|
حزبالله: فرقی میان بایدن و دیگری نیست
شیخ «نعیم قاسم»، معاون دبیرکل حزبالله لبنان گفت: موضوعاتی که میتواند به تشکیل دولت لبنان کمک کند، مشخص است و تکیه بر عامل زمان برای اعمال فشار و تعدیل مواضع فایده ندارد. قاسم افزود: آنچه در آینده برای تشکیل دولت به آن خواهیم رسید، همان چیزی است که امروز میتوان انجامش داد. وی در ادامه تصریح کرد فرقی میان «جو بایدن» رئیسجمهور منتخب آمریکا یا دیگری نیست.
ارسال به دوستان
کاملا هریس: در سراسر آمریکا، از هر 6 بزرگسال دارای کودک یکی از آنها میگوید خانوادهشان گرسنه هستند و از هر 3 بزرگسال یک نفر در پرداخت مخارج زندگی مشکل دارد
سرزمین گرسنگان
گروه بینالملل: «کاملا هریس» معاون رئیسجمهور منتخب آمریکا در تازهترین اظهار نظر خود با اشاره به وضعیت بغرنج اقتصادی و معیشتی مردم آمریکا به وجود بحران گرسنگی در این کشور اذعان کرد. این اظهارنظر در کنار انتشار آمارهای وحشتناک از تعداد خانوادههایی که با ناامنی غذایی دست و پنجه نرم میکنند و کودکانی که در آمریکا با بحران تغذیه مواجه هستند، در نگاه اول حاکی از این است که دولت بایدن زمین سوختهای را از ترامپ تحویل گرفته است اما نگاهی به آمارهای مربوط به بحران غذا و ناامنی غذایی در دولت اوباما نشان میدهد این روند در تاریخ معاصر دولتهای آمریکا وجود داشته و ترامپ میراث بینقصی را از اوباما تحویل نگرفته بود.
به گواه آمار و ارقام هیچکدام از ۲ رئیسجمهور عزمی جدی برای مقابله با بحران گرسنگی بویژه در ارتباط با اقلیتهای نژادی این کشور نداشتند. نکته نگرانکننده برای مردم آمریکا اما اینجاست که معاون بایدن در حالی با اعتماد به نفس از بهبود اوضاع در آینده صحبت میکند که تیم اقتصادی بایدن با تغییرات اندک همان تصمیمگیرندگان اقتصادی در دولت اوباما هستند از این رو به نظر نمیرسد در دولت بایدن هم تغییر شگرفی در راستای بهبود وضعیت گرسنگان آمریکایی رخ دهد.
* اذعان معاون بایدن به بحران گرسنگی در آمریکا
به گزارش «وطن امروز»، کاملا هریس، معاون رئیسجمهور منتخب آمریکا در سخنانی ضمن اذعان به وجود «بحران گرسنگی» در آمریکا از فاجعهبار بودن وضعیت در این کشور انتقاد کرد. هریس در جلسه اعلام نامزدهای دولت انتقالی این کشور برای مناصب مهم اقتصادی از قبیل وزارت خزانهداری، درباره مشکلات اقتصادی گفت: «شمار موارد ابتلا به «کووید-۱۹» در حال افزایش است و وضعیت فاجعهبار از دست رفتن جانها خارج از تصور است و آثار رکود اقتصادی هم در کشور همچنان ادامه دارد». کاملا هریس با اذعان به وجود بحران گرسنگی در آمریکا ادامه داد: «در سراسر آمریکا از هر 6 بزرگسال دارای کودک، یکی از آنها میگوید خانوادهشان گرسنه هستند. از هر ۳ بزرگسال یک نفر در پرداخت مخارج زندگی مشکل دارد و تعداد واحدهای تجاری کوچک به خاطر این همهگیری به میزان ۳۰ درصد کاهش یافته است». اذعان هریس به بحران گرسنگی در آمریکا در حالی است که پیش از این هم برخی سیاستمداران این کشور درباره گرسنه بودن شهروندان آمریکایی هشدار داده بودند. «برنی سندرز» سناتور ایالت ورمونت پیشتر در توئیتر به اوضاع معیشتی شهروندان آمریکایی در دوران همهگیری کرونا و مشغول بودن رئیسجمهور آمریکا به بازی گلف اشاره کرد و نوشت: «ممکن است ترامپ این را نداند زمانی که در حال بازی گلف با دوستان میلیاردر خود است، میلیونها بیکار آمریکایی در حال حرکت به سوی گرسنگی و بیخانمان شدن هستند».
