|
ارسال به دوستان
اخبار
پردیس سینمایی اریکه ایرانیان به چرخه اکران بازگشت
پردیس سینمایی اریکه ایرانیان واقع در غرب پایتخت از امروز ۱۰ خرداد پس از چند سال توقف فعالیت، به چرخه اکران بازمیگردد و نمایش فیلمهای سینمای ایران را آغاز میکند. این پردیس سینمایی از امروز با نمایش فیلمهای روی پرده و در ۴ سالن کار خود را با مدیریت جدید آغاز میکند. در مدیریت جدید، پردیس سینمایی اریکه ایرانیان ضمن نمایش فیلمهای مطرح سینمای ایران در سالنهایی با استانداردهای روز صدا و تصویر، در تلاش برای خدماتدهی بهینه به مخاطبان است. سینما اریکه ایرانیان تهران واقع در شهرک غرب از جمله مشهورترین سینماهای پایتخت است که با داشتن زیربنایی بیشتر از ۲۰ هزار مترمربع از بزرگترین سینماها در تهران محسوب میشود.
***
«رخشارگاه» آماده پخش میشود
فیلم مستند داستانی «رخشارگاه» به کارگردانی مشترک مهدی رادمنش و سجاد رضایی و همچنین با طراحی پروژه و مدیر فیلمبرداری هدایت رحمانی، با انجام مراحل فنی بزودی آماده نمایش در یکی از پلتفرمهای ایرانی خواهد شد. «رخشارگاه» در استودیو فیلمسازی «کمپانی برودار» تهیه شده است و از عوامل این فیلم مستند داستانی میتوان از تهیهکننده: مهدی رادمنش، مجری طرح: شیوا شیبانیمقدم، طراح و مدیر فیلمبرداری: هدایت رحمانی، فیلمبردار: پریسا سرلک، تدوین: صادق شاهسون، طراح لوگو و پوستر: سجاد طاهری، عکاس: احسان عادلفر، مدیر تولید: ابراهیم صالح کوتاه، دستیار کارگردان: جانان صراطی و تدارکات: مهدی ربیعی نام برد.
«رخشارگاه» برابر پارسی کلمه سینماست و داستان گروه فیلمسازی است که برای ساخت فیلم کوتاه خود به صورت مستقل با چالشهای زیادی مواجه میشوند.
***
فراخوان دوازدهمین دوسالانه ملی هنر سرامیک ایران منتشر شد
فراخوان دوازدهمین دوسالانه ملی هنر سرامیک ایران در ۲ بخش رقابتی و غیررقابتی و با درونمایه «بیکرانگی» منتشر شد. در بخشی از متن فراخوان دوازدهمین دوسالانه ملی هنر سرامیک ایران آمده است: «این دوسالانه با هدف پرداختن به قابلیتهای رسانه سرامیک و همچنین توجه به بیان شخصی هنرمندان، درونمایه «بیکرانگی» را در نظر گرفته است، لذا دبیرخانه دوازدهمین دوسالانه ملی هنر سرامیک ایران از تمام هنرمندان در شاخههای مختلف دعوت میکند با توجه به شرایط و درونمایه دوسالانه در این رویداد شرکت کنند». از جمله اهداف این رویداد میتوان به ایجاد فضای مناسب برای بروز تمام رویکردها در هنر سرامیک معاصر ایران و پرداختن به مؤلفههای فرهنگی و اقلیمی ایران بویژه استان یزد - شهر میبد، در راستای خلق آثار مکان ویژه اشاره کرد.
***
«خاطرات هنرپیشه نقش دوم» در برج آزادی
نمایش «خاطرات هنرپیشه نقش دوم» به کارگردانی علی جهانجونیا از ۲۰ خرداد در برج آزادی روی صحنه میرود. این نمایش به نویسندگی بهرام بیضایی، کارگردانی علی جهانجونیا و با مشاوره زندهیاد امین تارخ پس از ۳ سال از ۲۰ خرداد در برج آزادی اجرا میشود. علی فرجی، امیر بشیرهنژاد، ساغر بهنام، ریحانه ساداتلشگری، شقایق هادیان، رضا رشیدیاقدم، میثم آقابزرگی، هیوا پورشفیقی، اسحاق طاهری، معصومه اسدی، علیرضا افضلی، محمدعلی اکبری، علی تمیزکار، راحله حیدری، ابراهیم رضایی، محراب رضایی، میهاد رفیعی، امیررضا محمدی، کارین مومنی و هستی میرزاخانی در این نمایش به ایفای نقش میپردازند. علاقهمندان میتوانند برای تهیه بلیت این نمایش به سایت تیوال مراجعه کنند.
