|
اخبار
وزیر کشور:
آشنایی جوانان با دفاع مقدس در بیاثر کردن نقشههای دشمنان موثر است
وزیر کشور گفت: آشنا کردن نسل جوان با افتخارآفرینیهای دفاع مقدس تاثیر زیادی بر نگرشها در سطح جامعه دارد و در بیاثر کردن نقشهها و برنامههای دشمنان کشور تأثیر مهمی خواهد داشت.
احمد وحیدی در نشست هماندیشی استانداران سراسر کشور با بیان اهمیت حفظ ارزشهای دفاع مقدس، گفت: این یک حرکت بزرگ فرهنگی، اجتماعی و سیاسی و پشتوانه بزرگ کشور است. وی دفاع مقدس را عنصر اقتدار و عزتآفرین و تاریخی دانست و تاکید کرد همه فرزندان ایران باید به افتخارات این دفاع به خود ببالند. وحیدی با اشاره به فرازهایی از بیانات رهبر معظم انقلاب درباره تاریخ ترکمانچای که از آن به تلخی یاد کردند، گفت: باید به گونهای کار شود که افتخارات دفاع مقدس ۱۰۰ و حتی ۲۰۰ سال آینده در ذائقه مردم حفظ شود.
وزیر کشور یکی از دلایل کمرنگ شدن هویت در بین برخی جوانان کشور را قطع ارتباط با تاریخ نورانی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس دانست و افزود: آشنا کردن نسل جوان با افتخارآفرینیهای دفاع مقدس تاثیر زیادی بر نگرشها در سطح جامعه دارد و در بیاثر کردن نقشهها و برنامههای دشمنان کشور نقش مهمی خواهد داشت. وحیدی حوادث جاری در منطقه را ادامه دفاع مقدس توصیف و تصریح کرد: امروز با تحولاتی که در غزه، یمن و عراق و سایر نقاط جریان دارد، میبینیم آن پیامهای امام(ره) که فرمودند با این دفاع مقدس انقلاب را به دنیا صادر کردیم، به طور عینی محقق شده است. وی تحکیم هویت اسلامی، ایرانی و انقلابی را در کشور یک امر مهم و وظیفه حساس خواند و اضافه کرد: این هویت انقلابی از هویت دفاع مقدس است و در همه حوزهها باید به عنوان یکی از حرکتهای بزرگ فرهنگی در نظر گرفته شود. وزیر کشور بر توجه ویژه به حرکت راهیان نور تاکید کرد و گفت: هویتسازی از جمله اهداف این سفرهای تبیینی است و باید یک گام جلوتر به سمت هویتسازی برای روستاها و شهرهایمان در ارتباط با دفاع مقدس برویم.
***
دولت نگاه بدون تبعیض به اقلیتها دارد
معاون اجرایی رئیسجمهور و سرپرست نهاد ریاستجمهوری در دیدار صمیمانه با نماینده مسیحیان ارمنی تهران و شمال ایران در مجلس شورای اسلامی، رئیس شورای خلیفهگری ارامنه، رئیس مجمع خلیفهگری ارامنه، روحانیون کلیسا و جمعی از خانواده شهدا و ایثارگران، هنرمندان، ورزشکاران و دانشجویان مسیحی در ایام میلاد حضرت عیسی(ع)، ضمن تبریک آغاز سال نو میلادی تصریح کرد: افتخار میکنیم که در کشورمان، ادیان و مذاهب مختلف در کنار مسلمانان با صلح و محبت زندگی میکنند.
محسن منصوری گفت: دولت سیزدهم بدون نگاه تبعیضآمیز، حل مسائل و مشکلات اقلیتهای دینی و مذهبی از جمله جامعه ارامنه را با نگاهی مثبت دنبال میکند.
