|
افزایش تعداد شهدای غزه به 26 هزار و ۶۳۷ نفر
وزارت بهداشت غزه در تازهترین آمار خود از تلفات حملات رژیم صهیونیستی به این منطقه، از افزایش تعداد شهدا به 26 هزار و 637 نفر خبر داد.
دکتر «اشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت غزه روز گذشته در صدوپانزدهمین روز جنگ غزه از افزایش تعداد شهدا به 26 هزار و 637 نفر خبر داد. به گفته او، ارتش اشغالگر طی ۲۴ ساعت دست به ۱۴ جنایت جدید در غزه زد که منجر به شهادت ۲۱۵ نفر و مجروحیت ۳۰۰ نفر دیگر شد.
ارسال به دوستان
حمله ارتش یمن به ناو نظامی آمریکا بعد از حملات شدید مقاومت عراق به پایگاههای این کشور، نشان از فشار روزافزون به واشنگتن در منطقه دارد
پیام مقاومت به آمریکا
کاخ سفید: به دنبال جنگ با ایران نیستیم
گروه بینالملل: با حمله روز گذشته ارتش یمن به کشتی نیروی دریایی آمریکا در خلیج عدن، میزان حملات به نیروهای آمریکایی در غرب آسیا با توجه به حمله مقاومت عراق به پایگاههای واشنگتن در منطقه 3 ضلعی تنف روند رو به رشدی پیدا کرده است؛ موضوعی که نشان میدهد آمریکا باید برای پایان جنگ در غزه تصمیمگیری کند و به رژیم صهیونیستی جهت اتمام جنایت در این باریکه فشار بیاورد.
سرلشکر یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن، صبح روز دوشنبه، از حمله نیروی دریایی این کشور به یک کشتی آمریکایی خبر داد. یحیی سریع اعلام کرد نیروی دریایی این کشور یک کشتی متعلق به نیروی دریایی آمریکا به نام «lewis B puller» را در خلیج عدن هدف حمله قرار داده است.
بر اساس این بیانیه، این حمله با استفاده از یک موشک دریایی مناسب و در حمایت از مردم فلسطین و در پاسخ به حملات آمریکا و انگلیس به یمن انجام شده است. آمریکا و انگلیس به دنبال عملیاتهای نیروی دریایی یمن علیه کشتیهای اسرائیلی در دریای سرخ و تنگه بابالمندب اخیرا به خاک یمن حمله کرده بودند. این در حالی است که نیروی دریایی یمن پیشتر یک نفتکش انگلیسی را هدف حمله قرار داده بود. در آن زمان شبکه المیادین به نقل از منابع ویژه خود گزارش داد این کشتی انگلیسی در حال انتقال سوخت برای جنگندههای اسرائیلی بوده است.
همچنین یحیی سریع در عین حال اشاره کرد از جمله مأموریتهای کشتی نیروی دریایی آمریکا که یمن آن را هدف حمله قرار داده، حمایت لجستیکی از نیروهای آمریکایی بوده که در حمله به یمن مشارکت داشتند.
در پایان این بیانیه همچنین تاکید شده است نیروهای مسلح یمن به عملیاتهای خود علیه کشتیهای اسرائیلی و کشتیهایی که مقصد آنها فلسطین اشغالی است، ادامه خواهند داد. نیروهای مسلح یمن به دنبال تشدید حملات رژیم اسرائیل به نوار غزه به هیچ کشتی اسرائیلی و کشتیهایی که مقصد آنها فلسطین اشغالی است، اجازه عبور از دریای سرخ و تنگه بابالمندب را ندادهاند. آمریکا پس از شدت گرفتن عملیاتهای یمن علیه کشتیهای اسرائیلی، ائتلافی را برای مقابله با نیروهای مسلح یمن تشکیل داد.
همچنین یکشنبه هفته جاری آمریکا اعلام کرد به یک پایگاه این کشور در منطقه تنف در 3 ضلعی بین مرز عراق، سوریه و اردن حمله شده است و 3 نفر از نظامیان این کشور کشته و 25نفر زخمی شدند که این بزرگترین حمله در چند سال اخیر به نیروهای نظامی آمریکا در منطقه بود که تلفات زیادی داشت.
