|
اخبار
دستگیری بزرگترین قاچاقچی موادمخدر کشور
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا از دستگیری بزرگترین قاچاقچی مواد مخدر کشور به نام «عبدالهادی براهویی» خبر داد و اعلام کرد: طبق برآورد اولیه حدود ۳۰۰ میلیارد تومان از اموال این قاچاقچی توقیف شده است. سردار ایرج کاکاوند دیروز در نشست خبری دستگیری خردهفروشان و معتادان را یکی از اولویتهای پلیس دانست و گفت: مهمترین اقدام اخیر پلیس مواد مخدر، دستگیری یکی از سرشبکههای انتقال مواد مخدر از آن سوی مرزها به داخل کشور بود. وی با بیان اینکه این قاچاقچی با نامهای مستعاری چون حاج شاه سلیم، حاج پرویز و حاج عبدالله فعالیت میکرد، اظهار داشت: این سرشبکه از مسیر کویری اقدام به قاچاق مواد مخدر میکرد و علاوه بر حمایت از شبکههای توزیع موادمخدر، خود نیز از سوی شبکههای دیگر حمایت میشد. سردار کاکاوند با بیان اینکه اعضای این باند در 18 مرحله دستگیر شدند، افزود: از این باند ۱۳ تن انواع مواد مخدر و ۳۲ دستگاه خودرو نیز کشف و ضبط شد. همچنین 37 نفر از اعضای این باند دستگیر شدند. به گفته سردار کاکاوند، از این قاچاقچی مواد مخدر و تیم او بیش از ۱۳ تن مواد مخدر کشف و ضبط شد که ۵ تن از این میزان شیشه و هروئین بود. رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد: به طور قطع این فرد برای ترانزیت و قاچاق مواد مخدر از مسیر ایران با افرادی در خارج از کشور ارتباط داشته است. سردار کاکاوند با بیان اینکه سرکرده این باند در محل سکونت خود در استان سیستانوبلوچستان شناسایی و دستگیر شد، اظهار داشت: طبق برآورد اولیه حدود ۳۰۰ میلیارد تومان از اموال این قاچاقچی توقیف شد. وی با بیان اینکه از مجموعه این فرد تعداد قابل ملاحظهای سلاح شناسایی و توقیف شد، گفت: شناسایی، رهگیری و دستگیری این فرد توسط تیمهای اطلاعاتی و انتظامی انجام شده است.
***
تقارن دهه فجر امسال با کنگره ملی ۲۴ هزار شهید تهران
استاندار تهران با اشاره به اهمیت بیان تلاشهای 45 ساله انقلاب اسلامی، بر تبیین و تبلیغ صادق دستاوردهای انقلاب اسلامی در راستای تبدیل تهدیدات دشمنان به فرصت تأکید کرد. علیرضا فخاری در چهارمین جلسه برنامهریزی دهه مبارک فجر ضمن تسلیت شهادت مستشاران ایران در سوریه اظهار داشت: یکی از ویژگیهای دهه مبارک فجر امسال تقارن آن با کنگره ملی ۲۴ هزار شهید گلگون کفن پایتخت است و این بر عهده ما است که برنامههای اثربخش را برنامهریزی و اجرایی کنیم. وی با اشاره به اجرای طرح سپاس در استان تهران تأکید کرد: طرح سپاس برای دیدار با خانواده شهدایی که کمتر سرکشی شده و جزو جاماندگان لیست دیدارها هستند برنامهریزی شد، حتما تمرکز دیدارها بر پیشگامان انقلاب برنامهریزی شود. فخاری با اشاره به اهمیت اجرای برنامههای تبیینی در راستای عکس شدن فتنههای دشمنان یادآور شد: معرفی و تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی بسیار حائز اهمیت است و این کار باعث معکوس شدن کید دشمنان برای ناامیدی مردم میشود، همچنین باید تبیین دستاوردهای انقلاب بر اساس هویت شکلگیری انقلاب در حوزههای سیاسی، اجتماعی و اعتقادی باشد و در قالب یک نمایشگاه بزرگ در روز ۲۲ بهمن شکل گرفته و بیانگر واقعیتها باشد. با این روش از درون تهدید، فرصت شکل میگیرد.