وی افزود: رئیسجمهور به پیروان مذاهب مختلف توجه ویژهای دارند؛ رئیسی در پیگیری مسائل اقلیتهای مذهبی نگاهی بدون تبعیض، مثبت و باز دارند. معاون اجرایی رئیسجمهور گفت: دشمنان تمام تلاش خود را برای کارشکنی در مسیر پیشرفت جمهوری اسلامی انجام میدهند اما عزم دولت کار جدی، جهادی و تلاش و پیگیری برای حل مسأله است. منصوری خاطرنشان کرد: امروز مسأله اصلی جوامع اسلامی، دعوای حق و باطل است؛ ما در حمایت از جریان مقاومت با همه ادیان الهی اتفاق نظر داریم، گرچه دشمن هم نهایت تلاش خود را برای ضربه زدن در همه ابعاد انجام میدهد.
***
رئیسجمهور به فیروزکوه و دماوند سفر میکند
استاندار تهران گفت: رئیسجمهور در ادامه سفرهای خود به شهرستانهای استان تهران، پنجشنبه ۲۸ دی به فیروزکوه و دماوند سفر میکند.
علیرضا فخاری در این باره اظهار کرد: حضور رئیسجمهور برکاتی از جمله مشکلگشایی و گرهگشایی برای این شهرستانها دارد که باید از این ظرفیت و امکان بهخوبی استفاده شود.
وی ادامه داد: بازدید رئیسجمهور از برخی پروژههای شهرستان، دیدار با اقشار مختلف مردم، حضور در جلسه شورای اداری شهرستان و پیگیری اجرای مصوبات شورای اداری استان از اهداف عمده این سفر است.
فخاری با بیان اینکه حجت الاسلام سیدابراهیم رئیسی توجه خاصی به سفرهای استانی و ارتباط نزدیک با تودههای مردم دارد، یادآور شد: رئیسجمهور پیشتر به سایر شهرستان از جمله شهریار، پرند، رودهن، و ورامین سفر کرده بود و با سفر به دماوند و فیروزکوه عملا در همه شهرستانهای استان حضور یافته است.
***
سخنگوی وزارت امور خارجه:
جنایات در غزه مانع فروپاشی رژیم آپارتاید نخواهد شد
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان به مناسبت یکصدمین روز جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، در فضای مجازی نوشت: «یکصد هزار قربانی فلسطینی (شامل بیش از ۲۳ هزار شهید و بیش از ۶۰ هزار مجروح) در نتیجه یکصد روز جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، سابقهای سیاه، ننگین و شرمآور را برای همیشه در صفحات تاریخ و در محکمه وجدانهای بشری برای رژیم جعلی اسرائیل و دولت آمریکا به ثبت رسانده است».
ناصر کنعانی افزود: «اکنون دستان رژیم صهیونیستی از کمترین دستاورد راهبردی خالی است و این جنایات هرگز نجاتبخش رژیم آپارتاید از خطر فروپاشی نخواهد بود و چیزی جز سراشیبی سقوط برای رژیم و سرافکندگی و مسؤولیت بینالمللی برای حامیان شناختهشده آن نخواهد افزود. آینده از آن فلسطین و ملت مظلوم اما صبور و مقاوم آن است».
ارسال به دوستان
برابر عرف و قانون بینالملل در توقیف کشتی آمریکایی عمل کردیم
امیر دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به توقیف کشتی آمریکایی اظهار داشت: این کار نتیجه آموزشهایی بود که همرزمانم در همه حوزهها دیده بودند. به تعبیر رهبر معظم انقلاب «دوران بزن در رو تمام شده است»، در این قضیه نیز حقی از مردم کشور ضایع شده بود، آنها با قلدری دزدی کرده بودند و باید این حق پس گرفته میشد؛ به همین جهت برابر با عرف و قانون بینالملل عمل کردیم و آنچه را که گرفته بودند، پس گرفتیم.
ارسال به دوستان
سفر 2 روزه وزیر خارجه هند به ایران
تهران - دهلی در مسیر احیای روابط
گروه سیاسی: وزیر امور خارجه کشورمان گفت: همکاریهای چندجانبه و راهبردی ایران و هند بویژه پس از عضویت در 2 سازمان شانگهای و بریکس افزایش یافته و البته هند در عضویت ایران تاثیرگذار بوده است.