بلافاصله بعد از حمله به این پایگاه آمریکا، رسانهها و برخی سناتورها و نمایندگان جمهوریخواه آمریکا فشار سنگینی بر بایدن وارد کردند تا به ایران مستقیم پاسخ دهد اما کاخسفید بعدازظهر دوشنبه به وقت تهران اعلام کرد ایالاتمتحده خواهان جنگ گستردهتر با ایران یا منطقه نیست.
به گزارش شبکه خبری اماسانبیسی، «جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت دولت آمریکا بر این باور است که یک پهپاد نیروهای آمریکایی را در اردن هدف قرار داد. مقامهای نظامی آمریکا یکشنبه شب گفتند 3 نظامی این کشور در حمله شبانه پهپادی به یک پایگاه آمریکا در اردن کشته و دستکم ۲۵ پرسنل نظامی نیز زخمی شدند. سنتکام (فرماندهی مرکزی آمریکا) یکشنبه شب در بیانیهای تایید کرد در حمله یک فروند پهپاد به پایگاهی در شمال شرق اردن، 3 نظامی کشته و ۲۵ پرسنل این کشور زخمی شدند.
جان کربی در ادامه گفت که آمریکا خواهان جنگ گستردهتر با ایران یا منطقه نیست. جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا تلاش کرد حمله به نیروهای آمریکایی را به گروههای تحت حمایت ایران نسبت دهد اما اذعان کرد واشنگتن هنوز در حال گردآوری اطلاعات درباره این حمله است. یک مقام آمریکایی یکشنبه شب در واکنش به حمله پهپادی به یک پایگاه نظامی آمریکا در مرز اردن با سوریه گفت این حمله لزوما از سوی ایران صورت نگرفته است. این مقام آمریکایی که مایل به افشای هویت خود نبود در این باره اظهار داشت: «حمایت ایران از شبه نظامیانی که به پایگاه آمریکا حمله کردند، به معنای حمله از سوی ایران نیست».
«سیانان» نوشت مشخص نیست چرا پدافند هوایی در رهگیری پهپاد شکست خورده است. ارتش آمریکا در روزهای گذشته نیز به طور ضمنی مرگ 2 نظامی خود را در آبهای سومالی تایید کرد. سنتکام اعلام کرد ۲ تفنگدار دریایی ناپدید شده در جریان عملیات در سواحل سومالی به عنوان کشته طبقهبندی شدند.
ژنرال «چارلز کوینتن براون»، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا اظهار کرد رویکرد نظامی واشنگتن در غرب آسیا این است که بین هدف بازدارندگی در منطقه و حفاظت از نیروهای آمریکایی تعادل برقرار کند. این مسؤول نظامی ارشد آمریکایی در مصاحبهای که با شبکه ایبیسینیوز انجام داد درباره تحولات حوزه غرب آسیا و چالشهای گروههای مقاومت برای نیروهای آمریکایی در این منطقه گفت: «ما باید در رویکردمان در این مناطق با ملاحظه باشیم و نمیتوانیم پیشبینی کنیم دقیقا هر یک از این گروهها چطور قرار است پاسخ دهند». ژنرال آمریکایی همچنین به سوالی درباره اینکه برخی چهرههای سیاسی از دولت جو بایدن به دلیل سختگیری نکردن در برابر ایران و گروههای ضد آمریکا در منطقه غرب آسیا انتقاد کردهاند، گفت: «من از آنها (منتقدان بایدن) میپرسم چه چیزی میخواهند؟ یک جنگ گستردهتر؟ آیا شما میخواهید ما درگیر یک جنگ تمام عیار شویم؟» براون ارزیابی کرد حملات تجاوزکارانه آمریکا به یمن بر توانمندیهای انصارالله برای ادامه حملات موشکی و پهپادی «تاثیر داشته» اما اینکه این تاثیر چقدر بوده را مشخص نکرد. شبکه ایبیسینیوز نوشت: حملات آمریکا به گروههای مقاومت در عراق منجر به فشارهای سیاسی در این کشور برای پایان یافتن حضور نظامی 2دههای آمریکا شده است. رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در این مصاحبه همچنین گفت از نظر او ایران مایل است آمریکا، عراق را ترک کند اما خواستار جنگ با ایالات متحده نیست.
از سوی دیگر بایدن هم به ایران مستقیم اشاره نکرد و فقط به این موضوع بسنده کرد که آمریکا انتقام خواهد گرفت. جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا در اظهاراتی درباره حمله به نظامیان آمریکایی در مرز اردن و سوریه و کشته شدن 3 سرباز این کشور گفت: روز سختی را در خاورمیانه پشت سر گذاشتیم. وی خاطرنشان کرد که به این اقدام پاسخ خواهیم داد.