* تأکید سازمان ملل بر «ناامنی غذایی» در آمریکا
آمارهایی که این روزها از افزایش میزان گرسنگی در آمریکا در رسانههای این کشور منتشر میشود، شاید به دلیل تصورات ناشی از تبلیغات رسانهای و فیلمهایی که از جامعه رویایی آمریکا به نمایش درمیآید، برای خیلیها چندان باورپذیر نباشد اما فیلمها و تصاویری که در فضای مجازی منتشر شده است، صفهای طولانی مردمی را نشان میدهد که برای دریافت غذا ممکن است مجبور باشند ساعتها سر پا بایستند. آمار گرسنهها در آمریکا مسالهای نیست که مربوط به این روزها باشد. مثلا «فیلیپ آلستون» گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فقر و حقوق بشر سال 2018 با انتشار گزارشی درباره شمار گرسنههای آمریکا، اعلام کرد دستکم 40 میلیون نفر در این کشور «ناامنی غذایی» دارند، یعنی از اینکه بتوانند به صورت مستمر به غذای کافی و مناسب دسترسی داشته باشند اطمینان ندارند.
* سیر صعودی بحران گرسنگی در دولت اوباما
اعتماد به نفس هریس در صحبت کردن از توان و صلاحیت گزینههای انتخابی دولت بعدی (بایدن) برای مقابله با مشکلات اقتصای و بحران گرسنگی در حالی است که اکثر گزینههای انتخابی جو بایدن و دولت آتی آمریکا برای مناصب مهم اقتصادی از چهرههای شناختهشده دولت باراک اوباما هستند. از جمله این افراد میتوان به «جنت یلن» گزینه پیشنهادی برای وزارت خزانهداری اشاره کرد که در دولت اوباما سالها مدیر فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) بود. این اعتماد به نفس زمانی با شک همراه میشود که به آمار گرسنگی در زمان دولت اوباما مراجعه کنیم. سال 2009 روزنامه دموکرات نیوریورکتایمز با انتشار یک گزارش فدرال شمار افرادی را که در خانوارهای آمریکایی به تغذیه کافی دسترسی ندارند 49میلیون نفر عنوان کرد که این عدد 13 میلیون نفر بیش از سال 2007 بود. این مقدار گرسنگی در آمریکا، از 14 سال پیش، زمان آغاز ثبت آمارهای مربوط در این زمینه در این کشور، بیسابقه بوده است. از این رو با توجه به بدتر شدن اوضاع نسبت به سالهای قبل و همچنین حضور تیم اقتصادی اوباما در کابینه بایدن، به نظر میرسد آنها هم توفیق چندانی در حل معضلات نخواهند داشت.
* مقابله سناتورها با کمک به نیازمندان آمریکایی
همزمان با افزایش شمار گرسنگان از یک سو و صعودی ماندن آمار مبتلایان به کرونا و تلفات ناشی از آن در آمریکا از سوی دیگر، معترضان خشمگین به افزایش شمار جانباختگان کرونا در آمریکا با تصویب نشدن بسته کمکی دوم و بنبست مذاکرات در این باره در کنگره آمریکا، دهها کیسه جسد را که حاوی اجساد ساختگی بود، مقابل خانههای سناتورهای جمهوریخواه قرار دادند. فعالان در حرکتی نمادین کیسههای اجساد را در واشنگتن مقابل خانه «میچ مککانل» رهبر اکثریت جمهوریخواه سنا و سناتورهای جمهوریخواه دیگر از جمله «سوزان کالینز»، «جیمز اینهوف» و «لیندسی گراهام» رئیس کمیته قضایی سنا قرار دادند. روی بسیاری از این کیسهها به نشانه بیش از ۲۷۰ هزار آمریکایی که قربانی همهگیری مرگبار کرونا در این کشور شدهاند، علامتی سفید قرار داشت که روی آن نوشته شده بود: «مرگومیر کووید ترامپ». گروه SPACEs In Action در پیامی توئیتری نوشت: «سناتورهای جمهوریخواه به رهبری میچ مککانل، رهبر اکثریت سنا بسته کمکی کووید را که در مجلس تصویب شده، ماههاست مسدود کردهاند. امروز ما اجساد را به در خانههای آنها آوردیم». آمریکا همچنان بیشترین آمار ابتلا و مرگومیر ناشی از کرونا در جهان را دارد و طبق جدیدترین آمار دانشگاه جان هاپکینز، با مرگ دستکم ۲ هزار و 500 مورد جدید در روز گذشته، شمار قربانیان کروناویروس در ایالات متحده به ۲۷۰ هزار و ۵۳۲ نفر افزایش یافت. این آمار و ارقام همچنین نشان میدهد مجموع مبتلایان به کروناویروس در ایالات متحده آمریکا به بیش از ۱۳ میلیون و ۷۱۴ هزار نفر رسیده است.
