|
موتورسواران متخلف همچنان زیر ذرهبین پلیس
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور گفت: طرح موتوریار در پایتخت با قوت در حال اجراست. سرهنگ علی همهخانی با اشاره به انتشار اخباری در فضای مجازی مبنی بر لغو طرح موتوریار به دلیل انتخابات، اظهار کرد: طرح موتوریار یکی از طرحهای مناسب در جهت فرهنگسازی در حوزه تردد صحیح در شهر است. بر همین اساس در حال حاضر این طرح با قوت بیشتری در پایتخت در حال اجراست و لغو نشده است.
ارسال به دوستان
رئیسجمهور رعایت پروتکلهای بهداشتی در روند برگزاری انتخابات را ضروری دانست و تأکید کرد «یک هفته مانده به انتخابات باید شرایط آرامی از لحاظ کرونا داشته باشیم»
راهاندازی کارناوال انتخاباتی ممنوع
مصطفی خدابخشی: با نزدیک شدن به 28 خرداد و بالا گرفتن تب تبلیغات کاندیداهای انتخابات ریاستجمهوری در فضای مجازی یکی از مهمترین دغدغههای برگزاری این دوره از انتخابات چگونگی مدیریت حضور مردم به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کروناست.
یقینا داشتن طرح و برنامه لازم جهت برگزاری انتخابات در عین رعایت پروتکلهای بهداشتی میتواند تاثیر زیادی بر مشارکت حداکثری هموطنان در انتخابات داشته باشد. بر همین اساس، وزارت بهداشت به عنوان متولی اصلی سلامت در کشور از هماکنون به دنبال طرحها و برنامههای ویژهای به منظور برگزاری انتخابات در فضایی امن و بدون دلهره از ویروس کروناست.
در همین زمینه، ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت در تشریح این موضوع گفت: بعد از اعلام شیوع کرونا در کشور، ۲ راهپیمایی قدس داشتیم و یک راهپیمایی 22 بهمن. درست در ایام قبل از هر ۳ راهپیمایی هم روند نزولی بیماری را داشتیم اما چون اصول بیماری نمیپذیرفت، راهپیمایی برگزار نکردیم، بنابراین این مباحث، علمی است. ما مصلحت مردم و آخرت خودمان را به دنیای کسی نخواهیم فروخت. کسی هم ما را تحت فشار نمیگذارد. اینها با معیارهای علمی استخراج میشود. هشدارهایی هم که ما پیش از این دادیم، روشن است و بگذارند کارمان را انجام دهیم.
حریرچی ادامه داد: محدودیتها بسیار جدی دیده شده است تا ضمن حفظ شور انتخاباتی، از لحاظ کرونایی مردم آسیب نبینند. برنامهریزی میشود که در برگزاری میتینگها پروتکلهای بهداشتی بدرستی رعایت شود. برای انتخابات ریاستجمهوری تدابیر مناسبی اتخاذ شده تا شور انتخاباتی که مورد تاکید است، از طریق فضای مجازی و رسانه ملی ایجاد شود.
وی به کمیته سلامت روان که با دستور وزیر بهداشت پیش از این در وزارت بهداشت تشکیل شده است، اشاره کرد و گفت: این کمیته پیشبینیها و توصیههایی را چه به کاندیداها در روستاها و شهرها و چه کاندیداهای ریاستجمهوری دارد. ما با توجه به خستگی مردم از کرونا و همچنین فشارهای اقتصادی و تحریمها و بر اساس مولفههای روانشناسی مثبتنگر و از منظر علمی، ۴ نکته مهم را از کاندیداها میخواهیم که اول شامل مثبتاندیشی و خوشبینی است. نکته دوم ایجاد امیدواری در جامعه است، چراکه ما کشوری هستیم که آینده بسیار درخشانی داریم و لازم است در اجتماعات این امیدواری ایجاد شود. بحث بعدی، خوداتکایی است که باید بر این موضوع تاکید زیادی شود. موضوع بعدی رویکرد تابآورانه در شرایط سخت است؛ چراکه در شرایط کرونا و تحریمها خیلی از شغلها از دست رفته است.