سوبرامانیام جایشانکار، وزیر خارجه هند که در سفری 2 روزه در تهران به سر میبرد، روز گذشته با حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفتوگو کرد؛ دیداری که میتوان آن را در امتداد ابتکارات جدید سیاست خارجی ایران در دولت سیزدهم مهم دانست. از سویی پیوستن رسمی جمهوری اسلامی ایران به گروه بریکس که هند از اعضای اولیه آن به حساب میآید اهمیت روابط تهران - دهلی را مضاعف میکند و از سوی دیگر اهتمام بر توسعه بندر چابهار و تقویت کریدور شمال - جنوب چشمانداز روابط 2 کشور را استراتژیکتر کرده است.
امیرعبداللهیان در نشست خبری مشترک با سوبرامانیام جایشانکار همتای هندی خود اظهار داشت: بسیار خرسندم که میزبان وزیر خارجه هند هستم. سفر ایشان گامی مهم در راستای توسعه همکاریهای متنوع و گسترده 2 طرف است و ما به عنوان دوستان دیرینه و شرکای قابل اعتماد گفتوگوهای بسیار مهمی را در راستای منافع 2 طرف داشتیم. وی گفت: ما درباره موضوعات مختلفی از جمله مسائل اقتصادی و اتصالات راهبردی صحبت کردیم و به خصوص بر توسعه بندر چابهار و مسیر ترانزیت شمال جنوب تاکید کردیم، همچنین توسعه روابط 2 ملت و افزایش همکاریهای 2 و چندجانبه مورد تاکید مشترک قرار گرفت. وزیر امور خارجه تصریح کرد: روسای جمهور ایران و هند در حاشیه نشست سران بریکس توافقاتی داشتند و ما امروز بر وجود اراده سیاسی قوی 2 طرف بر بسط همکاریهای علمی، صنعتی، اقتصادی، گردشگری و فناوری تاکید کردیم. امیرعبداللهیان بیان داشت: مناسبات موجود و موانع فنی را بررسی کردیم و قرار شد نشستهایی برای تیمهای فنی برای سرعت بخشیدن به توافقات فیمابین را داشته باشیم. همکاریهای چندجانبه و راهبردی ایران و هند بویژه پس از عضویت در 2 سازمان شانگهای و بریکس افزایش یافته است و البته هند در عضویت ایران تاثیرگذار بود و از نقش مثبت آنها تشکر میکنیم.
* امنیت کشتیهای صهیونیستی مشروط به پایان جنگ علیه غزه
وزیر امور خارجه ایران با بیان اینکه در قالب بریکس قرار شد از ظرفیتهای 2 طرف به نحو مطلوب استفاده شود، گفت: همچنین درباره اشتراک دیدگاهها در حوزه مسائل بینالملل از جمله درباره وضعیت اسفبار فلسطین گفتوگو کردیم و توقف جنگ و جلوگیری از تسری جنگ را مورد تاکید قرار دادیم. وی تصریح کرد: ما بر جلوگیری از گسترش جنگ و بر اهمیت کشتیرانی منطقه همواره تاکید داریم. این مسالهای است که مورد تاکید مقامات یمن هم هست و در سفر 2 هفته پیش یکی از مقامات عالیرتبه یمن به تهران آنها به ما اطمینان دادند که خللی در امنیت کشتیرانی ایجاد نخواهند کرد اما تا زمانی که جنگ در غزه هست، نسبت به ممانعت از عبور کشتیهای مرتبط با اسرائیل یا به مقصد اسرائیل اقدام میکنند. امیرعبداللهیان تاکید کرد: ما بر موضوع ضرورت توقف جنگ و نسلکشی در غزه از طریق سوییس به عنوان حافظ منافع آمریکا در ایران بارها به طور رسمی به مقامات آمریکا تاکید کردیم و هشدار دادیم. آمریکا نمیتواند از یکسو داعش را در منطقه ما خلق کند و از سوی دیگر سخن از مبارزه با داعش داشته باشد. همچنین آمریکا نمیتواند از طرفی در کنار اسرائیل باشد و در کشتار ۲۴ هزار فلسطینی سهیم باشد و در عین حال دیگران را دعوت به خویشتنداری کند. وزیر امور خارجه کشورمان بیان کرد: کاخ سفید نمیتواند در چنین شرایطی از تمایل خود به عدم گسترش جنگ سخن بگوید. پیام من به آقای بلینکن این است که راهحل در جنگ نیست، ما 100 روز پیش و قبل از عملیات توفان الاقصی در 7 اکتبر به شما اعلام کردیم دست خود را در غزه به خون افراد بیگناه آلوده نکنید و سرنوشت خود را به سرنوشت نتانیاهو گره نزنید چرا که تاریخ وی به پایان آمده است. آمریکا منافع خود را به منافع این رژیم آپارتایدی گره نزند. امیرعبداللهیان در پایان خاطرنشان کرد: ایران از امنیت کشتیرانی در منطقه حمایت میکند و به آمریکا و انگلیس هشدار میدهیم که جنگ علیه یمن و غزه را متوقف کنند.