***
[کرونا و افزایش آمار گرسنگان آمریکا]
به نظر میرسد شیوع ویروس کرونا و تبعات اقتصادی ناشی از آن آمارهای مربوط به میزان گرسنگی در آمریکا را که پیش از شیوع این بیماری نیز از وضعیت مناسبی برخوردار نبود، وخیمتر کرده است. گزارشهایی که در رسانههای آمریکا درباره آمار و ارقام مربوط به گرسنگی و ناامنی غذایی منتشر شده، حاکی از وخامت شدید اوضاع است.
ارسال به دوستان
کنست رژیم صهیونیستی روز گذشته با ۶۱ رأی موافق منحل شد
یک گام تا برگزاری انتخابات زودهنگام
گروه بینالملل: در نخستین رایگیری در پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) قانونگذاران با انحلال این نهاد موافقت کردند و فلسطین اشغالی یک گام به برگزاری انتخابات زودرس نزدیک شد. پارلمان این رژیم در نخستین رایگیری خود با ۶۱ رای موافق در برابر ۵۴ رای مخالف، به انحلال خود و برگزاری انتخابات زودهنگام رای داد. طبق گزارشها، برای نهایی شدن انحلال پارلمان رژیم صهیونیستی باید ۲ بار دیگر هم درباره این موضوع رایگیری شود.
بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و شریک سیاسی نتانیاهو در کابینه این رژیم، پیش از این از رای مثبت خود به انحلال کنست خبر داده بود، این اعلام موضع نشاندهنده بنبست سیاسی در رژیم صهیونیستی است. نتانیاهو که در این مدت با سریالی از اتهامات مالی و فساد مواجه بوده، در حالی مخالف انحلال کنست و برگزاری انتخابات چهارم است که در تعاملات سیاسی نیز یکجانبهگرایی را در دستور کار قرار داده است. دنبال کردن این رویه از سوی وی سبب شده بحران سیاسی- امنیتی در این رژیم شدت بگیرد و به نظر میرسد ساکنان سرزمینهای اشغالی در 3 ماه آینده شاهد چهارمین انتخابات پارلمانی خواهند بود.
* بنی گانتس به انحلال کنست رأی داد
به گزارش «وطن امروز»، پس از تشدید کشمکش بین حزب لیکود (حزب حامی نتانیاهو) و حزب آبی و سفید (حزب حامی بنی گانتس) بر سر تصویب لایحه بودجه، در نهایت گانتس که شریک نتانیاهو در دولت چرخشی حساب میشود، اعلام کرد در انتخابات مربوط به انحلال کنست رای به انحلال داده است. بنی گانتس بار دیگر بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی و رهبر حزب لیکود را به نقض توافق تشکیل دولت ائتلافی متهم کرد. گانتس که در حال حاضر سکان وزارت جنگ رژیم صهیونیستی را در اختیار دارد، از نتانیاهو خواست «اطمینان دهد دولت به بودجه رای دهد تا ساکنان سرزمینهای اشغالی خود را در ماه مارس مقابل صندوقهای رای نبینند». این تهدید گانتس به منزله این است که اگر بودجه به نحوی که حزب آبی و سفید مدنظر دارد تصویب نشود، کنست منحل و انتخابات چهارم در 3 ماه آینده برگزار خواهد شد. پیش از این نتانیاهو گفته بود «فعلا زمان انتخابات نیست» و تأکید کرد طبقه سیاسی باید در برابر پاندمی «کووید-۱۹» متحد شود. این در حالی است که همگان در فلسطین اشغالی معتقدند تاکید نتانیاهو بر عدم انحلال کنست تلاش وی در مسیر مقابله با محاکمه درباره اتهامات مربوط به فسادهای مالی است.
