|
اخبار
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجتالاسلام علیرضا کریمی
رهبر حکیم انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت عالم فاضل مرحوم حجتالاسلام آقای حاج شیخ علیرضا کریمی رحمتاللهعلیه را تسلیت گفتند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، متن پیام رهبر انقلاب به این شرح است:
بسمالله الرحمن الرحیم
درگذشت عالم فاضل مرحوم حجتالاسلام آقای حاجشیخ علیرضا کریمی رحمتاللهعلیه را به بازماندگان محترم و همه ارادتمندان و همکاران ایشان تسلیت عرض میکنم. رحمت و مغفرت الهی برای آن مرحوم و صبر و سکینه برای بازماندگان را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
سیدعلی خامنهای
۸ مرداد ۱۴۰۳
مرحوم حجتالاسلام علیرضا کریمی از اساتید سطوح عالی حوزه علمیه تهران و عضو دفتر استفتائات مقام معظم رهبری و از اعضای شورای فقهی این دفتر بود.
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت والده حجتالاسلام سیدابوالفضل بهاءالدینی
حضرت آیتالله العظمی خامنهای در پیامی درگذشت والده مکرمه حجتالاسلام آقای حاج سیدابوالفضل بهاءالدینی را تسلیت گفتند.
متن پیام رهبر انقلاب به این شرح است:
بسمالله الرحمن الرحیم
جناب حجتالاسلام آقای حاج سیدابوالفضل بهاءالدینی دامتافاضاته
درگذشت والده مکرمه را تسلیت عرض میکنم و رحمت و مغفرت الهی برای ایشان مسألت مینمایم.
والسلام علیکم و رحمهالله
سیدعلی خامنهای
۸ مرداد۱۴۰۳
***
پزشکیان خطاب به مکرون:
حمله احتمالی صهیونیستها به لبنان تبعات سنگینی دارد
رئیسجمهور در گفتوگوی تلفنی با رئیسجمهور فرانسه ضمن ابراز نگرانی شدید از تشدید تنشها در مرزهای جنوبی لبنان با رژیم صهیونیستی، نسبت به تبعات و نتایج هرگونه تجاوز به لبنان هشدار
داد.
امانوئل مکرون بعدازظهر دیروز دوشنبه در تماس تلفنی با مسعود پزشکیان، انتخاب وی به عنوان رئیسجمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت.
رئیسجمهور فرانسه در این گفتوگوی تلفنی با استقبال از رویکرد رئیسجمهور مبنی بر ایجاد تعامل و تعادل در سیاست خارجی، ابراز امیدواری کرد روابط ایران با فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی، در دوره جدید بیش از گذشته ارتقا یابد.
پزشکیان نیز در این گفتوگوی تلفنی، پیشینه روابط سیاسی و مراودات فرهنگی میان ایران و فرانسه را زمینه مناسبی برای توسعه تعاملات دیپلماتیک میان 2 کشور دانست و آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای ارتقای روابط با فرانسه بر مبنای صداقت و اعتمادسازی مشترک را اعلام کرد.
رئیسجمهور در بخشی از این گفتوگو با اشاره به جنایات هولناک رژیم صهیونیستی در نسلکشی مردم غزه و به خاک و خون کشیدن زنان و کودکان، حمله به بیمارستانها و نیروهای امدادی، تصریح کرد: صهیونیستها با اشغال فلسطین بیش از ۷۵ سال است که از هیچ جنایتی علیه فلسطینیان فروگذار نکرده و تمام چارچوبها و قوانین بینالمللی را زیر پا
گذاشتهاند.
***
حضور دهها مقام خارجی در مراسم تحلیف رئیسجمهور
مراسم تحلیف دکتر مسعود پزشکیان، نهمین رئیسجمهوری امروز سهشنبه (۹ مردادماه) از ساعت ۱۶ در مجلس شورای اسلامی برگزار میشود.