حریرچی افزود: 4 مورد هم پرهیز داریم؛ پرهیز از نگاه بدبینانه؛ افراد نباید به خود و جامعه نگاه بدبینانه داشته باشند. نکته بعدی پرهیز از نگاه نومیدانه است. مبحث بعدی پرهیز از رفتارهای منفیبافانه و سیاهنمایانه است. بیان واقعیات و نقاط ضعف در جامعه خوب هم هست و برای اصلاح آنها اعتماد ایجاد میکند اما بیانها باید واقعی باشد.
* ضرورت ایجاد شرایط آرام کرونایی
در حالی که چگونگی برگزاری انتخابات در شرایط کرونایی به یکی از چالشهای پیش روی مسؤولان اجرایی انتخابات و وزارت بهداشت مبدل شده، حسن روحانی بر این نکته تاکید دارد که «یک هفته مانده به انتخابات باید شرایط آرامی از لحاظ کرونا داشته باشیم».
حسن روحانی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه در مدت شیوع کرونا روزهای سختی داشتهایم، گفت: وقتی وارد پیک میشویم دستورالعملها خوب مراعات میشود اما وقتی از پیک عبور میکنیم یک اطمینان کاذب در جامعه ایجاد میشود و متاسفانه رعایت پروتکلها کاهش مییابد، سهلانگاریها آغاز میشود و همین مقدمه موج بعدی میشود و این مشکل اصلی است.
روحانی با بیان اینکه باید کاملا پروتکلهای بهداشتی را مراعات کنیم، گفت: همه بخشهایی که مسؤولیت دارند، از خود وزارت بهداشت و درمان گرفته تا بخشهای نظارت بر کسبوکارها، نیروی انتظامی، سپاه و بسیج، همه باید در کنار هم قرار بگیریم و کاری کنیم پروتکلها بسیار دقیق رعایت شود و با متخلفان قاطعانه برخورد شود.
رئیسجمهور با اشاره به در پیش بودن انتخابات، گفت: امسال در خردادماه با یک مسؤولیت سنگین مواجهیم و آن انتخابات ریاستجمهوری و شوراها و نیز میاندورهای مجلس خبرگان و شورای اسلامی است که البته این ۲ مورد آخر در برخی مناطق برگزار میشود و اصل، همان انتخابات ریاستجمهوری و شوراهاست.
وی ادامه داد: ما باید کاری انجام بدهیم که در ایام انتخابات یعنی یک هفته مانده به انتخابات یک شرایط آرامی از لحاظ کرونا داشته باشیم اما اگر خدای نکرده در هفتههای اولیه خرداد مراعات نشود و بخواهیم پایان هفته دوم خرداد و در هفته سوم خرداد با یک پیک جدید مواجه شویم به معنی آن است که ما نمیتوانیم انتخابات مطلوب و باشکوهی داشته باشیم و مردم را میترسانیم.
روحانی افزود: مردم وقتی ببینند موج جدیدی شکل گرفته و این ویروس اوج گرفته، برای حضور در انتخابات دچار مشکل میشوند بنابراین ما مسؤولیت سنگینی داریم. حفظ جان مردم مسؤولیت اصلی ما است. در هفتههای اول خرداد باید کاملا مراقبت کنیم و باید بتوانیم روی تخلفات در این ایام بیشتر حساس باشیم، برای اینکه انتخابات در سلامت کامل مردم و با حفظ جان آنها بخوبی برگزار شود.
* تبلیغات انتخاباتی، مشکل اصلی در مبارزه با کرونا
یکی از زنگ خطرهای جدی در مواجهه با کرونا در بازه زمانی پیش از برگزاری انتخابات، موضوع تبلیغات میدانی است که خود دارای ظرفیت بالایی در انتقال ویروس و بحرانی شدن شرایط است. بر همین اساس حسن روحانی گفت: وقتی کمکم شورای نگهبان صلاحیت نامزدها را اعلام کند، بعد از آن تبلیغات انتخاباتی آغاز میشود و به اعتقاد من مشکلترین دوران، دوران تبلیغات انتخاباتی است، البته برای روز انتخابات ما باید فاصلهها و زمان را بیشتر کنیم.