به نظر میرسد محور مقاومت یک پیام مشخص به واشنگتن ارسال کرده است که باید جنگ در غزه پایان یابد. حملات بیش از ۲ ماه گذشته مقاومت عراق و سوریه به نیروهای آمریکایی در این دو کشور، همچنین حملات انصارالله به آمریکا در دریای سرخ نشان میدهد آنها در حال ارسال پیام به آمریکا هستند.
در همین رابطه «محمدعلی الحوثی» عضو شورای عالی سیاسی یمن در توییتی نوشت: آمریکا باید پیام حمله به پایگاه خود در شمال شرق اردن را درک کند. وی در ادامه افزود: حمله به یک پایگاه نظامی در شمال شرق اردن پیام روشنی از نارضایتی از سیاست آمریکا در جهان عرب است.
از سوی دیگر خبرگزاری رویترز به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد: گمان نمیکنیم نیروهای ایرانی، حمله پهپادی به پایگاه آمریکایی را انجام داده باشند. خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز در این زمینه به نقل از مقامات شبهنظامیان مورد حمایت ایران در عراق گزارش کرد: حمله به پایگاه آمریکایی توسط یک گروه عراقی انجام شد.
***
برج 22 آمریکا، پایگاهی در دل صحرا
حمله بامداد یکشنبه به پایگاه «برج 22» آمریکا در خاک اردن، منجر به بزرگترین تلفات آمریکا پس از جنگ غزه شد. این بیشترین میزان تلفاتی است که آمریکا پس از جنگ غزه به آن اعتراف میکند. آمریکا میگوید که حمله در پایگاه «برج ۲۲» در خاک اردن رخ داده است؛ در یک نقطه راهبردی در شمال شرق اردن و در نزدیکی مرز سوریه و عراق که فاصله اندکی نیز با پایگاه بزرگ «التنف» در سوریه دارد. اطلاعات چندانی از پایگاه «برج ۲۲» در دست نیست، جز اینکه در نزدیکی پایگاه التنف که بزرگترین پایگاه آمریکا در سوریه است، قرار دارد و تعداد کمی نیروی نظامی آمریکایی در خود جای داده است. همچنین اطلاعاتی از نوع سلاحهای موجود و پدافند هوایی مستقر در این پایگاه در دست نیست. طبق تصاویر ماهوارهای، این پایگاه در خاک اردن و در نزدیکی اردوگاه «الرکبان» آوارگان سوریه قرار گرفته است.
به ادعای شبکه «سیانان»، نیروهای آمریکا با هدف «ارائه مشاوره و کمک» در این پایگاه مستقر هستند و مشخص نیست چرا سامانههای پدافندی در زمان حمله فعال نشدهاند. شکست پدافند هوایی در این حمله به شدت مورد توجه محافل آمریکایی قرار گرفته است و در این راستا روزنامه واشنگتنپست نوشت که پنتاگون در تلاش برای مشخص کردن دلیل شکست پدافند هوایی در پایگاه «برج ۲۲» برای مقابله با حمله پهپادی است. به گفته این روزنامه به نقل از وزارت دفاع آمریکا، پهپاد مهاجم، محل اقامت نیروهای آمریکایی در پایگاه را هدف قرار داده است. خبرگزاری رویترز نیز نوشته است اطلاعات کمی درباره پایگاه «برج ۲۲» وجود دارد، اما طبق بیانیه سنتکام، این پایگاه نقش پشتیبانی لجستیکی از نظامیان آمریکایی در سوریه به خصوص پایگاه «التنف» را بر عهده دارد و ۳۵۰ نیروی ارتش و نیروی هوایی ایالات متحده در آن حضور دارند. این خبرگزاری نوشت: «پایگاه برج ۲۲ در راستای استراتژی ایالات متحده برای مهار نفوذ نظامی ایران در شرق سوریه نقشآفرینی میکند».
