|
اخبار
نتایج آزمون دبیری تا آخر مهر اعلام میشود
رئیس مرکز برنامهریزی، منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش پیشبینی کرد که نتایج آزمون دبیری تا آخر مهر اعلام شود. علی خالقی در ویژهبرنامه گفتوگو که از شبکه شاد به صورت زنده پخش شد، اظهار کرد: پیشبینی شده است نتایج آزمون دبیری تا آخر مهر اعلام شود. امیدواریم زودتر اعلام شود اما به دلیل سبک ارزیابی که امسال وجود داشت و تغییر سیستم برنامهریزی، امیدواریم تا پایان ماه جاری اعلام شود. وی در پاسخ به اینکه رتبهبندی معلمان و احکام جدید چه زمانی اعلام میشود، تصریح کرد: بررسی اولیه تمام اعتراضات انجام شده و به اتمام رسیده و رتبهبندی نیز انجام شده است. رتبههای یک و ۲ را باید هیات ممیزه در استانها رسیدگی میکرد که ابلاغ شد. ماه قبل پس از رسیدگی به اعتراضات، ۵۹ هزار حکم جدید در رتبهبندی صادر و در کارتابلهای اداری استانها قرار داده شد و حتی معوقه ۶ ماهه هم واریز شد. خالقی در مورد صدور احکام بازنشستهها تصریح کرد: احکام تعداد زیادی از بازنشستهها هم صادر شده است. اینها را در اولویت قرار داده بودیم و بقیه هم در حال بررسی هستند. رئیس مرکز برنامهریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: جلسات ستاد مرکزی رتبهبندی هفتگی برگزار میشود و فعالیت کارگروهها را رصد میکنیم.
***
ثبت فهرست رسمی داروهای کشور در سامانه تیتک
سازمان غذا و دارو اعلام کرد فرآیند ثبت فهرست رسمی داروهای کشور در سامانه تیتک تکمیل شد. فرآیند صحیح ثبت داروها در فهرست رسمی داروهای کشور، صدور کد ژنریک و IRC در بخش مدیریت پروانههای سامانه TTAC، با تشکیل کارگروههای تخصصی طراحی شد و در فرآیند جدید، افزودن داروی جدید به فهرست رسمی داروهای کشور (پس از طی فرآیندهای قانونی مربوط) به عهده دبیرخانه کارگروه بررسی و تدوین فهرست دارویی کشور قرار گرفت. همچنین فهرست رسمی داروهای ایران با فهرست داروهای موجود در سامانه مدیریت پروانهها توسط کارشناسان حوزه توسعه و تحول مقایسه و مواردی که در فهرست رسمی داروهای ایران وجود داشته ولی به دلایل مختلف از جمله عدم پیگیری متقاضیان وارد سامانه IRC نشده بودند (۲۷۵ قلم)، احصا و ثبت شد. بنا بر اعلام سازمان غذا و دارو، بر این اساس این فهرست از نظر جزئیات فنی شامل راه مصرف دارو، قدرت دارویی، حجم دارو و... مقایسه و موارد عدم انطباق برای پیگیری بیشتر احصا شده است؛ در نتیجه اقدامات صورت گرفته، امکان استفاده از فهرست رسمی اصلاح شده داروهای ایران هماکنون از طریق سامانه مدیریت پروانهها (قسمت فهرست دارویی کشور) به صورت برخط برای عموم مقدور بوده و از این پس نیاز به انتشار فایل فهرست به صورت ماهانه در سایت سازمان غذا و دارو نیست.
***
8 نفر قربانی حادثه انفجار گاز در سوسنگرد
سخنگوی اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز از افزایش فوتیهای حادثه انفجار گاز منزل مسکونی در سوسنگرد به 8 نفر خبر داد. عارف شرهانی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به حادثه نشت و انفجار گاز در یک منزل مسکونی در روستای گلبهار سوسنگرد که ساعت ۷:۰۵ دیروز ۱۹ مهر رخ داد، اظهار کرد: در پی این حادثه یک نوزاد دختر 2 ماهه، 5 زن ۳۰، ۴۰ و ۴۵ ساله و 2 مرد حدود ۴۰ ساله جان باختند. وی با اشاره به اعزام 5 دستگاه آمبولانس و استقرار یک اتوبوسآمبولانس در محل حادثه تا پایان این بحران، افزود: همچنین در این حادثه 2 پسر بچه ۶ و ۱۲ ساله، یک دختر بچه 5 ساله و یک زن ۶۰ ساله مصدوم شدند که توسط تکنیسینهای اورژانس ۱۱۵ به بیمارستانهای آیتالله طالقانی و گلستان اهواز انتقال یافتند.