تشریفات مجلس شورای اسلامی و وزارت امور خارجه در قالب کمیتهای مسؤولیت دعوت از روسای جمهوری، روسای مجالس، وزرای خارجه و سایر مقامات کشورهای مختلف را بر عهده دارند و طبق گفته علیرضا شریفی، معاون اجرایی مجلس شورای اسلامی، حضور بیش از ۷۰ هیات خارجی و ۶۰۰ خبرنگار داخلی و خارجی در مراسم تحلیف رئیسجمهور قطعی شده است. وزیر کشور آفریقایی نیجر، فرستاده ویژه مغولستان، فرستاده ویژه مالت، نخستوزیر کوبا، نخستوزیر میانمار، فرستاده ویژه اکوادور، فرستاده ویژه دومینیکن، فرستاده ویژه کلمبیا، وزیر خارجه گامبیا، وزیر گردشگری ماداگاسکار، وزیر خارجه سودان، نایبرئیس مجلس غنا، سرپرست وزارت خارجه لیبی، رئیس مجلس مالزی، معاون رئیسجمهور مالدیو، رئیس مجلس سریلانکا، رئیس مجلس ملی ماداگاسکار، رئیس مجلس کومور، وزیر خارجه آفریقای جنوبی، معاون وزیر هیات حاکمه سرپرستی افغانستان و دبیرکل مجمع گفتوگوی همکاری آسیا از جمله میهمانان خارجیای هستند که دیروز برای حضور در مراسم تحلیف نهمین رئیسجمهور اسلامی ایران وارد تهران شدند.
برخی مقامات کشورهای دعوت شده به مراسم تحلیف دکتر پزشکیان در جایگاه رئیسجمهور، نخستوزیر و وزیر خارجه نیز امروز به تهران خواهند آمد.
ارسال به دوستان
دستگیری یک تیم تروریستی چهارنفره جیشالظلم در سیستانوبلوچستان
به همت نیروهای امنیتی و انتظامی یک تیم 4 نفره پشتیبانیکننده (انتقالدهنده محمولههای انفجاری) وابسته به گروه تروریستی جیشالظلم در روستای قادرآباد (جارو) خاش دستگیر شد.در این اقدام عملیاتی 7 قبضه سلاح کلاش، 3 قبضه سلاح ام فور آمریکایی، سه موشک آرپیجی 4 دستگاه بیسیم و مهمات مربوطه قبل از هرگونه اقدام خرابکارانه کشف و ضبط شد.
ارسال به دوستان
گزارش «وطن امروز» از پیامهای انتخاب محمدرضا عارف به عنوان معاون اول پزشکیان
من حزبی نیستم!
گروه سیاسی: نخستین تصمیم مسعود پزشکیان در مقام ریاستجمهوری را میتوانیم برجستهترین جهتگیری وی بدانیم. انتصاب محمدرضا عارف به عنوان معاون اول رئیسجمهوری حالا معنای بسیاری برای تحلیلگران سیاسی دارد. پیش از این برخی درباره تلاشها به منظور «انتخاب» عارف به معاوناولی اشارههایی کرده بودند و این انتصاب به نوعی بر آن فشارها برای انتخاب صحه گذاشت. این انتصاب از آن جهت دارای اهمیت است که حرف و حدیثها پیرامون دولت وحدت و آنچه دولت وفاق ملی عنوان میشد را وارد فاز جدیدی میکند. حال میدانیم ما با یک دولت تماما «اصلاحطلب» مواجه هستیم، چنانکه محسن هاشمی در توصیف حکم مسعود پزشکیان برای محمدرضا عارف مینویسد: «با توجه به ... لزوم و ضرورت حضور اصلاحطلبان در مدیریت کابینه، انتخاب ایشان از سوی طیفهای مختلف، انتخابی شایسته و اثرگذار برآورد شده است».