***
راهیابی ۹۹ اثر به رویداد استارتآپی فیلمنامهنویسی
در نخستین رویداد استارتآپی فیلمنامهنویسی، اعضای هیات انتخاب از میان حدود هزار اثرِ ارسال شده به دبیرخانه این رویداد، ۹۹ اثر را انتخاب کردند. این رویداد استارتآپی قرار است هفته اول تیرماه برگزار شود. زمستان سال گذشته فراخوان این رویداد منتشر و نزدیک به هزار اثر از تهران و سایر استانهای کشور به دبیرخانه ارسال شد. هیات انتخاب این رویداد متشکل از پوران درخشنده، مهدی سجادهچی، محمود اربابی، رضا حیدرنژاد، مهدی احمدی، هومان فاضل، علی مؤذنی، مصطفی رستگاری، محمدباقر قهرمانی و حسین رحیمزاده بعد از بررسی آثار ارسال شده، ۹۹ اثر را برای ورود به بخش ارائه و مسابقه انتخاب کردند. این آثار در بخش فیلمنامه کوتاه و فیلمنامه بلند انتخاب شدهاند. افراد منتخب، در زمان برگزاری رویداد برای ۳ روز گرد هم میآیند و در این ۳ روز کارگاههای آموزشی برای افراد منتخب برگزار میشود. صاحبان آثار انتخابی در کارگاهها ایدههای خود را مطرح کرده تا در کارگاهها بتوانند آن را به طرح برسانند و در روز پایانی نیز آثار برتر با رای گروه هیات داوران انتخاب خواهد شد.
***
معرفی بازیگران نمایش میدانی «نبرد رستم و سهراب»
نمایش «نبرد رستم و سهراب» به کارگردانی حسین پارسایی در جدیدترین معرفی خود پردیس احمدیه را به عنوان بازیگر نقش گردآفرید معرفی کرد.
همچنین بانیپال شومون بعد از همکاری در نمایش «هفتخوان اسفندیار» این بار در «نبرد رستم و سهراب» نیز با حسین پارسایی همکاری میکند.
پیشتر نیز حضور الناز شاکردوست در نقش تهمینه، امیر آقایی و سینا مهراد، ایفاگر نقشهای رستم و سهراب در این نمایش قطعی شده بود.
تراژدی «نبرد رستم و سهراب» به تهیهکنندگی سیدمحمود شبیری و حسین پارسایی و قلم متین ایزدی، برداشتی آزاد از شاهکار ابوالقاسم فردوسی است که به صورت میدانی اجرا میشود.
ارسال به دوستان
با گذشت 10 روز از پایان سیوپنجمین نمایشگاه کتاب تهران
کتابها در حال ارسالند
گروه فرهنگ و هنر: موضوع ارسال کتاب یکی از جدیدترین تجربههایی بود که طی سالهای اخیر و به واسطه شیوع کرونا در کشور به وقوع پیوست؛ تجربهای که امسال به معنای واقعی کلمه پختهتر رخ داد. صدالبته در ارسال کتاب به وسیله پست همچنان نواقصی وجود دارد که از آن جمله میتوان به ارسالهای اشتباه و وارد شدن خسارت به سفارشها اشاره داشت اما آنچه در سیوپنجمین نمایشگاه کتاب رقم خورد، به مراتب کمتر از ادوار گذشته بود، آن هم در شرایطی که دامنه ارسال در این دوره به مراتب گستردهتر بود و به نوعی سراسر کشور را در بر گرفته بود. از این رو به نظر دوره سیوپنجم را باید به معنای واقعی در این بخش موفق دانست.
پنجمین تجربه همکاری موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران و شرکت ملی پست ایران بهمناسبت برگزاری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ رقم خورد؛ تجربهای که به نظر میرسد طی 2 دوره اخیر به رشد و پختگی رسیده است و کتابهای خریداری شده مردم در بازه زمانی کوتاهتری نسبت به دورههای پیشین به دست مخاطبان رسید.