* تهدید گانتس چقدر جدی است؟
گانتس و نتانیاهو پس از یک سال بحران سیاسی و برگزاری چند دور انتخابات، سرانجام بر سر تشکیل دولتی ائتلافی به توافق رسیدند و بر همین اساس قرار شد ابتدا نتانیاهو یک سال و نیم نخستوزیر باشد و پس از آن این سمت به گانتس واگذار شود. گانتس معتقد است نتانیاهو توافق مذکور را نقض کرده و بودجه دولت را تصویب نکرده است. پیشنویس قانون انحلال کنست باید در ۲ شور دیگر به تصویب برسد تا نهایی شود. گانتس با وجود اینکه در شور نخست رای موافق داده است اما با این حال راه را پیشروی نتانیاهو بازگذاشته تا بتواند مانع از انحلال کابینه شود؛ بدین گونه که تا قبل از پایان ماه جاری، بودجه دولت را به تصویب برساند. بر همین اساس، اگر نتانیاهو تا پایان ماه جاری بودجه را تصویب کند، حزب آبی و سفید به رهبری گانتس پیشنویس قانون انحلال کنست را باطل خواهد کرد و دیگر انتخاباتی در کار نخواهد بود و دولت کنونی به کار خود ادامه خواهد داد. از طرفی، اگر بودجه تا 25 دسامبر به تصویب نرسد، کنست به موجب توافق تشکیل دولت ائتلافی خود به خود منحل میشود و ظرف مدت 90 روز انتخابات جدید برگزار خواهد شد.
ارسال به دوستان
برخی رسانهها از ورود نظامیان آمریکایی و انگلیسی به مناطق شرقی یمن با هدف تقویت تروریسم خبر میدهند
تحرکات جدید سعودی، آمریکا و انگلیس در یمن
گروه بینالملل: ائتلاف متجاوز سعودی در یک جنایت جنگی آشکار دیگر، فرودگاه بینالمللی صنعا را هدف قرار داد. به گزارش شبکه المسیره (ارگان انصارالله)، جنگندههای سعودی، فرودگاه بینالمللی پایتخت یمن را هدف ۲ حمله هوایی قرار دادند که در یکی آنها ساختمان انتظار مسافران هدف قرار گرفت و خسارت سنگینی به آن وارد شد. این سومین حمله متجاوزان به این فرودگاه طی هفته اخیر است؛ چنانکه یکشنبه پیش نیز سعودیها ۲ حمله هوایی دیگر به آن داشتند. جمعه پیش نیز چند هدف غیرنظامی در صنعا هدف حملات گسترده جنگندههای سعودی قرار گرفته بود که طبق اعلام وزارت بهداشت یمن یک شهید و ۴ مجروح بر جا گذاشت. ائتلاف متجاوز مدعی است این حملات که مشخصا غیرنظامیان را هدف قرار داده، در پاسخ به حملات موشکی-پهپادی جمعه گذشته ارتش یمن به تأسیسات نفتی عربستان در جده انجام شده است.
این یکی از شواهد متعدد فشار روی رژیم ریاض به خاطر ناتوانی در مقابل حملات موشکی انصارالله یمن است.
شبکه الجزیره و پایگاه خبری عربی۲۱ در این ارتباط گزارش دادهاند معاون وزیر دفاع سعودی در دیدار اخیر خود با رئیس دولت مستعفی یمن او را تحت فشار قرار داده تا وزرای تحمیلی ریاض را در دولت جدید معرفی کند که این مساله عصبانیت و نارضایتی منصور هادی را به دنبال داشته است. قرار بود این اقدام برای ایجاد توازن قوا در جنوب یمن میان دولت نامشروع منصور هادی و متحدان امارات (شورای انتقالی جنوب) انجام شود تا به درگیریهای خونین بین 2 طرف پایان دهد اما نه تنها اختلافات کاهش نیافته، بلکه هر روز درگیریها خونینتر میشود.
از طرف دیگر اخباری نگرانکننده از ورود نظامیان آمریکایی و انگلیسی به شرق یمن یعنی منطقهای که مستعد رشد نیروهای تکفیری است، به گوش میرسد.
