «مرا با خودت ببر» از انتشارات بهنشر، «ستارهها چیدنی نیستند: برگرفته از زندگی یک دختر آمریکایی» از دفتر نشر معارف، «اوسنه گوهرشاد» از انتشارات بهنشر، «مغازه خودکشی» از نشر چشمه، «خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیتالله العظمی سیدعلی خامنهای مدظله العالی از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی» از انتشارات انقلاب اسلامی، «صعود چهل ساله» از دفتر نشر معارف و «تخت خوابت را مرتب کن: چیزهای کوچکی که میتوانند زندگیات و شاید دنیا را تغییر دهند» از انتشارات کتاب کولهپشتی، ۱۰ کتاب برتر بر اساس بیشترین مجموع شمارگان کتابها هستند.
ارسال به دوستان
تجدید چاپ کتاب کارهای تربیت حسینی کودکان
تجربیات مادرانه برای پیوند کودکان با محرم
همزمان با فرا رسیدن ماه محرم، ۲ کتاب «پرچمدار کوچک من» و «کشتی نجات» برای تربیت حسینی کودکان، از سوی انتشارات «راه یار» تجدیدچاپ شد. همزمان با فرا رسیدن ماه محرم، ۲ کتاب «پرچمدار کوچک من»؛ خاطرات و تجربههای خلاقانه مادران برای تربیت حسینی کودکان و «کشتی نجات»؛ بسته داستان بازیهای محرمی برای تربیت حسینی کودکان، از سوی انتشارات «راه یار» تجدیدچاپ شد. یکی از دغدغههای اصلی مادران در تربیت دینی و آشنایی بچهها با اهل بیت(ع)، پاسخ دادن به پرسشهای کودکانه ولی مهم فرزندان و همچنین چگونگی تعریف واقعه عاشورا، آشنایی با اهداف عاشورا و انس دادن آنها با فضای عزاداریهای ۲ ماهه سراسری است. کتاب «پرچمدار کوچک من» در واقع پاسخگویی به پرسشهایی از همین دست است. این کتاب تلاشهایی مادرانه را روایت میکند که در موقعیتهای متفاوت، به دنبال یک هدف مشترک بودهاند: تعامل با کودک و پیوند دادن فرزندانشان به سیدالشهد(ع). کتاب «پرچمدار کوچک من» با این پیشفرض که ماههای محرم و صفر، بهترین فرصت برای تربیت دینی کودکان قبل از رسیدن به سن تکلیف است، سراغ مادران جوان رفته و با ثبت تجربههای خلاقانه آنان در زمینه تربیت حسینی، روشهای نو و جدیدی را از زبان مادران به خواننده معرفی میکند.
خواننده در این کتاب، در قالب 60 خاطره، علاوه بر آشنایی با نحوه استفاده مادران از ابزار بازی و قصه در مواجهه با کودکان در موقعیتهای مختلف، سبک زندگی انقلابی و عینی مادرانی را میبیند که از فعالیتهای اجتماعی خودشان باز نماندهاند و اعتقاد قلبی به رشد مادر و کودک در کنار هم دارند. هر چند خاطرات این مادران بر محوریت ماههای محرم و صفر بنا شده اما با نگاه غیرمناسبتی میتوانیم این تجربیات را دستمایهای برای پیشرفت و تحول در مبانی و روشهای فرزندپروری دینی برای تمام سال بدانیم. چاپ نهم این کتاب 124صفحهای که تحقیق و مصاحبههای آن بر عهده سمانه آتیهدوست، فاطمه فرخیفر، زینب غلامپور و مریم حلاج بوده و نگارش آن توسط فریده الیاسیفرد انجام شده، با شمارگان 1000 نسخه و قیمت 45 هزار تومان توسط انتشارات «راه یار» منتشر شده است.
همچنین کتاب داستانبازی «کشتی نجات» که در روزهای اخیر، چاپ چهارم آن عرضه شده، برای ارائه به مربیان و مادران طراحی شده و بهطور ویژه متناسب با ایام محرم و صفر و البته همراه با قابلیت استفاده در سایر ایام آماده شده است و بازیها و داستانهایی را ارائه میکند تا لحظات حضور مربی یا مادر را در کنار کودکان در مکانهایی مانند هیاتها، مجموعههای فرهنگی - تربیتی، کلاسها و... پربار سازد.