طبق آماری که شرکت ملی پست منتشر کرده است، سال گذشته و در ایام برگزاری سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، حدود ۸۳۸ هزار مرسوله از ناشران دریافت و به اقصی نقاط کشور اعم از شهری و روستایی ارسال و توزیع شد. از این تعداد ۲ هزار و ۲۸۴ مرسوله از طریق نمایشگاه فیزیکی و ۸۳۵ هزار و ۷۵۲ مرسوله از طریق نمایشگاه مجازی ثبت سفارش و به تمام نقاط کشور ارسال شد.
برای برگزاری نمایشگاه کتاب تهران ۱۴۰۳ طی تعاملات و تفاهم موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران و شرکت ملی پست، ساماندهی تیمهای اجرایی برای خدماترسانی مناسب در زمان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران آغاز شد، بنابراین تدوین و ابلاغ بخشنامه و دستورالعملهای اجرایی در نحوه ارائه خدمات پستی و لفافبندی مرسولات به ناشران، اختصاص لفافهای استاندارد و مخصوص ارسال کتاب، تعیین دفاتر پستی ثابت و سیار در نقاط پرتراکم مناطق پستی تهران در زمان برگزاری نمایشگاه کتاب، قبول مرسولات ناشران پرترافیک در مرکز تجزیه مبادلات کشور و تعیین دفاتر پستی منتخب در سراسر کشور با هدف تسهیل و تسریع در جمعآوری، قبول و رهسپاری مرسولات ناشران، بخشی از این فعالیتها و توافقات بود.
با گذشت بیش از ۱۰ روز از پایان سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، مرسولههای پستی همچنان در حال توزیع هستند و فرآیند توزیع ادامه دارد.
محمد احمدی، معاون فنی و بازرگانی شرکت ملی پست ایران درباره فعالیت این مجموعه در گفتوگویی اظهار داشت: امسال شرایط سختتر اما عملکرد شرکت ملی پست نسبت به سال گذشته بهتر بود، زیرا حجم ترافیک مرسولات افزایش داشت. علاوه بر این به دلیل شرایط جوی تهران و بارندگیها، توزیع مرسولهها با دشواری همراه شد. مساله دیگر، کمبود نیرویی بود که شرکت پست با آن درگیر است، بنابراین مجموع این عوامل موجب دشواری شرایط شده بود. امسال 2.5 درصد، تعداد کتاب و 3.5 درصد تعداد مرسولات افزایش داشته است؛ در نمایشگاه ۱۴۰۳، از ۸۶۰ هزار مرسولهای که به شرکت ملی پست تحویل شده، ۷۵۰ هزار بسته توزیع شده است، البته طبق آمار خانه کتاب، بیش از ۸ هزار مرسوله دیگر در مراحل آمادهسازی و تحویل به شرکت پست است و پیشبینی میشود تعداد مرسولهها به ۸۷۰ هزار عدد برسد.
طبق گفته برخی خریداران بخش مجازی نمایشگاه کتاب تهران طی 3-2 روز نخست نمایشگاه کتابها به دست خریداران رسید و برخی آمارها نشان میدهد سرعت ارسال، نسبت به سال گذشته تقویت شده است. معاون فنی و بازرگانی شرکت ملی پست ایران در این زمینه توضیح داد: سال گذشته میانگین سرعت «سیر» یعنی از زمان دریافت مرسوله تا تحویل، سه و نیم روز بود و امسال به زمان 3.2 درصد رسیده است، بنابراین حدود 0.3درصد وضعیت بهتر شده است.
او معیار این سرعت را به رفتار ناشران وابسته دانست و گفت: این عدد و آمار از لحظه تحویل بسته به شرکت ملی پست محاسبه میشود؛ سرعت «سیر» مرسولهها بهطور میانگین امسال نزدیک 0.2 روز رشد داشته است.
نمایندگان موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، مطابق با 4 دوره گذشته نمایشگاه مجازی، برای نظارت بر فرآیند ارسال بستههای پستی نمایشگاه کتاب در مرکز تجزیه و مبادلات کشور حضور داشتند. نظارت بر پالایش و بررسی بستهها برای رفع مشکلات احتمالی از جمله شناسایی بستههای خارج شده از سیستم سورتینگ، رفع نواقص بستهبندی، بازبینی، اصلاح و ترمیم نشانی مشتری، برخی از اهداف این حضور است. نمایندگان موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، بیش از ۲۰ هزار بسته را بررسی کردند و نشانی مشتریها، مجدد خوانش شده است؛ این فرآیند، روزهای تعطیل آخر هفته نیز ادامه داشت.