وی تأکید کرد: امروز تصمیم مهمی در جلسه اتخاذ شد؛ اینکه زمان را برای ساعات انتخابات کمی افزایش بدهیم. وزارت کشور هم از پیش تصمیم گرفته صندوقها را هم اضافه کند و اپلیکیشنی که شعبهیاب است، سریع در اختیار مردم قرار بگیرد تا مردم در روز انتخابات بتوانند از روی موبایل تشخیص بدهند جاهایی که اطراف خودشان الان خلوتتر است، کجاست و به همانجا بروند که هم کمتر معطل شوند و هم با ازدحام مواجه نشویم. روحانی افزود: وزارت کشور هر کجا که ببیند ازدحامی وجود دارد، فورا باید صندوق سیار را به آنجا برساند و همه اینها انشاءالله برای روز انتخابات مراعات میشود. باز هم فرصت داریم که برای روز انتخابات اگر تصمیم دیگری هم لازم بود اتخاذ کنیم.
رئیسجمهور اظهار کرد: تبلیغات بلافاصله بعد از اینکه شورای نگهبان اعلام کند آغاز میشود و در این تبلیغات بسیار مهم است که ما پروتکلها را دقیق مراعات کنیم. امروز در جلسه ما مصوب شد که در فضای سربسته نباید اجتماعات داشته باشیم. روحانی یادآور شد: اگر در یک شهری هزار نفر، ۲ هزار نفر، کمتر یا بیشتر اجتماعی برگزار کنند، در فضای سربسته نمیشود. ضمن اینکه میخواهیم شور انتخاباتی باشد ولی اگر جمعیتی وجود دارد، باید فضایی بزرگ و باز برای آن در نظر گرفته شودکه در آن بتوان پروتکلها را رعایت کرد.
وی افزود: در فضای بسته هم اگر جلسه کوچکی است باز باید در چارچوب پروتکلهایی که هست، انجام شود، در جاهایی که قرمز است حداکثر چند نفر باید باشند، در جاهایی که نارنجی و زرد است هم باید پروتکلها را دقیق مراعات کنیم، برای اینکه سلامت مردم حفظ شود.
رئیسجمهور تاکید کرد: برای این کار هم خود نامزدها و هم ستادهای آنها باید احساس مسؤولیت کنند، هم مسؤولان استانی اعم از استاندار، فرماندار و بخشدار و هم نیروهای ما، نیروی انتظامی در قدم اول، بسیج، سپاه و همه باید احساس مسؤولیت کنند.
***
بایدها و نبایدهای کرونایی در تبلیغات انتخاباتی
ستاد ملی مقابله با کرونا به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در کشور در فرصت باقیمانده تا برگزاری انتخابات ریاستجمهوری، «پروتکلهای بهداشتی انتخابات» را اعلام کرد. در همین زمینه سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره تصمیمات اتخاذشده برای انتخابات ریاستجمهوری گفت: درباره پروتکلهای انتخابات هدف اصلی ما این است که محیط به گونهای سالم باشد و رعایت پروتکلها به گونهای اطمینانبخش اجرا شود که منجر به مشارکت پرشکوه مردم شود. دکتر علیرضا رئیسی افزود: واضح است اگر مردم از نظر سلامتی احساس اطمینان نکنند، ممکن است برای شرکت در انتخابات تردید کنند، بنابراین باید کاندیداهای محترم کاری کنند که حداکثر رعایت پروتکلها به عمل آید تا مردم با خیال راحت در انتخابات شرکت کنند. ما اصل را بر تبلیغات حداکثری گذاشتیم و تجمعات باید به حداقل برسد. وی تاکید کرد: هر گونه تجمع در فضای بسته برای نامزدها ممنوع است. این اماکن از قبیل سالن اجتماعات، مساجد، سالن ورزشی، سالن پذیرایی و... است؛ به جز موارد خاص در صداوسیما که به شکل نشست خبری و با جمعیت محدود برگزار میشود. اما در فضای باز این امکان وجود دارد که نامزدهای انتخاباتی با رعایت پروتکلها و فاصلهگذاری فیزیکی بتوانند سخنرانی کنند. این مراکز همچون استادیومهای روباز، فضای باز مدارس و سایر سازمانهایی که چنین محیطی دارند، است. وی افزود: در هر ۸ مترمربع در فضای باز باید یک نفر حضور داشته باشد. استادیومهای ورزشی بزرگ میتوانند با ۳۰ درصد ظرفیت در فضای باز فعال باشند. مسؤولان باید به گونهای برنامهریزی