شبکه بلقیس به نقل از نماینده جوانان استان المهره فاش کرد نظامیان آمریکا و انگلیس در فرودگاه الغیضه حضور دارند و «کریستوفر هنزل» سفیر آمریکا در یمن از مقر این نیروها بازدید کرده است.
مقام یمنی مزبور در اظهارات خود از همزمانی این اقدام با جشن استقلال یمن از اشغال نیروهای انگلیسی ابراز تعجب کرده است. ائتلاف سعودی اواخر سال ۲۰۱۷ با ادعای تقویت امنیت استان المهره و مبارزه با قاچاق، نیروها و ماشینآلات نظامی و امنیتی خود را در این استان مستقر کرده بود اما حضور مستقیم نیروهای آمریکایی و انگلیسی معنای دیگری دارد.
* آمار قربانیان یمنی حملات ائتلاف
مشاور رئیس شورای عالی سیاسی یمن و رئیس هیأت مکلف به همکاری با کارشناسان بینالمللی و منطقهای در کنفرانسی در صنعا که دیروز برگزار شد، آماری از جنایات ائتلاف سعودی در این کشور طی 6 سال گذشته ارائه کرد که حکایت از کشته شدن 16800 غیرنظامی در تجاوز سعودی- اماراتی به یمن با حمایت آمریکا، اروپا و رژیم صهیونیستی دارد.
به گزارش شبکه المسیره به نقل از «عبدالإله حجر» میانگین جمعیت زیر خط فقر در یمن در سال ۲۰۱۹ به ۸۵ درصد رسیده و نسبت بیکاری نیز بالغ بر ۶۵ درصد است. آمارها حکایت از شهادت ۱۶۸۰۲ یمنی (۱۰۶۸۸ مرد، ۳۷۵۳ کودک و ۲۳۶۱ زن) در پی حملات سعودی دارد. همچنین ائتلاف متجاوز سعودی ۴۸۳ بیمارستان و مرکز بهداشتی را به صورت کلی یا جزئی تخریب کرده که منجر به توقف ۶۰ درصدی کار بیمارستانها شده است.
ارسال به دوستان
دور دنیا
تد کروز: دیوان عالی در پرونده انتخابات مداخله کند
«تد کروز» سناتور جمهوریخواه تگزاس از تلاش به منظور جلب رضایت دیوان عالی آمریکا برای رسیدگی به درخواست تجدیدنظر در حکم دادگاه پنسیلوانیا حمایت کرد.
وی بعد از رد شکایت حزب جمهوریخواه برای ابطال آرای ایالت پنسیلوانیا که به نفع بایدن اعلام شد، از دیوان عالی این کشور خواست درخواست تجدیدنظر این حکم را مورد بررسی قرار دهد.
کروز نخستین سناتوری است که به صورت علنی از درخواست رسیدگی دوباره به پرونده انتخاباتی این ایالت حمایت کرده است. پیشتر دادگاه عالی پنسیلوانیا دادخواست حزب جمهوریخواه در اعتراض به سیستم رایگیری در این ایالت را برای ابطال نتیجه انتخابات آن، رد کرده بود.
***
عقبنشینی مکرون از طرح جنجالی «امنیت عمومی»
فراکسیونهای حامی دولت فرانسه در مجلس ملی این کشور اعلام کردند ماده جنجالبرانگیز طرح «امنیت جامع» درباره ممنوعیت پخش تصاویر نیروهای پلیس را به طور کامل «بازنویسی» خواهند کرد.
بازنویسی این طرح توسط فراکسیونهای حامی دولت به منزله عقبنشینی دولت و شخص مکرون از این طرح جنجالی بر اثر اعتراضات داخلی یک هفته اخیر است. در ماده 24 این طرح که در شور اول به تصویب رسید، برای پخش تصاویر ماموران پلیس اگر با هدف «آسیب زدن» به آنها صورت بگیرد، مجازات تعیین شده است.
طرح «امنیت جامع» و به طور خاص این ماده انتقادهای زیادی را طی هفتههای اخیر در فرانسه برانگیخته است. همزمانی بحث بر سر این طرح با پخش تصاویری از ماموران پلیس پاریس که یک مرد سیاهپوست را در داخل استودیوی موسیقیاش مورد ضرب و جرح قرار میدهند، باعث شد منتقدان دولت فرانسه بر لزوم تصویربرداری از ماموران به عنوان راهی برای پیشگیری از خشونت آنها تاکید کنند.