* در توسعه بندر چابهار دیدگاه مشترک وجود دارد
در ادامه این نشست جایشانکار وزیر خارجه هند درباره دیدار خود با امیرعبداللهیان گفت: امروز تبادل نظر خوبی داشتیم. ما تعاملات دوجانبه خودمان را مورد رایزنی قرار دادیم. امروز فرصت این را دارم که با آقای رئیسی و دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران هم دیدار داشته باشم. وی تصریح کرد: آقای رئیسی و آقای مودی با یکدیگر پیشتر دیدار کردند و در تماس هستند. امروز ما همکاریهای خوبی داریم، ما در زمینههای سیاسی و اقتصادی تمرکز کردیم. ایران و هند متحد هستند. نهادهای دانشگاهی به ما کمک میکنند. وزیر خارجه هند بیان کرد: هند زبان فارسی را به عنوان زبان رسمی در آموزشهای خودش به رسمیت شناخته است. هند میخواهد از موقعیت ایران در منطقه که میتواند هند را به شمال برساند استفاده کند. وی افزود: ما در توسعه بندر چابهار دیدگاه مشترک داریم. ما یک نقشه راه خوب را برای سالهای بعد ترسیم کردیم و باید پیشرفت این پروژهها را مورد ارزیابی قرار دهیم. هر 2 بسیار نگران تحولات غرب آسیا هستیم. از تشدید خصومتها و خشونتها باید جلوگیری کرد. جایشانکار گفت: هند یک موضع در قبال مبارزه با تروریسم دارد. این موضع ما ادامه دارد. این مهم است که ما در هر منازعه از کشته شدن غیرنظامیان جلوگیری کنیم. به وضعیت اسفبار در غزه اشاره کردیم. این نگرانی مهم ما است. همچنین کمکهای انساندوستانه را هم بحث کردیم و ما از این کمکها استقبال میکنیم. موضع هند حمایت از راهحل 2 دولتی است تا فلسطینیها قلمرو خودشان را داشته باشند البته ما به مساله تهدیدهای ترافیک و رفت و آمد کشتیرانی تاکید کردیم. حملاتی در نزدیکی هند هم شاهد بودیم و این نگرانکننده است و بر منافع انرژی و اقتصادی هند تاثیر گذاشته است. وزیر خارجه هند بیان کرد: آقای امیرعبداللهیان و من به تحولات افغانستان نیز پرداختیم. بحث دیگر ما بحث قفقاز است، همچنین منازعه اوکراین و تبعات آن، این نخستین سفر من به ایران بعد از عضویت ایران در بریکس است. جایشانکار در پایان عنوان کرد: هند از این عضویت ایران خشنود است. این همکاریهای چندوجهی ما وجود داشته و ادامه خواهد یافت. امروز بحثهای ما به توسعه همکاریهای 2 کشور کمک میکند. ما همیشه به دنبال این بودیم که در کشورهای ما آبادی و رفاه باشد.
