|
اخبار
بازگشت بیش از ۶۰۰۰ خودروی غیرفعال به ناوگان تاکسیرانی
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران از بازگشت بیش از ۶۰۰۰ خودروی غیرفعال به ناوگان تاکسیرانی پایتخت خبر داد. شادی مالکی درباره استفاده از تاکسیمتر در تاکسیهای پایتخت اظهار کرد: واقعیت این است که بسیاری از تاکسیهای پایتخت از تاکسیمتر استفاده نمیکنند، برای رفع این مشکل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران به دنبال هوشمندسازی بستر خدماترسانی از سوی تاکسیهاست. وی همچنین درباره میزان فرسودگی ناوگان تاکسیرانی تهران گفت: نیمی از تاکسیهای پایتخت فرسوده هستند و باید نوسازی به صورت جدی در ناوگان تاکسیرانی پایتخت دنبال شود؛ معیار فرسودگی به ۳ صورت فنی، آلایندگی و ایمنی سنجیده میشود و متاسفانه تعداد زیادی از تاکسیهای پایتخت فرسوده محسوب میشوند به این دلیل که نمیتوانند تستهای معاینه فنی را به صورت کامل پشت سر بگذارند اما خوشبختانه در ۳ سال اخیر ۸ هزار خودرو نوسازی شدند، همچنین فقط ۱۰۰۰ دستگاه خودرو در سال جاری شامل نوسازی شدهاند. بنا بر اعلام سایت شهر، مالکی همچنین گفت: در چند ماه گذشته بیش از ۱۲ هزار دستگاه تاکسی غیرفعال در پایتخت داشتیم اما بنا به مطالبهگری و دغدغه تاکسیرانان که در حال حاضر در سطح شهر تهران در حال خدماترسانی هستند و در واقع از حقوق یکسان استفاده میکنند، پیگیری ویژهای داشتیم که خودروهای غیرفعال شناسایی شوند و پس از پیگیریهای انجام شده بیش از۶۰۰۰ دستگاه تاکسی به عرصه خدمترسانی به شهروندان تهرانی بازگشتند.
***
افتتاح فاز یک بزرگراه شهید شوشتری تا فروردین ۱۴۰۴
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران از تداوم افتتاح پروژههای عمرانی از آبانماه خبر داد. هادی حقبین در مراسم افتتاح دسترسی بزرگراه شهید سلیمانی به غرب بزرگراه شهید یاسینی با بیان اینکه برای ما مهم است که پروژه تقاطعهای نودوهشتگانه انجام و تکمیل شود، گفت: جا دارد از مردم بابت تاخیر در افتتاح پروژهها عذرخواهی کنم. وی با بیان اینکه ۳۲ پروژه تقاطعی که در این مدت افتتاح شده، تاثیرات مثبتی بر ترافیک مهرماه داشته، بهگونهای که شاهد بودیم وضعیت ترافیک مهرماه بهتر شده و حتی تحلیل ترافیکی پلیس برای مهرماه نیز گواه این مدعاست، ادامه داد: آمارها نشان داد وضعیت به مراتب بهتر بوده است و برخی پروژهها از جمله ساخت تقاطعها با وجود اینکه ابعاد کوچک دارند اما تاثیرات زیادی بر جریان ترافیک میگذارند. معاون شهردار تهران گفت: از ابتدای سال جاری مدیریت پلههای برقی برعهده معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران گذاشته شده است که ۵۱ دستگاه در 6 ماه گذشته نوسازی شد و ۱۴ دستگاه پله برقی هم تا پایان ماه و تا پایان سال نیز ۶۰ دستگاه پله برقی نوسازی میشود. وی درباره زمان افتتاح بزرگراه شهید شوشتری با بیان اینکه بر اساس برنامهریزیهای انجامشده فاز یک شوشتری تا فروردین ماه سال آینده افتتاح میشود، گفت: همچنین ظرف ۲ ماه آینده چند دسترسی در پروژه یادگار امام در میدان فتح افتتاح میشود.