***
هشدار قوهقضائیه نسبت به کلاهبرداری شرکتهای هرمی
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوهقضائیه با انتشار پیامک سراسری نسبت به کلاهبرداری شرکتهای هرمی هشدار داد و اعلام کرد: سرمایهگذاری در این شرکتها خطر از دست رفتن اصل سرمایه را در پی دارد. در پیامک معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوهقضائیه که به صورت سراسری شنبه یکم بهمن برای همه شهروندان ارسال شده، آمده است: «فعالیت مجموعههایAgiGPT, QT4, adv, pcoin, (کلودمــــاینر) cloudminer و اربیت نتورک کلاهبرداری و هرمی است. با سرمایهگذاری در آنها خطر از دست رفتن اصل سرمایه وجود دارد». معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوهقضائیه با ۳ اپراتور مخابراتی با هدف ارتقای آگاهیهای عمومی و آشنایی مردم با نحوه درست استفاده از فناوریها با محوریت کاهش وقوع جرم، تفاهمنامه همکاری دارد. همچنین از ۲ سال قبل نیز در قالب «پویش ارتقای آگاهیهای حقوق جامعه» برای شهروندان پیامکهای هشداری ارسال میشود.
ارسال به دوستان
خدمت سربازان متأهل در محل سکونت همسر
بنا بر اعلام رئیس وظیفه عمومی فراجا، تمام کسانی که متاهل هستند اختیار دارند در محل سکونت خود یا همسر خود خدمت سربازی را انجام دهند. سردار تقی مهری درباره ارائه خدمات درمانی به سربازان نیز اظهار کرد: تمام کسانی که سرباز هستند ولو اینکه مجرد یا متاهل باشند؛ دارای دفترچه خدمات درمانی هستند.
ارسال به دوستان
هشدار نسبت به افزایش مبتلایان به آنفلوآنزا و زیرسویههای اُمیکرون در هفتههای آینده؛ مردم پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند
شیوع شبهکرونا
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت: احتمال وجود سویه JN1 کرونا در کشور وجود دارد
گروه اجتماعی: شیوع ویروسهای آنفلوآنزا، زیرسویههای امیکرون و سرماخوردگی این روزها خیلیها را روانه مراکز درمانی و بیمارستانی کرده است؛ بیمارانی که علائم مشابهی همچون تنگی نفس، تب و گلودرد دارند. پزشکان میگویند با توجه به جولان ویروسها در فصول سرد سال و همچنین بسته بودن محیطهای کاری و تحصیلی، سرایتپذیری ویروسها بیشتر شده است، به همین دلیل اغلب مبتلایان کودکانی هستند که در محیط مدرسه به چنین ویروسهایی دچار میشوند. بهبود بیمارانی که به این ویروسها مبتلا میشوند بین 3 روز تا 2 هفته زمان میبرد و در این میان کسانی که دارای ضعف ایمنی یا بیماریهای زمینهای هستند، در معرض خطر قرار دارند. مسؤولان بهداشتی برای جلوگیری از ابتلا به این ویروسها تاکید دارند افراد در اماکن شلوغ و عمومی، پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند. رئیس اورژانس بیمارستان مسیح دانشوری در این باره گفت: خانوادهها بویژه کودکان مقطع ابتدایی و پیشدبستانی طی چند هفته اخیر دچار علائمی مانند سرفه، تنگی نفس، گلودرد و تب شدند که از زیرسویههای امیکرون یا آنفلوآنزا و در برخی موارد عفونت است. عاطفه عابدینی، فوقتخصص ریه درباره شیوع سرماخوردگی جدید شبیه کرونا اظهار کرد: همیشه در پاییز و زمستان با شیوع آنفلوآنزا و کرونا و برخی ویروسها با علائمی شبیه سرماخوردگی یعنی تب و بدن درد و افزایش سرفه و تغییر صدا مواجه میشویم. رئیس اورژانس بیمارستان مسیح دانشوری گفت: ما معمولا در این موقع از سال انتظار داریم میزان شیوع آنفلوآنزا و بیماریهای تنفسی و عفونت ویروسی خیلی کم شده باشد اما الان تعداد مراجعه به مطبها و بیمارستانها بویژه در بخش اطفال به دلیل عفونتهای ویروسی بسیار زیاد است. عابدینی درباره درمان این بیماری اظهار کرد: این بیماران در چند روز اول که تب و آبریزش بینی و سرفه دارند، بهتر است قرنطینه باشند اما اگر سرفههای تحریکی بعد از آن داشته باشند، نیازی به قرنطینه نیست و فقط باید درمانها را ادامه دهند. عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: معمولا افراد مبتلا به عفونتهای ویروسی ظرف 5 تا 7 روز بهبود مییابند، مگر اینکه بیماری زمینهای یا نقص ایمنی و دیابت یا کهولت سن داشته باشند. فوقتخصص ریه ضمن توصیه هموطنان به رعایت اصول بهداشتی اظهار کرد: اگر در خانواده کسی بیشتر از ۳ روز تب و علائم پیش رونده داشت و دچار تنگی نفس شد، حتما به مراکز درمانی مراجعه کند.