***
احترام به تمامیت ارضی در توافقنامه جامع ایران و روسیه قید میشود
وزارت خارجه روسیه در گزارشی از تماس تلفنی روز گذشته وزیران خارجه روسیه و ایران نوشت: تعهد متقابل طرفین به اصول اساسی روابط 2 کشور از جمله احترام بیقید و شرط به حاکمیت، تمامیت ارضی و سایر اصول منشور ملل متحد در توافقنامه جامع 2 کشور قید میشود. این وزارتخانه گزارش داد: سرگئی لاوروف و حسین امیرعبداللهیان، وزیران خارجه فدراسیون روسیه و جمهوری اسلامی ایران دوشنبه ۱۵ ژانویه (۲۵ دیماه ۱۴۰۲) با یکدیگر گفتوگوی تلفنی داشتند. در این گزارش آمده است: وزیران خارجه روسیه و ایران درباره پیشرفت آمادهسازی توافقنامه جدید بیندولتی و تعدادی از مسائل عملیاتی همکاری دوجانبه در حوزههای تجارت، اقتصادی، حملونقل، لجستیک و سایر زمینهها گفتوگو کردند. بنا بر این گزارش، در این تماس تلفنی توجه ویژهای به شدت گرفتن تنشها در خاورمیانه شد. بر این اساس، لاوروف و امیرعبداللهیان، حملات گسترده گروهی از کشورها به رهبری آمریکا و انگلیس به خاک یمن را بهشدت محکوم کردند. وزیران خارجه ایران و روسیه همچنین خواستار آتشبس فوری در نوار غزه و تضمین دسترسی بشردوستانه بدون مانع به این منطقه برای ارائه کمکهای فوری به غیرنظامیان آسیبدیده شدند. در ادامه این گزارش آمده است: وزیران خارجه روسیه و ایران درباره توسعه بیشتر تماسها و هماهنگیها در همه سطوح با تاکید بر تعهد متقابل و مستمر به اصول اساسی روابط روسیه و ایران از جمله احترام بیقید و شرط به حاکمیت، تمامیت ارضی و سایر اصول منشور ملل متحد در توافقنامه «بزرگ» بیندولتی که برای امضای بین فدراسیون روسیه و جمهوری اسلامی ایران آماده میشود، تأکید کردند. پیشتر سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه اردیبهشت ۱۴۰۲ با اشاره به فرآیند تهیه و بررسی نسخه جدید توافقنامه جامع 2 کشور به ایرنا گفته بود: این توافقنامه پس از نهایی شدن به تأیید مجالس 2 کشور میرسد و از این رو، برخلاف برخی هیاهوها، موضوع پنهانی در آن نیست.
ارسال به دوستان
رئیسی در گردهمایی ائمه جمعه سراسر کشور:
اجازه لانهگزینی به فساد نمیدهیم
گروه سیاسی: رئیسجمهور گفت: هر مورد از کشف فساد و ناهنجاری را که در دولت یا مجموعه دستگاهها بوده خود مدیران و مسؤولان دولت کشف، پیگیری و به آن رسیدگی کردهاند. مردم بدانند به هیچ عنوان در هیچ جایگاهی اجازه نخواهیم داد فساد لانهگزینی کند.
حجتالاسلاموالمسلمین سیدابراهیم رئیسی در گردهمایی سراسری نمایندگان ولی فقیه و ائمه جمعه سراسر کشور امام جمعه را به عنوان پناه مردم در شهرستان و استان نامید و گفت: حقیقتا امام جمعه به عنوان پناه همه اقشار جامعه و چهره امیدآفرین است که در سخنان و تبیینهای خود و تنویر افکار عمومی از یک سو امیدآفرینی کرده و از سوی دیگر گرههای ذهنی فرد و جامعه را را باز میکند. رئیسجمهور تاکید کرد: گره ذهنی که از سر غفلت و نادانی در بخشی از مردم یا اذهان عمومی و به هر دلیلی ایجاد شده، امام جمعه با روشنگری و تبیین و تنویر افکار عمومی، نقش بسیار مهمی در باز کردن این گرههای ذهنی دارد. وی به نقش دیگر ائمه جمعه در جامعه اشاره کرد و ادامه داد: امامان جمعه در جایگاه تعلیم نفوس برای