***
آغاز «سنجش سلامت» نوآموزان از اول آبان
رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی کشور با بیان اینکه از اول آبان سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان انجام میشود، گفت: پیشبینی میشود امسال حدود 1.5 میلیون نوآموز مورد سنجش قرار گیرند. حجتالله الماسی در مراسم افتتاحیه برنامه ملی سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان و پیشدبستانی و افتتاح سامانه سیرت با بیان اینکه سنجش آمادگیهای کودکان برای سال ۱۴۰۴ امروز با تغییراتی آغاز شده، گفت: سال گذشته به دلیل اشکالاتی که در سامانه وجود داشت مقداری با تاخیر انجام و باعث شد حجم مراجعه خانوادهها به سامانه برای نوبتگیری به روزهای پایانی سال بیفتد که موجب شد درباره مداخله اختلالات یادگیری، توفیق چندانی نداشته باشیم. وی با بیان اینکه امسال مراکز جامع سنجش و توانبخشی ۲ تا ۳ روز در هفته، سنجش و ۲ تا ۳ روز متناسب با جمعیت به مداخله و توانبخشی در حوزه اختلالات یادگیری و سایر مداخلات اقدام میکنند، افزود: سامانه سیرت سال گذشته در نوبتگیری و هدایت در مراحل بعدی تکمیل نشده بود و امسال توسعه پیدا کرد. الماسی با بیان اینکه سال گذشته جمعیت سنجششدگان متناسب با مراکز نبود، ادامه داد: امسال مراکز جامع سنجش افزایش پیدا کرد و به ۹۰۰ مرکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی و مداخله بهنگام رشدی و تربیتی و ۳۰۰ پایگاه موقت در شهرهای بزرگ مانند تهران، مشهد و شیراز رسیده است.
***
رقابت دانشآموزان در جشنواره رسانش
ششمین جشنواره دانشآموزی رسانش پس از 3 روز رقابت دانشآموزان هنرمند و علاقهمند به رسانه به کار خود پایان داد. جشنواره رسانش از سوی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان برگزار میشود و به دانشآموزان سراسر کشور این فرصت را میدهد تا مهارتهای تولید محتوای خود را در قالب آثار صوتی، تصویری، گرافیکی و متنی به نمایش بگذارند. این جشنواره تاکنون در ۶ دوره برگزار شده و ۵۵۰۰۰ اثر رسانهای را دریافت کرده است. این میزان ارسال اثر نشاندهنده علاقه و مشارکت بالای نسل جوان در دنیای رسانه و تولید محتوا است. در این دوره نیز دانشآموزان پسر و دختر به صورت جداگانه در 4 بخش ساخت ویدئو، گرافیک، بخش متنی و پادکست با یکدیگر به رقابت پرداختند. در مراسم اختتامیه ششمین جشنواره رسانش ویژه دختران خانمها مائده اسعدی از استان البرز، حنانه کربلایی از شهرستانهای تهران و ساجده حسنزاده از خراسان شمالی رتبههای برتر کشوری شدند. در بخش پسران نیز محمدامین رحیمی از استان اصفهان، محمدمهدی معماریان از استان البرز و علیرضا بدری از استان خراسان شمالی به ترتیب رتبههای اول تا سوم را به دست آوردند.
ارسال به دوستان
سنوار هنوز زنده است و نمیمیرد
همزمان با شهادت یحیی سنوار فرمانده شجاع حماس، اکران فرهنگی گرامیداشت یاد این شهید قدس در مقابل سفارتخانههای کشورهای اروپایی و حاشیه خلیجفارس اجرا شد. در این اکران فرهنگی به زبان انگلیسی و عربی که مزین به تصویر فرمانده شهید یحیی سنوار است از جمله «sinwar is still alive and not dead» / «انه حی و لیس میتا» به این معنی که «سنوار هنوز زنده است و نمیمیرد» استفاده شده است.