* احتمال افزایش موارد آنفلوآنزا در بهمن
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه در روزهای اخیر مقداری موارد بروز سرماخوردگی و آنفلوآنزا افزایش یافته است، گفت: مطابق هر سال، معمولا در بهمن ماه ممکن است پیک کوچکی از آنفلوآنزا را داشته باشیم. شهنام عرشی درباره آخرین وضعیت بیماریهای تنفسی در کشور، شیوع این بیماریها در تابستان امسال را مورد اشاره قرار داد و گفت: در آن مقطع زمانی مقداری از موارد بیماریهای تنفسی به دلیل کرونا و سویههای جدید آن بود و معمولا انتظار آن است در پاییز و زمستان درگیر سویههای آنفلوآنزا باشیم و موارد این بیماری شدت بیشتری داشته باشد. وی با بیان اینکه معمولا موارد آنفلوآنزا اواسط آبان شروع شده و آذر به پیک میرسد و پس از آن نیز بتدریج کاهش مییابد، افزود: همچنین معمولا در بهمن نیز ممکن است پیک کوچکی از آنفلوآنزا را داشته باشیم. امسال نیز همانطور که پیشبینی میشد بروز موارد آنفلوآنزا و سرماخوردگیها چند هفتهای زودتر شروع شد و نیمه اول آذر به حداکثر خود رسید.
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت افزود: البته در هفتههای اخیر شاهد این هستیم که مقداری موارد بروز سرماخوردگی و آنفلوآنزا افزایش یافته است که بخشی از آن نیز به دلیل تغییرات هوا و کاهش دماست و مقداری هم مربوط به پیک دوم آنفلوآنزاست که البته معمولا انتظار است میزان بروز آن کم باشد. وی گفت: بنابراین در مجموع آنفلوآنزا معمولا ۲ پیک دارد؛ یکی آذر به اوج خود میرسد و دیگری هم در بهمن که مقداری افزایش موارد را داریم. در روزهای اخیر نیز سرماخوردگیها بیشتر شده و مقداری نیز آنفلوآنزا افزایش موارد داشته است.
به گفته رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، در حال حاضر آنفلوآنزا ۱۰ تا ۱۲ درصد موارد سرماخوردگیهای سرپایی را تشکیل میدهد و کرونا هم کمتر از ۲ درصد سرماخوردگیها را تشکیل میدهد. وی به ایسنا گفت: در حال حاضر بروز موارد کرونا پایین است و تقریبا در اغلب نقاط جهان همینطور است، چرا که با سویههای مختلف در گردش، در تابستان همهگیری را در اکثر نقاط جهان داشتیم و همین موضوع یک ایمنی نسبی را نسبت به بیماری ایجاد میکند. در مجموع سویههای در گردش فعلی، علائم خفیفتری ایجاد میکنند و بنابراین افراد با علائم سرماخوردگی خفیف یا به پزشک مراجعه نمیکنند یا اگر مراجعه کنند هم تست نمیدهند و بنابراین طبیعتا در آمار بروز کرونا ثبت نمیشوند.
* سویه JN1 کرونا به ایران رسیده است؟
وی در پاسخ به سوالی درباره سویه JN1 کرونا نیز گفت: این سویه ماههاست در کشورهای اروپایی شایع بوده و اکنون هم بیش از ۶۰ درصد موارد را تشکیل میدهد. JN1 سویهای است که گسترش سریعی دارد و البته درباره افرادی که در ماههای اخیر مبتلا شدهاند، انتظار نداریم مجددا و به این زودی مبتلا شوند. در مجموع علائم این سویه خفیف بوده و مورد خاصی را ایجاد نمیکند. عرشی درباره شناسایی سویه JN1 در ایران نیز گفت: هر سویهای که در کشورهای اروپایی باشد، بعد از چند هفته در سایر کشورهای اطراف هم شایع میشود. قاعدتا در کشور ما نیز مانند سایر کشورها، در حال حاضر انواع و اقسام سویههای کرونا وجود دارد و این سویه را نیز ممکن است داشته باشیم ولی از آنجا که تعداد موارد کم است، طبیعتا ممکن است در آزمایشگاههای منطقهای خود را نشان ندهد و شناسایی نشود.