***
۵۰ بیمارستان تهران فرسوده است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت علاوه بر فرسودگی ۵۰ بیمارستان در شهر تهران، 3 هزار و ۲۰۰ هکتار از کالبد پایتخت هم فرسوده است که مراکز بهداشتی و درمانی در این محدوده قرار گرفتهاند. علیرضا زالی دیروز در هشتمین کنگره تخصصی و پنجمین کنگره بینالمللی مدیریت بیمارستان و منابع و تجهیزات در مرکز همایشهای رازی، افزود: از مجموع ۱۵۵ هزار تخت بیمارستانی، ۸۵ درصد آنها مستهلک و قدمت بالا دارند، با توجه به اینکه تهران روی 5 گسل قرار گرفته ۷۰ درصد بیمارستانهای پایتخت قدمت بالای ۴۰ سال دارند که با توجه به موقعیت جغرافیایی و جمعیت نیاز به نوسازی دارند.
زالی اظهار داشت: در ۲ سال اخیر، فرآیند ساختوساز بیمارستانی در کشور چالاک بوده و شاهد افتتاح مراکز درمانی در نقاط مختلف کشور هستیم و زیرساختها به جلو میرود. به گفته رئیس کنگره بینالمللی مدیریت بیمارستان، توسعه تختهای بیمارستانی در کنار توجه به زیرساختهای بهداشتی انجام میشود و در دانشگاههای علوم پزشکی ساخت مراکز درمانی همگام با احداث مراکز بهداشتی پیش میرود و حاکی از تفکر منطقی و راهبری در نظام سلامت است.
زالی تصریح کرد: با توجه به اینکه کشورمان از نظر زلزلهخیزی جزو 5 کشور دنیا است و بلایای طبیعی نیز میتوانند تهدیدی برای مراکز بهداشتی و درمانی باشند، ایمنیسازی بیمارستانی بحث فانتزی نیست، بلکه بحث جدی و ضرورتی است. زالی در پایان به ساخت بیمارستان هوشمند مهدی کلینیک و غدیر اشاره کرد و گفت: این بیمارستان از تکنولوژیهای مدرن و بهروز از لحاظ تجهیزات و فضا برخوردار بوده که اکنون پذیرای بیماران از نقاط مختلف کشور است.
ارسال به دوستان
توزیع بیش از ۹۶ هزار بسته معیشتی بین خانوارهای نیازمند
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلالاحمر از توزیع بیش از ۹۶ هزار بسته معیشتی و حمایتی بین خانوارهای نیازمند در سال جاری خبر داد. وحید سلیمی، پروژههای داوطلبی معیشتمحور و محرومیتزدا را یکی از طرح های اصلی و ماموریتهای مهم سازمان داوطلبان جمعیت هلالاحمر برشمرد و گفت: توزیع بستههای معیشتی و حمایتی بین جامعه هدف، از جمله اقدامات عینی و مصداقی در زمینه تحقق این رسالت اجتماعی است.
ارسال به دوستان
دبیر کارگروه تخصصی ستاد ملی جمعیت کشور در گفتوگو با «وطن امروز»: تولد فرزندان دوم و سوم طی 2 سال اخیر 7 درصد رشد کرده است
فرزندآوری خانوارهای دارای فرزند
با آنکه نزدیک به 2 سال از تصویب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت میگذرد اما برخی دستگاههای متولی هنوز نسبت به اهمیت این قانون کمتوجهند؛ قانونی که در صورت همکاری همهجانبه دستگاههای متولی در اجرای آن، میتواند زمینه رشد فرزندآوری در کشور و مواجه نشدن کشور با بحران سالخوردگی را در دهههای آینده فراهم کند. هر چند طی این مدت میزان رشد فرزندآوری بویژه در فرزندان دوم و سوم قابل توجه بوده ولی هنوز تغییر چندانی در میزان تولد فرزندان اول به چشم نمیخورد.