ارسال به دوستان
«وطن امروز» از لزوم توجه به پیشگیری از مصرف مواد مخدر با آگاهیبخشی و مهارتآموزی دانشآموزان گزارش میدهد
آموزش «نه» به اعتیاد از مدرسه
۲۰ میلیون نفر از جمعیت کشور با مسائل ناشی از اعتیاد به مواد مخدر مواجهند
گروه اجتماعی: این روزها با رو آوردن جوانان و نوجوانان به مواد مخدر صنعتی و روانگردانها، مشکلات عدیدهای متوجه جامعه شده است و خیلی از خانوادههایی که فردی معتاد دارند با چنین معضل خانمانسوزی مواجه شدهاند. به گفته کارشناسان، در ورای خوشی گذرا و ابتدایی ناشی از مصرف مواد، یک شادی بهنجار سالم و پایا رخ نمیدهد، بلکه یک حالت فروریزی، خماری و احساس پوچی و افسردگی وجود دارد که ادامه مصرف مواد را اجباری میکند.
بیماری اعتیاد دارای یک روند تدریجی است و به آرامی از مصرف تفننی به مصرف دائمی تبدیل میشود. از این رو بسیاری از افرادی که مصرف مواد مخدر را آغاز میکنند، نمیدانند که در حال ابتلا به بیماری اعتیاد هستند و به چه دام گسستناپذیری افتادهاند. به طور معمول فرد مبتلا از پیشرفت بیماری در خود مطلع نیست و زمانی متوجه این موضوع میشود که دیگر دیر شده است. اعضای خانواده نیز تنها زمانی متوجه این موضوع میشوند که تغییرات ناخوشایندی در رفتار و حالات روانی فرد ایجاد شده است.
متاسفانه اعضای خانواده برای روبهرو نشدن با واقعیت، تلاش میکنند موضوع را کوچک جلوه دهند و تصور کنند عضو معتاد خانواده مصرف مواد را قطع خواهد کرد اما با شدت گرفتن اعتیاد، فرد معتاد به ناچار وقت و انرژی بیشتری برای تهیه و مصرف مواد صرف میکند. تهیه و مصرف مواد به تنها مساله مهم زندگی فرد معتاد بدل شده و او بهتدریج رابطه خود با اعضای خانواده را کمتر میکند و در عوض رابطه بین فرد معتاد و مواد مخدر به مفهومی بسیار واقعی به بخشی از محیط خانواده تبدیل میشود. مسؤول کارگروه علمی و عملیاتی نظام برنامه کنترل و کاهش اعتیاد شورای اجتماعی کشور گفت: 4 تا 5 میلیون نفر در کشور درگیر موادمخدر هستند که با در نظر گرفتن تعداد خانوارها، میتوان گفت ۲۰ میلیون نفر از جمعیت کشور با مسائل ناشی از اعتیاد به موادمخدر مواجه هستند.
ابوالحسن صفرپور دیروز در یادواره شهدای مبارزه با مواد مخدر استان زنجان، اظهار کرد: گروهها و شبکههای مردمی در مبارزه با موادمخدر بویژه در حوزه پیشگیری حمایت میشوند، چون راه موثر مقابله با این بلای خانمانسوز، نقشآفرینی مردم است. وی با اشاره به عنوان شهدای «مدافعان جان» برای شهیدان راه مبارزه با موادمخدر، افزود: افرادی که در حوزه پیشگیری از موادمخدر کار میکنند جزو مدافعان جان هستند و این مفهوم برگرفته از آیات قرآن کریم است که هر کسی جان یک نفر را نجات دهد جان همه انسانها را نجات داده است.