علاوه بر این، کودکان را با برخی مفاهیم بنیادی مرتبط با هدف قیام اباعبدالله(ع) آشنا میکند و به این منظور، در روندی ماجرایی، وقایعی از دل تاریخ و موقعیتهایی در دوران معاصر گزینش شدهاند که به نحوی با واقعه عاشورا و ایام محرم و صفر پیوند دارند. روایت این وقایع در دنیایی داستانگونه، مخاطب کودک و نوجوان را وارد آن ماجرا میکند و سپس با بازیهای حرکتی و هنری، هدف داستان و بازی را در ذهن و جان او ماندگار میکند. این کتاب با طراحی ۱۲بخش مجزا در قالب داستانبازی بر اساس وقایع تاثیر گرفته از عاشورا در جهان اسلام به ارتباط هرچه بیشتر کودکان و نوجوانان با مفهوم قیام امام حسین(ع) کمک میکند. در هر بخش، مربی بعداز آشنایی با اهداف و واقعه به تعریف داستان و اجرای بازی میپردازد.
در همه این بخشها بازی مکمل ماجرای داستانی است و بچهها با نقش گرفتن در متن واقعه وارد قصه میشوند. محتوای کتاب به نحوی است که با خلاقیت والدین و مربیان میتواند پاسخگوی نیاز نوجوانان تا ۱۶ سالگی نیز باشد.
چاپ چهارم کتاب 120 صفحهای «کشتی نجات» نیز که ناهید کریمی و نرگس کاهانی نویسندگی و مصطفی نادریپور، تصویرگری و زینبالسادات حسینی طراحی بازیهای آن را بر عهده داشتهاند، با شمارگان 1000 جلد و قیمت 50 هزار تومان توسط انتشارات «راه یار» منتشر شده و علاقهمندان میتوانند این کتابها را علاوه بر کتابفروشیها، از سایت یا صفحات مجازی ناشر به نشانی raheyarpub.ir تهیه کنند.
ارسال به دوستان
به میزبانی بنیاد ملی بازیهای رایانهای انجام خواهد شد
برگزاری ششمین دوره جایزه بازیهای جدی
نشست خبری پیرامون ششمین دوره جایزه بازیهای جدی ۱۴۰۲، پیش از ظهر شنبه ۳۱ تیر با حضور محمدامین حاجیهاشمی مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای، فرزانه شریفی دبیر ششمین دوره جایزه بازیهای جدی ۱۴۰۲ و معاون پژوهش و آموزش بنیاد ملی بازیهای رایانهای و جمعی از اصحاب رسانه در بنیاد ملی بازیهای رایانهای برگزار شد. محمدامین حاجیهاشمی گفت: ضعفی در حوزه اطلاعرسانی در زمینه بازیهای رایانهای داریم و طبق پیمایشی که سال گذشته انجام شد، متوسط سن بازیکن به ۲۳ سال رسیده و هر سال افزایش پیدا کرده است؛ این عدد در آمریکا ۳۳ سال است.
وی افزود: افزایش سن بازیکن نشان میدهد بازی تلاش میکند در خانوادهها جای خود را به عنوان رسانه باز کند اما چون نامش بازی است، رسانه جدی تلقی نمیشود در حالی که بازیکنها روزانه یک ساعت و نیم بازی میکنند؛ باید اول جایگاه بازی را بین مخاطبان و سیاستگذاران تبیین کنیم و بعد به سیاستگذاری در این حوزه بپردازیم.
مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای گفت: رویداد علمی بازیهای جدی سالهاست در بنیاد ملی بازیهای رایانهای برگزار میشود که امسال ششمین دوره آن با رویکرد گردشگری سلامت و آموزش برگزار خواهد شد؛ بازیهای جدی به بازیهایی گفته میشود که با رویکرد علمی و فرهنگی و با هدف رفع مشکلات تولید میشود. حاجیهاشمی افزود: بنیاد ملی بازیهای رایانهای در پیمایش جدید قرار است وارد حوزه تولید شود و پیمایش را از تولیدکنندگان انجام دهد تا آمار تولید و عرضه حوزه بازیهای رایانهای را به واسطه این پیمایش احصا کند.
در ادامه فرزانه شریفی گفت: ششمین دوره جایزه بازیهای جدی در قالب و مقیاس بینالمللی برگزار میشود و ۳ بخش جدی و اصلی دارد. در بخش هکاتون طی 3 روز بازیها به رقابت جدی میپردازند؛ بعد سمپوزیوم برای بررسی مقالات پیشبینی شده است و در آخر جشنواره بازیهای جدی را خواهیم داشت.