در این باره دبیر کارگروه تخصصی ستاد ملی جمعیت در گفتوگو با «وطن امروز» گفت: حرکت جمعیت کشور به سمت سالخوردگی مشکلی است کاملا جدی و بر این اساس باید فرزندان بیشتری متولد شوند اما متاسفانه هنوز بخش مهمی از قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت بدرستی اجرا نشده است؛ قانونی با 73 ماده و بیش از 200 حکم اجرایی که دهها دستگاه متولی آن هستند.
حسین مروتی با بیان اینکه بودجهای که سال گذشته باید به این قانون اختصاص داده میشد بدرستی تخصیص نیافت، گفت: با وجود محدودیتهای منابع اما 60 تا 70 درصد این قانون اجرا شده است و قانون جوانی جمعیت در قیاس با قانون حمایت از تسهیل ازدواج روند قابل قبولی را سپری میکند. وی با بیان اینکه طبق قانون، استنکاف از این قانون با جریمه مواجه میشود و برای متولیان آن جنبه حقوقی دارد، افزود: این اقدام باعث میشود دستگاهها به قانون تمکین کنند به طوری که اکنون در بخش مسکن و ارائه زمین به خانوادههای داری چند فرزند اقدامات قابل قبولی شده است.
وی افزود: اگر چه سازمان ثبت احوال در ارائه آمار موالید همراهی چندانی ندارد اما آمار و ارقام نشان میدهد با اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت درصد تولد بچههای دوم و سوم طی این مدت افزایش یافته است و این موضوع یکی از مهمترین شاخصهای رشد جمعیت در کشور میتواند باشد، چرا که رفتار فرزندآوری در کشور تغییر کرده است. مروتی ادامه داد: رشد موالید بچههای دوم و سوم طی این مدت 7 درصد افزایش یافته است که باید تلاش شود تولد فرزندان اول نیز افزایش یابد.
همچنین حسین مروتی، دیروز در پنجمین مجمع سلامت شهرستان محلات که با محوریت «جوانی جمعیت، تعالی سلامت، همگام با پزشک خانواده» در سالن کنفرانس مرکز آموزش عالی محلات برگزار شد، اظهار کرد: حرکت جمعیت کشور به سمت سالخوردگی مشکلی است که با آن مواجه هستیم. بر این اساس باید فرزندان بیشتری متولد شوند تا پشتیبان این قشر از جمعیت کشور باشند. وی گفت: برنامه کشورهای توسعهیافته برای کشورهای در حال توسعه این بود که از طریق کنترل جمعیت به توسعهیافتگی دست یابند، در حالی که خود آنها با استفاده از انبوه جمعیت جوانشان به توسعه رسیده بودند. ایران تنها کشور در حال توسعه است که با سالخوردگی جمعیت مواجه شده است.