مسؤول کارگروه علمی و عملیاتی نظام برنامه کنترل و کاهش اعتیاد شورای اجتماعی کشور از ایجاد یادمان مدافعان جان در استانها خبر داد و گفت: این موضوع در گام نخست در استانهای کرمان، تهران و سیستانوبلوچستان در حال عملیاتی شدن است. او با اینکه امالمصائب آسیبهای اجتماعی موادمخدر است، گفت: برای مقابله با آسیبهای موادمخدر خود مردم هم باید به میدان بیایند و کار را تمام کنند. صفرپور خاطرنشان کرد: دشمن برای بیرون کردن جوانان ما از عرصه کار و فعالیت درصدد آلوده کردن آنان به موادمخدر است و باید با همت خود مردم جلوی این توطئه را گرفت.
* پیشگیری از اعتیاد از مدارس شروع شود
حسن موسویچلک، پژوهشگر اجتماعی در گفتوگو با «وطن امروز» درباره علل گرایش جوانان و نوجوانان به اعتیاد بویژه مصرف مواد مخدر صنعتی و روانگردانها گفت: در این حوزه چند مساله مهم و تاثیرگذار وجود دارد؛ مولفههایی چون ناآگاهی، افزایش اختلالات روانی، کاهش امید و نشاط در جامعه و مسائل اقتصادی. اینها موضوعاتی است که در گرایش افراد به آسیبهای اجتماعی تاثیر بسزایی دارد. از زاویه دیگر، آموزش مهارتهای زندگی اهمیت دارد. توانایی «نه» گفتن و اینکه چگونه هیجانات کنترل شود تا فرد به خود و دیگران آسیب نزند، موضوع مهمی است که باید از سوی تصمیمگیران جدی گرفته شود.
وی با بیان اینکه مهارت تابآوری و تصمیمگیری و کنترل خشم را باید با اطلاعات درست به جوانان، نوجوانان و کودکان آموزش داد، افزود: آموزش مهارت نه گفتن و آشنایی با عواقب و معضلات اعتیاد باید از مدارس ابتدایی شروع و روی آن بسیار کار شود. اگر اقدامات درستی در این زمینه شود، میتوان امیدوار بود طی یک دهه آینده نتایج خوبی در کاهش گرایش به اعتیاد حاصل شود.
این پژوهشگر اجتماعی خاطرنشان کرد: مواد مخدر برای سوداگران مرگ از لحاظ اقتصادی سود سرشاری دارد، از این رو آنها با جذاب کردن مواد، همچنین فراهم آوردن شرایط استعمال آسان و بدون ابزار و علائم، سعی بر آن دارند با جذب بیشتر جوانان، سودهای هنگفتی را از طریق فروش مواد به جیب بزنند به طوری که هم اکنون بعد از تریاک، مصرف ماده مخدر گل روندی افزایشی دارد.
موسوی اضافه کرد: گرایش جوانان و نوجوانان به سمت مصرف مواد مخدر صنعتی و روانگردانها آنها را به ورطه نابودی میکشاند. همه چیز با مصرف سیگار و گل شروع میشود اما بعد فرد به سمت سایر مواد پرخطر میرود به طوری که سن مصرف پایین میآید و طول زمان مصرف مواد افزایش مییابد. از سویی وابستگی به مواد جدید صنعتی افزایش یافته و بازار مصرف نیز روز به روز بیشتر میشود.
وی در ادامه افزود: میزان مصرف مواد مخدر صنعتی اکنون در بین جوانان و نوجوانان نگرانکننده است و خانوادههای بسیاری درگیر این معضل هستند. پیامدهای منفی آن در جامعه نیز قابل مشاهده است. هر چند در مبارزه با مواد مخدر کوتاهی نمیشود و تاکنون 3 هزار و 800 نفر در این مسیر به شهادت رسیدهاند و خیلیها نیز جانباز شدهاند اما در کنار مبارزه باید به پیشگیری توجه جدی کرد.
از طرفی هزینههای درمان و حمایتهای اجتماعی نیز بار گرانی را بر دوش دولت گذاشته است، از این رو اولویت باید بر پیشگیری باشد تا مانع از رفتن نوجوانان و جوانان به سمت اعتیاد شد.