انتخاب عارف به معاوناولی در حالی است که سابقه سیاسی وی و جهتگیری فکری او برای همه تحلیلگران روشن است. عارف را میتوان چهره مطیع اصلاحطلبها دانست. او به تصمیمات بالادستیهای جبهه اصلاحات بله میگوید و رفتار خود را بر اساس نیازهای تشخیص دادهشده تنظیم میکند. خروج وی از عرصه انتخابات سال 92 و عملکرد وی در فراکسیون امید مجلس دهم گویای این شرایط است. از سوی دیگر اقتضای جایگاه وی در دولت این است که باید برای پیشبرد دولت در امور اجرایی تیمی همسو با خود را گزینش کند، چنانکه ظریف بامداد روز گذشته در شبکه اجتماعی ایکس خبر داد «برای هر دستگاه لااقل ۸ نامزد تعیین و به رئیسجمهور محترم تقدیم شده است. قرار است امروز صبح (صبح 8 مرداد) این گزینهها را با معاون اول محترم بررسی کنیم و احتمال دارد در این مرحله تعداد کاهش یابد». اعمال نظر عارف بر لیست پیشنهادی کابینه انتظاری کاملا پذیرفتهشده است که ظریف نیز آن را اطلاعرسانی کرده است. نکته ماجرا اما این است که این اعمال نظر در ادامه تکمیل «دولت اصلاحات» است یا در جهت «دولت وفاق ملی»؟
پزشکیان در ایام تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری همواره به این موضوع تاکید میکرد که «جناحی» نیست. او تاکید داشت «بنده نه بیسواد هستم و نه وابسته به حزب هستم» همچنین در پاسخ به نقش چهرهها در ستاد تبلیغاتی خود عنوان میکرد «هر کسی بیاد ستاد من میپذیرم چون میخوام رای بیارم!» وی حتی همین چند روز اخیر بود که در دیدار با فعالان ستادهای مردمی، بر تشکیل دولت «وفاق ملی» تاکید کرده بود. جالبتر آنکه وی هشدار داده بود: «قدم اول، انتخاب کابینه وفاق ملی است یعنی باید کاری کنیم که آن وفاقی که از آن دم میزدیم و شعاری که میدادیم و میگفتیم مملکت با یک گروه، دسته و جناح اداره نمیشود، خودمان به آن پایبند باشیم که نکند همگی از یک گروه و جناح باشد»! همان زمان «وطن امروز» در گزارش خود در واکنش به سخنان رئیسجمهور تاکید کرده بود: «هرچند نشانی از آن را تاکنون مشاهده نکردهایم اما دوباره اعتماد میکنیم»، اما امروز نشانهها نیز برای ما در حال عیان شدن است. نخستین نشانه در همان قدم اول، انتصاب محمدرضا عارف بود و دومین نشانه انتصاب «محسن حاجیمیرزایی» به عنوان رئیس دفتر جدید رئیسجمهور. مشی جناحی حاجیمیرزایی چندان نیاز به بازگو شدن ندارد، بازخوانی نامه 21 تیرماه وی به دبیران کل احزاب اصلاحطلب را به خاطر بیاورید؛ در این نامه که با سربرگ دفتر ریاستجمهوری صادر شده بود، حاجیمیرزایی از اصلاحطلبها خواسته بود گزینههای خود اعم از وزرا، معاونان و روسای سازمانهای بزرگ دولت را به دولت معرفی کنند.
لذا نشانهها به ما خبر میدهند که دولت در چه مسیری قرار گرفته است. تشخیص این مساله از آن جهت دارای اهمیت است که نخست مطالبه پایبندی دولت به وعدهها را به دنبال دارد. البته این مساله نیز وجود دارد در صورتی که رئیسجمهور توان عمل به وعدهها را ندارد و یا جریان حامی وی اجازه نمیدهد رئیسجمهور وعدههای خود را محقق کند، باید برای مردم به طور شفاف بیان شود. امیدواریم شاهد زیر سوال رفتن «وعده صادق بودن با جامعه» در روزهای پیش رو نباشیم؛ رئیسجمهور میتواند کابینه جناحی برآمده از سهمخواهی اصلاحطلبها را تشکیل دهد به این شرط که دلایل عدم تشکیل کابینه «وفاق و وحدت و غیرجناحی» را که وعده آن را در ایام تبلیغات ریاستجمهوری داده بود، برای عموم شرح دهد. مساله مهم بعد مسؤولیت پذیرش عملکرد دولت است. برخورد اصلاحطلبها با دولت حسن روحانی نشان داد این جریان به قول و فعل خود وفادار نیست. برای جریانی که ماهیت ارتباط خود با دولت حسن روحانی را تکذیب میکند و حاضر نیست مسؤولیت حمایت و تبلیغ از یک فرد را به عهده بگیرد، چندان سخت نیست ارتباط خود با مسعود پزشکیان را نیز تکذیب کند. به هر صورت با پذیرش کابینه جناحی سهمخواهانه، هم مسیر فعالیت برای دولت مشخص میشود و هم مسؤول کارآمدی یا ناکارآمدی کابینه. اینکه اصلاحطلبها کابینه بچینند اما در صفحات مجازی خود بنویسند: «جبهه اصلاحات ایران برنامهای برای معرفی اعضای کابینه آینده ندارد» نوعی عوامفریبی است.