کنند که در ورود و خروج مجزا باشد تا سبب تجمع نشود و همه شیوهنامههای بهداشتی باید رعایت شود. وزارت ورزش و جوانان و سایر دستگاههایی که دارای ظرفیت با محیط باز هستند، در مراکز استانی و شهری باید با نامزدها همکاری کنند تا مراکز را در اختیارشان قرار دهند. رئیسی ادامه داد: وزارت کشور و استانداران موظف شدند در هر استان مکان مناسب مطابق با شرایط وزارت بهداشت را در اختیار نامزدها قرار دهند. هر گونه تجمع در فضای سربسته ممنوع است، البته برای ستادهای انتخاباتی با توجه به رنگبندی شهرستانها در مناطق قرمز ۱۵ نفر، نارنجی ۲۰ نفر و زرد ۳۰ نفر میتوانند در فضای بسته با رعایت پروتکلها حضور داشته باشند. هر گونه مراسم استقبال و راهاندازی کارناوال تبلیغاتی ممنوع است. وی افزود: از طرفی صداوسیما نقش مهمی برعهده دارد و برای کاهش تجمعات، میزان برنامههای خود را افزایش داده است. تقریبا زمان نسبت به دوره قبل ۲ برابر شده است و این بسیار کمککننده است. برای کاهش تجمعات، وزارت ارتباطات موظف است ترتیبی اتخاذ کند تا اختلال اینترنتی به حداقل برسد. رئیسی گفت: در انتخابات ریاستجمهوری، رئیس ستاد مرکزی و ستادهای استانی و شخص نامزدها باید مسؤولیت بپذیرند تا از رعایت پروتکلها اطمینان حاصل کنیم. معاون بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد: در زمان رایگیری، تعداد صندوقها افزایش یافته و تمهیدی اندیشیده شده که فاصلهگذاری برای افرادی که میخواهند رای دهند، رعایت شود و صف با فاصله باشد و خطکشی منظمی وجود داشته باشد و بیشتر در فضای باز حضور داشته باشند. درست است که صندوقها ممکن است در فضای بسته باشد اما به گونهای تنظیم کنند که تعداد افرادی که وارد فضای سربسته میشوند حداقلی باشد. امیدواریم با حداکثر تلاش، انتخاباتی پرشور با سلامتی و مشارکت بالا داشته باشیم.
ارسال به دوستان
با وجود شیوع کرونا در کشور 40 قلب در نقاط مختلف کشور اهدا شد
کاهش ۵۰ درصدی اهدای عضو با شیوع کرونا
گروه اجتماعی: شیوع کرونا در کشور طی 16 ماه گذشته بسیاری از فعالیتها و اقدامات را تحت تاثیر قرار داده و چالشهای جدیای را در حوزههای مختلف از جمله اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی ایجاد کرده است.
این ویروس منحوس در زمینه اقدامات خیرخواهانه که منطبق با نیازهای روز جامعه است نیز ورود کرده و عملا بخش عمدهای از نیازها که با اقدامات انساندوستانه رفع میشود تحت تاثیر قرار داده و باعث شده اینگونه اقدامات در حد قابل توجهی کاهش یابد. در این زمینه میتوان به کاهش حجم زیادی از ذخایر بانک خون کشور اشاره کرد که هر از گاهی سازمان انتقال خون به منظور تامین این مایع حیاتی دست یاری به سوی مردم دراز میکند. حالا این ویروس در زمینه اهدای عضو نیز مشکلاتی را با خود به همراه آورده است.
در این زمینه، رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای وزارت بهداشت با بیان اینکه با شیوع کرونا در سال گذشته شاهد کاهش ۵۰ درصدی اهدای عضو بودیم، گفت: البته در همین شرایط کرونا ۴۰ قلب اهدایی از نقاط مختلف کشور به نقاطی دیگر منتقل شد که کار پیچیده و بسیار بزرگی است. دکتر مهدی شادنوش در زمینه وضعیت اهدای عضو در کشور، گفت: به رغم اینکه در بهمنماه سال ۱۳۹۸ به بالاترین میزان اهدای عضو در کشور در طول سالهایی که اهدای عضو در کشور فعال است، رسیده بودیم اما متاسفانه با شیوع ویروس کرونا، مقداری در این زمینه دچار اختلال شدیم به طوری که در سال ۱۳۹۹ موارد اهدای عضو تا ۵۰ درصد کاهش یافت که البته هر چه تا پایان سال پیش رفتیم، بهتر شد.