ارسال به دوستان
گزارش اندیشکده هریتیج از ناتوانی ارتش آمریکا در مقابل چین، روسیه و ایران
مثلث شرقی؛ کابوس نظامی آمریکا
یک اندیشکده آمریکایی در جدیدترین گزارش خود از قدرت نظامی ایالات متحده تاکید کرد ارتش آمریکا در خطر ناتوانی در دفاع از منافع ملی این کشور در برابر کشورهایی مانند چین، روسیه و ایران قرار دارد. این گزارش هریتیج با عنوان «دهه افول؛ نیاز به بازگرداندن قدرت نظامی آمریکا» در واقع دهمین ویرایش از شاخص قدرت نظامی ایالات متحده است. بنیاد هریتیج از سال ۲۰۱۵ شروع به صدور ارزیابی سالانه به عنوان گزارشی از وضعیت قدرت و آمادگی نظامی ارتش آمریکا کرد. سناتور راجر ویکر، عضو ارشد کمیته نیروهای مسلح سنا طی اظهارات خود درباره این شاخص در مقر هریتیج این سوال را مطرح کرد: برای پاسخ به ۱۰ سال افول چه کنیم؟
سناتور جمهوریخواه با ابراز نگرانی نسبت به اینکه سایر قانونگذاران کنگره ممکن است به خود غره شده باشند، افزود: ما اکنون در خطرناکترین لحظه از زمان جنگ دوم جهانی زندگی میکنیم. مردم آن را جنگ سرد دوم مینامند. ما باید این را به خاطر داشته باشیم. کوین رابرتز، رئیس بنیاد هریتیج گفت: متاسفانه ارتش ما ضعیف است و برای درگیری آماده نیست. این خبر بدی است که ناشی از فقدان کامل نوآوری و عدم تمایل کامل برای اتخاذ تصمیمات سیاسی سخت، نه فقط [برای] دفاع ملی، بلکه در کل بودجه فدرال است.
* چالش همهجانبه و دلهرهآور چین
بنیاد هریتیج در گزارش خود چین را به عنوان جامعترین و دلهرهآورترین چالش امنیت ملی برای منافع ایالات متحده ارزیابی کرده و نوشته است: ارتش چین دیگر نمیتواند به عنوان یک رقیب دور در نظر گرفته شود. چین شروع به تولید ناوهای هواپیمابر بومی و فناوری پیشرفته موشکی کرده است. این کشور به سرعت در حال گسترش زرادخانه هستهای خود است و تمرینات شلیک مستقیم و محاصره ساختگی در اطراف تایوان انجام میدهد. اگر روندهای کنونی ادامه یابد، شکاف بین ارتش چین و ارتش ایالات متحده احتمالاً بیشتر کاهش خواهد یافت و این ایده که چین ممکن است از تواناییهای ارتش ایالات متحده در برخی زمینه ها پیشی بگیرد، دیگر غیرقابل قبول به نظر نمیرسد. این گزارش، چین را در رفتار تحریکآمیز خود «تهاجمی» و از نظر توانایی و امکانات «خیرهکننده» ارزیابی کرده است.
سناتور ویکر خاطرنشان کرد ظرفیت چین برای ساخت کشتیهای جنگی ۲۳۲ برابر آمریکاست و گفت: یک چیز در چین کمونیست واقعاً خوب پیش میرود و آن، افزایش توان نظامی آنهاست. ناو هواپیمابر فوجیان چین میتواند طیف وسیعتری از هواپیماها را از عرشه خود راهی آسمان کند.
* روسیه، خصم هولناک و مهیب
بر اساس شاخص جدید هریتیج، تصمیم ایالات متحده برای به دوش گرفتن بار بزرگ دفاع از اوکراین در برابر روسیه، به افول ارتش آن کمک کرده است. در این گزارش آمده است: سال ۲۰۲۳ این امر با هزینه حمایت ایالات متحده در کمک به اوکراین در برابر روسیه تشدید شده که با تمایل محدود متحدان اروپایی برای به دوش کشیدن سهم بیشتری از این بار تقویت نیز شده است. این گزارش روسیه را «متخاصم» و با قابلیت «هولناک» ارزیابی و تصریح کرده: اگرچه روسیه توانایی نظامی برای آسیب رساندن و (با زرادخانه هستهای خود) ایجاد یک تهدید وجودی برای ایالات متحده را دارد اما هنوز به طور قطعی قصد انجام این کار را نشان نداده است. با این وجود، به رغم جنگ با اوکراین، روسیه همچنان یک تهدید مهم برای منافع و متحدان آمریکا در منطقه اروپا به شمار میآید. روسیه ممکن است تهدیدی برای منافع جهانی ایالات متحده نباشد که اتحاد جماهیر شوروی در دوران جنگ سرد بود اما برای طیفی از منافع آمریکا و متحدانش چالشهایی ایجاد میکند. در نهایت، گزارش جدید هریتیج نتیجه میگیرد امتیاز کل برای شاخههای نظامی اصلی آمریکا «ضعیف» است و فقط تفنگداران نیروی دریایی امتیاز مثبت «قوی» را به دست آورده است. طبق این گزارش، نیروی هوایی در بدترین وضعیت قرار دارد که هریتیج آن را «بسیار ضعیف» رتبهبندی کرده است. این گزارش همچنین نیروی دریایی و نیروی فضایی نسبتا جدید را به عنوان «ضعیف» و ارتش را در رتبه «فرعی» قرار میدهد. زرادخانه هستهای ایالات متحده نیز رتبه «فرعی» را دریافت کرده است.