یکی از اشکالاتی که امسال در این روند برطرف شد، صدور نسخه نشانی برای نسخههای مخدوش بود؛ به عبارت دیگر، برخی نشانیها که با کاغذ رنگی، تعدادی کمرنگ یا حتی پررنگ صادر شده و برای سیستم سورتینگ ناخوانا بود، اصلاح و برای ۱۰۰۰ سفارش، نسخه کاغذی مجدد صادر شد. برخی از این بستهها فقط به یک نسخه کتاب اختصاص نداشت؛ یعنی در یک بسته چند نسخه کتاب وجود داشت.
همچنین هزار و ۴۰ بسته نیز از سوی نمایندگان خانه کتاب و ادبیات ایران از ابتدا بازسازی و در چرخه قرار گرفت؛ به عبارت دیگر دوباره بستهبندی شد. این فعالیتها را باید به ارتباط نمایندگان خانه کتاب و ادبیات ایران با سایر دفترهای پستی، خودروهای سیار و مراکز شهرستانها اضافه کرد.
ارسال بستههای پستی گاهی ممکن است با پارگی لفاف یا بستهبندی همراه باشد، در این زمینه به تازگی تصاویری پخش شده است که نشاندهنده ارسال یک کتاب پاره و سوخته به دست مشتری است. احمدی با بیان اینکه این موضوع توسط روابط عمومی و مجموعه همکاران ما در حال پیگیری است، گفت: مشخص نیست چگونه چنین اتفاقی رخ داده و قرار است لاشه کتاب بررسی شود.
وی در ادامه افزود: بهطور طبیعی ممکن است در کار اجرایی و عملیاتی خطا رخ بدهد و از میان حدود ۸۶۰ هزار مرسوله تعدادی خطا هم رخ بدهد، غیر از این مورد اگر فردی شکایتی دارد میتواند در سامانه شکایت شرکت ملی پست یا سامانه خانه کتاب آن را ثبت کند اما تاکنون شکایت خاصی ثبت نشده و یا بسیار پایین بوده است.
معاون فنی و بازرگانی شرکت ملی پست ایران در ادامه گفت: در این حوزه ما تا سقف ۲ میلیون تومان تعهد پرداخت غرامت داریم، گاهی در فرآیند کار اجرایی این موضوع رخ میدهد و بیشتر به این دلیل است که لفاف خیلی نامرغوب باشد و پرت کردن آن به دلیل وزن کتاب، موجب پارگی شود که امسال به دلیل استفاده از بستهبندی مرغوب تعداد آن کم بود.
احمدی در ادامه با اشاره به همکاری موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران و شرکت ملی پست گفت: این همکاری مشترک یک الگوی منحصربهفرد در دنیاست که در یک رویداد نمایشگاهی، بیش از ۸۰۰ هزار بسته در نقاط مختلف کشور توزیع شد، کار خاص و منحصربهفردی است که در سایه همکاری مشترک ۲ مجموعه رخ داده است.
احمدی با بیان اینکه مسیر بلوغ طی شده است و فرآیند کار هر سال حرفهایتر میشود، گفت: در جریان برگزاری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ در مجموع ۲۶ نقطه در پایتخت داشتیم؛ وسایل نقلیه موزعان شرکت ملی پست، با نشان نمایشگاه کتاب و شعار این رویداد، در سطح شهر چرخیدند که ابزار تبلیغاتی در خدمت نمایشگاه بود. اعلام آمادگی کردیم اگر شرایطی فراهم شود، به بیش از هزار و ۲۰۰ موزع، ابزار تبلیغاتی برای توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی بدهیم.
* پیشبینی راهحل برای اشکالات احتمالی
فرآیند پیگیری بستههای پستی نمایشگاه کتاب ادامه دارد و تلاش میشود اگر مشکلی وجود دارد، بهسرعت مرتفع، کتاب جدید جایگزین یا هزینه خرید کتاب عودت داده شود؛ بنابراین فعالیتها و پیگیریها تا ارسال آخرین بسته پستی ادامه دارد.