وی افزود: امیدواریم در سال ۱۴۰۰ با همت همه رسانهها و خانوادههایی که میتوانند در روزهای مبادا تصمیمات قاطعی بگیرند، امید دوبارهای به بیماران نیازمند پیوند عضو ببخشیم. اگر در سال ۱۴۰۰ بتوانیم به شرایط سال ۱۳۹۸ بازگردیم اتفاق بسیار بزرگی رخ خواهد داد.
شادنوش گفت: تا سال ۱۳۹۸ PMP ما یعنی شاخص بینالمللی اهدای عضو به ازای هر یک میلیون نفر 7/14 بود.
وی درباره وضعیت داروهای بیماران پیوندی نیز گفت: به رغم همه تحریمها و فشارهای ناجوانمردانهای که آمریکاییها به تولیدکنندگان و کمپانیهای داروهای وارداتی ما وارد کردند و دچار مشکل بودیم اما خوشبختانه دچار بحران نشدیم و با هر مشکلی که بود این داروها تاکنون فراهم شده است.
ارسال به دوستان
طی 24 ساعت 187 نفر بر اثر ابتلا به «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند
کاهش چشمگیر تعداد مبتلایان به کرونا
روند ابتلا به ویروس کرونا و آمار ناشی از فوت به دلیل این بیماری سیر نزولی به خود گرفته و به نظر میرسد موج چهارم که تعداد زیادی از هموطنان را به کام مرگ کشانده بود، روزهای پایانی خود را سپری میکند. در حالی که آمارهای مربوط به این بیماری کاهش چشمگیر تعداد مبتلایان را نشان میدهد اما کارشناسان بر این باورند که این شرایط شکننده بوده و در صورت عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی، یک بار دیگر کشور با این بیماری به صورت گسترده درگیر خواهد شد. بر اساس آخرین آمار ارائه شده از سوی وزارت بهداشت، در روزهای 31 اردیبهشت و اول خرداد بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸ هزار و ۵ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند که هزار و ۱۷۵ نفر از آنها بستری شدند.
بر این اساس مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به ۲ میلیون و ۸۲۳ هزار و ۸۸۷ نفر رسید. همچنین در این بازه زمانی ۱۸۷ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند تا مجموع جانباختگان این بیماری به ۷۸ هزار و ۳۸۱ نفر برسد. بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، تاکنون ۲ میلیون و ۴۷۸ هزار و ۹۳۶ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۴۵۱ هزار و ۷۲۱ نفر نیز دوز دوم را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۲ میلیون و ۹۳۰ هزار و ۶۵۷ دوز رسید. گفتنی است ۴ هزار و ۹۴۵ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند و در حال حاضر ۸ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۳۳ شهر در وضعیت نارنجی و ۲۰۷ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.
* آغاز واکسیناسیون سالمندان ۷۰ سال به بالا
واکسیناسیون افراد ۷۰ سال به بالا علیه بیماری «کووید-۱۹» از روزگذشته آغاز شد و بر اساس اعلام وزارت بهداشت، لازم است این گروه سنی جهت دریافت نوبت تزریق واکسن کرونا در سامانه salamat.gov.ir ثبتنام کنند.
در همین رابطه سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: در جلسه امروز مباحث مهمی داشتیم و مروری بر وضعیت روند بیماری در کشور داشتیم. خوشبختانه همانطور که نمودارها نشان میدهد، اکثر استانها روند نزولی را طی میکنند و این خبر خوبی است اما در ۳ استان باید دقت بیشتری کنیم. استانهای بوشهر، هرمزگان و سیستانوبلوچستان مراقبت بیشتری میخواهند.