موسوی تصریح کرد: تنها راه مقابله با شیوع اعتیاد علاوه بر جلوگیری و مبارزه با سوداگران مرگ، ایجاد شادابی در جامعه و افزایش شاخصهای سلامت با آموزش مهارتهای صحیح زندگی به نوجوانان است.
همانطور که گفته شد، مدرسه مهمترین کانونی است که میتوان از طریق آن آگاهیبخشی لازم را به نوجوانان درباره تبعات اعتیاد و پیشگیری از این معضل داد، چرا که دانشآموزان 12 سال مستمر در یک محیط اجتماعی در کنار مربیان و معلمان هستند، بنابراین مدرسه تاثیر بسزایی در جلوگیری از شیوع اعتیاد با آگاهیبخشی به دانشآموزان دارد.
ارسال به دوستان
آبان با باران میآید
با آنکه مهر امسال بارندگی چندانی در کشور اتفاق نیفتاد ولی پیشبینی هواشناسی بیانگر آن است که از ابتدای آبان، ساکنان تهران و اغلب استانهای کشور با بارش باران و افت دما مواجه خواهند شد؛ به طوری که اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به کاهش محسوس دما، بارش باران و وزش باد شدید هشدار داده است. این اداره با انتشار هشدار نارنجی آورده است: کاهش محسوس دما بویژه سهشنبه تا پنجشنبه (اول تا ۳ آبان) در همه مناطق استان پیشبینی میشود. در نواحی شمالی و دامنهها و ارتفاعات بهطور میانگین بین ۱۲ تا ۱۷ درجه سلسیوس و در نیمه جنوبی و نواحی مرکزی به طور میانگین بین ۱۰ تا ۱۵ درجه سلسیوس کاهش دما قابل پیشبینی است.
از اثرات این مخاطره جوی میتوان به رخداد تنش دمایی بویژه در نیمه شمالی استان، گاهی بارش برف در نواحی شمالی بویژه چهارشنبه تا پنجشنبه (۲ تا ۳ مهر) در ارتفاعات و وزش سوزباد در ارتفاعات بالادست بویژه قلههای البرز مرکزی، یخبندان شبانه سطح زمین و ماندگاری توده هوای سرد بویژه از چهارشنبه تا جمعه در دامنهها و ارتفاعات شمالی اشاره کرد.
همچنین اداره کل هواشناسی تهران با توصیف فعالیت سامانه دوم آورده است: بارش باران، مه، رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید لحظهای در دامنهها و ارتفاعات و گاهی بارش برف، دوشنبه و سهشنبه (۳۰ مهر و اول آبان) در دامنه و ارتفاعات شمالی استان تهران و چهارشنبه و پنجشنبه (۲ و ۳ آبان) در نیمه شمالی استان تهران پیشبینی میشود. در این وضعیت آب و هوایی لغزندگی جادهها بویژه در مسیرهای کوهستانی و گردنهها، وزش باد شدید تا خیلی شدید لحظهای و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی و پوشش گلخانهها و سازههای موقت و داربستها و تابلوهای تبلیغاتی و شکستن درختان کهنسال، کاهش شعاع دید بویژه در ارتفاعات طی چهارشنبه و پنجشنبه، گاهی بارش برف در ارتفاعات و کولاک برف در ارتفاعات بالا دست و قلهها، بالا آمدن سطح آب رودخانهها و سیلابی شدن مسیلها دور از انتظار نیست. همچنین سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی از افزایش ارتفاع امواج در استانهای جنوبی و احتمال غرق شدن شناگران و اختلال در تردد کشتیهای تجاری و... طی روزهای آینده خبر داد.
این سازمان طی هشداری در سطح نارنجی از افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریا خبر داد. نوع مخاطره که از یکشنبه تا سهشنبه ادامه دارد افزایش بیشینه سرعت وزش باد در محدوده 28 نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا در محدوده 1.7 متر و بیشتر است.