آگاهیبخشی و علم افزایی در جامعه و در مسیر تعدیل برای اجرای عدالت اجتماعی، عدالت اقتصادی و عدالت فرهنگی در جامعه همت گماردند، همچنین در راه مبارزه با فساد و فقر به عنوان مسائلی که به هیچ عنوان شایسته نظام اسلامی نیست، ائمه جمعه در سخنان خود حساسیت نشان میدهند که این نعمت الهی است. رئیسی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اهمیت مبارزه با فساد گفت: بیش از هر کسی رئیس دولت باید مدعی مبارزه با فساد باشد و هر موردی از فساد و ناهنجاری که در دولت یا دستگاهها باشد، کشفکننده و پیگیریکننده آن خود مسؤولان باشند و این رویه باید بعد از این هم ادامه یابد. ممکن است هر کسی دچار خطا شود اما مردم بدانند به هیچ عنوان در هیچ جایگاهی اجازه نخواهیم داد فساد لانهگزینی کند. وی تصریح کرد: در این دوره هر فصل من جلسه مشترک استانداران و وزرا را بدون تعطیلی برگزار میکنم. این قول را عملی کردهام و بنا دارم اختیارات استانداران را افزایش دهم، چرا که من به تمرکززدایی معتقدم تا میزانی که به کار سلسلهمراتبی ضربه نزند. رئیسی یادآور شد: از ابتدای دولت پیشنهاد کردیم حق مالکانه معادن، مولدسازی اموال و دارایی مازاد دولت و واریز آن به یک حساب و بازگشت مالیات دریافتی از هر استان به همان استان را اجرایی کنیم و تحت عنوان صندوق عدالت و پیشرفت در اختیار شورای برنامهریزی استانها قرار گیرد ولی مجلس با این پیشنهاد موافقت نکرد.
ارسال به دوستان
جانشین فرمانده انتظامی کل کشور:
دستور حمله به راسک از خارج صادر شد
گروه سیاسی: جانشین فرمانده انتظامی کل کشور درباره جزئیات حمله تروریستی به مقر انتظامی راسک گفت: در اعترافاتی که 4 تروریست دستگیر شده داشتند، مشخص شد از خارج دستور میگرفتند و هنوز دستگیری سایر متهمان ادامه دارد. سردار سرتیپ پاسدار قاسم رضایی ظهر روز گذشته در حاشیه بازدید از نمایشگاه کشفیات پلیس سیستان و بلوچستان در طرح رعد درباره جزئیات حمله تروریستی به مقر انتظامی در جمع خبرنگاران افزود: در حمله تروریستی که به مقر انتظامی راسک شد، با یک اقدام پنهانی روبهرو بودیم به نحوی که ۹۰ درصد اقدامات تروریستی پنهانی انجام میشود و حتما رده آشکار آسیبپذیر است. وی با بیان اینکه پس از این حمله دستگیری فوری تروریستها در دستور کار نیروهای امنیتی و انتظامی قرار گرفت، افزود: دستگیری ۴ نفر از عاملان اصلی حمله تروریستی با رصد اطلاعاتی و جانفشانی انجام شد. جانشین فرمانده انتظامی کل کشور با بیان اینکه در اعترافاتی که این 4 نفر داشتند، مشخص شد از خارج دستور میگرفتند و هنوز دستگیری سایر متهمان ادامه دارد، تصریح کرد: این 4 نفر از سارقان سابقهدار بودند و اقدامات غیرقانونی فراوانی داشتند.
جانشین فراجا در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سلاحهای غیرمجازی که در دست مردم است، تصریح کرد: سلاح غیرمجاز خودش مبدا یکسری جرمهاست و از مردم انتظار داریم درباره کسانی که سلاح غیرمجاز دارند اطلاعرسانی کنند تا بتوانیم این سلاحها را جمع کنیم.
* سردار رادان به چین میرود
فرمانده کل انتظامی کشور که به تاجیکستان سفر کرده است، از سفر به چین با هدف بررسی همکاریهای انتظامی و امنیتی تهران و پکن خبر داد.