البته صرفنظر از انتصاب عارف به عنوان گزینه جناحی، نکات تاملبرانگیز دیگری نیز وجود دارد. رئیسجمهور 70 ساله، حکم انتصاب معاون اولی را امضا کرده است که 73 سال دارد. این مساله نگرانیهای ایجادشده را دوچندان کرده است؛ نگرانی از بازگشت «کابینه سالمندان» از آنچه در غبار تصمیمات «شورای راهبری دولت چهاردهم» میبینیم به ما نزدیکتر است. کابینه سالمندان در دولت حسن روحانی تشکیل شد و بدترین شرایط را برای جامعه ایرانی رقم زد.
* کابینه گلهای خندان!
انتصاب عارف اما یادآور روزهای مجلس دهم نیز هست. آن زمان که سکینه الماسی سخنان خود را با «به نام خدای رنگین کمان/ خداوند بخشنده و مهربان» آغاز میکرد؛ روزهای «سلفی حقارت» که رسانههای بیگانه تیتر زدند: «فدریکا موگرینی؛ خانم دیپلماتی که مجلس ایران را به هم ریخت!» و گاردین نوشت: «این افراد با تلاش بسیار سر و گردن خود را بالا و پایین میکردند تا بتوانند با موگرینی سلفی بگیرند». همان روزهایی که «جشن فالوئر اینستاگرام» برپا بود و «غلامعلی جعفرزادهایمنآبادی» از داشتن «۱۸۴۰۰» یا به نوشته روی کیکشان «۱۸.۴k» سرخوش بود. البته نماینده این جریان نیز روزگاری در مناظرهها شعر «ما گلهای خندانیم...» را میخواند و به نظر میرسد با ادامه مجلس دهم در دولت چهاردهم بتوانیم بالاخره شاهد تحقق آرزوی سیدمصطفی هاشمیطبا باشیم!
* دولت ژنهای خوب!
«وقتی ژنهای خوب هستند که میتوان در عرصههای مختلف استفاده کرد چرا به کار نگیریم» این جملات بخشی از باور پسر عارف است که اکنون دولت را در اختیار گرفتهاند. آن روزی که پسر عارف در حال ابداع «نظریه ژن خوب» بود کمتر تصور میکرد که روزگاری پدرش پس از 20 سال باز در جایگاه معاون اولی بنشیند و فضا را برای استفاده از ظرفیت «دیگر ژنهای خوب» باز کند. گویی دولت، دولت پدران و فرزندان است، اکنون دولت پزشکیان میتواند در عرصههای مختلف ژنهای خوب را به کار گیرد چون به طور طبیعی این ژنها خوب هستند! فقط به کارگیری آنها مساله بود که به نظر میرسد زمینه آن ایجاد شده است. بالاخره ماجرای اظهارات جنجالی فرزند آقای عارف موضوعی است که در 4 سال آینده بارها محل توجه قرار خواهد گرفت.
* سهم سهلالوصول!
به نظر میرسد برخی ادعاها درباره مقاومتهای رئیسجمهور در برابر سهمخواهیها حالا رنگ باخته است و همه انتظارات که جامعه نگران آن بود، یکجا به نتیجه رسیده است. برای درک این مساله نیز نیاز به توضیح و تفسیر چندان نیست چنانکه روزنامه اصلاحطلب جمهوری اسلامی در این رابطه نوشته است: «انتصاب محمدرضا عارف به معاون اولی رئیسجمهور توسط دکتر پزشکیان، نشانه نتیجه دادن تلاشهای اصلاحطلبان برای گرفتن سهمیه سنگین خود در دولت جدید است. محمدرضا عارف نه جوان است و نه کارنامه درخشانی در مسؤولیتهای قبلی دارد. به همین دلیل، انتصاب او به عنوان معاون اول رئیسجمهور تعجببرانگیز است».