عرشی افزود: درباره کرونا نیز برای امسال توصیه کرده بودیم گروههای پرخطر و سنین بالای ۶۰ سال یک دوز واکسن را تزریق کنند؛ در مجموع دستورالعمل کشوری واکسیناسیون کرونا بر قوت خود باقی است. رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در پایان صحبتهایش توصیه کرد: افراد دچار سرماخوردگی حتما 3-2 روز در خانه بمانند و استراحت کنند تا به این ترتیب هم به بهبود حال خود کمک کنند و هم از انتقال بیماری به سایران جلوگیری کنند. همچنین توصیه میشود مبتلایان حتما از ماسک استفاده کنند. در صورت ابتلای کودکان و افراد سنین مدرسه و بروز علائم سرماخوردگی در آنها، این کودکان هم حتما در خانه استراحت کنند تا از شیوع بیماریهای مشابه در کودکان در مدارس و همچنین مهدکودکها جلوگیری شود.
ارسال به دوستان
ورود سامانه بارشی به کشور؛ تهران تا 10 درجه سرد میشود
هشدار بارش برف و باران در ۲۳ استان
سامانه جدید بارشی امروز وارد کشور میشود. بر این اساس سازمان هواشناسی نسبت به بارش برف و باران در ۲۳ استان و خسارت به محصولات کشاورزی هشدار صادر کرد. بر اساس تحلیل نقشههای همدیدی و آیندهنگری سازمان هواشناسی، با ورود این سامانه بارشی در شمال غرب، غرب، ارتفاعات البرز غربی و مرکزی، زاگرس مرکزی و سواحل دریای خزر بارش برف، باران و وزش باد آغاز میشود. روز سهشنبه با تقویت سامانه بارشی در مناطق ذکرشده بارشها تشدید میشود و گستره آن مناطقی از مرکز، جنوب غرب، دامنههای جنوبی البرز در استانهای قزوین، البرز، تهران، مرکزی و قم را در بر میگیرد. چهارشنبه گستره بارشها علاوه بر مناطق ذکرشده، شرق، شمال شرق و بخشهایی از جنوب کشور را فرا میگیرد. روز پنجشنبه در مناطقی از شمال غرب و غرب کشور بارشهای پراکنده و برای سایر مناطق جو پایدار پیشبینی شده است. طی این مدت در مناطق سردسیر، کوهستانی و ارتفاعات بارش به صورت برف است، بویژه در ارتفاعات البرز بارش برف قابل ملاحظه خواهد بود. همچنین امروز خلیجفارس و روزهای سهشنبه و چهارشنبه دریای خزر مواج است.
* تهران برفی میشود
اداره کل هواشناسی استان تهران از بارش برف و باران از امروز و کاهش دما از چهارشنبه 4 بهمن در سطح استان خبر داد. بر اساس بررسی نقشههای پیشیابی و تحلیل الگوهای همدیدی، وضعیت هوای استان طی دوم بهمن آسمان صاف تا قسمتی ابری و با توجه به پایداری نسبی و عدم وزش باد قابل ملاحظه در مناطق پرتردد شهری در بعضی ساعات با غبار محلی و کاهش کیفیت هوا پیشبینی میشود. از دوشنبه شب تا چهارشنبه با نفوذ و فعالیت سامانه بارشی بویژه در بخشهای شمال و غرب استان، در بعضی ساعات بارش باران، در نیمه شمالی بارش برف و باران و در ارتفاعات بارش برف گاهی وزش باد شدید و کولاک برف و پدیده مه مورد انتظار است. از چهارشنبه عصر تا اواخر وقت پنجشنبه 4 و ۵ بهمن در بیشتر نواحی استان در بعضی ساعات وزش باد شدید پیشبینی میشود. طی روزهای سهشنبه و چهارشنبه کاهش دما و برای روز پنجشنبه کاهش محسوس دما به طور میانگین بین ۶ تا ۱۰ درجه سانتیگراد مورد انتظار است. روز سهشنبه به رغم فعالیت سامانه بارشی با توجه به عدم وزش باد قابل ملاحظه، رطوبت نسبی بالا و انباشت آلایندهها از روزهای گذشته، در نواحی پرتردد شهری در بعضی ساعات کاهش کیفیت هوا دور از انتظار نیست.