* خاورمیانه و ایران
گزارش جدید هریتیج همچنین نسبت به تهدید فزاینده ایران به عنوان یک کشور با توان هستهای که مجموعهای از گروههای منطقهای را کنترل میکند، هشدار داده و نوشته است: حمله 7 اکتبر حماس به اسرائیل و حملات متعاقب آن توسط گروههای مورد حمایت ایران به نیروهای آمریکایی در منطقه به طور قابل توجهی خطر تشدید تنش را افزایش میدهد. این ریسک نشاندهنده طیف بیسابقهای از چالشها، فراتر از ظرفیت ما و ظرفیت شرکا و متحدان ما برای مقابله با تهدیدات انرژی و تجارت جهانی است. هریتیج با اشاره به اینکه «خاورمیانه ۳۱ درصد تولید نفت جهان، ۱۸ درصد تولید گاز، ۴۸ درصد ذخایر نفت اثبات شده و ۴۰ درصد ذخایر گاز اثبات شده را به خود اختصاص داده است» افزوده: اگرچه امتیاز کلی منطقه مانند سال گذشته «متوسط» باقی مانده است اما به دلیل بیثباتی سیاسی و افزایش تنشهای دوجانبه با متحدان بر سر پیامدهای امنیتی توافق هستهای پیشنهادی با ایران، در خطر سقوط به رتبه «ضعیف» قرار دارد.
ارسال به دوستان
دور دنیا
هیچ مرکز مستشاری ایران در سوریه هدف قرار نگرفته است
سفیر جمهوری اسلامی ایران در سوریه اخبار منتشر شده مبنی بر حمله به یکی از مراکز مستشاری جمهوری اسلامی ایران در این کشور را رد کرد. دیروز رسانهها از فعالشدن سامانههای پدافندی سوریه در پی حمله رژیم صهیونیستی به حومه دمشق خبر دادند. وزارت دفاع سوریه نیز ضمن تایید حمله رژیم صهیونیستی به نقاطی در جنوب دمشق، از شهادت و مجروح شدن چند غیرنظامی خبر داد. «حسین اکبری» سفیر جمهوری اسلامی ایران در سوریه درباره برخی اخبار منتشر شده مبنی بر حمله به یکی از مراکز مستشاری ایران در سوریه، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «در حمله امروز جنگندههای رژیم صهیونیستی به حاشیه جنوبی شهر دمشق هیچ مرکز مستشاری جمهوری اسلامی ایران هدف قرار نگرفته است». اکبری همچنین خبر داد: «از میان شهروندان یا مستشاران ایرانی کسی به شهادت نرسیده است». دیپلمات ایرانی تاکید کرد: «حملات کور صهیونیستها خللی در عزم محور مقاومت ایجاد نمیکند».
***
پاریس در محاصره تراکتورها
کشاورزان فرانسوی که برای یک «محاصره» نامحدود وارد پاریس شدهاند، بزرگراههای اصلی اطراف شهر را در اعتراض به درآمدها و وضع مالیات مسدود کردند. به گزارش ایسنا، تصاویر منتشر شده در شبکههای اجتماعی، تراکتورهایی را در حومه پاریس در Rungis نشان میدهد که وارد پایتخت شدهاند. یکی از کاربران گفته است: «با وجود ممنوعیت بزرگراهها، تراکتورها حدود ساعت ۳:۳۰ صبح به وقت محلی به «رانجیس» رسیدند». این اعتراض به درخواست فدراسیون ملی اتحادیههای کشاورزان (FNSEA) و اتحادیه کشاورزان جوان با جمعآوری هزاران تراکتور و مسدود کردن 8 نقطه ورودی پاریس در روز دوشنبه آغاز شد و پایتخت را در محاصره قرار داد. در پاسخ به این اعتراض کشاورزان، جرالد دارمنن، وزیر کشور از بسیج ۱۵۰۰۰ افسر پلیس برای نظارت بر آن خبر داد و به شهروندان درباره «ترافیک بسیار دشوار» در سراسر منطقه ایل دوفرانس هشدار داد.