وی ادامه داد: ما در حالی با سالخوردگی جمعیت مواجه هستیم که از نظر اقتصادی، توان مدیریت مشکلات شدید ناشی از مواجهه با سالخوردگی جمعیت را نداریم. تفاوت دیگر ایران با این کشورها این است که آنها در طول یک مدت زمان طولانی با سالخوردگی مواجه شدند. میزان کاهش نرخ باروری در ایران در مدت 2 دهه و در فرانسه ظرف بیش از ۳۰۰ سال رخ داده است. وی عملکرد شبکههای بهداشت و سلامت در این دو دهه را در ایجاد معضل کاهش نرخ باروری موثر دانست و افزود: این شبکه به دلیل گستردگی، نفوذ در دور افتادهترین نقاط کشور و مقبولیت بین عموم، از طریق ارتباط چهره به چهره با مردم فرهنگهایی را به آنان منتقل کرد که بسیاری از آنها مطلوب بود اما در بحث جمعیت موفق عمل نکرد. وی ادامه داد: در دورهای، بسیاری از خانوادهها تحت تاثیر این فرهنگهای انتقالی، بدون در نظر گرفتن موقعیت اجتماعی یا تمکن مالی، صرفا تمایل به داشتن 2 فرزند پیدا کردند که موجب همگرا شدن جمعیت خانوادهها در ایران شد. تغییر این فرهنگ نیز صرفا از طریق شبکه بهداشت و سلامت اتفاق خواهد افتاد. وی با تاکید بر اینکه مطالعات علمی نشان میدهد کشور در حوزههای مختلف، ظرفیت افزایش جمعیت را دارد، اظهار کرد: از عواملی که موجب ایجاد سالخوردگی جمعیت میشود، کاهش نرخ باروری در زنان و افزایش امید به زندگی است. سقوط نرخ باروری کشور از ۶ به ۲ فرزند باعث میشود جمعیت ما با شیب تندی به سمت سالخوردگی حرکت کند. دبیر کارگروه تخصصی ستاد ملی جمعیت اظهار کرد: در قانون حمایت از جوانی جمعیت، ظرفیتهای بسیار خوبی برای مقابله با افرادی که در انجام این قانون کوتاهی میکنند وجود دارد. وی با اشاره به مشکلات تکفرزندی برای خانوادهها و آینده فرزندان، افزود: این مساله در آینده صندوقهای بازنشستگی را نیز با مشکل مواجه خواهد کرد. باید به فرزندآوری از دیدگاه یک سرمایهگذاری نگاه کرد. در زمان اجرای سیاستهای کنترل جمعیت بسیاری از آسیبهای این سیاستها از جمله سقط جنین برای مردم بیان نشد. مروتی گفت: تلفات ناشی از سوانح رانندگی در کشور سالانه حدود ۱۸ هزار نفر است و توان بسیاری برای کاهش این آمار بهکار گرفته میشود، در صورتی که بر اساس آمار اعلامی وزارت بهداشت، سالانه حدود ۲۵۰ هزار مورد سقط جنین در کشور انجام میشود، اما هیچگونه اقدام یا فرهنگسازیای برای مقابله با این اقدام انجام نمیشود.
* کاهش نرخ رشد جمعیت در کشور نگرانکننده است
دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور گفت: کاهش نرخ رشد جمعیت در کشور نگرانکننده بوده و به ۶ دهم درصد رسیده است. صالح قاسمی دیروز در جلسه تبیین بحران سالمندی و چالشهای حوزه جوانی جمعیت، با بیان اینکه جمعیت عامل بقای جوامع بشری و تمدنها و موجودیت کشورها است، اظهار کرد: متاسفانه آمار جمعیت ایران در حال جابهجایی رکوردهاست و اگر با روند فعلی این نرخ ادامه یابد حوالی سال ۱۴۱۵ به نرخ رشد جمعیت صفر و در سال ۱۴۲۰ به نرخ رشد منفی خواهیم رسید. وی تصریح کرد: با توجه به آمارهای موجود، جمعیت ایران بعد از رسیدن به ۹۰ میلیون نفر روند کاهشی خواهد یافت و باید به ضرورت چارهای برای رفع این مشکل اندیشید، البته این امر مستلزم توجه همه بخشها به این موضوع است. این مسؤول با بیان اینکه در بررسی روند جمعیتی نرخ باروری نیز بهشدت کاهش یافته است، گفت: استانهای گیلان، مازندران، البرز، مرکزی و سمنان پایینترین نرخ باروری کشور را ثبت کردهاند که این آمارها در طول تاریخ ایران بیسابقه است. دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور به وضعیت سطح جانشینی در کشور اشاره کرد و یادآور شد: نرخ باروری به 1.6 فرزند رسیده و در سریعترین مدت به این نرخ رسیدهایم که جای تامل دارد و نظام مدیریت و برنامهریزی از وضعیت فعلی جامانده است. وی همچنین با اشاره به اینکه روند فعلی جامعه را بهسرعت به سمت سالمندی سوق میدهد، افزود: ۱۲ درصد از جمعیت کشور را سالمندان تشکیل میدهند ولی برای ۲۵ سال آینده این رقم به بیش از ۳۰ درصد میرسد که مهمترین پیامد آن در حوزه اقتصاد خود را نشان خواهد داد و قطعا رکود اقتصادی را شاهد خواهیم بود و از نظر نیروی کار نیز با مشکل مواجه میشویم. قاسمی با بیان اینکه با سالمند شدن جامعه فشار روی شبکه بهداشت و درمان تخریبکننده خواهد بود، گفت: با بررسی وضعیت و افزایش تعداد سالمندان، فشار روی سازمانهای بیمه بسیار افزایش یافته و قطعا مشکلات جدی را به همراه خواهد داشت. دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور به آمارهای نگرانکننده در بخش سقط جنین نیز اشاره کرد و یادآور شد: ۹۵ درصد از سقط جنینها عنوان جنایی دارد یعنی طرفین خودخواسته اقدام به سقط کردهاند که در این بخش باید تلاش بیشتری انجام شود، چرا که آمار بسیار بالاست.