این سازمان همچنین به فعالیت گسترده سامانه بارشی، کاهش قابل ملاحظه دمای هوا و وزش باد شدید هشدار داد و اعلام کرد: در این شرایط جوی احتیاط در فعالیتهای عمرانی، استفاده از ضد یخ در خودروها و اطمینان از استحکام سازههای موقت و سست مانند داربستها توصیه میشود. سازمان هواشناسی اعلام کرد: با صدور هشدار نارنجیرنگ با اشاره به فعالیت گسترده سامانه بارشی آورده است: از سهشنبه تا پایان چهارشنبه (۳ تا ۴ بهمن) بارش باران و برف، رخداد مه و در مناطق کوهستانی کولاک برف در استان تهران بویژه نیمه شمالی و مناطق غربی پیشبینی میشود. در این شرایط جوی لغزندگی معابر و جادهها، اختلال در تردد بویژه در نواحی کوهستانی، وقوع مه و محدودیت دید در نواحی پرتردد شهری، گاهی انباشت آلایندهها، سیلابی شدن مسیلها و بالا آمدن سطح آب رودخانهها، آبگرفتگی بعضی معابر، کولاک برف در دامنهها و ارتفاعات، احتمال انسداد بعضی مسیرهای کوهستانی، امکان لغزش سنگ از ارتفاعات و ریزش بهمن، احتمال بارش تگرگ در نقاط مستعد، امکان اختلال فعالیتهای ناوگان حملونقل جادهای، ریلی و هوایی دور از انتظار نیست. به توصیه سازمان هواشناسی خودداری از توقف در بستر مسیلها و حاشیه رودخانهها، احتیاط در تردد خودروها و همراه داشتن تجهیزات زمستانی بویژه در مسیرهای کوهستانی، پرهیز از سفرهای غیر ضروری بویژه در گردنههای برفگیر، خودداری از کوهنوردی، احتیاط در فعالیتهای عمرانی و عدم تردد از کنار سازههای نیمهکاره، پاکسازی دهانه پلها، لایروبی کانالها و آبروها و آمادگی دستگاههای اجرایی و امدادی و آمادگی راهداری جهت برفروبی در گردنهها و نقاط سردسیر باید در دستور کار قرار گیرد.
ارسال به دوستان
خبرهای خوب برای دانشآموزان استثنایی
رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی کشور به تشریح برنامههای این سازمان پرداخت. نشست خبری معاون وزیر آموزشوپرورش و رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی کشور دیروز با موضوع اقدامات و برنامههای سازمان آموزشوپرورش استثنایی در این سازمان برگزار شد. حمید طریفیحسینی در این نشست گفت: ۸۱۹ مرکز جامع داریم که کار سنجش سلامت کلاس اولیها و ارائه خدمات توانبخشی در حوزههای نقص توجه، اختلال یادگیری و رفتاری و دیرآموزی را انجام میدهند. وی افزود: شرایط پذیرش نوآموزان پیشدبستانی را به صورت رایگان در این مراکز فراهم کردیم و نوآموزان در صورت تشخیص اختلال از خدمات آموزشی و توانبخشی این مراکز با رویکرد بهنگام به صورت رایگان استفاده میکنند؛ همچنین بخشی از نیروهای کاردرمان و گفتاردرمان که بتازگی استخدام شدند، در این مراکز ساماندهی میشوند. رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی عنوان کرد: وقتی شدت و نوع معلولیت دانشآموز استثنایی مشخص شد، باید اعلام شود آیا در مدارس عادی باشد یا استثنایی؟ وی ادامه داد: در همین راستا کمیته جایدهی آموزشی در مراکز جامع ایجاد شده است که معلم مرتبط، نیروی توانبخشی، خانواده، نماینده مدیران منطقه و فردی که کار تست و آزمون دانشآموز را انجام داده است، در آن حضور دارند و نوع مدرسه، نظام آموزشی و خدماتی را که دانشآموز نیاز دارد، مشخص میکنند. طریفیحسینی با اشاره به نظام ارجاع گفت: در اختلالات یادگیری، دیرآموزی، اختلالات هیجانی و رفتاری و بیشفعالی، دانشآموزان در مدارس عادی توسط معلمان شناسایی میشوند و مداخله مختصری توسط معلم در کلاس درس ارائه میشود و اگر پاسخی دریافت نکرد، به مراکز جامع برای مداخلات تخصصی سطح بالاتر ارجاع میشود. وی گفت: تأکید داریم دانشآموزان آسیب دیده بینایی و شنوایی، معلول جسمی و حرکتی و اوتیسم سطح بالا، در مدارس عادی و در