۳۰۰ میلیون تومان جایزه برای بخش داخلی و ۲ هزار یورو جایزه برای آثار غیر ایرانیان داریم، همچنین بالغ بر ۴ میلیارد تومان از سوی سرمایهگذاران رویداد هزینه میشود.
ارسال به دوستان
تغییر اجباری برای جشنواره اروپایی
اعتصاب بازیگران گریبان ونیز را هم گرفت
فیلم «چالشگران» به دلیل اعتصاب انجمن بازیگران از افتتاحیه جشنواره فیلم ونیز حذف و نمایش آن به آغاز سال ۲۰۲۴ موکول شد. به گزارش ورایتی، به دنبال اعتصاب بازیگران آمریکایی و ممکن نبودن حضور آنها در برنامههای معرفی فیلم، فیلم «فرمانده»، فیلم حماسی ایتالیایی از جنگ دوم جهانی جایگزین «چالشگران» در نخستین فیلم شب افتتاحیه ونیز شد. «چالشگران» یا «چلنجرها» ساخته لوکا گوادانینو با بازی زندایا، بازیگر آمریکایی ساخته شده و زندایا در آن در نقش یک اعجوبه سابق تنیس را بازی میکند. از آنجا که اعتصاب انجمن بازیگران حضور بازیگران برای تبلیغات فیلم را ممنوع کرده و به این ترتیب زندایا، مایک فیست و جاش اوکانر نمیتوانستند ۳۰ آگوست روی فرش قرمز ونیز بروند، تهیهکننده فیلم استراتژی پخش آن را تغییر داده است. پس از یک هفته بحث، برگزارکنندگان ونیز در بیانیهای که جمعه منتشر شد تأیید کردند این فیلم به تصمیم تولیدکننده در جشنواره شرکت نخواهد کرد. گفته شده تاریخ اکران جدید فیلم «چلنجرها» چالشگران اوایل تابستان ۲۰۲۴ خواهد بود تا هم فاصله زیادی از اعتصاب داشته باشد و هم بتواند مخاطبان خود را به دست آورد. پیشتر تاریخ اکران «چالشگران» در آمریکا ۱۵ سپتامبر تعیین شده بود. این فیلم نخستین فیلم گوادانینو است که توسط استودیویی هالیوودی در آمریکا ساخته میشود. مترو گلدوین مایر پیکچرز و استودیو آمازون این فیلم را در داخل آمریکا اکران میکنند و شرکت برادران وارنر پخش بینالمللی آن را برعهده دارد. «چلنجرها» توسط نمایشنامهنویس آمریکایی جاستین کوریتزکس نوشته شده است. «فرمانده» ساخته ادواردو دی آنجلیس، با بازی پییرفرانچسکو فاوینو، نخستین نمایش جهانی خود را در بخش رقابتی ونیز که از ۳۰ آگوست آغاز میشود، انجام خواهد داد. این فیلم یک حماسه از جنگ دوم جهانی با تمرکز بر کاپیتان زیردریایی نیروی دریایی سلطنتی ایتالیاست.
آلبرتو باربرا، مدیر جشنواره ونیز از فیلم دی آنجلیس به عنوان فیلمی با پژواکهای کاملا معاصر یاد کرد که یادآور لزوم قرار دادن ارزشهای اخلاقی و همبستگی انسانی بر منطق بیرحمانه پروتکلهای نظامی است. هشتادمین دوره جشنواره فیلم ونیز از ۳۰ آگوست تا ۹ سپتامبر (۸ تا ۱۸ شهریور) برگزار میشود.