ارسال به دوستان
۲۰ درصد زوجین متقاضی طلاق با دریافت مشاوره روانشناسی از تصمیم خود صرفنظر کردند
«سامانه تصمیم»؛ ناجی زندگی مشتر
طی ۶ ماه اول سال جاری بیش از ۱۰۰ هزار زوج وارد «سامانه تصمیم» شدند و برای دریافت خدمات مشاوره و روانشناسی ثبتنام کردند که تاکنون بالغ بر ۳۳۰ هزار جلسه مشاوره و خدمات روانشناسی برای آنها برگزار شده و نتیجه آن نرخ سازش 20.3 درصد بوده است. مدیرکل دفتر مشاوره و امور روانشناختی معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور از ثبتنام بیش از ۱۰۰ هزار زوج طی ۶ ماه اول سال جاری در «سامانه تصمیم» خبر داد و گفت: با ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی در قالب سامانه تصمیم، درمیان 20.3 درصد این افراد سازش و بازگشت به زندگی مشترک گزارش شده است. معصومه توکلی با اشاره به ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی به منظور کاهش طلاق در قالب «سامانه تصمیم» اظهار کرد: این مسؤولیت از سال ۱۳۹۵ به سازمان بهزیستی داده شد تا در قالب ارائه خدمات مشاوره و روانشناختی به منظور کاهش تعارضات زوجین و بازگشت به زندگی مشترک، این خدمات در شهرهای با جمعیت بیش از ۵۰ هزار نفر ارائه شود. وی درباره برنامه سازمان بهزیستی برای ارائه این خدمات در شهرهای کمتر از ۵۰ هزار نفر نیز توضیح داد: این سازمان آمادگی کامل برای توسعه خدمات به شرط فراهم آمدن منابع لازم را دارد. در حال حاضر نیز از ظرفیتهای دیگر سازمان بهزیستی در این شهرستانها برای ارائه خدمات استفاده میشود.
مدیر کل دفتر مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به روند فعالیت سامانه تصمیم و نحوه ارجاع متقاضیان طلاق توافقی به این سامانه اینطور توضیح داد: زوجین برای دریافت مشاوره ابتدا باید به سایت سازمان مراجعه کرده و بعد از انتخاب زمان مشاوره، واحد ارزیابی روانی و اجتماعی برای آنها مشخص میشود. در نهایت یک جلسه غربالگری روانی و اجتماعی با حضور تیمی متشکل از روانشناس، مددکار، مشاوره حقوقی و مذهبی برگزار و ارزیابی لازم انجام میشود و پس از آن به مرکز مشاوره ارجاع داده میشوند. پس از ارزیابی روانی و اجتماعی، زوجین تصمیم میگیرند ادامه فرآیند تخصصی مشاوره را در کدام مرکز انجام دهند. لازم به ذکر است زوجین حداقل از ۴ جلسه مشاوره به مدت ۴۵ دقیقه بهرهمند میشوند و در نهایت نتایج جلسات ثبت و به دفاتر پیشخوان ارسال میشود تا در اختیار قاضی پرونده قرار گیرد. به گفته وی، سال گذشته حدود ۸۲۰ هزار جلسه مشاوره برای ۱۸۵ هزار زوج متقاضی طلاق ارائه شد که در این بین، بالغ بر ۲۱،۷ درصد زوجین متقاضی طلاق به مرحله سازش رسیده و به زندگی زناشویی بازگشتهاند. توکلی همچنین اعلام کرد که طی ۶ ماه اول سال جاری بیش از ۱۰۰ هزار زوج وارد سامانه تصمیم شدند و برای ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی ثبتنام کردند که تاکنون بالغ بر ۳۳۰ هزار جلسه مشاوره و خدمات روانشناسی برای آنها برگزار شده و نرخ سازش ۲۰.