دکتر علیرضا رئیسی افزود: نگران گسترش سوش ویروس هندی و آفریقایی در استانهای بوشهر، هرمزگان و سیستانوبلوچستان هستیم و اگر پروتکلها درست رعایت نشود، ممکن است مانند خوزستان که ابتدا سوش انگلیسی در آنجا شایع شد و سپس به همه جا رسید، این روند در این ۳ استان هم تکرار شود. در حال حاضر روند در آن ۳ استان تقریبا در حال کنترل است و مابقی استانها روند نزولی خوبی را طی میکنند که امیدوارم ادامهدار باشد.
وی افزود: معمولا بعد از ماه رمضان برخی جشنها و عروسیها بیشتر میشود و نیاز به دقت بیشتر است. از طرفی گرم شدن هوا و روشن کردن کولرها بویژه در مناطق گرمسیر بدون بازکردن در و پنجره و عدم گردش هوا، عامل خطر انتشار ویروس است. معمولا در اواخر بهار و تابستان سفرها صورت میگیرد که از مردم میخواهیم سفر نکنند. تجمعات و دورهمیها هم در انتقال بیماری موثر است.
رئیسی درباره آخرین خبرها از واکسیناسیون نیز گفت: 5/5 میلیون دوز واکسن در سطح کشور توزیع کردیم و تاکنون بالغ بر ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر واکسینه شدهاند. افراد بالای ۸۰ سال به اتمام رسید و واکسیناسیون ۷۵ سالهها هم از هفته قبل آغاز شد.
ارسال به دوستان
اخبار
چمران خبر داد
آغاز رأیگیری لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات شورا
عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب روز گذشته از آغاز رایگیری برای بسته شدن لیست ائتلاف برای انتخابات شورای شهر خبر داد و گفت: رایگیری از امروز آغاز شده و افراد تا ۴ خرداد برای رای دادن فرصت دارند. مهدی چمران با اشاره به اینکه رایگیری در سامانه ائتلاف انجام میشود، گفت: در این رایگیری ۲۷۰ نفر از کاندیداهای انتخابات شورای شهر تهران که به شورای ائتلاف پیوستهاند معرفی شدهاند. این افراد یا از طرف احزاب و تشکلها کاندیدا شدهاند یا خودشان اعلام همکاری کردهاند. عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب ادامه داد: روزمه این افراد در سامانه وجود دارد و رایدهندگان میتوانند رزومه را مطالعه کرده و به کسانی که میخواهند رای دهند و حتما باید اسم ۲۱ نفر نوشته شود. چمران بیان کرد: ۶۳ نفر که بیشترین رای را بیاورند انتخاب خواهند شد و از بین آنها لیست نهایی بسته میشود. وی با تاکید بر این موضوع که رایگیری برای بسته شدن لیست ائتلاف آغاز شده است، گفت: افراد تا ۴ خرداد فرصت رای دادن دارند. عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اضافه کرد: همچنین افراد میتوانند به ۱۰ نفر هم رای دهند تا برای بسته شدن لیست نهایی در کنار اعضای شورای ائتلاف قرار گیرند.
***
عدم رعایت پروتکلها در حوزههای امتحانی را گزارش دهید
سخنگوی آموزشوپرورش شهر تهران از راهاندازی سامانهای در شبکه شاد برای دریافت درخواستها و شکایات مردمی در شهر تهران پیرامون مواردی چون عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی در حوزههای امتحانی، مشکلات ثبتنام مدارس و دریافت وجوه و شهریه خبر داد. به گزارش ایسنا، مسعود ثقفی در این باره توضیح داد: در راستای برقراری ارتباط شفاف و بدون واسطه میان فرهنگیان، دانشآموزان و اولیا، اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزشوپرورش شهر تهران اقدام به راهاندازی سامانهای تحت عنوان «tehranedubox» در شبکه شاد کرد. وی افزود: تمام افراد میتوانند پیامهای صوتی، تصویری و نوشتاری خودشان را درباره مسائل مربوط به آموزشوپرورش شهر تهران اعم از عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی حوزههای امتحانی، مشکلات ثبتنام، دریافت وجوه و شهریه و سایر موارد به صورت مستقیم ارسال کنند. ثقفی با بیان اینکه مدیرکل آموزشوپرورش شهر تهران به صورت دائم این سامانه را رصد خواهد کرد و به تمام مواردی که از این طریق ارسال میشود رسیدگی ویژه خواهد شد، گفت: درخواست میکنیم در هر پیامی که ارسال میشود مشخصات کامل محل مورد اعتراض اعلام شود که مشخص باشد اعتراض درباره کدام مدرسه و حوزه امتحانی است تا بتوانیم پیگیری کنیم. هیچ الزامی نیست که اسم و مشخصات فرد درج شود، اطلاعات محرمانه است و رسیدگی فوری و دقیق به موارد ارسالی انجام خواهد شد.