ارسال به دوستان
پیک مرگ
مسمومیت با متانول یک تهدید جهانی برای سلامت است. در سراسر جهان فروشندگان مشروبات برای سودآوری بیشتر متانول را به مشروبات الکلی غیرقانونی خود اضافه میکنند که این امر باعث کوری مطلق و حتی مرگ فرد مصرفکننده میشود. مهرماه امسال ۳۴۴ نفر به علت مسمومیت الکلی در بیمارستانهای مازندران بستری شدند که در این میان تعدادی جان باختند و تعدادی نیز از عوارض این ماده دچار آسیبهای جسمی سختی شدند. گفتنی است ۹۰ نفر از این افراد دیالیز شدند، ۵ نفر در بخش مراقبتهای ویژه آیسییو بستری و چهار نفر هم نابینا شدند و بیش از ۲۰ نفر نیز جان خود را از دست دادند. بر این اساس رئیس کل دادگستری مازندران از دستگیری ۴ نفر در این زمینه به اتهام قتل عمد خبر داد. همچنین در راستای افزایش امنیت اجتماعی و مبارزه با تولید و توزیع مشروبات الکلی، طرح جمعآوری کارگاههای ساخت مشروبات الکلی با همراهی مجموعه نیروی انتظامی این شهرستان در گلوگاه آغاز و ۳ کارگاه خانگی ساخت مشروبات الکلی شناسایی شد. متخصصان هشدار میدهند خانوادهها بویژه جوانان این را بدانند که هیچگونه مشروبات الکلی استاندارد در کشور وجود ندارد و در نهایت موجب کوری، نارسایی کلیوی و مرگ افراد میشود. با وجود هشدارهای مکرر مسؤولان سلامت، مجریان قانون و جرمانگاریهایی که برای مصرف و فروش مشروبات الکلی در کشور انجام شده است اما باز هم شاهد این دست اتفاقات ناگوار هستیم. مسمومیت با متانول یک تهدید جهانی برای سلامت است. در سراسر جهان فروشندگان این محصولات برای سودآوری بیشتر متانول را به مشروبات الکلی غیرقانونی اضافه میکنند که این امر باعث کوری مطلق و حتی مرگ فرد مصرفکننده میشود. به گزارش ایرنا، بروز علایم مسمومیت با الکلهای حاوی متانول زمانبر است و بسیاری از افراد در ساعات اولیه مسمومیت به مراکز پزشکی مراجعه نمیکنند که این کار میتواند با خطرات جدی همچون آسیبهای چشمی، کوری، کاهش سطح هوشیاری و حتی مرگ همراه باشد. در کشور ما تولید و واردات مشروبات الکلی ممنوع است و الکلهایی که به صورت دستساز تولید، یا قاچاقی وارد کشور میشوند، زمینهساز بروز مسمومیتهای خطرناک میشوند. ماده اصلی در مشروبات الکلی اتانول است که در مقدار و مصرف مشخص معمولا باعث بروز مسمومیتهای جدی در افراد نمیشود اما مشروبات الکلی که به صورت قاچاق به کشور وارد یا به صورت غیرمجاز تهیه میشوند خطرات جدی برای مصرفکننده دارند و معمولا افراد سودجو در مراحل ساخت این مواد از الکلهای حاوی متانول یا سایر الکلهای سمی استفاده میکنند و همین موضوع زمینهساز بروز مسمومیت افراد در حوادث اخیر در مازندران شده است. ارسال به دوستان
خدمات درمانی نباید گران شود
بازنشستگان در حالی جزو اقشار کمدرآمد و آسیبپذیر جامعه محسوب میشوند که افزایش بار هزینه درمان آنها مشکلاتشان را مضاعف میکند، در چنین شرایطی نهادهای خدمتگزار چون بیمهها باید به گونهای تصمیمگیری کنند که هزینه درمان برای آنها کمتر و خدماترسانی به این قشر تسهیل شود.