ارسال به دوستان
رئیس سازمان سینمایی:
ورود آثار سینمایی سوئد به جشنوارههای ایرانی ممنوع شد
رئیس سازمان سینمایی ضمن اعلام خودداری از پذیرش محصولات کشور سوئد در جشنوارههای ایران گفت: باید با تولید فیلم و آثار ماندگار پاسخ این هتک حرمتها را بدهیم. محمد خزاعی در جلسه شورای بینالملل سینما در واکنش به هتک حرمت به ساحت قرآن کریم از سوی یک شهروند سوئدی تصریح کرد: از این پس از حضور و پذیرش محصولات کشور سوئد در جشنوارههای مختلف ایران خودداری میشود. وی با اشاره به اینکه اسلامستیزی و هجمه علیه اعتقادات مسلمانان رفتاری مشکوک از سوی برخی جریانهای امنیتی و اندیشگی غربی است، افزود: جریاناتی در غرب همواره، درصدد آن هستند با تحقیر، تخریب و ستیز با ارزشهای سایر ادیان بویژه اسلام، خوی استعماری خود را پشت نقاب «حق آزادی بیان» پنهان کنند. وی با اشاره به اینکه رفتار زشت اسلامهراسی و اسلامستیزی غرب بار دیگر تکرار شده است، خاطرنشان کرد: متأسفانه غرب به جای گفتمان برای فهم بهتر اشتراکات دینی و نزدیکی ادیان الهی همواره بر تنور تخریب، تهدید، انزوا، تخاصم و نفرت دینی دمیده است؛ راهبرد اشتباهی که با واکنش مسلمانان غیرتمند و شریف و آزادیخواهان جهان روبهرو شده است. رئیس سازمان سینمایی با بیان اینکه دستهای صهیونیسم جهانی در اینگونه ماجراجوییها دیده میشود، تأکید کرد: اینگونه اقدامات، رفتار و پدیده فردی منتزع از حرکت خزنده صهیونیسم جهانی در راستای گسترش اسلامهراسی ارزیابی نمیشود و باید آن را بخشی از پازل از پیش طراحی شده صهیونیستها برای ایجاد جنگهای مذهبی دانست. تفکری که قصد دارد جامعه جهانی را در قرن حاضر با جنگهای صلیبی جدید، گرفتار حرمان و چالش کند. محمد خزاعی با اشاره به رویکرد خصمانه و به دور از منطق دیپلماسی و حقوق بینالملل دولت سوئد در این زمینه تصریح کرد: سازمان سینمایی ضمن محکوم کردن اینگونه رفتارها تا تغییر رویکرد دولت سوئد از پذیرش محصولات این کشور در جشنوارههای مختلف ایران خودداری خواهد کرد. وی با بیان اینکه این تصمیم، سریعترین واکنش برای همصدایی با جامعه جهانی علیه اینگونه هتک حرمتهاست، تأکید کرد: اولویت ما قطعا اهتمام به تولید آثار فرهنگی و تبیین وجوه استدلالی دین با عنایت به پشتوانههای غنی اسلام و سیره اهل بیت(ع) در محاجه و گفتوگو با ادیان، حتی با افراد هتاک است و باید از طریق تولید محتوا در تمام ساحتها یعنی فیلم سینمایی، کوتاه، مستند و پویانمایی به چنین رفتارها پاسخ دهیم. رئیس سازمان سینمایی گفت: هتک حرمت به قرآن کریم یک اتفاق سیاسی نیست، بلکه توهین آشکار به هر مسلمان در سراسر جهان است و شایسته است جامعه هنری و سینمایی ایران و جهان علیه این موضوع واکنش نشان دهند. ارسال به دوستان
اخبار
آغاز پویش«با حسین بمان»
پویش نذر 72000 پیراهن مشکی برای مستضعفان و محرومان جامعه با عنوان «با حسین بمان» آغاز شد.
به همت موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و مجموعه فرهنگی ربیع محبت، پویش نذر 72000 پیراهن مشکی برای مستضعفان و محرومان جامعه با عنوان «با حسین بمان» با شروع ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبداللهالحسین (ع) آغاز شد.
بنا بر این گزارش، با توجه به شکلگیری روشهای خلاقانه و جذاب و اجتماعی در سالهای اخیر، موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نیز با هدف تعظیم شعائر اسلامی و در جهت خدمت به قشر مستضعف و محرومان جامعه با همکاری یکی از استارتآپهای خلاق در حوزه توزیع محصولات فرهنگی، درصدد است با مشارکت خیران و نیکوکاران تعداد 72000 پیراهن مشکی را به نیت ۷۲ تن به 72000 هموطن نیازمند و کمبرخوردار جامعه اهدا کند.
شایان ذکر است این پویش از اول ماه محرمالحرام سال ۱۴۰۲ شمسی تا پایان محرم ادامه خواهد داشت و علاقهمندان و خیران برای کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در آن میتوانند با مراجعه به سایت
https://rabimohabat.ir/ در این امر خیرخواهانه شرکت کنند. خاطرنشان میشود در پایان این پویش، آیین اختتامیه باشکوهی در مسجد جامع خرمشهر موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با حضور خیران و نیکوکاران برگزار خواهد شد.