***
افزایش ۱۰ درصدی تأمین تجهیزات آتشنشانی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۰
رئیس سازمان آتشنشانی شهرداری تهران گفت: سال ۹۹ حدود ۳۰۰ میلیارد تومان بودجه برای خرید تجهیزات اختصاص یافت. ما مسیر رو به جلویی داشتیم و خوشبختانه حمایتها از سازمان آتشنشانی خوب بوده است. احتمالا بودجه امسال برای خرید تجهیزات حدود ۱۰ درصد افزایش خواهد داشت. مهدی داوری با اشاره به اینکه بهروزرسانی تجهیزات از نظر کمی و کیفی امسال نیز دنبال میشود، تاکید کرد: تجهیزات مدرن را وارد آتشنشانی خواهیم کرد. سیستمهای مخابراتی آتشنشانی نیاز به تقویت دارد و امسال رفع این مشکل را در دستور کار قرار دادهایم، البته کمبودهایی مانند کمبود نیروی انسانی هم در این سازمان وجود دارد. داوری بیان داشت: کمبود نیروی انسانی آتشنشانی به شهرداری تهران اعلام شده است. خوشبختانه در 3-2 سال اخیر ۲۰۰ نفر جذب سازمان شدهاند و مجوز جذب ۱۱۶ نفر دیگر را نیز گرفتهایم. قرار بود اردیبهشتماه آزمونهای جذب نیرو برای آتشنشانی برگزار شود اما به دلیل اپیدمی کرونا، اعمال پروتکلهای بهداشتی و بر اساس اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا این آزمونها برگزار نشد. وی ادامه داد: منتظر هستیم شرایط اپیدمی «کووید-۱۹» بهتر شود تا این آزمون را برگزار کنیم. مجوزهای دیگری را نیز برای جذب نیرو اخذ خواهیم کرد تا بتدریج کمبود نیروی انسانی آتشنشانی را جبران کنیم.
***
کاهش ۶۰ درصدی بارشها در ایران طی فروردین و اردیبهشت
رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی از کاهش ۶۰ درصدی بارشها در ایران طی فروردین و اردیبهشت امسال خبر داد. به گزارش ایسنا، احد وظیفه ضمن بیان اینکه بارشها در ایران طی اردیبهشتماه حدود ۱۶ میلیمتر بود، اظهار کرد: این در حالی است که میانگین نرمال بارشها در این ماه ۱۸ میلیمتر گزارش شده است. از این رو میتوان گفت در اردیبهشتماه با کمبارشی ۱۵ درصدی مواجه بودیم. وی ادامه داد: هر چند طی اردیبهشتماه در برخی مناطق ازجمله استان تهران و مناطقی از شرق و شمال شرق کشور بارشهای خوبی داشتیم اما به طور کلی میانگین بارشهای ایران در این ماه نیز مانند فروردین کمتر از میانگین بلندمدت کشور بود. از سوی دیگر بارشها طی دومین ماه بهار در تعدادی از استانها از جمله فارس، چهارمحالوبختیاری،کهگیلویهوبویراحمد، کردستان، کرمانشاه و ایلام بسیار کم گزارش شد. وظیفه با اشاره به اینکه به طور کلی از ابتدای فروردینماه تاکنون در کشور حدود ۲۰ میلیمتر بارش داشتیم، اظهارکرد: این در حالی است که میزان نرمال بارشها در کشور طی ۲ ماه ابتدایی سال ۵۲ میلیمتر است بنابراین بارشها در ایران طی فروردین و اردیبهشت حدود ۶۰ درصد کمتر از نرمال بود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|