«ژرالد دارمنن» وزیر کشور فرانسه با حضور در کمیسیون قوانین مجلس ملی این کشور به پرسشهای نمایندگان درباره حادثه ضرب و جرح یک مرد سیاهپوست و همچنین دیگر اقدامهای جنجالبرانگیز ماموران پلیس طی هفتههای اخیر پاسخ داد. وزیر کشور دولت امانوئل مکرون، رئیسجمهوری فرانسه در این نشست پذیرفت «شاید» پلیس این کشور «مشکلات ساختاری» داشته باشد.
***
مجوز عبور پروازهای اسرائیلی از عربستان
رژیم سعودی به شرکتهای هواپیمایی رژیم صهیونیستی مجوز داده از آسمان هوایی این کشور برای پروازها به مقصد امارات استفاده کنند. روزنامه جروزالمپست روز دوشنبه مدعی شد ریاض رسما مجوز پرواز خطوط هوایی اسرائیلی بر فراز آسمان عربستان را صادر کرده است که این اقدام زمان پروازهایشان به سمت مشرق را کوتاه کرده و به آنها این اجازه را میدهد به مشتریهای خود پرواز مستقیم به دوبی را پیشنهاد دهند.
۲ ماه پیش عربستان در بیانیهای اعلام کرده بود در پی درخواست امارات به تمام پروازهای غیرنظامیای که مبدأ یا مقصد آنها امارات باشد اجازه میدهد از حریم هوایی این کشور استفاده کنند اما به طور خاص اسمی از رژیم صهیونیستی به میان نیامده بود. مقامهای اماراتی پیشتر دادن اجازه فرود پروازهای اسرائیل در دوبی را منوط به مجوز کریدور هوایی سعودیها کرده بودند.
بر این اساس در پی این تحولات، وزارت خارجه دولت نتانیاهو مذاکراتی را با ریاض به منظور تسریع صدور این مجوز آغاز کرد. قرار است شرکتهای هواپیمایی ایسرائیر و آلآل ماه دسامبر هزاران صهیونیست را به دوبی منتقل کنند.
***
تضمین امنیت مرزهای غربی روسیه با نسل جدید رادار کانتینر
نخستین ایستگاه رادار نسل جدید «کانتینر» واقع در غرب روسیه، توانایی خود در شناسایی هواپیماهای رادارگریز ناتو در فاصله ۳ هزار کیلومتری از مرزهای ملی این کشور را اثبات کرد.
روزنامه «ایزوستیا» چاپ مسکو نوشت: نخستین ایستگاه راداری فراتر از افق «کانتینر» که سال 2019 وارد مرحله انجام وظایف رزمی شد، تا امروز توانایی خود در شناسایی هواپیماهای نامرئی (رادارگریز) بیگانه در فاصله ۳ هزار کیلومتری حریم هوایی روسیه را مورد تأیید قرار داده است.
بر اساس این گزارش، این ایستگاه راداری قدرتمند که در منطقه «موردوویا» در غرب روسیه واقع شده است، طبق اطلاعات وزارت دفاع روسیه، از دسامبر سال 2019 تاکنون همه پارامترهای مسیر تمام انواع هواپیماهای راهبردی، شناسایی و تاکتیکی از جمله پرواز جنگندههای نامرئی (رادارگریز که شامل هواپیماهای نوع «اف22» و «اف35» هستند) متعلق به کشورهای عضو ناتو را بخوبی شناسایی و تعیین کرده است.
نسل جدید رادار «کانتینر» میتواند به طور همزمان ۵ هزار شیء پرنده از انواع مختلف، از جمله جنگنده «اف35» و هواپیماهای بسیار کوچک را در فاصله ۳ هزار کیلومتری ردیابی کند.
رادار «کانتینر» همچنین قادر است موشکهای مافوق صوت را نیز از همان فاصله ۳ هزار کیلومتر شناسایی کرده و اطلاعات راجع به پرتاب احتمالی موشکهای کروز و موشکهای مافوق صوت را به مراکز فرماندهی نظامی روسیه ارسال کند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|