***
روحالامین لوگوی جدید «نشان ارادت» را طراحی کرد
محمد روحالامین از پرکارترین طراحان پوستر و نامواره در سینمای ایران، لوگوی برنامه «نشان ارادت» را طراحی کرد. در 5 فصل قبل این برنامه، مفهوم عاشورا و ابراز ارادت به اباعبداللهالحسین(ع) عمدتا از طریق افراد معروف روایت میشد و برنامه از ظرفیت سلبریتیهای هنری، فرهنگی و ورزشی بهره میبرد. در سری جدید برای پرهیز از تکرار، تصمیم بر این است تا چهرههای مردمی در برنامه حاضر باشند.
لوگوی فصل جدید را محمد روح الامین از پرکارترین طراحان پوستر و نامواره در سینمای ایران طراحی کرده است. در فصل ششم هنرمندان، چهرههای بنام، سوژههای اجتماعی، نخبگان، پیرغلامان، دختران قهرمان، کارآفرینان، خیرین، به همراه مردم عادی محور اصلی برنامه هستند؛ کسانی که در طول سال و همچنین محرم و صفر در دستگاه امام حسین(ع) فعالیت دارند؛ از جمله موکبداران، هیاتهای قدیمی و ...
«نشان ارادت» محصول گروه معارف شبکه 2 سیما با مشارکت ستاد عتبات عالیات در ۳۰ قسمت ۳۰ دقیقهای از ۲۰ محرم تا اربعین از شبکه 2 سیما و شبکههای جامجم و برونمرزی صداوسیما روی آنتن میرود.
***
انتخاب دبیر جشنواره فیلمهای کودکان و نوجوانان
محمد خزاعی در حکمی مجید زینالعابدین را به دبیری سیوپنجمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان منصوب کرد. به گزارش روابط عمومی سازمان سینمایی، در متن حکم خزاعی آمده است:
«برادر ارجمند جناب آقای مجید زینالعابدین، نظر به تعهد، تخصص و تجربه مدیریت فرهنگی و جایگاه سازمانی در بنیاد سینمایی فارابی، جنابعالی به سمت «دبیر سیوپنجمین دوره جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان» منصوب میشوید. امید است با استعانت از خداوند متعال و با عنایت به برنامههای راهبردی سازمان سینمایی در این مسؤولیت موفق باشید».
***
مجموعه مستند «یکی بود یکی نبود» روی آنتن شبکه یک میرود
مجموعه مستند داستانی ۲۰ قسمتی «یکی بود یکی نبود» شنبه تا چهارشنبه از شبکه یک سیما پخش خواهد شد. مجموعه مستند داستانی «یکی بود یکی نبود» در ۲۰ قسمت به کارگردانی و تهیهکنندگی رضا مهرانفر در گروه تاریخ، فرهنگ و هنر شبکه یک سیما تولید شده و شنبه تا چهارشنبه ساعت ١٧ روی آنتن این شبکه میرود.
«یکی بود یکی نبود» داستان آدمهایی را روایت میکند که میتوانستند زندگی عادی داشته باشند؛ انسانهایی که آمدند، زندگی کردند، تاثیری بر جهان پیرامون خود گذاشتند و رفتند اما یک اتفاق، باعث شد تاثیر عمیقتری از خود بر جا بگذارند. این مجموعه تلاش میکند فرازهای مختلف زندگی این افراد را از نگاه اطرافیانشان بازتعریف کند؛ افرادی که اگرچه سالیان درازی از سفر بیبازگشت آنان گذشته اما تاثیری که از خود بر زندگی دیگران گذاشتهاند به داستان فراموشناشدنی تبدیل شده است.
دیگر عوامل این مجموعه، راوی و مشاور پروژه ساسان گلستانه، مجری طرح مارال میرزایی، نویسنده محمد خداوردی، دستیار کارگردان سحر شمس، مدیر تصویربرداری پژمان ندافی، آهنگساز حسام صدفینژاد، تدوینگران عبدالله شکری، مهدی موذنیان و امید خسروی، گرافیست سهراب گلستانه و مشاور امور رسانه لیلا سلمانی هستند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|