کنار دانشآموزان عادی تحصیل کنند. وی اضافه کرد: خیرین پذیرفتند ۳۰۰ مدرسه بزرگ را در سال تحصیلی جاری مناسبسازی فیزیکی انجام دهند، همچنین معلمان مدارس عادی در مدرسه استثنایی حضور یافته و در یک برنامه عملی، مهارت لازم برای کار با این دانشآموزان را دریافت کنند. طریفیحسینی درباره ایجاد رشته امور خدمات عمومی و موسیقی برای دانشآموزان کمتوان ذهنی گفت: از مهر سال آینده این 2 رشته به مدارس استثنایی اضافه میشود؛ همچنین در حال بررسی ایجاد رشته گیاهان دارویی، کمکپیرایشگری، کمکسراجی و دستیاری کشاورزی شهری هستیم. ارسال به دوستان
ممنوعیت فروش طرح ترافیک و اجرای طرح زوج و فرد
هوای تهران دوباره آلوده شد
هوای تهران در ۲ روز گذشته باز هم آلوده شد به شکلی که موجب شد کارگروه اضطرار آلودگی هوا تشکیل جلسه دهد. بر این اساس معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران گفت: مجوز روزانه طرح ترافیک توسط شهرداری برای دوشنبه (امروز) صادر نمیشود. میرمحمد غراوی با بیان اینکه کارگروه اضطرار آلودکی هوای تهران بر اساس گزارشهای واصله از اداره کل هواشناسی و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جهت اتخاذ تمهیدات مناسب برای کنترل و کاهش میزان آلایندگی در روزهای آینده تشکیل میشود، گفت: مجوز روزانه طرح ترافیک توسط شهرداری در روز دوشنبه دوم بهمن ماه صادر نمیشود و طرح زوج و فرد خودروها در محدوده طرح کاهش آلودگی هوا نیز در روز (دوشنبه) ۲ بهمن اجرا میشود. معاون استاندار تهران با تاکید بر اینکه این تصمیمات برای تمام شهرستانهای استان تهران به استثنای شهرستانهای پردیس، دماوند و فیروزکوه لازم الاجراست، افزود: همه فعالیتهای معادن شن و ماسه و آسفالت ممنوع است. وی افزود: پایگاههای سیار فوریتهای پزشکی اعم از اورژانس و هلالاحمر در مناطق پرتردد شهر، جانمایی میشود و شهرداریها و اداره کل راهداری و حملونقل جادهای استان، نسبت به جلوگیری از روشن ماندن اتوبوسها و مینیبوسها در پایانههای مسافربری اقدام میکند. غراوی ادامه داد: پلیس راهور تهران بزرگ و پلیس راهور شرق و پلیس راهور غرب تهران، از تردد شبانه خودروهای گازوئیلی سنگین که آلایندگی قابل رویت دارند، جلوگیری میکنند. وی ضمن اعلام این خبر که فعالیت ورزشی مدارس در همه مقاطع تحصیلی در محیطهای باز ممنوع است، از مردم خواست از فعالیتهای ورزشی اعم از انفرادی و همگانی در محیطهای باز خودداری کنند. معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران تصریح کرد: استفاده از ماسکهای مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (N95) توسط آحاد مردم بویژه گروههای حساس (کودکان، افراد سالمند، بیماران قلب و تنفسی، زنان باردار و...)، شاغلان پلیس راهور و شهرداریها و... که بیشترین مواجهه با آلودگی هوا و حضور در فضای باز دارند، ضرورت دارد. غراوی اظهار داشت: پلیس راهور تهران بزرگ نسبت به جلوگیری از تردد همه موتوسیکلتها، خودروهای دودزا و فاقد معاینه فنی و همچنین وسایل نقلیه دودزا دارای معاینه فنی، اقدامات لازم را به عمل میآورد. وی افزود: ممنوعیت مصرف نفت کوره و مازوت در تمام واحدهای نیروگاهی، صنعتی، تولیدی، معدنی و خدماتی استان، کماکان ادامه مییابد و شرکت گاز استان، نسبت به تداوم تامین سوخت گاز مورد نیاز نیروگاهها و سایر واحدهای متصل به شبکه گازرسانی که فعالیت آنها در این شرایط ضروری است، اقدام میکند. وی در پایان تأکید کرد: اداره کل حفاظت محیط زیست استان نسبت به تشدید نظارت بر فعالیت واحدهای آلاینده و همچنین سوخت مصرفی نیروگاهها و واحدهای تولیدی و صنعتی اقدام میکند. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|