سردار احمدرضا رادان در شهر دوشنبه با مقامات وزارت کشور تاجیکستان دیدار و گفتوگو کرد. وی با اشاره به اشتراکات فرهنگی، زبانی و تاریخی ایران و تاجیکستان، آن را زمینهساز همکاریهای 2 کشور در حوزههای اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و همچنین انتظامی و امنیتی دانست و گفت: در حوزههای انتظامی و امنیتی نیز تهران و دوشنبه دارای اشتراکاتی هستند؛ ایران از وجود تروریسم رنج میبرد و تاجیکستان هم نگران وجود تروریسم است. این موضوع میتواند به وجود مرزهایی مرتبط باشد که گاهی از آن ناحیه میتواند مشکلاتی حادث شود. رادان تعامل با کشورهای منطقه بویژه کشورهای همسایه را از اولویتهای پلیس عنوان کرد و گفت: در ادامه سفر به دعوت وزیر امنیت عمومی چین عازم این کشور هستیم تا ظرفیتهای همکاری در حوزه انتظامی و امنیتی را مورد بحث و بررسی قرار دهیم.
ارسال به دوستان
پاسخ رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها به برخی شبهات درباره حمله به پایگاه عینالاسد
بعد از جنگ دوم جهانی بیسابقه بود
گروه سیاسی: رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با اشاره به شبهاتی که درباره حمله به عینالاسد مطرح میشود، گفت: ما یک حملهای به عینالاسد داشتیم، حال بعضیها بدون تحلیل دقیق اعلام میکنند اصلا حملهای در کار نبوده است، اصلا مساله حمله به عینالاسد این نبود که چه تعداد نظامی آمریکایی در این حمله کشته میشوند، حال فرض کنید آمریکاییها اعلام میکردند ۱۱۰ نفر از آنها ضربه شدید مغزی شدند، در این باره باید گفت آمریکاییها هیچگاه تلفات خود را اعلام نمیکنند، همان موقع هم اعلام شد تلفات گفته نمیشود.
حجتالاسلاموالمسلمین مصطفی رستمی تعداد تلفاتی را که از آمریکاییها در عینالاسد گرفته شد، مورد مهمی ندانست و عنوان کرد: مساله مهم این بود که برای نخستینبار بعد از جنگ دوم جهانی، پایگاه نظامی آمریکا توسط یک کشور آن هم با اعلام رسمی مورد حمله قرار میگیرد؛ یعنی آن کشور میگوید حمله توسط من بوده است. رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها اظهار کرد: قبل از آن حمله، از سال ۱۹۴۵ که آمریکاییها پیروز جنگ دوم جهانی شدند تا سال ۲۰۲۰، هیچ پایگاه نظامی آمریکا توسط یک کشور مورد حمله قرار نگرفته بود، مگر آنکه آمریکاییها پاسخ خردکننده به آن کشور داده بودند.
رستمی با بیان اینکه ما 2 مورد حمله به آمریکاییها توسط یک کشور داشتهایم، تصریح کرد: یکی از این 2 مورد جنگ آمریکا و عراق بود که دیدیم انتهای آن به کجا ختم شد و دیگری جنگ یوگسلاوی با آمریکا بود که آن هم دیدید به کجا رسید. بعد از آن هیچ کشوری با آمریکا درگیر نشده بود. وی ادامه داد: در عینالاسد جمهوری اسلامی اعلام میکند به پایگاه آمریکا حمله کرده و موشکها را ما زدهایم. پیش از آن حمله، آمریکاییها و شخص ترامپ رسما اعلام کرده بودند اگر تعرضی به منافع ما در منطقه شود، ۵۲ نقطه از ایران را خواهیم زد که این ۵۲ نقطه علاوه بر نقاط نظامی و اقتصادی، مناطق فرهنگی ایران از جمله حرمها نیز خواهد بود.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها حمله به عینالاسد را یک سیلی بزرگ از جانب جمهوری اسلامی به آمریکاییها دانست و گفت: اگر کسی خیال کند علیه آمریکاییها اقدامی نشده، مناسبات بینالمللی را نشناخته است، اقتدار و هیمنهای که آمریکاییها برای خودشان ایجاد کرده بودند را نشناخته است. رستمی در پایان تأکید کرد: انتقام سخت به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی عینالاسد نبود، بلکه اقدام جمهوری اسلامی در عینالاسد سیلی سخت به آمریکاییها بود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|