۳ درصد گزارش شده است. وی با اشاره به اینکه جلسه اول خدمات مشاوره و روانشناسی در قالب سامانه تصمیم به صورت رایگان برای زوجین برگزار میشود، به ایسنا گفت: طی سال گذشته ۱۸۵ هزار جلسه رایگانِ غربالگری زوجین ارائه شد و از سوی دیگر برای بالغ بر ۱۰ درصد مراجعان که فاقد بضاعت مالی جهت پرداخت هزینههای جلسات مشاوره طلاق بودند، ۴ جلسه مشاوره به صورت رایگان ارائه شده است. توکلی در پاسخ به این سوال که عمده مشکلات زوجینِ متقاضی طلاق مربوط به چه مشکلاتی است، گفت: مهارتهای ناکافی زوجین در برقراری تعامل مناسب با همسر و عدم آگاهی از مهارتهای حل تعارض، از عمده مشکلات زوجین محسوب میشود.
ارسال به دوستان
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت: ۳۲ میلیون نفر در کشور رایگان بیمه شدهاند
ارتقای سطح کیفیت خدمات بیمهشدگان سلامت
32 میلیون نفر از جمعیت کشور تحت پوشش بیمه رایگان سلامت قرار دارند و درمان این افراد بدون هزینه انجام میشود؛ حالا مدیرعامل سازمان بیمه سلامت از تلاش برای افزایش سطح کیفیت خدمات بیمهای به این افراد خبر داده است. محمدمهدی ناصحی دیروز در آیین افتتاح نوزدهمین اجلاس سراسری مدیران کل بیمه سلامت کشور در کرمانشاه جمعیت تحت پوشش بیمه سلامت را در کشور بیش از ۴۵ میلیون نفر اعلام و تصریح کرد: این تعداد حدود ۶۰ درصد جمعیت کشور را شامل میشود. وی خاطرنشان کرد: از مجموع بیمهشدگان بیمه سلامت، ۳۲ میلیون نفر به صورت رایگان بیمه شدهاند. ناصحی با اشاره به گستردگی خدمات بیمه سلامت گفت: در تلاشیم در کنار گستردگی سطح خدمات، عمق و کیفیت خدمات را نیز ارتقا دهیم. وی در ادامه با اشاره به ۲۰ دستاورد و خدمات ارزشمند بیمه سلامت در کشور گفت: یکی از این خدمات نسخهنویسی الکترونیک است که گنجینهای ارزشمند برای برنامهریزی و اطلاعات در حوزه سلامت کشور محسوب میشود. به گفته ناصحی در حال حاضر ۹۸ درصد نسخ پزشکی بهصورت الکترونیک صادر میشود. مدیرعامل سازمان بیمه سلامت طرح دارویار، رایگان شدن هزینه بیماران خاص و صعبالعلاج و رایگان شدن بیمه 5 دهک پایین درآمدی را از دیگر خدمات ارزشمند بیمه سلامت عنوان کرد. ناصحی در ادامه از به روز بودن پرداختهای بیمه سلامت خبر داد و افزود: در حال حاضر مطالبات مراکز دولتی تا پایان تیرماه پرداخت شده است. به گزارش ایسنا، محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه هم در این مراسم با قدردانی از خدمات ارزشمند بیمه سلامت گفت: این سازمان خدمات ارزشمندی ارائه کرده که گرههای اساسی را در حوزه سلامت کشور باز کرده است. وی با تاکید بر حمایت همهجانبه از خدمات این سازمان گفت: زمین مورد نیاز در شهرستانهایی از استان را که ساختمان بیمه سلامت در آنها به صورت استیجاری است فراهم خواهیم کرد تا پایگاه دائمی برای ارائه خدمات بیمه سلامت در این شهرستانها فراهم شود.