ارسال به دوستان
مجاهدتهای دوران دفاعمقدس در مبارزه گروههای مقاومت با اسرائیل نمود یافته است
روح انقلاب اسلامی در کالبد محور مقاومت
گروه سیاسی: رهبر معظم انقلاب بارها در بیاناتشان تاکید کردهاند یکی از اثرات مجاهدتهای دوران دفاعمقدس، انتقال پیام ایستادگی و مقاومت در داخل، همچنین به خارج از مرزهاست. ایشان در دیدار دستاندرکاران کنگره شهدای استان تهران که در تاریخ ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار شد، بیاناتی داشتند که این بیانات روز پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳ در محل برگزاری این کنگره در حرم مطهر امام خمینی(ره) منتشر شد. رهبر انقلاب در بخشی از بیاناتشان گفتهاند: «بسیاری از صاحبنظران به صراحت اعلام میکنند حرکتهایی که این روزها در دنیا به نفع فلسطین انجام میگیرد ناشی از روح انقلاب اسلامی است».
بیانات رهبری ریشه در واقعیتهای تاریخی دارد که با مرور نهضت اسلامی حضرت امام بخوبی نمایان میشود. واقعه بزرگ 15 خرداد 1342 که آن را سنگ بنای انقلاب اسلامی میدانند، با سخنرانی امام در روز 13 خرداد همان سال رقم خورد. در آن سخنرانی تاریخی، امام خمینی(ره) بارها واژه «اسرائیل» را به کار بردند و حملات تندی به رژیم اشغالگر قدس و همینطور حمایتهای شاه از این رژیم کردند:
«اسرائیل نمیخواهد در این مملکت دانشمند باشد؛ اسرائیل نمیخواهد در این مملکت قرآن باشد؛ اسرائیل نمیخواهد در این مملکت علمای دین باشند؛ اسرائیل نمیخواهد در این مملکت احکام اسلام باشد. اسرائیل به دست عمال سیاه خود، مدرسه را کوبید. ما را میکوبند، شما ملت را میکوبند. میخواهد اقتصاد شما را قبضه کند، میخواهد زراعت و تجارت شما را از بین ببرد، میخواهد در این مملکت، دارای ثروتی نباشد، ثروتها را تصاحب کند به دست عمال خود. این چیزهایی که مانع هستند، چیزهایی که سد راه هستند، این سدها را میشکند؛ قرآن سد راه است، باید شکسته شود؛ روحانیت سد راه است، باید شکسته شود؛ مدرسه فیضیه سد راه است، باید خراب شود؛ طلاب علوم دینیه ممکن است بعدها سد راه بشوند، باید از پشت بام بیفتند، باید سر و دست آنها شکسته شود برای اینکه اسرائیل به منافع خودش برسد؛ دولت ما به تبعیت اسرائیل به ما اهانت میکند».
در پی این سخنرانی، ماموران رژیم، حضرت امام(ره) را در قم دستگیر و به زندانی در تهران منتقل کردند. مردم با شنیدن خبر دستگیری ایشان، به نشانه اعتراض به تظاهرات پرداختند که با مقابله ماموران شاه و گلولهباران آنها مواجه شدند و قیام 15 خرداد سال ۱۳۴۲ شکل گرفت.
در واقع سنگ بنای انقلاب اسلامی با حملات رهبر و پیشوای انقلاب به رژیم صهیونیستی گذاشته شد. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در 22 بهمن 1357 نیز یکی از نخستین اقداماتی که دولت موقت انجام داد، اعلام قطع رابطه با اسرائیل بود. روز 29 بهمنماه اتباع رژیم صهیونیستی به همراه تعدادی از آمریکاییهای مقیم ایران از کشور خارج شدند و اسرائیلیها با هواپیمای مسافری پان آمریکن به فرانکفورت و از آنجا به اسرائیل رفتند و روز بعد، در تاریخ ۳۰ بهمن ۱۳۵۷، دولت موقت در نخستین موضعگیری رسمی خود اطلاعیهای منتشر و دستور اخراج ۳۲ کارمند اسرائیلی شعبه هواپیمایی آلعال در ایران را هم صادر کرد و خواستار قطع کامل روابط ایران و اسرائیل شد.