آنطور که مدیرعامل بیمه آتیهسازانحافظ در پاسخ به سوال «وطن امروز» مبنی بر اینکه پیشنهادهایی از سوی سازمان نظام پزشکی درباره افزایش تعرفههای پزشکی مطرح میشود که در صورت افزایش هزینهها، بازنشستگان با مشکل افزایش هزینه خدمات درمانی مواجه میشوند، ابراز کرد: حوزه سلامت را نباید بگذاریم گران شود، تعرفه جزو چالشهایی است که مراکز درمانی از آن ناراضی هستند و تلاش کردیم مردم هزینهای از جیب خود پرداخت نکنند، چرا که افرادی که نیازمند خدمات سلامت هستند، بازنشستگان و افراد ریسکپذیر هستند و ارائه خدمات به آنها بار بزرگی را از دوش دولت برمیدارد. دکتر علیرضا نمازی دیروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به آغاز هفته بیمه سلامت، ضمن آرزوی سلامتی برای ملت ایران، گفت: جامعه سالم بسترساز توسعه، رشد و شکوفایی در تمام عرصهها محسوب میشود و برای تحقق این مهم نیازمند همکاری، هماهنگی و مشارکت فعال میان سازمانهای مختلف با حوزه سلامت و سازمانهای بیمهگر هستیم. وی اظهار کرد: آتیهسازانحافظ تنها بیمه غیرتجاری است که با استفاده از نیرویهای متخصص سعی میکند بدون دریافت هرگونه بودجه دولتی، مطلوبترین خدمات ممکن را به مشتریان خود ارائه دهد. مدیرعامل آتیهسازانحافظ با بیان اینکه آتیهسازانحافظ 9 هزار و 690 مراکز طرف قرارداد خود به بیمهشدگان خدماتی را طبق قرارداد بیمه تکمیلی درمان مربوط ارائه میدهد، گفت: در انتخاب مراکز درمانی، تشخیصی و دارویی، طرف قرارداد و خرید بسته خدمتی، معیار ما کیفیت خدمات است و عموما با بررسیهای که میشود. سعی میکنیم با مراکزی که بار مراجعه بیمهشدگان به آنها زیاد است، قرارداد منعقد کنیم تا بیمار مجبور نباشد هزینهای از جیب خود پرداخت کند. وی گفت: بسیاری از قراردادهایی که آتیهسازان حافظ در مناقصات آن شرکت میکند، قراردادهای پرریسک و پرخسارتی هستند که حتی معروفترین بیمههای تجاری از پذیرفتن آنها یا حتی حضور در مناقصات آن امتناع میکنند. وی ادامه داد: در راستای عمل به مسؤولیت اجتماعی و صیانت از بیمهشدگان، در قرارداد بازنشستگان و مستمریبگیران تامین اجتماعی فراتر از بسته خدمتی مورد تعهد عمل کردهایم، به طوری که با هماهنگی کانونها خدمات ویژه و بالاتر از سقف تعهد به افراد نیازمند، حمایت درمانی ارائه شده است. نمازی در ادامه تصریح کرد: پرداخت خسارتهای درمان به بیمهشدگان و مطالبات مراکز درمانی و بیمارستانها نظم مشخصی دارد و در بزرگترین قرارداد، خسارت بیمهشدگان یک ماه جلوتر از حق بیمه پرداختی، محاسبه و به حساب بیمهشدگان واریز شده است. وی با بیان اینکه در قرارداد ستاد وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی به اذعان خود بیمهگزاران، رضایتمندی بالای 87 درصدی ایجاد شده است، گفت: در رابطه با قرارداد صندوق بازنشستگی کشوری به خاطر خدمات بهتر به بازنشستگان کشوری، هماکنون در قالب بیمه اکمل خدمات کاملی را به بازنشستگان این صندوق خدمات ارائه میدهیم. نمازی با عنوان این مطلب که هزینه بیمه آتیهسازانحافظ هر ماه ۲,۰۰۰ میلیارد تومان است، گفت: هزینههای بیماران خاص را هفتگی پرداخت میکنیم، چون شرایط این بیماران به گونهای است که نباید اجازه بدهیم دچار مشکل شوند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|