نوزدهمین اجلاس سراسری مدیران کل بیمه سلامت کشور دیروز در کرمانشاه آغاز به کار کرد. دکتر رضا تحویلیان مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه، در آیین افتتاحیه این اجلاس تعداد بیمهشدگان بیمه سلامت استان را یک میلیون و ۱۵۸ هزار نفر اعلام و تصریح کرد: این تعداد ۵۸ درصد جمعیت 2 میلیون نفری استان را شامل میشود. وی افزود: از مجموع بیمهشدگان استان ۸۶۱ هزار نفر معادل ۷۴ درصد بیمهشدگان به صورت رایگان بیمه شدهاند.
ارسال به دوستان
راهاندازی مجتمعهای شوق زندگی در کشور
نشست شورای هماهنگی مرجع ملی حقوق کودک با حضور امینحسین رحیمی، وزیر دادگستری عصر سهشنبه ۱۸ مهر برگزار شد. به گزارش «وطن امروز» به نقل از روابط عمومی وزارت دادگستری، رحیمی در این نشست که با حضور سیدعلی کاظمی معاون وزیر و دبیر مرجع ملی حقوق کودک، محمود علیگو مدیرکل دبیرخانه مرجع ملی حقوق کودک و نمایندگان دستگاههای عضو این شورا برگزار شد، همچنین مدیران مراجع متناظر استانی حقوق کودک که از طریق وبینار حضور داشتند، با تبریک هفته کودک، از تلاشها و فعالیتهای صورت گرفته در حفظ و ارتقای حقوق کودکان تقدیر کرد. رحیمی با تاکید بر فعالسازی و تحرک جدی کارگروههای ذیل شورای هماهنگی مرجع ملی حقوق کودک اظهار داشت: درباره تحصیل کودکان اتباع، لازم است کارگروهی متشکل از وزارت دادگستری، وزارت آموزش و پرورش، وزارت کشور، شورای عالی انقلاب فرهنگی، فراجا و دستگاههای ذیربط، با لحاظ فرمایش مقام معظم رهبری درباره امکان تحصیل کودکان اتباع، تشکیل و ضمن مدیریت دقیق موضوع، تمهیدات لازم را برای ثبتنام و تحصیل این کودکان به دور از فضاسازیها و حواشی فراهم آورد. وزیر دادگستری رونمایی و شروع به کار صفحه تخصصی حقوق کودک در سایت وزارت دادگستری را اقدامی ارزشمند برشمرد و با تاکید بر همکاری و همافزایی همه دستگاههای ذیربط در زمینه تکمیل و به روزرسانی اطلاعات و مطالب این صفحه اظهار داشت: یکی از اقدامات ضروری و مهم، مستندسازی اقدامات مرجع ملی حقوق کودک و دستگاههای فعال در این حوزه است؛ برای تهیه گزارشات و حضور موثر در مجامع بینالمللی نیاز به مستندات و اطلاعات کامل، دقیق و بهروز است، لذا باید موضوع مستندسازی این اقدامات را به طور جدی مد نظر داشت.
رئیس مرجع ملی حقوق کودک، راهاندازی مجتمعهای شوق زندگی در آینده نزدیک را در راستای اجراییشدن آییننامه و شیوهنامه قانون حمایت از کودکان بیسرپرست و بدسرپرست عنوان کرد و گفت: مجتمعهای شوق زندگی در مناطق مختلف کشور تحت مدیریت و نظارت بهزیستی و با حضور همه دستگاههای ذیربط راهاندازی و هدف از آن تلاشی موثر برای بهتر شدن شرایط زندگی کودکان جامعه هدف است. وزیر دادگستری، مرجع ملی حقوق کودک را متولی وضعیت و حقوق بیش از ۲۳ میلیون کودک ایرانی دانست و گفت: بنا بر ضرورت و خطرات و آسیبهای بالقوه موجود، کودکان کار و خیابان و زبالهگرد و کودکان بیسرپرست و بدسرپرست در اولویت رسیدگی و توجه قرار دارند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|