اعلام قطع روابط ایران با اسرائیل در حالی انجام میشد که ۲ روز قبل یاسر عرفات موسس جنبش آزادیبخش فلسطین (فتح) به عنوان نخستین میهمان خارجی در روز 28 بهمنماه 1357 به ایران آمده بود. همو بود که طی سخنانی در ایران، انقلاب اسلامی را انفجار نور خواند؛ نوری که میرفت در تاریکی مه آلود حذف حقیقت در عرصههای بینالمللی، چشم جهانیان را به حقیقت اشغالگری اسرائیل در مساله فلسطین باز کند.
* خط مبارزه با صهیونیسم
در نخستین ماههای پیروزی انقلاب اسلامی، شهید محمد منتظری با شعار صدور انقلاب، جنبشهای رهاییبخش را فرماندهی میکرد. او با همراهی سیدمهدی هاشمی، واحد نهضتهای آزادیبخش را در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی راهاندازی کردند که بعدها به دستور حضرت امام این واحد از سپاه کنار گذاشته شد. محمد منتظری در واقعه هفتم تیرماه به شهادت رسید و هاشمی نیز سال 66 اعدام شد.
اما خط مبارزه با رژیم صهیونیستی که در بطن انقلاب اسلامی نهفته است، همچنان ادامه یافت. در کنار اقدامات بعضا نمایشی که محمد منتظری انجام میداد و گاه به تندرویهایی چون تسخیر فرودگاه مهرآباد در روز 20 خرداد سال 58 میانجامید، از همان نخستین ماههای تشکیل سپاه، نفراتی از این نهاد انقلابی به کشورهایی چون افغانستان، سوریه و لبنان رفتند و با گروههای مقاومت ارتباط گرفتند. چهرههایی چون شهید اصغر وصالی، شهید احمد کاظمی، سردار رحیم صفوی و... پیش از انقلاب نیز در سوریه و لبنان حضور یافته و با رژیم صهیونیستی جنگیده بودند، لذا حضور در کنار مبارزان فلسطینی در نهاد سپاه مسبوق به سابقه بود و بعد از پیروزی انقلاب، این ارتباط مستحکمتر شد.
اما اعزام قوای محمد رسولالله(ص) در اواخر خردادماه 1361 به فرماندهی حاج احمد متوسلیان به سوریه، نقطه عطفی در شکلگیری جریان مقاومت در منطقه خاورمیانه و غرب آسیا بود. یکی از اثرات مستقیم این حضور، تشکیل گروه حزبالله لبنان بود. از خرداد سال 61 به بعد، نیروهای ایرانی به صورت مداوم در سوریه و لبنان حضور یافتند. آنها رفته رفته زیرساختهای لازم را برای تشکیل و قدرتگیری گروههای مقاومت ایجاد کردند و در نهایت بعد از حلول پدیده داعش و قدرتگیری گروههای سلفی در عراق و سوریه، حضور رزمندگان مدافع حرم به شکل جدیتری در منطقه نمود یافت.
پس از حذف خلافت داعش و شکست دیگر گروههای تکفیری، کمربندی از نیروهای محور مقاومت شامل حزبالله، فاطمیون، زینبیون، حیدریون و البته سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطراف رژیم صهیونیستی ایجاد شد. از سوی دیگر گروههای مقاومت فلسطینی چون حماس و جهاد اسلامی نیز با تاسی به ارزشهای انقلاب اسلامی و مقاومت مردم ایران در دفاعمقدس، با کنار گذاشتن خط سازش گروههایی چون جبنش فتح، با جدیت بیشتری وارد نبرد با رژیم صهیونیستی شدند. اکنون که رژیم اسرائیل درگیر جنگ 10 ماهه با مردم غزه است، به اعتراف خود صهیونیستها آنها در ۷ جبهه با محور مقاومت میجنگند. گروههای حاضر در این محور همگی تاثیرگرفته از نهضت اسلامی حضرت امام هستند. از سوی دیگر اکنون شاهد آن هستیم که مردم جهان نیز با همان زبان و ادبیاتی به جنایتهای اسرائیل و حمایتهای آمریکا به این رژیم اعتراض میکنند که سالها شعار مردم ایران بود. از همین رو است که مقام معظم رهبری میفرمایند: «شعارها و مواضعی که امروز در حمایت از فلسطین در سراسر دنیا شاهد آن هستیم همان مواضع امام(ره) و شعارهایی است که از دل مردم ایران جوشید و بر زبانها جاری شد».
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|