با توجه به تجربه ۴ دوره برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب، کیفیت بستهبندی بستهها از سوی ناشران بهبود یافته اما برخی ناشران در استفاده از لفاف، استانداردها را رعایت نمیکنند؛ البته آمار این ناشران نسبت به دورههای قبل بسیار کاهش پیدا کرده و کمتر از ۱۵ درصد بستهها دچار اشکال هستند؛ یکی از دلایل این وضعیت، استفاده از لفافهای بیکیفیت و غیراستاندارد است.
در مقایسه با نمایشگاه سال ۱۴۰۲ سرعت ارسال مرسولههای نمایشگاه کتاب سیوپنجم افزایش درخورتوجهی داشت و ترافیکی که در برخی استانها وجود داشت امسال وجود ندارد، بنابراین فرآیند ارسال مرسولات روان بود و برخلاف دورههای گذشته، کارکنان ۲ مجموعه درگیر باز کردن گرههای پستی نبودند.
ارسال به دوستان
به بهانه فروش خانه معروف فیلم سینمایی «تنها در خانه»
خانههای نوستالژیک
گروه فرهنگ و هنر: خبر حراج خانه و لوکیشن معروف فیلم «تنها در خانه» که روز گذشته توسط وبسایت خبری یواسای تو دی منتشر شد، با بازتابهای بسیار گستردهای در سطح جهان روبهرو شد، در داخل کشور نیز به سبب محبوبیت این فیلم سینمایی مورد استقبال رسانهها قرار گرفت. اما بهراستی حراج یک خانه که احتمالا مالک شخصی داشته و صرفا برای تولید یک فیلم به صورت اجاره در اختیار یک گروه فیلمسازی در سال 1990 یعنی 34 سال پیش قرار گرفته چرا باید به این میزان مورد توجه رسانهها و مردم آن هم در این وسعت قرار گیرد تا جایی که مطابق اعلام این وب سایت خبری، خانه ۵ اتاق خوابه در خیابان لینکلن ۶۷۱ در وینتکا با قیمت حداقل ۵ میلیون دلار برای فروش گذاشته شود؟
اساسا نه این خانه بلکه تمام مکانها و لوکیشن فیلمها یا مجموعههای نمایشی همواره در تمام دنیا برای مخاطبان از جذابیت خاصی برخوردار بوده است؛ موضوعی که حتی در داخل کشور ما نیز مستثنا نبوده و بسیاری از لوکیشنها همچنان با گذشت چند سال و چند دهه از پخششان، برای مردم دارای جذابیت هستند. از خانه پدرسالار در محله امامزاده یحیی گرفته تا خانه سبز در محله سعادتآباد یا حتی خانه معروف سریال قصههای مجید در محله احمدآباد اصفهان که این روزها به محل بومگردی بدل شده است، همگی نشان از جذابیت ویژهای است که این لوکیشنها برای مردم دارند اما نکته قابل تامل اینکه امروز در حالی خانه معروف خیابان لینکلن در حومه شیکاگو در حال فروش است که با گذشت بیش از ۳ دهه از فیلمبرداری این خانه با همان وضعیت ولو بهتر و مرتبتر پابرجا بوده تا با قیمتی بالاتر از عرف در آن محدوده مسکونی به فروش برسد و این در حالی است که بسیاری با اشاره به این ساختمان در مقام مقایسه بر آمدند و لوکیشنهای فیلمهای داخلی را به نوعی مخروبه معرفی کردند. در حالی که آنچه مشخص است برخی از معدود لوکیشنهای مجموعههای اصطلاحا فاخر که به سبب موقعیت فیلمنامه مانند سریال مختارنامه در بیابانهای برخی شهرها ساخته شدهاند و امکان بهربرداری و حتی نگهداری ندارند اما از طرفی بسیاری از لوکیشنهای سریالها اکنون و با گذشت ۳ دهه همچنان پا برجا بوده و مورد استفادهاند که به تعدادی از آنها در ادامه اشاره خواهیم داشت.