***
حمله به یک نظامی اسرائیلی در حیفا
رسانههای اسرائیلی ظهر دوشنبه از حمله به یک نظامی اسرائیلی در نزدیکی مقر فرماندهی نیروی دریایی ارتش اسرائیل در حیفا (شمال غرب فلسطین اشغالی) خبر دادند. بر اساس گزارش منابع اسرائیلی، این نظامی با یک خودرو زیر گرفته شده و یک نفر با سلاح سرد (تبر) به او حمله کرده است. نیروهای رژیم صهیونیستی به عامل این عملیات تیراندازی کردند و تا لحظه انتشار این گزارش، وضعیت او نامعلوم بود. منابع اسرائیلی میگویند جراحت این نظامی «خطرناک» بوده و نیروهای امدادی بلافاصله او را به مرکز درمانی منتقل کردهاند. پلیس اسرائیل نیز همزمان در بیانیهای اعلام کرد درباره جراحت این نظامی و تیراندازی به سمت فرد مظنون در حیفا تحقیق میکند. نیروهای رژیم صهیونیستی پس از این عملیات منطقه را تحت محاصره خود درآوردند و بررسیهای خود را در محل آغاز کردند.
***
حمله حزبالله به پادگان «برانیت» با موشک «برکان»
حزبالله لبنان روز دوشنبه از شلیک موشکی به پادگان «برانیت» رژیم صهیونیستی خبر داد. به گزارش ایسنا، حزبالله لبنان در بیانیهای اعلام کرد: با موشکهای «برکان» پادگان «برانیت» را هدف قرار دادیم که این موشکها مستقیما به اهداف مورد نظر اصابت کردند. این درحالی است که رادیو ارتش اشغالگر گزارش داد ۲ سرباز در پی اصابت موشک شلیک شده حزبالله لبنان به این پایگاه واقع در الجلیل زخمی شدند. این رادیو شلیک ۲ موشک از جنوب لبنان به سمت پایگاه برانیت را تایید کرد. از زمان جنگ غزه مرز لبنان و فلسطین اشغالی شاهد حملات دوجانبه مقاومت لبنان و اشغالگران است. مقاومت لبنان این حملات را در حمایت از مردم غزه و مقاومت فلسطین انجام میدهد. رسانههای عبری همچنین به نقل از رئیس شهرک مرگلیوت گزارش دادند موشکهای حزبالله لبنان کاتیوشا یا موشکهای ضدزره عادی نبودند. وی افزود موشکهای شلیکشده حزبالله لبنان حامل مواد منفجره بسیار زیاد بود، چرا که انعکاس صدای انفجار آنها در کل منطقه شنیده شد.
***
شهادت ۳ فلسطینی توسط صهیونیستها در کرانه باختری
تلویزیون رسمی فلسطین گزارش داد نیروهای رژیم صهیونیستی یک کودک فلسطینی را در شهرک «تقوع» واقع در جنوب شرق «بیت لحم» به شهادت رساندند. شاهدان عینی تاکید کردند نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی اقدام به بستن مکان حادثه کرده و مانع ورود شهروندان و کادر درمان به این منطقه شدند. در همین رابطه، رسانههای رژیم صهیونیستی گزارش دادند سربازان این رژیم به سمت یک فلسطینی که قصد انجام یک عملیات ضدصهیونیستی در نزدیکی شهرک تقوع داشت تیراندازی کردند. از سوی دیگر، وزارت بهداشت فلسطین از شهادت «مهند اسماعیل الفسفوس» جوان ۱۸ ساله فلسطینی در جنوب الخلیل خبر داد. وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد این جوان فلسطینی در جریان یورش نیروهای ارتش رژیم اشغالگر به شهر «دورا» واقع در جنوب الخلیل در صبح روز دوشنبه به ضرب گلوله صهیونیستها از ناحیه سینه زخمی شد و بر اثر شدت جراحت به شهات رسید.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|