***
پس از باران
این سریال در استان سرسبز گیلان و شهرستان تالش و در یکی از عمارتهای زیبای آن منطقه فیلمبرداری شده است. عمارت ارباب عزت سالاری متعلق به خانجان بیگ میرمسعودی از اعقاب شیخ صفیالدین اردبیلی بوده است که از اردبیل به این منطقه مهاجرت کرده و جوکندان ملک اربابی روحالله خان، پدر وی محسوب میشد. در حال حاضر نیز مالک فعلی آن خاندان میرمسعودی هستند که آن را همچون گذشته حفظ و مرمت کردهاند. این خانه بعد از این سریال به عمارت پس از باران معروف شد.
***
پدرسالار
پدرسالار نیز مجموعهای است که سال 74 از شبکه ۲ به کارگردانی مرحوم اکبر خواجویی روی آنتن رفت. عمده محل فیلمبرداری در لوکیشن داخلی انجام شد، خانهای واقع در محله امامزاده یحیی در منطقه 12 شهرداری تهران. خانهای که روزگاری متعلق به مهرانگیز کامبیز از نسل قاجار بوده و در این خانه روضه و مراسم مذهبی برگزار میکرده است. گفته میشود او بعد از فروش این خانه به خانه سالمندان رفته است. بعد از مهرانگیز کامبیز، در اواخر دوره پهلوی جلالالدین تهرانی این خانه را خریداری کرده و برخی خانه سریال پدر سالار را به اسم خانه آقا جلال تهرانی نیز میشناسند.
این خانه پس از فیلمبرداری مدتی دارای سکنه بود و سپس تبدیل به خانه فرهنگ شد و امروز با گذشت ۳ دهه با چندین بخش مختلف از جمله کتابخانه و کلاسهای آموزشی بدل به یکی از مهمترین خانههای فرهنگی تهران شده است.
***
خانه سبز
در مورد خانه سبز آنچه بسیار مورد توجه قرار گرفته بود نامی بود که در آن سالها در تیتراژ پایانی اغلب سریالها به چشم میخورد و آن هم تشکر ویژه از خانواده رجبی بود؛ خانوادهای که مالک این ساختمان بودند و طی 6 سال به لوکیشنی برای بسیاری از مجموعههایی چون همسران، خانه سبز، سیب خنده و دنیای شیرین بدل شده بود. این خانه در محله سعادتآباد هنوز سالم است و مالکش هم خانواده محترم رجبی هستند که در طبقه همکف زندگی میکنند. آقای رجبی درباره چگونگی اجاره خانه به گروه فیلمبرداری گفته بود: «خانه را برای اجاره به بنگاه سپرده بودم که یک روز از بنگاهی خبرم کردند که بیا برایت مشتری پیدا کردهایم. من آن روزها آقای بیرنگ را نمیشناختم اما بعد از توافق سریال همسران را اینجا فیلمبرداری کردند و بعدش هم خانه سبز و سیب خنده و دنیای شیرین را. در مجموع او و گروهش 6 - 5 سالی را میهمان ما شدند و ما هم هر سال قرارداد را تمدید کردیم».
***
قصههای مجید
قصههای مجید برای بسیاری از نوجونان و حتی بزرگسالان نامی آشنا و خاطرهانگیز است. این فیلم سیمای کودک و نوجوان شبکه یک که در اوایل دهه 70 پخش میشد، یکی از ماندگارترین فیلمهای زمان خود محسوب میشود. این مجموعه بر اساس داستانی به همین نام به قلم هوشنگ مرادیکرمانی در اصفهان ساخته شده است و روایتگر داستان زندگی مجید و بیبی است. قصههای مجید در یکی از خانههای قدیمی و سنتی اصفهان و مدرسه اتحاد فیلمبرداری شده است. لوکیشن خانه به دلیل وجود مالک شخصی تا سالها دارای سکنه بود تا سال گذشته که با همکاری میراث فرهنگی و اهتمام ویژه شورای شهر اصفهان بویژه بازیگر نقش یک سریال و صدالبته رضایت مالک تبدیل به محل بومگردی شده است. در واقع خانه مجید را باید جزو موارد استثنایی دانست که با گذشت بیش از 3 دهه سالم و به محلی برای بومگردی بدل شده است. مدرسه اتحاد اما از وضعیت خوبی برخوردار نیست و تا چند سال پیش به مخروبهای برای معتادان بدل شده بود ولی با توجه به حصارکشی انجام شده حداقل از محل اسکان معتادان جلوگیری شد اما وضعیت مخروبه همچنان در این مدرسه جاری است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|